Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

Eszter,
„Majd a szomorú közléseimet a jövőben a munkaidő utánra tartogatom” – de ilyen már úgysem lesz soha !!!!
Az tényleg milyen csodálatos hír lenne hogy egyáltalán nem tudnátok kipróbálni a tesztet. :lol:
Ígérem ma lesz pocakkép, elkapom Uramat és csinál rólam felöltözött állapotban fotót.

Judit,
Tyűűűű nem semmi eredmények, naon örülök, hétfőhöz pedig ujjaim már most csuriban.
Félig megfogadtam a tanácsodat, vizsga előtti este nagyon jót aludtam, reggel friss fejjel keltem és még tanultam egy picit. Totál igazad van egyébként a friss tiszta fejjel, nem is tudom hogy pl két hét múlva zsinórban (5 perc szünetekkel) lenne 3 vizsgám 11-5 között (összesen 6 óra szívatás) aztán másnap reggel még egy, és mindegyik nagyon nehéz.

Angi,
Szenya ciszta tűnjön el.

Gyoreneildi,
Tessék wordbe írni először és akkor tutira nem ér ilyen bosszúság.
Remélem Mary nem kínoz meg nagyon.

Mieza,
16 ? Wow wow, nagyon nagyon szorítunk tüszikéknek. Szupi hogy nincs endo, yessssss !
Éljen laptető lapalja páros.
Teljesen jogos hogy ruhavásárlást illetően ilyen előrelátó vagy, hiszen pár hónap aztán tényleg szűk lesz a mostani széria.
Na nálam most vannak olyan hangulatingadozások, olyan hisztis vagyok hogy csoda hogy a férjem elvisel.

Nava,
A Bercell Marcell mindkettő keresztnév ? húúúúúúúú.
Kérdezted múltkor hugimat én meg itt jól nekiálltam „panaszkodni” és annyira de annyira boldog vagyok mert eme áradatom után privátban egy kedves lánytól minden kérdésemre választ kaptunk hugi problémáját illetően. Már megjárta ő is a Róbert Károly körúton a haematológiát, most várja az eredményeket és még az is meglehet hogy átjön a Jánosba :lol:
Szupi jók az eredményeid gratula hozzá, Patau szindrómát is néztek ?
Remélem nem fagytatok és nem áztatok meg az esküvőn.
Nemzetközi intézmények és szervezetek (kb. 70 szervezet, nem fogom tudni megtanulni péntekig), nemzetközi kapcsolatokból majd jún 4-én vizsgázom, na az lesz az überszívás kb. 350 oldal kívülről !!!!
Betöltött 16 héten tessék menni AFP-re.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky,
Amikor Marci megszületett tudtam magamról hogy én csakis fiús anyuka lehetek, aztán amikor kiderült csodababa és a neme is, picit nagyon picit 5-10 percet le voltam hangolódva mert azt hittem hogy nekem csak fiam lehet. Most pedig alig várom a pinky új életet 8)
A ruhákban pedig tutira igazad van, a fiúknál anyukának nagyon kreatívnak kell lennie, hiszen valahogy limitáltabb a választék.

Judit,
Igaz, Te vegyes páros anyukája vagy, olyan jó olvasni hogy milyenek a gyermekeid. Ilyet kívánok én is magamnak :lol:
Nagyon különleges neveket találtatok.
De aranyos az anyósod.

Zsuzsi,
Drukkoltam nagyon hogy ciszta eltűnjön és tudjatok kezdeni.
Na mesélj mivel kérted a tejeskávét ? :lol: :lol: :lol:

Lujzici,
De jó hogy jelentkeztél, júniusban Ámerikában kezditek az inszemet ?

Pancsi,
De jó hogy tudtál jönni. Tessék sűrűbben.
Elmondjam ma hajnalban (4-kor keltem) mi volt az első amit elfogyasztottam: egy nagy pohár energiaital :lol: :lol: :lol:
Na nálam is para van hogy idáig csak fütyköst láttam azt sem tudom hogy egy kis nunással mit kell majd csinálni.
Kombiteszt minden rendben lesz.
Szépek a nevek.

Rodina,
Hajdú Krisztinát nagyon sokan dicsérik.
Húúúú de kivi vagyok hogy most hétfőn mit látnak a lába között :lol:
Egyébként én is lányt érzek.

Sajti,
Ajaj jól megkavarodott ez a péntek.

Lukácsné,
Várjuk a híreket, férjednek jobbulást. Vigyázzatok Magatokra.

Kisbeeka,
Totál kerülném ezeket a helyeket, ne kockáztassatok. Tessék mindig kérdezni ha ott vagy a dokinál !

Zsu,
Ügyesen a szurikkal.

Woody,
Óóóó de gyönyörű csókos rózsaszája van Lilinek.

Csucsu,
Merre vagy ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.05.16 10:21-kor.

kubuspace

Az elmúlt két napban csak azért sikerült a reggeli kakaómat, nyugodtan, mindenféle tárgymentesen meginnom, mert elővigyázatosságból a pulton hagyom a bögrémet, áttértem a zugban és állva gyorsban evésre. Köszi Marci 8)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, rengeteget jelentett.

