Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a válaszokat a nőgyógyászatos vizsgálattal kapcsolatban!
Nagyon korán ott leszek,mert páromnak is aznap kell menni,így hajnaltól tudok sorba állni a 10 órás kezdetű vizsgálathoz :)

ez csak elég lesz,hogy hamar bejussak,nem? :)
Vendég

Macsek én elkapom, ha másnak jobban nem köll most.. :)
andrea-1

Andi a tiéd :lol: sok szerencsét hozzá Kép

Voltam ma védőnőnél, van kiskönyvem :lol: és van kismamanacim, mert úgy nő a pocóm, hogy már sima gatyák nem jönnek rám!

Maccs
vörösmacska

Na a hasról inkább ne is beszéljünk :)... az enyém jelenleg olyan kb. mint egy félidős terhesnek... :))... Bele se gondolok hogy mi lesz, mikor elkezdem az utrót is bedobálni majd....... :oops: :oops: :lol:
andrea-1

Avarka!
Nagyon sajnálom, nagy ölelést küldök!

Én úgy tudom, ha nem volt beülti, az nem számít! Szóval olyan, mintha nem is lett volna! De majd a többiek megmondják. Szerintem nyugodtan mond el Katalinnak, hogy ezt olvastad és szerinted egy próbát megér!

Vörösmacs!
Gratulálok a kiskönyvhöz! Mikor én is először otthon áttanulmányoztam, el is sírtam magam! Nagyon jó érzés végre a kézben tartani!

Lányok, mindenkinek nagyon szurkolok továbbra is!

rodina74

sziasztok
én is régen jelentkeztem már, írtam még régebben hogy nem lett jó az AFP-m és elküldtek genetikai vv-re meg genetikai tanácsadásra.
a vv-t persze a tb nem támogatja, csak 4500ft volt és még aznap megvolt az eredménye, ami jó lett.... a tanácsadásra meg kértem időpontot és közölték hogy ilyen eredménnyel ne is menjek oda, mert 3 órát ott ülök és uazt mondják el mint a telefonba.
a vv kicsit izgi volt mert elfelejtettem hétfőn időpontot kérni és szerdán ugrott be hogy hoppá ezt jól elfelejtettem... aztán mondta a dr nő hogy 1órám van hogy odaérjek vagy felejtsem is el, mert már nem fogja tudni megcsinálni, csepelről rohantam be a belvárosba majd vissza dolgozni , klassz volt.

avarka
sajnálom de ne add fel és ne akarj "okos" lenni mert én ezzel jól megjártam annak idején a dokinőnél....

mindenkinek drukkolok.

sajti hajrá spontánkodás.

rony
neked is drukkolok.

még vki írta hogy pénteken megy vissza , bocs de már nem tudom követni ki volt az de drukk neki is.

én jól bírom a terhességet és már tényleg csak a héten dolgozok, aztán itthon leszek.
szombaton leszünk 6 éves házasok kicsit pihenünk a sok meló után.

woody
ti hogy vagytok? készül a szoba?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Vörösmacs: gratula laptető és már pocak is nő ez nagyon jó, lesz még remélem sokkal nagyobb is! Gratula kiskönyv!!! Cicód sem semmi ám, tündéri!

Rodina: olyan jó volt ismét olvasni a blogodat, ti is nagyon várjátok már, még egy pár hó! Vigyázz magatokra és beszélgess sokat vele - rajtam csak nevettek annak idején, és is beszéltem hozzá, hogy legyen jó kisfiu - bárcsak most is az lenne!

Zsu: veletek mi van kezdés??

Avarka: nagyon sajnálom, de remélem lesz még legközelebb.

Mieza: járok még dokihoz, a 4. sorozatot kezdem, de most a lumbágó nagyon betett. Te meddig jártál, nekem tuti ez lesz az utolsó, anyagilag kész vagyok és nem is vagyok jól sajna. Igaz most én emeltem meg magam.

Sajti: veled mi van, remélem te is a kezdés felé haladsz?

Vbeni: te is vigyázz magatokra!

A képeket holnap felteszem de most nem vagyok jól

üdv kispatak
Vendég

Jó reggelt,

Mieza,
Hogy sikerült a vasárnapi progi ? Néztelek este a Tv-ben, de nem ismertelek fel :lol:
Tegnapi szúrás rendben volt ?

Kispatak,
Ajaj lumbágó. Jobbulást Neked.

Hildus,
Drukkolok.

Csucsu,
Hasmenés még mindig, nem is merem mérlegre állítani, hogy megnézzem mennyit fogyott. Az a gond hogy a diétás cuccokat nem eszi meg, csak olyan kaját hajlandó elfogadni, ami egyébként sem hasfogó.
Kedve egyébként hihetetlen jó.
Hogy van a hasad ? Szúrások ?

Andrea,
Hipermegagiga csuriban az ujjaim.
Uh nem semmi a csajszi története.

Avarka,
Ahogy Macs is mondja lehet meg kellene várni, hogy mit mond Katalin.

Kisbeeka,
Drukk hogy időben végezzetek.

Macs,
Juhéj kiskönyv.

Lukácsné,
Nem semmi a magyar eü.
Akkor most az eredményekkel minden rendben ?
De jó hogy már csak a héten dolgozol.
Előre is boldog évfordulót Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szijjasztok Leányzók!

Kicsit elmaradoztam , de szerencsére nem írtatok annyit :D

Először is Avaraka, én is nagyon sajnálom, ez eléggé fusztráló lehet, de kell lennie megoldásnak!
Én Macsekkal értek egyet, h. először hallgasd meg, mit mond Katalin, aztán ha úgy érzed, nem okoskodás, akkor azért említsd meg a másik fajta hormonos stimut...

Én ma voltam uh-on itt Fehérváron, de közölte velem a dokinő, h. még korántsem vagyok 12 hetes :shock: :shock: :shock:
Én ezt nem értem már, de komolyan... most akkor h. a francba kell számolni???
Persze logikusan eléggé nyilvánvaló, h. csak 10 hete van velem a picúr, de mivel úgy számolják ezt is, mint a spontán terhességet, ezért 2 hetet rászámolnak, azaz rászámoltak a BMC-ben... :roll:
Szóval elméletileg szerda-csüt-től lépek a 11. hétbe a méretek alapján :? Végül is tök mindegy, csak már olyan jó lett volna túllenni ezen a genetikai uh-on és kombi vv-n!
Amúgy tök vicces, milyen fura az emberi elme: ameddig azt hittem, h.most leszek 12. hetes, olyan jól voltam, semmi hányás, csak a gyomrom fájt esténként, most meg hazajöttem és kitaccsoltam :lol: most még lehet, hisz csak 11 hetes leszek!
Majd pénteken megyek a saját dokimhoz, kíváncsi leszek mit mond!

