Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Amina ügyes vagy!!
Annó az első lombikomba nekem is benne volt K. keze és nekem szerencsét hozott!!
Kívánom hogy nekem is így legyen!!

Puszi drága én is nagyon örülök a talinak és én is nagyon jól éreztem magam!!
Igen félelmetes, hogy mennyire egy hullámhosszon voltunk/vagyunk!! :lol:
Remélem hamar tudunk megint találkozni!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Szia Bea!

De jó, hogy ide találtál! Zárójel nélkül is egyből tudtam, hogy te vagy az! :wink:
Szóval tesó- projekt? Mikorra tervezitek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Mniki: nagyon drukkolok a mai punkciohoz! ++++++ gyere a hirekkel!

Timi: bevallom, en a rokazast is irigylem toled ! ;)

S.bea: udv koztunk! Gratulalok a kisfiudhoz! Dokifuggo a lombik kezdes, de atlagban 5-6 honap a bejelentkezestol szamitva. Szabad tudni, kihez jartok?

Koszonom a sok sok drukkot, meghozta gyumolcset: 9 petikebol 8 osztodasnak indulnt :) :) :) vegre kezdenek jol alakulni a dolgok :?: :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok !

Amina :lol: Ez csudajó eredmény !!!!

Nekem 10 petikém lett. Remélem ők is sikeresen randiznak :wink:

megyek ledőlök

Nagyon köszönöm a drukkokat !
Niki

mniki

Amina, Niki nagy drukkok mennek!!!!++++++++++++++++++++

skrisz72

Amina, 8 osztódásnak indult!! Ez nagyon jó jel, látod nehéz kezdet után csudaszép folytatás... Csak így tovább+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(holnap mikorra jöttök a gyönyörűségekért???)

Mniki, gratula neked is ám a 10 petikéhez!!! Hasonló folytatást kívánok mint az előtted levőnek :wink: :wink: :wink:
Drukk az ismerkedéshez+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea, üdv itt nálunk! Gyere és ismerkedj!!! :)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina gratulálok a 8 csodaszép petikéhez!!!
Mennek a drukkok nagyon!!

Miniki!
10 ez nagyon jó hír!
Drukkolok a endizáshoz gyere a hírekkel most meg jó szuszit!!!

Bea üdv köztünk!

Nálunk még semmi különös nincs 28-án megyek
dokibácsihoz!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Amina, Mniki+++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko:mi lesz dokibácsinál?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba megyek megnézni mi lett a 3 napos hormon eredménye és megbeszéljük a következő kezelést! :D

Kép

Kép
raniko

Baba, hogy vagy? gyogyi mellékhatás????

kalkata

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket!

Timi, úgy szeretnénk, hogy még 3 éves kora előtt megszülessen a kistesó. Nem akarunk nagy korkülönbséget, és sajna úgy néz ki, hogy a munkahelyem is becsődöl. Bár úgysem mentem volna oda vissza... Aztán meglátjuk, hogy a sors hogy hozza. Mindenképpen szeretném, ha férjem megpróbálná a Fer14 tablettát, hátha segít a problémán, és talán még a Kaáliba sem kell visszamennünk. Majd kiderül... :roll:

Amina, Szmatona dokihoz jártunk, és fogunk is. Kicsit érdekes, meg sztem hangulatfüggő, de nagyon meg voltam Vele elégedve, és ami nem hátrány, hogy elsőre "összehoztuk" a kis tököst. :wink:

Még lenne kérdésem. Kb mennyit kell várni a konzira. Mikor Én először bejelentkeztem kb 1 hónapra rá adtak időpontot.

Még csak Timit ismerem közületek, de mindenkinek drukkolok, akinek szüksége van rá. :)
s.bea

Niki: milyen szep kerek szam! 10! Gratulalok, nagyon ugyes vagy.
es a randikhoz nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++

S.bea: en tavaly junisban kb 2 hetre ra kaptam idopontot, de ez is tudtommal dokifuggo.
Javasolnam meg a ferjednek, a FERULANT nevu tablettat. Minalunk elegge elkeserito eredmenyek voltak, meg a donorrol is szo volt, utana viszont oriasi javulas tortent Masik topic ismerosomnel meg 2-3 millios eredmenyell, 2 honapnyi FERULANT szedese utan spontan baba jott ossze :) - anno ok beszeltek ra a "csodaszere".