Mi jól, leszámítva hogy a tegnapi lájtos fogdoki picit fájdalmasra sikerült, és a könnyed tömésből végül egy betétbehelyezés lesz csütörtökön, de utána elmondhatom hogy az összes fogam cép és egi.

kubuspace

Woddy!
Gyönyörű ez a kislány! Olyan szép kis pofikája van!

Kisbeka!
Nagyon szurkolok neked! Mindjárt kezdetek!

Judit!
Nagyon szurkolok hétfőre! Majd nagyon várjuk a beszámolódat!

Mieza!
Nagyon jók az eredmények! Csak így tovább! Szorítok!
Jó látni, hogy most több mindenkiért kell szorítani!

Kubu!
Sajnálom, hogy fogorvoshoz kell menned! Remélem azért kíméletes lesz!
Marci leleményes gyerek! De látom, te is kitaláltad, hogy hogyan tudod tárgymentesen meginni a kakaódat! Ügyi vagy!

rodina74

Sziasztok!

Zsuzsó,
arról meg nem is írtál, mit végeztetek a dokinál. Ugye kezditek most a kövi inszemre a stimut?

Kubu,
nyertél Vikitől egy laptetőt, tehát tuti siker lesz az összes többi viszgád is :wink:
Hát ez ezugban evés nem semmi, jót vigyorogtam rajta :lol:

Rodi,
nekem anno mikor Eszteremmel gond volt a terhesség alatt, és mindenki el akarta vetetni, pont Hajdú Krisztina volt, aki az uhut csinálta, és ezt kérdezte, mikor látta hogy tényleg van ott valami, és hezitálok, hogy mi legyen: "Ha az egyik kezén csak négy ujja lenne, nem szeretné?" Hát, bőgtem ezerrel, de akkor ott döntöttem, hogy mindenképp megtartom. Aztán a 16. heti kontrollon (szintén ő csinálta) kiderült, hogy már nincs ott semmi! Máig hálás vagyok neki hogy segített meghozni a döntésemet :)

Kép
judit0713

Köszi mindenkinek a tüszőnövelőt, remélem bejön. Néha egy picit érzem a pocim, de egyébként nem igazán. Csak iszonyú fáradékony vagyok és hangulatingadozások..
Holnap kiderül, hogy hogy állok, addig nem is tudok punkció időpontot.

Navi, annyira mondanám, hogy mikor menj AFP-re, de fogalmam sincs. Egy másik fórumba kukkancs be, ott biztos tudják a babások. Aztán gyere vissza gyorsan, mert hiányolnánk. Már olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a baba :) mármint a neme.
Téged hány napig stimuláltak?

Azta Sajti, tényleg jól benézted. De legalább találkoztunk, dumáltunk, én nagyon örültem!! Megvolt ma a szuri? És, hogy állnak az eredmények?

Zsuzsó, nem tudom mi lett az eredménye. Amikor stimu közben küld a doki, akkor mit néznek a vérvételen? Csak annyit mondott, hogy minden nagyon jó lett. De, hogy mi? :D

Illangó? P nélkül? :D

Kisbeka, szerintem tényleg semmi ilyesmit ne kockáztass. Nekem már volt leállított stimum és tudom, hogy milyen az, hogy tele vagy reménnyel és egyszer csak úgy jössz ki, hogy majd akkor 1-2 hónap múlva folytatjuk…
Igen, akkor már 21-ik napon felírják a szurit és adni is kell este!

Judit, hatalmas drukkok holnapra! Én is kicsit megijedtem a múltkor, hogy hopp, már ennyire közel vagyunk! Minden rendben lesz, hajrá!
mieza

Mieza,
igen, Illangó, P nélkül. Régi magyar név, semmi köze a pillangóhoz, fürge lábú kis tündért jelent :)

Kép
judit0713

Judit!
Holnapra nagyon drukkolok! Várunk majd nagyon a hírekkel!

Mieza!
Te mikor is mész?

rodina74

Judit, drukkolok holnapra.

Sajti, remélem ma volt az utcsó bökő.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rodi, látom te meg holnap ultrahangra mész. várunk a babaképpel.
remélem úgy mozgolódik majd, hogy meg tudják mondani, hogy kisfiú vagy kislány. :-D szerintem az előbbi. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Bekukk,

Judit,
nem nem nekem nem kell a laptető, szeretném átadni Neked.
nagyon drukkolok holnapra !

kubuspace

Oké csajok ugye ültök ?

Kép

kubuspace

Woody!
Gyönyönrű a babád és milyen édesen szopizza az ujját az első képen!
Szuper jó! 16 évvel ezelőtt még nem volt ilyen szuper uh.. mindig csodálom, hogy már születés előtt kép készül a manócskákról!

Kubuspace!
Húúúúúú, tök szép a pocod! De jó! És még most fog igazán beindulni! Lesz nagy pocak és nehézség, ha beköszönt a nyár! Kitartás!

Rodina, Mieza, Judit HAJRÁ!
Mindenkinek olyan varázslat, amilyet szeretne! Ha valakit kihagytam bocsi!

Macs!
Hol vagy, hogy varázsolj nekünk? Amióta "diétára" fogtak eltűntél! Mi van veled?

Velem:
Ma megyek a saját nőgyogyimhoz. Kérek egy éves szűrést és megkérem keresse megy Uh-n a petefészkeimet és írja le, hogy látja... ő látta utoljára... :cry:

Kép
avarka

Kubu!
Húú, de gyönyörű ez a poci!
El sem hiszem, hogy majd az enyém is ekkor lesz!
Nagyon szép pocid van!

Avarka!
Nagyon drukkolok a mai uhuhoz, remélem a dokid látni fogja és minden rendben lesz!

rodina74

Jó reggelt,
Még mindig esik, ennyire car időd, borzasztó.

Rodina,
Hogy van Apud ?
Fogorvossal kapcsolatban annak örülök hogy tényleg már csak egy alkalom lesz és lekopogom de az összes fogam nagyon rendben van.
Bizony bizony észre sem veszed és pikk-pakk ott lesz Neked is a hatalmas poci :lol:

Judit,
Nagyon gondolok Rátok.

Mieza,
Drukkok Nektek is.

Sajti,
Remélem tegnapi volt az uccsó szuri.

Avarka,
A testvéred pocakos képe mennyi idősen készült ?
Picit reménykedem hogy megúszom a nagy pocakot, persze anélkül hogy ebből bárkinek bármi kára származa :lol: hát igen én utálom a meleget, biztos nagyon nyűgiműgi leszek a nyáron, mindegy amennyit csak lehet lent leszünk a Balcsin és a Tátrában is remélem jó lesz a hőmérséklet :lol:
Drukk a mai nődokihoz.

Macs,
Hol vagytok ?

kubuspace

Jó reggelt!

Utálom ezt a car időt. Már igazán abbahagyhatná!

Kubu!
Nem semmi ez a poci. Ha nem tudnám, hogy még van hátra egy kis időd, biztos azt mondanám, hogy mindennapos vagy.
Gratulálok a vizsgádhoz.
A mesi eléggé megkínzott, de hál istennek túl vagyok rajta. Uram jó leoltott - legalább kiélhette szadizmusát.

Navi!
Mi most inszemen voltunk! Sajnos nem sikerült, de sebaj, majd legközelebb.

Macsi!
Nagyon el vagy veszve! Remélem nincs semmi baj és tényleg csak a diéta miatt nem jössz.

Judit!
Mennek a drukkjaim az iszemedhez. Ennek most tényleg sikerülnie kell. Spontán ciklusból, kis rásegítéssel csak is baba lehet.

Mieza!
Remélem ma már megtudjuk, hogy mikor kell nagyon drukkolni itt a csapatnak. Szorítok, hogy mihamarabb pocis legyél.

Sajti!
Veled minden rendben van? Szurizni menned kell még? Írj magadról csajszi, hogy hogy bírod.

Woody!
Nagyon szép Lilike. Nekem az összes képen tetszik. Vigyázz nagyon a csajszidra és jöveszd meg jó nagyra.

Rodi!
Kíváncsian várom, hogy akkor most milyen nemű is lesz a babád!
Mindegy szerintem csak egészséges legyen.

Pancsi!
Jó hogy jelentkeztél, legalább tudjuk, hogy minden rendben veletek!

Most egy kicsit felcsigázlak Titeket, de ha minden jól megy, akkor hamarosan jó hírt fogok közölni Veletek! De ez egyenlőre titok! De lehet, hogy már holnap le is írom Nektek!

További szép napot!
Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Ildi!!!!

Csak nem??? :D
a vonalzód az elárult mindent :D
halkan, de nagyon nagyon szívből gratulálok :)

Kubu!
Igen, örülünk :)
nagyon szépséges pocid van :)
majd ha benti kép is lesz, tegyél azt is :D

puszi

eszter82
Budapest

Ildi!
:lol: :lol: :lol: :lol: nem a vonalzód árult el, csak én annyira bele akartam látni, hogy sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de gondolom, hasonló jó hírt kapunk!?!?! ugye??? :)
bocsánat, hogy már annyira mindenkit terhesnek szeretnék látni, hogy annak is tűntök :)
mikor kapjuk a meglepi halk hírt? :)

eszter82
Budapest

Kubu!
Kösz a kérdést! Hát még nagyon gyenge és hamar elfárad. Ha egy kicsit megerőlteti magát, akkor még másnap is nagyon gyenge és látszik is rajta. Pedig az én apukám az egyik legerősebb ember, akit ismerek! Nagyon rossz őt így látni! Az a baj, hogy nem is nagyon kíméli magát. Borzalmas! Próbálunk rá hatni, de nem mindig sikerül.
Hát igen, remélem lesz majd jó nagy pocim!

Ildi!
Engem is jól felcsigáztál! Nem lehetne már ma?

Judit!
Szurkolunk!

rodina74

Sziasztok!!

Bocsi,kicsit eltűntem,betemetett a munka....Új munkahelyem van/lesz,és azt sem tudom hol áll a fejem!!