Andi, jó méretek! Pénteken inszem :D

Lukácsné, én is: boldog évfordulót! nehogy elfelejtsem :lol:
Biztos furi lesz otthon lenned eleinte, de aztán majd már vissza se akarsz menni melózni :D

Kubu, akkor ez a rota elég durva, de nyilván nem oltathatod be minden ellen! Én is így tennék!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi
nekem is az első 18 hétben nem volt akkora Hanna , ezért lett rossz az AFP-m és ezért riogattak hogy lehet hogy down kóros lesz.
a 12 hetes uh-on 11hetes volt a 18hetesen meg 17, mindig 1héttel visszább járt mint kellett volna.
ne izgulj majd beindul és elkezd nőni, mi a 19 hétre értük el a 19 hetes kort.
mostmár minden rendben van vele és nő a maga ütemében.

mindenkinek köszi a köszöntést.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navi, a terhességet alapból mindig az utolsó mensihez számolják először. No mivel neked ha jól emlékszem jó sokára volt a leszívásod máris torzul az eredmény, mert nem a vélelmezett középidőben termékenyül meg, csak ezért lehet kisebbb a picurod, ami nem jelent semmit, mert magához képest pont jó :lol: :lol: a mérete, szerintem :roll:
Akkor ez a hányás és rosszullét dolog csak pszihésen van nálad? :shock:

Lukácsné, örülök, hogy végül minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Szépnapot Mindenkinek!

Navika: Hát ha valakinél, nálunk aztán tényleg lehet tudni, hogy pontosan mennyi idős a bébi .... ne izgasd rajta Magad, hogy mit mondanak..... ráadásul ha anyucira üt, akkor érthető, hogy picinke a lelkem.... :)

Lukácsné: én is boldogságos évfordulót kívánok Nektek! :)

Kubu: jobbulást, gyógyulást kívánok!!!!!!
andrea-1

Kispatak!
Hidd el, egyszer minden jóra fordul! Tudod, a tékozló fiú hazatér!
Nagy ölelés neked! Hogy van a hátad? Most olvasom, hogy a lumbágód van! Nagyon sajnálom! Kíméld magad!

Navi!
Mekkora volt a babátok, hogy ezt mondta a doki? A méretek alapján ezek szerint velem vagy egyidős terhes. Én csütörtökön töltöm a 11. hetet! Ne idegeskedj semmin! A babák néha gyorsabban, néha lassabban nőnek! Most akkor mikor is mész a kombi vv-re?
Péntekhez szurkolok! Még az is kiderülhet, hogy a mostani doki nem mért jól!

rodina74

Sziasztok!

Voltam a BMC-be.. 6 hónap múlva lehetne újra próbálni, de kerekperec megmondták, hogy nem sok esélyt látnak.

Muszáj más véleményét is kikérnem... :?

Kép
avarka

Avarka: nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Írjál privit annak a lánynak akinek sikerült a rosszabb FSH-val is 7 petesejtet nyerni...vagy nézd meg ezt az oldalt WWW.WOMENSCARE.HU...le kell nekik írni a kálváriádat és a labor eredményeidet,hátha tudnak segíteni!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Avarka, nagyon sajnálom. :(
Pedig nagyon drukkoltam!

Kubu, szerintem 41 körül volt a fotel. Én is néztem a tesz-veszen, volt egy kék színű. De a párom nagyon édes volt és azt mondta, hogy ezt megkaphatom ajcsiba, és majd a második babánál is jó lesz. :D

Nava, minden babá máshogyan fejlődik. Az lehet majd, hogy a terhes könyvben át fogják majd írni a várható születési dátumot, de ez nem lényeg. Hiszen ahogyan a szülésfelkészítőn mondja nekünk a nő, a baba nem olvassa ezt és akkor érkezik amikor ő akar. :D :D :D Ja és még a végén is vannak nagy eltérések, hiszen van, hogy valaki kevesebb, mint 3000-rel valaki meg több mint 4000-rel születik.

Lukácsné, szuper, hogy minden ok Hannával!
Köszi jól vagyunk, ma voltam terheléses cukron. Voltam már többször az IR miatt, de most nem volt valami jó. :?
És jövő héten pedig dokihoz megyek ismét és láthatom Lilit. :D
Nekem már csak 4 hétig dolgozok. :D
Gratulálok az évfordulóhoz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Rony: mi van veled/veletek :?: :?: :?:

Andikám: Sztyopácskával pont tegnap beszéltem telefonon...Minden rendben van vele,zugban nyomul :lol:

Navikám: minden rendben van és lesz is :!: :!: :D :D :!: :!:
Hány kilót fogytál a semmiből a sok hányás miatt:?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Csucsu, pénteken Veszprém- Nagyvázsony- Taliándörögd
Szombaton Kecskemét (és mentettem egy tacsit Szabadszállásról :) ) most gazdit keresünk neki :lol: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... 241/Luxor/
Vasárnap szuper volt, annyira elfáradtam, egy gyönyörű német dogot tartottam végig. Abszolút gyerekbarát, volt, hogy négy apróság ült rajta. (Nehezen küzdöttem le a vágyamat, hogy ne lopjak egy gyereket… volt akinek 4 is volt, észre sem vette volna :lol: )

Sajti, voltam egyébként tegnap Tündérkeresztanyámnál (így hívom a lélekgyógyászt, mert annyira olyan!!!) És azt mondta, hogy az stimura befejezzük a dolgokat, szépen haladok, nagyon befogadó képes vagyok. Remélem a baba is így gondolja majd :oops: Mikor mész legközelebb?

Kubu, Csajok, a Deca szörnyű!!! Tegnap és ma is végigbőgtem. Akkora adag és iszonyúan csíp. Olyan mintha a méhembe szúrná a párom. Ma reggel megpróbáltam én is szúrni, nem ment, véletlen kirántottam közben, most van egy lila púpom. Másnak is ilyen gáz volt?
Nekem soha semmi bajom nem volt a tűvel. És a fájdalom küszöböm is igen magas, többször volt, hogy nem vettem észre, hogy vérzek, vagy, hogy egy irgalmatlan kékeslila folt van rajtam. De az első lombik alatt az injekciótól… nem is tudom. Meghalok. Annyira fáj…

Andrea, jó ilyeneket olvasni! Imádom a csodákat :lol:

Avarka, majd számolj be, hogy mit mondott a doki! most olvasom… 6 hónap???? miért??? mit mondtak?
Sajnos Kanyóék nagyon jók, biztos meg volt az indokuk. De kíváncsi lennék, hogy mi az, mert én a 3 hónapot is alig bírtam ki. A lapar miatt? De hát pl. a Kata (Macs és Navi ismerik) már 1 hónappal lapar után mehetett lombikra. (mondjuk longra..)

