Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, annyira örülök nektek, nagyon ügyes vagy! Kép Ú, teljesen feldobódtam, ez a mai nap nagyon klasszul alakult. Kép

Csajok, egyébként tegnap elfelejtettem mondani: tegnap reggel 7:25-kor megszületett Titati kislánya is, Kincső. Szóval Vuka és Titati most együtt vannak bent, kár, hogy nem tudnak egymásról.

Ilu, melyik e-mailedre gondolsz? Mostanában nem kaptam...Kép De majd írok neked. Kép

Olvastam a történeteket, háááát, ehhez képest nekünk egy fáklyás menet volt. Ugyanis nekünk a pici gyerekünk egyből úgy döntött, hogy megfogan.....mikor eldöntöttük tavaly, hogy akkor jöhet a baba, akkor még mielőtt elkezdtünk volna akciózni, voltam nőgyógyinál, rákszűrés, vizsgálat, merthát felvilágosultak vagyunk, és csak egészségesen menjünk neki a gyerekvállalásnak. Hát így is volt. Persze én azonnal felmásztam a netre, és minden fontos és kevésbé fontos információt levadásztam a témával kapcsolatban......persze az ember sokkal több negatív dolgot olvas, így én is még mielőtt belevágtunk volna, már tudtam, hogy rögtön úgysem fog összejönni, és ha össze is jön majd egyszer, örülhetek, ha megtapad, és egészséges lesz......szóval alaposan beparáztattam magam.....a semmire!
De azért ez persze nem vetett vissza, alaposan belevágtunk, annyira, hogy fogalmam sincs, mikor foganhatott a babucink, merthát minden nap, és minden éjjel, minden reggel......Kép Kép
Nekem mindig nagyon szabályos volt a ciklusom, 28-30 napos. A 28. napon, pénteken utaztunk el vidékre a párom szüleihez, egy kis faluba, ahol nincs gyógyszertár, úgyhogy úgy döntöttem péntek reggel, hogy úgyis negatív lesz a teszt, mert így hirtelen úgysem jöhetett össze, akkor most gyorsan megcsinálom, és legalább hétvégén nem fogok izgulni. Mivel a tesztre rá volt írva, hogy 5 perc után már nem valós, ezért megcsináltam a tesztet, letettem a mosógépre, aztán elkezdtem fogat mosni. Amikor megfordultam (hogy hát úgyis egy csík lesz), akkor meg majd összerogytam: két erős csík jelzett, hogy bizony azonnal is összejöhet egy kisbaba......
Remegve, izzadva hívtam a párom, hogy kétcsíkos lett a tesztem, most mi lesz?????? Persze a kérdés költői volt, ő pedig nevetve mondta, hogy hát ezt akartuk édes. Kezdő szülőkként mind a ketten meg voltunk illetődve, nem találtuk a megfelelő szavakat, olyan volt, mint az első csók előtt az oviban. Kép Persze én egész nap alig tudtam dolgozni, délután vettem egy másik tesztet, ami megerősítette a reggelit, és azóta is melegség tölt el, amikor rágondolok, hogy milyen jó volt meglátni a kétcsíkos tesztet. Pedig még csak küzdeni sem kellett érte, de életünk legnagyobb boldogsága kezdődött ott akkor el. Kép És remélem 2-3 héten belül meglátjuk a mi kisbabánkat, akit annyira szerettünk volna, és aki olyan gyorsan döntött úgy, hogy velünk lesz - a mi legnagyobb boldogságunkra. Kép

Szóval mi piszok mázlisták vagyunk, hogy ilyen gyorsan sikerült a babánk, de meg is becsüljük, és már most annyira imádjuk, hogy csak na! Kép

Holnap reggel UH a kórházban, kíváncsi vagyok, mi lesz, lehet, hogy Titatit meglátogatom, ha nem gond neki.

Puszi

Eszti
36+6
Vendég

Eszti!
Mond meg légyszi Titatinak, hogy gratulálunk és nagyon örülünk nekik!
Tök jó ez a hirtelengyerek sztori!Kép

Bubek,
én kezdettől fogva két mellből szoptattam, de a bal oldaliból 1-2 hét alatt elapadt, onnantól már csak a jobból tudtam. Három hónap múlva az is elapadt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, egy tegnapi kérdésedre (gyors a reakcióidőm...), igen, végig a doktornő kezelt. Nagyon ügyes keze van egyébként, mert a petevezeték-átjárhatósági vizsgálat állítólag nagyon fájdalmas, el is szoktak ájulni utána, de olyan ügyin csinálta, hogy nem is éreztem semmit. Valami vékony csövet felvezetnek a két petevezetékbe, befecskendeznek kontrasztanyagot és megröntgeneznek. Azon látszik, hogy az anyag végig folyt-e a vezetéken, ha igen, akkor nincs elzáródva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

GRATU!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!! Én holnap csak pillanatokra megyek be az Istvánba. Haza kell mennem reggel. Új tervem van a következő félévre. Megszakítom ezt az évet, hazamegyek, és újra megpróbálom az orvosit.

