Új privát üzeneted érkezett!

Verka
Én is rájuk eskűszöm.

Kép
avarka

Szasztok!

Ma is pöttyözök... Nemtom... :? :roll: Nincs vér, csak barna. Na, minegy, ha bládi lesz belőle, akkor hétfőn irány Sz ügynök, ha nem, akkor kivárok, aztán majd tesztelek egy pozitívat, ha eljött az ideje.
Ma megjutalmaztam magam 2 db Háda-turis szoknyával, az egyik rózsaszín és naná, hogy csíkos! :lol: Igaz, kilátszik a térgyem kaláccsa belőle, de úgy döntöttem, hogy másnak is van olyan krumplija és mégis mutogatja!
Az erkélyen sorakoznak a virágmaggal teleszórt ládák és cserepek, már kezdenek kibújni és ettől is jó kedvem van! Tegnap elültettem az ukrajnai paradicsom magjait, hátha kikelnek, ilyet még életemben nem láttam azelőtt. Tavaly kaptunk paradicsomokat (mindkettő óriásméretű, csak az egyik színe narancsos-piros, a másiké narancs és nagyon finomak), ezeknek szedtem meg a magját. Van állítólag fekete paradicsom is, de abból még nem hoztak az ismerőseim Magyarországra. Ma meg rozmaringot ültettem cserépbe, mert úgy tűnik, hogy kidöglött szegény a telken...

Andrea:
Nagyon ügyesen utánajártál a bőkő-beadásnak, élelmes csajszi vagy! Fenemód drukkolok nektek!!! Olyan jó, hogy már itt tartotok! :D

KPN:
Zugmotoroskám! Hallom hosszabbítgatod a jogsid! Remélem ezt már nem kell többet és célba érsz, baromira szurkolok a stimuhoz, aztán meg a többihez! :D

Röpcsi:
Estrimax... :roll: Még nem hallottam róla. Neked csak ici-picit nőtt eddig a mnyh-ád, hogy felírta a doki? Mivel indokolta, hogy ezt szedd?
Bocsesz, ha túl sokat kérdezősködök, de nekem is volt már párszor, hogy nem volt vmi vastag a mnyh-ám, bár volt akinek 7 mm-essel is sikerült az inszem, úgyhogy biztos ez is alkati kérdés, vagy "csak" szerencse...

Navi:
Érdekes lesz a 2 esküvő, hogy még kalandtúráztok is majd. Csak el ne aludj vmelyiken a fáradtságtól, nem lenne szép az igen kimondása előtt egy horkantás! :lol: :lol: :lol:
Micsoda jópofa védőnénid van, hogy ilyen kütyükkel mászkál! Óóóó, szívhang... Milyen szép is lehet!

Avarka:
Ne izélj már! Neked ide ugyanolyan full-bérleted van, mint nekünk, nem ám eltűnni!!! :lol:

Wikka:
Hú, kösszike a virágporost! :) Akkor én is megpróbálom. Még egy kérdés:
Nem csinál étvágyat, közvetetten nem hízlal?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kiss Angyal:
Megláttam és egyből te jutottál az eszembe! :)

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtika, látom Te is imádod a virágokat :) Mondjuk eddig is sejtettük, hogy rossz ember nem lehetsz... de azzel csak még ráerősítettél :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen virágokat ültettél???

Nálunk csak az extrém napot és meleget bírók húzzák sokáig, tetőtéri lakásunk van nulla árnyékkal (csak ha kitekerem a napernyőt akkor van) ráadásul ilyen bádog típusú a tetőmegoldás, ami még ráerősít a melegre.....DNY-i fekvéssel, fél 10 utántól egész naplementéig odasüt, amit én egyébként imádok, mert a napsütés szerelmese vagyok :) .... Úgyhogy ami bevált az a muskátli, porcsinrózsa, a rendes rózsa, petúnia (bár ez időnként kiég, de pótolom, mert imádjuk az illatát esténként).. meg még pár más fajta...úgy találomra a napsütést bírók közül :)
Viszont képzeld, ill. képzeljétek el, megjött a New Garden kertészet aktuális rendes kiadványa, és tudjátok mit láttam benne? Újdonságot, SÁRGA muskátlit, bíborvörös szemmel.... Teljesen ráizgultam, úgyhogy záros határidőn belül szerintem tiszteletem teszem az ojjektumban :lol: :lol: :lol:
Hiába, kell egy kis lelki petting...... :oops:
andrea-1

Sziasztok!

Navi!

