Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ildi: :D :D :D :D :D tudtam,tudtam,tudtam :D :D :D :D :D
Úgy örülök :D Nagyon megérdemelted már ezt a kiscsajt :D :D :D

Sajt: írjál ,hogy mi volt ma :!:

Andi: Nekem kb 20-25 orchideám van....van olyan amelyik már 4 éve szépíti a szobámat :D soha nem ültetem át,csak egy héten 2-szer tápoldatos vízzel locsolom...nem is áztatom ,hanem locsolom...a szárát csak akkor vágd le,ha már el van teljesen száradva...
A ruhás történeted nagyon édes :wink: Én sem tudok elképzelni fiút magamnak,de mikor meglátom Kubu fiát,akkor biza beválalnék egy hasonló fizimiskájú 7ördögöt :wink:

Macs: nem értem mit paráztat téged ez a dög orvos :evil: Még hogy öreg vagy :?: :evil: és ezt a lombik mizériát sem értem...eddig semmi bajuk nem volt a lombikos anyukákkal....Szerintem én az első"sértés" hallgattam volna meg,és utána megkapta volna a beosztását :twisted:

Mieza: nekem szívtak le 15-et is és még az is megtermékenyült :wink: nincs okod aggodalomra :wink: Minden rendben lesz :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

15-et=tizenötöset is :D

Judit: a legjobbkor jött Neked a laptető :wink:

Kép

kiss angyal

Ildi!

Szívből gratulálok!
Nagyon megérdemlitek a kis lánykát :)

puszi

eszter82
Budapest

Ildi! Szuper!!! Gratulálok a jövendőbeli kislánykátokhoz! Ez már biztos, ugye??? :D Istenem, elbőgöm magam :cry: :D

Mieza, nem versz át!!! :lol: :wink: Még hogy kedves ismerős, mi? Nagyon szép voltál/vagy :D
Nézze meg mindenki a videót, nagyon tutti, az aláfestő zene is szuper! :lol:
Ne izgulj, meglesz a leszívás és minden egyéb, még ha kicsit elhúzódik is! Nagyon szorítok!

Kisbeeka, Lányok, ha addig nem felejtem el megkérdezem a dokit erről a tamponos-nem tamponos fürdés-témáról, oké?! Csak még több mint 2 hét míg megyek és ha eszetekbe jut, addig még figyelmeztessetek! :lol:

Rodi, nekem tuti, h. nem nézték a Patau szindrómát :(
De a 4-es tesztet meddig v. mikor lehet megcsináltatni?
Bár Zuram szerint kissé ráparázok a dolgokra, mert szerinte minden rendben... és nagyrészt igaza szokott lenni, dehát nem volt még babánk :oops: :?
Írok 2 lombikos barátnőmnek és megkérdezem, h. nekik milyen vizsgálatokat ajánlottak, ill. ők miket csináltattak meg!

Angyalka, Macsesz, Andi!!! Ti még nem írtátok meg, mikor lenne alkalmas a tali :? :D

Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, nekem jó a május 29,30, júni 13, 19, 20... utána még nem tudom.. :)

Mieza: naon jó a filmecske... szépek vagytok rajta!... :) Ti ültetek mellettem ... :) :) Ja és drukkjaim mennek....
andrea-1

Navika: nem tudok sajna dátumot írni,mert mindig változik a hétvégénk :? előre nem tudom,hogy mikor vagyunk itthon,mikor vagyunk Prágában vagy Pozsonyban...ennyi embernek amúgy is nehéz egy olyan napot találni ami mindenkinek jó,tehát én úgy vagyok vele,ha kitűzitek az aktuális napot én megpróbálom majd úgy alakítani az életemet,hogy el tudjak menni :wink:

Kép

kiss angyal

Andi, akkor beírtalak, majd csatolom vmikor újra! :wink:

Angyalka, upsssz, akkor majd próbálunk olyan időpontot találni, h. neked is jó legyen! Na nehogy már kimaradjál :shock: :D
Bár még semmi konkrétum nincs, én csak lelkesen írogatok, aztán majd megkezdődik a szervezkedés is, ha már nem lesz ilyen ramaty idő! :roll: De persze azt már vmi pösti (közeli) jányra hárul majd :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, nem akarok belepoff, de Andinak nem a 3. inszem lesz, hanem az 1. lombik :D Ugye Andi?
Csak azért vettem észre, mert ő az első a listán :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!

Valaki kérdezte a fogigátlót! Én úgy tudom, h ezzel állítják le a ciklust, és teszik a következőt tervezhetővé. Minimum 17 napig kell szedni, a lombik előjegyzés dátumától függhet, hogy meddig.
Sajnos az OEP korlátozott keretet biztosít csak, ezért kell előjegyezni. Az utolsó fogigátló után 5 nap szünet ( ez alatt az 5 nap alatt kell megjönnie) és a 6. napon indulhat a stimu.

Kép
domi75

Fürdőzéshez én csak annyit tudnék hozzá fűzni, hogy én tengerben fürödtem és szerintem ami bacim volt az nem amiatt lett, mert az jóval később jött ki. Állítólag a természetes vizek jobbak terhesen, kevésbé lehet velük gond mint a strandokkal. Canestent lehetett használni terhesség alatt.
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="judit0713"]
írta:
judit0713
Tamponos fürdés:
többnyire a rendszeresen úszóknak (régebben én is sokat úsztam) a gombásodás elleni krémmel (pl. canesten) kezelt tampont szokták ajánlani a fertőzések ellen.
Csak az a gáz, hogy ezek közül nem mindegyiket lehet terhesség alatt használni :?
Ha valaki véletlenül megérdeklődi majd a dokijától, legyen szíves megosztani mindannyiunkkal, hiszen nyakunmon a nyár!
Kár, hogy csak naptár szerint :roll:

Most olvasom vissza a 7végi "termést" és újra-meg-újra felmerül ez a fürdős téma... nekem rengeteg gondom volt régen a fertőzések miatt, már egy idegen WC gondolatától is bajom lett :roll:
szóval egy természetgyógyász ajánlotta, hogy vegyek a patikában 100% tisztaságú paraffin olajat, ebbe mártsam a tampont, és úgy helyezzem fel, plussz a madzagot is érdemes "betúrni", hogy ne szívja fel a vizet. Örömmel jelentem: bevált módszer! Az olaj miatt senki sem jut be, akinek nincs ott helye, kárt pedig nem okoz. A gomba krémekkel kérem óvatosan bánni, mert erős fertőtlenítőt és ANTIBIOTIKUMOT tartalmaznak, ami segít a sorozatos visszagombásodásban! Sajna, ez is saját tapasztalat...Szóval olajos dugó+ utána éjszakára 1 szem probiotikum a hüvelybe felhelyezve, és akkor nem lehet baj. Szerintem...

Bocs a belekotyogásért, közben mindenkit "szemmel tartok", csak nem nagyon írok. Sokat tanulok tőletek, pl. most szembesültem vele, hogy valszeg ICSI lesz nálunk is...

szép napot mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

Babásoknál nem tudom mi a helyzet, de a babásodásra váróknak tudom ajánlani a fenti "bio" mószert.

