Új privát üzeneted érkezett!

Navika: igen, már itt tartunk.. aminek persze nagyon örülök, és nem is akarok panaszkodni.. ma kezdődött a hányinger is.. úgylátszik ennél a stimunál most hamarabb jött, mondjuk az előzőeknél is volt, úgyhogy nem újdonság, ilyenkor mindig dög vagyok.....
Nemtom hogy ez a 4 hónap kihagyás ami volt, az befolyásolja, vagy hogy most 1/3-dal nagyobb adaggal indítottunk, mint eddig... végülis pont lesz..rom.. :).. csak legyen eredménye a dolognak... azért pedig ha kell fejenállva, vagy seggenpattogva is körbejárnám a fél világot... csak sikerüljön... nem igaz?? :)

Kismagácska hogy van? Remélem jól és élvezi a szép napsütést...:)
andrea-1

Andi, akkor te már most túljutsz a hányingeres időszakon, atán amikor meg pocakos leszel már semmi gond nem lesz :wink:
Nem tudom, h. mi befolyásolja és mi nem, nekem az inszemek havonta voltak, de csak kis pánik miatt votam rosszul, lombiknál szintén bepánikoltam, de egyébként viszonylag jól viseltem! Nagyon drukkolok!!!

Köszike, jól vagyok, egyre jobban! Már mindent bírok enni és rájöttem, h. mitől, azaz mikor hányok: ha a reggeli órákban mosok hajat... vicces, mi? :lol: Ugyanis én a kádba hajolós módszert szeretem, csak a baba nem, azaz a gyomrom! Úgyhogy ezt innentől hanyagolom :D
Sajna, nálunk baromira fúj a szél, de azért nemsokára kimozdulok, meglátogatom a volt munkatársaimat, mert már hiányoltak...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Andi!!!!
Ez érdekes, mert nekem meg a Pregnyl re mondták, hogy szigorúan ügyelet adhatja be IZOMBA!
Nekem is maradt, és akkor mondta a dokinő, hogy akkor nem ír fel Ovitrelle t, mert a Pregnyl is ugyanolyan jó, de annak az a hátránya, hogy ügyelet ( én is éjjel 2 kor voltam :shock: )
Na ezt akkor ki érti??????:roll:

De jó, hogy már kezdtek, minden drukkom a tiéd, ebből baba lesz!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Pusszancs Marci bébikének!!!!!
Szegény kis kócosom!!!! Küldöm a gyógyítósimiket!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

heni77

Heni,

Én megnéztem mind a kettő betegtájékoztatóját.. a Choragont már régről ismertem, arról biztosan tudom, hogy csak izomba... Pregnyl betegtájékoztatója szerint pedig:

"Hogyan kell beadni az injekciókat?
Felhasználás előtt a száraz port fel kell oldani a folyadékot tartalmazó ampulla tartalmával.
Ezt a gyógyszert be lehet adni izomba (orvos vagy ápoló végezze), pl. a farba, combba, felkarba, vagy csak egyszerűen a bőr alá (pl. a hasfalba). Utóbbi helyre beadhatja az injekciót saját maga vagy partner. Orvosa el fogja mondani, hogy ezt mikor és hogyan tegye."

Na ebből gondoltam...
andrea-1

Heni, Andi - Pregnylt lehet ide is, oda is. Én megkérdeztem K ügynököt és mondta hasba adjam.

Navi nekünk sincs gyerekszobánk, de megoldjuk :lol: :lol: :lol: . Míg nagyon pöttömök addig velünk lesznek, aztán megnagyobbítjuk a galériát, ott lesz a mi hálószobánk és a picúroknak átadjuk a hálószobánkat.
Aztán ha már nagyobbacskák, ovi, suli, akkor cserélünk, mert a galérián két nagy szobát lehet nekik csinálni, de az még egyelőre tabu, mert még a párom nagyfiának (17) van itt fent a rezidenciája, de addigra már pont le fogja sz@rni a fejünket, így lehet a kicsiké :lol: - így terveztük el, mert mi sem ennyi gyerekre építkeztünk :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Tudom, hogy az van a tájékoztatóban, adtam már én is bőr alá is, de most a drnő azt mondta, hogy szigorúan izomba :shock: :shock: :shock:

ki tudja? Ha nem mondta volna külön, gondolhatjátok, hogy nem mentem volna éjjel 2 kor kocsikázni
Lehet orvosa válogatja????

heni77

Okes csajok... sanszos, hogy hasba fogjuk, mint a többit..... főleg ha valami elcseszett időpontban kell beadni.. (nekünk egyelőre nincs kocsi, ellenberger világvégén lakunk, problémás közlekedéssel... szal nagyon sok választás úgysincs..)... hacsak a béjemcéjben be nem adják.. merthogy Sz. azt mondta, hogy odaadja már az elején a repesztő receptet is és majd úgy jöjjek, hogy nálam legyen a szuri.... :shock:
andrea-1

SZiasztok!