Ha vérszegényke vagy, tényleg a sok folyadék a legjobb és a vas tartalmú ételek!
Ha annyira rossz lesz, kapsz majd vasat tablettában is (annak az íze szar :? )
Nekem annó a vas eredményem nagyon jó volt, mégis kicsit fakó volt a fejem, azt mondták, hogy azért, mert "túl" sűrű volt a vérem, mert nem ittam előtte eleget! Úgyhogy pici víz jó a vv előtt terhesen olykor...állítólag! :)

Dokinál ma voltam - majdnem egész napos program volt. :shock:
LINTNER Tanár úr megnézett, vettek vért, és megvizsgált, azt mondta, hogy rendben vagyok, és nem lesz gond! A 3-4 hónap pihit javasolja mindenképpen lombik téren. Ne rohanjak, mert van időm! (bár én mondtam hogy már most is úgy érzem, hogy el vagyok késve, úgyhogy gyereket szeretnénk, amint lehet!)
Lényeg, hogy abban maradtunk, hogy kicsit legyek türelemmel egy köv lombik előtt, de véletlenül se hagyjuk ki a spontán ziccert, hátha (ő nagyon drukkol, hogy összejöjjön, mert úgy mindig stabilabb egy terhesség, mint a mesterséges megtermékenyítések után)... Úgyhogy amint megjön, utána lehet gyúrni a témára - de csak ágyban párnák közt! :D
Addig is adott házi feladatot: le kell dobnom a terhesség után rajtam maradt 5 kilót, mert azt mondta, hogy később nehezebb lesz és nem szeretné, ha 5 kiló plusszal kezdeném a következő terhességet, így 1 hónapot ad, hogy lefogyjak újra a versenysúlyomra, azaz 48 kilóra! Holnaptól szorgoskodhatok is a dolgon, persze csak fokozatosan és mértékkel! :)
KONC Tanár úrnál: sajnálta nagyon ami történt és azt mondta, hogy 4 hónap pihi kell a testemnek! Aztán 2 mondattal később 6 hónapra módosított, majd kiszámolta, hogy 8 hónap múlva menjek vissza és akkor megbeszéljük a kezdést! Úgyhogy 8 HÓNAP!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azt mondta, azért, mert az adatok szerint, hetek száma, babák mérete, súlya alapján ez konkrétan egy 3-as ikerszülés volt, és azután idő kell, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba. :(
Ez teljesen lesokkolt, úgyhogy úgy mentem vissza Lintner Tanár úrhoz, hogy összehozzuk mi ezt spontán, mert nem bírok várni 8 hónapot a köv konzira, aztán még kivizsgálás, stimu, kezdés,...stb! Ez kb februári punkció lenne! Hát az egy örökkévalóság :( !
Azt mondta Lintner doki, hogy ha spontán összejön, akkor nem lesz gond, mert akkor a testem fel van készülve, így nem kell paráznom amiatt, hogy nehogy gond legyen, de nem engedi, hogy elhamarkodva belevágjunk ismét egy lombikba, mert ha annak is koraszülés a vége, az nagyon nem jó senkinek!
SZÖVETTAN: nem tudják miért történt! Mert így volt megírva :(
De szervi bajom nincs, úgyhogy ez bíztató!

Most spontánkodunk majd mensi után és remélem lesz eredménye!
Úgyhogy várjuk pirit, mint a messiást! :)
Csak jöjjön már végre!

puszi:

eszter82
Budapest

Pulsatilla Vulgaris Alba (a magyar nevét nemtom):
Kép

Harangláb:
Kép

Bougenvillea:
Kép

Ez meg visegrádi ásókázás terméke az erdőből:
Kép

és még Törökszekfű, Vasfű, Gyöngyike, Borzaskata, Lepkevirág + a cserépben lonc is, aminek nagyon fini az illata és futkos. Őt eredetileg a szomszéd erkélyre átlátás miatt ültettem, ott irtó cséri-telep van :arrow:
Kép
látni sem bírom! Sajna még nem nőtte be a kilátást...

Majd elválik melyik bírja a klímánkat, idetűz a nap egész délelőtt, nálunk is nagy a forróság...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
8 hónap tényleg rengeteg idő, de biztos nem véletlen mondta Koncz tanár úr, az előzmények alapján én sem siettetném, de mivel nem vagyok doki, fogalmam sincs meddig várnék... Érdekes Lindtner véleménye, hogy spontán viszont no para. Koncz erre nem modott semmit, v. nem is kérdezted? Nagy talány az emberi szervezet. :roll:
Az mindenesetre üdvözítő, hogy jók az eredményeid. Azt a pár kilót úgy ledobod sitty-sutty, hogy csak na! :) Hogy is mondta vki?
"Kezem - lábam csuriban értetek!"
A lényeg, hogy minden úgy történjen, ahogy neked a legjobb - minden téren. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok Csajok,

remélem páran még emlékeztem rám...
kicsit előmászok a zugolvasó üzemmódból, próbálok kimászni a gödörből is...
az inszemes eredményhirdetés eléggé leamortizált, majd a másodikra Sz. ügynökhöz szeretnék visszamenni.
az elmúlt hónapban az egyik legjobb barátom végigcsinált egy abortuszt a kedvesével. mindkettőnknek nehéz helyzet volt, de a barátságunk túlélte.
családügyileg sem vagyunk valami jó passzban, anyósom meghalt karácsonykor és nemrég lett volna a születésnapja, hát nem volt egyszerű az a nap, ráadásul az édesanyja még él...