Aki kérdezte, kapott választ az endo elleni csodakenőcsre? http://www.womenscare.hu/
A lényeg, hogy egy krém, Maxikoi Yam gyökérkivonat. Nem olcsó, de 3 hónapos adag és se Navinak, se nekem nem nőtt vissza az endo. Mondjuk nem egy reprezentatív minta, de nekem elég ez az eredmény. Van egy kontakt, norvégiában, egy magyar lány, aki nekem pl. sosem vette fel, mailben meg elég bunkó volt… és aztán se vette fel.
De a lényeg rajta a tájékoztatón. Én a Navinak adott tanácsait követem.
Kérdezzetek, ha valami még érdekel benneteket.

Lukácsné, mit jelent, hogy megjártad a dokinőnél?

Kispatak, beteg háttal nem szabad emelgetni… Én tényleg iszonyúan betartom, főleg a párom. Semmi emelés. Se bevásárlás. Még a porszívót se emelgetem, csak húzgálom. Fontos, hogy ne dolgozz magad ellene, mert nagyon sok pénzedbe fog kerülni, amit a szép kertedre, vagy utazásra is költhetnél.
mieza

No, ismeritek Szőke Andrást? A Szőke kapitányt? :) Én régóta és nagyon kedvelem. Kevesen tudják, de ő csak a médiában bohóckodik, ami igazán boldoggá teszi, az a segítés más embereken. Ahogy a barátnőmmel kalandoztunk/kirándultunk, megálltunk nála. Taliándörögdön csinált egy "természetgyógyász" központot, ott fogad csoportokat (kicsit-nagyot) több napra.
Nekem teljes testmasszázs jutott, barátnőmnek pedig talpmasszázs. Juditról semmit sem tudott, de egy az egyben elmondta a talpa alapján, hogy mi a problémája az életben, mit hogyan kell megoldania.
Mi is beszélgettünk és nagyon jókat mondott... Iszonyúan belelátott az emberbe, annélkül, hogy tudott volna az én bmc-s kirándulásaimról. Tudjátok, az endon kívül (ami most nincs is) semmi igazán durva szervi bajom vagy a páromnak nem volt, ami miatt ne sikerülhetett volna az első lombik. Azóta persze iszonyú sokat fejlődtem. Még türelmesebb lettem (ugye Navi?:) Eljöttem a nagyon stresszes munkahelyemről és bár sokkkkal jobb ajánlatokat kaptam, egyiket sem vállaltam el, mert ugyanaz a mókuskerék lett volna. (Iszonyú nehéz nézni a kampányaimat és már nincs hozzájuk semmi közöm :( de ezen is túl vagyok.
Harcoltam magamért a cégemmel szemben. (ma este aláírjuk, szorítsatok, hogy legyen már vééééége!) és megoldottam apu storyját a friss tesókával, meg a barátnőm agresszív párjától való elköltözést is. Lételemem a segítés, ha csak a kutyusokra gondolunk, amit a régi munkás életem mellett nem tudtam megvalósítani.
Iszonyú ronda ilyet mondani és valószínűleg a februári önmagam jól eltörné a kezem, de most tényleg sokkal érettebb vagyok egy babára, valahogy jobban belefér az életembe is. Lenyugodtan és meghajtottam a fejem a sors előtt.

András szerint a mostani nők félnek megélni a nőiességüket. Erősek és egzisztenciálisan jók, munkások szeretnének lenni, bizonyítani. Egy férfi lélek mellé viszont nem fér egy baba, mert ő anyalelket keres... Jaj csajok, annyi nagyon szép gondolatot mondott, igazán spirituális érzés volt!

Szőke szerint itt bolyong már körülöttem ez a kis lélek, csak keresi a helyét, várja a pillanatot, amikor a legbefogadókészebb vagyok :) Olyan szép ez a gondolat, nem?
Tegnap meglátogattam a barátnőm másfél éves kisfiát, most kezd beszélni, tud vagy 70 szót. Ők nem tudnak a lombikról. Meglátott és megszólalt, hogy pici baba. A barátnőm csodálkozott, mert nem tudta, hogy ismeri ezt a két szót így együtt. Megfogta a hasam és mondta, hogy pici baba. Kérdeztem, hogy Berti, hol a pici baba. Ő meg csak nézegetett körbe-körbe körülöttem.

Tudom, hogy butaság, de olyan jó lenne benne hinni :)))
mieza

Hú, teleírtam az oldalt :) Csatolom a táblázatot:
A remények és hitek táblája
mieza

Képzeld Navi, mit hozott ma a posta!
Egy dvd-t!!!

Szóval, sikerült kb. egy hónap alatt kihoznia...
Akinek kell, szívesen továbbadom. Endo elleni torna van rajta!
mieza

Lányok!

Nagyon szépen köszi az együttérzést! Nincs itt a világvége.. :)
Köszi a tippeket. A lányzónak írtam és már bejelentkeztem a dokijához.. a vonalzóm számol.

Igzából a petesejt donort tartják megoldásnak, de nem tudom.. Hugom segítene.

Ma 16 éves a kislányom! Szóval, ha nem lesz mégegy babám, meg tudok békülni a helyzettel.

Mieza:
Torna petefészek serkentésre nincs véletlenül?

Lukácsné:
Engem is érdekelne, hogy miért jártad meg és mi történt?

Kép
avarka

Csajok, köszönöm mindenkinek aki szorított, megszületett a közös megegyezés, épp 2 perce aláírtam! Ez az áprilisi csoda, a májusi csodát ugye tudjátok mire tartogatom :)

Szóval, mindenkinek, akinél bármi munkahelyi gond van, vagy épp kirúgták, ne omoljon össze. A lombikosokat védi a törvény, abszolút munkavállaló párti. Egy cég pedig nem fog belemenni, inkább közös megegyezik :)
mieza

Köszi Lányok, mindenkinek a drukkokat, talán elteszem legközelebbre mert a mostanihoz nincs már rá szükségem. Teszt is negatív lett, ma már megjött rendesen is, úgyhogy ez ennyi volt.
Szerintetek van valami vizsgálat, amit érdemes megcsináltatni, mert ez már kicsit nyugtalanít, hogy tök jók a petesejtek, szinte mind meg is termékenyül, még az 5-6 napokat is kibírják és egyszerűen nem maradnak meg. Van valami ötletetek? Genetikán túlvagyunk, az IR-t is megcsináltattam, tényleg nem tudom már mi kéne a sikerhez.

Avarka!
Rettentően sajnálom a dolgot :cry: :cry:

Mieza!
Örülök, hogy meg tudtatok egyezni. Koccintok veled pezsgővel így virtuálisan :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Mieza, beszarok... :lol: de legalább odaért!

Nem butaság, amit a végén írtál!!! A kisgyerekek még látnak, addig amíg vmi kedves szülő v. rokon "fel nem világosítja" őket, h. nincs ott semmi és ne beszéljenek hülyeségeket :roll: Nekem is volt ilyen élményem, amúgy kb. 1 évvel ezelőtt egy boltban találkoztam egy régi oszt.társammal és a kis 2 éves rám nézett és mondta, h. baba! Olyan fantasztikus érzés volt! :lol:
És tökéletesen egyetértek Andrással is, nagyon felvilágosult ember, ezek szerint! Tök jó lehetett!

