Új privát üzeneted érkezett!

Judit babavarázslatok mennek ezerrel. Azért pihizz sokat. Én nem tudom hogy milyen az insem, de gondolom a sok várakozástól, és a stresztől lehet carul az ember. Sokat igyál és vigyi magadra.

Kép
Kép
pancsi76

Judit, ne aggódj, anno én is kicsit furán voltam utána, de ez hamar elmúlik, nyugi! És kicsit dolgozzatok rá, ha tudtok, de pihenj is sokat és igyál, ahogy Pancsi is írja!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, én az inszemek után ugyanígy voltam.... még a mozdulatok is fájtak, és utána ahogy hazaértünk már ájultam is be az ágyba aludni... Nekem az segített.
Nagyon nagyon drukkolok hogy a mai napotok a sok várakozás és kellemetlenség ellenére életetek egyik legszebb napja lehessen :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ babaragacsszállítmányomat ezennel el is indítottam fénypostán!!! :)
andrea-1

Ildikém gyere a jó hirrel, mert rád várok. Végre valami, na de nem szóltam semmit.

Sajti nem akarok hinni a szememnek te meg??? Na szégyelem magam most olvasok vissza. Drágám nagy ölelés neked!! Ég a fejem de komcsi. Amúgy hogy vagy lelkiekben? Ó :cry: :cry: :oops: :oops:

Nava hát én is már unom. A védő nő azt mondta hogy egyszerüen nem akarnak felelősséget vállalni. De nem is kell csak ne beszéljen így hogy mintha idegen bolygóról jöttem volna.Van nekem elég bajom. Ráadásul olyan nem szimpi az ürge és ő fogja csinálni.

Kép
Kép
pancsi76

Kubu hát ez a poci kép, nagyon aranyos. Jó lehet vele aludni, nem??
Remélem mindenkinek itt legalább ekkorára nő ha nem nagyobbra. :lol: :lol: :lol:

Woddy nagyon cuki a bébid és jól látom szopizza az ujját? Tök jó felvétel. Most voltatok babamozin?

Kép
Kép
pancsi76

Andikám: Irénkétől megkérdezhetnéd...Köszönöm előre is :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navi, Pancsi, Andi,
köszi, már jobb egy kicsit! Pihizgetek, ittam vagy egy liter teát meg kajáltam is végre,nemcsak kórházi szendvicset.
Sajna most nem tudom kiiratni magam mint a múltkorinál :?
De a héten csak 3 napot dolgozok, pénteken céges sportnap, ahol max. 2-3 órát lézengek aztán lelépek. Aztán hosszú hétvége :wink:

Babáslányok,
el ne tűnjetek! Olyan jó olvasgatni benneteket, és reménykedni, hogy mi is követünk majd :wink:

Kép
judit0713

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceKisbeeka,
Totál kerülném ezeket a helyeket, ne kockáztassatok. Tessék mindig kérdezni ha ott vagy a dokinál !

Iggggenis!!! :lol:
Csak annyira fájt,és elegem volt már,hogy semmi ilyen jellegű nem jutott eszembe,csak mikor anyum mondta,hogy mostanában ne menjünk fürdőbe,nehogy emiatt csússzon a dolog...
Bár őszintén szólva én picit még parázok,hogy a kórházban elkaptam vmit...
de remélem nem...
Vendég

[quote="rodina74"]
írta:
rodina74Kisbeka!
Nagyon szurkolok neked! Mindjárt kezdetek!

Köszi!! :)
nagyon izgi :lol:
Vendég

[quote="mieza"]
írta:
miezaKisbeka, szerintem tényleg semmi ilyesmit ne kockáztass. Nekem már volt leállított stimum és tudom, hogy milyen az, hogy tele vagy reménnyel és egyszer csak úgy jössz ki, hogy majd akkor 1-2 hónap múlva folytatjuk…
Igen, akkor már 21-ik napon felírják a szurit és adni is kell este!

Köszi a lelkesítést :)
igen,én is úgy gondolom,hogy nem szeretnék kockáztatni,ezért tervezek már előre :)
Vendég

[quote="kubuspace"]O írta:kubuspaceké csajok ugye ültök ?

Kép

Kubu!!
Naon céééééééééép pocak!! :)
Vendég

[quote="navared"]
írta:
navaredKisbeeka, lehet, akkor a 21., azaz 22. naptól már indul a mandula, gondolom Deca-val!
Jó lenne, minél előbb!
Szerintem is kerülj el minden baci tenyészet helyet! Én max. csak tengerben vagyok most hajlandó fürdeni… azaz nem most, csak ha nyáron elmegyünk vmerre, ill. Balaton tamponnal :lol:
Hallgass Juditra!

Drága Navi,de jól hangzik,hogy nyáááár,meg tenger... :)
bár ott tartanánk már :D
ha már összejött,tengerben tamponnal szabad fürdeni? ;)
Vendég

[quote="vörösmacska"]
írta:
vörösmacskaKép Békuc sikeres kezdést, ha longod van aznap megkapod a recepteket és el lehet kezdeni bökdösni, ott meg is mutatják hogy kell! Sikert!!!!

Macskuszomnak ma van az 1. szülinapja! :lol:
Pillanatképek (jobbb oldalon a bébikép tünemény :lol: ): Kép

Macskusz,látom előkerültél :)

Igen,longom lesz,22.napon tudok menni a fránya Pünkösd miatt :lol:
lóvé már a számlán,már csak azt várja,hogy szurira váltsuk :D

Boldog Szülinapot Ciccnek!! :D
Vendég

Szasztok Csajócák!

Hát mejöttem, kissé késve, de elkapott a tornádó és Kansas messze van. Mire onnan hazafuvaroztattam magam a Fehér boszorkánnyal... :wink: Totó kutya sajnos nem nyert, de jól van! :)

Holnap megyek bíemszí, hcg vv-re, aztán majd meglátjuk hogyan tovább. A vasárnapi adagomat jelentem megkaptam, semmi mellékhatás nem jelentkezett, jól vagyok.