Eszter, olyan jó látni hogy visszatérsz. A nyolc hónap tényleg nagyon hosszú :-(, de hátha spontán... kezem csuriban ezerrel. :-)

Mieza, gratula a gazdagsághoz! :-)

Kubu, olvasom hogy Liza bent játszik az idegeiddel :-), Marci meg idekint intézi, hogy egy ráérő pillanatod se legyen... minden elismerésem. remélem Marci azóta újra makk egészséges és biztos huncutabb mint valaha!!! :-D

jó olvasni hogy a kismamik szépen növekednek, de olyan régen tettetek fel képet.
Rodi, apukád hazakerült már? hogy van? rég írtál róla.

ha lesz fórumtali, szeretnék én is benevezni, ha zugolsvasók is jöhetnek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti, milyen klassz, hogy ennyi virágot ültetsz, az akármilyen Vulgaris az magyarul Kökörcsin!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó kupi van tényleg a szomszéd erkélyen :shock:

Eszter, nagyon drukkolok, hogy spontán összejöjjön, végül is nálad nincs gond, ha jól emlékszem sperma eltérések vannak, azon meg tudtatok javítani! Hajrá :wink:

Szia Zsuzsó :lol:

Andreja :lol: mennek a drukkok :arrow: :arrow: és a babaragacsok :arrow: :arrow:

Hildus mi lett az eredmény, ha jól emlékszem pénteken kellett menned.

Végre bejelentkeztem a saját orvosomhoz terhesgondozásra :lol: :lol: . Pénteken mehetek hozzá, előtte hétfőn még Konc Tanár úrhoz. Jó sűrűn fogom látni a picúrokat :lol: :lol: :lol: dejó :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Ha lehet szertnék csatlakozni hozzátok. Már egy jó ideje "zugban" olvaslak benneteket. Én is BMC-s vagyok, túl a 2. lombikon. Még csak nagyon halkan merem mondani, de hétfőn volt az eredményhirdetés és sikerült. Jövő hét csütörtökön megyünk petezsák kukucsra. Azt szeretném megkérdezni a hasonló cipőben járó kismamiktól (ha nem túl indiszkrét) nagyságrendileg mennyit illik, ill. szoktak adni? Akár priviben is irhattok. Előre is köszönöm. Mindenkinek óriási drukk, mielőbbi babásodást és jó pocakosodást.
domi75

Jó reggelt,

Csibe,
Üdv itt.

Ibici,
Nem akarom elkiabálni de lehet h Vuk lelépett.
Marcus pedig pörög ezerrel, visszatértünk a normálba.

Nava,
Szívesen a linket. Hajad milyen lett ?
Futószalag: a hugival beszéltem és mondja hogy amikor uh-n van a Sote I-n az kb. 2-3 percig tart, én ezen úgy kiakadtam, az én dokim simán 15-20 percig is néz mindent. Hihetetlen hogy ekkora eltérések vannak.
De jó lehetett a szívhangot hallani.

Mieza,
Mielőbbi bírósági pecsétet :lol:
Húúú nem semmi az eset, amit az ügyvéded mesélt.
Hajrá május 7.

Rodina,
Huh a metrós történeted.
Hurrá 40 mm-es babóca :lol: :lol: :lol:

Kisbeeka,
Sajnálom a munkahelyi mizériát és tényleg ne emelgess nehéz dolgokat.

Vikus,
Kitartást, norcolut reméljük meghozza a várva várt vérzést.

Kispatak,
Jobbulást, remélem a masszírozás segít.

Pancsi,
Örülök a kis örökmozgódnak. Már hiányoztál.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajt,
Hát mit szórakozik ez a mensi… persze ha ágyazódás van akkor messziről kerüljön el !!!!!
Fogdokitól elköszöntem szerda reggel, de megbeszéltünk egy újabb talit május 15-re. Van egy pici pöttyöm illetve egy amalgám tömésem, azt gyorsan megcsinálja és minden fogam rendben és szééééép.
Amikor szerda reggel hazajöttem, kérdem a páromat hogy akarsz látni egy kétszázezres mosolyt 8) hát nem értékelte a humoromat.
Hurrá csíkos szoknya.
Te az ukrán paradicsomok ugye nem azért ilyen nagyok mert valami behatás érte őket.
Ügyi vagy az ültetéssel.
Nem semmi a szomszéd erkélye.

Andrea,
Ügyi voltál hogy házon belül megoldottad az oltást. Inszemhez drukk drukk.
Lelki petting :lol: )))))))))

Avarka,
Nagyon helyes.

KPN,
Drukkolok nagyon.

Eszterke,
Mielőbbi mensit.

Zsuzsi,
Ölelések Neked. Gyere sűrűbben.
Köszönöm a kedves szavaidat, Marci annyira jól van hogy tegnap 3.30-kor keltette az egész családot, mert ő kialudta magát, ugrált, rohangált és jól érezte magát, hát mi annyira nem.
És most megérkezett a szobájából (én a nagyágyon vagyok éppen) hozta a kék soha el nem engedem puhaplédet és a reggeli tápiját.

Macs,
Nagyon köszönöm a prividet.
Hurrá terhesgondozás.

Domi,
Üdv itt. Halkan de gratulálok.

kubuspace

Sziasztok!

Sajt!
Hogy alakul a barnás cuccod? van még?