Verka
wikka
Miskolc

Ildi, ez nagyon remek hír! Mesélsz róla egy kicsit? Hogy melyik szervezetnél vagytok, vagy nyíltan intéztétek?
Most pont van a nőklapjában egy cikksorozat, szépen egymásnak ugrasztották a két oldalt.
Mikor adtátok be a kérelmet? (mennyit vártatok?)
Hát, ez csodálatos dolog, nagyon boldog lehetsz! Szorítunk, hogy minden klappoljon.
Icipiciként érkezik hozzátok vagy nagyobbacskaként?
Szerintem sokunkat érdekel ez a téma, hálásak lennénk, ha egy kicsit megírnád a tapasztalataidat :lol:

Pancsi, úgy legyen!

Andrea, de abban voltam, szóval tényleg lehet, hogy egymás mellett ültünk!
Sajnos nem emlékszem rád, már kicsit összefolynak a bent töltött egész napok… (ugye Sajti?) Ma azt sem tudtam megmondani a vérvételnél, hogy mikor voltam mostanában. Mert ugye ma, meg tegnap, meg péntek.. vagy kedd és csütörtök?... szóval kicsit gáz vagyok.
Tegnap 3 helyen is ültem a 8 óra alatt, szóval már eléggé keverednek bennem az arcok. Pl: ma is 2 helyen ültem az ott töltött 6 óra alatt…
Látom, közben te már rájöttél, hogy tuti mi ültünk melletted :lol: Legközelebb mindenképp szólíts le.

Kissangyal, ajánlom is, hogy úgy alakítsátok, a párom már készül egy sörözésre :lol:

Navi, az még az előzőre vonatkozott, hogy az inszem nem sikerült, 05.17-es eredményhirdetésnél. De most ki is javítottam, töröltem az egész sort és 3. lombik lett. Csak egy napig volt fenn a szomorú fej :lol:

Macsek, tetszenek a neveitek! Látom, a szép hosszú nevekben gondolkodtok. Nekem és a páromnak is kilométeres keresztneve van, szóval mi meg rövidekben :lol:
Ügyi vagy te a kajával, ha egy kicsit odafigyelsz, tutttira menni fog :lol:

Rólam:
Csajok, a sok tüszőnövelőtől, amit küldtetek, elkezdtek szépen növögetni, úgyhogy Csütörtökön puncijó :oops:
Jobb oldalt 13 is van, de azt mondta, hogy összesen úgy 10-12-t fog leszívni.
mieza

Mieza,
ez nagyon jó hír!
Drukk neked csütörtökre :arrow: :arrow: :arrow:
Kevéske eltéréssel még akár zebratársak is lehetünk, ha most mindkettőnknek sikerülne :oops:
Márpedig miért is ne sikerülne :idea:

Csajok,
ki is van most még velünk együtt "a csőben" ?
Zsuzsó, ugye te is mostanság kerülsz újra sorra az inszemnél?

Babás lányok,
ha van valakinek megmaradt, felesleges p.golyója, szívesen átvenném! Nekem is maradt valamennyi a sikertelen inszem után, de ez még kevés a biostrip-ig, meg ha siker, akkor ugye tovább is kell dugdosni :oops:

Kép
judit0713

Sziasztok,

Az előbb jöttem haza a házidokitól... előadta nekem a "Tudja mi itt a baj Andreaa? Ne akarja annyira és akkor biztosan sikerülni fog" c. örökzöldet..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Szerintetek meg tudtam volna fojtani, vagy meg tudtam volna fojtani???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
andrea-1

Mieza, de jó, mennyi tüszőcske! Szuper! :D
Nem lecseszés volt... :oops: ezek szerint pont rosszkor lestem bele :lol:

Judit, nekem van pontosan 33 db p.golyóm, de én fehérvári vagyok... szal, szívesen elküldöm, szerintem ez simán levélként is fel tudom adni, nem? Csak nehogy úgy járjunk, mint Mieza dvd-jével... kb. 1 hónap alatt oda is ért! :oops: Szóval, ha nem lesz a közelben, én szívesen átadom! :wink:

Beszéltem az egyik lombikos ICSI-s barátnőmmel, akinek szintén az a dokija, mint nekem és áprilisban szülte meg a gyönyörűséges kislányát, szóval a lényeg, h. a kombi teszten, ill. AFP-n kívül semmit nem kellett megcsináltatnia, mivel 35 év alatti, 33, mint én!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szerintem meg tudtad volna fojtani! :twisted: :D
Mekkora barom!
Bár.... meg kell mondjam, valahol én is hiszem azt, h. ha nem görcsöltem volna rá a témára, talán, talán egyszer vmikor, lehet 40 felé akár sikerült is volna spontán... vagy nem :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza azért hosszúak a nevek, mert rövid a vezetéknevünk és egyszerű - Tóth - de ma a Zuram a Krisztiánra és a Zsoltra (nem olyan hoszú) tette le a voksot, úgyhogy ez a kettő fiúból a befutó.

Domi ikresmami én úgy tudom ikreseknél császárnál két fiú és két lánynevet kell előre leadni a szülőszobán, mindegy, hogy előre mit mondott az UH- így tervezz! :lol:

Voltam ma védőanyusnál (egyébként 25 éves és nagyon szimpi) és képzeljétek becsuktam a szemem amikor mérlegre álltam, nem mertem ránézni, de a három hét alatt csak 1 kilót híztam! :lol: :lol: :lol: :lol: Június 2-án jön látogatásra :lol: :lol:
Elmeséltem neki, hogy a dokim mit mondott a hízásról, evésről és elmondtam nekem mi a véleményem és osztotta, és azt mondta meg ne próbáljak ész nélkül fogyózni , mert pl. a zsírra, szénhidrátra vagy a cukorra bizonyos mértékben ugyanúgy szüksége van a babáknak. Amit elmeséltem neki azt mondta ha lehet sürgőssen váltsak, mert a doki gáz és nem kellene, hogy már most csa egyfolytában ejjesztgessen mindenfélével - úgyhogy akinek ajánlottam remélem nem őt választotta!

..és ami még szuperabb :lol: voltam a helyi terhesgondozáson és lecseréltem a bunkó dokkeromat egy másikra :lol: :lol: ez egy nagyon fiatal, kedves doktorúr és szintén a Baross utcában az I. sz. klinikán dolgozik és heti egyszer itt nálunk van SZTK-s rendelése. Nagyon kedves volt, szinte leszúrt, hogy mégegyszer ki ne ejtsem a számon, hogy öreg vagyok és még gratulált is és örömét fejezte ki, hogy enyi év után végre sikerült. Semmmi kifogása nem volt a lombik és az ICSI miatt, szóval megbeszéli a régi dokimmal a váltást és átjöttem hozzá, jöhetek ide is mucsára, de ha akarok mehetek hozzá a klinikára is. :lol: :lol: :lol: :lol: éééééés láthattam a babusaimat :lol: :lol: , most először hasi UH-val és szinte fej fej mellett haladnak :lol: :lol: :lol: , 64 és 62 mm-esek, ő is újra lemérte a tarkóredőt, az továbbra is teljesen oké 1,6 mm. Képet sajnos nem kaptam.
Megadta a mobilját, megkaptam az összes beutalót a vérvételekre, már az AFP-re is, hétfőn hívom és addigra intéz nekem 16. heti UH időpontot a klinikán és genetikai tanácsadásra is időpontot. Amniocentezisre azt mondta, döntsem el.

