Myra
Jobbulást!
Okés, akkor most csak ott fogom a 15%-ot beváltani, ahol van kupak!
Ma lánynak nézték Korit (cipőtől sapkáig rózsaszín-pirosban volt)! Végre! Ha egy ilyen eset lesz, biztos visszakérdezek, hogy színvak-e?!
Szilvi
Johannának sok boldog névnapot kívánunk! Cicibajjal hogy áll Enikő?
Tényleg a dm-s dolgok nem kellenek? Nem jártok erre?
Nekünk mindegy ott leszünk a talin!
Apás tali egyre később? Melyik évről beszélünk, így a távlatokban???
Cas
E-mailcímét az atyának? Tényleg fiatal lehet.
Fogak, eddig Korinak is párosával jött, de most nem tudom mi van? Az 5. február 26-án bújt ki, azóta semmi. Bár gyanítom, hogy lassan kint lesz a 6. is, mert megint rosszabb az étvágya.
Nem is mondtad, hogy Timiék lakását is voltatok megnézni, ma mesélte.
Laga
Meglepinek írtam e-mailt, de semmi választ nem kaptam, de ez is már legalább 3-4 hónapja volt.
Ma először volt Kori játszótéren: hát én kicsit kiborultam! Persze kavicsok felszedése, bekapása, majd lenyelése volt az érdekes. Talán csak egyet nyelt le, de egyfolytában a földön kaparászott csikkeket, fém kupakokat és további veszélyes dolgokat. A keze olyan mocskos lett, hogy nem is igaz, és persze nyalogatta. Ez elsőre nagyon sok(k) volt nekem, majd talán edződök. Cas popsitörlővel töröltem le, én is!
Vörösvári úton Bóroka bababoltba 50%-os kedvezmények vannak ruhákra. Már nincs nagy választék, de ami van, az megéri!
3 kép: 1 keresztelőn, 2 Kori fotel – iszonyatosan imádja!, 3. Első autó (örült nagyon Kori az ajándékoknak). A fotelt egyenesen imádja, egész nap abba mászik be és ki. Belekucorodik, szinte törökülésbe, annyira édes!
A képeket máskor, mert egyet nem sikerült 5 perc alatt betölteni!
Nem tudom mi van már megint a babanettel?????????