Azt tudja valaki, hogy Vuka melyik szobában fekszik? Holnap reggel meglátogatom.
Puszi!

Ági
bumpy

sziasztok!

Vuka, Anti! Gratulálok!!!!! :-)

Igaz én még elég kezdő vagyok itt nálatok , de nagyon sok jó tanácsot adtatok nekem eddig! A mi sztorink is elég happy! Mi kitűztük az esküvőt 2004-ben 2005.07.02.-re és megbeszéltük , hogy a lagzi előtt elkezdjük a baba dolgot.Így májusban már ezen dolgoztunk! Igaz csak úgy , hogy lesz ami lesz! semmi számolás és tudatos együttlét.:-)
És aztán késett egy napot meg kettőt és így tovább! A kedves párom mondta a 4. napon , hogy mostmár vegyek egy tesztet.Én nem nagyon akartam de aztán vettünk és irány haza! Én be a fürdőszobába és nem akartam hinni a szememnek! Vittem ki a páromnak és ő teljes nyugodsággal fogadta a dolgot, mondhatni kétsége nem volt az eredményt illetően.Én meg csak ültem és néztem a tesztet! Hihetetlen volt , hogy elsőre babás lettem:-)))) Mi sokáig nem mondtuk el senkinek, mert messzire mentünk nászútra és nem akartuk , hogy aggodjanak! Szóval 14 hetes voltam amikor bejelentettük! :-))
Most meg már nagyon szeretnék én is Vuka mellett lenni:-))
Icu
czuli

Sziasztok.

Megint Anti vagyok. Éva a 108-asban van.

Képeket később küldök, most rohanok vissza a kórházba.

Üdv.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ígéretemhez híven néhány kép ízelítőül:

KépKépKépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Anti!
Köszi, hogy a sok rohangálás és babázás mellett szántál időt ránk!
GYÖNYÖRÛEK A KÉPEK!!!!!!
Hát az az utolsó, nem is tudok mit írni!
Pusziljuk őket!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy csak bejelentkeztem hozzátok, s aztán azonnal el is tűntem, csak egy kicsit nehéz időszakunkat éljük.

Mindenekelőtt Vukanak szeretnék gratulálni, nagyon jót babázhat most!!!

Annyira tetszettek ezek a hogy jött össze történetek, hogy szeretném megírni a mieinket is.
Mi jó sokat vártunk a gyerekvállalással, már 95-ben összejöttünk, s 97-ben házasodtunk össze. Ehhez képest 2002-ben gondoltuk úgy, hogy ideje lenne nekiállni. Egy évet rászántunk arra, hogy én leálltam mindenféle gyógyszerszedéssel, ill. átálltam homeopátiás szerekre, s 2003 elején, látva, hogy mehet a dolog, nekiálltunk próbálkozni. Egészen októberig próbálkoztunk, amikor nekem egy igen csúnya torokgyulladásból mandula mögötti tályogom lett, amit sürgősen meg kellett műteni. A betegség, meg a műtét utáni fertőzések miatt sokat fogytam, meg padlóra került az immunrendszerem is, ezért úgy döntöttünk, pár hónapra felhagyunk a próbálkozással, hogy előtte felerősödjek. Nekem akkoriban kb 40 napos ciklusaim voltak, így nem nagyon szoktam aggódni, hogy lassan jön meg. Azért karácsony előtt már kezdett gyanussá válni, hogy már több, mint 40 nap... Így dec.23-án elkezdtem poénkodni a párommal, hogy veszek egy tesztet, s ha pozitív lesz, majd becsomagolom neki a fa alá, úgyis mindig nehezen találom el neki az ajándékokat. Aztán 24-én délelőtt tényleg megvettem életem legelső tesztjét, ami pozitív lett, de végül mégse került a fa alá ajándéknak, mert előre lelőttem a poént. A szülőknek szilveszterkor mondtuk el. Ebből lett Benedek 2004. augusztusában. Ezután a szopi miatt valamikor 2005 tavaszán jött meg először, s megbeszéltük, hogy két év körüli korkülönbséget szeretnénk, vagyis, mivel Benedek összehozásához kb egy év kellett, ezért azonnal nekiállunk, s reméltük, kb fél év kisérletezés után csak sikerül. Ehhez képest kb az első próbálkozásra összejött. Így életem második (és utána harmadik is, mert nem nagyon hittünk neki) terhességi tesztje is pozitív lett. A korkülönbség meg kb 18 hónap lesz.