Veled a Nóra bunkó? Éredekes, mert velem nagyon kedves... vagy ennyire mások lennének az elvárásaink...? Nem hinném :?

Macsesz, azért nem hiszem, h. pszichés lenne, de egy kicsit elgondolkoztam rajta :)
Igen, ez eszembe sem jutott, h. nekem a leszívásom is később volt...

Köszi lányok a nyugtatást, de igazán nem az a bajom, h. kicsi esetleg a baba, hanem, h. ennyire nem képesek normálisan megmondani, h. akkor mennyi idős is :shock:

Rodi, most nem mondott méretet, csak vmi BPD-t, ami a koponya-falcsontok közötti távolságot jelenti, a'sszem, ez 17 mm, tehát kb. egy 11 hetesnek megfelelő!
Hát a jövő héten csüt. vagy pénteken újra megyek és ha akkor 12. hetesnek megfelelő lesz a mérete, megcsinálják a kombi vv-t!
Pénteken a saját dokim csak tudja majd mi az ábra, hiszen tudom, h. voltak/vannak lombikos anyukái!

Lukácsné, azért ez elég durva, h. teljesen felelslegesen ijesztgettek pont ilyen fontos dologban! Persze a lényeg, h. már minden rendben!!!
De egy picit megkeveredtem... szóval mikor neked azt mondták, h. elvileg 12 hetes vagy, de még csak 11 voltál, az azért volt, mert valóban 11. hetet töltötted (úgy értem a lombik leszíváshoz képest) vagy egy héttel tényleg kisebb volt a baba a kelleténél?

Woody, ez jó, hát tényleg nem olvassák azt a fránya kiskönyvet, majd jönnek ha akarnak :lol:

Andi, a párom normális méretű, úh. talán nem lesz olyan kicsi :lol:
Hát ja, nálunk aztánnem nehéz kitalálni, mikor is fogant :lol:

Angyalka, szerintem max. 05-1 kg-t fogytam, annyit azért nem hánytam/hányok, max. 1 héten 2-3x össz., ez nem sok annyira :roll: Most vagyok kb. 47 kg...

Avarka, 6 hónap??? Uhh, de rohadt sok! De miért? Sajnálom :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, gratulálok! Jönnek sorban a csodák :wink:

Rony, nagyon sajnálom :(
Esetleg te is megnézhetnéd azt az oldalt, amit Mieza csatolt be! Ez természetes progeszteron, ami a beágyazódáshoz elengedhetetlen!

Avarka, de jó, nem feladni, hanem rámozdulni a témára!
Persze nyilván kicsit más a helyzet, h. van már egy lányod, de lesz még kisbabád is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja, és a vonalzóm így ezek szerint nem jó, de most nem írogatom át, majd ha már biztosabbat tudok... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Mieza!!
Ahogy írtad,hogy voltál Talindörögdön,egyből beugrott,hogy ott él a Szőke András.Én is nagyon bírom,és tök jó,hogy ilyen jófej volt Veletek. :lol:
Neked elküldte ez a csaj a krémet??vagy hogy jutottál hozzá???Mert Én is írtam neki,de elég fura amodora,lekezelő volt Velem is,És nem válaszólt már egy 1,5 hete.DE mondjuk ezt lehet inszem/lombik alatt is használni???Ennyire fáj az injekció?? :roll: :shock: Örülök,hogy megoldódott a munkhelyi gond. :wink: Amúgy mikortól indul a védettség??Már a stimu alatt is??és próbaidő alatt is érvényes???

Avarka!!
Annyira sajnálom... :oops: Kell lenni valami megoldásnak.LÁnyodnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Vaya!!
Boldog Névnapot!!!!!!!!

Navi!!
A lényeg,hogy szépen növögettek,de azt Én sem értem,hiszen lombiknál lehet tudni pontosan mekkora a baba.Drukk a péntekhez.Aztán ygere majd mesélni.

Rodina!
Megy az idő Nálatok is.Apukád jól van??Még Füreden???

Kubus!!
Szegény Marcusod!Egyem a szívét,hasmenés de szar.. :roll: :oops: Jobbulást neki.

Pocakom szurogat,de nem anyira vészes,nem tudom mitől lehet.Félek,nehogy egy vissza maradt ciszta legyen,és növögessen.Arra gondoltam elkéne mennem Szűcshöz,szerintetek mit szólan ha osmennék?? :roll:

Macsek!!
De jó,nő a pocakod,hát igen,kettő kiscica növelszik benne.Mikor mész dokihoz???

Rony!!
Nagyon sajnálom..ez tök szar,hogy elvileg minden oké,és mégsem sikerűl.
csucsu99
Budapest

Mieza: igen ,a párom hagyta ott a Cseh újságot :D

Velem tök normális volt Nóra...még bocsánatot is kért ha nem egyből tudott válaszolni...

Csucsu: igen meg kell rendelni a krémet és a postás hozza ki...10.000 ft...

Rony: nagyon sajnálom :cry: van még valamilyen vizsgálat amit a MÁV korház területén csinálnak...azt már csak a Nőknek...kérdezz rá amikor mész vv-re...
Én is ezeket a kérdéseket tettem fel magamnak,hogy mi a carért nem ágyazódik be...mert hát már csak ez az egy dolga lenne...elmentem talpasszázsra és a Pasas azt mondta na meg Nóra is ezt mondta (aki a krémet küldi...kérm neve: Women's Care)
,hogy nincs nagy gáz csak nem jó a méhemnek a vérellátása...ezt helyre fogja elvileg rakni a krém,és ezt próbálja a masszőr is kezelni...

Kép

kiss angyal

Rony: még annyit felejtettem el,hogy azt hiszem a 3.sikertelen lombik után elküldenek laporoszkópiás műtétre...megnézik belülről a méhet,hátha van valami amit u.h.-n nem lehet látni...ha van akkor egyből meg is csinálják a beavatkozást...

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Voltunk ma bmc-be,meg volt a megbeszélés.Sajnos bővült a kör,apánál is gondok vannak.Kevés és sok életképtelen kiskatona :cry: Kell mennie genetikai vv.re valakinek volt már a párja?Rögtön lombikot javasolt a doki.Nekem kéne beiktatni egy hysteroskopiát(méhüregi tükrözés)Volt már valakinek?Kicsit elkeseredtem,de nem adjuk fel!!

Olvasok vissza és jövök!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibi!!

A fene vinné el.. :cry: Genetikában sajna nem tudok segíteni,Nekünk nem kellett,Hysterom sem volt,Nekem Laparom volt,de azt hiszem a hysterot hüvelyen keresztül csinálják,lapart hason keresztül.
És nagyon ügyesen csinálod,nem is szabad feladni!!!!Minél hamarabb rendezd le a műtétet,van nődokid,aki megcsinálná??Vagy ajánlottak valakit??