Kalkata:
nem biztos, hogy szerdan kapjuk oket vissza, meg pentek is lehet belole, mondta a biologus :). Honapra kiderul (bar szerintem szerda lesz)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat![/b]

amina09

Amina: ez nagyon jóóóóóóóó! Küldöm az osztódó energiákat!

Mniki: gratulálok a 10 petihez! Nagyon drukkolok a sikeres randihoz!

Eddíg kertészkedtem, de még két fácskát el kell ültetni! Lassan erősítjük a kertet! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, Mniki
Drukkok mennek a randihoz, az osztódáshoz!
Vendég

Kép
Mi itt tartunk :wink:
Vendég

sziasztok!

Mandika, jó szurizást!

Amina és Mniki drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!! (szép mindkettő teljesítmény!)

Tiilike :) , májusban megvárom a 2. mensit, és megyek uh-ra + megbeszélni a folytatást.

Rani, nemsoká te is kezdeni fogsz????
nani72

Mandi: Hajrá! :wink:

Bea: milyen szép is lenne, ha jönne a spontán tesó! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani!

Igen ha minden igaz nemsokára kezdünk!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Köszönöm Lányok !

Amina, neked is azt mondta a doki, hogy a biológusok döntik el hány naposan ültetik vissza őket ? Izgalmas a várakozás, nem igaz ?
Dolgozol már, vagy otthon pihensz ?

Valószínűleg én holnap még itthon maradok. Egyre jobban fájnak a petefészkeim, menni, ülni alig bírok. Azért rendesen megpiszkálják ilyenkor az embert.

Lányok, én eddig mindig kaptam antibiotikumot leszívás után. Most nem. Ez valami újdonság ?
Az őrzőben olyan kedvesek az asszisztensek. 4 évvel ezelőttihez képest most volt tea és keksz is, nekem ez is újdonság volt és szerintem baromi jó ötlet.

Mandi, első napi szuri :) hamar eltelik az idő, magam sem hittem volna 3 héttel ezelőtt :wink:

Timi, a kertészkedéssel csak módjával ! Lehet említetted már... betegállományban vagy ?

mniki

Kata, köszi, minden rendben az Avandamettel. (Bár 1,5 heze vérzek és barna :cry: :shock: , jah és gennyes a vizeletem megint. Most jöttem épp az urológustól. Elkeserítő. A lombik alatt meglévő hüv.gyull is immár sok hónapja megvan. Ezer gyógyszer után. Eléggé furcsa. :shock: :cry: )

babaimádó
Kép
babaimado

Mniki: azért nem erőltetem meg magam, de ennyi mozgás kell. Legalábbis nekem. Betegállományban vagyok, mert veszélyes munkahelyen dolgozom és 12 órás műszakban, könnyű munkát meg nem tudnak biztosítani.

Én kaptam antibiotikumot. Fura, hogy te nem kaptál!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba: privi ment!

Rani: :D :wink:

Amina: ez igen!!!!! :D
+++++++++++++++++

Niki: +++++++++++++

Mandi: hajrá!!!!!!!!!!!

Bea: üdv. itt!!!!!!!!!!!

Immunológiai "vonalam" alakul, beszámolok róla, ha sikerül túllenni rajta ingyé'! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
:D Ma már egészen jó kedvem van! Próbáltam beszélnia dokival, de szabin van, csak a hét második felében lesz. Szerintetek mi következik? Kb. mikor vághatunk bele a következő kezelésbe? Annyit tudok, hogy 3 ciklust ki kell hagyni. Mi a tapasztalat, mennyit érdemes regenerálódni két lombik közt? Nekünk az első 2,5 évvel ezelőtt volt, akkor feladtam, de csak kis időre és az is közrejátszott, hogy voltak elintézetlen ügyeim. Most nem szeretnék ennyit kihagyni, hiszen már nem vagyok mai csirke, na de olyan öreg sem. :o

Tudjátok mit nem értek? Azt, hogy miért nem vizsgálnak meg mindent már az első alkalom előtt? Erről a trombózisos dologról még soha nem hallottam. Pedig tuti, hogy a beágyazódással nem stimmel valami! Adjatok még ötleteket, hogy miket lehet még kivizsgáltatni!!! A harmadiknak már sikerülnie kell!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon, nagyon szorítok!!!!!

