Új privát üzeneted érkezett!

Navi tök édi pocid van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon csini vagy :wink: :wink: :wink:

Hú az enyém már most akkora, mintha több hónappal előrébb járnék! :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Utoljára akkor jártam nálatok, amikor időpontot kértem első konzultációra.
Ma estünk túl rajta. Az első benyomás kellemes volt. :)
Doktor bá ütemesen kopogott az elektromos írógépén, míg elgagyogtam összes nyavalyánk... mint egy géppuska sorozattűz...
Kaptam egy listát a vizsgálatokról. Jövő héten kezd a férjem, aztán én és utána már gyorsabb lesz a dolog...

Köszönöm a lelki felkészítést, jó volt, hogy tudtam mire számíthatunk. ;)

hofeherke

Bekukk,
Fiúk sétálnak, én meg nem látok már, asszem holnapi középső 3 órás vizsgámra nem megyek be, totál fáradt vagyok és gáz lenne ha ott és az utána lévőn sem tudnék teljesíteni….

Zsuzsó,
Missy = még akkor neveztük el így a kisasszonyt amikor nem tudtuk hogy mi is lészen a neve. Aztán nagy családi tanácskozás után párom megengedte, elfogadta a Liza nevet. (Marcit is én választottam és azt ígértem neki hogy ha lesz második bébi akkor ott övé a választás lehetősége, hááááát nem így lett :lol:
Örülök hogy minden oké volt ma, pihenj most az elkövetkező pár napban. Babaragacsok úton.
Hajrá laptetű.

Macs,
Örülök hogy jól vagytok.
Fogdokkernál minden oké volt ?
Húúúú 4D holnap, képeket kérünk ám !

Vikus,
Nyugi, nekem volt olyan hogy 2x20 ciszta volt mindkét pf-ben. Nyugi !!!!!

Andrea,
Fejfájás hess, iszol elég folyadékot ?

Nava,
De cép képek !
Örülök hogy minden oké, szívhang szupi szupi.

Heni,
Jó hogy jöttél, úgy hiányoztál.
Munkahelyet nagyon sajnálom, Esküvő remek ötlet, lehet hogy bébinnyó csak erre vár.

Mara,
Látod ez a nap is eljött, hurrá, hajrá, alakulnak majd szépen a dolgok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok Drágáim!!!

Zsu!!

Akkor odaértek hozzátok adrukkok,mert küldtem ám. :wink: Akkor most jól jött ki,itt a hétvége is pihizzél. :wink:

Kubus!!
Ja,azt elfelejtettem,lehet még Anyósnak jó leszek Marcusodnál!!! :lol: :lol: Kicsit lazítsál,nem lessz ez így jó... :roll: Most csuda szép idő van,remélem marad is.Bár a változatosság kedvéért,fejem ma is szét megy. :cry:

Macs!!
Hogy vagytok??Holnpa 4D??De izgi,aztán gyere mjad mesélni.Tényleg banya most csendben van??iwiw-en azok a kiscicák a Te cicáidtól vannak???Olyan édesek.. :wink:

Andi!!
Hülye fejfájás...Remélem már jobban vagy,Én ma ledőltem ahoyg hazaértem,kicsit jobb lett.De szédelgek jobbra-balra.

Heni!!
Én is szoktam ám gondolni Rád!!!Örülök,hogy jöttél,és sajnálom a munkát.Amúgy mi a Te foglalkozásod??Jöhet priviben is.

Navikám!!
De szép pocak...Növögettek,növögettek,Én Fiúcskát tippelek Neked!! :wink: Hugod már elutazott??

Vikus!
Pfff,nem semmi ciszták ezek,de gondolom van rá gyógyszer.

Mara!!
Te jól el tűntél,gyere sűrübben,örülük,hogy jó az első benyomás,ja a gépelésen Mi is behaltunk,nagyon jól nyomja U ügynök.

Kpn!!
Zugolvasól??? :wink: :D :D

Olyan meleg van ma kint,simán lehet térdnaciba mászkálni,csak ne lennénke fehérek a lábacskáim. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu az én cicám fiúcska. Az anyukája a hugiméké és ő szült újra, a kiscica aki ott látható az egyik, a vörös, az az én cicafiúm kiskorában. Tök édi. :lol:

Vaya el is felejtettem gratulálni a kiscsajhoz!!!!!! Kép :lol: :lol: :lol:

Fogorvosnál minden rendicsek, betömték az egyetlen és első rossz fogamat, még jövő héten megyek fogkőleszedésre és kész is.

Igen, holnap megyek 4D UH-ra Hajdú Krisztinához. Remélem meglátjuk mi rejtőzködik a lábak között :lol:

Nyanyát már többen is kérdeztétek. :( Hát semmi sincs rendben, minden változatlan, csak nem akarlak ezzel untatni benneteket. De találkozni nem kellet vele mostmár vagy három hónapja. :lol:

Nagyon sokára kaptam a következő UH-ra időpontot a klinikán, ami eléggé aggaszt. :shock: 11 hetesen volt utoljára normális UH és 18. hetet is töltöm, mire legközelebb megyek. Én ezt nem értem, azt mondták veszélyeztetett vagyok... nem kellene sűrűbben nézni?

Maccs
vörösmacska

Zsuzsó, laptető, ez tuti siker :!: :!: :!: Mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Most megint jó sokan vagytok akcióban, mindenkiért nagyon szorítok!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Macsek!!

