Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tobi: boldog szulinapot!

Alle: orulok, hogy talalkoztunk, hatbar csak par perc erejeig... :) tuszonovelok +++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Lona, Charlott: ++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: pont utanam mentetek a B professzorhoz :) Mit mondott?

Raniko: nyugi, nalam eloszor ugy nezett ki, hogy megint hamarabb jon meg, de a Supretol egy hetet tolodott a mensim!

Ma suru napunk volt. Reggel IR + összezs pajzsmirigy cucc a Mensben. Delutan konzi: kepzeljetek marciusban mar kezdjuk a szurikat-alig varom! Minden ugy lesz mint az elozonel, long protokoll, mert nagyon bevalt, plussz kapni fogok progi szurit is! :? :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hahó!

Konzi: Nemsokára kezdhetünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Hormonjaim jók lettek, így ebben a ciklusban kezdhetjük a lombikot!!!!!!!
Pajzsmirigyemről vittem a papírt, egyetértett a drnővel gyógyszer ügyben, szednem kell az L-thyroxint.
10.-én kell mennem ultrahangra, 12.-én kezdjük a szurikat, beültetés márc. 1 hetében lesz kb.
Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!
Long protokoll lesz megint, nagyobb dózis Gonallal, hogy több tüsző legyen, illetve fogok kapni progiszurit is.

Kaáli után voltam pajzsmirigy ultrahangon is, ott is minden rendben van. Egyik oldal minimálisan nagyobb, de ennyi.

Találkoztam Alléval is! :D Aminával nem. :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina, Puszedli nagyon jó hírek!!!!

skrisz72

Puszi ez nagyon jó hír!!!

Amina köszi megpróbálok türelmes lenni!!!

Kalkata süti a sütőbe!!! :lol: :wink: :lol:

Holnap beszámolok hogy ehető dolgot csináltam-e! :roll: :lol:

Kép

Kép
raniko

Kalkata, Skrisz, Angel, Amina!
Köszi!

Raniko!
21.nap a sárgatest szerintem teljesen természetes! Nem holnap lesz a 29. napod? Vagy elszámoltam magam? Az elsô lombik elött nekem 26 napra jött meg, most pedig 31 napra. Szerinted hány tesztet csináltam?

Charlott!
Éljenek a nyolcak!

Till!
Kína egész évi termését kívánom neked! :D

Puszedli, Amina!
Éljen a mihamarabbi kezdés!
lona1

Lona de igen!
Nekem az első lombiknál nagyon hamar megjött most is biztos ezért vagyok ennyire izgatott mert ahoz hasonlítom amit nem kéne.
Most már lenyugodtam türelmes leszek!!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok,

Amina, Puszedli, ha rövid időre is, de jó volt találkozni.

Nálam a hír: a legnagyobb tüszőm 15*15-ös, a legkisebb 11*11-es, kb 10-et számolt Szmatona. Szerdán még menni kell egy UH-ra, ha ilyen ütemben növünk, akkor pénteken punkció :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina :P Puszedli :P
jajj, de örülök!!!!! :P Mindjárt START Nálatok is!!!!
Tessék vitaminnal töltekezni! :wink:

Alle :P
megaszurok , mindjárt péntek! :P ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lona,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Charlott,
mizu??? :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
egyfolytában ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit ölelek!!!
(tanulok... :roll: - muszáj :? de ez az utsó vizsga!!!)

tillidian

Sziasztok,
nagyon rég írtam ide ( a rég nem is jó kifejezés 2 éve..: :shock: ), lenne egy kérdésem és Ti biztos tudtok segíteni, mert benne vagytok a témában :D
Budapesti Kaáliba jártunk és most lesznek 2 évesek a srácok nálunk , de megyünk vissza tesóért, ma lesz a megbeszélés K.P el, szerintetek mi a kilátásunk mikorra van lombik időpont, mert hallottam olyan elrettentő időpontokat, hogy már 5-6-7 hónap a várakozás.
köszönöm az infót előre is és mndenkinek nagyon drukkolok, sok sok erőt küldök, mert én se hittem hogy a boltokban lehet kapni 2 csíkos tesztet, de én már tudom, hogy létezik olyan és ezt TI is meg fogjátok ám tapasztalni !!!!!!
puszi Judit
pbj12

PBJ12, szia!
Én is K.P. betege vagyok. Az előző lombikom máj.vége/jún.eleje volt. Ez lett a következő időpnot. Ami azt jelenti, hogy 1/2 éves a várólista.
Az ikreid is K.P.nél lettek?