Maccs
vörösmacska

Mieza szupik a tüszők, hajrá punkció!!!! :lol: :lol: :lol: Gondolom hétfő beülti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Navika, aza baj, hogy én Hozzád képest mingyá 40 leszek.. :(

Nem tudom, annyi mindent eltűr, elvisel az ember ebben a helyzetben, mint a mienk... a sok vizsgálat, tűk... (áááááááááá), a vv-k... (megint ááááááá), aztán a kedvencünk a bládis uhu... a többször tárom szét a lábam a dokinak, mint a férjemnek élethelyzet......de ezt a ne akard annyira dumát nem tudom hogy lekezelni... Legszívesebben megkérdeztem volna a nőt, hogy mégis aranyom, áruld már el a titkot.. hogy a faxba ne akarjam????? Hogyan kell aztat csináni????

Mieza: Nálam 3 inszem volt.. és most az 1. lombik lesz.. csak hogy én is pontosíccccccsak... :)
andrea-1

Macskakomámasszony! :)
Remek hírek, örülök, hogy ilyen elégedett vagy!!!! Rendes doki, rendes védőnéni... Kerek a világ úgy látom! És milyen klassz lehetett a kiscicusokat látni....
Szóval Nálad is favorit név az Izabella.. :)
andrea-1

Izabella szerintem gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Na, bakker éreztem, h. még kell a bökő... Kapok még csütörtökön is - annyira nagy a sikerem, h. visszatapsoltak. :? Csüt. lesz vv is (HCG+vérkép), aztán majd meglátjuk. Picit csökkent a HCG 573-ra - ez még nem jó. Mire hazaértem, mintha kezdene Méri besomfordálni...
Nagy Niagara lesz, ha beindul, elvégre 17 mm-es mny-ám még sosem volt. Most megint picit magam alatt vagyok, de úgysem tart soká!

Kisbeeka:
Nagyon szurkolok a keddi kezdéshez! :)

Andrea:
Köszi a viráginfókat. Akkor mostmár ketten reszeljük... :lol:
Csütörtökön nagyon úgy néz ki, hogy látjuk egymást, Miezát is talán egy röpke pillanatra.
A hülye vv-eket majdcsak túléled, mert musz sajna végigcsinálni... Tudom, hogy neked ez a mumusod, vacak érzés lehet.
De cuki a házidokid, neki biztosan spontán jött a gyermeke, akkor szoktak ilyen okosakat mondani. Tényleg okos gondolat, h. ne görcsölj rá, de nagyon nehéz megvalósítani, pláne, ha évek óta ez az álmod, silverboyyal kelsz-fekszel, a lábaid fotocellásak a sűrű nyitogatástól, sóvárgással teli félelemmel szúratod magadba az injekciókat nap, mint nap... Én sem tudom, hogy kell, csak próbálkozom már nem olyan komolyan venni. De amikor megmutatták ET előtt az embriókat, besírtam a meghatottságtól anyukámmal együtt és akkor már megint ragaszkodtam hozzájuk, a sikerhez, egyből megvolt a kötődés. Hogy lehet ezt nem megélni? Le se tojni? Talán az intenzitásából sikerült lefaragnom az idők során, de totál még nem tudok bele.arni az egészbe...
A ruhaspájzolásod nagyon édes! :) Én babonából nem merek semmit venni.. :)

Rodina:
Hmmm... Érdekes, bennem is volt kétszer kullancs.
Tamponos fürdés ügyben nekem is ez ugrott be, amit írtál, csak a gyakorlott felhasználók felhomályosítottak. Azért én mégis inkább kihagynám.
Jópofa, hogy huncutkodik a bébid, titkolja a nemét! :) Júni 7 már nemsokára itt van, de gondolom neked addig egy örökkévalóság az idő. :)

Vicky:
Seggrázás - mint gyógymód, ez tecc! :lol:

Mieza:
Férjed nagyon aranyos lehetett, hogy Zekét és Skribát összehozta! :lol: Kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a videót, nagyon jó!
Szorítok csütörtökre! :)

Lukácsné:
Na jól van, uracskád gyógyulgat! :)
A lényeg, h. mozgolódik a lányzó és érzed! :)

Pancsi:
Köszönöm a virágoktatást.
Dokiügyben meg az a fő, hogy te megbízz benne. :)
Laura hogy bírja a babavárást?

Ildi:
Ezek fantasztikus hírek!!! :lol:
Igazi pici-pici babát kaphattok majd? De jó! Nagyon drukkolok hozzá, a lehető legjobb helyre kerül!!! :lol:
Tényleg írhatnál pár sort, hogy zajlik ez az egész, akár priviben is, mennyi ideje vártok, nyílt örökbefogadás lesz-e, stb... Köszi! :)

Judit:
Szuper, h. elmarad a sportnap!
Az inszemetek napja nagyon jól jött ki és még laptetűs is vagy - gratula! :)

Macs:
Szépek a nevek, pláne az Izabella, mert az kötődik vkihez számomra. Igazi nagy franc a kiscsaj, gyönyörű és okos, szeretnivaló lánya az egyik ismerősünknek. :)
De jó, én is a Praxisba járok, csak épp endokrin dokkerhez, de akkor majd ismerős lesz a terep, ha már a 4D-sre kell menni. :)
Ez a mártogatós tampon már egy fokkal jobban hangzik.
Na ugyi, hogy csak icirit híztál, végre a dokid is lecserélted, nagyon jót tetted, ügyes vagy!

Wikka:
Azért nem tört le az icsi lehetősége, ugye? Nekünk a 2 fagyisunk is icsis.

url=http://ticker.7910.org/eng]Kép[/url]

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Drágáim!! :lol:

Levagyok maradva,mint a borravaló..... :wink:

Sajtikám!!
Hogy a fene enné meg ezt a HCG szintet!!!Most aztán má,kapja össze magát,és csökkenjen,küldöm a vudukat!! :wink: Simi Neked...Erős Csajszi vagy!! :wink:

Macsek!!
Hú,de szuper,hogy sikerűlt elintézni ennyi mindent!!!!És,hogy jó dokit fogtál ki.Szépen növögettek.Így tovább.

Andikám!!
Sajnálom,hogy nem sikerűlt,de akkor hajrá lombik!!!!!Ennek sikerűlnie kell.és késszzz.

Mieza!!
Én is küldtem ám a távolból a tüsző növesztőket,látom odaértek.Férjeden nagyot nevettem. :wink: Csütörtökre drukk.Ti vagytom az ifjú pár??? :lol: :wink:

Judit!!
Megvolt az inszem,jól olvasom??Akkor drukkolok. :wink:

Ildi!!
De szuper hírek!!Nekem is van egy ismerősöm,most várják a baba születését.Itt szül az Anyuka Pesten,kislány lesz,Ismerősöm bent lesz szülésnél. :wink: 2-3 héten belül megszületik a baba.Gólyahíresek.