Angyal!

Köszi. :wink:
csucsu99
Budapest

Ibi
Genetikai vv-t az Istenhegyi úton a Géndiagnosztikán csinálnak 15000/db
A méhtükrözést kórházban csinálják laparral, van akinek megcsinálták Jánosba.
Nekem nem csinálták meg. Én elmentem magánba. Drága, de gyorsabb és ultrahanggal csinálják. Nem kell vágás és altatás és fájdalom mentes.

Rony
Nekem akkor tapadt meg amikor előtte a Szigfridnél voltam.

Mieza
Gratulálok az aláíráshoz. Rögtön ki is fizettek,
Tök jó programod volt a hétvégén. Szívesen elmentem volna, de most nem lehet.
Navi
Ne aggódj a méret miatt, csak egészséges legyen.
Woody
Lemaradtam a fotelról. Milyen fotel? Tegyél fel róla képet.
vnbeni

Lányok,sajnálom,hogy ilyen ritkán tudok csak beköszönni...
Ibi: Jó hozzáállás,nem szabad feladni!!

Nálunk is annyi minden derült ki,de csak egyre jobban szeretnénk,nem lehet eltéríteni minket a céltól :)

Rony: mindenképp érdemes mást is meghallgatni,de bíznod kell abban,hogy van megoldás!

Mieza: Csodás a történeted,páromnak a szőre égnek állt,mikor meghallotta :D
Miért ne lehetne?
Én nagyon sokmindenben hiszek...

Írtam egy hete Nektek,hogy múlt szombaton elvesztettem a legjobb barátomat.
Nos,azt hiszem ő meg még itt van mellettem,és vigyáz rám...
Vendég

Vnbeni:hol csináltattad magánban?mennyi volt?írj erről nekem egy pár sort :oops: köszi....

Kép

kiss angyal

a.ibici: mi most voltunk genetikai vv-n az Istenhegyi úton...minden nap 3-ig lehet menni,és nem kell bejelentkezni előre...amikor az időtök engedi mehettek...3 hét amire megküldik az eredményt...az eredményért be is lehet menni és postázzák is ha úgy kéritek..15.000 ft...

Kép

kiss angyal

Bocs, de most csak gyorsan Miezának!!!
Figyu, nem lehet, h. azért fáj, mert túl gyorsan adod be vagy a párod a Deca-t??? Nekem a barátnőm úgy mutatta, h. szépen lassan, de a Zuram még lassabban csinálta, min. 1,5 perc alatt!!! Amúgy csíp, mint állat! Majd próbáljátok úgy, akkor nem szabad fájnia! Remélem, így jobb lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Sajna én nem vagyok jobban, már nagyon várom a csütörtöki masszirozást addig meg jajgatok és minden jót kívánok nektek

Mieza: gratula közös megegyezés!

üdv kispatak Kép tavasz Kép tavasz
Vendég

Csákó-mákó! :)

Mindenkinek köszi az évfordulós jókíváncsiságokat! :)
Adtunk a tüszőmnek rendesen, már csak a csodára várunk! :wink: :lol:

A.Ibici:
Az én enokrin dokimról azt mondják, hogy nagytudású, könyveket ír, előadásokat tart - biztos így van, ezt nem cáfolom. Viszont nekem vmiért nem az esetem a muki, magánba járok és ennek ellenére órákat kell várnom, pedig időpontra megyek hozzá... Nem nyafogok, bánja a fene, csak használjon! Ha még így is érdekel, elküldöm az elérhetőségét. Az IR-vizsgálatot nekem Sz ügynök írta elő és a központi laborban meg is csinálták. Sajnálom a párod ereményét.. Fer 14? A hysteroscopya nem fáj, altatnak és hüvelyen keresztől történik, ne félj tőle, bár én is nagyon f@stam előtte. :) Ez tuti megmutatja, hogy milyen vagy belülről!

Mieza:
A barátnődék betörős sztorija se semmi! Jól meg lellett volna agyabugyálni őket!
Manihoz nagy gratula, ezt igazán megérdemelted és a volt céged is! Bleee!!! Úgy kell nekik!
Szép élményeid voltak, konkrétan libabőrös lettem, amikor a "pici baba" megnyilvánulást olvastam... Szőke kapitányt csak a tv-ből "ismerem", de úgy nekem nagyon unszimpatikus, olyan erőltetettnek tűnt. Még jó, hogy nem szabad ez alapján ítélkezni! Ebből is látszik, h. a tv, a média sokszor nem a valós énjét mutatja meg az embernek, örülök, hogy pozitív élményeidet megosztottad vele kapcsolatban, így nekem is változhatott a róla alkotott kép a fejemben.
Tündérkeresztanyánkhoz :) - ez nagyon tecc! :) most csütörtökre vagyok beutalva 3-ra, alig várom, mert múlt héten nem tudott jönni és elmaradt a dumcsi, "csak" gépeztem Marinával. Nekem igazi kis nyugalom-sziget az a hely, amint belépek, megszáll a béke, mintha egy másik dimenzióba érkeznék. Szeretk oda járni, ez van... :oops: :D Nemtom mi lesz, ha már kidobják a csontom, mert gyógyult :lol: leszek?!
Jól elbénáztuk a múlt csütörtököt, sebaj! Hajrá long!!! :)

Wikka:
Én csak hallottam a SOTE-ról, h. nem olyan jó, konrétumokat azonban nem tudok...
Nem semmi vizsgálati díjak, nekem anno a bmc-ben megcsinálta mindent és nem kellett fizetni.

Navi:
Ó ezek a rosszullétek! Bár már tapasztalnám őkt! Remélem nálad nemsokára taccs-down lesz és hamar hozzám költözik! :)
A BBC Entertainment nagyon igényes angol csatorna, tele jó kis ismeretterjesztő filmekkel és klassz sorozatokkal (Doctors, Holby városi kórház, Eastenders), magyar felirattal.
Jó sűrű programod volt a múlt héten. Túlélted, nem fáradtál nagyon el?
Hugid p3-a miatt ne izguljatok, bizti vmi gyulladás, ami elmúlik és megint p2 lesz. Nekem is volt egyszer, de furi én nem kaptam semmilyen gyógyszert, nemhogy Betadint.
Ha nem a Mammut körül lesz a tali, az se baj, majd legfeljebb előtte összefutok veled és együtt megyünk a megbeszélt helyre, így nem fogsz eltévedni.
Hányinger a hajmosástól, olyan jót nevettem! Látom, hogy inkább a hajolgatástól van - na ezért jó, hogy a hugim fodrász lesz, mert én mostmár pofátlanul vele mosatom! :lol: Ő pedig élvezi, hogy vagn kuncsaftja! :) Most jól megkopasztotta a fejem búbját, kissé rövid lett... Nembaj, majd megnő. Örülök, hogy foglalkozik velem! :)

Lugi:
Ágacska tanfolyam után mi a következő lépés, hogy zajlik az örökbefogadás menete? Annyira szurkolok nektek! :)

Hófehérke:
A te endokrin dokinénid jó fej? Meg vagy vele elégedve szakmailag is?
Ő is fizetős? Milyenek a körülmények a rendelőjében (ip-ra mész, kell-e várni)?

