Új privát üzeneted érkezett!

Till, micsoda gyönyörûséges hír! Gratulálok!
lona1

Lányok, nagyon köszönjük!!! :D

Mindenkinek ugyanilyen híreket kívánok a közeljövőben!!!!!!!!!!!!!!

Szép hétvégét, indulunk a Nagyszülőkhöz! :P
Mennek a drukkjaim!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Tilli,
gratula a duplázáshoz! :) :)

Lona, Charlott, Ranikó, Zizo,
+++++++++++++++++++++++
angel37

TILL!Gratulálok ,nagyon ügyesek vagytok :D :D :D Drukk a kisebb Manónak :D Ő Biztosan kislány ,csinibb :wink: :wink: Kép
dalmácia

Angel &Lois Szeretnék már pocakot látni :D :D :D :D :D :D :D
dalmácia

Bocsi csajok ,átmentem egy kicsit olvasni lám mit látok Lois Pocak ,csuda szép .
dalmácia

Till én sejtettem :lol: nagyon boldog pocakosodást és erőt kívánok neked is meg a kicsi picúroknak is. Hidd el hatalmas boldogság egyszerre kettő én már csak tudom :D
pbj12

Tilli!!

Ez hatalmas csoda!!!!
Gratulálok és mennek a drukkok még hogy a kismanók gyorsan és jól növögessenek!!!!
Vigyázz magatokra te 3-om az 1-ben!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
raniko

TILL - ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!

Kép

Kép
leo50

Tilli!
Gratulálok, szíved összes vágya így teljesüljön!!! :wink:

Dalmikám!
Bizonyám, lassan de biztosan növesztem :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kalkata:
hogy alakult a tegnapi nap a bőrdokinal? Varunk a hirekkel!!!!

Leo50: mar igzalmassa kezdenek vali a dolgok, 32 het!!!! Hogy erzed magad?

Charlott: mikor tesztelsz? :) kivarod a hetfot?

Lona, Raniko: drukk drukk drukk, Till peldajat tessek kovetni!

(en is neha atmegyek leskelodni a babavarosba, csudaszep pocikat lehet latni ott :) :) :) )

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Till, szívből gratulálok a két kis jövevényhez!!!
(tudom most nem tudod elolvasni mert látogatóba mentél szüleidhez, de csodálatos dolgokat élsz át mostanában, amit most könnyezek meg éppen :) :) :) - mesélvén apának)

Charlott, Lona küldöm nektek drukkjaimat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, a szurikhoz++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina milyen gyogyit írt fel a doki? mellékhatás jelentkezett már? :? :? :?

Nálam megvolt a 2db anyajegy levétel (ennyit vesznek csak le egyszerre), 2 hét múlva varratszedés. Ugyebár nekem már vettek le a hátamról, amit már el is felejtettem milyen rossz, kellemetlen érzés, de most minden újra előjött majd leugrottam az ágyról párszor.... (rosszabb mint a fogorvos..)
:shock: :shock: :shock: :shock:
De túléltem! Olyannyira hogy 2 hét múlva még 2db jön...
Köszi a drukkot Amina!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Till
Szeretettel gratulálok Nektek!! Jujjj de izgi!!! :)
Mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
szivvi

Amina!
Szuper, hogy felírták a gyogyikat. Meglássd, hamar segíteni fognak!

Kalkata!
És összesen mennyit fognak levenni? Én tele vagyok anyajeggyel és szeplôvel, és hófehér a bôröm. Szerintem nálam egyszerübb lenne lenyúzni a bôrömet :D

Charlott?? Hogy vagy?
lona1

Lona, :D :roll: legszívesebben énis az tenném....
De pár éve 4-et, most 2-t, és még tervbe van kb. 2-4. De rengeteg marad rajtam is (énis tele vagyok :? ).
De lehet inkább kibújok a bőrömből hamarosan.... :wink:
S te hogy vagy mostanság?

Rani, mizujs?

Úgy látom mindenki el van foglalva, remélem mindenki "wellness"-el :P :P :P

kalkata

Sziasztok! Szabad csatlakozni hozzátok?
Lombikozni készülünk (4 sikertelen inszemi után), ezért átjöttünk a Kaáliba, mert nagyon szimpi ez a hely. És Dr. Kováts Tímea doktornőhöz jelentkeztünk be. Március 10-én lesz első konzink.

