Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Dr Vajda Miklós
vnbeni

Sziasztok Lányok!

Hazaértem... 1 db petesejtet sikerült kibányászni :)
Mindjárt hívom Katalint, hogy mi a helyzet a bogyócskánkkal!

Köszi, hogy gondoltatok rám!

Puszi mindenkinek!
Avarka

Kép
avarka

Sajnos még nem termékenyült meg.. holnap 10 körül hív Katalin, hogy mi a helyzet ...

Kép
avarka

Sziasztok!

Hát esélyem sem volt gépezni....

Most meg uccu telek, úgyhogy most csak magunkról, boccsika.... :oops:

Csütörtökön majdnem tízre értem bíemszíbe. Bocsi, Mieza nem láttalak, a számodat meg most olvastam... A kolléganőmmel a tv-vel szemben ültünk az elsőn és iszonyat nagyot bénáztam - szokás szerint - a vetkőzőbe menet. Hilda hármónkat szólított, az első lány nem a vetkőzőbe ment, hanem egyből Sz-hez, no én ezt nem vettem észre. Én voltam a második, a harmadik lányzó meg bement a második vetkőzőbe, amin meglepődtem (nazt hittem az első vetkőző foglalt. Bekocogtam a harmadik lányhoz, hogy szerintem nekem kéne most ott lennem, mire rámszóltak kintről a várakozók, hogy az egyes szabad, mert az első csajszi csak a dokihoz ment be. :oops: :lol:
Aztán szólítottak odabentről. Sz ügynök rákérdezett, hogy akkor most miért is jöttem, ha nincs piroska. Mondom, hogy már meg kellett volna jönnie és nincs-e ciszta? Tök rendi volt, silverboy be és kiderült, hogy van egy 20 mm-es tüszőm a bal fészkembe, mnyh pedig 10mm volt! Annyira örültem, doki mondja, hogy hajrá apával otthon, hátha baba lesz belőle, mert repedni fog a tüszőm. Meg is fogadtuk a tanácsát! :lol:

Pusszantás mindenkinek! Éljenek a kismamik és a leendők!!! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

kubu!

Hogy van Marcus?

Pancsi!

Igen mi találkoztunk mellém ültél le egy lila rövid ujjú fölsőbe voltam alatta egy fehér hosszú ujjúval :lol: :lol: Még egyásra is néztünk,valamit kutattál a tatyódba :lol: :lol:

avarka!

Drukk a holnaphoz!!Hajrá a kis drágaságnak,hogy termékenyüljön hamar,hamar!!!

Ildus!

Növesztgesd a tüszőcskéidet megy a drukk a mny. mérethez nem tudok hozzá szólni nem tudom mennyi az a mi már jó!

navi!
Torkod hogy van?Mézet próbáltad?

mieza!
Drukk a kezdéshez!Ez tök jó,hogy magától eltűnt a ciszta!

Sajti!
Akkor hajrá apával,mindent bele spontán babó! :lol: :lol:

Mi is kedden megyünk BMC-be már nem emlékszem valaki írta még a keddet.Első konzira,annyira izgulok apa eredményei miatt.Már csak az ővé van talonban :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Lánykák!

Volt már valaki hasonló cipőben? 24 óra utánkezdett megtermékenyülni a kis bogyója?

Rettentő "macerás" volt ez Nekem, szeretném, ha eredmény is lenne! :wink:

Kép
avarka

Ja, még ezt megírom, aztán ténylek húzok! :)

Olyan hülyét álmodtam! K ügynök közölte, hogy most rögtön meg kell csinálni a fagyis ET-t, mert a háta közepén elrákosodott anyajegye lett és nemsokára műtik. Ne is törődjetek vele, h. Sz az ügynököm! :) Meg is csinálták, aztán amikor feküdte utána az ágyban, bejött K2 ügynök és mosolyogva mondta, hogy hármat tettek vissza, amiből ugye 2 saját, egyet meg összebugáztak vhonnan, mert így nagyobb az esély. :shock: :shock: :shock: :twisted: Totál kiakadtam, hogy gogy merészelték ezt, pláne a megkérdezéásem nélkül! :twisted: Annyira elöntött a kétségbeesés és a pulykaméreg, hogy feriadtam! Hál'Istennek, legalább ráeszméltem, hogy csak álom volt, nagggyon rossz álom... Egész nap ezen filóztam...

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, a Wasabi szenzációsan jó volt, futószalagon jönnek a kaják az orrod előtt az asztalnál ülve és magadnak kell levenni, nagyon fincsi volt! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Avarka!

Nyugi! Minden rendben lesz! Hős vagy, hogy ezt ilyen nehézségekkel végig csináltad :)
én ugyan csak arról tudok nyilatkozni, ami nekünk volt... ha jól emlékszem, 12 tüszi volt, és 7 vagy 8 azonnal beindult, és 2 csak később (arról azt hittük, hogy már le is mondhatunk, aztán kiderült, hogy dehogyis!!! behozták a többieket!) Nekünk egy eszkimócskánk van bent a fagyioviban, és ő pl éppen egy ilyen 24 órán túl beindult példány :) lehet hogy ő a fiú! :) mert a legesélyesebbeket kaptuk vissza, és ők mind lányok voltak - mint tudjuk. Mondjuk nekünk sokan nem maradtak, mert mi 6 napra kaptuk vissza őket!

Te mikor kapod vissza a babátokat? hétfőn?

Sajti!

spontánkodjatok ezerrel! :D
drukkkkkkk :D :D :D :D :D

puszi

eszter82
Budapest

Jajj Eszter!
Olyan drága vagy! Mostanáig tartottam magam, de már bőgök is...
Igen abban bízom, hogy hétfőn - kedden visszakapom! Annyira szurkolok neki, hogy beinduljon! Nálam már jó helye lesz, csak addig húzza ki.. utána már nagyon vigyázok rá!

Kép
avarka

Avarka, jajj, nagyon szorítok!!!! Meg fog termékenyülni!!! Macs, varázsolj egy kicsit, hátha az is segít! :D

Heni, persze, h. megéri egy kis rosszullét, csak amikor éppen rámtör, akkor nem tudok ilyen fenemód optimista lenni :lol: De most már talán ennyi volt :roll: :D

Andi, csandás korszak legyen a múltté!!! :lol: Neked meg a nagyon közeli jövőé :wink:
Jó szoc.üdülős pihit! Majd mesélj ám!

Ibici, aztán csak kis ideig fájt a torkom és azonnal ettem is mézet, ami valszín segített! Páromnak is azonnal eszébe jutott!
Apa eredményei tutti-frutti jók lesznek! :wink:

Sajti, anyám micsoda álmok... hú nekem is vannak eléggé cifrák :shock: Érdekes, mert én is K és K2 ügynökökről álmodtam a beülti után, pedig nem sok közöm volt hozzájuk :roll: mármint a tanárúrhoz... :)
Nem tudom, miért álmodhattad ezt... eléggé érdekes!
De a lényeg, h. most aztán nyomassátok a témát :lol:

Eszter, hogy vagy? Alakulsz?

Ja már akartam írni: Babe, üdv!!! Azért néha mesélhetnél ám :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az érdeklődést és a sok ölelést is amiket küldtetek! Bezsebeltem mindet :)

Remélhetőleg alakulunk! Jövő szerdán megyek kontrollra Lintner tanár úrhoz, aztán át kell slattyognom a BMC-be is a záróval, és be kell számolnom K és K2 ügynöknek a történtekről :(

Vannak még mindig rosszabb napok is, de már sokkal inkább a jövőre koncentrálunk, mint amennyit a múlton rágódunk! Azt hiszem, ez jó.
Volt néhány nehezítő körülmény, pl. hogy másfél hétig zubogott a tejem, ami a szülés utáni 14. napon egyszercsak elindult!
De Lintner nem akart még sok hormonnal tele tömni, hogy majd ne ezen múljon egy következő lombik, mert ez a Bromocriptin egy dög gyógyszer..olyan alattomos hormon. Nehéz tőle megszabadulni.
Úgyhogy borogattam éjjel-nappal és zsálya teát ittam sokat, meg kevés folyadékot nyomtam magamba. Talán most már elmondhatom, hogy elmúlt!!! Nehéz volt, mert olyan értelmetlen dolog, hogy az embernek liter számra van teje, de nincs gyereke :(
Az viszont kiderült, hogy valószínű tejcsárda leszek majd, ha már értelme is lesz :D
Azért párszor meglepődtem, mert nem csináltam semmit, hanyatt feküdtem, és magától folyt ki folyamatosan :oops: :roll: :shock:

Jövő hét után megyek a pszichomókusomhoz, mert eddig csak levelezési funkcióban nyomtuk! Kíváncsi vagyok, mit mond majd ránk!