Értem...Termékeny az anyuka cica.. :lol: Édik nagyon.Nyanyát sajnálom,vagyis Titeket,de az jó,hogy nem kellett látnod,de gondolom így sem könnyű,pláne a Férjednek.És nyugodtan írd ki magadból,nem terhelsz itt senkit vele. :wink:

Fura ez a rendszer ami van akórházba,pláne,hogy ikereket vársz. :roll: Dokidnak még nem mondtad??Vagy ez így jó??? :roll: Majdnem 2 hónap kimaradna,lehet ezek a kötelező uh-k,és többit a dokid csinálná??? :shock: Júniusod jó sűrű lesz látom. :lol: Névnapom is mész látogatóba. :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

kubu: A 4-e jobb lenne nekünk is, bár aznap itthon lesz apa és lehet hogy megyünk valamerre. De majd megbeszéljük. Hőemelkedés reggelre elmúlt.

macs: Várjuk holnap a képeket.

vikus: Ne félj, nekem petefészkenként volt 20 cisztám és mégis lett gyerek. Ez a pcos, ha nem ürül ki a mensivel. De nehezebb lehet, ez igaz.

navared: Szép pocak, nekem nem is emlékszem már mekkora volt. 17 hetesen már látszott, az biztos. Akkor voltunk Olaszországban.

heni: Gratula előre is az esküvőhöz. Lehet hogy igaza lesz apának, kicsit eltereli a figyelmedet a lombikról.

zsuzsi: Mennek a babaragacsok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, így ha valaki véletlenül kimaradna, előre is bocsika :oops:

ZSUZSÓÓÓÓ,
vajon mit is jelenthetne a laptetőd :?: :?: :?:
Annnnyira szorítok neked, azt el sem tudod képzeni!
És a milliónyi babaragacsot is küldöm ám, hogy ha a laptető önmagában esetleg kevés lenne :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Pihenj a hétvégén amennyit csak tudsz!
Én most az inszem után másnap rögtön dolgoztam már, de remélem ez valami aktív kölök lesz, és direkt tetszik neki a nyüzsi :oops: Bát azért a holnapi céges sportnapot lájtban nyomom, séta, dumcsi, csak hogy lássák, ott vagyok :lol:

Navi,
helyes kis poci, főleg a natur kép :lol:

Heni,
gratula az esküvőhöz!
Kicsit letereli a figyelmeteket a babavárásról, de hátha pont ez a kikapcs kell! Igaza lehet a párodnak :idea:

Mara,
most már beindul a verkli, hamar itt lesz a beavatkozás ideje!
Gyere, ha van kérdés, vagy bármi megosztanivaló öröm, bánat, info!

Kubu,
ez azért már túlzás! Oké, hogy jól nyomod, de napi 3 vizsga :shock: :shock: :shock:
Lazíts egy kicsit, bújj a pokróc alá Marcival :lol:

Andi,
ugye jobban vagy már???

Csucsu,
nem gáz a fehér lábikó, ilyenkor még majdnem mindenkinek olyan van. Én is azt villantom holnap térdgátyóban a sportnapon :roll:

Macsi,
holnap ugye lesz kép???

Kép
judit0713

SZiasztok!

Csucsukám!
Hivatalosan kereskedelmi érettségim van, de a logisztikában nyomulok,/ tam, talán lesz is egy régi ismerősőm aki segít.
Csakhát jó lenne már valahol olyan helyen dolgozni, ahol nem szűnik meg vagy a mh, vagy a munkakör, és x évig ottlehetnék, hogy jól jöjjön ki, hogy én lomikolgatni járok. Különben utálok váltogatni, de látjátok sosem rajtam múlik.........
De sajna az évek megkeményítettek, x évig nem bírok már várni akárhova is sikerül elhelyezkednem( 33 múltam )

Tudom úgy illene, hogy valahol dolgozol pár évig, majd jön a baba, vagy ha nem jön "belédteszik" :wink: :lol: és utána mész el gyesre, dehát pont lecarom, hogy mit fognak gondolni rólam, hogy fél vagy 1 éven belül lelépek, mert babát várok :lol: :lol: :lol:
Mert ez tuti így lesz, és kész!!!!!! Illetve nagyon bízom benne :shock:

Köszi a gratukat, bizti faca buli lesz, és ami a poén, húgommal tartjuk együtt , igaz ők is kb 10 éve együtt vannak :wink:
Sátoros buli lesz anyuéknál, igazi parasztlagzi féle :lol: :lol: :lol:

Legalább ennyi kijár nekünk, még nyaralni sem voltunk soha, mert mindig kellett a pénz a trónörökös/ök re, egy kis lazítás belefér, aztán gőzerőval BABÁNK LESZ!!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.05.28 08:51-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok lányok!

Köszi a drukkokat,sajnos a kezdés elúszott...

Az FSH értékem nagyon magas volt (10-ig jó,nekem 22,3),emiatt elmentünk az ÁNTSZ laborjába leadni egy kis vérmintát, 5000 ft-ért csinálnak egy AMH vizsgálatot,hogy Sz ügynököt megnyugtassuk,hogy lehet stimulálni,mert az FSH szerint kimerülőben a petefészkeim... Mindez 28 évesen... ???

Szóval most várunk 2-3-4 hetet...
Utána ha a HIV tesztek is megérkeznek végre (mindkettőnké),és megvan az AMH eredménye,és jó,akkor beszélhetünk kezdésről...
Ennyit arról,hogy nem késlekedhetünk.

De egy a fura: az FSH eredménye,ami olyan magas lett,azt mutatja,hogy elvileg nincs tüsző,DE az UH vizsgálatkor a doki látott...
Szóval tisztára ellentmondásos.

Januárban a ciszta műtétemkor sima hasi UH-n is látszott,hogy peteérésem volt,azaz VAN pete...
Értitek?

Sz ügynök szerint 2 hét az eredmény,de a labor már 4 hetet említett...