Nekem is szigorúan kikötötte annak idején Sz. doki, hogy izomba kell adni. Beadhatja a párom is, de inkább doki. És akkor furán néztünk és felírta az Otriville-t, ami jobb volt :) A Pregnylemet meg nekiadtam Vbeninek és látjátok milyen jól tettem :))))

Én ma volta. Sajnos Sajtival nem sikerült összefutnom, mert itthon hagytam a mobilt. Akkora buta vagyok.
No, hamarabb értünk oda, sor a járda közepén (hoppá!) előttünk két újonc, aki végig ki volt akadva a soron. Mögöttünk két nagyon régi tag: 8000-es számokkal és 10 kb-os dossziéval.
Fent azért kellett várni, 10 előtt jutottunk sorra.
Bemegyünk, mondom, hogy jöttünk longot megbeszélni, volt cisztám, szép nagy, de szerencsére kipukkadt. Mire a doki, hogy oks, csak máj egy után kezdhetünk. Én rémült arc, hogy dehát megkérdeztem akkor és azt mondta, hogy a stimu úgy is máj egy után kezdődik, a long elkezdődhet hamarabb is. Jajajaj... Nézett, aztán telefonok Kanyó dr.nőnek. Mire ő rábólintott. Ufffff....

Szóval, kaptam 4 dobozt, 52 ezerért (nagy szemek a patikában) és hétfőn kezdem szúrogatni, máj 7-én megyünk vissza, ha akkor rendben a prolaktin, akkor kezdhetjük is a stimut.
(remélem ezt nem állítják majd le, mert kicsit drágus :) Mindig van mi miatt izgulni.
Szóval, most minden happy, virágos kert az élet... :)

Navi, te a long alatt is kented az endo elleni krémet?
mieza

Sziasztok

Macska: görülök,hogy rendben vagytok :D Én úgy tudom,hogy nem gáz a kutya,macska a közelben,csak akkor,ha nem volt melegvérű állat soha a közvetlen környezetedben...ha ,volt akkor már kialakul az emberben a védettség...

Kubu: Marcinak megy a gyógyító pusszancs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza: ja ,de jóóóó híreket hoztál :!: :!: :D :!: :D

Navinak: pocak-simi szállítmányt küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám: szépen sunyiban lövöd magad :?: :D :?: Nagyon-nagyon szorítok Nektek :!: :!: :!: :!: :!: Lehet bőr alá is adni a repit :!:

Hencsikém: én is elkezdtem kenni magam egy krémmel,és megbeszéltem a párommal,hogy beépüljön normálisan a szervezetembe a hatóanyag inkább csúsztatjuk a májusi lombik kezdését....ezt a krémet használja Navi és Mieza is...
Mostmár 1 hónapon semmi nem fog múlni...Itt tartunk egyenlőre...

Sajtikám: bódogságot még vagy 100 évig Nektek :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sztyopáné: kaptál mailt :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot! Nagyon aranyosak vagytok! Apa ma hozzájárult a projekthez :D Ügyes volt.. a fagyasztóba is ment. Katalin a megfelelőket holnapig fagyasztás nélkül őrzi!

Azt hiszem tegnap este 22-kor nekem is Pregnylt kellett szúrnom, 2 db-t. A János Kórház patikája megbontotta a csomagot és még hűtőtáskát is adott, hogy hazáig ne legyen baja! Ezért vigyázni a borítékban való feladással!

Szőrnyű álmom volt.. felriadtam, megnéztem a papírom, hogy tuti tegnap kellett-e beadni este ezt az utolsó szurit. Azt álmodtam, hogy nem találtak egy petesejtet sem... utána nem aludtam semmit!
Holnap befekszem reggel a kórházba 9-kor jön át Katalin és tanárúr is a műtétre! Izgulok! :wink:

Kép
avarka

Apám, hűtőtáska.... micsoda faxni... becajjjok... :)

Avarkám holnap reggel már kora reggeltől Veled lesz az egész itteni bagázs lélekben! Nagyon-nagyon szorítok érted!!!... Érted? :) Ne aggódj, nem lesz semmi baj.. próbálj meg lazítani.. mélyeket sóhajtani.. kilégzés...belégzés... relax..:) Nyugis mami kel a kis drágá/k-nak!!! :)

Angyalom: nem sunyiba... :) Írtam én hogy pénteken mentünk kezdésre, csak úgylátszik elsikkadt.. :roll: Hát igen lövünk.... végre... Közben néztem más fórumokat is... írják sokan hogy hasba ment a Pregnyl, csak b..szott szar... csíp... ezt olvastam... Tényleg erre készüljek lányok?
andrea-1

Kitartás Andrea! Ez a szuri már csak hab a tortán! :lol:
Rászoltam apára, hogy lassan nyomja a cuccost, mert egy kicsit fáj. Nem csípett és nem volt másabb, mint a menopur... A cetrotride viszketett mindig és bevörösödött!
Csak azon csodálkoztam, hogy nem ma kellett este beadnom.. remélem mindnen okés a nagy nehezen növesztett bogyócskáimmal! :?:

Kép
avarka

Ma én is voltam a BMC-be még kaptam egy receptet.