Azt hiszem, talán ép elméjűek maradunk! Azon kívül, hogy nincs kedvem az emberekhez és olykor elpityeredek, minden rendben van. Testileg lassan elérem a 100%-os formámat :) ennek bizonyítékát majd jövő héten be is szerzem, mert jól le fognak csapolni vérügyileg, meg pisi tesztek, meg uh, hogy minden rendben van-e! De rendben lesz!

Olvaslak Titeket naponta sokszor és mindenkiért nagyon szorítok!

sok sok puszi mindenkinek :)

eszter82
Budapest

Ibi, Röpcsi!

Megkaptátok a levelemet? Remélem átmentek.

Avarka!

Én is drukkolok nektek.

Eszter!

nem ismerem a teljes történetedet, csak pár napja olvaslak Titeket, de amit sejtek, az elég dúrva. Sok erőt kívánok Neked, és le a kalappal előttetek.

Szép napot Mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

Wikka!
köszi!
nem írnám le most megint a történteket, mert elégé lepusztította a jó hangulatot az esetünk. azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta, mert sokak sikere emiatt nem kapott elegendő figyelmet. ezt azóta szánom-bánom :(
Ha gondolod, olvasd vissza, április 2-án vagy 3-án írtam meg.
A lényeg, hogy a 23. héten beindult egy koraszülés és elveszítettük a három kislányunkat :(
most regenerálódunk, testileg és lelkileg is.

eszter82
Budapest

Avarka!
Nagyon drukkolok nektek!

Sajti!
A spontán baba milyen szép is lenne! Nagyon szurkolok nektek!

Eszter!
Nektek külön is nagyon-nagyon szurkolok!

rodina74

Verka!
Igen megkaptam,köszi szépen!!Aranyos vagy és nagyon figyelmes!!Puszi neked!!

Kép
Kép
a.ibici

Eszter!
Örülök,hogy most már a jövőre koncentráltok és nem a múlton rágódtok!!Így kell,ezt csinálni,stramm egy csaj vagy!! :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok,

Nem tudok aludni, na mondjuk ez nem teljesen igaz, jelen pillanatban…. Marci nem hagy minket és mivel ő a beti most minden kívánsága parancs.

Mieza,
Drukkok hogy aláíródjon a papír és gazdaggazdag legyél.
Szép kis napod lehetett BMC-ben, örülök hogy elkezdődhet a szúrogatás.

Avarka,
Pénteken gondoltam Rád ! Most meg folyamatosan hogy jó híreket kapjál !
Miket nem álmodsz itt össze-vissza Te csaj, de biztos az izgalom miatt.

Nava,
Hugidnak sajna nem tudok segíteni, de remélem valaki megadja a választ.
Nyugi minden rendben lesz a genetikán.
Rota: hányással, hasmenéssel (kiszáradással járó csúnya vírus), amire mi nem vettük fel az oltást és már nem is lehet hiszen az első oltást 5 hósan meg kellett volna kapnia Marcinak, vannak kötelező, ajánlott és szabadon választható oltások. Lényeg, hogy nem az összes létező oltást fogjuk felvenni, mert azért kell a természetes védekezés is, nem lehet mindent ellenanyagokkal stimulálni.
Sajnálom a kajakijövetelt.

Vnbeni,
Köszönjük az eredményhirdetés napjáról a beszámolót. Mindenkinek hasonlót kívánok mielőbb !

Sajt,
Mi volt BMC-ben. Szerk. olvasom sztorit, na legyen ez a Ti kis szerencsehozótok. Ajaj de jó dolgokat olvasok, hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááááá spontánkodás. A világ szeme rajtatok !
Biztos a Wasabi hozta elő ezeket az álmokat. (ja egyszer barinőkkel mi is mentünk wasabi-ba, 5-en voltunk, ebből 4-en vukkal töltöttük az éjszakát a klozeton, és akkor még terhes sem voltam).
Utólag is nagyon boldog évfordulót kívánok Nektek.