Az a helyzet, hogy Lintner tanár úr elválasztotta a terhességet, ha lombik, és ha spontán! Azt mondta, hogy ha összesikeredik magunktól a Picúr, akkor nincs baj, mert a szervezetem addig úgysem hagyja, míg nem kész rá! A lombikra ő is több időt ajánl!!! 6 hónapot minimum! Mert az egy hormonális dolog! Azt mondja, hogy az én terhességem mindenki szerint extrán stabil volt 23 hétig, de sosem lehet annyira biztos, mint egy spontán terhesség! A szövettanra is azt mondta, hogy: miért, miért? mert lombik!
Úgyhogy ha összejön ágyban párnák közt a Pöttöm, akkor nem lesz gubanc-azt mondta! :)

Zsuzsi.bmc!

köszi :) reméljük, siker lesz majd pár hónap múlva :)
Nektek sem volt könnyű ez az időszak :( Sajnálom hogy ilyen nehézségeken mentetek/mentek át.
Az pedig, hogy a barátságodat megmentetted egy abortusz ellenére is tök jó! Nekem ez egy nagyon érzékeny pontom...nincs sok dolog amit nem tolerálok, de az abortusz az ilyen (meg az ittas vezetés, ill. az ha a szülők nem kötik be a gyereküket a kocsiban)! Ezekkel a világból ki lehet üldözni!
Valószínűleg a szakdogámat is azért írtam ilyen témában tavaly (Abortusz, Eutanázia, Halálbüntetés témában).
Remélhetőleg most már nektek sem lesz ennél lejjebb, és végre jó irányt vesznek a dolgok! Nagyon drukkolok! :)

Macs!
Jajj de jó, hogy mentek a saját dokihoz is! :D Ha ilyen sűrűn látod a picúrokat, lassan hiányozni fog, ha 1-2-3 hét kimarad majd! Bennem akkor fogalmazódott meg, hogy nem lehetne otthonra uh-t szerezni? :D De Laci leoltott, mert azt mondta, hogy éjjel-nappal rá lennék kötve ha lenne itthon uh-nk :D
Jól vagytok?
A sperma tuning már elkezdődött :) Lac egy hete szedi megint a spermafej növelő vitaminokat, és zellert eszik, meg tököt nyersen,...stb! Úgyhogy nem bízzuk a véletlenre! :)
De az első lépés, míg Lac készletét túrbózzuk, az piri! Úgyhogy hívogatom hogy jöjjön már! Aztán ismét piri, és utána jöhet a mehet! :D
Azért Lintner mindenképpen ajánlotta, hogy azt várjuk meg! De 1-2 hónapot simán kibírunk még! :)

puszi

eszter82
Budapest

A fórumtaliban én is szívesen benne lennék, persze én időpontot egyáltalán nem mondanék mert nekem kezdődik a vizsgaidőszak, úgyhogy állandó elfoglaltságom lesz :?

Kérdéseim tőszavakban (később majd részletezek)
Országos Heamatológiai Intézet, valakinek volt már velük kapcsolata ?
Van valamelyikőtöknek Willebrand betegséggel küzdő női ismerőse ?

Ma menős napunk lesz, délelőtt veszek Marcinak egy utcai cipőt, öröm hogy megint „kidobhatok” 8.000 ft-ot, ahogy ennek a gyereknek méretesedik a lába. Aztán házidokker áprilisi táppénzes papírért.
Csak ne lenne ilyen erős migrénem.
Na etetés

kubuspace

Kubu!

Köszi a gratulát.

Biztosan túl parás vagyok, de nagyon remélem minden rendben lesz. Időnként szokott fájni a hasam, mintha meg akarna jönni, de hála istennek nem teszi. Nagyon várom már a csütörtököt. Akkor fogjuk megtudni, hogy hányan vannak.

3 picurt kaptunk vissza, egyet pedig lefagyasztottak.
A HCG-m 240 volt, azt mondta a Tanárúr, hogy ő kettőre tippel, de volt már 340-es mellett is csak 1 baba.
Végülis mindegy hányan vannak, csak egészséges/ek/ legyen /ek/

Nálatok volt ilyen hasfájás ennyi idővel a beülti után? Tegnap volt két hete.
domi75

Eszter, annyira tisztelem, hogy ilyen erős csaj vagy!
A 8 hónap tényleg sok :? , de nagyon-nagyon drukkolok a spontánhoz!
De akkor, Hajrá Piri elsőnek! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szia Domi! Gratulálok! :lol:
Mi is hármat kaptunk vissza, és 324 volt a HCG-m, ketten vannak. Eleinte nekem is voltak szurkálódások, fájdogálások, nálam csak enyhén, szerintem a hormonváltozástól lehet. A mindjártmegjön érzésről többen is nyilatkoztak.

Maccs
vörösmacska

Köszönöm. Ez megnyugtató.

Emlékszem anno Babe-nél 206 volt és egy baba van. Szerintem nálunk is.

Macs:
Írtam privit, de nem tudom, hogy elment-e?

Eszter:
Előttem már mindenki elmondta, de én is nagyon sajnálom ami veletek történt. Hihetetlenül erős vagy. Minden tiszteletem a tiéd.

Kubu:
Sikerült a kiscipő?
domi75

Sziasztok!!!

Köszi az együttérzést!
A dobozemelgetés nem a munkatársaim hibája,sajnos a munkahelyemen sűrűn kell árut tölteni,és amik a részlegemen vannak többnyire 10-10,5 kg-osak,és elég hülye pózban derékból emelve kell hajolva a helyükre tennem őket.
A műtét utánra a doki munkakezdéstől számítva még 6 hétig nem engedett volna 5 kg-nál többet emelni,és 4-6 óránál többet dolgozni egyszerre egy nap.
A munkarendem szerint viszont 8-9 órát dolgozom,egyik nap 12-t!!!!

