Sziasztok!
Navi!
Ha vérszegényke vagy, tényleg a sok folyadék a legjobb és a vas tartalmú ételek!
Ha annyira rossz lesz, kapsz majd vasat tablettában is (annak az íze szar
)
Nekem annó a vas eredményem nagyon jó volt, mégis kicsit fakó volt a fejem, azt mondták, hogy azért, mert "túl" sűrű volt a vérem, mert nem ittam előtte eleget! Úgyhogy pici víz jó a vv előtt terhesen olykor...állítólag!
Dokinál ma voltam - majdnem egész napos program volt.
LINTNER Tanár úr megnézett, vettek vért, és megvizsgált, azt mondta, hogy rendben vagyok, és nem lesz gond! A 3-4 hónap pihit javasolja mindenképpen lombik téren. Ne rohanjak, mert van időm! (bár én mondtam hogy már most is úgy érzem, hogy el vagyok késve, úgyhogy gyereket szeretnénk, amint lehet!)
Lényeg, hogy abban maradtunk, hogy kicsit legyek türelemmel egy köv lombik előtt, de véletlenül se hagyjuk ki a spontán ziccert, hátha (ő nagyon drukkol, hogy összejöjjön, mert úgy mindig stabilabb egy terhesség, mint a mesterséges megtermékenyítések után)... Úgyhogy amint megjön, utána lehet gyúrni a témára - de csak ágyban párnák közt!
Addig is adott házi feladatot: le kell dobnom a terhesség után rajtam maradt 5 kilót, mert azt mondta, hogy később nehezebb lesz és nem szeretné, ha 5 kiló plusszal kezdeném a következő terhességet, így 1 hónapot ad, hogy lefogyjak újra a versenysúlyomra, azaz 48 kilóra! Holnaptól szorgoskodhatok is a dolgon, persze csak fokozatosan és mértékkel!
KONC Tanár úrnál: sajnálta nagyon ami történt és azt mondta, hogy 4 hónap pihi kell a testemnek! Aztán 2 mondattal később 6 hónapra módosított, majd kiszámolta, hogy 8 hónap múlva menjek vissza és akkor megbeszéljük a kezdést! Úgyhogy 8 HÓNAP!!!
Azt mondta, azért, mert az adatok szerint, hetek száma, babák mérete, súlya alapján ez konkrétan egy 3-as ikerszülés volt, és azután idő kell, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba.
Ez teljesen lesokkolt, úgyhogy úgy mentem vissza Lintner Tanár úrhoz, hogy összehozzuk mi ezt spontán, mert nem bírok várni 8 hónapot a köv konzira, aztán még kivizsgálás, stimu, kezdés,...stb! Ez kb februári punkció lenne! Hát az egy örökkévalóság
!
Azt mondta Lintner doki, hogy ha spontán összejön, akkor nem lesz gond, mert akkor a testem fel van készülve, így nem kell paráznom amiatt, hogy nehogy gond legyen, de nem engedi, hogy elhamarkodva belevágjunk ismét egy lombikba, mert ha annak is koraszülés a vége, az nagyon nem jó senkinek!
SZÖVETTAN: nem tudják miért történt! Mert így volt megírva
De szervi bajom nincs, úgyhogy ez bíztató!
Most spontánkodunk majd mensi után és remélem lesz eredménye!
Úgyhogy várjuk pirit, mint a messiást!
Csak jöjjön már végre!
puszi: