Csákó-mákó!
Mindenkinek köszi az évfordulós jókíváncsiságokat!
Adtunk a tüszőmnek rendesen, már csak a csodára várunk!
A.Ibici:
Az én enokrin dokimról azt mondják, hogy nagytudású, könyveket ír, előadásokat tart - biztos így van, ezt nem cáfolom. Viszont nekem vmiért nem az esetem a muki, magánba járok és ennek ellenére órákat kell várnom, pedig időpontra megyek hozzá... Nem nyafogok, bánja a fene, csak használjon! Ha még így is érdekel, elküldöm az elérhetőségét. Az IR-vizsgálatot nekem Sz ügynök írta elő és a központi laborban meg is csinálták. Sajnálom a párod ereményét.. Fer 14? A hysteroscopya nem fáj, altatnak és hüvelyen keresztől történik, ne félj tőle, bár én is nagyon f@stam előtte.
Ez tuti megmutatja, hogy milyen vagy belülről!
Mieza:
A barátnődék betörős sztorija se semmi! Jól meg lellett volna agyabugyálni őket!
Manihoz nagy gratula, ezt igazán megérdemelted és a volt céged is! Bleee!!! Úgy kell nekik!
Szép élményeid voltak, konkrétan libabőrös lettem, amikor a "pici baba" megnyilvánulást olvastam... Szőke kapitányt csak a tv-ből "ismerem", de úgy nekem nagyon unszimpatikus, olyan erőltetettnek tűnt. Még jó, hogy nem szabad ez alapján ítélkezni! Ebből is látszik, h. a tv, a média sokszor nem a valós énjét mutatja meg az embernek, örülök, hogy pozitív élményeidet megosztottad vele kapcsolatban, így nekem is változhatott a róla alkotott kép a fejemben.
Tündérkeresztanyánkhoz
- ez nagyon tecc!
most csütörtökre vagyok beutalva 3-ra, alig várom, mert múlt héten nem tudott jönni és elmaradt a dumcsi, "csak" gépeztem Marinával. Nekem igazi kis nyugalom-sziget az a hely, amint belépek, megszáll a béke, mintha egy másik dimenzióba érkeznék. Szeretk oda járni, ez van...
Nemtom mi lesz, ha már kidobják a csontom, mert gyógyult
leszek?!
Jól elbénáztuk a múlt csütörtököt, sebaj! Hajrá long!!!
Wikka:
Én csak hallottam a SOTE-ról, h. nem olyan jó, konrétumokat azonban nem tudok...
Nem semmi vizsgálati díjak, nekem anno a bmc-ben megcsinálta mindent és nem kellett fizetni.
Navi:
Ó ezek a rosszullétek! Bár már tapasztalnám őkt! Remélem nálad nemsokára taccs-down lesz és hamar hozzám költözik!
A BBC Entertainment nagyon igényes angol csatorna, tele jó kis ismeretterjesztő filmekkel és klassz sorozatokkal (Doctors, Holby városi kórház, Eastenders), magyar felirattal.
Jó sűrű programod volt a múlt héten. Túlélted, nem fáradtál nagyon el?
Hugid p3-a miatt ne izguljatok, bizti vmi gyulladás, ami elmúlik és megint p2 lesz. Nekem is volt egyszer, de furi én nem kaptam semmilyen gyógyszert, nemhogy Betadint.
Ha nem a Mammut körül lesz a tali, az se baj, majd legfeljebb előtte összefutok veled és együtt megyünk a megbeszélt helyre, így nem fogsz eltévedni.
Hányinger a hajmosástól, olyan jót nevettem! Látom, hogy inkább a hajolgatástól van - na ezért jó, hogy a hugim fodrász lesz, mert én mostmár pofátlanul vele mosatom!
Ő pedig élvezi, hogy vagn kuncsaftja!
Most jól megkopasztotta a fejem búbját, kissé rövid lett... Nembaj, majd megnő. Örülök, hogy foglalkozik velem!
Lugi:
Ágacska tanfolyam után mi a következő lépés, hogy zajlik az örökbefogadás menete? Annyira szurkolok nektek!
Hófehérke:
A te endokrin dokinénid jó fej? Meg vagy vele elégedve szakmailag is?
Ő is fizetős? Milyenek a körülmények a rendelőjében (ip-ra mész, kell-e várni)?
Macsek:
Csudaszép a kerted! Aztán nehogy túlzásba vidd a kertészkedést kismami!
Ó, látom, már nem is engedélyezi az ÚR, nagyon helyes!
Nekem is volt már egyszer p3, de hpv-t nem néztek...
Gratula a dupla nöbvekedéshez és 9. héthez!
A cicás-netes fotó eszméletlen! Szuper ez a biztosító, kíváncsi lennék, hogy a mostani állapotomban is kötnének-e velem biztosítást?