Ha már egyszer írok, kérdezek is: láttam, hogy van, aki használ közülettek szoptatós párnát. Érdemes megvenni? Benedeknél nem használtam, de két kicsi mellett mindent örömmel fogadnék, ami megkönnyíti az életünket.
A kórházba egy nagy pakkal vonultatok be, vagy külön táskába csomagoltátok, ami a szüléshez kell, s ami azután?
S egy hülyének tűnő kérdés, hiába vagyok lassan a finishben, én a kórházban még csak az alagsorban, a laborban jártam, s halvány lila gőzöm sincs, hogy hova is kell menni az épületben, ha épp szülnöm kell. Mindig elhatározom, hogy elmegyek előadásra, hogy szétnézzek a kórházban (mellesleg az előadás helyét sem tudom), de valahogy sose jutottam el.

Valaki kérdezett hordozókendő használatáról. Nekünk nagyon bejött, az első télen többnyire azzal mentünk ki Benedekkel. Érdemes a babát minél korábban hozzászoktatni, mert volt, akinek nagyobb babához kölcsönadtam később, s nem sikerült megszerettetni vele. Én abban vittem be oltásra is, meg babamasszázs tanfolyamra is úgy jártunk, meg boltokba... Itthon is használtam, nem olyan gyakran, de azért időnként jól jött, hogy az esti elalváshoz kellő többórányi fel-alá cipeléstől ne szakadjon le kezem-hátam.

Bocsi, kissé hosszú lett, ha én egyszer elkezdek írni....

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Anti, köszi az infokat a kis családodról, nagyon szépek vagytok! A kedvencem, ahol anyuci és babuci együtt alsziznak, na az nagyon megható! Kép
Gratulálok nektek!

Eszti
Vendég

Kormi,
jó hogy jöttél!Kép
Szülni a másodikon kell majd!KépKépKépKépKépKép
És ott van a gyerekágyas osztály is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gyönyörű kislányKép
Vuka, Anti gratulálok!!!!
Kép

Kormi, én nem vittem nagy pakkot, mert úgyse tudod hova tenni.
Magamnak csak a legszükségesebbeket, háloing, bugyi stb....
A bébinek meg a pelenkázó táskájában volt a cucca.
Egy másik táskába összepakoltam amit a kocsink csomagtartójában tároltunk, és mikor jött a férjem felhozta belőle ami kell és elvitte a szennyest.

később benézek ha a művésznő engediKép

Kép

Kép
sajtine

Jucus emlékszel nem rég még mi is ott feküdtünk?
Most meg pár nap múlva 4 hónaposak lesznekKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Először is köszönöm a dicséretet Domi nevében is.KépValaki kérdezte a kanalazást:Nos Domi 4 hónapos kora óta kap hozzátápit,természetesen sütőtökkel és almával kezdtük.Én a leg eleje óta oda adom neki a kanalat had szokja,ismerkedjen vele.Íme 2 kép 4 hónapos korából.Kép
KépKép
Szopipárna:Én szülés után vettem a kórházban a csecsemősöktől.Először nem tudtam használni mert fekve tanultam meg szoptatni.Aztán 2-3 hónapos volt Domi amikor hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam azon szoptatni és le se tettem többet.KépNagyon,nagyon kényelmes volt!!Persze nem mindegy milyen a párna,mert ebből is többféle létezik.
Baba projekt.KépMi 99-óta folyamatosan próbálkoztunk,sok kórházat,orvost megjártunk.Majd Bínó dokimnak köszönhetően 2003-ban rátaláltunk a Dévai intézetre.Sok sok kivizsgálás után 2004 február 13.án/péntekKép/ volt az első inszeminációnk ami sikertelen volt.A másodikra március 24.én került sor és december 8.án megszületet a szemünk fénye.KépKinek újságoltam ez a zebrás tesztet?Az egész világnak,annyira boldog voltam!!!KépKépKépHáát dióhéjban ennyi a mi történetünk.KépJó éjt mindenkinek!Puszi.Dia
VUKA!Kép
Szívből gratulálok!Kép

Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kép
Először is:
Vuka, Titati,
HATALMAS GRATULA A LÁNYOKHOZ!!!! Jó egészséget és sok tejcsit Nektek! Legyetek nagyon boldogok!!!!
Kép

Vuka, Anti,
gyönyörű Petra és nagyon ügyi volt, hogy ilyen gyorsan előbújt. Nagyon várom a szüléstörténetet!!! Kép
És én is a 108asban voltam. Kép

Bubek,
én az elején egy mellből szoptattam és most is egy mellből, de most azért, mert a balban szinte semmi nincsen. Mindig azzal kezd, de szerintem 20-40milinél nincsen benne több. Szóval érdemben egyből eszik.

