sziasztok
tegnap éjjel még olvastam de írni nem engedett ez a szemét net.
TRIX
Hurrá végre otthon!!!!!!!!!!!!!!!
Már kinéztem a gyerekeidet a fényképről...... mondtam is magamba ide a kislánnyal......
Nándika is gyönyörű de fiam már lesz!
Csodálatosak az egyenrucijukban, épp téma volt a másikban hogy milyen kis édik a babák így bebugyolálva hogy csak a pofijuk látszik ki, hát ezt most a te babóid is bebizonyították.
No és milyen szépen szuszókálnak!
Nagyon sok boldogságos napot, hetet, évet kívánok nektek.
VICKY
Én 1000 Ft/hó bérlem majd, ha 3 hóig mérek az 3000 ennyiért nem hiszem hogy kapnék még egy vacak tolósúlyosat sem nagyon....
TIGRISKE
Nálunk még nem is tudtuk a baba nemét de már viták voltak a neveken. Ahogy kiderült hogy fiú én mondtam hogy Milán Csaba lesz és kész. Senki nem ellenkezett, pedig a páromnak tudom hogy nem tetszik ez a név mégsem szólt, gondolom örült hogy nem egy hisztis nunás kislánya lesz, mehet megint pecázni az utóddal. A nagy lassan úgyis lekopik az apjáról már nem igazán tudják hosszú távon lekötni egymást. Ha ráér a haverja aki itt lakik a szomszéd háztömbben akkor alig látjuk egész nap csavarognak, csak enni jön haza. (sajna nem sokszor ér rá ez a havergyerek, mert persze őt fogják, tanulni kell meg segíteni otthon, náluk is 3as ikrek vannak két lány és egy fiú: 1 évesek, ez a srác még az előző házasságából van a csajnak)
REMÉNY
Most olvasom az anyakönyvet. Ez a csaj eszméletlen. Nagyon viccesen adja elő a terhességét meg az utána következőket.
Majd begépelem neked a rád vonatkozó részt, de most nincs hozzá energiám mert az imént itt volt apósom hogy mérjünk egy reggeli utáni cukrot és 5 tesztcsíkot is elhasználtunk de mindig vmi hibát jelzett ki a gép. A vérem alig akart folyni, tök híg.
Aztán az 5.nél már majdnem elájultam. Le kellett dőlnöm a hasam is begörcsölt, nem sok kellett hogy minden elsötétüljön és csattanjak egyet a konyhakövön. Na azt hiszem hogy én ezt nem csinálnám sokáig. Hálát adok Istennek hogy nem kellett se inzulin, se méricske..... és remélem soha az életbe nem is lesz rá szükségem.
AKIRE
Érdekes ez az időszak. A 22-26 hetes kismamák többségénél ilyenkor jön elő hogy tele van a hócipőjük mindennel.
Én is akkor borultam ki, kb. a 24. hét körül, és most jár ott a szomszéd kismama barátnőm és tőle is azt hallom hogy most minden nagyon rossz.
Tapasztalatból mondom hogy hamar vége lesz ennek az időszaknak is. A pasik meg már csak ilyenek!
Engem is folyton csesztetnek a hasammal hogy jézus mekkora, biztos hogy csak egy van???????????? Amikor már idegbeteg vagyok miatta akkor azt felelem hogy nem egy egész alom.
A mérleggel kapcsolatban ha nem ér ide mire itthon leszünk, mert ez a két hét szállítási határidő ez relatív akkor elkérem addig a szomszéd kismami barátnőmét, ő csak januárban szül.
Ez a fűtés és lakásmizéria, hát nem irigyellek. Tudom hogy baromi szar lehet, mert nálunk csak egy ku..a szobán ment a vita, de tök lelkibeteg voltam miatta és azóta került helyre kb. a lelkem mióta kész van Miló lakja és minden készen áll a fogadására. Addig én is folyton itattam az egereket és a párom is tiszta idegbeteg volt mindaddig amíg a Ricsi egy laza vállrántással konstatálta hogy nincs többé szobája. Az apja százszor jobban megsínylette hogy elvettük tőle mint maga az alany.
Most én is ezen kesergek hogy még nőni fog a hasam pedig ha így maradna akkor nem kéne kabátot vennem, mert egy hosszút meg egy dzsekit is magamra tudok még vékony pulcsival rángatni de ha csak 3 cm-t nő még akkor már nem. Azt hittem ki fogom húzni a poncsóval de annyira hideg van hogy ha 3 pulcsit aláveszek akkor is szétfagyok benne hisz átfúj rajta a szél.
Jó lenne ha visszajönne egy 15 fok legalább november végéig.
Kellemes bababörzézést, remélem jobb kedvre derülsz attól hogy sikerül beszerezni néhány szép dolgot Nimónak.
Ha elmondom mit ettem és mennyi lett a cukrom nem fogjátok elhinni. Egy sonkáskifli (rendes liszttel készült) egy bögre kakaó, egy kisebb méretű körte és még kiloptam párom csokibanánjából 4 darabot. Kicsit több múlt el mint egy óra mert szenvedtünk azzal a szarral és közben rohadt rosszul lettem, de szerintem baromi jó.
Na most akkor cukros vagyok vagy nem vagyok cukros, mert szerintem NEM!!!!!! Na azért nem kezdek el zabálni mert most így a finisben már feljött pár kiló.