Anyukám telkén alig maradt fa, rengeteget kicsavart a vihar tövestől, rettenetes! :cry: Szegénykém annyira el van keseredve...

Andrea:
Bakker! :cry: Annyira együttérzek veletek... Mega-giga-dimenzionális nagy ölelés a lelkednek!!!
Pici jó a rosszban, hogy lombikolhattok, az mégis nagyobb esély. A fogigátló szedést vhogy emésszd meg, vedd úgy, hogy nagytakarítasz a babák beköltöztetése előtt a női részlegen.

Vicky:
Kicsi Barbus nagyon csalódott lehetett, h felborult a "sűrűn táblázott" napirendje :lol: és kimaradt a séta. Kíváncsi leszek, h én milyen módon tudom lekezelni a hisztit, mert más gyerekét remekül ellátom e téren, mert nem figyelek rá és akkor abbahagyja (eddig így volt). Na, de majd a sajátnál! :lol: Pláne ilyen picuri korban lévőnél, mint Barbus is, tuti agyonizgulnám magam az elején, h miért is sír...
Szerintem ha fiad születne, az ő ellátását is megtanulnád, beleidomulnál a fiús anyuka szerepébe is.

Mieza:
Jól eltoltam a pénteket, de legalább trécseltem veletek egy jót! :)
Igazi csajos napom volt, mert utána az ismerősömmel nyakunkba vettük a Westendet. Eredmény: 3 felső a C&A-ból, majd magánszorgalomból átruccantam immár egyedül a Mammutba és vettem két pár papucsot is a Deichmanba. Úgyis jön a szülinapom és már folydogálnak be az adományok... :) Ja! És két felsőbe a pocak is belefér majd! :)
Egyébként a Városligetet is elbénáztam, mert mi a Népligetbe szoktunk jártni... Hiába, ez a péntek! :lol:
Nálatok dupla kihívás lesz a jó babanév kitalálása, sokmindennel kell egyeznie - ahogy írtad. Nem féltelek, majd megoldjátok, kívánom, h ez legyen a legnagyobb problemátok. :wink:
A tüskés sperma álmodó én voltam... :oops: :lol:
Mi Mezőkövesden (Zsórifürdőn) voltunk pár napot a Fenyő panzióban, occó volt és nagyon jó! A Rózsa panzió éttermébe jártunk kajcsizni, az vmi világszínvonalú!!! Bár mi még gyerekezésmentes időszakban voltunk, mostmár a fürdőt nem ajánlom senkinek, babázódáskor ez már nem jó...

Rodina:
Köszi mégegyszer, vmelyik nap gyorsan kérek beutalót és időpontot is, hadd szóljon!
Neked nem találtak semmit, ugye?
Hú, baromi vacak lehet így látni apukádat, de a lényeg, hogy gyógyuljon fel, nembaj, ha fokozatosan is. Gondolom ő is türelmetlen és pipa, h. ilyen állapotban van, pláne, h nem szokott hozzá, mert mindíg makkegészséges volt. Kitartást és türelmet kívánok neki!

Kubu:
Vizsgádhoz gratula! Marci tündér, bizto azt akarta, hogy anyukája még vonzóbb legyen és a legkézenfekvőbb megoldást választotta: a mágnesezést. :lol: :lol: :lol:
Na hála! Vki tudott hugiügyében segíteni! :)
Francos vizsgákon majdcsak túljutsz vhogy, utána már csak fura álomnak fog tűnni az egész.
Végre fogdokinál is az uccsó fellépésed következik, ügyi vagy! :)
Váááááóóóó!!!! :shock: :D Micsoda csini dinnyécske! Tessék mondani, melyik piacon lehet ilyet kapni? Én is szeretnék ilyen szépségeset!!! :lol:

Eszter:
Akkor mostmár híresek vagyunk? :)
Szerintem bármit is írsz, szívesen elolvassuk és megtisztelő, h megosztod velünk, mégha nem is mindíg vidám. Nemsokára ismét mosolygós híreket hozol, csak egy kis időbe telik még...
Tényleg! Voltál már pszichológusnál, hogy haladsz a feldolgozásban?
Gondolom megvisel a várakozás is a következő alkalomig, ill. nehéz belegondolni, h hónapok múlva jöhet szóba "mesterségesen" (mert ugyi spontán még befigyelhet/nek vki/vkik).

Navi:
Hát a Bercell.... és még utána a Marcell... Nagyon muris! Milyen név a Bercell, egyáltalán keresztnév v. vezetéknév? A Marcell szép, de együtt a kettő... :roll:
A nevek mindíg lázba hozzák a fórumot időről-időre, a vége meg úgyis az, h mindenkinek más az ízlése (hál'Istennek) és lényeg, h jól megállja a név a helyét önmagában, a vezetéknévvel együtt, becézve is és felnőttként is kellő komolysággal viselhesse a tulajdonosa. Nálunk pl. volt egy néni, akit Babának hívtak, nekünk Baba nénizni kellett (már akkor 60 feletti volt), elég idétlenül hangzott.
Ha odáig jutunk végre, akkor majd te is "megcsodálhatod" a mi neveinket! :lol: Vannak befutók, de mindíg úgy jött eddig ki a lépés, hogy ami nagyon tetszett, egy-két évre rá tucatnévvé vált (Dorina, Fanni, Jázmin) és ezeket már tuti nem adom majd a gyerkőcünknek, így már nem tetszenek...
Gratulálok a szűrési eredményekhez!!! :D
Jó húzós volt a két lagzi, pont mint gondoltam, Szegény párod meg jól bekávézott...