Rodina!!
Szépen haladnak a hetek,jesszus,mintha most találkoztunk volna a BMC-be. :wink: Igen,tudom,nagyon messze van még a szeptember.Nem tudom,hogy kibírom-e??De ha inszemmel mehetünk,akkor bevállajuk,meg még 1 lombik is beleférne a nyaralás előtt.Pont a nyaralás előtti héten lenne az eredményhírdetés-Szóval majd meglátjuk,már próbálok nem idegeskedni emiatt.

Navi!!
Gondoltam Rátok hétvégén,ebben a gyönyörű időben.Szegény menyasszony. :cry: Most is nagyon hideg van,Nálunk már nincs fűtés,vagyis most mintha lenne valami,de ló fütty. :lol: Tegnap zokniba aludtam éjjel. :lol: :D Nálad is repülnek a hetek.

Pancsi!!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!Gyere gyakrabban,mondom Én... :wink:

Wikka!!
Hűű,most látom Te Miskolci vagy!!??Mi újság felétek??JObb a helyzet??Ez borzasztó ami most van... :roll: :x Ugye már nem esik az eső??Holnaptól állítólag jobb idő lesz.

Angyal!!
Te most hol is tartasz???

Csajok!!
Holnap a 6.napom,akkor kezdem krémezni Magam.Mindig egy azon időpontban kell???Mindegy,hogy este vagy reggel???
csucsu99
Budapest

Sajtom, ilyen lassan vánszorog lefelé a HCG? :shock: Azt hittem ez gyorsabban megy. Ölellek!!!!

Maccs
vörösmacska

Csucsu:
Mikor tudsz többet, h. lehet-e inszem, v. lombik? Csak, ha meglesz az erdmény? Addig no comment?

Macs:
Sz ügynök előre szólt, hogy egy ideig stagnálgat a drága, de aztán elkezd zuhanni. Na, most erre várunk. :?

Mieza:
Annyira hulla vagyok, elfelejtettem mondani, hogy nagyon szépek voltatok!!! :D
Talán eccer nekünk is megadatik a templomi és akkor lesz egy kis haccacáré... Majd megfűzöm Esztert :wink: , hátha elvállalják, de addig még eltelik pár év az tuti. Bár inkább babázzon csak szépen otthon! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nálunk annyira hideg van, hogy bekapcsoltuk a légkondi fűtő funkcióját, mostmár nagyon háváj! Én nem is értem T.Főtáv mi a sz.rér nem fűt ebben a sarki hidegben?

Na lépek, pá drágáim! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok, jelentkezem a zugból.
Sajti, vigye bládi a hácégét a cs@ba!
Örülök, hogy a kismamik jól vannak! :lol:
Részemről, ugyancsak régi motorosként megszavaznám a következő babákat Sajtnak, Eszternek és persze Andrea barátnémnak.

Judit, én is a "csőben" vagyok, 11-én volt a 6. inszem :shock: :lol:
Örülök, hogy nem lesz több :wink:

Bár félek a lombiktól. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az inszem napi álmom. A stikában kezelésre járó S. drnő :wink: egyesével hívta a szobába a lombikosokat. nem tudom miért, de bent voltam és azt láttam, hogy mindenkit leültetett magával szemben és egy kötőtűvel (vagy csak szimplán egy hatalmas tűvel?) mindenki tenyerét átszúrta. Csak arra emlékszem, hogy dermedten figyeltem, kijön-e a kézfejükön.
Na tessék szavazni, félek a lombiktól vagy félek? :D
kpn

Sziasztok!

Hát alig győztem elolvasni mit irtatok - sajna már nem nagyon tudom követni, de a drukkjaim mindenkinek egyformán mennek!

Macs: akkor végül is dokit váltottál. Ezt jól tetted és legalább helyben is van. Jó a védőnéni ez is szuper, és beutalód is van. Már csak az időnek kell telnie, hogy a szép nevű babák megszülessenek. Izabella nagyon tetszik, remélem lesz köztük aki viselje! Diéta, evés: hizni nem szabad sokat, de enni azért kell. Amnioszkópia: nekem a kiírás napján csinálták meg először (és utoljára) délután megszültem anno.

Rodina: érdekes, hogy egyszer fiú egyszer lány, valamelyik biztos de szerintem ez neked teljesen mindegy, egészséges legyen! Blogod olvasom továbbra is.

Sajtikám: remélem nem lesz mütét, inkább szurkáljanak egy kicsit még!

Mieza: ebből a sok-sok petikéből kell lenni befutónak és nem egynek, sok-sok drukk neked is!

Zsu: te hogy haladsz?

Navi: egy nap két esküvő, remélem a házasság sokkal jobb lesz mint az idő volt. Nekem is májusban volt esküvőm, mesés idő 22 fok és napsütés, tökéletes volt minden, tart is már több mint 2 évtizede - remélem még fog is. Pár év és ezüstlakodalom, kimondani is alig merem - nagyon elszalad az idő.

Sokat irtatok orchideákról, most nekem 2 indult virágzásnak az egyiknek fő és 2 oldalszára van, a másikat még nem tudni. Viszont a kiállításon vett lepke és papucs még mindig teljes pompájában virit, a pólyásaim is fejlődnek.

Én lassan már készülök lélekben a szabadságra, nagyon rám fér és a fürdő is meg a csupa finom dolgok.

Minden jót nektek

kispatak
Vendég

wikka: Nekem pont akkor kellett a canestent használnom terhesség alatt, amikor antibiotikum kúrám volt és a gombát akartuk vele megelőzni. De lehet hogy ez az olajos megoldás sem rossz.

sajt: Pedig a mai hasfájására is működött. :D

kpn: Én is nagyon féltem a lombiktól. Sikerült is az inszem. Remélem neked sem lesz szükséged a lombikra. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, minden rendben lesz, biztos ennek is meg van az oka, hogy miért így alakul. Ne kérdezd, nem tudom, hogy mi, de tuti meg van. Lehet, hogy ez a szép nyálka fogadja majd az újat :)
Iszonyú nehéz lehet, de erős vagy és ezt az új babóca már látja ám, egyre jobban tetszik neki ez az erős mami :)

Hát, akkor csütörtökön beugorhatsz hozzám, lent leszek az elfekvőben. Macs már tudja, milyen vicces vagyok altatás után :) Egy gyors drukk nem fog ártani, hozd Andreát is, úgy is ücsörögtem már mellette :) S.néni biztosan meg fogja mondani, hogy hol vagyok, aranyos volt a múltkor is, amikor Navival Sajtit kerestük. (nem találtuk :)

Andrea, amit én nehezebben viselek, az a barátnőim. Elég kevesen tudják az újabb lombikot, de pl. az egyik barátnőm felhív, kérdezi mi van, mondtam, hogy hol tartunk. Mire ő: Én azért szorítok, hogy spontán baba legyen. Én: Hát, tudod, nekünk most jobb lenne ha ez sikerülne. Ő: Igen, de tudod, én a természetesség híve vagyok. Én: öööö, igen, csak mi most ebben hiszünk és elég sok money van már benne, szóval sokat segítene, ha szorítanál. Ő: de azért nektek is jobb lenne egy normális baba, nem? Mire én: B*zd meg Ági, mi most nagyon szeretnénk ezt a babát, légyszi ha a barátnőm vagy, most ezért szoríts nekünk.
Szerencsére erre nevetni kezdtünk és megértette, hogy egy kicsit beszűrült volt. Szóval, jót akart, de NAAA!. Még jó, hogy a hormonokra foghatom a kirohanásomat. Pedig ez most nem azért volt :)

Kpn, nekem nem? Én szeretném most a pozitívhullámsort megnyitni Judittal karöltve.
mieza

sziasztok Lányok,

annyit írtatok, hogy elfelejtettem az elejét mire a végére jutottam. :roll: :-)
örülök, hogy páran a zugból is előkerültek.

