Sziasztok!
Na, bakker éreztem, h. még kell a bökő... Kapok még csütörtökön is - annyira nagy a sikerem, h. visszatapsoltak.
Csüt. lesz vv is (HCG+vérkép), aztán majd meglátjuk. Picit csökkent a HCG 573-ra - ez még nem jó. Mire hazaértem, mintha kezdene Méri besomfordálni...
Nagy Niagara lesz, ha beindul, elvégre 17 mm-es mny-ám még sosem volt. Most megint picit magam alatt vagyok, de úgysem tart soká!
Kisbeeka:
Nagyon szurkolok a keddi kezdéshez!
Andrea:
Köszi a viráginfókat. Akkor mostmár ketten reszeljük...
Csütörtökön nagyon úgy néz ki, hogy látjuk egymást, Miezát is talán egy röpke pillanatra.
A hülye vv-eket majdcsak túléled, mert musz sajna végigcsinálni... Tudom, hogy neked ez a mumusod, vacak érzés lehet.
De cuki a házidokid, neki biztosan spontán jött a gyermeke, akkor szoktak ilyen okosakat mondani. Tényleg okos gondolat, h. ne görcsölj rá, de nagyon nehéz megvalósítani, pláne, ha évek óta ez az álmod, silverboyyal kelsz-fekszel, a lábaid fotocellásak a sűrű nyitogatástól, sóvárgással teli félelemmel szúratod magadba az injekciókat nap, mint nap... Én sem tudom, hogy kell, csak próbálkozom már nem olyan komolyan venni. De amikor megmutatták ET előtt az embriókat, besírtam a meghatottságtól anyukámmal együtt és akkor már megint ragaszkodtam hozzájuk, a sikerhez, egyből megvolt a kötődés. Hogy lehet ezt nem megélni? Le se tojni? Talán az intenzitásából sikerült lefaragnom az idők során, de totál még nem tudok bele.arni az egészbe...
A ruhaspájzolásod nagyon édes!
Én babonából nem merek semmit venni..
Rodina:
Hmmm... Érdekes, bennem is volt kétszer kullancs.
Tamponos fürdés ügyben nekem is ez ugrott be, amit írtál, csak a gyakorlott felhasználók felhomályosítottak. Azért én mégis inkább kihagynám.
Jópofa, hogy huncutkodik a bébid, titkolja a nemét!
Júni 7 már nemsokára itt van, de gondolom neked addig egy örökkévalóság az idő.
Vicky:
Seggrázás - mint gyógymód, ez tecc!
Mieza:
Férjed nagyon aranyos lehetett, hogy Zekét és Skribát összehozta!
Kész vagyok!!!
Megnéztem a videót, nagyon jó!
Szorítok csütörtökre!
Lukácsné:
Na jól van, uracskád gyógyulgat!
A lényeg, h. mozgolódik a lányzó és érzed!
Pancsi:
Köszönöm a virágoktatást.
Dokiügyben meg az a fő, hogy te megbízz benne.
Laura hogy bírja a babavárást?
Ildi:
Ezek fantasztikus hírek!!!
Igazi pici-pici babát kaphattok majd? De jó! Nagyon drukkolok hozzá, a lehető legjobb helyre kerül!!!
Tényleg írhatnál pár sort, hogy zajlik ez az egész, akár priviben is, mennyi ideje vártok, nyílt örökbefogadás lesz-e, stb... Köszi!
Judit:
Szuper, h. elmarad a sportnap!
Az inszemetek napja nagyon jól jött ki és még laptetűs is vagy - gratula!
Macs:
Szépek a nevek, pláne az Izabella, mert az kötődik vkihez számomra. Igazi nagy franc a kiscsaj, gyönyörű és okos, szeretnivaló lánya az egyik ismerősünknek.
De jó, én is a Praxisba járok, csak épp endokrin dokkerhez, de akkor majd ismerős lesz a terep, ha már a 4D-sre kell menni.
Ez a mártogatós tampon már egy fokkal jobban hangzik.
Na ugyi, hogy csak icirit híztál, végre a dokid is lecserélted, nagyon jót tetted, ügyes vagy!
Wikka:
Azért nem tört le az icsi lehetősége, ugye? Nekünk a 2 fagyisunk is icsis.
url=http://ticker.7910.org/eng]
[/url]