Macs,
Örülök a szépen fejlődő picúroknak. Hogy szalad az idő.
Biztos írod majd hogy ki az orvosod, kiváncsi vagyok rá, mert mi még továbbra is doki keresésben, választásban vagyunk a huginak, ami valljuk be nem könnyű dolog.
Hát igen a cex mellett borzasztó az a tény is hogy no pancsi, Marci után is alig vártam hogy leteljen a pár hét és minden aggódás nélkül beleülhessek egy kád vízbe. Eufória volt.
Macskusz kép nagyon édes.
Mákod van a biztosítóval. Hihi aranyfonal nekem is volt 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andrea,
Ügyesen a szúrásokkal !
Nem semmi a párod a gázmaszkkal.
Nagyon igazad van a sterilmizériával Marcinál mértékkel kezeltük már az elején is a dolgokat, ruháit nem is igazán vasaltam, talán az első szériát, inkább szárítógépbe dobálom őket. Aztán most hogy a kiccsaj ruhákat elkészítettem, az egyik adagot szárítógépeztem, a másikat csak simán kivettem a dobozból amiben a Marci által kinőtt ruhák voltak. Ja és mi anno a sterilizálást is utáltuk, tényleg van olyan barátnőm, aki még szinte a mai napig sterilizál, én születésétől hetente ha csináltam.
Jó kiruccanást.

Woody,
Megkérdezhetem mennyiért vettétek a fotelt ?
Teszveszen láttam most egyet 30 licittel, azonnal 35.

Gyoreneildi,
Köszönöm privid, nagyon kedves vagy.
Hajrá mnyh növesztés !

Csucsu,
Sajnálom barátnődéket.

Pancsi,
Sajnálom rosszulléteket. Jobbulást Neked.
Most melyik orvoshoz jelentkeztél be ? Választottál dokit ?

Ibici,
Drukk a jó eredményekért.

Eszter,
Nagyon drukkolok Nektek.

kubuspace

Köszönöm Mindenkinek Marcigyógypuszikat, gyógysimiket, aggódást, hát még van mit turbóznunk kisemberen.

Szerda - csüt hőemelkedünk és láz is volt 39,5-ig ment fel neki, ami bele is férhetne, mert itt vagyunk és segítünk neki és ápuljuk. DE egy tetű lázat nem tudtunk mérni, mert az egyetlen lik ahova a lázmérőt be lehetne dugni éppen a hasmarsok miatt brutál érzékeny így esélytelen volt a lázmérés. (de most hozatok Angliából hőmérős tapaszt amit a homlokára fogok felnyomni adott esetben). Volt hűtőfürdő, dokibá, antibiotikum. Kedve egyébként nagyon jó, rengeteget játszik, ökörködik csak szerda óta kb. 60 pelust használtunk el. Valószínűleg bekaptunk egy vírust aminek eredménye a láz és a hasmenés. Diétára fogtak minket, persze Marcinak nem kell a főtt rizs és főtt répa csakis normál kaját hajlandó enni, és rengeteget iszik.
A fenekére a 6. gyógyis kenőcsöt csináltatom, de most már alakul az is, a sok hasimasi eléggé kikezdte. Hát 16 hónapot megéltünk úgy hogy semmi gond aztán tessék „kibabrált” velünk a kissrác.
Most a nagyágy közepén alszik egyedül szülei meg éppen berendezkednek a gyerekszobába egy kis pihenésre 8) ))

Csütörtökön voltam dokinál, Liza rendben van, nagyokat rugdos, úgy hogy a párom is érzi már a rúgásokat. Dokimat kérdeztem az algo-ról, mondta ha kell akkor vegyem be, lényeg hogy én is jól legyek, persze a napi egy azért hosszútávon…..
Ja és mondta ha ez a perverzitásom akkor hajrá fogorvos és érzéstelenítés is.
Liza egyébként annyira mozgott hogy alig lehetett uh-n megnézni. Bezzeg amikor 4D volt hiába ittam colát, ettem csokit ő csak aludt, alig készült róla jó kép.
Tegnap Királyréten voltunk nagy bandázás volt, Marci el is fáradt nagyon nagyon, este még záróakkordként nekifutott az ajtófélfának, hatalmas dudor van a homlokán :?

kubuspace

Sziasztok!

Gyorsan munka előtt bekukk :)

Voltunk 22-én bíemszíben :)
Megkaptuk a beutalókat,igazából túl sok dolog nem derült ki.
Szerintem hétfőn vagy kedden megyünk vérvételre,10-én nőgyogyó vizsgálatra,illetve aznap jön párom is,csak miatta ugye korábban megyünk.