Kormi,
nekem egy nagy sporttáskám volt és az ágy alatt tároltam, de a férjem is hozott be dolgokat és vitte helyette a szennyest.
Csak hogy kötekedjek Gabival Kép a gyerekágyas osztály az elsőn van, a szülőszoba van a másodikon. Kép

Dia,
édes lurkó ez a Domi gyerek!!! Kép
Hadd kérdezzem meg, azt írod, hogy a 4. hónaptól kap hozzátápit. Addig volt elég a tejed? Tápszert kapott?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, Bubek, csak azt akartam még írni, hogy tényleg szupi egy nap az április 6!!!! Ugye Gabi? KépKépKép

Gabi,
Neked találtam, ha még aktuális:
Gabriell a csemeték csomagküldője: Réklis body rövid, illetve hosszú ujjú: 990Ft
Rendelni lehet, az üzlet pedig XV. ker. Rákos út 65.
Holnap megpróbálom beszkennelni ha érdekel, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

én is az Istvánban fogok szülni, lenne egy kérdésem: mennyit adtatok a dokinak, mennyit a szülésznőnek?

Ja, és kinél szültetek?

Előr eis köszi a válszt!

Üdv: Guriga
guriga

Guriga!
Itt egy kis segítség:
Kép
A másik kérdésedhez szerintem adjál meg egy e-mail címet.

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi a szopis hozzászólásokat!
Ilba te sosem alszol????KépKép

Arra nem írt senki csak Jucus, hogy a kakival mi a helyzet. Pedig mintha már valamikor lett volna erről szó. Ilba nem nálad volt ez téma?

Most meg egy újabb problémám adódott. A embernek mindig van valami hülyesége....!!!Hjaj....
A mellem most nem fáj, csak ritkán nyilallik, de viszont a tükörben fürdésnél észrevettem hogy egy kicsit pirosak. Nem nagyon, de onnantól, ahol a mirigyek kezdődnek, egy kicsit pirosabbak mint máshol. És egy kicsit melegebbek is ezen a részen. Ez jelenthet valami rosszat? (fájni nem fáj....még) Mit kell ilyenkor csinálni?
Holnap felhívom a védőnőt is, megkérdezem ezt a kaki dolgot, lehet megkérdezem mit javasol, de azért asszem írok majd Connienak is, ha ez reggel is ilyen lesz. Volt már ilyen valakinek?Köszíííííí!

Titatinak is gratula!

Anti, köszi a képeket! Nagyon édik! Tündéri kis manó Petra!KépKép
Sok boldogságot hozzá Mindkettőtöknek!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Vuka,Anti:
Aképek nagyon édesek, és meghatóak is egyben!Sok örömet kivánok Petrához!Kép

Kormi:
Lehet,hogy ez is érdekel:Ha itt az idő akkor a szülőszobához kell felmenni és becsengetni,rögtön kijön valaki és máris jó kezekbe kerülsz.
Csomagom kettő volt egy nagy sporttáska és egy kisebb táska,amit vittünk magunkkal mindenhova.

Bubek:
Szerintem a kakis dologgal kapcsolatban azért nem irtunk,mert nem akartunk hülyeségeket mondani neked,nehogy megijesszünkKép.Én szerintem nincs gond vele.
Remélem a cicis kérdés megoldódik!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Hatalmas gratula Vukának és Titati-nak és persze a formás kicsi családoknak Kép
Bumpy, akkor ma nem látlak? Sajnos én nem tudom, hogy a döntésed jó vagy nem, de te tuti érzed és tedd azt amit az eszed diktál!

Lassan indulok CTG-re és ma még dokihoz is mennem kell. Közben lebetegedtem (orrfolyás, köhögés) remélem szülésig elmúlik, mert így is kellemetlen Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Jucus:
Most látom a táblázatban,hogy Zsófi lányod ma 8 éves!
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ZSÓFI!!!

