BRIGI
Azon röhögök éppen hogy ti Henivel milyen egyforma stílusban nyomjátok, tök egyforma a szövegetek.
Amit egyébként roppant bírok!
Mi ragasztott oda blogomba???
Én sem vagyok vmi almás tipus, de amúgy már tökélyre vittem ezt a dolgot is, és most már van hogy egy kiló almát is képes vagyok megenni, eddig meg egy szemet sem lehetett lenyomni a torkomon.
Ezt is lehet ám többféleképpen fogyasztani. Van hogy simán csak megmosom és hamm, van amikor megpucolom, és van amikor nem átallom lereszelni sőt még be is "fűszerezem" mondjuk egy kis fahéjjal. Fő a változatosság, akkor nem lesz olyan hamar herótod ettől az egész c@rságtól.
TIGRIS
3,5 kilótól van kiakadva??? Igaz én 32. hétig nem híztam semmit, de havi 2 kiló általában ami normális, te meg ezt több mint négy hónap alatt hoztad össze ráadásul 3 babával. NEm is értem!
Ezeket a fejméreteket sem nagyon, de biztos minden rendben van csak nagy a káosz odabent.
VEKIKK
Átrendeződnek ám a dolgok, nekem pl. anyuék mondják hogy sokkal vékonyabb az arcom, meg érzem hogy idén nyáron a combom sem ért annyira össze, eddig sosem hordtam ruhát, szoknyát mert kidörzsölte, most meg szinte egész nyáron ruhában flangáltam. Szóval az hogy keresed hol vannak a kilók, vagy hol nincsenek akkor is kérdés lehet hogy ha épp nem vagy várandós mert a tested hol ide, hol oda raktároz.
Nem feltétlen kell rögtön egy számmal nagyobb hazahozós ruci, mert épp nemrég írta egy lány hogy ő sem érti de a 4,5 kilós babáján még az 56-os is lóg. A centiket kell inkább nézni, főleg a lábas rugiknál, hogy az ne legyen rövid. Széltében amúgy is nyúlnak a rucik, hosszában már kevésbé. Én is elcsesztem hogy 62-es rucit vettem hazahozósnak, aztán majd az én Milómon tuti hogy lógni fog ha csak a 6 hét alatt nem nő hatalmasat.
De én azért kikészítek egy hófehér 56-os garnitúrát is és majd azt hozatom be apával amelyikhez közelebb áll.
Most tegnap azon ment a vita hogy a babakocsi hordozóját akarja behozni. Mondom neki a babahordozó kell mert autóba ülünk és anélkül nem lehet. De ő mindenáron a mózeskosárba akarja hazahozni, vagy át akarja tenni abból a hordozóba??? vagy komolyan nem értem hogy mi a terve, miért kell ezt túlbonyolítani.
Mondtam neki téma lezárva, az autós hordozót hozza be abba rakjuk a gyereket és azzal együtt tesszük be a kocsiba minek már 8 felé cingölni szegény kölköt. Ilyetszól nem ülhet a gyerek, neki vízszintesben kell lennie. Komolyan mint akinek még nincs is gyereke. Úgy látszik a Ricsi körül sem igazán legyeskedett amikor kicsi volt. Ekkora baromságot, ezek a termékek direkt úgy lettek gyártva hogy csecsemő kortól használható....... FÉRFIAK!!!!!!!!!!!
Aztán képesek azt mondani hogy mi nők tulajdonítunk a dolgoknak nagy feneket és viszünk mindent túlzásba.... NO COMMENT!!!!
HENI
Ma nekem is ki kell mennem ide a kenyérgyári boltba. Barátnőm ment a tescoba, mentem volna vele vásárolni hogy ez is meglegyen, de a héten elköltöttem minden vagyonomat ezért kénytelen vagyok megvárni a hétvégi bevásárlással apát míg hazaér. A fene egye meg, így most a gyereket is vinnünk kell majd és az nem lesz olcsó dolog, minden szart beletesz a kocsiba ugyanis, az apja meg megveszi neki.
A kenyérgyári boltba nem szeretek kijárni mert közvetlen mellette sütik a pékárukat és olyan illat van, hogy hazáig csurgatom a nyálam. Amúgy mellette dolgoztam 7 évig, gondolhatod!!! Ki sem mertük nyitni kolléganőmmel az ablakot, főleg ő mert van vagy 130 kiló, bár ette a fornettit kilószámra, aztán meg sírt hogy megint hízott. Karácsonyok után úgy gurult be mindig az irodába!
Én a kakaós csigáért annyira nem de a fahéjasért meg a pizzásért rendesen odavagyok. Biztos lesz pizzás, ráadásul elég olcsón is adják, nem mindig bírom ki hogy ne vegyek, azt hiszem most is olyan szemellenző-féleséggel kéne kimennem mint ami a lovaknak van.
Nem szólt semmit igazán az új "szobára" ami korántsem szoba.
De nekem már az első hétvégén herótom volt mert most már nem tudom rácsukni az ajtót ha hangos el kell viselnem. Nem tudtuk a nappaliban még a tévét sem nézni mert ezerrel döngött a számítógép, pedig még a hangfalakat is elvettem tőle, de az a rohadt monitor is olyan hangos, francért kellett nekünk beépített hangszórós LCD monitort venni neki!!!!!!!
A másik meg hogy eddig volt egy szobája ahol szétpakolhatott, most ezt az egész lakás összes pontján műveli. Egész hétvégén koptattam a po...mat hogy pakolj el a konyhaasztalról, a nappali ülőgarnitúráról, a hálószoba is tele volt taknyos zsebkendővel meg a szennyesével. Hát nem egyszerű, remélem hamarosan lekopik, mert még pár hétig tudok menni utána de aztán a pici mellett már nehéz lesz még utána is pakolni.
COlIN
Jövő héten indul újra a tanfolyam igaz???
Az első kettőre úgy elmennék de nem hiszem hogy lesz rá érkezésem!