A pregnyl-t nekem izomba kellett adni, de én magamnak adtam be, és most a progeszteront is.
vnbeni

Mieza

Nagyon jó hogy kezdhettek.

Avarka

Drukk holnapra, + hogy az ügynökök mindegyiket megtalálják.

Andi

Szúrjad csak, már úgysem sokáig kell. Utána meg már csak szép emlék lesz, hogy saját magadat szúrkáltad.
vnbeni

Andikám: akkor elsiklottam a dolog felett :oops: nem fáj az jobban mint a többi szuri,ne aggódj :!: és ez már tényleg az uccsó lesz :wink:

Avarka: nagyon szorítunk NEKED :!: :!: :!: ne aggódjál,mindet meg fogják találni az ügynökök :!: :!: :!: Írjál mindenféleképpen holnap,hogy mi volt :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Macsesz, hát persze, nem akkora a lakás, h. mikor 10 éve beköltöztünk már az egyikből gyerekszobát csináltunk, hátha egyszer lesz majd poronty... Látom, ti tudjátok alakítani, nekünk már nehezebb a helyzet, de mások is felnőttek ekkora panelban, viszont a terv a költözés! :D
Én úgy tudom, h. csak a macskakakival kell vigyázni a toxoplazma miatt, szóval lehetőleg ha bent kakil, pisil a lakásban, ne te takarítsd, sőt abszolút ne is nyúlj hozzá... mármint ami kijön a cicusból :lol: De gondolom, ezt tudod!

Andi, én csak Ovitrelle-t kaptam, azt hasbőr alá kellett, ill. Choragont az inszemnél, de azt be kellett adatnom izomba!
Szerintem is, ha lassan szúrod/játok, nem fog csípni!

Mieza, igen a 26. napig, aztán meg a 14. naptól, szóval a stimu nagy részén nem!

Angyalka, köszike, átadva! Mindig mondom neki, h. ezt most tőled (is) kapja :lol:

Avarka, holnap délelőtt ezerrel gondolok rád én is! Ott lesznek a tüszők, ne izgulj!!!
Én is mindig 50x megnéztem, h. jó időpontban adjam be a repesztőt! :wink:

Beni, magadnak adod a progeszteron szurit? :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsink ennyire szarul lehet, szegény, h. nem jön? Remélem, csak nem ér rá :?

Hát most én is gondolkodom egy kiadós hányáson, mert beettem salátából vacsira: ubi, paradicsom, újhagyma, retek, jégsali, tojás... talán ez így egyszerre sok volt :roll: :oops: De nem kellene kitaccsolni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hali,

Megvettem a Pregnylt a Délinél... megbontották a csomagot, vagy eleve ez már maradék volt, nemtom... lényeg, hogy 2-t kaptam... mitmondjak nagyon elcsodállkoztam az árán, főleg az Ovitrelle-hez képest.... :shock:

És nem fogjátok elhinni kivel találkoztam a metrón... na?????? Hát Babe-bel... Mi még személyesen azelőtt nem láttuk egymást, csak iwiw-ről, de úgylátszik jó az arcmemóriám és nem egy vadidegent szólítottam le... :) Már szépen kerekedik a pocija.. és zugban olvas minket... :lol: :lol: :lol: Úgyhogy innen is üdv... :D

Hát, tudjátok én ugyan nagypofájú vagyok, de ha tűről van szó, akkor a zabszem nem fér be... egész egyszerűen még a látványát sem bírom, nemhogy éééééén ... magamnak szúrni??? Aaaaaaazzzzz teljességgel kizárt...:) A férjem a mutatványosa ennek a dolognak... na majd mondom Neki, hogy lassan nyomja.. és hát, ha Angyal, a másik paragép elsiklott feleltte, akkor tán én is túlélem valahogyan... Mindenesetre Beni.. nagyon bátor csaj vagy, hogy Magadnak nyomod.. meg persze miindenki más is, aki erre képes.. le a kalappal... :shock:

Látom előkerült a macsekkaka téma is ... nekünk is van ugye 2.... Erre mit csinál az én informatikus férjem?... Nemrégiben rendelt ebay-ről egy szénszűrős gázmaszkot Hongkongból.. hogy nehogy baj legyen ha terhesen kell esetleg takarítani a macskákat... :)))) Múltkor buli volt nálunk, persze előkerült a gázmaszk is (ne gázálarcot képzeljetek, hanem egy ilyen modernebb verziót).. volt röhögés.... Mondtuk is a finnyás barátnőmnek, hogy ha majd már lesz nálunk gyerek, jöhet nyugodtan és akár pelenka cserét is vállalhat ilyen szerkenytyűben... . Na lényeg, hogy a macsekkaka témában emberem felkészült a biztosan elkerülhetetlenre, mostmár majd csak egy doboz eldobható gumikesztyűt kell venni még...
andrea-1

Navi

Igen magamnak adom. Volt olyan, hogy a védőnő feljárt és beadta, de kényelmetlenül éreztem magam, mert nem fogadott el semmit, és ráadásul minden nap külön kellett egyeztetni időpontot. Egyéb dolgai miatt nem tudott mindig ugyanabban az időpontban jönni.
Aztán amikor most megkérdeztem, akkor is ugyan ez lett volna, hogy előre még a következő napra sem tudta, hogy mikor jön.
Ráadásul mi kétlaki életmódot folytatunk. Hétközben Óbudán vagyok hétvégén pedig a 17. ker-ben. Igy a nagy távolság miatt ez sem működött. A párom pedig a tű látványától is rosszul van. Szóval a kényszer nagyúr.
Egyébként csak tükör kell hozzá.