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, Alle, Amina, csupa-csupa jó hír!!Hajrá!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,

igen KP nél készültek az ikrek 4 inszem után az első lombikra, 2 kaptam vissza és szerencsére mind a kettő meg is tapadt :D
neked ez hányadik lombik?

J
pbj12

Baba, Pbj12, vajon a fagyis beültire is ennyit kell várni? Mert ha kifizeti az ember lánya, akkor a tb nem szólhat bele, csak a dokin múlik, nem?

Alle, szuper!!!!

skrisz72

Puszi, Amina
csodálatos hírek, örülök, hogy minden jól alakul, hajrá, babásodásra fel!!!!!!!!

Rani, milyen lett a süti??? (remélem kicsit megnyugtatott)

Alle, szép tüszőket növesztettél, csak így tovább+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, vizsgákhoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Én a fagyis beültetést nem tudom sajna, mert nálunk nem tudtak lefagyasztani :oops:
pbj12

pbj12, ja én úgy értettem, hogy mentek vissza a tesóért, hogy van fagyiban... :lol: Háááát, akkor kb. 6 hónap a várólista. Ha szerencséd van, akkor valakinek spontán összejön, és akkor be tudnak rakni előbb.

skrisz72

skrisz,
a látnok szóljon belőled :lol:
nekünk nem volt fagyi mert 7 szívtak le 4 termékenyült meg 3 lett jó de csak 2 kértünk vissza 1 et meg nem fagyasztanak...
pbj12

Skrisz, a fagyisra nem kellett volna várni, csak nálam más dolgok jöttek közbe. A TB miatt van 3 hó kötelező várakozás, a többi meg azért van, mert sokan vagyunk. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, most decemberben volt a fagyisom, jan.ban meg kezdtük is a tb-set, tehát a sorrend is mindegy, hogy hogy van, ha fizetsz, nem kell várni. Legalábbis így tudom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kalkata szupi lett a süti igaz a fahéjjat elfelejtettem bele tenni! :roll:
Így is azért isteni!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!
Háát, olyan kis flúgos vagyok, megírtam egy szép hosszú irományt, mikor hirtelen eszembe jutott megnézem van-e privim, mert vártam és persze így elúszott amit írtam. Na, így most nekifogok egy rövidíett változatnak. :)

Baba, Charlott!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle!
Hajrá kis tüszőcskék, növögessetek szépen!

Amina!
De örülök, hogy újra kezdtek!!!

Till!
Azért pihensz is ugye! Szurkolok a vizsgára!!!

Skrisz!
Tudod én se értem ezt a hat gyerekhez még nyolcat. Én is annyira várom már a kisbabámat, de hogy valaki ilyet vállal :shock:
ja és megjegyzem itt is, örülök hogy megnyugodtál. :)

Puszedli!
Köszi a segítséget!