Judit:
A neveitek nagyon tetszenek. Mi is inkább a magyar neveket részesítenénk előnyben, csa a Zuram vezetéknevéhez nehéz odaillőt találni, illetve kevés az ősi magyar nevek közül az ami passzol és egyben tetszik is... Ha igen, akkor az éppen a gyakoribb nevekből kerül ki, ezért lehet, hogy szlávosra vesszük a figurát, az illik még a vezetéknévhez.
Hú, micsoda méretek, nagyon ügyi vagy! :) Éljen a szerencseszuri! Szegénykém nagyon fáradt lehetsz, jó későn kerültél sorra, pihen sokat, drukkolok ezerrel!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angi:
Ezt már más is mondta, hogy Z egy kissé el volt tájolva, jópofa lehetett, ő is csak ember!
Még jó, h én nem lettem orvos, ott miket kutyultam volna! :lol: Bár érdekes, hogy a munkámban ezer évben egyszer, ha benézek vmit, de az sem egetverő szarvashiba, csak vmi apróság.
Ciszta monnyon le!!!
Nagyon szorítok a stimudhoz, h minden rendben menjen! :)

Győriné Ildi:
Köszi aranyos vagy! :)
Hasfájás múljon el! Párod ügyesen bökött? Juj, de izgi! Mi lehet az a titok?! :roll: :D

Lujzici:
Kár, hogy nem jössz a talira, de majd legközelebb, amikor már pocis vagy, vagy netán már anyuci! :)
Hogy vagytok, milyen a kinti lét? Netán esik? Egy kis babaeső? :wink: :lol:

Pancsi:
Köszi a kedves szavakat! :)
A kombi teszten minden rendben lesz! Nem musz a magzatvíz vizsgálat, ha félsz a kockázattól, lehet vérből is, de az pénzes. Én asszem inkább a fizetőst választanám, mintsem hasbaszúrjanak... Nemtom... :roll:
Végül kinél szülsz majd, a 140ezresnél? Ugyan mit csinálnál a fütyülőjével, ha fiad születi? Hát szépen puceválod, majd apa segít benne! :lol:

Lukácsné:
Bódottágot Tülinapot!!! :lol: :lol: :lol:
Köszi.
Óvatosak legyetek, sok C-vitamin és folyadék, férjednek jobbulást kívánok! Fejecskédnek migrénűzőt! Mára drukk!

Kisbeeka:
Én kerülném a közös vizeket, jobb a békesség. :)

Zsu:
El is felejtettem mondani, hogy csinos vagy a rövidebb hajaddal! :)
A Fostimon (v. mi?) olyan, mint a Merional?

Zsuzsi:
Tényleg vicces lehetett verébcsapatunk a váróban. :lol:

Woody:
Elájulok!!! Gyönyörűséges a bébitek! Jól látom, szopizza az ujját? :lol: Olyan átszellemült arcot vág hozzá, meg kell zabálni! A többi képen is aranyos, a fejecskéje és a pofija is csodaszép! Gratulálok, jól összehoztátok! :)

Avarka:
Gratulálok a fészkeidhez, ügyes dokid van, h ő látja! :) Én nemtom nekem mekkorák a fészkeim... :roll:
Samukád nagyon jó fej lehetett! :lol:

Csucsu:
Gratula az új melóhoz, majd írj milyen és hogy érzed magad! :)
Nagyon elkeserítő, h még mindíg nincs meg a lelet! :( Most aztán várakozhattok... Még jó, hogy van benne pici nyaralás, kikapcsolódás. Talán ez hozza meg a sikert, h jól rápihentek és lesz pár nyugis hónapotok.

Macs:
Te kis láthatatlan! :lol:
Heppi Macskuszdéj tú höör!!! :)
Látom pörög az életed "diéta" ügyben, teljesen egyetértek veled.
Dr. Hajdú Krisztina csak nem a XI. Bartók Béla úton rendel?
A fogorvost vhogy iktasd be, az fontos nemszeretem program.
A "Nagyalom" (=Angyalom) irtóra tetszett, igazi Freudi elszólás volt! :lol: :lol: :lol: Talán ezzel megjósoltad Angyalkának a rengeteg gyerkőcöt. :wink: :D

Kiss Angyal:
Angyalka készülj! Macs szerint nagy almod lesz!!! :lol:
Örülök, hogy jók lettek a kromoszóma vizsgálat eredményei, gratula! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Judit:
Kár, hogy nem tudsz otthjon maradni... Azonban a lélekgyógyászom szerint, ha egy lelkecske meg akar foganni és születni, akkor annak mindegy mik a körülmények! :) Azért a sportnapon nehogy mocorogj bármit is!

Háát csajok, ez a tamponos fürdés szerintem melegágya lehet a nyavalyáknak... Mondjuk én 99%-ban betétezek, de a tampon felszívja a vizet is, nem? Nekem eddig így volt... Lehet bénán tettem fel? :roll:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!!

Örülök,hogy minden rendben van Veled!

Anyud telkét nagyon sajnálom!
Azt még nem tudom,nálunk mit művelt a vihar...
Napok óta esik,és szélvihar van,most meg már fel is száradt itt a ház előtt...

Woody:
Gyönyörű a babó!! Hihetetlen jók a képek!
Vendég

Sajti: a tampon nem szívja fel a vizet,ha jó helyen van ;)

ha naaagyon erős a menstruációm,jól jön a tusoláskor is,eddig nem tapasztaltam,hogy felszívta volna a fürdővizet :)

viszont talán megakadályozza,hogy más egyéb bejusson...(?)
Vendég

Hát sajtikám a véres cuccot én is megcsináltatom kb egy 30-as lesz. De ezen felül javasolják mert hogy lombik meg hogy ICSi. Mert senki nem vállalja a felelőséget. Na nem akarlak titeket paráztatni. De minket nagyon paráztatnak az orvosok.

Kép
Kép
pancsi76

Sajt, köszi a hajdicséretet, pénteken megyek megint fodrászhoz...
A fostimon ugyan olyan kutyulós mint a menopur vagy a merional, de sokkal ütősebb is! Rajtam van a banyakór!