Köszi mindenkinek a kérdéseket,de leletem még sehol,ma is telóztam,még meg sem érkezett az ellenanyag,talán a hétvégére,de ezt már annyiszor hallottam. :cry: :oops: :roll:
Hívtam Sz ügynököt,de azt mondta mindenképpen kell a folytatáshoz ez a lelet,szóval már tudjátok,nem kezdhetünk... :cry: :cry: :( :( Nagyon szomorú vagyok...És szerintem a nyarat ki is hagyjuk,majd szeptemberben belekezdünk,vagy még nem tudom.Júliusba megyünk nyaralni,szállás lefoglalva,augusztusba Hajdúszoboszlóra,ez már bevált pihenés a házasságiévfordulónkon.

Kubus!!
Marcid egy tünemény!!Vagány kissrác!!!!Imádom az ilyen leleményes gyerkőcöket!!!

Visszaolvasok és jövök!!!
csucsu99
Budapest

kubu: Nagyon szép pocak. Én is akarok ilyet!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Megjöttem! A szűrés meg volt és Uh is. Meg vannak a petefészkeim és látszottak hüvelyi Uh-n is! 16. napon vagyok, ezért egy kicsit nehezebben, mint félidő előtt, de látszik :!:
Kissebbek, mint tavaly, de talán a stimuláció egy kicsit kimerítette őket. Kép is készült róluk, viszem magammal a konzultációra :)

Kubuspace:
Hugom pocijáról a kép kb. 5-6 hónapos korában készült. 3 db pocaklakó lakta. Tudni kell, hogy a hugom pöttöm csaj. 50 kg vasággyal együtt /most is, nem látszik, hogy három csaja van/ :?

Macs! Macs! Macs! Hol a túróban vagy!????

Kép
avarka

’Napot! Azt nem mondanám, h. szép… sajna :(

Mi ázunk rendesen: ablaknál, párkány alatt, mint mindig, ha az északi szél esővel párosul :shock: :twisted: :cry:
De majd a biztosító csengeti a lóvét... bár inkább ne is kellene ilyennel foglalkozni!

Judit, nagyon szép név az Illangó!!! A Villő nekem már nem annyira tecc, de ez a fürgelábú tündérke annyira édes! :D
Gyere majd, ha tudsz az inszem után, de azért ma pihizz rá, ill. dolgozzatok is, ha nem fáj a pocid! :wink:
Anyós, leendő (nem tudom hányszoros) nagymama bökése tuti siker! :D
Nagyon megható lehetett a dokinőd hozzáállása Eszternél és még jó, h. rá hallgattál!

Kisbeeka, lehet, akkor a 21., azaz 22. naptól már indul a mandula, gondolom Deca-val!
Jó lenne, minél előbb!
Szerintem is kerülj el minden baci tenyészet helyet! Én max. csak tengerben vagyok most hajlandó fürdeni… azaz nem most, csak ha nyáron elmegyünk vmerre, ill. Balaton tamponnal :lol:
Hallgass Juditra!

Vicky, köszike, akkor jövő szerdán leszek 16. hetes és csüt. v. pénteken megyek! :wink:

Rodi, természetesen, teljesen mindegy, h. milyen nemű… én is így gondolom!
Rossz lehet apudat gyengének látni, sajnálom! Én totál kiakadok, ha anyu beteg. Szerencsére elég ritkán, de akkor nagyon és szinte attól félek, h. meghal (tudom, ez túlzás kissé), mert se enni, se inni nem akar, orvost kellett hívni hozzá múltkor is… borzalmas volt!
Szóval, sejtem, mit érzel, de talán szépen visszanyeri az erejét, csak ahhoz nagyon kell hinnie magában és éreznie, h. imádjátok! De gondolom, ez utóbbival nincs gond!

Zsu, hogy-hogy Fostimont kapsz? Az erősebb, h. tuti ne kelljen leállni a stimuval?
Nagyon szorítok!

Woody, kicsi Lili gyönyörű!!!! :D Milyen szép kis szája van!
Annyira szeretném már újra látni én is a picúrkát! Nem is sejtettem, h. ez ilyen nehéz, mármint a 2 uh közti időszak :oops: :?
Köszike, én is így tervezem az AFP-re menetelt!
A párom is inkább megfordítaná a fiú névnél... de majd meglátjuk!

Kubu, igen, mindkettő keresztnév :shock: :lol:
Na örülök, h. huginak van segítség!!!
Mi az a Patau szindróma? Mindjárt utánanézek, de ilyet tuti nem néztek, kellett volna? :?
70 szervezet? Én sem tudnám megtanulni… talán 1 hónap alatt sem :oops:
Nagyon szép a pocid!!! Várom már, h. nekem is majdnem ilyen legyen :lol:

Mieza, végül segítettek az itteni lányok, úh. tudom, mikor kell mennem AFP-re!
Nekem mindkét stimu a Deca-n kívül majdnem 2 hétre sikeredett! Ez elég sok remélem, neked nem lesz ennyi!

