Szasztok Csajócák!
Hát mejöttem, kissé késve, de elkapott a tornádó és Kansas messze van. Mire onnan hazafuvaroztattam magam a Fehér boszorkánnyal...
Totó kutya sajnos nem nyert, de jól van!
Holnap megyek bíemszí, hcg vv-re, aztán majd meglátjuk hogyan tovább. A vasárnapi adagomat jelentem megkaptam, semmi mellékhatás nem jelentkezett, jól vagyok.
Anyukám telkén alig maradt fa, rengeteget kicsavart a vihar tövestől, rettenetes!
Szegénykém annyira el van keseredve...
Andrea:
Bakker!
Annyira együttérzek veletek... Mega-giga-dimenzionális nagy ölelés a lelkednek!!!
Pici jó a rosszban, hogy lombikolhattok, az mégis nagyobb esély. A fogigátló szedést vhogy emésszd meg, vedd úgy, hogy nagytakarítasz a babák beköltöztetése előtt a női részlegen.
Vicky:
Kicsi Barbus nagyon csalódott lehetett, h felborult a "sűrűn táblázott" napirendje
és kimaradt a séta. Kíváncsi leszek, h én milyen módon tudom lekezelni a hisztit, mert más gyerekét remekül ellátom e téren, mert nem figyelek rá és akkor abbahagyja (eddig így volt). Na, de majd a sajátnál!
Pláne ilyen picuri korban lévőnél, mint Barbus is, tuti agyonizgulnám magam az elején, h miért is sír...
Szerintem ha fiad születne, az ő ellátását is megtanulnád, beleidomulnál a fiús anyuka szerepébe is.
Mieza:
Jól eltoltam a pénteket, de legalább trécseltem veletek egy jót!
Igazi csajos napom volt, mert utána az ismerősömmel nyakunkba vettük a Westendet. Eredmény: 3 felső a C&A-ból, majd magánszorgalomból átruccantam immár egyedül a Mammutba és vettem két pár papucsot is a Deichmanba. Úgyis jön a szülinapom és már folydogálnak be az adományok...
Ja! És két felsőbe a pocak is belefér majd!
Egyébként a Városligetet is elbénáztam, mert mi a Népligetbe szoktunk jártni... Hiába, ez a péntek!
Nálatok dupla kihívás lesz a jó babanév kitalálása, sokmindennel kell egyeznie - ahogy írtad. Nem féltelek, majd megoldjátok, kívánom, h ez legyen a legnagyobb problemátok.
A tüskés sperma álmodó én voltam...
Mi Mezőkövesden (Zsórifürdőn) voltunk pár napot a Fenyő panzióban, occó volt és nagyon jó! A Rózsa panzió éttermébe jártunk kajcsizni, az vmi világszínvonalú!!! Bár mi még gyerekezésmentes időszakban voltunk, mostmár a fürdőt nem ajánlom senkinek, babázódáskor ez már nem jó...
Rodina:
Köszi mégegyszer, vmelyik nap gyorsan kérek beutalót és időpontot is, hadd szóljon!
Neked nem találtak semmit, ugye?
Hú, baromi vacak lehet így látni apukádat, de a lényeg, hogy gyógyuljon fel, nembaj, ha fokozatosan is. Gondolom ő is türelmetlen és pipa, h. ilyen állapotban van, pláne, h nem szokott hozzá, mert mindíg makkegészséges volt. Kitartást és türelmet kívánok neki!
Kubu:
Vizsgádhoz gratula! Marci tündér, bizto azt akarta, hogy anyukája még vonzóbb legyen és a legkézenfekvőbb megoldást választotta: a mágnesezést.
Na hála! Vki tudott hugiügyében segíteni!
Francos vizsgákon majdcsak túljutsz vhogy, utána már csak fura álomnak fog tűnni az egész.
Végre fogdokinál is az uccsó fellépésed következik, ügyi vagy!
Váááááóóóó!!!!
Micsoda csini dinnyécske! Tessék mondani, melyik piacon lehet ilyet kapni? Én is szeretnék ilyen szépségeset!!!
Eszter:
Akkor mostmár híresek vagyunk?
Szerintem bármit is írsz, szívesen elolvassuk és megtisztelő, h megosztod velünk, mégha nem is mindíg vidám. Nemsokára ismét mosolygós híreket hozol, csak egy kis időbe telik még...
Tényleg! Voltál már pszichológusnál, hogy haladsz a feldolgozásban?
Gondolom megvisel a várakozás is a következő alkalomig, ill. nehéz belegondolni, h hónapok múlva jöhet szóba "mesterségesen" (mert ugyi spontán még befigyelhet/nek vki/vkik).
Navi:
Hát a Bercell.... és még utána a Marcell... Nagyon muris! Milyen név a Bercell, egyáltalán keresztnév v. vezetéknév? A Marcell szép, de együtt a kettő...
A nevek mindíg lázba hozzák a fórumot időről-időre, a vége meg úgyis az, h mindenkinek más az ízlése (hál'Istennek) és lényeg, h jól megállja a név a helyét önmagában, a vezetéknévvel együtt, becézve is és felnőttként is kellő komolysággal viselhesse a tulajdonosa. Nálunk pl. volt egy néni, akit Babának hívtak, nekünk Baba nénizni kellett (már akkor 60 feletti volt), elég idétlenül hangzott.
Ha odáig jutunk végre, akkor majd te is "megcsodálhatod" a mi neveinket!
Vannak befutók, de mindíg úgy jött eddig ki a lépés, hogy ami nagyon tetszett, egy-két évre rá tucatnévvé vált (Dorina, Fanni, Jázmin) és ezeket már tuti nem adom majd a gyerkőcünknek, így már nem tetszenek...
Gratulálok a szűrési eredményekhez!!!
Jó húzós volt a két lagzi, pont mint gondoltam, Szegény párod meg jól bekávézott...
Judit:
A neveitek nagyon tetszenek. Mi is inkább a magyar neveket részesítenénk előnyben, csa a Zuram vezetéknevéhez nehéz odaillőt találni, illetve kevés az ősi magyar nevek közül az ami passzol és egyben tetszik is... Ha igen, akkor az éppen a gyakoribb nevekből kerül ki, ezért lehet, hogy szlávosra vesszük a figurát, az illik még a vezetéknévhez.
Hú, micsoda méretek, nagyon ügyi vagy!
Éljen a szerencseszuri! Szegénykém nagyon fáradt lehetsz, jó későn kerültél sorra, pihen sokat, drukkolok ezerrel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Angi:
Ezt már más is mondta, hogy Z egy kissé el volt tájolva, jópofa lehetett, ő is csak ember!
Még jó, h én nem lettem orvos, ott miket kutyultam volna!
Bár érdekes, hogy a munkámban ezer évben egyszer, ha benézek vmit, de az sem egetverő szarvashiba, csak vmi apróság.
Ciszta monnyon le!!!
Nagyon szorítok a stimudhoz, h minden rendben menjen!
Győriné Ildi:
Köszi aranyos vagy!
Hasfájás múljon el! Párod ügyesen bökött? Juj, de izgi! Mi lehet az a titok?!
Lujzici:
Kár, hogy nem jössz a talira, de majd legközelebb, amikor már pocis vagy, vagy netán már anyuci!
Hogy vagytok, milyen a kinti lét? Netán esik? Egy kis babaeső?
Pancsi:
Köszi a kedves szavakat!
A kombi teszten minden rendben lesz! Nem musz a magzatvíz vizsgálat, ha félsz a kockázattól, lehet vérből is, de az pénzes. Én asszem inkább a fizetőst választanám, mintsem hasbaszúrjanak... Nemtom...
Végül kinél szülsz majd, a 140ezresnél? Ugyan mit csinálnál a fütyülőjével, ha fiad születi? Hát szépen puceválod, majd apa segít benne!
Lukácsné:
Bódottágot Tülinapot!!!
Köszi.
Óvatosak legyetek, sok C-vitamin és folyadék, férjednek jobbulást kívánok! Fejecskédnek migrénűzőt! Mára drukk!
Kisbeeka:
Én kerülném a közös vizeket, jobb a békesség.
Zsu:
El is felejtettem mondani, hogy csinos vagy a rövidebb hajaddal!
A Fostimon (v. mi?) olyan, mint a Merional?
Zsuzsi:
Tényleg vicces lehetett verébcsapatunk a váróban.
Woody:
Elájulok!!! Gyönyörűséges a bébitek! Jól látom, szopizza az ujját?
Olyan átszellemült arcot vág hozzá, meg kell zabálni! A többi képen is aranyos, a fejecskéje és a pofija is csodaszép! Gratulálok, jól összehoztátok!
Avarka:
Gratulálok a fészkeidhez, ügyes dokid van, h ő látja!
Én nemtom nekem mekkorák a fészkeim...
Samukád nagyon jó fej lehetett!
Csucsu:
Gratula az új melóhoz, majd írj milyen és hogy érzed magad!
Nagyon elkeserítő, h még mindíg nincs meg a lelet!
Most aztán várakozhattok... Még jó, hogy van benne pici nyaralás, kikapcsolódás. Talán ez hozza meg a sikert, h jól rápihentek és lesz pár nyugis hónapotok.
Macs:
Te kis láthatatlan!
Heppi Macskuszdéj tú höör!!!
Látom pörög az életed "diéta" ügyben, teljesen egyetértek veled.
Dr. Hajdú Krisztina csak nem a XI. Bartók Béla úton rendel?
A fogorvost vhogy iktasd be, az fontos nemszeretem program.
A "Nagyalom" (=Angyalom) irtóra tetszett, igazi Freudi elszólás volt!
Talán ezzel megjósoltad Angyalkának a rengeteg gyerkőcöt.
Kiss Angyal:
Angyalka készülj! Macs szerint nagy almod lesz!!!
Örülök, hogy jók lettek a kromoszóma vizsgálat eredményei, gratula!