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

Kormi:
a szopipárna nekünk nagyon bevált. szoptatom azon ülve, fekve, néha csak rárakom félig ülve (hogy ne bukjon annyit) én meg odahajolok. sőt én is szoktam rajta pihenni. De a hordozókendő nem vált be: 1.béna vagyok a kötözéshez 2.Gergő sem szereti.
úgy irigykedtem a történeteken. a mienk nem olyan romantikus. a párom maga megtestesült földhözragadtság. zéró romantika. úgy nyugtázta a történteket, mintha misem történt volna. nem azért nem akarta, vagy valami negatív érzése volt a terhességemmel kapcsolatban, hanem mert szerinte ez az élet természetes dolga és semmi rendkívüli benne. Ez volt a véleménye a szülésemmel kapcsolatban is (pedig 12 órán át tartott és szerintem egyáltalán nem volt egyszerű) Szóval semmi könnycsepp. Persze azért néha elárulta magát. Például amikor a 4D Uh színes képét kicsórta a táskámból és bevitte a melóhelyre dicsekedniKép
kb 8 hónap alatt jött össze, de nem voltunk túlzottan a témára ráugorva, vártuk a jószerencsét.Kép

Csajok!
Mától a Cora-ban bébi-mami napok vannak. NAGYON olcsón nagyon cuki ruhák: body, ujjatlan rugi, hosszú ujjú rugi, melegítők, hálózsákok és még egy csomó minden. A páromat rá is ugrasztottam. Õ imád vásárolni, úgyhogy remélem jó sok szerzeménnyel tér haza.

Bubek:
voltál már a 6 hetes kontrollon? Én tegnap voltam. A dokinéni alig találta meg a gátmetszés helyét. És nagyon örült, hogy ilyen jól sikerült. Hát még én. A párom maradt itthon a bébivel, én meg egyfolytában hívogattam, hogy sír-e.

Valamelyikőtök régebben keresett megkötős kis inget? úgy emlékszem igen. Akinek kell én felajánlok 2-őt ajándékba Németországból jött. el is tudom postázni. Gergő nem szereti, meg különben is kihízta.Kép

így bealudtam kaja után:
Kép

apa is pelenkáz néha:
Kép

T.mami
Vendég

Timi,
11-kor a Spar előtt?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

bocsi a képeknél elszúrtam valamitKép
Vendég

Gabi!Rendben!Ha valami nem úgy alakul felhivlak!

Kép

Kép
novum

Ilba,
az elsőn nem a nőgyógyászat van?

Ja, április 6. az egy különleges nap!Kép

Zsófika boldog szülinapot!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És köszi azt a csomagrendelőset is Ilba!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Vuka, Titiati
GARTULÁLOK!!!!!!! KépKépKépKép Képet, képet mégmégmégmég KépKépKép

Frissek az élményeim, múlthéten voltam a kórházban, és végigvitt a dokim. Tehát: a nőgyógyászat a félemelet-szerűn van, oda pár lépcsőt kell fölmenni, nem liftezünk. A gyeremekágyas részleg van az 1. emeleten, és a szülőszoba a 2. emeleten Kép

Lányok, segítsetek babakocsiügyben! Már aktuális lenne körülnézni, eddig is nézegettük már, van is elképzelésünk arról, hogy milyet szeretnénk árban is és "tudásban" is. Szimpik a Bergon kocsik, a Pierre Cardin-ek. Kinek milyen van? Nekünk 2 funkciós kellene, mindkét irányból tolható, téliesíthető, lehetőleg kicsire csukható, masszív. Hirtelen ennyi jut eszembe. Árban max. 50ezer, de inkább kevesebb. Mondjatok már vmi jót! Kép
Asszem elnézünk a Corába, a Bergontól már annyira nincs messze a fóti Cora.

Szép napot Nektek!

Kép
mancs

Vmi miatt az átméretezés ellenére se tudok képet felbiggyeszteni KépKépKépKép

Kép
mancs

Kép

Bubek,
deee, szoktam azért aludni is, csak nagyon hozzászoktam a 11-12 körüli elalváshoz, viszont 8 előtt ne szóljon hozzám senki. Kép
Pedig tegnap Beni extra korán feküdt le, 9 után, mert a férjem tegnap ment be este utoljára dolgozni és ezért előbb fürdettünk. Álom viszont még nem jött a szememre.
Igen, a kakis én vagyok KépKépKép
Beninek is szokott lenni, ez azt hiszem meg nem emésztett anyatej és nem gond. De majd Connie megmondja hogy mi is ez pontosan. Kép
Cici: nekem is volt egyszer, hogy csomós volt, de nem fájt. Elmaszíroztam és reggelre piros lett, de nagyon. Ekkor sem fájt. A Garmastan viszont egy nap alatt levitte róla a pirosságot. Szóval szerintem szopiztasd Marcit belőle, figyelj rá, hogy ne legyen csomó és nem lesz baj. Kép

Natasa,
jobbulást!!!!

Timi,
biztosan jól láttad? Nem április 1. Zsófi szülinapja???