Avarka, gyere majd mesélni, mit mondott a nődokid!
Jajj, most olvasom, hát megvannak a kis francosok?! De K ügynök miért nem látta??? :shock: :? :shock:
De örülök, h. látszódnak!!! :D

Ildi, bocsi, tényleg már emlékszem :oops:
Miről van szó????? Tudni akarjuk, Eszterünk már rámozdult a témára :lol:

Csucsu, nagyon-nagyon sajnálom! De mit szarakodnak ennyit egy fontos eredménnyel? :(
Megértem, ha nagyon szomorú vagy emiatt, de lehet, h. így kellett történnie és a nyár meghozza gyümölcsét! Így legyen!

Tényleg, hol vagy Macsesz???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szóval a fantasztikus 2 esküvő: ennyire fos időt májusban még nem értem! :( Szegény mindkét párnak a kinti fotózást stornóznia kellett, borultak a dolgok, de nem nagyon értettem, h. miért nem volt B terv? Azért május igen szeszélyes... :roll: De azért megoldották!
Végül Pestről negyed 9-kor indultunk a másik lagziba, ahonnan 4-re értünk haza. Közben szerencsére le tudtam dőlni 1-1,5 órát, de így is kivoltam nagyon! Mivel nem otthon aludtunk, hanem anyóséknál, nem is igen pihentem, ráadásul a Zuram is jól elkészült és hát kissé necces volt a hajnal :lol: Elvállalta az utolsó percben, h. ő lesz a bolond menyasszony és mivel ő vezetett Pestről, csak a 2. lagzin ihatott, de gyorsan sokat, h. kibírja ezt a baromságot... na meg is lett a böjtje :shock: :D Szegényt sajnáltam nagyon!
Aztán ma éjjel sem aludtunk rendesen, mert süvít a szél egyik szobában jobban, mint a másikban :(

Jut eszembe: Andi, te merre vagy??? Holnap lesz biostrip?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,

Navikám: gondoltam rátok a hétvégén,hogy ebben a fantasztikus időjárásban nehogy megfázzál...

Kubu: imádom az ilyen pocokat :D gyönyörű :!: :!: :!:

Ildi: én,már sejtem mi lesz a jó hír holnap :wink: nagyon várom,hogy le is írd :!: :wink: :!:

Csucsu:sajnálom,hogy nem tudtok kezdeni,de hidd el a nyarat még meghagyja nektek a sors,és szeptemberben nem tudsz kibújni az Anyaság alól :!: :!: :!:

Andikám: tényleg merre vagy :?: mi a helyzet veled/veletek :?:

Sajt,Macs,Sztyopáné: hol kószáltok :?:

Avarka: Örülök,hogy megtalálta a doki a fészkeidet :!: nem értem,hogy K.ügynök miért nem látta :roll: :roll: :roll:

Woody: nagyon szép Lili :D

Judit: ez a név,hogy Illangó nekem is nagyon bejön :wink: Drukk az inszemhez :wink:

Nekünk megjött a kromoszóma vizsgálatunk amivel minden a legnagyobb rendben van :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Nem voltam egy jó db-ig, ne haragudjatok érte! Majd igyekszem visszaolvasni, kivel mi van, addig is remélem mindenki jól van!! :)

Amíg bizakodtam, direkt nem olvasgattam, hogy ne pörögjön az agyam.. úgyhogy volt 2 reménykedős hetünk, meg egy időjárásilag és hangulatilag is full-szar pocsék hétvége a nega tesztekkel :(
Aztán ma mentem béjemcéjbe, hivatalosan is megtudni.... :(

Sz. nagyon nagyon rendes volt, a hogyantovábbról beszélgettünk.... Nem lesz több inszem, lombikkal folytatjuk...... Szóval most csütörtökön megyünk vv-re... uram is meg én is... Neki a szokásos körrel.. nekem meg 3. napos és még az IR kontrollt, meg a tsh-t is beírta (mert az endokrinológushoz is mostanában vissza kell mennem és ha már vv, akkor egyben legyen letudva itt a Jánosba, hogy ne kétfele kelljen emiatt menni....).....
VV. után fel kell mennünk hozzá, egyből felír fogalmazás gátlót... Eddig tiszta sor.... és na itt jön amit nem tudom hogy hogy értelmezzek, de úgy mondta, hogy előreláthatólag 5 hét múlva pedig lombik????? Na de mi 5 hét? Az injekciók kezdete vagy már AAAAAZZZZZ????? Szeirintetek ez most mi??????

Amikor kérdezte, hogy mikor szeretnénk a lombikot mondtam, hogy minél előbb.... és úgy meglepődtem már eleve a c...va fogigátlón meg ezen az 5 heten, hogy meg se kérdeztem melyik protokoll, mi hogylesz?? Tisztára mint valami agyatlan p...ecsa :)

Lányok persze majd csütörtökön már higgadtabb meg felkészültebb leszek, úgyhogy mindenre rákérdezek, de mégis aki Sz-hez jár/járt segítsetek már, hogy mi volt a menetrend a fogigátló után?