Beus
beluska76

Baba, nálad a hormonszurik hozták ki a hüvelygyulladást ?
Mielőtt adnak rá gyógyszer/kúpot, le szokták tenyészteni ?
Sajnos ez és az urológiai probléma valószínűleg összefügg.
Velem is gyakran ping-pongozik az urológus és a nőgyógyász :?
és az a legrosszabb, hogy az esetek többségében semmi nem tenyészik ki.. Amikor meg kitenyészik, akkor nálam is gennyes már a vizelet. Kitartás és együttérzésem...

Timi, nekem is furcsa, h nem kaptam antibiotikumot, de remélem nem lesz gond.
Igen, így már emlékszem, miért is maradtál otthon :wink:

mniki

Mniki! :D
Milyen szuper hírekre jöttem!
Már biztos megtörténtek a randik :wink: ++++++++++++++++++
Pihenj sokat és maradj otthon! Jól jön ilyenkor egy kis nyugi.

Amina, drukkk!

Kép
lona1

Amina,
ez fantasztikus!!!! :D Csak így tovább!!!!!! Osztódáshoz óriási drukkok!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki,
aztaaaaa!!! :D 10 petike!!! :D Szuper, randidrukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mandi,
ezek beezony ismerős pillanatok!!! :D Kellemes szurizást!!! :D
(én 6X csináltam ezt végig, de pinduriért bármit!!! :D )

Beluska,
küldtem privit!

Bea,
üdv köztünk!!! hajrá Tesó-projekt! :wink:

Puszikám,
megadrukkok és kitartás a soook vizsgálathoz!!!

Lánnyok, összeszámolta már valaki (csak mókából9, hogy 1 projekt alatt hány szuri megy? :D Kivi lennék :P

(nálunk most 3 hónapig ment a szúrás, a tűpárna hozzám képest :shock: :lol: - mióta abbahagytuk a progiszurit, Apa előszeretettel csapkodja a hátsóm, mondván, hogy végre lehet :lol: -progi alatt rá se tudtam már ülni :oops: )

tillidian

Baba, Drága,
gyógyulj meeeg!!!!!!!! :oops:
fránya gyulladás monnyon le!!! :evil:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani,
az mindjárt itt van!!! :D De jó!!! :D

Mindenkinek pussz!

tillidian

Till: én most összeszámoltam, hogy ennél a projeknél a mai napig hányszor böktem és 88-nál tartok. Nekem is megy a progi+ véralvadásgátló. Remélem az utóbbit lassan leállítják, a progira meg gondolni is fáj.

Baba: én nyáron jártam hasonlóan, az akkori lombiknál olyan bacit kaptam, hogy méhgyulladás lett belőle. Nekem akkor a nőgyógyászom egy kevert kúpot írt fel, amit a gyógyszertár kevert ki és nagyon hatásos volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Most épp Zinatot szedek tegnap azt írt az urológus.
De idegesít ez a vérzés. Húvét vasárnap óta trat. Igazából csak barna, de hát hogy tarthat ennyi ideig????