Hoppácska, kismamanaci és kiskönyv is, te aztán tudsz élni! Mégegyszer gratulálok!
Kisbeeka:
Hú. de klassz, mindjárt kezdtek!!!
Heni:
Mielőbbi kezdést kívánok, gyere többször, h. mizu veletek!
Vikus:
A Norculut rendbetesz, nem kell félni tőle!
Vnbeni:
Vércsík nuku, rendben vagy már? Mennyi progi szurit kapsz?
Aranyos az eredményhirdetős sztorid...
Hülyefőnök meg monnyon le!!!
Woody:
Gratula a kis rúgkapálóshoz, szuper, hogy ilyen szépen fejlődik!
Avarka:
Viviennek boldog szülinapot!
A virágport mire szeded?
A mindenit, most nézem, hogy nem jött össze... Annyira sajnálom, nagy ölelést nektek! Bakker, nem feladni, talán a másik doki tud még meglepetéssel szolgálni, akihez az ismerősöd járt. Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Kubu:
Anyóca, nálatok is zajlik az élet rendesen! Remélem Marci és a púpja is jobban van már, Vuk pedig tűnjön el a kerekerdő legmélyebb szegletébe!
A lényeg, hogy Liza rugdosódik és növöget.
Átmentem kisvakondba a telken és egy csomót ástam, ültettem, de még korántsincs vége! A palántanevelést most kezdem a panelba, kaptam ukrán óriásparadicsomot, ami narancssárgára érik, megszedtem tavaly a magját és most remélem kikel.
Lehet, h. a fura japán kajától álmodtam hülyeségeket, szerencsére nekünk kutya bajunk nem volt tőle, minden friss és finom volt.
Andrea:
Szépek lehetnek a virágai, narancssárga o-át még nem is láttam. Nálam most virágzott el mindkettő, akkor már át szabad ültetni?
Jó fej lehet a kiscicus, nekünk régen a nagyimnál is sok volt és az egyik pl.: a csepevását nézte hallatlan szakértelemmel.
Mi is hasba döftük a Pregnylt... A "seggenpattogás" nagyon tetszett!
Nem semmi, h. Babe-bel felismertétek egymást!
A gázmaszkon nagyon jót nevettem, nem hazudtoljátok meg magatokat! Éljen a humor és a lelemény!
Milyen lett a 7vége?
Döbbenetes a hsg-s sztori és egyben csodás is, h. babás lett a lányzó!
Az eredményeid nagyon klasszak, szurkolok a pénteki inszere!!!
Vaya:
Mááár 56 mm? Nagyon tüneményes volt biztos a picikétek, gratulálok!
Biztos voltam benne, h. csak jók lehetnek az eredmények. Boldog névnapot!
Csucsu:
Jobban vagy már? Barátnődet sajnálom, de nem szabad feladni!
Egyébként anyu telke Szigetszentmiklóson van.
Kiss Angyal:
Nemtom honnan ollózták össze a kutyákokat, de tényleg jópofa.
Jó kenegetést, tuti meghozza az eredményt!
Rodina:
Gratulálok a 2,8 cm-es csodátokhoz!
Örülök, hogy apukád jobban van, a lelke/kedélyállapota is helyrejön majd.
GyőrinéIldi:
Gratu a stimuhoz, nagyon szépek az eredményeid, ügyes vagy!
Pancsi:
Szegénykém, jobban vagy már? Fú, ez a dokira várás húzós! Rókaűzőt küldöm neked is:
)))))))))))))))))(((((((((((((((((((
Te orchideahercegnő!
Elvirágzottak az enyéimek, mostmár átültethetem őket orchideaföldbe? Vagy van vmi teendő még ilyenkor - levágni a virág szárát esetleg? Én még tök kezdő vagyok...
Eszter:
Az élet megy tovább, szokták mondani a nagy sablondumát... Pedig ez most kegyetlenül hangzik. Lassan majd visszarázódtok bele és új lehetőségek nyílnak meg, új célok is, amik reményt adnak a későbbiekre. Nagy szeretetáradatban van részetek - ez biztos. Az enyém is benne van!
Kívánok nektek továbbra is ilyen elementáris erőt és kitartást, sok sikert! Nem győzőm elégszer ismételni, hogy hihetetlenül bámulatosak vagytok, a hozzáállásotok eélképesztő.
Pszihomókuci majd szépen helyreterelgeti amit kell, biztos segítség lesz.
Hildus:
A felfújódás az utrótól is lehet, sok fehérje+folyadék.
Kispatak:
Fene vigye a lumbágót, jobbulást kívánok! Mi most spontánkodtunk, várjuk az eredményt, hátha...
Lukácsné:
Gratula a házassági évfordulótokhoz!
Ügyes voltál a vv-nél, a lényeg, h. összejött!
Rony:
Sajnálom...