Na mindegy.
Csak sokan mondták már,hogy a sok cipekedés nem tesz jót,ha a nő babát szeretne...

A baba-látós sztorik megérintettek,és mivel kereskedelemben vagyok,sok kisgyerekkel találkozom,tegnap én is megkaptam egy kisfiútól,aki még csak "gügyög",hogy baba,de egyelőre ezt nem éreztem ÚGY...
szóval talán sokmindenkire/ sokmindenkinek mondja...

De irigységet nem érzek veletek kapcsolatban,csak követendő példát,hogy nektek sikerült! :D

Nekem is fog,jövő ilyenkorra már hárman leszünk,ez tuti :)
párom szerint azért fog sikerülni,mert ha én ezt egyszer elhatározom,akkor biztos,hogy úgy lesz! :D :D

Pussz nektek!
Vendég

Avarka
A húgod ikreivel kapcsolatban visszanéztem őszre, megnéztem a róluk készült képet, nagyon aranyosak és mennyire hasonlítanak egymásra :!: :shock: :D
Remélem a másik intézetbe, mondanak valami biztatót, nagyon szorítok Neked! :D Kép
Gondolom már sok mindent hallottál és olvastál a csodákkal kapcsolatban, így csak megemlítem, hogy hogyha már teljesen kilátástalannak is tűnik minden, a csoda v. csodák még az orvosok által mondottakkal szemben is megtörténhetnek, bekövetkezhetnek :!: :wink:
Vendég

Sajt@
Nekem az első lombikprogramom nem sikerült és most az akkor lefagyasztott babákat ültetik majd be. :D Először leállították a petf.-k működését majd most evvel a bogyóval felépítik a mhny-t. Nincs semmi…..nyugodtan kérdezzél csak :!: :D :wink: Igen, azért szedem a bogyót, hogy minél vastagabb legyen a mhny-a. :D
Nagyon szépek a virágok és milyen jól tudod a nevüket! :wink: A régi lakásunknál is a szomszédoknál cséri telep volt........ismerős! :(
Vendég

sziasztok,

a háttérből figyellek ám benneteket :lol: már amikor hozzájutok a fórumozáshoz

Csucsu utólag is köszönöm a névnapi köszöntőt

Navi hülyék ezek a gépek, nem is tudom mi alapján mondják meg a baba korát. én még nem is voltam 12 hetes mikor voltam az uh-n és az meg azt mutatta h már elmúlt a baba 12. na gondoltam akkor nekem is méretes babám lesz mint a családban annyi. 56 mm-t mért a gép, ehhez képest a legtöbb embernek 60 mm körül van a 12.héten. szóval szerintem nem kell ezeket komolyan venni

Eszter tényleg jó sokat kell várni a következő lombikig :( de az tök jó hogy nemsoká spontánkodhattok bármikor bekövetkezhet a csoda. ha esetleg még nem próbáltátok (és ezt másnak is mondom akinek hasonló a gond), nekünk a fer 14 rengeteget segitett a spermiumok számának növelésében. volt hogy 16 (!) millióval több lett. és tuti hogy attól, mert mikor abbahagyta a párom, megint visszaesett a szám. mi 5 millióval kezdtük amire egyértelműen lombikot mondtak és utána 20 fölé is felment a szám! igy mehettünk inszemre, ami sikerült is

Avarka hát neked sincs egyszerű helyzeted. :( remélem találnak valami megoldást, és elkerülhető a petesejt donor.

Sajti mi a helyzet megjött már? birnám, ha spontán... de nem kiabálom el, majd irj mizu

velünk minden rendben, néha van egy kis nyügi migrén, álmatlanság ilyenek de nem számottevő.. megvolt a fogorvos, házinéni, sehol semmi gond. legközelebb ha megyünk május végén, már megtudjuk a nemét is. kiváncsiak vagyunk már rá :)

Kép
vayacon

és természetesen mindenkinek küldöm a drukkjaimat, babásoknak további szép terhességet :lol: majd jövök bekukkantani néha

Kép
vayacon

Domi nem kaptam privit.

Maccs
vörösmacska

Pancsi, végül milyen dokinál voltál?

Maccs
vörösmacska

Lányok, hogy lehet ilyen szép kis vonalzókat csinálni?
domi75

Sziasztok!
Most értünk haza, extrasok beavatkozás volt ma, fél 1 után kezdték csak az inszemeseket, asszem 8-an voltunk azok... lombios is egy csomó, nekünk már hely sem jutott...
Ember eredménye a szokásos jó volt, ill ha lehet még jobb mint eddig 42 milla 90%-osak... Úgyhogy örült megint az alfahím... :lol:

Május 17-én kell menni az ítélethirdetésre :)... ezt be kéne írni a táblába!!!!...... rákérdeztem, hogy áll-e még a csak minden második ciklusban való inszemezés... mondta Sz, hogy igen, de ő úgy gondolja, hogy ha ez az inszem sem járna eredménnyel, akkor ezután a lombikot kéne csinálnunk... Szal, vagy így, vagy úgy de úgy tűnik ez volt az uccsó inszemünk.....

Most megyek lepihenek, szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
andrea-1

Eszter válaszoltam :)

Andi mennek a drukkok ++++++++++++++++++

Kép
vayacon

Andi!
Ez egy tuti szerencsés hónap!
Azért lesz ez az uccsó inszem, mert SIKERÜL!
domi75

Domi, kattits a vonalzómra és odanavigál az oldalra :lol:

Maccs
vörösmacska

Andi sikeres egymásra találás :arrow: :arrow: Kép

Eszter mensimeghozó :arrow: :arrow: Kép

Sajti beágyazódás :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Halihó!

Zsuzsi:
Etől a sok rossztól én is besokalltam volna, de mostmár vége a pechsorozatnak és jó dolgok fognak történni!
Kb. egy hónap múlva újra kezdhettek, nagyon szorítok! :)
A fórumtalira aki csak tud jöjjön el!

Macs:
Kökörcsin - hát persze, Naviék babaneve! :lol: :lol: :lol:
A szomszéd erkélye hagyján, látnád a lakást beülről! Annyi a lom, hogy járatokon lehet közlekedni és büdös is van. Nem is megyek feléjük! :)
Milyen jó, hogy sűrűn láthatod a gyerkőcöket, elvégre ketten vannak, akkor jár a dupla uhu. :wink:

Domi:
Üdv és halk gratula, nagyon szép a HCG-d!
Többféle helyről lehet vonalzót készíteni. Általában, ha vmelyikre rákatt a jobb egér gombbal, akkor a hivatkozást megnyitva eljutsz arra az oldalra és ott csak győzzél válogatni! Megszerkeszted a vonalzódat, aztán az url-es kódot bemásolod a profilodnál az aláírásba és elmented. Ezután pedig minden hsz-nál meglesz a vonalzód, sok sikert! :)

Kubu:
Migrénűző:
))))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((((
Jippíííí! Vége a fogorvosi macerának, gratula!
Kíváncsi leszek, nálam is megnő-e majd óriásira a paradicsom, bár itt nincs sugárzás, max. a mobilszolgáltatók és tévések antennáitól... :roll:
Örülök, hogy Marci ismét hozza a formáját, ezért szépséges nyúlcipő jár neki! :lol:

Eszter:
Ma is volt pici barna. Asszem megint én leszek a fórum nagy talánya. :lol:
Nektek pedig jhajrá ágy+párna, amikor már aktuális! :wink:

Kisbeeka:
Nem való most neked ez a melóhely, kár, hogy neincs jobb lehetőséged... Azért próbáld meg kímélni magad.

Röpcsi:
Aha, akkor a leállított pfészek működése után mindíg kell ez a mnyh növelő gyogyó... :roll:
A virágok latin nevét csak az ültetőkártyájukról tudom, mert nem dobtam ki. :D

Vaya:
Még mindíg csak barna pötyizés van, az is alig...
Fú, de izgi - alig egy hónap és kiderül talán a bébi neme! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Überalfánal nagy gratula! 42 M és 90%-os? :shock: :lol: Az erő vele van! :wink:
Sok-sok babaragacs nektek, jól kifáradhattál, pihenj sokat! :)

Macs:
De édes vagy, köszönöm és azt is, hogy megelőlegezted! :) El is érzékenyültem picit...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vaya!

Köszi!
Már itthon is van a 3 havi adag :D
már be is vette :D

...nem szarakszunk :)

Úgy döntöttem, hogy mi hozzátok csatlakozunk, és a 10-15 milliós csapatot erősítjük, nem az 1-2 millióst :D

te urad csak 3 hónapig szedte? vagy tovább?
mennyi idő után volt eredménye? mármint hány hónap után javult látványosan a spermaképe?

köszi mégegyszer

puszi

eszter82
Budapest

Próba.

Kép
domi75

Nem sikerült. :(
Majd még próbálkozom.

Kép
domi75

Eszter ezt hogy csináltátok? :lol: ezek szerint mégis lehet kapni valahol...

naná hogy ti is a 10-15 millásba lesztek :lol:

mikor először kimutatták az 5 milliót, akkor 3 hónapig szedte, utána ment fel 21 millióra. Aztán abbahagytuk, mert akkoriban Forgács Tanárúr azt mondta, hogy szerinte az első eredmény téves lehetett. szóval nem hittük, hogy attól lehetett a látványos javulás

aztán közbejött az endó műtétem és miután megint orvoshoz jutottunk, immár a bmc-be, akkor megint nagyon lecsökkent a szám (volt egy 3,5 és egy 6 millió körüli). na akkor megint nekiálltunk és kb két hónap múlva mentünk vissza spermakontrollra, akkor 16 millióra ment fel. utána még egy hónap eltelt az inszemig szóval szerintem addig még többet javulhatott. bár akkor pontos számot nem mondtak az össz sejtszámra, de Skriba doktornő nagyon megdicsért minket, hogy szép volt az eredmény