A nyilvános fürdőzést én is kerülném mindenféleképp!
Vendég

Köszi a véleményeket,csak kíváncsi voltam,mert közeleg a nyár,és ezzel kapcsolatban még nem olvastam tőletek semmit :)

mikor megyek a 21.napon a dokihoz,vizsgálni fog,vagy bejöhet a párom is,hogy meghallgassa,hogyan tovább?
Mégiscsak rá is tartozik.. :roll:

nekem is ott az anyós,hogy beadja a szurit,de haragban vagyok vele még mindig,azaz csak az én részemről,így inkább magamba döföm,semhogy emiatt minden nap ezt kelljen kérnem tőle...
Vendég

Kisbeeka, hát a tengerbe lehet belemegyek a'la natur, de a Balcsi azért más, valamennyire... nem tudom ám még, csak agyalgatok, lehet megkérdezem a dokit, ha aktuális! :wink:

Pancsi, majd rákérdezek a dokimnál, h. mennyire kell félnem... :shock: tényleg úgy csinálnak, mintha vmi más bolygóról jönnénk :( Mondjuk az én dokim most hozott világra egy lombikos ICSI-s babát, akinek anyukájával együtt voltunk tavaly kórházban, úh. talán nem szarik be tőlem sem!!!
Mindennek rendben kell lennie és kész!!!!

Sajti, ez a Kansas, meg Dorka, stb... imádom ezt a mesét, az egyik legkedvencebbem! :lol: Én is emlegettem 7végén emiatt az idő miatt! De jó boszi volt a keleti és a rossz a nyugati boszi, nem?! "Mindig a sárga úton,..." :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,ha esetleg előbb megtudnád az infót,akkor légyszi... :lol:
talán már mindenkit érdekel egy hozzáértő véleménye :)
Vendég

Andrea:
Megkukkoltam hogy-smint volt a lombiknál.
január 04-től (ami a 4. cn-om volt és volt uhu is) 20 napig szedtem a Regulont.
6 nap múlva megjött jan. 29-én, ami az 1. cn-om volt, megvolt az uhu is és aznaptól szúrtam a Gonal F-et és a Merionalt febr. 6-ig.
Febr. 03-tól öt napig Cetrotide.
Febr. 07-én Ovitrelle.
Uhuk: jan. 04., jan. 29., febr. 02. (még lehet, hogy volt ezután is, a leszíváskor tuti).

Pancsi:
Szerintem is túlparáztatnak a lombik miatt a dokik. Bátor vagy, ha bevállalod a mintavételest is.
Egész más: elvirágzottak ezer éve az orchideáim, átültethetem őket orchidea földbe? Vagy abba a fakéreg-cuccba kell hagyni őket és várni az újabb virágzásra? És le kell vágni a szárát, amin a virág volt, ha igen, akkor mennyire, totál tövig? Kösszike! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti Drága...egy Angyal vagy!
Pont ahogy én szeretem, részletesen, a tényeket leírva, tudjam, hogy mire számícccsak... (és az orromat is tisztíccsa)... :lol: .... :lol:
Mondtam má hogy IMÁDLAK ????? :)
andrea-1

Az orchideám a tavalyi, most hozza a bimbókat.. már kisebb méretű ping-pong labdaszerűek.. lassan kipattannak...!!! :)
Én nem ültettem át, ugyanabban maradt......viszont virágzás után visszavágtam az egyik ágat a 3. "göb" felett... a másik ágát pedig a 4. "göb" felett..... egészen márciusig az ég világon semmit sem csinált, csak vegetált, már azt mondtam kivágom, mert virág nélkül ugye nem a legszebb látvány... Aztán, ha jól emlékszem pont a zülletés napomon vettem észre, hogy valami nő ki a legfelső "göbnél"... jéééé???? .. na irány-horány-orcihdeatáp... azóta pár naponta azzal kapja a mannát.... és most ha minden igaz lesz rajta áganként vagy 10-10 új virág...
andrea-1

Kisbeeka:
Ahha. Akkor én eddig simán bénáztam, látszik, hogy nem élek vele. :lol: Azért én megkérdezném a doki véleményét is, mit szól...
Gratula, hogy bírod magad szúrni!

Zsu:
Banyakór! :lol: Ugyanmááá, szeretnének a banyák olyanok lenni mint te! :)
Akkor most K.O-val fogtok győzni! :lol:

Navi:
Hehe! Tényleg, a Fehér boszi egy másik mesében volt... :oops: :lol:
Igen, igen, mindíg a sárga úton - a sárgatest sárga útján, hadd növekedjenek a tüszők, stb... Tiszta dili, már mindenről ez jut eszembe! :? :D

El kell mennem felmosni, mert a Zuram csúnyán néz rám :lol: ő már felporszívózott, most rajtam a sor, bevetés indul!
Holnap nemtommikor érek haza, szerintem csak este hozok híreket. Vhogy - nemtom miért - olyan érzésem van, hogy még kell egy pár bökő...
Pusszantás! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Örülök, hogy segít ez a pár infó, némi támpontot adhat.
Figyuka, nekem egy ága volt a virágnak. És mostmár akkor ne is locsoljam táposan? Amikor nem virágzik, hogy öntözzem, uganúgy heti egyszer, csak natúr? :roll:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Ahha. Akkor én eddig simán bénáztam, látszik, hogy nem élek vele. :lol: Azért én megkérdezném a doki véleményét is, mit szól...
Gratula, hogy bírod magad szúrni!

ha jól használod a tampit,nem lehet egyáltalán érezni. Néha meggyőződök róla,hogy nem felejtettem-e el felhelyezni :lol:
próbálok erőt venni magamon,hogy megszúrjam magam, szégyellem,hogy ilyen besz*ri vagyok :D

jövő kedden,ha minden simán ment,akkor kezdhetjük is a szúrásokat emberrel :)

Adja a Jóisten,hogy eljussunk odáig :)
Vendég

Nemtom Sajti, majd jönnek az orchidea-guruk és megmondják a frankót..:) :)

Én akkor, onnnan tápoztam, mikor elkezdte hozni a hajtást, de lehet, hogy már előbb is hozott volna, ha rendesen tápozom, már korábban??? Fene tudja, annyira nem értek hozzá, még.....

Viszont földszinti néninek sok szép orchija van, tőle szoktam kérdezősködni, ő pl. azt mondta, hogy az egyik másik orchimat aminek 3 ága van és még ráadásul villás is.. most hogy elvirágzott, ha nem kezd el száradni ne vágjam vissza, ne nyúljak hozzá csak locsoljam... és fog hozni majd hajtást meglátom.. nem most.. de fog.. lehet az is majd csak 1 év múlva???... addig meg várok... azt reszelem.. szokás szerint... :lol: :lol:
andrea-1

Csucsu!
Sajnálom, hogy nem sikerült megszerezni a leleteket! Ez nagyon bosszantó! Szeptember még olyan messze van! Kibírod addig?! Nagyon szorítok addig egy spontán babáért!

Avarka!
Örülök, hogy látszott! Nagyon szurkolok, hogy a Kaáliba tudjanak segíteni!
Nekem látszottak mindig, bármikor mentem. Holnap előkerítem az orvosi papíromat, ahol fent vannak a petefészkem méretei!
Vannak olyan fogigátlók, melyet a 3. vagy 5 nap is el lehet kezdeni!

Zsu!
Ment válasz!

Sajti!
Nem, szerencsére nem találtak semmit. Csak annyit, hogy valószínű egyszer volt bennem egy fertőző kullancs, de nem lett belőle baj! Ez azért volt érdekes, mert nekem 14 éves koromba volt egyszer kullancsom és azt is kiszedték. Aztán lehet, hogy valahol megbújt egy fránya… De szerencsére nem lett bajom! Ja, én Széllessy Zsuzsannánál voltam, és nagyon rendes volt.

Judit!
Nekem semmi bajom nem volt az inszemek után, de úgy tudom, hogy ez természetes! Látom, hogy a többiek is mondják, hogy ők is voltak így! Nyugi, minden rendben lesz! Drukk a babásodáshoz!

Navi!
Sajnálom, hogy beáztatok! Ezek szerint ott nem sikerült jól a tömítés! Elhiszem, hogy bosszantó!
Navi nálam néztek Patau- szindromát is, mert az is kromoszóma rendellenesség! Down-t, Edwards-szindrómát és Patau-szindrómát is néztek.

Andrea!
Drukkolok a lombikhoz!

Én azt hallottam, hogy a tamponos fürdés a legrosszabb! Mert ott még a kórokozók jól meg is maradnak a tampon miatt! Sokkal veszélyesebb! Én kibírok egy nyarat a babáért! Igaz, tavaly sem fürödtem, csak szeptember elején 1x, és hála istennek ez az év is kimarad! Majd jövőre bepótolom!

Voltunk doktornőnél. Először megnézett hasi uhun, minden rendben volt. Kérdeztük, hogy milyen neműnek látja. Először azt mondta, hogy szerinte kislány, de utána elbizonytalanodott, mert látott valamit. Na, akkor azt mondta, hogy megnéz hüvelyin, akkor már sokkal inkább fiúnak mondta, de még mindig nem biztos. Ugyanis a kislányoknak a clitorisa is van, hogy nagyobb és az majd szépen visszahúzódik. Szóval még mindig semmi nem biztos. Majd június 7-én megyünk hozzá újra!

Ja, és mondta, hogy szép az eredményem, de menjek el a négyes tesztre is, mert úgy már 95-96 %-os biztonsággal egészséges lesz a babánk. Én a saját megnyugtatásom miatt is szívesen elmegyek!

rodina74

sajt@: Az elején még én is aggódtam hogy valami baja van a gyereknek, de nincs olyan fájdalom amit meg lehet gyógyítani egy kis seggrázással. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Cuki az Illangó, mint aki illan, már értem :D

Judit, annyira néztelek, de én ebben nem vagyok annyira jó… A többiek tanusíthatják, hogy simán elüldögélek ismerősök mellett is félnapot.

Csucsu, ezek nem jó hírek, de ne add fel. Attól még lehet remek nyaratok!

Andrea, akkor ezek szerint téged is láttalak :D Mert én f8tól fenn ültem ám 3-ig. ááááá Nem is tudom, hogy miért nem mentem el sétálni ebben a szép időben :D
Sajnos nem tudok segíteni, mert nem volt fogigátlós köröm. De azt a ciszta és az endo megszorítására szokták felírni…
A lenti dolgos vizsgálatokon ne izgulj, majd megszokod. Most, hogy nekem már naponta nézegetnek be, kicsit sem izgatom miatta magam :D

Macsek, jaj, de édes minicica volt ez a kis vöri! Mondtam én is, hogy akkor mi van, ha mindent eszel és bálna leszel? Semmi! A te alkatoddal nem hiszem, hogy bálnára tudnál hízni. Csak nyugodtan, a szervezet úgy is jelez, hogy mire van szüksége. Azt meg úgy is kitudod szűrni, hogy a 20 tábla csoki nem az :)

Rólam:
Bementünk negyed 8-ra. Sajnos f10ig senkit sem hívott be a doki, szóval volt 10, mire bejutottam és akkor kiderült, hogy nagyon nem nőnek a tüszik, elküldött vérvételre… annak meg meg kellett várni az eredményét. Délkörül szólt, hogy konzultálnak Konczcal, hogy mi legyen, mert több opció is van. Vagy felturbózni és szerdán leszívás, vagy normál tempo és pénteken leszívás.
Megvártuk a konzultációt és végül 3-kor jöttem el. Kicsit hosszú volt a mai nap a bmc-ben unatkozásból.
De sebaj, mert holnap is megyek és lesz újra vérvétel is! És addig megy ez így, amíg meg nem érnek. Most jobb oldalt 9et sorolt (18, 16, 14, 3x13, 2x12 és 11), bal oldalt pedig 6-ot 2x13, 2x12,2x11). Mint látjátok, csak kettő kezdett növögetni a hétvégi többszöri dupla adagtól. Azért nem értem, mert olyan simán ment ez az első lombiknál.
Szűcs nagyon jó fej volt, mondta, hogy végül arra jutottak, hogy a 2 ampulla merionalt visszavesszük egyre és várunk, nézegetjük. Kb. csütörtökön lesz a leszívás. Azt mondta, hogy a beültetés miatt ne aggódjak, ha ünnepre esik, akkor bejön és megcsinálja. Nem egy tündér? (egy illangó? :oops: )
Kérdeztem, hogy mi a jó méret. Mondta, hogy bármiben lehet jó petesejt, de úgy szokták a leszívást kezdeni, ha van legalább egy 18-as és 2 db 17-es. Szóval, nem holnap leszek, az tuti… Dupla adaggal hétvégén (3 nap) nőtt 1-2 milit… De még csak a 9ig napomon vagyok, szóval Navi két hetét simán behozom 
Kaptam még recepteket.