Leírnátok nekem, hogy milyen szokott lenni itt a lombik protokollja? Ugye, beadják nekem a szurikat, ha kérem? Hétvégén meg tudom oldani, van orvos ismerős, csak hétköznap nem biztos. Napi hány szuri van a Kaáliban lombiknál? Ugye 2-nél nincs több?

Nagyon nagy izgalommal várom az első (és remélem, hogy sikeres) lombikomat! Talán most végre sikerülhet a baba annyi év próbálkozás után!!! :wink:
Vendég

Till!!!!! Annyira örülök, gratulálok!!! Hipp-hipp-hurrá!

Babika: hogy vagy?

Mindjárt visszaolvasok, mert sokáig nem tudtam jönni, annyi melo volt.

Lois: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Till!!! Nagyon-nagyon örülök neked és a dupla csodádnak!!!!!

Twist üdv!!!

Mindenkinek drukkolok folyamataosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem hétfőn indul a suprefact.
nani72

Jó reggelt!

Nani: ez szuper! hajra szurizas +++++++++++++++++++++++ ;)

Twist: udv koztunk! Tobbfele protokoll van, es attol fuggoen kevesebb-tobb szuri. De ne felj a szuriktol, van aki maga adja be, van akinek a ferje-tenyleg nem gaz! Meselj, nalatok mi a gond? - persze csak ha akarod!

Kalkata: huh de bator vagy! Nagyon jo, hogy mar tul vagy jopar potyi eltavolitasan.

En rettegek a borgyogyasztol ( a fogorvostol nem annyira 8) ) es rengeteg az anyajegyem, sot borrakos is volt a csaladban :( . De tenyleg raszanom magam, es elmegyek dokihoz. Ugy tunik ez a 2009 ev az orvosokrol fog nekem szolni :roll: .

IR: Egyelore 1x850 szedet, metfogamma a gyogyi neve. Kicsit puffadok, de nincs semmi problema. Ma a harmadik napon szeretnem megprobalni a 2x850... (cel a 3x850-ez nem egy kicsit sok?). Azt mondta az endokrinologus neni, hogy ilyen IR-je 180 kilos embereknek szokott lenni... :roll: :?

Charlott :?: :?: :)

Raniko: +++++++++

Lona: ++++++

amina09

Jó reggelt!

Lona: tegnap családi összejövetelen voltam és nagyon izgulatam két hét itthoni nyugalom után, hogyan birom a társasági életet? Eleinte kicsit zavart a sok ember, zaj, de aztán hamar felodódtam. Csak este felé kezdtem érezni, hogy feszül a mellem (majd ki akart törni a ruha alól) és jobb lenne már fekvő pozitúrát felvenni. Remélem nem okoztam bajt odabent! :wink:

És Te hogy vagy?

KépKép
charlott

Amina: vékony embernek is lehet magas IR-je. Nem csak a túlsúlyos ember lehet cukorbeteg. Szerintem én sem vagyok kövér és még is a nagyon magas lett az én IR-em is pár évvel ezelőtt. Jó, hogy szeded a metet sok lányon már segített. :wink:
Törődj csak magaddal! :-)

KépKép
charlott

Nem tudok visszaolvasni, mert állandóan "veszekszik" velem a babanet!!!!

Charlott, drukkolok, mindjárt itt a nagy a nap! :lol:
Vendég

Twist, üdv köztünk! A drnő szépen el fog minden mondani a konzin, csak írd össze a kérdéseidet neki! (énis hozzá járok)

Amina, ahogy charlott is írja, nem testsúlyfüggő a magas IR. Nem mondta meg a doki, hogy hány naponta kell emelni az adagodat??? :evil: Ne úgy szedd, ahogy te gondold!!!
Nem tudom, de ahhoz képest, elég magasra tette a mércédet (3X850g)!

Igen, énis tudom, hogy az 2008 és a 2009 is az orvoshoz járáshoz fog szólni (kollégáim, főnökeim meg is jegyezték - hogy nem kezdődik valami jól ez az évem), de a cél érdekében mindent szépen lassan!!!
Menj el bőrgyógyászhoz, csak 1 kontrollra, átnézetni...