Macsek:
Csudaszép a kerted! Aztán nehogy túlzásba vidd a kertészkedést kismami! :) Ó, látom, már nem is engedélyezi az ÚR, nagyon helyes!
Nekem is volt már egyszer p3, de hpv-t nem néztek...
Gratula a dupla nöbvekedéshez és 9. héthez! :)
A cicás-netes fotó eszméletlen! Szuper ez a biztosító, kíváncsi lennék, hogy a mostani állapotomban is kötnének-e velem biztosítást? :roll:
Hoppácska, kismamanaci és kiskönyv is, te aztán tudsz élni! Mégegyszer gratulálok! :lol:

Kisbeeka:
Hú. de klassz, mindjárt kezdtek!!! :D

Heni:
Mielőbbi kezdést kívánok, gyere többször, h. mizu veletek! :)

Vikus:
A Norculut rendbetesz, nem kell félni tőle! :)

Vnbeni:
Vércsík nuku, rendben vagy már? Mennyi progi szurit kapsz?
Aranyos az eredményhirdetős sztorid... :)
Hülyefőnök meg monnyon le!!!

Woody:
Gratula a kis rúgkapálóshoz, szuper, hogy ilyen szépen fejlődik! :)

Avarka:
Viviennek boldog szülinapot!
A virágport mire szeded?
A mindenit, most nézem, hogy nem jött össze... Annyira sajnálom, nagy ölelést nektek! Bakker, nem feladni, talán a másik doki tud még meglepetéssel szolgálni, akihez az ismerősöd járt. Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Kubu:
Anyóca, nálatok is zajlik az élet rendesen! Remélem Marci és a púpja is jobban van már, Vuk pedig tűnjön el a kerekerdő legmélyebb szegletébe!
A lényeg, hogy Liza rugdosódik és növöget. :)
Átmentem kisvakondba a telken és egy csomót ástam, ültettem, de még korántsincs vége! A palántanevelést most kezdem a panelba, kaptam ukrán óriásparadicsomot, ami narancssárgára érik, megszedtem tavaly a magját és most remélem kikel.
Lehet, h. a fura japán kajától álmodtam hülyeségeket, szerencsére nekünk kutya bajunk nem volt tőle, minden friss és finom volt.

Andrea:
Szépek lehetnek a virágai, narancssárga o-át még nem is láttam. Nálam most virágzott el mindkettő, akkor már át szabad ültetni? :roll:
Jó fej lehet a kiscicus, nekünk régen a nagyimnál is sok volt és az egyik pl.: a csepevását nézte hallatlan szakértelemmel. :)
Mi is hasba döftük a Pregnylt... A "seggenpattogás" nagyon tetszett! :)
Nem semmi, h. Babe-bel felismertétek egymást! :)
A gázmaszkon nagyon jót nevettem, nem hazudtoljátok meg magatokat! Éljen a humor és a lelemény! :lol:
Milyen lett a 7vége?
Döbbenetes a hsg-s sztori és egyben csodás is, h. babás lett a lányzó!
Az eredményeid nagyon klasszak, szurkolok a pénteki inszere!!! :D

Vaya:
Mááár 56 mm? Nagyon tüneményes volt biztos a picikétek, gratulálok! :)
Biztos voltam benne, h. csak jók lehetnek az eredmények. Boldog névnapot! :)

Csucsu:
Jobban vagy már? Barátnődet sajnálom, de nem szabad feladni!
Egyébként anyu telke Szigetszentmiklóson van.

Kiss Angyal:
Nemtom honnan ollózták össze a kutyákokat, de tényleg jópofa. :)
Jó kenegetést, tuti meghozza az eredményt! :wink: :D

Rodina:
Gratulálok a 2,8 cm-es csodátokhoz! :)
Örülök, hogy apukád jobban van, a lelke/kedélyállapota is helyrejön majd.

GyőrinéIldi:
Gratu a stimuhoz, nagyon szépek az eredményeid, ügyes vagy! :)

Pancsi:
Szegénykém, jobban vagy már? Fú, ez a dokira várás húzós! Rókaűzőt küldöm neked is:
)))))))))))))))))(((((((((((((((((((
Te orchideahercegnő! :) Elvirágzottak az enyéimek, mostmár átültethetem őket orchideaföldbe? Vagy van vmi teendő még ilyenkor - levágni a virág szárát esetleg? Én még tök kezdő vagyok... :oops:

Eszter:
Az élet megy tovább, szokták mondani a nagy sablondumát... Pedig ez most kegyetlenül hangzik. Lassan majd visszarázódtok bele és új lehetőségek nyílnak meg, új célok is, amik reményt adnak a későbbiekre. Nagy szeretetáradatban van részetek - ez biztos. Az enyém is benne van! :) Kívánok nektek továbbra is ilyen elementáris erőt és kitartást, sok sikert! Nem győzőm elégszer ismételni, hogy hihetetlenül bámulatosak vagytok, a hozzáállásotok eélképesztő.
Pszihomókuci majd szépen helyreterelgeti amit kell, biztos segítség lesz.

Hildus:
A felfújódás az utrótól is lehet, sok fehérje+folyadék. :)

Kispatak:
Fene vigye a lumbágót, jobbulást kívánok! Mi most spontánkodtunk, várjuk az eredményt, hátha...

Lukácsné:
Gratula a házassági évfordulótokhoz! :)
Ügyes voltál a vv-nél, a lényeg, h. összejött! :wink:

Rony:
:cry: Sajnálom...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ibi, Angyal, nekem 3 hete volt méhtükrözésem magánban (méhsövényem volt). Cirisben, 95 volt a műtét és 17 az altatás.

Üdv.,
Bari

bari6

Jó hajnalt,
Két órája netezek, tudnám miért nem tudok aludni.
Vagyis tudom, Liza ráfeküdt az idegekre, kb. úgy fáj mindenem hogy mozdulni nem tudok. Talán most már tudnék pihenni, de másfél óra múlva úgyis készülődni kell fél 8-ra megyek fogdokihoz 8)

Nava,
Elméletileg az uccsó vérzés első napjától, persze ez azért nem mindig jó, hiszen nekem pl. okt 6-án volt az uccsó vérzésem, tehát az alapján akkor én 29 hetes terhes vagyok, pedig nem.
Nézd ezt a linket http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
Sajnálom rosszullétet, jobbulást gyorsan gyorsan.
Végül nem rota, hanem valami sima vírus, (előtte hétvégén ligetben voltunk a vivicitta-n, és utána a réten gyalogolt kicsi fiam egy csomót, fűbe le, mindent megfogott, lehet h akkor került valami a kezéről a szájába)
Ha rota lenne, akkor még hányás is lenne, szerencsére az elkerült minket.