Ja, és ugye itt mondtam, hogy nem érzem a petefészkeimet. No, a vasárnapi (4. duplaadag) után már érzem, annyira fájnak hírtelen, hogy egyfolytában érzem, húz, szúr. Most már tudom, hogy hol a petefészkem…

Egy vicces story. Iszonyúan kész voltunk reggel, még félig aludtunk, mikor beértünk és sorbaálltunk. Arról beszéltünk a párommal, hogy mennyire sok olyan arc van, akik gyakran visszaköszönnek, akikkel gyakran találkozunk. Erre jött be az ajtón Zeke és Skriba, akkor érkeztek, mentek fel az öltözőbe. Mire a párom megszólal: Őket is láttam már, többször is. És tök komolyan nézett, tényleg azt hitte, hogy odajáró pár. Annyira elkezdtem nevetni, még a könnyem is kicsordult. Ő meg csak nézett. Aztán leesett neki.
Mondtam, hogy igen, lehet, hogy egy pár és titokban Szűcshöz járnak lombikra :lol:
mieza

Vicces, hogy hozzám írtad Sajti pont a Rózsát, mert az egyik kedvenc éttermem. Annyira otthonos és istenien főznek és tényleg a best! Aki Mezőkövesd környékén jár, ki ne hagyja, szembe van a Zsóry fürdővel.

Itt talán lehet látni az éttermet is:
http://www.wiedenovi.eu/video/vicces.wmv
Egy naggggggggyon kedves ismerősömnek volt ott lagzijan, isteni volt. Aki ismer, felismerhet a tömegben :lol:
mieza

Már olyan rég csatoltam, itt egy friss :)

Babás reményeink
mieza

mieza: Hát ezen a sztorin most fetrengek a röhögéstől. Elképzeltem Zekét meg a kis doktornőt együtt... :lol: :lol: :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagyon köszi a dicséreteket, Lili nevében is. :)

Pancsi, igen szopizik az egyik képen a drága.
4d-n szombaton voltunk, de nem igazán akarta mutatni magát, illetve a méhlepény a mellső falon van, így sokszor eltakarta az arcát, de azért szuper volt!

Ildi, mi a nagy titok? csak nem....
Nagyon kíváncsi vagyok.

Kubu, nagyon szép a pocid! (nem kicsi az tuti) :D

Andrea, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Remélem és tuti az 1. lombik sikeres lesz!

Judit, küldöm a babaragacsokat! +++++++++++++

Rodina, örülök, hogy minden ok volt az uh-n. Talán a köv. uh-n már tudjátok a nemét is.

Most megyek aludni, JÓ ÉJT!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Pancsi
Köszi szépen a köszöntést.
Volt vmi gond ami miatt javasolják a magzatvíz vételt??? Engem mikor beparáztattak AFP után akkor mondta a doki hogy van egy másik vv amin ki tudják mutatni, hogy van-e baj és felesleges a magzatvíz vétel, és ugye nem utolsó sorban 0,5% vetéléssel jár, ha jól emlékszem.

Andrea
Sajnálom, de bízom benne, hogy minden rendben lesz a lombikkal, nekünk is az
Első lombik sikerült a 2.inszem után.

Kubu
Csini a pocakod.

Woody
Édes a kislányotok nagyon, nekem is az első kép a nyerő, ahol az ujját szopja.

Navi
Neked is köszi a köszöntést.

Judit
Babaragacsok indultak hozzád tőlem is.

Sajti
Köszi neked is a köszöntést.

Magunkról:
Férjem jobban van már nem annyira beteg, csak egy kicsit.
Voltam ma dokinál, minden rendben, megkérdeztem a szülést, hát mondta, hogy innen /sztk rendelő/ nem vállal akkor járjak át a magánba és megbeszéljük hogy mennyibe kerülne nekünk… hát gondolkozok és megkérdeztem, ugye 4 éve volt a császár azt mondta hogy ha nem lesz semmi
Terhességi toxémia akkor szerinte mehet természetes úton, de ezt majd utolsó hetekben megbeszéljük.
Holnap megyek védőnénihez délután.
Mocorog rendesen a kisasszony már minden nap egyre jobban és többet, most sem alszik ahogy írok hanem rugdosódik a drága.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sajti a virágszárhoz én hozzá szoktam nyúlni, mert volt olyan hogy a végén hozott egy ujj hajtást amin annyi virág lett hogy szegényke nem bírta el és folyton felborúlt. Igy ezt megelőzve, mindig vissza vágom de csak a tövétől három bütyöknyire. Átültetni meg csak akkor szoktam amikor növényt választok szét. Most is van egy pillekasbor amit háromba fogok venni. Volt már olyan is hogy a szár végén nem virág lett hanem levél léggyökerekkel. Ugyhogy nagyon szereti ezt a fakérget, mert ebből szívja a nedvességet.
Drukk neked mára és gyere majd mesélj

Lukácsné semmi nem volt ami igazolná, csak hogy lombik. De lehet csak itt ilyen fafejüek..

Rodi annyira jó hogy ilyen sokszor láthatod a babádat, és hogy rendes a dokinő. Annyira örülök nektek. Én valahogy még mindig nem érzem biztonságba magam doki ügyben. De hagyom had sodorjon az ár. Zekével is szerencsém volt.

Nava a védőnő is azt mondta mitől lenne más ez a gyerek, mint egy rendesen megfogant. Akinél fennál az esély hogy még cigizett is meg nem egészségesen élt. Én meg az elejétől sőt még azelöttől odafigyeltem, és vártam. És igaza van. Na benne hiszek, és neki kéne a nagy pénz.