Ildi,
gratulálok a Kislányotokhoz, kívánom hogy minden rendben menjen a papírmunkával is. én is örülnék ha írnál picit részletesebben ha van kedved.

Judit,
próbálj pihenni a lehetőségekhez képest sokat. babaragacs szállítmányokat elindítottam fénypostán, nyisd az ablakot. :wink:
igen, lassan én is sorra kerülök újra, de nálunk még nem biztos hogy lehet inszem... nagyon sok az apró tüsző és nem kizárt a túlstimu.

Macs,
gratula a dokiváltáshoz, fontos hogy tudj bízni a dokiban 1000%-ban! lombik para hess!

Sajni,
fránya bökő kúrának vége lehetne már :-( de ezáltal legalább a műtétet megúszod!!! HCG csökkentőket küldök fénypostán!

Mieza,
drukk a leszíváshoz!

Lukácsné,
Isten éltessen, Apának gyógyulást!

bocs, hogy nem írok mindenkinek, de természetesen drukkolok és mielőbbi babásodást a várakozóknak, babásoknak pocaksimi!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó estét!

Macsi,
ezek aztán a jó hírek :!:
Szuper hogy így le tudtad cserélni a mumust egy rendi dokira! És hogy a manók is utolérték egymást, az meg mega-giga szuperjó hír :D

Andi,
kár hogy nem fojtogattad meg egy kicsit, úgy mindannyiunk nevében :roll:
Utálom az ilyen okostojásokat :twisted:
Ami pedig a mingyá 40-et illeti, egy év múlva már én se 3-mal kezdődőt írok a kora rovatba :shock: DE ettől még igenis vágyhatunk babára, sőt, képesek is vagyunk rá :!:

Sajti,
mostmár aztán irgumburgum! Jöjjön az a Mari, aztán takarítson ki rendesen, mert még a végén tűpárnát csinálnak belőled :shock:

Kpn,
persze hogy nem lesz több, ahogy Viki is írta, ez az utsó lesz a befutó :wink:
Itt mennek a ragacsok is hozzá, hogy így legyen :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
naná, hogy nyitjuk a sort, nyerő trió májusra: Kpn, Mieza, Judit :)

Vagy van még valaki zugban, aki e hónapban akciózott/zik? Mert szívesen átalakulunk ám kvartetté is :wink:

Kép
judit0713

Zsuzsó,
épp keresztbe írtunk!
Tudtam én, hogy Te vagy még itt meglapulva valahol az esélyesek közt :wink:
Nagyon szorítok, hogy a sok apróból csak 2-3 nagyocska legyen mire legközelebb mész a dokihoz!
Nekem sajnos az első stimum volt ilyen, a 10. napon 7 tüsző volt 15 mm fölött (volt amelyik 21, 19 mm volt!). Így aztán gyorsan ki lett utalva a fogigátló :cry:
De jó lenne, ha a hét vége felé már jó hírekkel jönnél!
Itt mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

köszi Judit, akkor be is csatlakozom a május-júniusi SIKER-kvartettbe. :-D

Lányok,
azt mondta nekem a doki, hogy ha túl sok tüsző lesz, akkor áttérnénk lombikra inszemről. nem mertem értetlenkedni, hogy ez hogy is működik, gondolom fogigátló és következő ciklus.
valakinek nincs ilyen tapasztalata?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nekem le lett állítva a stimum mikor sok lett a tüszőm, de akinek volt annak nem így. Még ebben a stimuban tüszőrepesztő, leszívás és embrió visszaültetés. Amit te tudsz az a long protokoll. Remélem hogy vagy így vagy úgy, de sikerülni fog. Drukkolok.

mieza: Még jó, hogy az hogy a baba "normális" lesz-e vagy nem az nem a meddőségi kezelésektől függ. Szeretem mikor az ilyen természetesség hívei osztják az észt, de ha nekik nem jönne a baba, akkor eget-földet megmozgatnának a gyerekért. De a másik ne tegye, mert nem természetes. Bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Vicky a választ meg a drukkot is, igazából úgy érzem nem tudok én semmitse...
jól értem a menet a tüszőrepesztőig akkor mindenképp ugyanaz, csak nem inszemet csinálnak, hanem leszívást?
bocsi ha értetlen vagyok, de eddig teljesen inszemre voltam beállítva, a lombikban (még) nem vagyok otthon...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,
Kis szünet Marci-rendrakás-tanulás között.

Gyoreneildi,
Pocak: ugye ??? mi lesz még velem augusztusig ? majd jön a kérdés, hogy ikrek ?
Húúú titok ? remélem mire olvasmányom végére érek már tudom a csigázás okát 8)
Végre odaértem, istenem csodálatos hír, potyognak a könnyeim, azt meg lehet kérdezni hogy mennyi ideje adtátok be a kérvényt, írsz részleteket ?

Eszter,
Szerintem nem lesz már benti kép, mert újabb 4D-hez már nagy a csajszi.

Rodina,
Ezek szerint apud akkor már itthon van. Pihenjen, mert mindjárt itt az idő és unokázhat ezerrel, addigra pedig fel kell ám gyógyulnia !
Nem semmi ez a kullancsmizéria, és az is hogy ki tudják így mutatni.
Remélem kisember június 7-én már valójában megmutatja magát.
De érdekes hogy még javasolja az eredményeid ismeretében a négyes tesztet is.

Csucsu,
Hátha oka van, hogy most nem kezdhettek, itt a nyár, sok pihenés, közös programok még csoda is történhet.

Vicky,
Pocak :lol: Hajrá :lol: :lol: :lol:

Avarka,
Örülök hogy látszódtak a petefészkek.
Kitartó egy macskuszod van.
A kis számítógépguru édi lehetett.

Nava,
Ázást nagyon sajnálom.
Patau: http://terhesseg.network.hu/blog/terhes ... -szindroma
Nem hiszem, hogy kellett volna, az Istenhegyin a hármat együttnézik és azért gondoltam, hogy ez általános gyakorlat.
Lehet hogy lemondom a pénteki vizsgát, ma délig még megtehetem, para van és nem tudok tanulni, persze napok óta 6 körül ébresztett a kis szaros minket, nincs tekintettel egésznap robotoló anyjára. Persze most meg alszik….