Puszinak hála fel tudom tenni a 13. heti uh képünket. Végre:
Kép Kincsem 7.5cm a 13. héten

Szép napot lányok!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Megvannak az eredmenyek: :( :( :(

TSH: 4,16 0,27-4,20
Ft4 16,86 12-22
Ft3 5,73 3,95-6,8
Thyreoidea-peroxidáz AAT 8,28 34
Thyreoglobulin AAT 10 115

Glucose 0 perc 5 3,3-5,5
Glucose 120 perc 6,83 3,3-7,8
Insulin 0 perc 14,52 2,6-24,9
Insulin 120 perc 119 :cry: :cry: :cry:

amina09

Amina, sajnálom, a tsh rengeteg, az inzulin 0 perc sok, a 120 perc rengeteg.De vigasztaljon a tudat, van rá megoldás, már itt is annyian lettek babások pm és ir gyógyszerek segítségével.
Vendég

Amina, :cry: :cry: :cry: :cry:
annyira sajnálom, hogy neked is át kell ezeket élned.......
kalkata

Amina én igazából ne tudom hogy mik ezek az adatok mi a jó és mi a rossz, de ahogy Hunci írta ha van rá megooldás akkor már csak türelem kell és megoldódik minden!!!
(írom ezt épnt én aki saját magát is megőríti :roll: )
Mennek a drukkok nagyon!!

Katerina nagyon cuki ez a kép jóképű gyerek lesz én mondon!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Katerina, édes a bébi.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina,
sajnálom, hogy nem lettek jók az értékeid :( Viszont ez mind kezelhető. És ha ez az ok, szépen rendbe tesznek téged és babásodsz, akár spontán is. Bíztasson ez a tudat!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nekem van egy 120 perces vércukor eredményem: 3,2mmol/l. Ez most insulin vagy glukóz?

skrisz72

Skrisz, cukor sztem, de marha kevés, valami ott nem stimmel.Mert akkor te rendszeresen remegsz, verejtékezel, szarul vagy, más néven hipózol.és állandóan éhes vagy cukrot eszel sokat.
Vendég

(((((((((((((((Amina))))))))))))))) Van időpontod a drnőhöz? Gyorsan el kéne menned! Minél hamarabb kezded a gyógyit, annál hamarabb rendbejön!!!!!!!

Kat: szívesen, máskor is! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Hunci, ezt akkor nézték, amikor meg kellett innom a cukros lötyit. Nem az befolyásolja az eredményt? Csak annyi van írva a papíromra, hogy valid.

skrisz72

és akkor mennyi a 0 perces?valid persze, mert érvényes az eredmény.
Vendég

Érdekes Skrisz ez az eremény.

babaimádó
Kép
babaimado

A 120 perces cukrom 2,9 volt (inzulin 10), de semmi a felsorolt jelek közül.

Amina,
:?
jó hogy mindez kiderült, szépen rendbehozzák és jöhet a baba! Hajrá március!

Baba,
tapasztók! ++++++++++

Alle,
további növesztők ++++++++++ hajrá punkció!

Lona,
drukkdrukk!

Charlott,
++++++++++++
angel37

Hunci, nincs 0 perces eredményem. Ezt a Péterfy-ben csinálták az összes többi laborral együtt. Nem a "sokpontos" vizsgálaton voltam.

Angel, nekem sincsenek ilyen tüneteim. :wink:

skrisz72

Skrisz, Angel, akkor ez jó, ha nincs ilyen tünet.Mert az alacsony glükózszint csökkent glükóztoleranciát jelez.Nekem a 120 perces 3.valamennyi volt és ir mellett csökkent glükóztoleranciám van, én sem remegek meg semmi ilyen tünet, csak akkor ha fogyózom, pl mostanában.Nekem egyik kontrollon ir, másikon csökk. glükoztoler.van.CSak hogy ne unatkozzak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.03 13:46-kor.
Vendég

Koszonom Lanyok!

TSH: 3,02 is volt oktoberben...
Insulin borzaszton magas... Van idopontom Breyer drnőhoz, de csak febr 24.
Igy biztos tolodik a lombik ugye?
Mennyi ido utan kezdenek hatni a gyogyik?

Most teljesen kivagyok...

amina09

Hunci, én most megnéztem a Menses leleteket és a normál tartomány glükózra:3,3-5,5. Tehát nem rossz Skrisz 3,2-je (szerintem, de én persze nem vagyok szakértő) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ez kicsit bonyolultabb annál, hogy mi a normál tartomány.