Csucsu: jól olvasom,hogy Te is AMH-t csináltattál?
Tudsz nekem vmit mondani erről az egészről?
Neked mennyi volt az FSH? Nem tudom,van-e okom aggódni...
Sz ügynök elég negatívan festette le a helyzetet...
Átfutott akkor az agyamon,hogy talán SOHA....
Vendég

Zsuzsó: Köszi a drukkot Neked is,örülök,hogy végre láthattalak :)
Bocsi,nem voltam formámnál,nagyon féltem az eredményektől...

Mondjuk amolyan megérzés volt...

Minden lelet megvan,ill. a HIV eredményeink nem készültek még el,a többi megvan,de most,hogy mindent vittem,amit legutóbb kért a dokk,most megint kér olyat,amit szinte lehetetlen megszereznem...
Vendég

Most jut eszembe, hétvégén tuti nem nézek be hozzátok, egy szép kis versikét kaptam gyereknapra, megosztom veletek, bár kicsit hosszú :oops:

A GYERMEKKOR

Mikor „kacsalábon” jár a két cipőd,
Mikor méretlen és örök az időd;
Mikor az ajtókilincshez ágaskodni kell,
Mikor az asztalt alig éred el;

Mikor a játékból soha nem elég,
Mikor a képzelet világot tár eléd;
Mikor a homokból lisztet szitálsz,
S a sárból édes csokitortát csinálsz;

Mikor úgy lépsz az útszéli pocsolyákba,
Mint vörös szőnyegre a mesék királya;
Mikor látod még az angyalt karácsonykor,
És látod a nyuszit kinézni a Holdból;

Mikor kavicsot gyűjtesz tenyeredbe,
És drágább neked, mintha arany lenne;
Mikor a sötét szobában még rémek lapulnak,
Mikor tündére van fának, fűnek, kútnak;

Mikor csupa horzsolás és kék folt a lábad,
Mikor fakockákból építed a házad;
Mikor megeteted gondosan a babát,
És sztetoszkóppal hallgatod – hasát ;J

Mikor királyfi vagy, bátor, hős, vitéz,
Ha az udvarra egyedül kimész;
Mikor homokból tornyos várat emelsz,
Mikor a kérdésre kérdéssel felelsz;

Mikor - ha mást sírni látsz - sírva fakadsz,
Mikor még biztosan tudod, mit akarsz;
Mikor anyu ölében nyom az álom el,
És édesen alszol, mint lábasban a tej;

Mikor jót lovagolsz a nagyapa térdén,
S a cigarettáról azt hiszed: kis kémény;
Mikor még mindenből minden lehet,
S hatalmas sátornak látod az eget;

Mikor a mennydörgéstől megriadsz,
S dobogó szívvel anyuhoz szaladsz;
Mikor a mesékből soha nem elég,
És kérve kéred, hogy mondják újra még;

Mikor kezétcsókolomot köszönsz a libáknak,
És azt hiszed: a szél csinál frizurát a fáknak;
Mikor a fészkéből kiesett csupasz verebet
Megsiratod, és kis sírba temeted;

Mikor megmásznivaló minden magaslat,
És kíváncsivá tesz fiók, ajtó, ablak;
Mikor számolod, hogy hányat kell aludni,
Míg a születésnapodig el fogsz jutni;

Mikor a papírcsónak tengerjáró hajó,
És a kabátzsebedben lakik egy manó;
Mikor egy nap százszor kérdezed: miért,
És senki-senki sem szid meg ezért;

Mikor minden cicáról azt hiszed, leány,
És a kutya? – Az fiú mindahány!
Mikor lábadra próbálod anyu cipőjét;
S boldogan pipiskedsz: igaz kicsit bő még;

Mikor lopva belesel a tükör mögé,
Tán ott van valaki – az arcod az övé;
Mikor bújócskát játszva azt hiszed:
Senki nem lát, ha behunyod szemed;

Mikor a betűk még érthetetlen ábrák,
És a könyvekben csupa csoda vár rád;
Mikor összerajzolod a hófehér falat,
És sehogysem érted, miért nem szabad;

Mikor a léggömbökről tudod: égre szállnak,
És titkokat súgsz este a babádnak;
Mikor a fürdőkád neked a tenger,
S te a kapitány vagy, samponhabos fejjel;

Mikor még azt hiszed, hogy lehetetlen nincs,
Mikor még nem tudod: a képzelet a kincs;
A gyermekkor múlik, mint a nyár,
Mire rájössz, hogy volt – már tovaszáll;

De ha a szívedben helyet adsz neki,
Onnan a felnőttkor ki nem űzheti.

Szerintem tök édi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Heni!

nagyon aranyos a versed!:)
Vendég

Csucsu, szabin lesz Sz? És meddig? Ki tudja, hogy meddig lesz szabin? Zsuzsó, 2 és fél hét? Akkor nem is ő fogja megmondani a jó hírt? Hát, reméljük Z nekem is szerencsét hoz majd.

Sajti, jaj, a hcg szint nagyon jó, de a 3 hónap kevésbé. Legalább lesz egy szép nyarad, rosszalkodhattok, nyaralhattok világba :P
Nagyon durva ez az eset a vezetőkkel… rendszám nélkül…

Micsek, képzeld, a progeszteron szuri gyártását beszüntették. Helyette az utrot kell használni. Erzsike mondta (Erzsike = Snéni, már tudom a nevét is). Ahol még van elfekvő készlet, mindenki onnan vásárolja…

Maccs, de jó, hogy jöttél, a varázslásod már hiányzott, most nagy szükségem van ám rá :lol:
Nyanyával nem fárasztasz bennünket, mesélj ha gondolod. Azért nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fog reagálni, amikor már itt lesznek az ikrek és a párodnak sem lesz minden másodperce a nyanyára szánva. Nem lesz folyamatosan vele foglalkozva. Elkezdtétek már felkészíteni?