Andi

Olyan jót nevettem gázmaszkon, de én a férjeden tudnám igazán elképzelni.
vnbeni

navared: A toxoplazmánál a macskakakival, a virágfölddel és a nyers hússal kell vigyázni ha jól emlékszem. Mi is panelban lakunk, de szerencsére három helyiség van, így lett gyerekszobánk.

vnbeni: Minden tiszteletem az izomba adandó szuri saját kezű beadásáért. Egyébként többen is vagyunk BMC-sek békásmegyeren, nem jönnél ki valamikor hozzánk sétálni? Majd ha már jobban ráérsz.

avarka: Mennek a drukkok holnapra.

Akik kimaradtak bocsi, de most csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Holnap nem tudok jönni, mert a nőgyógyászaton laparoscopiás műtéttel keresik a bogyóinkat :wink: és talán szombaton hazajöhetek...
Előre is bocsi, ha holnap 9-től sokat kell várnotok Konc tanárúrra.. azt mondta, hogy ő és Katalin is jönnek a műtőbe.

Vbeni: mikor voltál? Hol voltál?

Én soha senkivel nem találkozok... pedig annyira figyelek, hogy valaki meglátja bennem az Avarkát és megszólít! :roll:

Kép
avarka

Avarka

kb 10,30 és 11,30 között voltam.

Viki

Nagyon szívesen kimegyek. Majd megbeszéljük. Te hol szültél?
vnbeni

Avarka, nagy drukkok mennek!

Kissangyal, ma talált a párom a reci melletti várós asztalkán egy februári cseh újságot. Annyira megörült! Nem ti hagytátok ott? :)

Maccs, én is kaptam szép piros hűtőtáskát. A patikában adják, hogy ha kéred. Úgy működik, hogy ha majd nem kell, akkor vissza kéne vinni. Mi most nagyon használjuk, mert abban hordjuk a bmc-be az injekciókat.

Na, szép, hogy ennyien voltatok ott és még sem találkozott senki senkivel... :)
mieza

Vnbeni:
Mi 9,00-11,30 körülig voltunk ott, szóval tuti láttuk egymást, csak nem tudtunk róla :wink:

Kép
avarka

Avarkának mennek a drukkok!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Barátnőm ma megy Tanár úrhoz és nem értettem miért mondta neki, hogy dél és 1/2 1 között menjen.. hát ezért, mert Avarkával lesznek :lol: :lol: de jó.

Cicakaka - a toxoplazmaavizsgálatom amit induláskor néztek negatív lett, tehát még nem estem át rajta, pedig kiskorom óta mindig van cicánk és mindig is szerelmetes viszonyban voltam velünk.
Tanár úr azt mondta, ez nem olyan mint a bárányhimlő, hogy ha egyszer már volt, akkor védettek vagyunk - :shock: ezen elcsodálkoztam, mert a neten nem ezt olvastam. Szóval már egy csomószor rákérdeztem és mindig azt mondja Katalin, hogy ne puszilkodjak vele :lol: Tanár úr meg azt, mint Vicky, hogy nyers hússal, mosatlan zöldséggel- gyümölccsel, kakis kertben kertészkedéssel ugyanúgy el lehet kapni. Igen, ezt is tudtam.
Szóval azóta nem kertészkedek, de fáj is nagyon. Egyébként Marci kijár kakilni, nem bent végzi el, nincs bent alom.
Állatorvosnál is rákérdeztem, mert azt olvastam a neten, hogy lehet ellene oltást adni a cicusnak, de ezt a doktornő megcáfolta. Ő is azt mondta, hogy ne nyalakodjak vele és tartozkódjak a kakis alomtól. Ésss gyakori kézmosás - hát az megvan, direkt fertőtlenítős kéztisztítót használunk, amióta ő velünk van. Egyébként meg nem is minden cica hordozza ezt a betegséget.
Szóval nagyon kell vigyázni tényleg, mert súlyos következményei lehetnek, ha terhesen átmegy az emberen a toxoplazma, egyébként nincs szinte semmi tünete, tehát észre sem vesz az ember.

Andikám a maszk az csúúúúúcs :lol: , mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ja és tényleg a Pregnyl nekem is csípett és fájt, jobban, mint bármelyik, de fel a fejjel mert ez lesz a legeslegeslegucccsó szurika!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok csajócák!!

SEGÍTSETEK!!