Avarka,
Jaj nem jó.
Mindenképpen beszélj másokkal is.
Sajnálom.
Boldog születésnapot a lánykádnak.

Woody,
Most találtam kikás fotelt 15-ért a neten, drukkolok hogy sikerüljön megszereznem :lol: ))
Uhhhh nekem is lesz terheléses jövő héten, be is kéne jelentkeznem Adriennhez.
Hurrá 4 hét, aztán jöhet a pihenés :lol: ))

Mieza,
Nagyon szép helyen voltál pénteken.
Nagyon sajnálom hogy deca beadása ennyire fájdalmas.
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú olvasom tovább, beleborzongok, annyira szép jó, és igaz amit András mondott. És utána a barátnőd kisfia ! Ilyenek pedig léteznek és okkal ! Szóval hajrá !
Wow megvolt az aláírás, juhéj, ügyes voltál, hogy így kitartottál, utánajártál.

Rony,
Sajnálom.

Vaya,
Tegnapra boldog névnapot !

Csucsu,
Ha megnyugtat, én a helyedben elmennék Szűcshöz. Egy rákukk nem árthat.

Ibici,
Sajnálom hogy teapánál is gondok vannak. De kitartás !

Kispatak,
Jobbulást Neked.
Gyönyörűek a virágok !

Sajti,
Örülök hogy ünnepeltetek ! :lol: :lol: Remélem eredménnyel.
Szupi kis progitok volt kint a telken.

Marci köszöni jól van, burgonyás diéta megtette a hatását, feje kék-zöld, nem normális ez a gyerek, annyira pörög, hogy rossz nézni néha :shock:
Vuk tegnap este benézett, nem örültem neki.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok,

Zúgolvasó üzemmódban követem a topik történéseit. Magamról annyit irnék, hogy "öreg" bmc-és vagyok. Irtatok a woman's care kémről. Erről irnátok egy kicsit részletesebben? Pl. hogyan, mikortól kell alkalmazni?

Avarka, Rony :cry: :cry: :cry:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket olyan jó hogy vagytok!!Elmondott a doki tényleg mindent nagyon kedves volt,de így még tisztábban látok.Jó olvasni a tapasztalatokat!!

csibe!
Még kérdezhetem nálatok mi a probléma?Csak,ha nem gond,ha nem akarsz ne válaszolj :wink:

kubu!
Örülök,hogy jól van Marcus!Vukodat elkergetjük világgá!! :lol: :lol:

bari!
Nem semmi :shock: :shock: gondolom ezeket a számokat ezerbe kell érteni :shock: :shock: iszonyat.

sajti!
Nagyon aranyos vagy!A doki nem ajánlotta,hogy keressek endokrinológust.Azt mondta,hogy nem indokolt az Inzulin vizsgálat sem,mert annyira elenyésző az én pco-m apa kiskatonái mellett,hogy még :( :(

kispatak!
Gyönyörűek ezek a virágok
:shock: :shock: :lol: :lol: Jobbulást neked!!

vnbeni!
Engem is érdekelne,hogy hol és mennyi volt?Esetleg,azt tudod-e,hogy patika egészség pénztáros kártyát elfogadnak-e?

Kép
Kép
a.ibici

Kép
avarka

Sajti, ez a taccs-down mindent visz!!! :lol:
Köszi az elkísérős felajánlást, lehet h. élek is majd vele, de valszín apa elvisz majd kocsival, addig meg kitalál vmit... de úgy látom erről a taliról csak mi beszélgetünk olyan jót, tiszt. a kiv-nek :wink:
Igen, aztán azóta hallottam erről a BBC-ről, mert most már megütötte a fülemet... tök jó lehet! Annyira jó lenne nekem is angolul hallgatni és közben magyar felirattal olvasni filmeket! Nem ártana egy kis gyakorlás, de baromi lusta dög vagyok :oops:
Nagyon reméljük, h. húgomnál is visszaáll ez a hülye p3!!! Olvastam, h. kiválthatja a sok stressz, stb... hát ő épp most fog érettségizni, ráadásul tiszta ragya lett az arca egy ideje és hát ez kissé frusztrálja szegényt :roll: szóval lehet, h. most emiatt jött ez elő, de még jó, h. észrevették!
Holnap én is megyek fodrászhoz :D Gondoltam még inkább most, mert két hét múlva megyünk 2 esküvőre (egy napon :roll: ) és ha szarul sikerülne a hajkoronám, addig azért nő valamennyit!
Most, h. babci van bennem, alig zsírosodik a hajam, csak azért kell mosnom, mert elalszom és már semmilyen csavaró sem használ, úh. szerencsére a hajdobálós, hajolgatós hajmosogatás most ritkult :lol:
Amúgy ez a hetem sűrű, nem az előző, de bírom :wink:

Kubu, jaj, de jó, h. nem rota, legalább nem száradt ki Marcus!
Köszi a linket, de pont ezt nézegettem én is és ez alapján, ill. ha a spontán terhességet vesszük alapul, akkor 11 hetes vagyok! És így akkor jók a méretek és minden, csak beszartam hirtelen, h. most akkor mi van... :?
Csak itt, ahol a genetikai uh-t csinálják, vannak 5 millióan és futószalag az egész... na jó nem mintha ez meglepetés lenne..., de azért jó lesz már a saját dokkerrel beszélni, aki talán mindig képben lesz velem kapcs-ban!

Nekem is elszáradtak az orchidea virágok és nem mertem hozzányúlni... mit kell csinálni??? Eléggé randa így :(

Kispatak, szép kis virágoskertecske! Már csak egy nap és masszír!!!

Csibe, írj az oldalon található e-mail címre, részletezd, h. mi a panasz, stb. és a Nóra majd eligazít!

Ibici, apa katonái ennyire nem jók? Ajaj :( Sajnálom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Avarka, petefészek serkentésre sajnos nincs ötletem. Valaki másnak?

Munka: köszönöm mindenkinek a gratulát. A nagy összeget akkor fogják kifizetni, ha a bíróság lepecsételi. De mivel közös megegyezésés + gyorsított eljárást kértünk a lombik miatt, és tényleg csak egy pecsétről van szó, remélem, hogy megcsinálják még a bírósági nyári szünet előtt . Addig meg élek a fizumból, mert kiharcoltuk, hogy május 31-ig megkapjam minden járandóságommal együtt, Cafeteriaval, kifizetett arányos szabadságokkal, a törvény szerint, 3 év után járó 1 hónap végkielégítéssel.Ezek ( a májusi fizun kívül) mind járnak. Ezen felül kaptam sérelmi díjat. Ilyen esetben jó tudni, hogy egy spec. paragrafusra kivatkozva lehet kérni a sérelmi díjat, vagy kártérítést és akkor a teljes bruttó összeget megkapod, mert nem kell belőle járulékokat fizetnie. Nem is jobb a bruttó összeg, mint a nettó :lol: és neki is, mert kevesebbe vagyok. Ezt a sérelmi részt fogják majd utalni bírói pecsét után.