Knp, hát ez nem igazán jó hír! Sajnálom, nagy ölelés!! Nem tudom, hogy mit érdemes még megnézetned, de a lányoktól biztos kapsz tanácsot, sokan jártak már sokfelé…

Vaya, köszi a laptetőt, jól jön most. És nagy-nagy-nagy gratula a kislányhoz!!!!!!

Judit, hogy vagy????

Zsuzsó, gondoltam rád, nagy-nagy-nagy drukkok, majd gyere!!!

Navi, mi lett a báránykával? Maradt ugye kertekalatt :lol: Jaj, milyen szép a pocakod!!!

Heni, csak pozitivan, mindig olyan szomorúság árad belőled. A babák a vidám embereket szeretik (a pénz is…). Látod, Eszter és Sajti is hogy tudnak hinni és annyi mindenkit láttunk, akiknek rossz után újra mertek remélni és lám sikerült! Szóval, ugord át, csak árok volt, nem szakadék. Tessék hinni és remélni és ezzel a jó dolgokat is bevonzod majd, meglátod! Sajnos a baba akkor jön, amikor ő akar, nem amikor mi akarjuk. Nekünk nincs más dolgunk, csak hinni! Mi mind itt nagyon szurkolunk nektek!!!
Látom közben írtál vidámabbat is, hajrá esküvő! Bulizzatok egy nagyot felhőtlenül!

Andrea, ha gondolod, nekem van egy endokrinológusom, aki az egyik helyén kb. majdnem mindig szabad. Csüt reggel rendel. Kicsit fura a nő, de szakmailag rendben van. Kicsit ijesztgetős, de ha kell, tudsz vele beszélni :shock:

Röpcsi, nem tudom, hogy válaszoltak-e neked. Voltak itt olyan anyuk, akiknak sikerült és közben foltozgattak, barnáskodtak, de olyan is, akinek semmi tünete nem volt, még csak nem is fájt. Szóval, nem szabad a jelekre figyelni. Közben gondolom már megtudtad az eredményeket… Mi lett?

A palástfűt égen-földön kerestem, sehol sem lehetett kapni. Aztán feladtam, mert most félúton már nem merek belekezdeni.
mieza

Akkor rólam is :lol:
Szóval, telefonáltam és a 3 db 4 naposból ketten értek meg blasztová, így ketten mentek fagyiba. Remélem rájuk csak később fog sor kerülni.
Most igazán odafigyeltem magamra. Anyu jött és 2 napig együtt lógtunk. Nagyon jó volt, mint a gimiben. A végén már tök átvette tőlem a „szokásokat”. Tömte magába a fehérjét, sokat pihizett, rengeteget ivott és pissss.
Ha már itt járunk, csajok, mint a ló. Ugye ez normális? Pl. este elmegyek, aztán már éjjel nem iszom, de így is felkelek legalább 3-4-szer (első este 7x!!!) és annyi jön belőlem…
Ráadásul szinte egyáltalán nem bírom tartani, mert fáj. Ha kell, azonnal mennem kell.
A másik undi téma: szégyellem, de megkérdezem. Régebben, írtatok trükköket a szorulásra, de bevallom átugrottam, mert nem voltak ilyen gondjaim. Na, most vannak. Megírnátok még egyszer, hogy kinek mi segített? Ez is ettől az állapottól van?
Már beszereztem a wcbe egy kisasztalt, újságokat, csini színes lábtörlőt és wcdeszkát. Kicsit sok időt töltök ott mostanában :oops:
Ezeken kívül minden rendben. Nagyokat pihizek, friss levegő a kertben, elképzelem a pihepuha méhemet, a babócákat, sokat olvasok és kikapcsolódok, nem jövök gépközelbe. Még 2 nap így és aztán lesz már kicsit nagyobb séta is a városba. (nem fekszem, de tényleg kikapcsolódom.) A pocakom néha szúrkál, de akkor lepihenek és rendben van. Nem fáj, de érzem ilyenkor, amit annak tudok be, hogy ott most történnek dolgok. És csütörtökön már eredményhirdetés!!! Szóval, szorítsatok!

Vicky, most látom, hogy neked is harmadika lesz a napod :lol: Képzeljétek, úgy volt, hogy ha 2 hétre lenne az eredményhirdetés, pont a párom szülinapján. Aztán mivel 5 napos volt, kevesebb az idő, így 06.03 lesz a nagy nap. Nekem a 3 a szerencseszámom és ezt a dátumot akárhogy osztod-szorzod, 3-as jön ki, így is, úgy is. (03.03 születtem). Tudom, hogy már most mindent jelnek veszek, de háthahátha, legalább energy-t ad. Most pl. nem volt még semmilyen mélypontom (kopp-kopp), teljesen vidám és kiegyensúlyzott vagyok.
Pl. ma reggel felhívott egy ezeréve nem láttott barátnőm, hogy velem álmodott, eszébe jutottam, hogy vagyok. Csevegtünk, aztán tök véletlen kérdeztem a végén, hogy mit álmodtál velem? Mire ő: hogy babát vársz.
Tuti ez sem olyan, de annyira jól jön most!
Vagy anyu vett egy csokit, amiben matrica volt. Gólyás :lol:
Meg az is, hogy itt ennyien szurkoltok értem!/ értünk! :lol:
mieza

Mieza: Nagyon drukkolok Neked!
Remélem nagyon jól megy majd minden,és nem veszed igénybe majd a fagyiovi további szolgáltatásait :)

Én mondjuk már annak is örülnék,ha lehetne fagyiovisom :D
Vendég

TALÁLKOZÓ:
Csajok összeszámoltam, hogy milyen dátumra ki jelentkezett.
Az élvonal.
jún. 5 – 14 fő
jún. 12 – 13 fő
jún. 6. – 12 fő
jún. 13 – 12 fő