Angyal,
Kromoszóma vizsgálati eredmény hipp-hipp-hurrá.
Úristen 20-25 orchidea, nekem egy árva van most, az is virág nélkül, olyan kis csúnyácska, olvasgatom a rengeteg hasznos tanácsot, de még mindig nem tudom mit csináljak vele :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andrea,
Sajnálom hogy nem sikerült.
Sok erőt a szúrásokhoz, ügyes csaj vagy menni fog, tudod a hasonló pocakért :lol:
Tessék csak gyűjtögetni azokat a ruhákat.
Izabella nagyon szép név.
„Gratulálok” a házidokinak, nagyon okos megállapítás.

Macs,
De jó hogy jelentkeztél, végre végre.
Majd kiváncsian várom a fejleményeket orvosváltással kapcsolatosan. Szerk. olvasom a tegnapi napodat, yes !!!! ennek így kellett lennie, nagyon örülök az új dokinak, tényleg ez lenne a normális, hogy segít az intézésben, amellett hogy jó fej is :lol:
Remek hogy kismacskuszok majdnem egyforma méretekkel bírnak !
Védőnő is aranyos.
Nagyon jól tetted hogy utánajártál a dolgoknak, és hogy megtaláltad a számotokra megfelelő táplálkozást.
Hajrá fogdoki :lol: :lol:
4D képeket már nagyon várom.
Macskuszodnak boldog 1. szülinapot. Csudajó képek.
Nagyon szép neveitek vannak.

Pancsi,
Nem mondod hogy kötelező a magzatvíz vizsgálat ? Ha nem vagy 35 éves addig nem hiszem, hogy el kellene gondolkozni ezen, ennyire paráztatnak, ez hihetetlen.
Elmondom nálunk hogy volt most csodababánál: doki mondta hogy fel kell ajánlania és eldöntöm (írásban) hogy kérem nem kérem stb. stb. a magzatvíz vizsgálatot.
Természetesen elmondta a veszélyeit is, ami miatt sőt egyébként is mi nagyon elzárkóztunk tőle.
Elmentem Istenhegyire, megcsinálták a vv-t és ennek ismeretében, mondtam, hogy majd döntünk hogy mi legyen.
Az eredményeim a korom ellenére (36 pár nap múlva) nagyon jók lettek, az orvosom azt mondta, hogy maximálisan egyetért velem, hogy ezen eredmények ismeretében nem szeretnénk a másikat.
Igaza van Macsnak, menjetek el az istenhegyire, 1 óra múlva már tudod is az eredményt, hiszen felhívnak, és postán kiküldik a papírokat.
Ne is mondd alig várom hogy végre hason is tudjak aludni, már nagyon nem kényelmes hogy állandóan az oldalamon kell aludni, még jó hogy van egy szopipárnám, aztán azt ölelgetem alvás közben, valamennyire tehermentesít.

Judit,
Jó sokat kellett várnotok, na de a cél érdekében :lol: :lol:
Hát én nem emlékszem hogy Marci inszem után milyen is voltam, ja de, két napig aludtam nonstop.
Mindig le akartam írni, nagyon irigy-irigy vagyok a helyért ahol laktok, és látjátok a Dunát is ?
Dunakanyar az egyik nagy kedvencem, amikor gyerek voltam a szüleimmel mindig Verőcén nyaraltunk.
Olyan szívesen költöznénk arra a környékre, de sajnos, amíg áktívan dolgozunk nem megy, én a Rózsadombon, férjem a Naphegyen dolgozik, tehát tényleg a fél életünket autóban töltenénk.
Huh mázli-faktor 8)

kubuspace

Kisbeeka,
A hugimnak is mindig mondom, doki előtti este írja össze hogy mit szeretne megkérdezni, mert jogos hogy akkor nem minden jut az ember eszébe.
Marci terhességkor és utána egy ideig illetve most is totál kerülöm a vizeket, csakis tusolás, azon kívül meg szívfájdítás :shock:
Izgi lesz most a nyáron, Marci biztos menne ezerrel be a Balatonba, én meg csak térdig tervezem a bemászást, mivel apuka nem lesz lent így azért kemény meló lesz.
Nézd mit találtam: http://www.timmermann.hu/index.php?m=ut ... arandossag

Sajt,
Tudod, mindig a sárga úton, mindig a sárga téglán :D hihi látom Nava is írta. Egyik kedvencem volt.
Szupi hogy nincs mellékhatás, mára csakis jó híreket !
Anyud telkén történteket sajnálom, borzasztó egy idő van.
Tiszta szívemből mielőbb kívánok Neked egy enyémhez hasonló nagy nagy dinnyét.
Baba néni :lol:
Léleksimijeim úton vannak Hozzád Drága !!!

Lukácsné,
Tegnapra boldog születésnapot kívánunk !
Hajrá rugdosás.

Mieza,
Jó sokat kellett várnotok kedden. Sz tényleg nagyon rendes.
De édes lehetett a párod Z és S ügynök Sz-hez járnak :lol:
Hajrá csütörtöki puncijó :lol: :lol:

Kpn,
Tyű az az álom. Óvakodj a kötőtűtől 8)

Zsuzsi,
Drukkok ezerrel a jó méretekhez.

kubuspace

Köszönöm mindenkinek pocakdicsit, én ha fentről nézem nem látom ekkorának, de így fotó után mindig „elborzadok” :lol: ))))

Mi jól, tegnap bölcsi beíratáson voltunk, ugyanis Marcit (akit 5 hósan írattam be, röpke 14 hónapos várólista és akkor még 135-en voltak előttünk) most szeptembertől felvették a bölcsibe (és én még alternatív lehetőséget sem adtam meg ha ide nem vennék fel) de mivel anyuka otthonülő, sőt második babát is vár, így ez elúszott, de rendik voltak mert halaszthat Marci 1 évet és jövő szeptemberben, amikor Lizát is beadom (mert megyek vissza dolgozni) akkor vihetem őket együtt, és elméletileg ez Lizának is egy kis előny hogy a bátyója már odajár, úgyhogy most azért még egy év izgulás hogy tényleg így legyen minden akkor is.

Utána elvittük szarost fodrászhoz, anyám ilyet én többet nem csinálok vagy előtte telenyomom nyugtatóval, 7 perc volt a hajvágás, de amilyen üvöltést levágott, még a hasam is tökre bekeményedett, aztán bosszút állt, hajnal 1-ig nem aludt el, mivel párom az állandó éjszakás Marci mellett ezt azért annyira nem értékelte.

Hallom hogy ébredezik, szól az összes zenélője amit az ágyába be tudott húzni, kezdőőőőőőőőőőőőőőőődik a nap.

kubuspace

ezt még elmesélem, bementem hozzá, a szokásos menet a következő:

köszönés, fejsimi, felhúzom a redőnyt, kikapcsolom légzésfigyelőt, kiveszem a két rácsot ami egyébként is kijár (ott közlekedik) és közben beszélgetek hozzá
gyerek kirohan az ágyból, el mellettem, oda az asztalhoz, tv távirányítót felkap és vissza az ágyába, tv-t bekapcsol.
szerintetek ? van még szüksége rám ????? :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Sziasztok!