Mieza nagyon drukkolok neked, szupik a tüszikéid vigyázz magadra. Nem sokáig fogod te a táblit csinálni. :lol: :lol: :lol:

Ildi????

Kép
Kép
pancsi76

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Na itt vagyok! Bocs, hogy tegnap nem tudtam jönni, de nagyon későn értünk haza.
Szóval a titok:
Szerintem említettem már Nektek, hogy beadtuk a kérelmünket Örökbefogadásra és ha minden jól megy, akkor július közepe-vége felé egy édes kicsi csomag fog hozzánk érkezni egy kislány személyében. Minket ez most annyira feldob és olyan boldogok vagyunk, hogy azt szavakban elmondani nem lehet.
Remélem nem baj ha ezt megosztottam veletek és ezzel felcsigáztalak benneteket, de addig nem akartam elmondani még minden le nincs tisztázva. Most már minden oké és a kórházból majd mi hozzuk haza a babát.
De azért még próbálkozunk, hogy legyen saját babánk is. És szeretnék még ennek a topiknak a lakója lenni, ha nem bánjátok.
Később még jövök, de sok a munkám.
Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Lányok annyira édesek vagytok! Köszönöm a drukkokat... mit ne mondjak rám is fér.... Még igazán nem is tudatosult bennem hogy mi vár rám, de currvára félek... az én tű és vérvétel fóbiámmal.... Este még sírtam is kicsit magamba mikor az ember nem látott. Remélem elmúlik majd ez a para :(

Közben este későre megjött, most mint a Niagata... úgyhogy úgy lesz ahogy Sz mondta, és csütörtökön meglehet a 3. napi vv.... brrrrrrrrrrrrrrrr :oops: :oops:

Ja nem is modntam, tegnap mikor megláttam Sz-t.. hát rámjött kicsit a nevetés... eszembe jutott a fergetegparty-fotó :lol: :lol:
Mondjuk a Zekés + drnős story üti simán... az fullra viszi a prímet :lol: :lol: :lol: Az én férjem szokott még ilyen nemnormális társításokat csinálni, mikor nem tudja, hogy ki kicsoda, ill. hova tartozik :)

Mieza, bakker lehet hogy pont egymás mellett ücsörögtünk? Nem fekete kabát+húzott aljú farmerban voltál és a pároddal? Én a tv-vel szemben ültem farmer nadrág+ farmer dzseki fekete póló, barna göndörös haj... úgy kb. 11 körül hívott be a Hédi..... :shock: De sajnálom, hogy nem szólítottalak le!! Általában leszoktam szólítani csajokat, volt már, hogy bejött.. mint múltkor Babe-nél a metrón :)

Rodina: Szoktam nézni az oldaladat, bent van a kedvencek között... nagyon jó olvasni, sok erőt ad az embernek!!! :) Olyan izgi, hogy már itt tartotok hogy azon megy a találgatás hogy kislány v. kisfiú???

Lányok én olyan hülye vagyok... annyira lányban gondolkodom majd, hogy már a neve is megvan - Izabella - és időnként nem bírok ellenállni egy-egy kislányruhának és van már pár db eldugva a szekrényben.. :oops: ... De van olyan cucc, ami kb. 2,5 évesre való!!!!! Jó azt mondjuk nem vettem, hanem kolleganő zsákban hozott be már kinőtt kisruhákat másik kolleganőnek... és látták rajtam, hogy mennyire teccik és mondták tegyem csak el őket, majd egyszer jó lesz úgyis... :lol: :lol: Tiszta gáz...de még át is mostam őket... :oops:

Sajtikám, bízom benne, hogy ma már többet tudunk, tudsz meg.... Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mielőbb vége legyen már ennek a fránya injekciózásnak és megtudhasd, hogy hogyan tovább és mikor :) Te olyan jó fej anyuci leszel!!!!!!!!!! :)

Judit, hogy vagy? Ugye már sokkal jobban!???! :) A hosszú hétvégén azért majd pihengessél és addig is könnyedén a dolgokkal :)

Lukácsné, bulizik odabent a kisasszonka?? :) Remélem dokival mindent meg tudtok beszélni, úgy, hogy Nektek is megfelelő legyen... Férjednek jobbulást kívánok! :)

Woody: nagyon édes a picurkád!!! :)

Kubu: én is ilyen pocakot szeretnék... levettem a mintát!!... Bár nekem alapból is van... :oops:

Pancsi, látom Te is hasonlóan vágod vissza az orchikat.... :) A vizsgálatokkal kapcsolatban remélem minden rendben lesz és nem kell paráznotok....
andrea-1

Mieza!
Hát jót röhögtem a férjes sztoridon! S ügynöknőnek nem kell lombik, neki már van egy kislánya! – HA jól tudom!
Nagyon szurkolok, hogy szépen nőjenek a tüszőid!

Sajti!
Örülök, ha erőt ad! Bár most egy kicsit el vagyok maradva, de ma behozom a lemaradást!
Fel a fejjel! Hidd el a lombik hamar sikerülni fog, és kárpótol majd minden fájdalomért!
Én nagyon drukkolok nektek!

rodina74

Luikácsné: Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked !!! :wink:
andi
andrea-1

Sziasztok!

Húúú, milyen sokat írtatok, csak pillogok :roll:

Sajti,
szóval még nem tudod, hogy vége-e a szuriáradatnak? Most már abbahagyhatnák :twisted:
Sajnálom anyud kertjét! Miénk is szenved az eső miatt, de szerencsére annyira odalapul a hegy oldalába, hogy a szél nem nagyon tudja bántani.