Valaki a múltkor írta,hogy van valami támogatász az OEP-nél lombikra,ha nem tudják az anyagiak miatt folytatni???????????
Hol találom ezt,fent van az OEP honlapján???????Barátnőmne kellene. :cry: :cry:
csucsu99
Budapest

vnbeni: Én a mávban szültem, a többi békási anyuka a jánosban.

macs: Én azon csodálkoztam, mikor a tvben volt szó a toxoról és volt egy csaj, aki állatorvosi asszisztens volt és mégsem esett át rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

csucsu: Én csak a közlekedési hozzájárulásról tudok, meg talán valami alapítvány volt aki segít.

avarka: Mennek a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Macsek: a próféta szóljon belőled...:))

A mieink makkák (Fannika 14 éves, Milike 2 éves) szobacicák, soha nem mennek ki, max az erkélyre v. lépcsőházba kislisszolva, de beszariak, ha bejön bárki, már rohannak is vissza a lakásba... :lol:
Az almozásuk sajna az én reszortom.. Rajó noszogatásra megcsinál ugyan dolgokat, de ezt még nem vállalta be...meg amúgy sem tudná nekem megfelelően megcsinálni....

Mondjuk részemről a kellő odafigyeléssel megy a dolog és terhesen meg ugye ott lesz még plusszban az extra védőfelszerelés is :) de én túlzásnak tartom azt, ami mostanában gyerektéma kapcsán megy a kismamáknál..... ezt az agyonsterilizált gyerekmisztikumot ami most megy nem tudom megérteni, nem tudok azonosulni vele..... Ugyanmár.. annak idején anyám közelsem művelte azt, amit néhány barátnőmnél látok (az egyiknek 7 hónapos a gyereke, most vette meg az 5.!!!!!! mellszívóját, mert a sterilizálóban valami alkatrész mindig tönkremegy neki).. szóval nem volt régen ez a műbalhé, azt mégis felnőttünk a tesómmal....
andrea-1

Én is agyrémnek tartom a túlzott sterilizálást manapság a gyerkőcök körül, de Andikám az alomcserénél, ha muszáj lesz neked csinálnod, a maszkon felül :lol: kérlek azért használj kesztyűt , szóval ezzel kapcsolatban azért kérlek légy nagyon elővigyázatos, mert ez tényleg komoly.
Lehet, hogy a régi időkben nem ilyen táposan étkeztek a cicuk sem, hanem konyhai maradékot ettek nagyanyáink idejében és valószínűleg azért nem voltak ilyen fura betegségek.

Juhéj :D beküldtem a decemberi petesejtleszívásomat is a biztosítómnak, mint műtéti káreseményt, nem számítottam semmire, mert tutira vettem úgyis kitalálnak valamit, hogy miért nem fizetnek, mert már a múltkori (márciusi petesejtleszívás) kifizetéssel kapcsolatban is tök ráfizetés vagyok nekik! Háát :lol: :lol: :lol: újabb csoda történt, azt is kifizették. Imádom az Aegon Biztosítót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Korrektek!!!!!!! Majd ha császárral szülök, háromszoros műtéti összeget kell perkálniuk, mert az nem kis- hanem közepes műtét kategória, az 660.000 Ft (nagyon jól fog jönni :wink: ), biztos betesznek a túl kockázatos ügyfelek közé :wink:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Nagggyon régen voltam, de tényleg fejbúbig ér a meló :shock: :shock: :shock:

Avarka,
ezer drukkok itt mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
én írtam a támogatásról, minnyá megkeresem oszt küldöm :idea:

Andi,
én is carul voltam a Merionaltól az első stimun, bár lehet hogy az azért volt, mert kicsit túl volt tervezve a napi 1 ampullám (a 10. napon 7 nagy tüsző miatt leállítottak) :roll: .
Pregnyl nekem is hasba ment, működött :wink:

Maszkot minden cicás kismaminak :lol:
Mi épp most kapunk cicust ajándékba, de ő nomád élethez lesz szoktatva, kerti ciccc lesz belőle :)

Minden kismaminak küldök egy pocisimit :arrow: :arrow: :arrow:
Mármint hogy egyet-egyet :lol:

:arrow:

Kép
judit0713

Good morning sunshine... már ha lenne :D

Akkor látom cica-kaki téma kivesézve... szerintem pont ez benne a gáz, h. a toxonak nincsenek tünetei :( De én is úgy tudom, h. aki már régóta él a házikedvencekkel, azoknak jóval kisebb az esélye elkapni a macsekoktól!
A virágföldről nem tudtam :oops: na nem mintha olyan sokat érintkeznék vele...

Andi, szegény, én is sokáig így voltam a tű-témával, reméljük, neked nem is kell belejönnöd!
A maszkban történő pelenkázás nagyon vicces, elképzelem szegény gyereket, amint látja, h. az anyja átváltozik Hannibal Lecterré :lol: ő meg csak ordít a tisztába tevéskor!