úgyhogy nektek is hasonló javulást :D aztán majd számolj be az eredményekről

Kép
vayacon

sziasztok

gratula az új kismamiknak,
bocs hogy nem jöttem mostanában de már elég fárasztó volt a reggeli kelés meg a meló utána rohanás az oviba és haza főzni....
múlt héten beteg volt Filip is, anyukám jött hozzá hogy még utolsó héten dolgozzak.
ma voltam utoljára dolgozni , de megint beteg lett szegénykém, torokgyulladása van, egész csúnyán köhög, pedig még nem is evett fagyit, nem tudom mitől lehet ???
na mindegy most már itthon leszek és ő is keveset fog oviba járni, ha jön a meleg akkor megyünk a kertbe.
már elég volt a melóból, jó a társaság azért sajnálom hogy nem megyek már de megyünk majd látogatóba.... meg kell már a pihenés is, hogy minden rendben legyen Hannával.

jó hétvégét nektek , elmarad a holnapi kirándulásunk, legfeljebb a kertbe kimegyünk egy kicsit napozni, hogy a bacikat elűzzük Filiptől....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Talán most?

Kép
domi75

Sziasztok lányok! Hát akkor mesélek...Vasárnap ugye kérdeztem itt tőletek mitől feszülhet ennyire a hasam? és kaptam szép számmal válaszokat, amitől félig-meddig meg is nyugodtam.Na de ez napról napra rosszabodott , kemény lett, alig kaptam már kedd estére tőle levegőt és hőemelkedésem is lett. Ezen felbuzdulva én , szerda reggel bementem a doktornénimhez h. nézzen meg.Hát jól tettem, mert az uh-n folyadékot talált a pocimban. Azt mondta v. túlstimu, v. terhesség okozza ezt. Ezután vérvétel volt , 2000 ml infúzió és a végén csapolás, ami finoman szólva elég kellemetelen élmény volt. Viszont 2 infúzió között bejött és közölte kedvesen, h. terhes vagyok és ettől beindultak a petefészkeim, ami hiperstimulációhoz vezetett és ezért a folyadékgyülem! Hát csak csendben örülök a jó hírnek , mert azért félek ettől "dologtól".Azóta is csüt. pént. infúzióra, vv. és uh járok és már jobbak a leleteim és jobban is érzem magam viszont még mindig van szabad folyadék a hasüregben, de nem annyi, h. meg kellett volna ma csapolni. Vezetnem kell egy folyadéklapot is, h. mennyi foly. vittem be, ill. mennyi távozott.Legközelebb hétfőn kell mennem és remélem stagnálódik a dolog mert nem szeretném ez végett elveszíteni a babócánkat.
Úgyhogy köszönöm MINDENKINEK a drukkott és én is nagyon szorítok mindenkiért!!! Zugolvasó módban én azért minden nyomon követek, de nem vagyok egy nagy irogatós típus/ bocsánat/ :oops:
Ja és múltkor nem írtam, de képzeljétek punkciókor 15 mm volt a nyh vastags., beültikor 24 mm/ dokinő ájuldozott rajta/ és ma rekord 32 mm vastagságú. De nekérdezzétek, h. hogyan mert semmi extrát nem csináltam!Puszi mindenkinek és kérlek szorítsatok a további pozitív fejleményekért. ildi Szép hétvégét mndenkinek!
hildus

Domi:
Ügyes vagy, sikerült a vonalzó! :)

Lukácsné:
Ó, szegény Filip, talán a jó levegő és a napsütés segít, jobulást kívánok neki!
Kollégáid elbúcsúztattak vmivel?

Hildus:
1. Bakker, 33 mm-es mnyh! :shock:
2. Túlstimu? :shock: :shock:
3. Várandós vagy, juhéj!!! :shock: :shock: :shock:
Halk gratula :lol: és a hiperstimu húzzon messzire!

Csajok, mostmár kezdek vérezgetni, talán megjött bládi... :cry:
Na mindegy, akkor hétfőn szerintem megyek a bíemszíbe. Jön vki?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajti, én hétfőn tuti megyek...
hildus

Sziasztok!

Itt vagyok, csak pár nap külföld miatt "hanyagoltalak" benneteket.
Ez most csak egy rövid életjel, visszaolvasok és jövök :!:

Kép
judit0713

sziasztok,újra itt,de ma még megyek tovább,nővéremhez jöttem át kutynak gyógyszert adni,aztán bringával tovább haza.

nos,képzeljétek,nekem 30-ára volt beírva a naptárba,hogy megjön,előző 3 napban nyoma már volt,hogy meg fog jönni,és a hasam is fájdogált,mára meg mintha eltűnt volna,se nyom,se fájdalom,vígan bringázok.
Így ha holnap megjönne -és persze miért ne,ha már kimozdulhatok végre a taposómalomból.....-szóval akkor is csak kedden megyek bíemszíbe,mert elb.....ták a beosztást,pedig kértem,hogy délutánosnak írjanak be hétfőtől szerdáig...
szóval akárhanyadik nap is,aznap tudok menni,remélem nem gáz,ha nem 7vége,és mégis beszámítom a +-1 napot a harmadik mellé....

eddig annyira akartam,hogy megjöjjön,hogy úgy tűnt,2 nappal előbb fog,most meg már késik is... :(

deeeeeeeee,sajna nem azért,hogy tesztelhessek,ez sajna tuti....
úgyhogy kár lenne örülni...
viszont bosszant,mert szeretném már elkezdeni :D

úgyhogy kedd reggel megyek,pedig akkor kettőtökkel is találkoztam volna végre.

na pussz mindenkinek,vigyázzatok magatokra,és a babókra is!!! :)
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Hildus! Ez olyan csúúúúcs!Biztos, minden rendben lesz!!!