Így egyértelműen a jövő szombat nyert. Mit szólnátok egy délután 3 órához?
A szép időt megrendelem. A kispostát ki intézi?
Légyszi valaki, aki ismeri/ajánlotta hívja fel és kérdezz meg, hogy lehet-e, lehet-e kint...stb :)
mieza

Én sajnos akkor nem tudok menni fórumtalálkozóra.
Kéthetente van szabad 7végém,és hát épp most van az a hétvége..
Vendég

Jaj, látszik, hogy egyedül vagyok itthon, tiszta szómenésem van :)

Szóval, még gondoltam leírok egyet, ami nekem olyan motoszkálós probléma volt. A megmaradt petesejtek. Mert eddig nekünk nem maradt, de most megy a fagyiba kettő is.
És ugye mit meg nem teszünk, mennyit szenvedünk és reménykedünk egy babáért. Aztán ők meg jönnek, harcolnak, nekünk pl. 2 harcolt azért, hogy mégis egészséges 5 napos blasztok legyenek...

Sokáig gondolkodtunk, olvastunk, beszéltünk róla a párommal, hogy ha most sikerülne, mi legyen a többivel. Én annyira gonosz dolognak tartom (személyes vélemény), ha 10 év után megsemmisítik a bent maradt petesejteket. Valahogy nem értem, hogy ha valaki annyit küzd, utána hogy tudja őket elpusztíttatni.

A másik eset ugye az elajándékozás. Ami megint egy nehéz eset. Én egyenlőre barátkozom vele. Mert tudom, hogy ha unokatesóm jönne, hogy neki, nincs petesejte és ő is szeretné ezt a csodát átélni, akkor dilemmába lennék. Egy idegennel szemben is.
Mert egyrészt szeretnék segíteni, másrészt azért ez mégis csak a miénk, lehet akár egy teljesen 100-os kismieza is, akit "elajándékozunk". Szóval, ez még ülepszik bennem...

Mi ezt úgy döntöttük el, hogy szabad utat adtunk. Akik sikerülnek, akik szeretnének élni és küzdenek is ezért, azoknak mi meg fogjuk adni az esélyt.
Ha a természet úgy döntött, hogy mi nem kapunk spontán babát, hogy nekünk orvosi úton kell belenyúlni a szervezetünkbe injekciókkal, öklömnyi gyógyszerekkel és várni-várni-várni, hátha valamelyik...
Úgy gondolom, hogy szuper, hogy van ez a lehetőség, mert mi is megérdemeljük, hogy anyák legyünk. Köszönöm, hogy van a lombik lehetősége. Viszont egyeltalán nem mi döntünk, hogy mikor legyen babánk, csak várunk-várunk. Ők választanak minket. És ha ők választanak, akkor mi mindegyiknek meg fogjuk adni az esélyt. Akkor is, ha nehéz lesz. (nem lehet nehezebb, mint most, amikor annyira vágyakozunk utánuk).
Aztán lehet, hogy nem ébrednek majd fel, vagy nem tapadnak meg... de az esélyt megadjuk nekik. Lesz rá 10 évünk :)
(ha mi nem fogjuk tudni, akkor lehet, hogy másnak adjuk meg az esélyt, de ezt még megfontoljuk, barátkozunk a gondolattal)

Szóval, amikor ezt a döntést meghoztuk, mintha megkönnyebbültem volna. Azóta vagyok szerintem ennyire felszabadult :) Most amúgy se tehetek mást, csak esélyt adok :)

Lehet, hogy butaság... Ti mit gondoltok róla?
mieza

Jaj, kisbeeka, nem tudod elcserélni valahogy? Olyan jó lenne ha te is jöhetnél :) Legalább egy kicsit, ha nem is végig...
mieza

Mieza:
a fagyioviról annyit,hogy mi úgy gondoltuk párommal,hogy mindenképp odaadnánk a megmaradt ovisokat/petesejteket,feltéve persze,hogy egyáltalán eljutunk odáig,hogy leszívják...

Ha nekünk meglesz a 2 tervezett babó,szívesen adjuk másnak a többi esélyt,mert ez hihetetlen nagy lehetőség,és igen,ha ezek az embriók élni akarnak,akkor nem szabad őket elpusztítani!

Szívesen vállalnánk akár 3 beültetését is,csak az én alkatommal félő,hogyan boldoulnánk,ha mindhárom megmaradna,amiben persze bíznánk is.
Így hogy ne legyen rossz érzésem,hogy tartok a 3 megmaradásától,inkább 2-t szeretnénk,és remélve,hogy mindkettő velünk szeretne lenni :)

A találkozóra úgy tudnék menni,hogy 6-ig dolgozom a Keletiben,onnan indulnék...
Sajnos nem tudok cserélni... :(
Vendég

Hát lányok, a jövő hétvége az, ami nekem sem jó... anyóspajti 65. zülletésnapja lesz és már le van fixálva ...

Pedig Veletek szívesebben találkoznék!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol:
andrea-1

én is szívesebben találkoznék Veletek,mint hogy dolgozzak :D :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Most nagyon rohanásba vagyok,holnap igérem jövök.

Akkor mi lenne,ha 12.-e lenne???Arra is van 13 fő.Olyat ugyis nehéz lesz találni,hogy mindenkinek jó legyen. :wink:

Mieza Drága!!
Elküldöd majd ha lesz időd a Keresztanyátok elérhetősésgét??És valmai infót róla,Ki Ő,mit csinál???De csak ha nem teher!!! :wink: :D

Puszi mindenkinek!!!
csucsu99
Budapest

sziasztok,

Judit,
jó hogy jöttél. a sport nap még jól is jöhet mert a sétálgatás azt mondják jót tesz a vérkeringésnek és egyébként is ajánlják. persze no sport. drukkolok!
...és titkon picit irigykedek (persze csak jó értelemben :-)) hogy a te vonalzódon mennyivel kevesebb nap van hátra a pozitív eredmény kihirdetéséig. :-D

Mieza,
végre előkerültél. :-D
örülök hogy jól vagy, drukk neked is.
érdekes most én is sokkal kevésbé stresszelek rá a dolgokra, lehet hogy épp ez lesz jó hatással.
fagyiovisok dilemmával mi még nem szembesültünk, de tényleg nem egyszerű kérdés...