Macsek, nagyon jó bizniszt csináltál ezzel a biztosítással, le a kalappal, én nem értek ezekhez a dolgokhoz :oops:

Hát lányok, nem úsztam meg a tegnap estét... annyira szarul voltam, h. végül úgy döntöttem, meglátogatom a wc-t... a gyomrom jobb lett, de a torkom fáj, mint a barom... most már nagyon remélem, h. ez volt az uccsó taccsom :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka!

Kezem csuriba van érted! Sokat gondolok/gondoltam Rád ma!!!!!!

Mieza!
Örülök, hogy a cisztád eltűnt és már kezdhettek is!

Kubi!
Marcinak gyógypuszikat küldök! Remélem hamar meggyógyultok!
Tegnap küldtem privit! Megkaptad?

Vörösmacs!
Milyen biztosításod van az Aegonnál? Mert mi is ott vagyunk, de nem tudtam, hogy erre is fizetnek?

Sajti!
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Nektek Boldog Házassági Évfordulót!

Rólunk:
Hétfő óta szúrom a Merionált - na jó egy kicsit nagyképű voltam, mert apa adja. Hiába vagyok egészségügyis nem bírom magam megszúrni, hétfőn teljesen kész voltam mikor közelítettem a tűvel a hasamhoz, na de mire nem jó apa? Szóval voltam ma Uh-n. Mnyh a 6 napon 5,4 mm - szerintem egy kicsit kevés, de mér rágyúrok, bal oldlaon pedig van egy 15 mm-es tüszike, meg több apró. Jövőhét kedden megyek ismét!
Bocs, ha valakit kihagytam, de sok a munkám :cry:

Puszi

gyoreneildi

Persze Macsek, írtam is, hogy most már csak az eldobhatós gumikesztyűcsomagot kell majd beszerezni....:) Takarításuknál már régebben is, meg most is odafigyelek, nyugi :)

Avarka: Remélem már túl vagy rajta... nagyon sok-sok pozitív energyt küldök Neked!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit: Remélem engem nem fog leállítani... Eddig amikor 2/3 Meonpur vagy ugyanennyi Merional volt kezdetnek, mindig egy tüsző lett a vége... egyszer volt hogy ha ráfogtuk akkor 2... Szóval bizakodó vagyok, hogy nem indul be túl sok.. csak épp annyi, ami kellhet :shock: :wink: Egyébként egyelőre a jobb oldalamat érzem, ott van a történés szerintem, de hétfőn majd úgyis minden kiderül...

Navi: Óh szegénykém, pedig már azt hittem, hogy túl vagy a csandás korszakon..

Ildi, 6. napon 15 mm-es?? De jó Neked, nekem ilyen hamar, soha nem volt még ekkora... :roll: Mindenesetre igzi lesz a jövőheted, az biztos :)

Mi hétvégén megyünk Esztergomba.... van ott a cégnek ócsón szállása, a barátnőmnek meg céges kocsija, úgyhogy TS gazdaságos hétvége lesz egy kis átruccanással a hídon.....:))
andrea-1

Judit!
Köszi,emlékeztem,hogy Te raktad fel,meg is találtam. :wink: Olvasom sok a meló,de ma már péntek van.Holnapra állítólag jó időt mondanak,ajállom is,mert szét fagyok a lakásba,olyan hideg van. :roll:

Navikám!!
A fene enné meg már ezt a hányást!!Remélem most már jó messzire elkerül.

Macsek!!
Cicusod valami csúcs!! :wink: Örülök,hogy minden oké Veletek,Kicsikéid növögetnek szépen. :wink: Így tovább.

Andi!!
Igen Én kérdeztem,na akkor már szúrogatsz. :wink: De jóóó.Jó programotok lesz hétvégén. :wink: Ügyesen megoldottátok ezt a gazdaságos hétvégét.

Avarka!!
Mára egy kalappal,minden oké lesz,aztán majd gyere a hírekkel.

Pancsi!!
Hahóóóóóóóó!!Föld hívja Pancsit!!Tessék jelentkezni. :lol:

Barátnőm ma volt vv-en,és sajnos nem sikerűlt nekik. :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok Én is.És nem tudják,hogy lesz a folytatás. :cry:
csucsu99
Budapest

Sziasztok lányok hát itt vagyok.

Nagyon cudar napjaim voltak,testileg is meg lelkileg is kicsit ,megvisel ez a sok hányás. Szóval én emlékeztem hogy Laurámnál is az első pár hónap volt nehéz, és nem a szülés.
Na meg két napja elkaptam valami torokfájásos bacit. És a gépünk is bekrepált ugyhogy most kölcsön géppel dolgozok. Bejelentkeztem az orvoshoz, de nagy könyörgés után tud csak a 11. héten fogadni hát nagyon jó. Azt mondta a recepciós hölgyike, itt 3-5 hetes várakozás van. Mondom szupi. Még mielött babát tervezel jelentkezz be hogy legyen időpontod. Ja és nem mondtam hogy lombikos ügy tehát nem tudja hogy látott már orvos vagy nem. De mintha emlékszem hogy Nava is erre panaszkodott.