Zsuzsó!

Woodynak volt az inszemek közt egy lombikja így, hogy túl sok tüsző indult be, és csináltak nekik egy lombikot! Ha tőle kérdezel, akkor biztosan leírja neked, hogy hogyan voltak a dolgok! Átálltak lombik szurikra, de hogy pontosan hogyan...?! Sajnos az nekik nem sikerült, de a következő inszemből lett Lili! :)

Sajt!
Naná, hogy rittyentünk nektek egy esküvőt valami jó nagy banzájjal :D
Csak szólj, babák mellett is! Majd a Ti gyerekeiteket és a mieinket is beadjuk addig a szomszéd szobában lévő babcimegörzőbe :D
Kezdjen már el végre bungee jumpingolni az a Hcg!!!!
Sajnos nem voltam pszichomókusnál, mert nem tudtuk akkor összeszervezni, de most nem is érzem, hogy mehetnékem lenne hozzá, illetve a tanulás most az első! Majd utána meglátom! De én egyre többet gondolkodom a Ti léleksimogató keresztanyátokról :D esetleg elküldöd nekem az elérhetőségét priviben? :)

Macs!
Szuper hírek! :D Nagyon örülök, hogy a kis picúr kópé is behozta a lemaradását! ez csúcsszuper, tényleg! Mostmár ne ijesztgessen minket ilyen méret különbségekkel!!!
Szuper, hogy jó arc a védőnéni, és a dokiváltás is jól hangzik!
Ki az új dokker???
Mióta írtad egyszer, hogy megrémítettelek az üzimmel (mikor nem uh-ztak meg téged, csak egy héttel később), azóta sajnos az exdokijaid rácsaptak erre a rémisztgetős témára, úgyhogy a legjobb amit tehettél, hogy kerestél egy új, megbízható orvost, aki nem a koroddal és az ICSI meg az ikrek veszélyeivel piszkál, hanem normálisan áll a dolgokhoz! :D
Nagyon ölellek és simi a picúroknak! :)

Kpn!

Köszi a babaváró csomagba sorolást :)
Ránk férne :D
És igen, úgy tűnik félsz a lombiktól, de hiába, mert nem lesz rá szükség :D Lebegjen előtted Vicky példája :D

Ildi!
Az uram teljesen bepörgött, mikor meséltem neki hogy milyen szuper híreket írtál és azonnal faggatózásba kezdett, hogy mit hogyan lehet :D Igazán boldogok lehettek, hogy ennyire kézzel fogható közelségben van már a babátok! :D (ilyenkor tudtok valamit arról a hölgyről, aki lemond a babáról?)
Úgyhogy ha van kedved és leírnád a történteteket, akkor az nagyon szupi lenne, engem is nagyon érdekelne, hogy ez hogyan működik! :)

Lányok!
Segítsetek!!!!Léccccciiiiii!!!
Tekintve, hogy ez az első spontánkodós hónapunk, nagyon szeretném sikeresen zárni, de ha nem is ezt, az elkövetkezendő hónapokból valamelyiket mindenképpen! :)
Így a méhpempővel szemezek :)
Kérdés:
Ez mit is csinál pontosan? ...mert elfelejtettem, pedig egyszer régen sokat írtatok róla :oops: :oops: :oops:
És ezt csak nekem kell szedni a mnyh növeléshez, vagy Laciba is tömnöm kéne??? Vagy ez a pasiknak nem kell?
És mennyit kell belőle naponta?

előre is köszi és puszi mindenkinek :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Sajti!
Nagyon sajnálom, hogy a Hcg-d még nem ment le, ezért küldök neked Hcg csökkentőt :arrow: :arrow: :arrow:. Remélem az ablakot kinyitottad, mert több tucatot küldtem.

Mieza!
Hajrá leszívás. Remélem még addig jól megnöveszted a tüszikéket!

Eszter!
Hajrá spontán hónap. Én a méhpempőt mindig éhgyomorra vettem be egy kiskanállal. Szerintem Lacnak is adhatsz, ártani is sem árt.

Kpn!
Ne félj a lombiktól, mert most úgy is sikerül az inszem és nem lesz rá szükségetek.

Kubu!
Marci nem semmi egy kislegény. Egyszerűen imádom. Nem semmi lehetett a fodrásznál.

Macsi!
Jól döntöttél, hogy orvost váltottál. Így jobb lesz neked is és legalább nem paráztatt be. Tök jó, hogy a védőnénid is nagyon aranyos. Remélem a miénk is ilyen lesz.

Bocs, ha valakit kihagytam, de sietnem kell, mert a főnök néha itt ül a nyakamon és még szeretném leírni az örökbefogadást.
A történetünk tavaly augusztusban kezdődött, mikor is beadtuk a kérelmünket a területileg illetékes Tegyeszhez. Itt kértek tőlünk egy csomó papírt - önéletrajz, milyen gyereket szeretnénk /nem, kor, betegség/, majd eljöttek hozzánk környezettanulmányra. Mikor ezek megvoltak behívtak pszichológushoz, ahol is két alkalommal kellett megjelennünk., Mikor ránk mondta, hogy alkalmasak vagyunk akkor mentünk az Ágacska alapítvány tanfolyamára. Ez egy 3 napig tartó tanfolyás, ami nagyon jó hangulatban telt. A tanfolyamról kaptunk egy papírt, hogy elvégeztük azt bekellett vinnünk a Tegyeszhez. Majd ismét újabb papírokat kellett összeszednünk - munkáltatói igazolás, anyakönyvi kivonatok, tulajdoni lap- és ezeket a papírokat elküldték a Gyámhivatalba. Ott egy hölgy ezeket átnézte, majd ismét behívtak minket elbeszélgetésre, hogy Ő is meggyőződjön Róla, hogy alkalmasak vagyunk. Majd kiküldte a határozatot, majd ismét egy kis várakozás, hogy jogerőre emelkedjen. Ez január végére lett meg. Azóta vártunk és vártunk.

Ha még valami eszembe jut, akkor még írok, de most sajna mennem kell.
Szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyoreneildi 2010.09.18 06:16-kor.

gyoreneildi

Ildi!

Annyira megható történet! :).. el is pityeredtem megint.....

Szerencse, hogy rátaláltál a hölgyre, gondolom Neki is könnyebb úgy a várandósság, hogy tudja, hogy jó helyen lesz a Picike! :)

Egyébként megkérdezhetem, hogy mit mondtak, hogy mennyi lenne sima esetben a várakozási idő? Akár priviben is de az is érdekelne, hogy hogy sikerült véghezvinni hogy a netes ismeretség után, pont ezzel a hölggyel kerülhettetek kapcsolatba?? Nektek kellett kérni? Vagy Neki? Hogy működik ez?