Kisbéka,
jó hogy találkoztunk, abszolút megértem mennyire ideges voltál akkor épp. sajnálom hogy csúszik a kezdés, de a Te korodban nem szabad feladni! küldöm a pozitív hullámokat!

Heni,
a versed szuper, el is küldtem a gyerekbarátoknak! :-D

VarázsMacs,
gyere majd UHképpel!

Lányok,
mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, nagyon sokat jelent és segít! :-D
mindenkinek küldöm én is az energiákat és a babaragacsokat! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: Köszi a pozitív hullámokat,most nagyon rámfér!
Rossz azt hallani,hogy 28 évesen kimerülnek a petefészkeim.
Muszáj bebizonyítanom a dokinak,hogy nem így van,hanem érdemes stimulálni.

Ő is látott tüszőt,úgyhogy ez valami félreértés lehet csak...

Előtte voltam vv-en,és a doki visszaküldött,hogy vegyenek még vért,hogy elvégeztessem a fizetős hormonvizsgálatot,ott a laboros hölgy nagyon kedves volt,kérdezte,mihez kell még vér,és milyen eredményt kaptunk,ami miatt most ezt is el kell végeztetni.
Mondtam neki,hogy 22,3 és a doki szerint 25 fölött már a lombik is kilőve... Erre csak legyintett,és azt mondta az én eredményemre: látott már ennél magasabbat is,nem annyira vészes...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a gratukat a kiscsajhoz :)

Navi csodás a pocid. sajna nekem még nem nagyon látszik, kár volt annyi felesleget felszednem, biztosan azért. én még a mozgást éreztem védőnő szerint első babával inkább a 18-20 héten lehet először érezni.

Nagy valószinűséggel Noémi lesz. Nekem tetszik, hogy különleges neveket akartok adni, én szeretem az ilyen neveket csak a férjem meg inkább a gyakoribbakat. A Noémi meg azért tetszik, mert lehet különlegesen becézni, Noninak fogjuk hívni, ha ez a név marad.

Macs a te pocakodat is irigylem ám :)

Csucsu jó fejfájos vagy te is :( nekem is szokott fájdogálni most a hülye frontoknál. bár hálisten most nem migrénesen a tarkóm szokott zsibbadni... mint a vénasszonyok

Heni jó hallani rólad a munkahelyet sajnálom :( a legközelebbi már nyerő lesz és nemsoká eljön a ti időtök. esküvő szuper gratula ki tudja tényleg lehet,csak ez hiányzik a babónak :) ez a vers nekem nagyon tetszett el is érzékenyültem rajta olyan kis szép

Zsuzsi nagyon szoritok! talán te kérted a képet, nemsoká töltök fel. bár most sztem nem sikerült annyira jól, mert végig a hátát mutogatta a drága. az arca meg olyan kis ufós :) de azért imádom nézegetni ezeket is :)

drukkjaim mennek Juditnak, Miezának és még akinek szüksége van rá

Kép
vayacon

mozgást sem éreztem...

Kép
vayacon

Sziasztok!
Nagyon Drágák vagytok,h ennyien vigasztaltok :cry: :cry:
Nekem már minden eszembe jutott(kiveszik a petefészket stb.)
Vayacon!nagyon gratula a lánykádhoz :D :D :D
De viszont azt nem hallottam,h mindkettőben vannak ciszták vagy csak egyikben?ha csak egyikben vannak ciszták az is számít,h nem termékenyülök meg?tök sötét vagyok ezekhez! :shock: :shock:
hisz ha van egy szabad petefészkem?? :shock: :shock: :shock:
Ja de az uramnak még ott a sperma eredmény,most azért izgulok! :twisted: :evil: :evil: :evil:

Hófeérke!Én is a bácsinál (Elemér)és tegnap voltunk vizsgálaton uramnak sperma leadás vérvétel,nekem nőgyógyászati vizsgálat,nagyon rendben volt minden és gyors volt!szép napot mindenkinek és mégegyszer köszönöm
vikus82

Vikus köszi. én nem értek sajnos ehhez a ciszta kérdéshez, de majd biztos segítenek a lányok. spermaeredményhez szoritok

Kép
vayacon

és akkor a képek a lánykánkról :D

Kép

Kép

Kép
vayacon

töltök fel egyet unokahugiról Lucáról is (bátyám lánya). most volt az ovis ballagása, tündéri volt. nemrég még ringatni kellett a kis bébit oszt már ballag.. :lol:

Kép

Kép
vayacon

Sziasztok!

Mieza,
de jó hallani, hogy teljesen jól vagy! És milyen kis mázlista, tök hamar megtudod az eredményt :) Inszem után bezzeg az ember 17 napig drukkolhat, hogy mi lesz :roll:
Én is harmadikán megyek, most kivételesen egyedül :wink:
mondtam apácskának, hogy úgyis tesztelek előtte itthon, mert nem ott akarom megtudni, tehát felesleges neki szolgálatból másnap reggel odarohangálni.
Én fél 8-ra (vagy picit korábban) tervezem az érkezést, mert utána meló. Szóval ha koránkelő vagy, összefuthatunk :D

Zsuzsó,
ne irigykedj, ahogy telik az idő, egyre zazább vagyok :oops: Ma pl. totál bebeszéltem magamnak hogy tuti nem sikerült ez se, már épp a lombikot tervezgetem :oops:

Vaya,
még hogy ufo :twisted: Nagyon bájos kis baba nyugszik a pocidban :)

Breki,
ne add fel, csináltasd meg a vizsgálatot, és bizonyítsd be, hogy lehet babucid! Szorítok!!!