Előre is köszi,
andi
andrea-1

Elfogytam a diétától :wink: :wink: :wink: itt vagyok, csak nem látszok!!!! :D :D :D :D Viccet leszámítva .... Jaj, nem gondoltam, hogy ennyire hiányozni fogok, de hááát nem akarlak benneteket zavarni :oops: :oops: :oops:

Minden okés velünk, minden rendben tényleg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Stimusoknak, akciósoknak – Judit, Mieza, Zsuzsi, nagy drukk és hajrá Kép

KépAndikám pozitív már az a teszt ugye???? :arrow: :arrow: Kép

KépAvarka nagyon örvendek, jauuuj de szupi! Látszódtak a petefészkek! Ez hogy lehet :?: :?: :?: , én ezt még mindig nem értem :!: , de ez nagyon jó!!! Ez hogy lehet, hogy ő mindig látja?????

KépKubi de csini vagy!!!! Nagyon szép a pocid!!! :D :D Nagyon örülök, hogy hugid ügyében tájékozottabbak lettetek! Én is dokiváltáson töröm a fejem. Jó tanulást, sikeres vizsgákat, paradicsommentes reggeli kakaót:D :D

KépWoodi de gyönyörű a babusod!!!! :D :D :D

KépPancsikám előkerültél :!: :!: :!: :!: :lol: én tudtommal az összes leveledre válaszoltam, ahol a dokit kérdezed, arra egy kisregényt írtam, ha azt hiányolod!

KépRodi drukk a mai UH-hoz :arrow: Kép :wink: :wink: Apukádnak gyors erősödést és felépülést kívánok!

KépIldi :?: :?: :?:

KépCsucsukám, én megsürgetem neked ezt a leletet! :arrow: :arrow: Kép

KépNavi, pont ma reggel mondtam a Zuramnak, hogy szegény párok, akiknek most van az esküvője ebben a fos időben!! :( Téged kisfiús anyukaként tudlak elképzelni!

Kép Sajtikám további ölelések Kép

Kép Békuc sikeres kezdést, ha longod van aznap megkapod a recepteket és el lehet kezdeni bökdösni, ott meg is mutatják hogy kell! Sikert!!!!

Visszatérve a diétához, nagyon sokat olvastam, okosodtam várandós étkezés ügyben és szerintem felelőtlen baromság amit a dokim mondott, hogy nem ehetek semmit, meg ilyenek! Egy csomó olyan tápanyag van amire a babának igenis szüksége van és azt be kell vinni, főleg ha tényleg nem szedek terhesvitamint. Úgyhogy még a diéta szót sem nagyon szeretem használni, inkább azt mondom tudatosan táplálkozom és felesleges dolgokat, ami csak tömény kalória nem eszek! Ez a pár nap sok zöldség sok gyümi, csirke- pulykamell megtette a hatását, jól érzem magam, jobb a közérzetem és már nem vagyok annyira éhes, mint az első napokban!
Tegnapelőtt nyomattam fel az utolsó progeszteron gélt, úgyhogy tiszta vagyok, 12+2-n voltam akkor, remélem problémamentes lesz az átállás!
2 hét múlva megyünk 4D ultrahangra Dr Hajdú Krisztinához a Praxisba! Nagyon várom!
Holnap védőnő, meg megyek az itteni terhes gondozásra megpróbálom elintézni végre a laborokat, meg a héten végre fogorvoshoz is illene eljutnom!

Puszilok mindenkit! Kép

Macskuszomnak ma van az 1. szülinapja! :lol:
Pillanatképek (jobbb oldalon a bébikép tünemény :lol: ): Kép

Maccs
vörösmacska

Andikám sajnálom, hogy ez kör most nem sikerált :cry: :( :cry: ! Lombik az már tuti lesz!!! :lol:
Én is az első stimum előtt szedtem fogigátlót, így rendelkezett az ügynököm. Nem lehet, hogy azt mondta, hogy a fogigátló után 5 nappal kezdődik a szuri????? Nekem így volt és ezt írja a protokoll. Fogigátló, 5 nap szünet és szurika indul! Nem lehet, hogy csak az ötösre emlékszel? :roll: :roll: :roll: :?:

Nagyalom örülök, hogy rendben a genetikai rész! :D :lol:

Maccs
vörösmacska

Nagyalom :lol: :lol: :lol: :lol: = Angyalom

Maccs
vörösmacska

Macsekom... biztosan hét volt.. 5 hetet mondott, hogy előjegyez.. vagy mi?? :) erre kristálytisztán emlékszem.... Mindegy csütrötökön úgyis majd pontosan kikérdezem mindenről.. most úgy meglepődtem ezen az egészen, hogy hirtelen azt is elfejetettem h. fiú vagyok-e vagy leány.. :) :)

Cicvarekek jól vannak? Mindegyik? Veres is?? :)
andrea-1

Andi!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :(
a folytatás viszont bíztató :)

én sosem voltam fogigátlós lombik előtt, de azt hiszem, hogy az 1 hónap a minimum! Van akinek 3 hónap.
Ha azt mondta, hogy 5 hét múlva start, akkor szerintem 1 hónap fogigátló, és utána uh, és utána adja a recepteket!
De lehet hogy akik szedtek lombik előtt fogit, azok majd megírják a frankót!

