APROPÓ!!!
Akinek mára még nincs programja:
Mindenkit sok szeretettel várunk április 25-én vasárnap délután 14.00-tól a Bp. X. ker. Hangár utcában a Happy Dog kutyaiskolában, ahol örökbe fogadó nap lesz a Német juhászkutya fajtamentés alapítvány szervezésében.
Sztárvendégek: Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Horváth Éva és Brunner Márta, Kucsera Gábor és Váczi Geri
Főbb programok a kutyák örökbefogadása mellett:
- Mentett német juhászkutyák felvonulása, bemutatása
- Att.raction- Real Action a Hip Hop Boyzból fellépése
- Tombola
- A rendőrség kutyás bemutatója
- Kozsó és az Ámokfutók fellépése
- A Népszigeti kutyaiskola bemutatója
- Az Irigy Hónaljmirigy fellépése
- Mentőkutyás bemutató
- Mentett, már gazdis kutyák szépségversenye 3 kategóriában:
a, A legszebb befogadott német juhászkutya
b, A legszebb befogadott kutya
c, Best in Show
A szépségverseny közben eldől, melyik kutyáé lesz a Blikk, a Nők lapja és a Fressnapf Kutyája cím.
- A rendezvény ideje alatt a helyszínen is lehet chipeztetni.
- A friss gazdiknak állatorvosi tanácsadás lesz a helyszínen.
- A ProPlan és a Vakkantó sátrainál mindent megvehetnek, amire a kutyusnak szüksége lehet.
- A Fressnapf minden új gazdihoz menőnek ezer forintos vásárlási utalványt ajándékoz.
- A RexAlapítvány, a Fauna és a Zöld Zebra sátrainál pedig leginkább a gyerekeket várják játékos ismeretszerzésre.
20 másik állatvédő szervezett és menhely keverék és fajtatiszta kutyáival együtt várunk mindenkit sok szeretettel!
Vigyétek hírét a rendezvénynek!
A belépő látogatóknak 500 Ft, amivel a német juhászok mentését támogatják.
Ha nincs még programod április 25-én vasárnap, gyere el és érezd jól magad!
http://www.nemetjuhaszkutyamentes.eu/
A program lényege, hogy kutyások, kutyával, kutyanélküliek, kutyabarátok, kutyákravágyók, vagy csak halandók együtt szórakozzanak. Nagy buli lesz, fellépőkkel, celebekkel, nők lapjával :
Gyertek, ha van kedvetek!
Én a Futrinka sátornál leszek