Mieza, Zsuzsó,
itt mennek a ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Vaya nagyon édik a képek :lol: :lol: :lol: Képzeld én érzek néha ha nyugiban vagyok valami csikizésfélét és mindenki azt mondja, hogy már a babukat érzem, olyan érdekes. :lol: :lol: :lol: Hugom is azt mondja ilyenkor már érezte, persze mindenki azt mondta neki, hogy az lehetlen!

Maccs
vörösmacska

mieza: Hozzon neked is szerencsét akkor a június 3.

vayacon: Nagyon szépek a lányok!
vicky79
Budapest III. kerület

Judit, reggel én is egyedül leszek a vvételen, csak 11-re rendeltem aput oda. Neki pont aznap jön egy bzi delegáció amerikából. Este meg velük kell menni vacsizni. Mondtam is, hogy szuper, hogy velük megy ünnepelni, vagy depizni :(

Persze, fussunk össze. Nem tudom, hogy van inszemnél, de 11-kor amikor mentem a vérvételekre, akkor még ott sorakoztak az egy és kétvonalas pálcikák, szóval, akkor még nem volt eredményhirdetés, arra várni kellett. Az inszemeseknek mikor hirdetnek?

Én is előző nap tesztelek, már vettünk 10-es és 25-s tesztet is :)
mieza

Vaya, nagyon édes képek, bár én ultrahangból csak ciszta, endo és tüsző felismerésben vagyok jó, még babám nem volt. De a lenti az az arcocskája? Jól látom?

Csajok, rakjatok ilyen képeket!!! :)
Nagyon inspirálóak :)
mieza

Vaya,
köszi a képet, nagyon helyes a kiscsaj, már amennyit felismerek belőle. :oops: :-)

Mieza,
a teát bármikor lehet kezdeni, a beágyazódást segíti.

Macs,
hajrá mozgolódás jelek! :-D

Judit,
ne izélj már! tudod a kvartettünk! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

köszönöm a kiscsajszi(k) dicséretét. akkor egy kis magyarázat: a felső képen az a fényes csík felül a gerince, bal oldalon van a kis feje, lefelé néz. az alsón pedig felénk néz az arcocskájával (itt is bal oldalon van a feje).

Judit egy kis megzuhanás az eredményhirdetés előtt teljesen természetes én is igy voltam vele, biztos voltam benne, hogy nem sikerült. aztán lám itt a bébi

Macs de jó lehet az a csikizés :lol: simán lehet, hogy érezheted. valaki nagyon korán megérzi.

Zsuzsó, Mieza nektek is mennek a drukkok. csak optimistán :lol:

Kép
vayacon

Sziasztok!

szuperek a belső képek, tényleg nagyon motiváló és megható!!
Gratula minden babához!

Nem tudom írtam-e már -vagy csak akartam-, hogy köszönöm a hozzászólásokat andrológus témában.

A segítségeteket szeretném kérni újra:

csütörtökön volt a hsg-m, ami szerencsére igazolta, hogy tökéletesen átjárható vagyok, és minden ok velem.
Viszont nem tudom, hogy a vizsgálat után kell-e tartózkodni a spontánkodástól, van-e bármilyen várakozási idő esetleg a röntgen sugárzás miatt? Erről semmit sem mondott a dokim. Mit tudtok ezzel kapcsolatban javasolni? Amúgy nagyon zizi vagyok, mert hétfőn találkozom Koncz tanárúrral.

Mindenkinek kellemes 7végét kívánok! Remélem máshol nem szakad az eső csak itt nálunk :wink:

Verka
wikka
Miskolc

wikka: Örülök hogy túl vagy a hsg-n. Én úgy tudom hogy nem okozhat gondot a hsg, de nekem már elég rég volt. Sajna már nem emlékszem rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Wikka:
Nekem mikor volt petevezeték-átjárhatóságim,a dokim azt mondta,hogy most mindent bele,mert így hogy még ki is tisztult,nagyobbak az esélyek :)

Kaparásosoknak asszem 6-8 hétig semmi spontánkodás (mikor ezt elmondta a nővérke,a mellettem fekvő sokgyermekes asszony hangosan felbődült :D :D :lol: ),nekem meg mondták,hogy mivel a baba a cél,ezért nekünk lehet egyedül ;)

Judit (druszám :) ) :
köszi a drukkot,most nagy szükségem van rá!
keddi vérből már folyamatban van a vizsgálat,de 3-4 hét,mire megvan az eredmény!

Nagyon drukkoljatok,hogy meglegyen mondjuk a 17-es érték legkésőbb jún.20-ig! :roll: :lol:
Más kívánságom most nincs :D

És igen,megmutatom a dokinak,hogy csakazértis!!! :lol:

Elkezdek tornázni (amint a hasam kevésbé fáj),jógázom,hogy kevésbé legyek stresszes,és bízom a Jóistenben,hogy csupán próba elé állít ismét,és nem azt akarja tudatni,hogy felesleges.

Lesz 2 lányunk,ez tuti! :D

Navi: csodaszép pocak!

bocsássátok meg irigységemet,de úúúúgy szeretnék már attól szenvedni,hogy a babó miatt nem jön fel rám semmi... :(
Vendég

Vicky, kisbeeka,

Köszönöm a választ!!!! nagyon megnyugtatóóóóó :lol:

kisbeeka, előzményekről lemaradtam, de látom nagyon kell a drukk, úgyhogy csatlakozom a pompomlányokhoz :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Wikka:

annyi az előzmény,hogy kedden kellett menni a 22.napi vv-re,illetve "21." napra is,hogy kezdhessünk,mert a doki szerint nem lehet várni az esetemben...