Tücsökmami,
azért ez a "nem túl romantikus" Apuka írtó büszkén néz a kisfia mellől! KépKépKép
Jók a képek, végre Ti is rajta vagytok!!! Kép

Gabi, Timi,
jó sétát Nektek, remélem vittetek fényképezőt!!!!!! Kép

Mancs,
babakocsi ügyben azt hiszem nem tudok segíteni, a miénk drágább volt, de olyan meglátni és megszeretni módon vettük. Korábban tettem már fel sétás képet (azt hiszem legalábbis), Jané a márkája. Amit én imádok benne, hogy 9 kiló, a 3 kerék és az, hogy az első bolygó. Nagyon könnyű vele közlekedni.
De: most jöttek meg a Brendon és Megatoys kuponok, a Brendonban van ABC Design 50 helyett 35ért, a Megatoysban Retrus Fire 70 helyett 50ért. Nézd meg neten, ha kell, elküldöm Neked a kuponokat, vagy akár talizhatunk is valahol. Hol is laksz?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs!

Mi Pierre Cardin-t vettünk, 50EFt volt mózeskosárral, bébéiüléssel, lábzsákkal, esővédővel, pelenkázótáskával együtt. Hogy a gyakorlatban hogy válik be, azt nem tudom, remélem nem lesz különösebb gond vele.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vuka, Titati,

Szívből gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!

Lányok, most pár napig nem nagyon leszek. Itt van nagymamám, hétvégén meg nem nagyon kapcsoljuk be a gépet. Addig is mindenkinek: Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Itthon vagyok!

Anti!

Köszi, már nem olvastalak tegnap, de reggel megtaláltam Vukát. Az a kislány olyan édes! Vuka is. Kép

Ilba!

Magasföldszint : Nőgyógyászat.
1. emelet: Gyermekágy, újszülöttosztály.
2. emelet : Műtők, szülőszoba.
IGEN-IGEN!!!!! JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a tali 2-3 hét múlva. GYERTEK!!!!

Mancs!

Babakocsi ügyben!

Tapasztalatom még csak kevés van, de én az ABC Design-ről, A Pierre Cardinról, Peg-Peregoról, Gracco-ról hallottam viszonylag jókat. Illetve 1 olyan kocsi van, amiről csak jót hallottam, és rosszat nem. Ez a márka a Chicco. Állítólag babahordozóval kompatibilis, ily módon 2 irányból tolható. Nagy bevásárlóhálója van, jó rugózása, nagy kerekei, az első 2 kerék fixálható és bolygósítható. Emellett amilyenről én tudok, az a Chicco WD Tech.
Árakat nem tudok.

Natasa!

Hát, ma nem. Kép Igen, úgy érzem, hogy jól döntöttem. Persze, ha szülsz, akkor felutazom, és meglátogatlak, illetve ha nem közösítetek ki, akkor szervezhetünk talit! Jó?

Puszi!
Ági
bumpy

Mancs,
mi a babakocsit a Népligetnél vettük 23 ezer Ft-ért.
Kép
3 fokozatba állítható a háttámla, le lehet csupaszítani sportkocsira is.
Kép
Rengeteg féle van, 10 ezertől 60 ezerig.
www.wozkoland.pl itt vannak ugyanilyenek mint a miénk, de másfélék is vannak a boltban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A Népligettől 1-es vilivel 1 megálló, Vajda Péter utca. Babakocsi kis- és nagykereskedés van kiírva.

Ilba,
akkor én a magasföldszintet vettem első emeletnek, így 1-el elcsúsztak nálam a dolgok.Kép
Voltunk sétálni, be is vásároltunk közben, a csajok jót szundítottak. Sajna nem vittem gépet.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
mit jelent az az inszemináció?
Domika helyes kiskrapek! Ugye már nyoma sincs a betegségnek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Az inszemináció mesterséges megtermékenyítés. Azaz ügyes hímivarsejteket lövellnek a petesejtek közelébe, ezzel is segítve a fogamzást.

Remélem tudtam segíteni.
Ági
bumpy

Ilba:
Teljesen igazad van szülinap ügyben!!!Kép

Bocsi Jucus és Zsófi!!Reggel még nem voltam beszámitható állapotban!De sikerült Gabit is behúznom a csőbe!KépKép

Nagyon jót sétáltunk a lányokkal!Sokkal jobb volt,mint egyedül,az idő tök hamar elszaladt!:*

Kép

Kép
novum

Puff neki!
Remélem Zsófinak azért nem lesz identitás zavara.Kép
Timi, Lívit most keltettem fel enni. Jó alvókája van ma.Kép

Ági,
köszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpy:
A másodikai vizsgára el sem mész, meg sem próbálod?

T.mami
Vendég

Bumpy:
A másodikai vizsgára el sem mész, meg sem próbálod?