Látom mindenkinek beindult az üzem. Avarka mennek a drukkok ezerrel, húú neked jól meg kell szenvedned ezért a babáért. De biztos siker is lesz!!!

Andikám szúrod magad. Akkor neked insem lesz. Hogy vagy megelégedve Sz ügynökünkel?

Macska hát látom már mennek a hetek nálatok is. Növeszgesd őket. Látom te is még maradsz egy darabig.

Csucsu sajnálom a barátnődet nagyon car érzés lehet. Te hogy vagy véreredmény? Mit mond a dokker? Mikor kezdtek?

Zsu te szúrod már magad, vagy még fogigátló megy?

Zsuzsó hogy vagy kislány? Döntöttél dokker ügyben? Sajna még nem btudtam vissza olvasni de ma megteszem.

Kubu a kisfiad beteg jól veszem ki? Hát mielöbbi gyógyulást neki.

Na inkább vissza olvasok és azután jövök pusza.

Kép
Kép
pancsi76

Viki

Ki volt az orvosod?

Macs

Ezt a biztosítási ügynököt elküldheted hozzám is. De komolyan. Egyébként ismerősöd?
vnbeni

Sziasztok!

Macs!
Engem is érdekelne ez a biztosítási téma, azt sem tudom miről beszélsz, nem is hallottam még ilyet!!!! :shock:

Judit!
Bár mi még nem beszéltünk itt, mert én pont akkortájt léptem le, mikor te jöttél.......Látom Csucsu már megtalálta, azért dobd már ide fel légyszi, én is szeretném megnézni, mi ez az OEP es támogatásos lombikos balhé!! Jöhet priviben is.Köszi

Avarka!
Drukk drukk drukk, nagyon nagyon. Nem kellemes a laparos megoldás, de mint már tudod úgy emlékszem volt már ilyened )felesleges izgulni miatta.Pár napi kénylemtlen, de nagyon hamar gyógyul!!! Drukk a sok, egészséges, érett tüszikéhez!!!!

Navikám!
Óhh te szegény, nem lehet kellemes ez a sok rosszullét, de szívesen átvállalnám tőled. Gondolom te is azért valamilyen szinten így vagy vele, hogy megéri!!! nem? :wink: :lol:

Csucsu!
Együttérzésem barinődéknek. Hányadik próbálkozásnál tartanak? Merthogy ugye tudja, hogy nem szabad feladni!!!!!

Ildi!
Hajrá szurik!!!!! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!! No para, sikerülni fog!!!!!

beni!
Progiszurik magadnak?? hát te nem vagy semmi!!!!

Angyalkám!
Az utóbbi hónapokban lemaradtam, foggggalmam nincs milyen "csoda"krémet használtok!!!! Írd már meg légyszi nekem, köszi!!!

Andikám!
nálatok hasonló kariberű bulik lehetnek, mint nálunk szokott. Eltudom képzelni a csúcsmaszkos sztorit!!!! :lol: :lol: :lol:

Na lépek, lassan megyek haza, mindenkinek csodaszép hétvégét, szupi időnk lesz!!!!

Puszi

heni77

Sajti boldogságos évfordulót nektek!!!!

Mieza jó ötlet a tali én megyek!! Szoritok hogy gazdag asszony legyen belőled :lol: :lol:

Csucsu láto levett a lábadról egy kórság. Hogy vagy javulgatsz már?

Beni hát ez csuda jó gratula mégegyszer a szív pulzáláshoz.

Rodina örülök hogy a hányingered múllóban van. De jó lehetett látni a kis mocorgót, majd én is megnézem a blogodon.

Vaya már 12. héten vagy? És 56mm-es a babucid gratulálok.

Ibici akkor mi találkoztunk a Bmc-ben? Te voltál az vagy keverlek valakivel?

Na most enni tellett tőlem, de jövök most már csak ez a róka. Utálom!!!
Még sokmindenkinek nem írtam és kérlek nézzétek el nekem. Puszi és ölelés mindenkinek!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám privi!

Többen kérdeztétek a biztosítást. Akit nem érdekel, ugorjon. bocsi :oops:

Aegon Távlat
http://www.aegon.hu/eletbiztositasok/ny ... sok/tavlat , ez alapból megtakarítási célú, 25 évre kötöttem, hogy nyugdíjas éveimre kapjak egy kis zsééét.
Előtte is volt, egy régi konstrukció, az Aranyfonal, sokan halálbiztosításnak becézték, 12 évre kötöttem anno, az csak sima életbiztosítás volt és lejáratkor volt a kifizetés, talán éppen annyi,mint amit befizettem, de nagyon jól esett egy összegban, mert párezer forintot úgysem rak félre az ember havonta.