Erre azzal fogadott a vények helyett,hogy nagyon magas lett az FSH értékem,azaz a számok arra mutatnak,hogy talán kezdenek kimerülni a petefészkek,de biztosra akkor tudhatjuk,hogy milyen adagokkal stimulálhat,ha elvégeztetem az AMH vizsgálatot.
Ami meg fura volt neki,hogy UH-on látott tüszőket,így nem érti,miért volt a max érték 2x-se az FSH...

Leadtuk a mintát az ÁNTSZ laborjában,és azon imádkozunk,hogy időben meglegyen,hogy "csak" 1 újabb hónapot csússzunk emiatt. :shock:

Párommal a 17-es szám mellett döntöttünk,most azt mondogatjuk,hátha tényleg annyi lesz az érték,annak már örülnénk :lol:

Nem tudtok vmi jó kis módszert peteérés serkentésére? :D
Vendég

Tényleg,azt meg tudja mondani vki,hogy Sz ügynök meddig szabadságol?
Vendég

Sziasztok!!!

Béku!!

Nézd csak mit találtam,AMH hormon eredmények:: nők a termékeny korszakban: 1–10 µg/l
- csökkent fázis: 0,4–1,0 µg/l
- Menopauza: < 0,4 &micro;g/l
- Felnőtt férfi: 1,5–4,3 &micro;g/l

18 és 29 év között 20-25 pmol / L, 30. évtől jelentősen csökken, és 37. életkora körülbelül 10 pmol / L. Annyit írnak, hogy az 0,5 alatti értéknél a stimu nem hoz olyan jó eredményt.

Egy másik helyen viszont ezt találtam:
Referenzbereiche: (értékek)
( Nőknél) Frauen 1-5 ng/ml
( csökkent fázis )ovarielle Restfunktion: 0,8-1,0 ng/ml
( Menopauza)Menopause: < 0,1 ng/ml

( férfiak )Männer 3,0-5,4 ng/ml

(fiatalok/gyerekek)Jungen
1-4 Jahre: 51,5-88,3 ng/ml
4-7 Jahre: 44,5-78,1 ng/ml
7-9 Jahre: 33,8-60,2 ng/ml

Wikka!!
Örülök,hogy minden oké az átjárhatóságival,hajrá hétfő!!Még mindig esik az eső felétek??jajjjj,de sajnállak.Itt ragyogó napsütés volt egész nap,most borúlt be.Jön a rossz idő!! :cry:

Mieza!!
Nagyon bírom az irásaidat!!!!Olyan sok pozitív energiát sugároz....de ezt nem tudom elégszer elmondani.. :lol: Jól vagytok?? :wink: Sz ügynök jun.7-én hétfőn lesz először.

Vaya!!
Kiscsajod aranyos.Kiváncsi vagyok a pocakodra. :wink:

Macsek!!
Mi volt a dokinál???Képek???Gyere és mesélj!! :wink:

Judit!!
Hűű,mindjárt harmadika!! :wink: Drukkolok nagyon. :wink: Majdnem a névnapomon mentek,szóval ez legyen a kabala. :wink: :D Jó volt a sport nap??ugye pihiztél is??

Zsu!!
Jól vagy??Hétfőn már dolgozól ugye??

Ja,tegnap telóztam az ANTSZ-be,jövőhéten csütörtökre igérték az Inhibin leletemet,de azt mondta a hölgy,hogy az már tuti. :roll: :wink:
Én tiszta takony vagyok,Apával együtt,köhögünk,prüszkölünk.. :roll: :x

Klári,Micsek,és a többi zugolvasó!!!!!
Tessék jönni,nem csak héba-hóba.. :D :lol: :D :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!
csucsu99
Budapest

Csucsu,tündér vagy,köszi!
Lényeg,hogy minél magasabb legyen az érték!
Most ezért gyúrunk egy erős 17-esre :D
találomra ezt az értéket választottuk párommal,és szuggeráljuk az eredményt,hogy ez álljon rajta,ezzel már elégedettek lennénk,és asszem Sz ügynök is ;)

Örülök,hogy végre megkapod az inhibint!
Szörnyű,hogy ennyit kell várni egy vizsgálati eredményre...

Remélem ezzel sínre kerültök végre,és mehet minden,ahogyan kell :)
Majd Veled is együtt pocakosodunk,meg Sajtival,no meg a többiekkel,akik már az eredményeket várják,de őket nem is sorolom,mert már jóval előrébb járnak :)
Vendég

Jajjj,most olvasom,hogy írod,hogy Sz ügynök 7-től lesz újra :)
köszi az infót!
én csak meghallottam az eredményhirdetése után a recepción,hogy nem lesz egy darabig,csak nem tudtam,mikor tér vissza,de jóval azelőtt,hogy tudnék neki hírekkel szolgálni. :lol:

Már úgy várom!!
Vendég

sziasztok Lányok,

Sz. ügynök két és fél hétig van szabin május 27-től, legközelebb június 14-én lesz.
ma megnősült :-D :-D - én legalábbis így tudom.

Csucsu,
igen hétfőn már dolgozom. :-( :-(

Kisbéka,
peteérésre málnalevél teát lehet inni tudtommal, aztán a peteérés napjától palástfűteát, de azért nézd meg pontosan a neten.
az arwen torna is hasznos, de ehhez legalább néhány órára érdemes személyesen elmenni. én csak pár hetet bírtam, mert a lány aki tartja nagyon hát hogy is mondjam keményen bánik lelkileg az oda járó lányokkal. :evil:

Macs,
mi volt a 4D-n? remélem minden OK.
engem egyáltalán nem zavar ha elmeséled a szipirtyó sztorikat, szóval ha jól esik kiírni magadból, hát tedd meg nyugodtan.

Judit, Mieza,
hogy vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?