Navi, el sem jutottam addig, hogy Nóra felvegye. Egyszerűen vagy foglalt, vagy kicsöng. Volt, hogy egy pasi vette fel a megnevezett időben és mondta, hogy a Nóra nincs ott…
Ezután írtam mailt, amire iszonyú bunkón válaszolt. Mondtam, hogy csörgessen meg, ha neki jó, visszahívom, persze azt nem. Írta, hogy hívjam a megadott időben. Még 5 napig próbálkoztam (ami ugye 3 hét) és feladtam… De látom nem csak velem volt ilyen. Mindegy, leírtam őt, a krém jó, csak az ember bunkó.

Csucsu, postán küldte. Navi használta az inszem alatt is. Navi, mikor álltál le vele?

A.Ibici, az első eredményei a páromnak olyan rosszak lettek, hogy első körben az örökbefogadáson vagy a donoron gondolkodtunk… Aztán a végén még inszemre is alkalmasak voltunk. Tényleg segített nekünk egy pár dolog: szűk alsó tilalom, nagyon sok zöldség-gyümölcs, sport (nem túlzásba), no cigi, no alkohol, Fer14, fürjtojás. (nem görcsöltünk rá, mert nem hittünk benne). Ja és van még egy szer a FER14 mellett, az Macavibe, ezt DM-be lehet venni, ezt is több doki javasolta. Most nekünk elfogyott a FER14 és ezt a Macát szedjük :) Ami a legfontosabb, hogy csináltassatok több spermi eredményt, mert nekünk mind a 3 mást mutatott!
Van nődokid jó? Mert nekem olyan a magán nődokim, aki egyébként az anyakórházában műt, minden csinál. Engem ő istápolgatott, hamar kaptam időpontot, és azért kellett egy kis borítékot is csúsztatni, de rajtam múlt mennyit…

Kubu, mielőbbi gyógyulást a családnak és álommanót neked!

Navi, a csípés fáj a legjobban az injekcióban. Olyan, mintha átszúrná rajtam… Maga a szúrás része nem, nagyon ügyin csinálja már a párom :lol:

Ez egy régebbi történet, nem tudom, hogy meséltem-e. Amikor adja be, oda se bírok nézni, mert úgy könnyebb. De közben szórakoztatom. Mondom neki, hogy ha majd háború lenne, akkor dolgozhat, mint nővérke… Mire ő: Cuki vagy, de lehet, hogy inkább mégiscsak katona lennék. Akkorát nevettem.

Sajti, megyek tündérkeresztanyámhoz csüt 10-re, de csak 12-ig leszek ott. Aztán az stimu idejére abba is hagyjuk, addig kell lenyomnunk :lol: Most fogunk először elemezni szimbolumokat, annyira várom!

Csibe, a honlapon megtalálod a leírást. A dobozon az van, hogy: ciklus 12 és 26. napja között alkalmazza a krémet napi egyszer. Én Navi utasítását követtem, az 5. naptól kentem, napi 2x. A legjobb, ha utol tudod érni Nórát és megbeszéled vele. Nyugodtan hívd fel. (nekem nem sikerült :o )
mieza

Mieza, én beszéltem vele először és után aírtam e-mailt... nem volt semmi gond!
Amúgy nekem nem volt (itt) inszemem és nem kentem akkor a krémet, csak a második lombiknál! Nem álltam le vele, a 14. hétig KELL!
Akkor csak ügyeskedjetek a Deca-val, sajna azt sokáig kell szúrni :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kérdezte valaki a védettséget:
A törvény hivatalosan elég pontatlanul fogalmaz. Azt lehet arra is érteni, hogy a teljes lombik (több év!) idejére véd, meg azt is, hogy csak a beavatkozások (konkrét leszívás, beültetés) időszakára. Mivel a bíróság inkább munkavállaló párti és ugye mennyire kevés gyerek születik, én úgy tudom, hogy nem volt még olyan eset, hogy mondjuk csak a beavatkozásokra értsék.
Mert ugye vihetünk orvosi igazolást (én így kértem, hogy benne legyen), hogy a következő lombikig ki kell hagyni 3 hónapot, ami orvosi javaslatra történt, az egészségem érdekében. Már nem tudom, hogy hogy lett pontosan megfogalmazva :)Szóval, hogy az egész cucc alatt védett vagy.

A próbaidőt nem tudom sajnos... Ott ugye az a gond, hogy próbaidő alatt indoklás nélkül is elküldhetek, vagy te is felállhatsz. Ez az egész védettség meg arról szól, hogy ha nincs más probléma veled, csak a lombik és amiatt dobnak ki, akkor azt ne lehessen már...

Az ügyvédem nagyon benne van most, ügyi, szóval ha kell valakinek, meg tudom adni. (és nem is túl drága :)

Képzeljétek, most mesélt egy esetet, hogy mennyire munkavállaló párti a bíróság. Mondjuk ő pont a cég oldalán volt ebben az esetben. Szóval, egy csajt felvettek, próbaidős volt. Gyakran egyszerűen be sem ment dolgozni, de semmivel sem jelezte előre, és utána sem indokolta. Aztán a cég mondta, hogy nem szeretné tovább alkalmazni (megjegyzem jogosan). Mire a csaj, szólt, hogy terhes és beperelte őket. A cég nem ment bele a közös megegyezésbe. A csaj visszamenőleg! szerzett igazolásokat. A csaj javára döntött. Aki közben felvett egy nagyobb összegű hitelt (2M, mert hogy 100 ezer forintot kellett kifizetnie és nem volt pénze és ennél kisebb összeget jelzálogra nem adnak). Az kérdés, hogy miért nem előtörlesztette, ha csak 150.-re volt szüksége, meg az is, hogy mondjuk egy terhes nő miből fogja felnevelni a gyerekét, ha abszolút semmi pénze nincsen... A bíró még ezt a 2M-t is megfizettette a céggel, mert hogy a kirúgása miatt kellett felvenni hitelt... Nem vagyok a cég pártján és örülök, hogy egy kismami kiállt magáért és meg is nyerte, csak szeritem iszonyú mázli volt :) Ha cég lennék, kismami és lombik ügyben tuti nem mennék bíróságra :)))
mieza

A csaj javára döntött a bíróság. tehát megnyerte a pert. - ez kimaradt.
mieza

Laptető :) Na megyek pörögni :)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?