Kitartás és puszi:

eszter82
Budapest

Macsek: jajjj de jó,hogy írtál :D :D :D

Andikám: sajnálom a nega tesztet,de majd a lombik meg fogj hozni a várva-várt eredményt!!!5 hét és lombik :?: de izgi :wink: nekem nem kellett fogigátlót szednem,sajna ehhez nem tudok semmi okos dolgot mondani,de sok lánynak indították így a lombikot...ha mész Sz.ügynökhöz előző este írd össze a kérdéseidet,mert amikor ott ül bent az ember tényleg mindig mindent elfelejt...

Kép

kiss angyal

Szia Macs!

Tök jó, hogy jöttél! Örülök, hogy nem döltél be ennek a diétának!

Gratula a macsusz egy évének! Még jó sokat!

Képzeld el, hogy az én fekete Samu macseszom tiszta "anyás" lett. Bárhova megyek, jön utánam. Épp, hogy leheveredek a nappaliba, máris mászik rám. Tegnap lementem szaunázni és 45 percet ült a szauna ajtajába, majd fürdés után már várt az ágyban :shock:

Párom egy kicsit ki van tőle... Rájött a macskusz, hogy a laptop meleg, ha be van kapcsolva. Párom laptopja a töltögetés miatt majdnem mindig megy.. rátelepedett! :roll: Úgy elállította, hogy órákig kellett visszaállítgatni! Volt olyan ikon, ami csak a következő rátelepedésnél jött vissza. :lol:
Szóval a macst ki kell zárni a dolgozó szobából!

Andi:
Szerintem a következő mensinél el kell kezdeni a fogigátlót, az kb. 1-2 hét. Azt szeded 3-4 hétig és az utolsó szem után az 5. nap szurka.. Így talán ki jön az 5 hét +; - 1 hét! :wink:
Az első stimulációnál én is szedtem, a másodiknál nem!

Lányok!
Kinek mekkorák a petefészkei? Nem volt könnyű megtalálni és a doki szerint egy kicsit kissebbek is... Nektek simán látszik a ciklus második felében is?

Kép
avarka

Köszi mindenkinek a hiányolást is meg a bíztatást is... :)

Kicsit visszaolvastam a múltba, Sajtinál hogyan is voltak a dolgok (merthogy ő is PCO IR és Sz az ügynöke... szal van hasonlóság bőven).

Persze lehet, hogy nálam máshogy lesz, de Sajti január 4-én kapott fogigátlót... és február 9-én volt a punkciója... ami ha jól számolom olyan durván 5 hét... Ha ebből indulok ki, ami ugye persze tudom hogy mindenkinél simán lehet más és más !!!!... akkor sanszos, hogy valami effélére számíthatok magamnál is.... ?? :shock: :shock: Huh... az azért elég gyorsan itt lehet... :shock:
andrea-1

Avarka, nekem még nincs itt a köv mensi.. ill most kopogtat a dög....de ma adok is neki, hogy tuti legyen... Most csütörtökön kell menni Sz-hez, akkor ír fel fogigátlót.. kérdés, hogy mikortól kell majd szedni? :shock:

Azért ez a totális tudathasadásos állapot lesz mit ne mondjak.. gyereket szeretnénk azt mégis fogigátló... :shock:
andrea-1

Andi:
A fogigátlón még anno hugomnál én is kiakadtam! Nem igazán értem, hogy mire jó!?

Tudja Sz, hogy ma-holnap megjön? A fogigátlót a mensi megjövetelekor kellett elkezdeni szedni, ha jól emlékszem! :? Ha most nem fogod tudni elkezdeni, akkor + 1 hónap :roll: szerintem..., de nem akarok okoskodni!

Kép
avarka

Igen.. abban maradtunk hogy csütörtökön kell mennem 3!!! napos vv-re és azt kérte, hogy utána menjek fel, mert felír egyből fogigátlót... Ja és direkt kérte is hogy csüt. legyen és ne péntek... :shock:
andrea-1

Akkor lehet, hogy az 5. napon kell elkezdeni szedni a fogigátlót? :shock:
Na most már q..va kiváncsi vagyok, hogy miként lesz?
A lényeg az, hogy ők tudják!

Kép
avarka

Nem tudom..de csütörtökön úgyis kiderül..... :) CSak gondoltam itt Ti mindent tudni szoktatok... megkérdem... :shock:
andrea-1

Andi: szerintem is most el kell kezdened szedni a fogigátlót...arra készüljetek fel,hogy anyagilag kicsit más mint az inszem :?

Avarka: nekem látszik mindig a p.fészkem...én csak azt nem értem,hogy hogyan van az,hogy valak látja a tiedet valaki nem :roll: lehet,hogy nem volt könnyű megtalálni,de azért az ott van 8) nyilván nem szívódi fel magától az ember petefészke...szóval mikor azt írtad,hogy nem látják akkor én is kiakadtam :roll: Nagyon szórítok,hogy az új hely varázsa meghozza az eredményt :wink:
Nekem eszembe sem jutott volna,hogy kérjek fotót :P Jól csináltad,ügyes vagy :D

Kép

kiss angyal

Macsek hát én nem várok választ, én a hosszú leveledre írtam ami még látom ki sincs bontva. De ez még áprilisban volt. Lehet nem kaptad meg? Egyébként hogy vagy? Ma nekem is volt egy áll leesésem. Ugyanis nem tudják eldönteni hogy meg csinálják a kombi tesztet a vérvizsgálatot, vagy csak uh. Mondván úgy is kell mennem a magzatvíz vizsgálatra.Mintha te is írtál valami hasonlót, de már nem találom. Valamit az ICSiről magyarázott hogy megsértheti a genetikai állományt. Na jól nézünk mi ki.