T.mami
Vendég

Ilba!

Köszíííí! Most is enyhén pirosnak látom, beszéltem a védőnővel, azt mondta, jó meleg vízzel mossam le szopi előtt, és nézzem meg, hogy milyen szopi után. Mert ha már nem olyan piros, akkor a tejbelövellés miatt is lehet. Mármint a pirosság. A kakira azt mondta, anyatejdarabkák, és nem gond, és hogy akkor van csak gond, ha zöldes, nagyon nyálkás kakija van a babának, és jobban fáj a hasa mint eddig. Akkor lehet gyanakodni valamilyen fertőzésre.

Tücsökmami,

én jövő hétfőn megyek 6 hetes kontrolra (ami akkor már 7 hetes lesz), de én terveim szerint viszem Marcit, mert megígértem a dokinak hogy megmutizom. Bár ha nagyon hideg lesz, akkor nem viszem el, inkább csak képet viszek neki róla...
Állítólag hétvégén megint jönnek a kemény mínuszok...
Nagyon édik a képek. Jó husi Gergő!!!! KépKépKépMarci is nől, de egyáltalán nem ilyen jó husis. Most 4,4-4,5 kg lehet. Majd hétfőn kell mérnem pucéran.
Gergő hol tart most?

Ja, akartam írni, hogy most Marci megint kiszopizza a 100-120g-okat (két ciciből persze), és egy kicsit még tudok fejni utána, de nem annyit mint régebben. Azért naponta 130-160 g-ot most is. Szóval talán nem gond ez a cici fájdalom belenyilallás, meg remélem a pirosság sem annyira...

Gabi, Timi, olyan jó nektek, hogy együtt sétálhattok...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Vuka, Anti,
Gyönyörű ez a lány! Kép Szupik a képek! Mégegyszer gratulálunk!Kép

Titati,
Nektek is gratula és jó egészséget kívánunk!Kép

Timi, Gabuska,
Zsófinak úgyis titkos vágya, hogy több szülinapja is legyen egy évben.Kép

Sajtine,Kép
Hihetetlen! Én a második héten még azt sem tudtam elhinni, hogy lesz valaha hat hetes a gyerekem...
Ti mikor kezditek a hozzátápit? Van még tejcsi rendesen?

Bubek,
Ilyen nyilallás meg fájdalom nekem is volt, azt hiszem az első hetekben. Egyszer piros is volt, akkor nagyon fájt is + bekeményedett. Meleg zuhi alatt masszíroztam ki, érdekes volt, a bőröm pórusain keresztül jött a tejcsi. De ez használt.

Timi,Kép
mehet a kamaszgondos eszmecsere, csak ha ők is olvassák, lehet, hogy nem tesz majd jót az amúgy is érzékeny kis lelkiviláguknak.Kép

Tücsökmami,
Gergő nagyon édi az alvós képen. Kép Használjátok a gélt? Javult a helyzet?
Bogi hízik azért, az első hónapban 800 g körül, azóta inkább kevesebbet, legutóbb csak 550-et.

Az én párom nagyon romantikus,Kép viszont nem nagyon pelenkáz és rosszul van a vásárlástól.Kép

Meddig tartanak a baba-mama napok a Corában?

Kormi,
Én külön csomagoltam a szülőszobai cuccot, hogy ne kelljen ide-oda cipelni az egész nagy tatyót.
+ a babuci dolgait is külön egy kis táskába. A kórtermekben tényleg nincs szinte semmi hely pakolni.

Jucus
jucus73

Bubek:
5080 volt, vasárnap mértem. De hát ő nagy súllyal is született tudod. Meg hát egy kis vámpír. Nem tudom mennyiket eszik. Én nem szoktam már fejni. Tegnap a doki miatt megtettem. Szegény Gergő baba nem értette mitől olyan üresek a cicik.Kép jól bezavart a szopiba.
Egyébként meg biztos az én combjaimat örökölte, ami kb. kétszer olyan vastag mint apáé. Apa magas vékonylábú, én pici vastagcombú. Vicces lesz, ha az én testalkatom örökölte.Kép
egyébként a cicikről: nekem olyan is volt még egy pár hete, hogy csomók lettek a hónaljamban és ha megnyomtam TEJ-szerű jött belőle. Na az már durva volt. Még szerencse, hogy Gergőt nem a hónaljamból kell szoptatnom.Kép
Te viszed levegőztetni?
Vendég

Szaisztok,

Mancs, Nekünk Pierre Cardin babakocsink van. Ha jól emlékszem 40 e volt. Bébihordozóval együtt.
Nagyon meg vagyok elégedve vele csak az a baja, hogy nem lehet átváltani a kart, hogy mindkét irányba tolható legyen.
Amelyik átválthatós az drágább sokkal.
Persze lehet, hogy szerencséd lesz és találsz egyet elfogadható áron.