Nagyon sok erőt adnak a soraid!! Nekem az örökbefogadás eddig egy szinte megvalósíthatatlannak látszó misztikumnak tűnt... Amiket hall az ember, hogy évekig várólistán, ehhez képest a Ti történetetek nagyon-nagyon jól hangzik!! Az pedig, hogy már a pocakban is láthatjátok.... Hát már megint folynak a könnyeim! :) de ezek örömkönnyek :)

Puszillak és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek
andi
andrea-1

Sajti!
Sajnálom, hogy még nem jók az eredményeid, de szép lassan minden helyreáll!

Csucsu!
Ne idegeskedj! Ha belefér az időtökbe és a pénztárcátok is engedi, akkor érdemes megpróbálni. Milyen szép nyaralások lennének már hármasban! Nagyon drukkolok nektek!

Kpn!
Drukkolok nagyon! S ügynöknő az álmodban ilyen szadista? Tudod, hogy a tenyerünkön vannak gyermek-vonalak! Nem emlékszel pontosan, hogy hol szurkált meg? Ez egy érdekes álom, aki ért hozzá, biztos sok mindent meg tudna belőle mondani! Lehet, hogy ez a bébi első jelzése?

Mieza!
Hát a barátnőd kicsit furi! De nem is ez számít, hanem az, hogy ez most sikerülni fog!

Kubu!
Hát Marci látom, már nagyon önálló! De legalább tárgymentesek reggelente a kakaóid!
A kombináltban a papp-a-m és a béta hcg alacsonyabb lett, mint amennyi a határ, de, hogy együtt alacsony, az nem baj. Viszont így megnyugtató az én számomra! Igaz, addig kicsit izgulok! Nehogy addig vizsgálgassanak, míg találnak valamit!

Eszter!
A mnyh-t vastagítja. Szerintem egyébként is egészséges, így a párodnak is adhatod!

Ildi!
Nagyon gratulálok nektek! Nagyon szép történet!

rodina74

zsuzsi: Szerintem ugyanúgy megy a leszívásig a dolog.

kubu: Én szeretnék nagyon pocakos lenni újra, csak nem tudom mit csinálnék két pici gyerekkel. Még ez az egy is nagyon ki tud borítani néha. Orchideáim nekem is gyérek. Az egyiken még van két virág, ami még nem esett le, a másikon meg most hoz szárat. Nekem a doki mondta hogy a természetes vizekbe mehetek terhesen is, bár én úgysem tudtam volna megállni hogy ne menjek a tengerbe. Már le volt fixálva mikor terhes lettem. Ez a tv-s dolog aranyos. Akkor ti még használjátok a légzésfigyelőt? Gondolom azt fogja a csöpped megörökölni. Meddig érdemes ezt használni?

eszter: Én szedtem méhpempőt, vastagítja a nyálkahártyát és ezáltal segíti a beágyazódást. Én vettem kapszulát és mézet is, mind a kettő ehető volt. Bár abban a hónapban pont nem ettem, mikor Barbus megfogant. Szerintem pasi is szedheti, de nála inkább csak immunerősítő hatása van. A kapszulából napi egyet, a mézből egy kiskanálnyit. Egy pici doboznak 1 hét alatt kell elfogynia. Ez a verzió csak 360 Ft volt tavaly.

ildi: Tényleg jó hallani hogy sikerülhet gördülékenyen is az örökbe fogadás. Majd kérünk ám képet a lánykáról. Olyan izgi.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihooo,
most csak gyorsan annyit írnék, h. ma én is S ügynöknővel álmodtam!! :shock: :D
Kpn, ma mindkettőnkhöz ellátogatott?
Nagyon kedves aranyos volt és meguhuzott és mondta, h. igaz, h. belülről le vagyok amortizálva, de a baba szuperül van :shock: :D
Hát elég fura volt az egész, meg mi az h. minden szervem szar, de annyi rémálmom volt amúgy is, h. ez a kis adalék már nem is lepett meg...

Később még jövök aztán reagálok, de most mennem kell! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ildi!

De jó, hogy leírtad :) köszönjük! Nagyon szép és megható és valóban olyan jó hallani, hogy ilyen "könnyen" is mehet ez az örökbefogadás!
Szuper lehet hogy mentek baba mozira :)
Mindenképpen tegyél majd képet, ha tudsz :)

Lányok!
Köszi a méhpempős infókat!
Asszem akkor mindketten esszük majd, mert a jó immunrendszer is fontos :) Nekem meg a vastag mnyh! :)

puszi

eszter82
Budapest

Andi,
Köszönöm a köszöntést neked is.

Ildi
Nagyon örülök veletek együtt és látod-látod hamarabb lesz kislányotok mint nekünk.
Sok olyan családról hallottam már ahol megvolt az örökbefogadás megnyugodtak a szülők és jött a saját babóca, ezt kívánom nektek is.
Egyik ismerős család örökbefogadott egymás után két fiút, mikor a második kisfiút örökbefogadták, elintézték a papírokat, terhes lett a mama és az is fiu lett 8hónap van a két kisebbik fiu között, így három fiuk van ma.

Judit
Köszönöm a köszöntést neked is.
Örülök hogy megvolt hétfőn az inszem most még amig nem dolgozol pihenj sokat, aztán csak light-osan.
Nekem van megmaradt majdnem 1 teljes doboz, szerencsét hozni átadom szívesen, ingyen és bérmentve.

Pancsi, macsek
Az egész ijesztgetés arra megy ki hogy minél többen csináltassák meg a kombi tesztet.
A férjem azt kérdezte annó, hogy és ha jó a teszt de a gyerek mégis netán betegen születne akkor azért ki vállalja a felelősséget, mert a kombi teszt sem 100% eredményt ad???? Erre nem tudtak mit mondani. Nekem meg feltette a kérdést hogy nem évek óta babára , tesóra vágyom, azt hiszem ti is ismeritek a zeneszerző esetét, hogy a 8-9 ik volt a családban és minden testvére vmilyen fogyatékkal született ott is feltették a kérdést az anyának, hogy megtartja ezek után hogy mind beteg??? És lásd lett belőle egészséges zeneszerzőnk….
Azért tudnék sok olyan esetet felsorolni hogy paráztatták az anyát és megtartotta és egészséges gyereke lett.
Első inszemen egy olyan csajszival voltam akinek 18 hetesen vmi nagy betegségre hivatkozva, nem lesz egészséges mondta a doki megszülesztették, ez 10éve volt szegény akkor megszült, szülés után kiderült hogy semmi baja nem lett volna a gyereknek, ő meg is nézte, és azóta nem tud teherbe esni/nagyon sajnálom szegényt/ de ezért nem szabad 100%-ra venni amit mondanak, mert persze ők is embrek és hibázhatnak, csak nálunk nagyon paráznak…. De ha vmi genetikai baja lenne a lombik babáknak szerintem az már a beülti előtt kiderülne.
Bocsi kicsit hosszú lett.

Macsi
Látom jól döntöttél és váltottál, gratula hozzá.

Zsuzsi
Köszi a köszöntést, és a gyógyulást is.

Kubu
Köszi neked is.

eszter
gratula a laptetőhöz, még jó hogy vártam egy kicsit, mert nekem már nem kell....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?