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: szerintem a gyulladás miatt barnázol. Nem vett a nőgyógyász kenetet tenyésztésre? Csak kombinálni kellene az antibiotikumot kúppal, hogy helyileg is kezelve legyen.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Mniki: hm... ez tenyleg nagyon furcsa. Mi mindig kaptunk egy papirt " Petesejtleszivas utani teendok" cimmel, es ott fel is van sorolva a 6. pontban, hogy 4 napig kell szedni Doxycycline-t (ez egy szeles spekrtumu antibiotikum) es Metypredet- (ez valamelyik orvos adja, valamelyik nem). Es ezt ala is kell irni, hogy tudomasul veszed! Szerintem kerdezz ra a Kaaliban, biztos ami biztos!!!
En is otthon vagyok, meg ma is fajdogal a pocim foleg a jobb petefeszek (pedig a multkorinal kutyabajom volt addigra).
Nekem a K. mondta, hogy "az embriok dontik majd el" :) :) mikor lesz a visszaultetes, tehat igen, majd a biologusok kimondjak a vegszot. Addig is szepen osztodjanak! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: mielobbi gyogyulast!

Puszi
: nagyon ugyes vagy! drukkolok, hogy minden OK legyen, bar van egy olyan erzesem, hogy nalatok nincs immunologiai problema.

Nani: wow, hajra kezdes, tenyleg mindjart itt van!

Mandi: mindig meg meg nezem a kepedet! csodalom a batorsagodat, hogy magadnak adod be az injekciokat! en tutira elajulnek :) amilyen ki nyapic vagyok :D :oops:

Timi:
azert csak pianoba a kerteszkedessel! :)

amina09

Nemrég Klion kúra volt, után ameg valami 4 szemes gyógyszer, amit 2* kellett bevenni gombára van, de nem tudom a nevét. Mindez Húsvét előtt volt.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, jól teszed hogy otthon pihengetsz! Énis azt tenném.... :wink: :wink: :wink: Írj, ha tudsz valami biztosat!!!!

Mniki, ti hol tartotok? LEhet együtt mentek Aminával???

Timi, kertészkedtek? Az idő csodálatos hozzá, de csak kímélő üzemmódban. :)

Mandi, jó szurizást, gyorsan eltelik ez az idő is, és akkor jöhet a többi :D

Nani, Rani milyen gyorsan megy az idő!!!

Baba drága, együttérzek - gyors jobbulást kívánok!

Puszi, kitartást az immunológiához!!!!

Till drága, látod, ennek is eljött az ideje :D :D (hát a popsipaskolásnak....)
Kívánjuk hát ezt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantás

kalkata

Jó reggelt !

Ilona, már betöltötted a 12.hetet :shock: :) wow, nagyon telik az idő...

Amina, neked a Doxit a Krizsa írta fel ? Mi is kaptunk ilyen papírt, de azzal kezdte, hogy áthúzott rajta mindent. Csak utrot kell 3x2-t nyomni és beültetés utántól jön a napi 2 progiszuri.

Kata, még az is elképzelhető, hogy Aminával együtt lesz a beültetés, ha neki tovább elviszik az embrikéket. Őszintén szólva én már nagyon várom, hogy beköltözzenek a pocakba :)

Tili, popsicsapkodás :lol:
A progiszurit hol adattad be ? vagy otthon meg tudtátok oldani ?
most épp azon filózunk, hogy legyen... nem merem az uramra bízni, mert 5 évvel ezelőtt volt egy-két rossz emlék (másnak viccesnek tűnhet), azóta inkább ne ő adja be az izmos szurikat :wink:

Timi, a tavalyi méhgyulladás hogy derült ki ? Már lombik alatt vagy csak utána ?

Baba, a vizeletből ki is tenyészett a Coli baci ? Zinnatot én anno petefészekgyulladásra kaptam és jó volt, remélem neked is beválik !!
Nem lehet, hogy a Klion csinálta ki a hüvely nyálkahártyát ?
Sajnos az mindent kiöl, szó szerint. A mostani lombik előtt csak 4 napig bírtam szedni.
Használtál már tejsavbacis kúpot ? Érdemes lenne megpróbálnod, floragyn, vagy gynoflor néven fut (az egyik vényköteles)
Jobbulást !!!

Basszus, reggelre elkezdett fájni a torkom. Miért pont ilyenkor ? :roll:
Másfél óra és hívom a Kaálit :)

mniki

Mniki: most, hogy mondod, a Kliont én sem bírtam sosem. A méhgyuszi a sikertelen beültetés után derült ki. A hüvelyi gyulladás felkúszott. Akkor már beülti után 8 nappal megjött, aztán jó sokáig barnáztam is és fájt a hasam.