Jucus, Te kérdezted a kakis témát? Nekünk szokott lenni benne ilyen kis fehér darabkák. De az nem baj mondta a doki nénink.
Tejcsi van bőven. Mármint külön fejni nem tudok, de neki elég.
Jövőhéten jön a doki néni a 4 hós szurira és akkor megkérdezem a hozzátápit meg ilyeneket. Én már adnék neki nehogy nehezen szokjon rá.

Én is azt szeretném kérdezni meddig tart a CORA-ban a baba-mama akció?

Dia, nagyon édi a Domi fiúKép

Szorsi, jó egészséget a nagyidnak és csináljatok jó sok fényképetKépKép
és aztán tedd fel ideKép

Kép

Kép
sajtine

Jucus:
Akkor minden elsején megköszöntjük!Kép
A kamaszgondokról meg késő este beszélünk,amikor a lányok alszanakKép

Gabi:
Szilvi még csak most aludt el,enni alig evett,csak szopizott.Remélem estére azért bekajol valamit.Hát a Milupa pép nekünk se nagyon megy.Vagy Livi azért később evett belőle?

Tücsökmami:
Gergő nagyon aranyos azon a képen ahol bealudt szopi után!Kép
Vannak még bukásai?

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Gabuska!

Köszi a tanácsokat, voltam orvosnál hétfőn mielőtt mentünk Uh.-ra pestre és írt fel gyógyszert a náthámra amit szedhetek valami gyógynövényes és eddig még nem használt!Most voltam elöszőr az Istvánba, de kicsit jobbra számítottam az uh.-ot valami Hetényi doktor végezte elég gyors volt az egész kb.2 perc, de állítólag minden rendben van.nekem ez még új, gondolom ezt így kell csinálni és tényleg ilyen rövid a vizsgálat.
Kérdezte, hogy ki az orvosom mondtam neki, hogy a Varsányi dr.nő erre ő annyit mindott, hogy ő neem dolgozik ott csak csütörtökönként megy be,szóval meglepődtem!
Nagyon helyes a picid!

Ilba!
Köszi a hagymás tippet imádom ahagymát csak mióta terhes vagyok rosszul vagyok tőle , voltam dokinál és kaptam gyógyszert meg gőzölök amivel sikeresen leforráztam magam hétfőn tiszta vörös a lábam alig bírok menni még most is, anyukám szerint a pici is foltos lesz,mert én állandóan csinálok magammal valamit!

Füge!
A káposzta jó ötlet én is majdnem minden héten veszek egy fél kilót és azt eszegetem negyon szeretem és tényleg tele van vitaminnal!
Próbálok vigyázni magamra, de ez nem nagyon jön össze!
zsooka

Tücsökmami!

Nem, nem megyek el a 2-ai vizsgára. Felesleges. Mit nyerek vele? Azaz csak kefét eszem holnapig, hogy sikerüljön. Nyugiban szépen készülődöm.

Puszi Gergőnek!
Amúgy nem is vagy duci. Nem olyan ducika a lábad sem. Legalábbis amire emlékszem. Kép

CUPP-CUPP
bumpy

Kép

Orsi,
jó Nagyizást, aztán kérünk friss képeket!!! Kép

Ági,
én is akartam kérdezni, a holnapi UV-val mi lesz? És ha most sem vennének fel (de úgyis fel fognak!!! Kép) akkor tudnád folytatni ezt keresztfélévvel?
Terv: 11-e, de még nem 100%. Addig még úgyis írunk!
Hogy van Vuka?

Gabi,
nálatok milyen szép rend van!!!! Kép
Jól látom, hogy Lívi nincsen benne az anorákban? Kép
A szkennerhez nem találom a kábelt. Kép

Bubek,
Beninek van hogy zöld és nyálkás. De amúgy semmi baja. Ez rosszat jelent??? Jajjj! Kép
Napi 130-160g???? Én örülök, ha 80-100g összejön. Ma mértem egy szopit, mert van amikor 3-4 perc alatt végez, most 4 perc volt 125ml. Megnyugodtam. Kép

Jucus,
pont ezt akartam én is írni a férjemről! KépKépKép

Cora baba-mama napok febr.1-14-ig vannak.

Ma voltunk fodrásznál (a barátnőm), elvittük Benit, majd szét szedték, édin nevetett mindenkinek! Nekem meg dagadt a mellem a büszkeségtől! Kép Ha már a tejtől nem tud. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?