’Napot! Azt nem mondanám, h. szép… sajna
Mi ázunk rendesen: ablaknál, párkány alatt, mint mindig, ha az északi szél esővel párosul
De majd a biztosító csengeti a lóvét... bár inkább ne is kellene ilyennel foglalkozni!
Judit, nagyon szép név az Illangó!!! A Villő nekem már nem annyira tecc, de ez a fürgelábú tündérke annyira édes!
Gyere majd, ha tudsz az inszem után, de azért ma pihizz rá, ill. dolgozzatok is, ha nem fáj a pocid!
Anyós, leendő (nem tudom hányszoros) nagymama bökése tuti siker!
Nagyon megható lehetett a dokinőd hozzáállása Eszternél és még jó, h. rá hallgattál!
Kisbeeka, lehet, akkor a 21., azaz 22. naptól már indul a mandula, gondolom Deca-val!
Jó lenne, minél előbb!
Szerintem is kerülj el minden baci tenyészet helyet! Én max. csak tengerben vagyok most hajlandó fürdeni… azaz nem most, csak ha nyáron elmegyünk vmerre, ill. Balaton tamponnal
Hallgass Juditra!
Vicky, köszike, akkor jövő szerdán leszek 16. hetes és csüt. v. pénteken megyek!
Rodi, természetesen, teljesen mindegy, h. milyen nemű… én is így gondolom!
Rossz lehet apudat gyengének látni, sajnálom! Én totál kiakadok, ha anyu beteg. Szerencsére elég ritkán, de akkor nagyon és szinte attól félek, h. meghal (tudom, ez túlzás kissé), mert se enni, se inni nem akar, orvost kellett hívni hozzá múltkor is… borzalmas volt!
Szóval, sejtem, mit érzel, de talán szépen visszanyeri az erejét, csak ahhoz nagyon kell hinnie magában és éreznie, h. imádjátok! De gondolom, ez utóbbival nincs gond!
Zsu, hogy-hogy Fostimont kapsz? Az erősebb, h. tuti ne kelljen leállni a stimuval?
Nagyon szorítok!
Woody, kicsi Lili gyönyörű!!!!
Milyen szép kis szája van!
Annyira szeretném már újra látni én is a picúrkát! Nem is sejtettem, h. ez ilyen nehéz, mármint a 2 uh közti időszak
Köszike, én is így tervezem az AFP-re menetelt!
A párom is inkább megfordítaná a fiú névnél... de majd meglátjuk!
Kubu, igen, mindkettő keresztnév
Na örülök, h. huginak van segítség!!!
Mi az a Patau szindróma? Mindjárt utánanézek, de ilyet tuti nem néztek, kellett volna?
70 szervezet? Én sem tudnám megtanulni… talán 1 hónap alatt sem
Nagyon szép a pocid!!! Várom már, h. nekem is majdnem ilyen legyen
Mieza, végül segítettek az itteni lányok, úh. tudom, mikor kell mennem AFP-re!
Nekem mindkét stimu a Deca-n kívül majdnem 2 hétre sikeredett! Ez elég sok remélem, neked nem lesz ennyi!
Avarka, gyere majd mesélni, mit mondott a nődokid!
Jajj, most olvasom, hát megvannak a kis francosok?! De K ügynök miért nem látta???
De örülök, h. látszódnak!!!
Ildi, bocsi, tényleg már emlékszem
Miről van szó????? Tudni akarjuk, Eszterünk már rámozdult a témára
Csucsu, nagyon-nagyon sajnálom! De mit szarakodnak ennyit egy fontos eredménnyel?
Megértem, ha nagyon szomorú vagy emiatt, de lehet, h. így kellett történnie és a nyár meghozza gyümölcsét! Így legyen!
Tényleg, hol vagy Macsesz???