Sejtésem szerint már mindenki pihen.... a babások különösen :)

viszont nekem most van időm...
Segítséget szeretnék kérni, mert megint elbizonytalanodtam. Korábban már írtam, hogy bár 4,5 éve várjuk az áldást, még nem volt HSG-m. Szóval arra gondoltam - jobban mondva az egyik barátnőm sugallja - hogy mivel csak júni elsején megyünk először a bmc-be, addig még beleférne hogy megcsináltassam. A nődokim meg is csinálná, bár szerinte felesleges, mivel katona baj van. De ki tudja, talán csoda történhet, és kiderül, én is oka vagyok ennek az egésznek, és még akár a hosszú rákészülés alatt spontán is összejöhetne... Kérlek titeket, ha van ötletetek, írjátok meg akár nyilvánosan akár priviben. Ráadásul mivel nálunk baci miatt rossz a spermakép, elvileg nem is érinkezhetünk védekezés nélkül :cry:
Nem tudom, olyan car ez az egész, ez a hosszú várakozás, meg a tanácstalanság. Meg aztán ha esetleg a bmcben meg hiányolni fogják, hogy nem volt meg a hsg, és még akkor kezdenek ezzel is foglalkozni, akkor még tovább húzódik minden...
Nem tudom, mihez kezdjek.

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Végre jó idő! Megyünk a telekre! Juhééééé!

Wikka: Nálunk is katona probléma van és a teljes kivizsgáláskor mégis megcsinálták az átjárhatóságit. (szerencsére minden rendben) Szerintem minden vizsgálatot érdemes a kezdés előtt elvégeztetni, nehogy a sikertelenség után derüljön ki hogy máshol is baj van. Persze nem lesz, de azért csak jó tudni.
Én pl. kértem IR vizsgálatot és volt egy minimális eltérés. Azt mondta a doki, hogy belgyógyászként erre nem írna gyógyszert, de mivel babát szeretnék, hátha könnyebb lesz így megtapadnia.
És lám, lám.

Kisbéka: szerintem nem gáz a +-1nap

Sajt : Köszi, megszenvedtem vele. Azért én még drukkolok, hogy ne jöjjön meg.

Hildus: gratula, vigyázz magadra és pihenj sokat.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kép
domi75

Sziasztok,

Imádom Marcit hogy 5-6 között úgy dönt hogy kialudta magát, ezzel minden oké, hiszen én is korán kelő vagyok/voltam, deeee most tudtam volna aludni.

Eszter,
Tegnap elég röviden írtam, de csuriban az ujjaim a két hónap múlva ágyban párnák közöttihez 8)
És még annyit hogy minden tiszteletem a Tiétek, nagyon erősek vagytok.

Domi,
Én inszemes voltam anno Marcival, de nálam semmi tünet sem volt :lol:
Hajrá csütörtök.
Remek a vonalzód :lol:
Jó telkezést.

Cipőt vettünk, csak 7400 pénz volt :shock: ja és ha 20-ast vettem volna akkor azt kb. 3 hét alatt kinőtte volna, így eggyel nagyobb (tényleg nagy) méretet vettem, nem fogok 3 hetente új pipellőt venni, főleg ennyi pénzért (és ez még a legolcsóbb).

Kisbeeka,
Gondoltam hogy nem a kollégáid hibája a nehézdoboz emelgetés, de akkor is, meg akkor se !
Drukk hogy ha kedden kell menni azt még elfogadják !

Vaya,
Jó hogy jelentkeztél. Örülök hogy jól vagytok, migrén meg mondjon le !

Andi,
Juhéj, remek eredmények, akkor babaragacsokat elindítottam, jóóóóó sokat !

Lukácsné,
Hurrá hogy vége a munkának, pihenj amennyit csak tudsz, Filipnek meg jobbulást.

Hildus,
Nem semmi ! Mega giga drukkok hogy minden rendben legyen.

Sajti,
Afene, úgy reménykedtem, de akkor most jön a kezdés :lol:

Judit,
Na végre, már hiányoztál :lol:

Wikka,
Amennyiben a dokid megcsinálja, és mivel ezzel időt is nyerhettek, azt hiszem megcsináltatnám a HSG-t, legalább lesz egy friss eredményed.

kubuspace

Egész éjszaka ezen gondolkoztam: aug 7-re vagyok kiírva, a dokim 8-tól szabin van két hétig, szóval mi van akkor ha Liza úgy dönt hogy még bent szeretne maradni, általában tudom h ki a dokim helyettese, de mivel most nem a megszokott időben megy szabadságra, így másvalakit kér majd meg. És nekem eszembe ötlött h mi van akkor hogyha S ügynök lesz a befutó. Persze tisztázni fogom a dokimmal, de amíg nem beszélhetek vele ezen jár az agyam, mert én őt nagyon nagyon nem akarom.

kubuspace

Nekem nem kell a laptető !!! :lol:

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?