Drukkolok, hogy jó híreket kapj! Na, meg mi is!

Baba: hát, teljesen tanácstalan vagyok és csak mielőbbi gyógyulást tudok kívánni! Most már csak beválik ez a gyógyszer!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Már dec.óta elég sokmindent dugtam/szedtem, de egyszerűen nem tudnak kikezelni. Spontán féléve esélytelen, mert együtt sem merünk lenni.Ezt ha más semélné, el sem hinném. MOst nem volt tenyésztés. Dec. ben a kaáliban csináltak hüv.teny.t, az baci volt, majd jan.ban a sima nőgyógyi csinált, abban meg semmi sme volt. Jött a Gynoflor (adott a gyógyszerész, mert a doki csak azt mondta, vegyek valamit recept nélkül). Aztán újabb nőgyógyász:Klion, majd nem használt, a másik gombaelleenes szer, majd most urológus, Zinnat. Közben kamillatea literszám. Annyira elegeeeeeeeeeem van már! :evil: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Mniki: Nemsokara megtudod, hogy hany randi volt sikeres! Sok sok egybekelest kivanok :) +++++++++++++++++++
A sajat orvosom irta fel ugyan a doxit, a punkcio utan a Krizsaval csak atbeszeltuk a dolgokat... Akkor mondta is, hogy a metypredet o nem szokta adni. A masik meg a sajat dokim azt mondta, hogy a punkcio utan kezdjem a progit, Krizsa meg majd a transzfertol... :roll: . Na mos legyek okos :)
Torokfajasra gyorsan mezet egyel es kamilla teat igyal!

Till: a popsis sztori joooooooo ! :) :) :)

amina09

Amina, ez nagyon érdekes.
Nekem is punkció utántól kell a progit dugdosni, csak a szurit kell a beültetés utántól. Hát most aztán sehogy nem lehet kiigazodni a dokik szokásain :?

Baba, még valami ötlet : készíts ülőfürdőt : cickafark, körömvirág főzetből, tegyél bele almaecetet és 1-1 csepp levendula és teafa olajat ehhez engedj hozzá meleg (ne túl forró) vizet. Elég 5-10 percig ülni benne. Sokat segíthet.

Lehet transzfer előtt én is levetetek tenyésztést a Kaáliban, mert megint úgy érzem, égek belül :?

mniki

Sziasztok!!

Baba nem csodálom, hogy eleged van!
Hihetetlen, hogy nem seígít semmi. :(

Miniki mennek a drukkok gyere a hírekkel!

Puszi drága merre vagy?
Gyere msn-re van 4 hormon eredményem! :wink:

Hát nálam megint csak a szokásos rossz közérzet van! :(
Amit Tűű doki felírt igen nehezen veszi be a gyomrom!
Nincs hasmenésem de az alhasamba igen fura érzésem van.
Nyomó, oldalt szúró kellemetlen teltségérzet.
Azt olvastam, hogy ez elvileg normális az első két hétbe.
Egy hete szedem de így ez egy örökkévalóságnak tűnik! :roll: :oops:
Estére meg csak fokozódik! :(

Kép

Kép
raniko

Sajnos nincs túl jó hírem.
Összesen 2 termékenyült meg :(
Soha nem volt ilyen szar eredményem. Ez van.
Transzfer csütörtökön.

mniki

Miniki ne keseredj el!
Az a lényeg hogy az a kettő szépen fejlődik! :wink:
Tudod egy is elég!!!!!!
(én már hallottam egyről amin gondolkoztak hogy érdemes-e vissza ültetni és ikrek lettek!!! :wink: )
Pihi pihi pihi!!!

Kép

Kép
raniko

Mniki: nagyon drukkolok annak a két babónak! Bízz bennük!

Kezdek parázni rendesen. Egész délelőtt szúr a bal petefészkem és nem tudom, hogy mitől?! Eddíg próbáltam nem foglalkozni vele, de nagyon rossz érzés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

((((((((((Niki)))))))))))) De ők lesznek a befutók, majd meglátod!!!!!!

Rani: vagyok már!!!!!!!

Amina: progiszurit mikortól szúrod?

(((((((((((((((((((((Baba))))))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

*puszedli*

Baba, :( :( :( szomorú, hogy ennyire nem használ semmi!! Sok-sok erőt és kitartást kívánok a gyógyuláshoz!!!!!!

Mniki, igen, 2 elég ikrekhez!!!! :wink: Nyugi, nyugi, nyugi....
Pihengess és koncentrálj arra, hogy minden OK lesz

Amina?????

Rani, már előre félek, tuti nálam is gyogyi váltás lesz 1 hét múlva, mert a merkforminXR-től 45-48 naposak lettek a ciklusaim.... kiderül...
Remélem 1 hét múlva (ahogy meg van írva), már jobban leszel és eltűnnek ezek a fura érzések, rosszullétek!! Drukk!!!

Timi, jobbulást, szurkálódik nagyon?

kalkata

Kalkata!

Ne rémisztgessssss!!
Én pont azért szedem hogy a 33 amúgy rendszerec ciklusomat amibe van peteérés a 17 napon helyre tegye a 28-30 nap közé! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És ahogy Puszi is látta a leletem még normális nak is mondható a terhelt inzulinom csaka ciklusom hosszú. :shock:

Kép

Kép
raniko

Drága Niki! Nem elkeseredni! A lenyeg, hogy a 2 embrike szepen fejlodjon! es fog is ++++++++++++++++++++++++++++++
(A multkori lombikomnal - egy masik topicban - pont kez a kezben haladtunk egy lannyal. Nekem ugye 7 szep embriom volt, neki 1 termekenyult meg, es utana csatlakozott meg egy. Csodaltam, hogy milyen eros benne a hit, hogy sikerulni fog. O most 22 hetes terhes a kislanyaval :) )

Kalkat: 45 napos ciklusok??? mi@fene??? Lehet hogy tenyleg gyogyszert kellene valtani :roll: . De egy het mulva mar okosabbak leszunk, nagyon kivancsi vagyok, mit fog az endokrinologus mondani.

Puszi: ma kezdtem a progi szurit. Mivel nem tudtam eldonteni, igy mindket doki utasitasat atlagoltam :) :) :) Utro persze megy...

Timi: szerintem csak jeleznek a picurkak a petefeszken keresztul, hogy "anyu kicsit vegyel vissza a melobol". ;) Remelem elmulik hamar! +++++++

En majd 2 fele telefonalok, hogy mikor lesz a transzfer... :roll:

amina09

Amina: elküldöd priviben a számod??????? Fontos!!!!! Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: elkuldtem :)

Ugy tunik, hogy penteken lesz a transzfer. Egyelore szepen fejlodnek a picurkak, de holnap meg telefonalok, akkor derul ki minden :).

amina09

Mniki!
Elhiszem, hogy elkeseredtél a hír hallatán (én is mindig letörtem, hogy a sok petesejtbôl nem sok termékenyült meg), de tudod VAN! kettô ügyes embriótok, a lényeg, hogy szépen fejlôdjenek és vackolják be magukat nálad :wink: Nagyon-nagyon +++++++++++++++

Baba!
nagyon jó ötlet amit Mniki írt! Ami még jó lehet a tengeri sós ülôfürdô! Egy kiló igazi tengeri sót feloldasz a kádban, hogy ellepje a hasad és abban ülsz 10-15 percet(amennyi jól esik). Utána ne törölközz, csak csavard be magad a törölközôbe és nyupsz be a meleg ágyikóba fél órára(olyan, mint a meleg dunszt :D ). A gyulladást jól kihúzza a só!

Kép
lona1

Rani, :oops: nem akartam bocsi, nálad másként fog hatni, de velem ezt tette...

Amina, drukk, hogy minden rendben menjen tovább++++++++++

Mniki, neked is hasonló :wink: +++++++++++++

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?