Charlott, Lona hogy vagytok?
Charlott, biztos jó hatással volt rátok a tegnapi összejövetel :P :P
Hamarosan itt lesz az idő a tesztre, addigis drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Amina, Kalkata!
Én is nagyon félek elmenni bôrgyógyászhoz... mekkora bolond vagyok!
A fogorvostól is féltem, aztán tavaly nyáron összeszedtem magam az elsô lombik elött és mindent kijavíttattam a fogsoromon. Gondoltam, ideje felnöttként viselkednem. Mert majd, hogyan viszem el a gyerekemet fogdokihoz, ha én is félek elmenni? :D

Amina, gyogyikhoz drukkolok, hogy ne legyen mellékhatás! Nem sok az adagod szerintem.

Charlott!
Neked már csak négy nap amíg kiderül... hogy bírod? :wink:
Biztos nem okoztál bajt, ha jól érezted magad! Ma én is mehettem volna a leendô nagymamához, de inkább kihagytam, csak a férjem ment. Szeretek nála lenni, de nekünk nincs autónk és a vonatozáshoz nem volt kedvem.

Twist!
Üdv! Szerintem beadják a szurikat! De azért legalább egyszer meg kellene próbálnod, mert sokkal kényelmesebb magadnak beadni. És nekem nem is fájt annyira amikor magam adtam be, mint amikor más csinálta.
lona1

Kalkata: jovanna :) nem ugy mondta a dokino, hogy csak kovereknek lehet ilyen IR-juk, de altalaban megis nekik szokott lenni (pontosabban naluk derul ki, ugye mi onszorgalmasak megis kevesen vagyunk). Nekem hallani, azert rosszul esett :roll: :) , de csak azert mert kis nyamnyila vagyok, kis erzekeny :). Viszont a gyogyi adagot tenyleg kicsit sokallom. De o az orvos... Nem mondta konkretan mikor emeljek, elmagyarazta nagyjabol mit fogok erezni, es ha mar elmulik, akkor szedjek + 1-et... ez meg most van. Hatnemtom :roll: :)
(meg az is lehet, hogy a kozelgo lombik miatt ilyen magas az adag, mert mondtam, hogy nem szeretnek halasztani :oops: . Es be is tartok mindent:dieta, mozgas, met - szo szerint)

Es igen, megyek majd bordokihoz is... ki is neztem egy szimpi not :).

amina09

Sziasztok!
Már kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogyha "tollal" kell beadni a szurikat, akkor azt beadom magamnak szerintem. Az nem lehet vészes. Csak a két részből álló, összekeverős normál szurikkal nem bírok megbarátkozni. De van doki barátunk, ő szokta beadni nekem :wink:

Nekem endometriózisom van (igaz, hogy megműtötték már, de szerintem az olyan "visszajövős fajta"). És PCOS is van, novemberben állapították meg a Mensmentisben, hogy régóta van ez már nekem, mert a régi leleteken is látszott.
Régen, 10 éve jártam már a Kaáliban, nagyon tetszett is, csak gyáva kukac voltam és elmenekültem az átjárhatósági vizsgálat elől, így abbahagytuk a kezelést. Nem vagyok büszke rá, mert már rég lehetne gyerekünk, ha akkor végigcsináltam volna a kezelést :oops: :oops:

HSG-t csináltak nekem még aug-ban, ott a baloldalon a hasüregbe nem ment ki a folyadék, csak a jobb oldalt voltam átjárható. Remélem, hogy ennyi bajjal a lombik lesz az igazi megoldás és végre babázhatok!:))

Ja, és még van egy érdekesség, hogy nekem mensi előtt 1-2 nappal szellemcsíkos, azaz halványan pozitív a tesztem és mégis megjön mindig. Nem értem, miért van ez. Már egy csomószor örültünk fölöslegesen.
Vendég

Nekem az IR problémára nem kellett még gyógyszert szednem, mert kicsi az eltérés. De szigorú szénhidrát diétán vagyok, napi 160 g és kötelező mozgás. 7 kg le is ment. És szerencsére vannak cukormentes cukrászdák is, ahol 7 g CH-van egy szelet joghurt tortában, így a szülinapomat is meg tudtuk ünnepelni anno!:))) :wink:
Vendég

Till óriási gratulációm!

Amina, ezzel a kövér-ir dologgal nem csak te vagy így egyedül.3*850 egyáltalán nem sok.

Charlott, Lona d.r.u.k.k.