Ebben a Távlatban az a szupi, hogy bármilyen kiegészítő biztosítást lehetett hozzá kérni, együtt határoztuk meg az üzletkötővel, hogy melyik kiegészítésre mennyi legyen az alapkifizetés.
Pl. halál esetén 3.000.000 Ft
Kórházi napidíj pl 2.000 Ft/nap
baleseti halál 2.000.000 ft
Női műtét 200.000 Ft...... és tovább, rokkantsági halál, baleseti kórházi napidíj meg mindenféle, amit választottam... stb , van olyan is, hogy kritikus betegség - ha pl. diagnosztizálnak rosszindulatú betegséget, ezt jó magasra vettem, több millióra.... és ezek az összegek alapján jött ki a havi biztosítási összeg, azokat választhattam, amit akartam. Bármikor befizethetek, mert megy a megtakarítási alapba.
No de erről előre kell gondoskodni, mert kikérdeznek betegségekről, műtétekről és nem szabad eltitkolni, ha meg megmondod, akkor kikötik záradéknak, hogy ezzel összefüggésben nem fizetnek. Nekem az volt a jó pl, hgy akkor még nem álltam meddőségi kezelés alatt. De amikor kötöttem előtte 1 évvel volt a méhenkívülim és le kellett adnom a zárót és kikötötték, hogy ezzel okozati vizsonyban nem fizetnek. Tehát pl ha terhesen megkötöm, nem fognak szülésért fizetni és így tovább.

Én sem értek hozzá, felajánlkozott a területi üzletkötő, hogy intézzük az Aranyfonal kifizetést, én meg mondtam jöjjön is ezerrel, mert akarok kötni újat. Aztán leültünk, és ezt ajánlotta, fogalmam sincs hogy milyenek vannak még....... de azt hallottam az AXA az nagyon jó!

Maccs
vörösmacska

Avarka remélem minden OK! :arrow: :arrow: Kép
Remélem meglett mind a négy vagy még több petesejt :arrow: :arrow: Kép
Termékenyüljenek szépen a petesejtjeid :arrow: :arrow: :arrow: Képmind :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Pancsikám!!

Na végre!!!!Jujj,Te szegény,jó ramatyul vagy!!!Köszi,már jól vagyok,várakozunk..eredmény még nincs,azt mondták,hogy ápr.végén hívjam őket,de mélbe elküldik az eredményt ha megvan.

Heni!!
Barátnőmnek ez volt a 4.próbálkozás.Tudja,hogy nem szabad feladni,de most nehéz,itt voltak egy kicsit,beszélgettünk egy jót.
ezt találtam:www.lombikbebialapitvany.hu
Ti hogy álltok??Jöhet priviben is.

Macs!!
Ez a biztosítás szupe,Én is át bogarászom,Nekem is kén egy új.
Megkérdezhetem mennyit fizetsz havonta??

Kubus!!
Marcikád jól van?????
csucsu99
Budapest

Köszönöm a baba nevében is a dicséretet! Ti is csináljatok ilyen felvételeket, én is nagy örömmel nézném a tieteket!

Vörösmacs!
Nagy gratula nektek, ehhez a szép méretekhez!
Meddig mondott nemet a szexre a dokid?

Sajti!
Utólag, de nagyon boldog házassági évfordulót!

Kubu!
Remélem mára minden rendbejött, és Marcinak lement a láza! Biztos nem lesz semmi baj!

Navi!
Minden rendben lesz, ne izgulj! A jövő héten nagyon boldog leszel!

Andi!
Csuriban a kezem, hogy minden a legszebb elképzeléseid szerint alakuljon!

Mieza!
Jaj, de jó! Nálad is indul! Nagyon szurkolok!

Avarka!
A mai naphoz nagyon drukkolok! Biztos minden rendben lesz, és sok szép tüszőt szednek ki!

Pancsikám!
Olyan jó híreket hallani rólad, már gondoltam, hogy felhívlak! Sajnálom, hogy sokat vagy rosszul! De lassan te is eljutsz a 12. hétig, és akkor már jobb lesz! Én is várom a bűvös 12. hetet!

rodina74

Csucsu, 13ezervalamennyit fizetek a biztosításra, éppen elkezdtem drágálni, mert táppénzen vagyok, de így nem panaszkodom.

Rodina, csak annyit mondott, hogy még bírjuk ki nem kell már sokáig tartóztatni, nem is kérdeztem rá, mert annyira most nem izgat :oops: , gondolom a bűvös 12.

Rony küldöm a babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

vnbeni: Dr. Szabó György Róbertnek hívják a dokimat. Csak magánrendelése van a nyugatinál, de nagyon jó fej és fiatal doki. Ha kell, akkor meg tudom adni az asszisztensnője számát meg egyéb infót róla. Írj privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Pancs
Most olvasom a soraidat és úgy megijedtem a várólitától,hogy gyorsan felhívtam orvosom. Már jövő héten mehetnék is, de csak az azutáni héten megyek. Ja és vállal is, mert volt olyan is aki nem.

Macs

Köszi

Viki

Egyenlőre találtam, de majd meglátom. Előre is köszi.
vnbeni

vnbeni: És a dokid a mávban rendel? Csak mert szerintem nem rossz kórház, bár a csecsemősök szörnyűek, de azok mindenhol taplók ahogy több embertől is hallottam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?