én nem azt mondtam, hogy rossz az eredmény, csak csökkent a glükóztolerancia, ennyi.kicsit kevéske az eredmény, de rosszat nem jelent, bár Angelé sem egekbe menő :lol: mint ahogy az enyém sem, nekem is alacsony nagyon.Csak én fogyókúra mellett remegek, ami tipikus tünete ennek.

és én sem vagyok szakértő.

Amina, majd a drnő elmondja, mit kell csinálni.
Vendég

sziasztok!

mindenkinek drukkolok+++++

sajnos tegnap komoly döntést kellett meghoznunk a férjemmel, a következő lombikot jövő év szeptemberére halasztottuk.

kati
katica30

Sajnálom Kati! :( De addig azért jelenkezel időnként, ugye?

skrisz72

Kati: ölellek!

Amina: a pajzsmirigyet addig simán be lehet állítani, az inzlint nem valósznű. Nekem legalábbis azt mondta a drnő, mehet a lombik. (persze biztos csak a 2 hét múlva esedékes kontroll után lesz ez. de addig én már szúrni fogom a Suprét,.... :roll: . de azt mondta, ha nem megy le addigra a tsh-m, akkor emel a gyógyszeradagon.)

Kép

Kép

*puszedli*

Amina,
igen, a pm kb. 1 hónap alatt beáll (nekem 2 hónap volt), a IR lassabban, nagy kár hogy csak ilyen későre van időpontod a drnőhöz... :( (de majd Ő orvosolja a problémádat) NE ADD FEL (ne szomorkodj), KÜZDENI KELL és BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZNI!!!!!!!!!

Mondom én aki úgy el volt keseredve az IR-je miatt
:roll:
kalkata

(((((((((((((Katica))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Kati, igazán sajnálom (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina,
Nézzük a jó oldalát, a T4, T3 és antitestek szuperek! A többi meg úgy van ahogy írják orvosolható! TSH-t simán lenyomják gyogyóval, az enyém is lement, de nekem az antik még mindig a határ 3-szorosát ütik. IR-t meg simán megcsinálod!
Hajrá
Farkasok J
farkasok

Amina,
szerintem szuper (bocsi :oops: ), hogy kiderültek a bibik!!!!!!
(nekem a TSHm augusztusban 5,2 volt - Farkasok tanácsára nézettem, Hunciéra az IRt - nem tudok elég hálás lenni :P - és akkor derült ki az IR is.
A TSH 4 hét alatt beáll gyógyival, az IR azért több...majd dokinéni kikupál!!! Látod, nálam is - valszeg - ezek miatt nem sikerült, fél év alatt rendbe tettek, és íme :D )

Katica,
hatalmas ölelés Nektek!!!!!! (Ha akarsz beszélgetni, msnen elérsz!)

Baba :P

Alle,
holnap repesztő? :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Lona???

PBJ,
hajrá kistesó! :P

Katerina,
csodaszép a Babó! :P

(levizsgáztam :D :D :D - véééégeeeee!!!! 4es lett, Manó mondta, Anya, ne szomorkodj, jó az :lol:
amúgy tünetmentes vok :roll: )

tillidian

Till, grt., ügyes vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Till4
nagyon ügyes vagy! Gratulálok a szép eredményhez! Fiad nagyon aranyos, hogy vígasztalt :D
Megvagyok, holnap már okosabb leszek.
Délután jól összevesztünk a férjemmel, pedig mi nagyon ritkán szoktunk :? Aztán persze mondta, hogy ne idegesítsem magam, mert holnap nagy napunk lesz, hát erre akkor is gondolhatott volna amikor velem vitázott, mert más felidegesítette. Na mindegy nem dôl össze a világ, csak ilyenkor különösen nem hiányzik az ilyesmi.

Katerina!
Nagyon szép baba! Szuper kép, jól kivehetô minden!
lona1

Amina!
Kívánom, hogy gyorsan hassanak a gyógyszerek és hamar jöjjenek a babák!
lona1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?