Baba, hogy-hogy csökkentették az adagod?
Vendég

Till, én még nem ismerlek, de szívből gratulálok a picihez! Gondtalan, vidám terhességet kívánok!!!:))))
Vendég

Hunci, telefonon és e-mailben értekeztünk a dokival. A fogyás nem állt le és túl sokat fogytam.

babaimádó
Kép
babaimado

Till!!!!
Könnyes szemmel nevetek!!!!! Nagyon örülök nektek! Puszi és duplán vigyázz magatokra. :lol:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok,
megjöttünk anyóstól :D

Till, dupla gratuláció nektek! :D Picurkának drukk, hogy behozza, amit kell

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!!!

Mill puszi és ölelés Mindenkinek, visszaolvasok és igyekszem jönni!!!!

Twist,
üdv köztünk (a legjobb csapatba jöttél!!! :wink: :lol: )!!! Gyors babásodást Nektek is!!!

tillidian

Sziasztok!

Megjöttünk, izomlázunk van mindenünkben, hullák vagyunk, de megérte!!!!!!!!!!! :D

Tillllllllllllll: Annyira örülök Nektek!!!!! Szívből gratulálok!!!!!!!!

Amina: hajrá met! (az emeléssel én még várnék)

Akciózóknak drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Pussssssssssz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó reggelt! Köszönöm a kedves üdvözlést!:)))
Szeretném megkérdezni, hogy a lombikhoz mindig GONAL-F toll stimut használnak-e a Kaáliban? Mert most van lehetőségem vásárolni 2 teli tollat is olcsón. Megvegyem, kelleni fog szerintetek?
Vendég

Puszedli, de jó, hogy itthon vagytok! Már hiányoztál! mesélj!

babaimádó
Kép
babaimado

Twist!
Mit jelent, hogy olcsón?
Igazából elég komoly támogatás van a lombik gyógyszereken, tehát a teljes árhoz képest, töredéket kell csak fizetned.
Biztos, hogy lombik következik? Nem jár le addig a Gonal szavatosssága? Megfelelôen tárolták? Én nem hazárdíroznék.
Egyébként nekem long protokolom volt és Gonalt kaptam. Nagyon szeretem, remek a tûje is.

Hunci :wink:
lona1

Minden elveszett visszatért!!! :lol: :lol:

Puszi, szuper hogy minden jól sikerült, mesélj!

Till, mi újság otthon anyudéknál? Hogy van?
Hogy bírtad az utazást (arra nem volt hófúvás)???

Összességében,
továbbra is Charlott, Lona DRUKK van+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Majd el felejtettem:

Tesztekkel kapcsolatban, figyeljetek a kódszámokra, mert abból derül ki az érzékenység! Pénteken a Vitaniban a hölgy sikeresen 25-öst adott, ami itthon derült ki :( Rögtön telefonáltam, hogy a használati leírásban a 25 szerepel a10 helyett. Erre ô megnyugtatott, hogy csak a papírt keverte össze, a teszt biztos az amit kértem. Hát nem! Sajna az Acon teszteken nincs feltüntetve egyértelmüen az érzékenység, a csomagolása is teljesen egyforma! De van rajta egy kódszám azt kell nézni. Persze újra hívtam és mondtam ez tuti 25-ös a honlapjuk szerint is! Reakciója: a 25-ös is nagyon jó :x Kedvesen, de határozottan megismételtem, nekem nem erre van szükségem. Visszament szegény férjem és kicserélték.
Szóval a kódon csak egy "u" betü a különbség. A 10-es tesztek kódjai az Acon-nál:
FHC-U101H
FHC-U102H
FHC-U103
FHC-U201
FHC-U211
FHC-U202
Mondjuk tényleg alig észrevehetô a különbség a kódban és ôk is csak emberek, nagyon könnyû összekeverni. Csak azért írtam le, hogy ha vesztek nézzétek meg ti is a kódot.
lona1

Sziasztok!

Puszedli, majd mesélj, milyen volt és fotókat is lehet hozni :)

Twist, üdv itt. A Gonal pen a 900-as 30 000 Ft, a 300-as 10 000 Ft körül van legálisan, gyógyszertárban. Ha ennél nem sokkal olcsóbban vennéd, szerintem ne kockáztass. Plusz az idővel is számolni kell, ha most mentek első megbeszélésre, akkor úgy számolj, hogy ha lombik, akkor kb 6 hónapos a várólista. Sajnos egyre többen vagyunk....