Mieza,
párod haláli lehetett ezzel a beszólással :lol:
Tüszőnövelők itten mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi,
nem igazán értem ezt a parát a lombikbabák körül :shock:
De igaza van a védőnéninek, nem marslakó ő, ugyanolyan baba, mint a töbi anyuka pocilakója (csak több szenvedés árán került oda)

Ildi,
nagy gratula a leendő kislányotokhoz :!:
Lehet hogy pont ő vonzza majd be a családba a kistesót :wink:

Lukácsné,
boldog szülinapot :!: :!: :!:

Rodi,
nagy kópé lesz ez a gyerek, már most szórakozik veletek :wink:

Andi,
gyerekcuccos történeted aranyos! Szerintem jó, hogy így várod már! És ha netán mégsem kiscsaj lesz, majd jó lesz a következőnek a félretett ruhácska :wink:

Rólam:
még kicsit érzem a pocakom, de a fejfájás-émelygés szerencsére elmúlt.
Igyekszem lájtosan dolgozgatni, bár a napi 3 óra vezetés önmagában is elég néha :?
Szerencsére a car idő miatt mégsem most pénteken lesz a sportnap, tehát üldögélhetek tovább az íróasztalomnál :wink:

Képzeljetek, mégegy mázli-faktor pislogott be az inszemünkbe! Ugye úgy volt, hogy hétfő vagy kedd lesz a napja. Mi mondtuk is, hogy bármelyik jó, mert apa kért szabit a keddi szolgálatból. Túl is lettünk az inszemen hétfőn, erre amikor megyünk hazafelé a kórházból csörög a párom telója, hogy nem kap szabit keddre, mert az árvíz miatt mozgósították a fiúkat, minden tűzoltót visszarendeltek szabiról!
Hát csak mosolyogtunk, hogy igen, persze, ezért volt hétfőn az inszem :D

Kép
judit0713

Jó reggelt!

Nálunk lány nevek évek óta fixen: Izabella, Elizabeth, Annamária. Fiúnevek még nem tutik: Krisztián, Mátyás, Sebestyén, Barnabás - valami ilyesmi szokványos nevet szeretnénk.

Pancsi engem is kikészít a dokim a lombik illetve az ICSI miatti kockázattal, meg minden alkalommal azzal, hogy öreg vagyok, nagyon gondolkodom, hogy orvost váltok! Engem nem tud eléggé megijeszteni egyébként.
Menj el kombinált tesztre az Isenhegyire és ha ott rendben minden, ne menj magzatvízvételre! Konc Tanár úr megmondta, hogy a szülész nőgyógyászok ránk kényszerítik a konzervatív álláspontukat kismamákra, mint pl amniocentézis. Megmondta Tanár úr, hogy az Istenhegyin megvették a legdrágább szoftvereket, olyat amit az állam sajnál! Hajdú Krisztina és a B betűs férfi kollégája tutti! Mivel a babáim nem egyformán fejlődnek nem lett volna értelme kombi tetsztre menni, de ha egyformák lettek volna még így ikrekkel sem mentem volna magzatvízvételre! Egy babával a helyedben nem vállalnám. De dömts te! Én nagyon félek az amniocentézistől, K ügynök mesélte, ogy van olyan kismamájuk, akinek ötödjére sikerült a lombik és a magzatvízvétel után egy-két héttel elvetélt!

Mieza, nem a bálnaság a lényeg, az nem érdekel.
Az egészség izgat, a babák egészsége, az én egészségem, hiszen túl magas súlynál, nagy hízásnál, cikorbetegség, magasvérnyomás, toxémia növeli az így is meglehetősen biztos koraszülésemet!!!!

Sajti, igen a Bartók Béla útra megyek a Hajdú Krisztinához!

Maccs
vörösmacska

Andrea, Pancsi: orchideához szeretnék hozzászólni. Nem szabad visszavágni a virágszárat csak akkor, ha már teljesen elszáradtak a tövéig, mert mindenhol hozhat hajtást. Nálunk egész évben virágzik, mert mindig valahol hoz újabb oldalhajtást és virágokat. Ha szeretik a helyüket és nincsenek túlöntözve, és párásítva vannak akkor sokszor sokáig virágzik. Remélem segítettem.

remény73

Ildi!
Ez nagyon jó hír! :) Megkönnyeztem.... Nem csodállom, hogy nem találsz szavakat..... Egyébként nálunk sincs elvetve ez a variáció sem... bár még konkrét lépéseket nem tettünk...
Én nagyon örülök, hogy megosztottad velünk! :)
Puszi,
andi
andrea-1

Ildi, tiszta szívemből gratulálok a kicsi lányhoz! :lol: :lol: :lol: Nem emlékszem, hogy mióta vártok rá, de ez nagy szó, hogy megérkezik hozzátok! :lol: :lol: Gratulálok!

Maccs
vörösmacska

Tamponos fürdés, nekem volt egy sportoló barátnőm és amikor babás lett folyamatosan járt úszni, az orvos tanácsára tamponnal, de előtt valamibe bele kellett mártani, vagy felszívatni, valami fertőtlenítős gyógyszer cuccba, és úgy felhelyezni a tampont, de már nem emlékszem mi volt. Soha semmit nem kapott el így.

Maccs
vörösmacska

Macsi,

még szerencse, hogy Koncz tanár úr ilyen normálisan elmondja a dolgokat, így legalább nem parázol, és az itt fórumozó kismamik is megnyugodhatnak.
Az amniocentézistől én is parázok, pedig ha itt lesz a pocakban a babácska, tuti engem is küldözgetni fognak mindenhova, az öregségem miatt :?
Márpedig itt a fórumon én vagyok a rangidős, úgyhogy kikérem mindenkinek, hogy csak úgy leöregezzenek minket a dokik :twisted:

Tamponos fürdés:
többnyire a rendszeresen úszóknak (régebben én is sokat úsztam) a gombásodás elleni krémmel (pl. canesten) kezelt tampont szokták ajánlani a fertőzések ellen.
Csak az a gáz, hogy ezek közül nem mindegyiket lehet terhesség alatt használni :?
Ha valaki véletlenül megérdeklődi majd a dokijától, legyen szíves megosztani mindannyiunkkal, hiszen nyakunmon a nyár!
Kár, hogy csak naptár szerint :roll:

Kép
judit0713

Juhééé, laptető!
Ugye nem baj, ha ezt most megtartom? :oops:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?