Andika fel a fejjel lombik siker!!! De milyen jó lett volna...

Nava micsoda esküvő dömping. Hát jó car időt fogtak ki szegények.

Hétvégére már javul az idő. És talán megint lehet kertezni, nálam már a virágok fulladoznak. Remélem mindenki túléli.

Lukácsnénak sok boldog szülinapot a 33 nagyon szerencsés szám.

Kép
Kép
pancsi76

Andrea, nekem is kellett mennem 3.api vv-re, és aznaptól kellett fogigátlót szednem.És amikor elfogyott onnan számolva az 5.nap kellett visszamennem, és másnaptól már szúrtam magam.
Vendég

Angyalom: És Te?? Ti? Meddig még a parkolópálya??

Jaja, vágom, hogy sokba fog ez fájni.... asszem ezzel Santorini az idénre biztosan ugrik, pedig tervbe vót..... :cry: Mindegy.. majd a kiskölökkel 3-asban... :wink:
andrea-1

Zsuzsi, köszi! Figyu amikor felírta a fogigátlót vetkőzni is kellett, v. csak receptet kaptál? Mégis, hogy készítsem a terepet odalent... :)
andrea-1

Andi: ez tetszik :D "majd a kiskölökkel 3-asban" :wink: így van :!:

mi majd a köv.mensikor megyünk újra...jún 10. körül...remélem még nem kezdődik el akkor a szabadságolás :roll:

Kép

kiss angyal

Andrea, én úgy emlékszem, hogy kellett vetkőzni.Úgyhogy készítheted a terepet! :D
Vendég

Angyalka.. az már csak 3 hét... megkérdezzem Neked ha megyünk csütörtökön, hogy akkortájt előreláthatólag lesz-e az ügynököd??

Zsuzsi....... ááááááááááá....... akkor nem úszom meg..... :lol: :lol:
andrea-1

Sziasztok!

Végre megjöttünk az inszemről :)
Hááát, még a múltkor mondtam, hogy sokat kellett várni??? Most 2 után kerültünk sorra :shock:
Csajok, inszem után voltatok szarul? Nekem kicsit kóvályog a fejem, fáj a derekam, meg émelygek is...hát nem jó érzés! De remélem ez a babaképződéstől van!

Kubu,
nagyon gyönyörűséges a pocid :)
Én is ilyet szeretnék hamarosan!

Avarka,
tök jó, hogy megvannak azok a fészkek!

Andi,
sajnálom hogy most nem jött össze :cry:
De nagy mázlid van Sz-szel, hogy ilyen rugalmasan áll hozzá és máris a folytatáson dolgoztok!

Macsek,
hát te is megvagy!
Szerintem se diétázz, ez csak a mai kor dokijainak a mániája.
Mindent, ami egészséges nyugodtan ehetsz, nem kell éheztetni a babát. Persze, az sem igaz amit nagyanyáink vallottak, hogy kettő helyett eszel, de gondolom ezt te is tudod :wink:

Rodi,
mi volt a mai uhun?
Apud remélem napról napra erősödik, hogy mire megérkezik a babácska jó erőben találja a papát!

Mieza,
hogy álltok a stimuval? Mit mondtak ma bmc-ben?

Ildi,
elő azzal a meglepivel :!:

Kép
judit0713

Andi, hát sajnálom, h. az inszem nem sikerált, de legalább nem kell 6-ot végéigcsinálni (na persze, h. annyit nem is kellene...)!
Nem tudok ehhez a fogigátlós témához hozzászólni, de gondolom azért kell, h. nehogy egy kis cisztácska úgy gondolja, késlelteti a dolgokat! Szerintem is úgy lesz, mint Sajtinál! Ne aggódj, Sz ügynök mindkg képben van! :wink:

Angyalka, szerencsére nem fáztam meg: zokni, bokacsizma, hosszú tunika, kabátka :lol: esélyt sem adtam a hidegnek! Aranyos vagy, h. aggódtál!

Macsesz, kicsi macsesz... az igazi, nagyon édeske!
Örülök, h. jól vagy... tudod, ha már nem jövünk kicsit, rögtön mindenki (beleértve engem is) azt hiszi gáz van :shock: :D
Nem is kell diétázni! Tök felesleges, intelligens nő vagy te, tudod, h. 2 picúrral vmivel jobban kell figyelni, ennyi!

Lukácsné, boldog szülinapot!!!! Holnapra :lol:

Pancsi, nekem nem mondott ilyet a doki, h. magzatvíz vétel :shock: :shock: Ennyire fosnak az ICSI-s babáktól? Miért kell minket folyton ijesztgetni? KIcsit elegem van ebből... persze, jó az óvatosság, na de akkor is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Laptetőmön szívesen osztozom, csak egy picit hagyjatok :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X