Baba, remélem, a csökkentett met mellett már nem vékonyodsz tovább.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, többet is kell ennem, a dr.felemelte a napi szénh-ot is.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Charlott++++++++++++!
Lona+++++++++++++!

baba, mennyit fogytál? (és pontosan mitől?)

amina, ha jól bírod a metet (nincs mellékhatása nálad), akkor bátran emeld az adagot, én feleztem a 850.es szemeket és csak lassan jutottam fel a 3x850-re.

Beálltam ma a suprét szúrók táborába.Kicsit viszketett és bőrpír lett, de elmúlt 10 perc múlva. A beadást magam csinálom,könnyen ment.

Minden pocakosnak és várakozónak puszi!
nani72

Sziasztok!

Nani: akkor együtt haladunk!!!!!!!!! (én 4 napja szúrok)

Baba: msnre jössz vmikor?

Charlott, Lona: +++++++++++++++++++++++++++++

Twist: szia.

Kép

Kép

*puszedli*

Nani 64-ről 51-re és nem tudni, mitől.

babaimádó
Kép
babaimado

Részletesebben a párizsi utunk:
A 4 nap kevésnek bizonyult sajnos. Reggeltől estig mentünk, és még így sem láttunk mindent,... :( Hatalmas méretek, gyönyörű épületek, kastélyok, ezer múzeum, millió turista és sorbanállás (télen!)Pár képet lekicsinyítettem, rengeteget fotóztunk,....

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!

Bocsi nem nagyon tudok vissza olvasni.
Puszi nagyon szépek a képek!!

Mi szombaton voltunk farsangi buliba hát mondanom se kell nagyon jól sikerült.
Vasárnap korán keltünk vért vettek a Kaáliba és Krizsa doktor megvizsgált!
(rém kedves aranyos megnyugtató vele beszélni)
Mindent rendbe talált igaz még picik a tüszűk 11 mm-er körül vannak így felemeltük a gyogyimat 225-re.
A multkorinál is így volt pont vissza nézte csak akkor nem emeltünk és így lett 5 bogyóm.
Most azt mondta emeljük meg én meg persze nem ellenkeztem!
Ma voltam vérvételen az altatáshoz holnap lesz kész.
Szerdán megyek megint vérvételre és UH-ra!!!!! :D :D

Kérdésem lenne: Mondta dokibácsi hogy használhatom már a kúpot (Klion)az elsőnél nem használtam még ilyenkor ki mikor szokta elkezdeni???

Kép

Kép
raniko

Charlott hol vagy???

Tilli jól vagytok???

Kép

Kép
raniko

Puszi - nagyon szépek a képek :-)

Amina - jól vagyok, már csak 7 hét, még leírni is kevés, mindenkinek kívánom itt, hogy hamar azt érezze, amit én!!!!!

Ranikó - én volt, hogy elfelejtettem a kúpot és csak a punkció előtt kb 5-6 napig használtam.

Mindenkinek drukk+++++++++++++++

Kép

Kép
leo50

[quote="leo50"]P írta:leo50uszi - nagyon szépek a képek :-)

Amina - jól vagyok, már csak 7 hét, még leírni is kevés, mindenkinek kívánom itt, hogy hamar azt érezze, amit én!!!!!

Ranikó - én volt, hogy elfelejtettem a kúpot és csak a punkció előtt kb 5-6 napig használtam.

Mindenkinek drukk+++++++++++++++

Hát én szerintem ma elkezdem! :D

Kép

Kép
raniko

Húú, nagyon szépen esik a hó nálunk!!!
Bár bevallom már jobban vágyom a tavasz és a napsütés után...

Csodálatos helyen jártatok Puszi!
A Valentin napról sok embernek Párizs jut eszébe, a kollégám is ott töltötte várandós feleségével! :wink:

Baba, te is jó sokat fogytál, énis szintúgy! Ezért nekem is emeltek a CH adagomon uzsikor + vacsikor.
Nem tudom mi van velem, ma egész nap csak ennék-ennék-ennék, miközben hasogat a fejfájás....
:shock: :shock: :shock:

Remélem ti jól vagytok mindannyian!

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?