Kérdésem lenne azokhoz,akik tudják:
-a nőgyógyászatos vizsgálat nagyon elhúzódik?
csak mert 12-re mennem kéne dolgozni,és hát nem a közelben van a munkahelyem...

-nem tudjátok, hanyadik héten van az a bizonyos videó vetítés?
első és 3., vagy első és utsó kedden?

pussz mindenkinek,rohanok tova :)
Vendég

Sziasztok,

Nem termékenyült meg...

Kép
avarka

kubu!
Örülök,hogy Marcus már jobban van,szegénykém biztos nagyon fájhat a popója is :? sudokrémet próbáltad,azt nagyon dicsérik.A hőmérőt nem engedi még hónaljban?Ölbe véve,ha át karolod?Nem okoskodni akarok csak a bölcsiben én már így csinálom a kis krampuszoknak :lol: :lol: Köszi a drukkot,remélem apánál minden rendben lesz nálunk.

kisbeeka!
Elég változó,hogy mikor végzel a női vizsgálattal én már hallottam több verziót is,volt aki az egész délelőttöt ott töltötte.Én a saját tapasztalatomat tudom mondani.Külön választottak minket apával.Őt is irányították a vizsgálat helyszínére és engem is.Nekünk volt még vérvétel is a 21.napi.Kb.fél 11-3/4 11-körül végeztünk.

Kép
Kép
a.ibici

avarka!
Jajj :cry: :cry: nagyon sajnálom :cry: :cry: Ez borzasztó!!Nagy ölelés neked!!

Kép
Kép
a.ibici

Avarka,
jaj istenem, ilyen nincs. Borzasztóan sajnálom.
A legnagyobb szeretettel ölellek. :cry: :cry: :cry:

kubuspace

Kisbeeka,
Örülök hogy elindultatok.
Hát lutri hogy ki mikor végez nőgyógyi vizsgálaton szerintem. Mindenesetre menjetek oda nyitásra, persze már előtte beállni a sorba.

Ibici,
Képzeld a sudo semmit nem használ, tényleg dicsérik, de most nem megoldás, valami boraxos cuccot kaptunk na az most segít.
Hónalj is kilőve, onnan kb kitépi a digitális hőmérőt, mintha érezné hogy az neki nem kell :lol:
Most borított ki egy hatalmas dominót, asszem jól van a kisember :lol: :lol: :lol:

kubuspace

avarka: Nagyon sajnálom, megérdemeltétek volna ezt a kis csodát ennyi szenvedés után. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka!

annyit gondoltam rátok, és annyira bíztam benne, hogy sikerül!
Nagyon nagyon sajnálom.

puszi Nektek!

eszter82
Budapest

Macs, én is gyerek korom óta kutyázom, macskázom, most két törpim is van, meg mindig állomásozik egy mentett kutty nálunk, őt tegnap szedtük össze :)http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... 241/Luxor/

:)
mieza

APROPÓ!!!

Akinek mára még nincs programja:

Mindenkit sok szeretettel várunk április 25-én vasárnap délután 14.00-tól a Bp. X. ker. Hangár utcában a Happy Dog kutyaiskolában, ahol örökbe fogadó nap lesz a Német juhászkutya fajtamentés alapítvány szervezésében.
Sztárvendégek: Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Horváth Éva és Brunner Márta, Kucsera Gábor és Váczi Geri

Főbb programok a kutyák örökbefogadása mellett:

- Mentett német juhászkutyák felvonulása, bemutatása
- Att.raction- Real Action a Hip Hop Boyzból fellépése
- Tombola
- A rendőrség kutyás bemutatója
- Kozsó és az Ámokfutók fellépése
- A Népszigeti kutyaiskola bemutatója
- Az Irigy Hónaljmirigy fellépése
- Mentőkutyás bemutató
- Mentett, már gazdis kutyák szépségversenye 3 kategóriában:
a, A legszebb befogadott német juhászkutya
b, A legszebb befogadott kutya
c, Best in Show

A szépségverseny közben eldől, melyik kutyáé lesz a Blikk, a Nők lapja és a Fressnapf Kutyája cím.

- A rendezvény ideje alatt a helyszínen is lehet chipeztetni.
- A friss gazdiknak állatorvosi tanácsadás lesz a helyszínen.
- A ProPlan és a Vakkantó sátrainál mindent megvehetnek, amire a kutyusnak szüksége lehet.
- A Fressnapf minden új gazdihoz menőnek ezer forintos vásárlási utalványt ajándékoz.
- A RexAlapítvány, a Fauna és a Zöld Zebra sátrainál pedig leginkább a gyerekeket várják játékos ismeretszerzésre.

20 másik állatvédő szervezett és menhely keverék és fajtatiszta kutyáival együtt várunk mindenkit sok szeretettel!

Vigyétek hírét a rendezvénynek!
A belépő látogatóknak 500 Ft, amivel a német juhászok mentését támogatják.
Ha nincs még programod április 25-én vasárnap, gyere el és érezd jól magad!
http://www.nemetjuhaszkutyamentes.eu/

A program lényege, hogy kutyások, kutyával, kutyanélküliek, kutyabarátok, kutyákravágyók, vagy csak halandók együtt szórakozzanak. Nagy buli lesz, fellépőkkel, celebekkel, nők lapjával :
Gyertek, ha van kedvetek!

Én a Futrinka sátornál leszek :lol:
mieza

Csajok, akkora spirituális élményem volt pénteken, hogy el sem hiszitek.
Kb. szárnyalni tudnék!!!

Majd elmesélem, de most futnom kell, ez meg hosszabb  (ezért gyorsan még visszaolvasok )
mieza

Avarka

Nagyon sajnálom, pedig drukkoltunk nagyon, nagyon.
vnbeni

Eszter, csajok. Nekem maradt két teljes doboz Bromom. Nagyon szívesen odaadom ingyé bárkinek, szóljatok :)

Eszter, véletlenül se legyen lelkiismeret furdalásod!!! Tényleg ne. Benne van a pakliban, bármelyikünknél, nálad sem volt semmi oka, hogy így legyen, értelme meg pláne nem!
Fel kell lennünk készülve mindenre.

Tegnap a barátnőmmel kirándultunk. Nem meséltem neki a történeteteket, mert nem. De azt igen, hogy egy ilyen tragédia után így felállni és ilyen hittel és ilyen erővel és mégis ilyen szépen dolgozni fel magatokban, kvázi meggyászolni... Le a kalappal, példakép vagytok mindannyiunk számára!!!
Eszter, legyetek büszke arra, akik vagytok, ahogy ezt kezelitek! Valószínűleg a lányoknak ez így volt elrendelve. A majd hozzátok érkező kis drága nagyon jó helyre fog kerülni!
mieza

Eszter, csajok. Nekem maradt két teljes doboz Bromom. Nagyon szívesen odaadom ingyé bárkinek, szóljatok :)

Eszter, véletlenül se legyen lelkiismeret furdalásod!!! Tényleg ne. Benne van a pakliban, bármelyikünknél, nálad sem volt semmi oka, hogy így legyen, értelme meg pláne nem!
Fel kell lennünk készülve mindenre.

Tegnap a barátnőmmel kirándultunk. Nem meséltem neki a történeteteket, mert nem. De azt igen, hogy egy ilyen tragédia után így felállni és ilyen hittel és ilyen erővel és mégis ilyen szépen dolgozni fel magatokban, kvázi meggyászolni... Le a kalappal, példakép vagytok mindannyiunk számára!!!
Eszter, legyetek büszke arra, akik vagytok, ahogy ezt kezelitek! Valószínűleg a lányoknak ez így volt elrendelve. A majd hozzátok érkező kis drága nagyon jó helyre fog kerülni!
mieza

Kubu, a wasabiból iszonyú sok ember jött el így sajnos.
Én csak rendelni szoktam, azzal sosem volt baj, de enni ott már nem mernék. De van egy nagyon szuper japán étterem a rakparton, azt csak ajánlani tudom, mi is évfordulót ünnepeltünk ott!

Holnap szúrok, már úgy várom :)))

Olvasok-olvasok, de még nem értem oda, hogy Avarka, hogy sikerült a mai telefonod. Nagggggggggyon drukkolok!!!
Most olvasom. Sajnálom :(
Most gondolom nagyon nehéz, de a jó hír, hogy nem volt meg a beültetés, ezért nem kell várnod hónapokat a következőre...
mieza

Sziasztok Lányok! hildus vagyok, segítségeteket kérném abban, hogy beülti után 4-5 nappal volt -e valakinek olyan tünete, h. a pocija" rendesen" fel volt fújódva ill. keményebb volt,feszítő érzés / mintha nem is az enyém volna/, más tünet nem kíséri, csak ez olyan gyanús!!!köszönöm a válaszokat!
hildus

hildus!
Nekem még nem volt beültim,halkan mondom,de szerintem ez nagyon jó tünet!! :lol: :lol: Mikor tesztelsz?Fogsz egyáltalán?

Kép
Kép
a.ibici

Szia Ibi! Ez a tünet nekem volt már punkció után is, dokinő megnézet uh-val, de nam talált semmit. Félek, h. nem-e valami kórós dolog.Nem fogok tesztelni ,szerintem.
hildus

hildus!
Nyugi,biztos látta volna a doki,ha valami kóros lenne!!
Drukkolok neked nagyon.Mikor kell jelentkezned a dokinál?

Kép
Kép
a.ibici

Hildus

Valószínű az utrótól vagy felpuffadva.
Igyál sok vizet és egyél sok fehérjét.
vnbeni

Sziasztok!

Nem vesztem el, olvaslak titeket rendszeresen.

Sajnos most meglátogatott egy kis lumbago de tulélem, hozok nektek majd szép virágképeket.

minden jót

kispatak
Vendég

Kispatak

pont most gondoltam rád
vnbeni

Köszi lányok, de eddig is sok foly. ittam,meg fehérjét is, hát nem tudom, de mintha mára valamivel jobb lenne. Pénteken kell dokinénihez visszamennem.Köszi a drukkot!
hildus

Szia mieza!

A felajánlott Bromocriptinre nekem szükségem lenne.
A BMbe járok. Május elején indul a 3. lombik.
Írtam privit.

Üdv.
Vendég

Sziasztok!!

Mieza!!

Hú de jó kis programotok volt tegnap.De kár,hogy este olvastam. :cry: Merre kirándúltatok???Jól avgy??

Kispatak!!
Jobbulást.Tudom milyen egy lumbágó.. :oops:

Beni!!
Mi újság??MInden oké???Jól vagy??

Avarka!!
Annyira sajnálom,pedig gondoltam rád,még Apánka is meséltem,és úgy bíztam benne...Ölellek.

Kisbeka!!
Nekem a 22.napi vv-el együtt volt a nőgyogyivizsgálat,És reggel mentem 1/2 8-ra,levették a vért,az sem ment egyszerűen,ezren voltak.és hát Szűcsnél nem fértünk be a váróba,volt vagy dél,mire végeztem.Úgy vettem észre,ha csak vizsgálatra megy az ember,jobb dél körül menni,addigra lecsengenek az emberek valamennyire.

Kubus!!
Szegény Marcus,jobban vagytok már???Küldöm a gyógypuszikat. :wink: Látom Lizád mocorog ezerrel. :wink:

Sajti!!
Remélem elkaptad Apát,és jön a csodababa. :wink: Merre van a telek,ha nem indiszkrét a kérdés??

Szerintetek nem gáz,ha ma a 11.napon szúrkál a hasam???Mind a két oldalt,de nem egyszerűen,mintha kést foratnának benne.

Jövök majd még. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok Csajok!

Túlvagyok a mai béjemcéjes látogatáson. 12. napon vagyok, van 2 db tüszőm a jobb oldalon, egy 14 mm-es és egy 15 mm-es... és 7mm az endom. Ma meg holnap kell még szúrnom 1-1 Merionalt, szerda reggel még lesz egy kontroll... és előreláthatólag pénteken lesz az inszem!!!!!!!

Képzeljétek volt ma egy kiscsaj.. valami vizsgálatra jött, de kellett vizeletet is hoznia...erre jön ki.. majd elájul.. merthogy közölte vele Szűcsdoki, hogy terhes :)... A csaj meg kb. sokkot kapott.. merthogy nemrég volt hsg-n (nem itt a bmc-ben).. és ott ugyan láttak neki "valamit".... hát, mint utólag kiderült, az már a babája volt... Úgy örült szegényke... de végig azt hajtogatta, hogy nem hiszi el, meg kérdezgette, hogy az biztos, hogy vele történik????
Gondoltam megírom Nektek, hogy még egy történetet ismerjünk, hogy vannak még csodák.... :lol:

Sajti, remélem spontánkodtatok.. húh.. ha Te jössz majd az ilyen élménybeszámolóval!!! :lol:

Lányok, Sztyopánéről tud valaki valamit?? Rég nem láttuk....

Avarka drága, nem is tudom mit mondjak... úgy drukkoltunk pedig... :(
Ölellek és azt kívánom, hogy mihamarabb próbálhassátok újra...... (((((((((((((((( o ))))))))))))))))

Lányok, most megyek összecsapom a benti dolgaimat, mert holnaptól nem fogok jönni... inszemig szabin leszek, aztán meg tp-n..... aztán meg meglássuk! :)

Pusszantás Mindenkinek
andi
andrea-1

Avarka nem találok szavakat! :cry: :cry: :cry: Nagy ölelést küdök! Beszéltetek a hogyantovábbról?
Nagyon sajnálom, :( :( :( rettentő sokat gondoltam rátok! Mit mondott Katalint, mondott valamit? Elindult az anyai és apai örökítőanyag?... mert nekem amikor a fagyasztott petesejtek nem termékenyültek meg, akkor azt mondta, hogy azok sem látszódtak. :(
Nem semmi lehetett ez a brutál gyógyszerkúra, meg a műtét!!!!!! Jaj szegénykém, gondolom most nagyon el vagytok keseredve! De tudod, hogy nincs reménytelen helyzet! Egyébként a műtét után mit mondtak, mert az ösztrogén szinted alapján még kellett volna tüsződnek lennie, azok nem voltakelég érettek? Puszillak!!!!!

Maccs
vörösmacska

Andi a sikeres inszeminációért :arrow: :arrow: Kép

Hildus, Rony babaragacs :arrow: :arrow: Kép

Hildus simán lehet az utótól a puffadás, és attól is, hogy sikerült :wink: Ha esetleg kisebb túlstimuláció, akkor igyál jó sok folyadékot és a sok fehérje is segíthet. :D

Maccs
vörösmacska

Köszi lányok az együtt érzést.. nagyon kedvesek vagytok!
Amikor pénteken az altatásból felkeltem és Katalin mondta, hogy csak egy petesejtem van, akkor már éreztem, hogy ez kevés lesz.. a zárójelentésen még 2-3 van, de tollal át van húzva és felé van írva 1. :?

Holnap megyek a BMC-be. Katalinnal szeretnék beszélni, mert neki úgyérzem, hogy elmondhatom az aggályaimat.

Talán emlékeztek Briget-re.. másik topikban ír. Az AMH vv-nél találtam rá és írt ide is.. szóval hasonló cipőben jár, csak az FSH-ja sokkal rosszab az én 7,3-nál /talán 20../. Nos más fajta szurikkal 7 petesejte is érett 5 pedig megtermékenyült, ha jól emlékszem a levelére.
Ezt hogyan tálaljam? Katalinnak talán elmondhatom és nem gondolja azt, hogy okosabb akarok lenni náluk...

Nem tudom.. holnap okosabb leszek!
Nem tudom azt sem, hogy ez számít-e 1 elhasznált esélynek?
3 havonta egy műtétnek alávetni magam.., nos ez is meggondolandó!
avarka

Avarka, ez nem számít elhasznált lombiknak. Nekem sem volt az eleső stimum, az nem számít bele, ha nincs beültetés. Lehet, hogy akkor azok nem voltak érettek, amiket lehúztak, mert azt utólag nézik meg, rögtön nem látják rajta.
Beszélj Katalinnal! Csak tényleg vigyázz, kényes ügy, mert tényleg nem szeretik, ha okosabbak akarunk lenni náluk. Lehet először meg kellene hallgatni mit mondanak, mi a hogyantovább. Nekem egyszer azt mondta Tanár úr: " Ne legyen már buzgómócsing" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Komolyan ezt mondta :lol: :lol: mert már nem is emlékszem mit pontosan, de tényleg okoskodtam össze-vissza, de tudom, hogy igaza volt, mert nem esett rosszul, hogy ezt mondta! Háromhavonta laparoszkópia, ez elég kemény! Nagyon kívánom, hogy maximum már csak egyre legyen szükség, mert a következő sikeres lesz.
Őszintén Avarka, mennyibe volt ez a brutál rengeteg gyógyszer?

Maccs
vörösmacska

LAPTETŐT FELAJÁNLOM, KAPJA EL VALAKI!

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?