Na sziasztok megint!
Connie, Ilba, már nem is tudom hogy megköszöntem-e amiket írtatok. Ha nem akkor elnézést kérek, meg akartam, csak egy kicsit összevissza vagyok mostanában.
Szóval nagyon szépen köszönöm, mert sokat segített.
Neked Connie külön köszönöm a mailt. És remélem igazad lesz a cicifájást illetően.
Azt még hadd kérdezzem, ha majd erre jársz - meg esetleg ha más is tudja a választ, szívesen veszem - hogy ez a kereslet-kínálat ez két cicire vonatkoztatva áll be, vagy egyre? És ha beáll, akkor az azt is jelenti, hogy kevesebb tejet is termelhet a cici mint előtte? Előbb-utóbb nem kellene átállni az egy cicis szoptatásra? Meddig szopiztat az ember lánya két ciciből? Vagy ez nem ilyen időhöz kötött dolog?
Képzeljétek, most mielőtt elmentünk - igaz két ciciből, de szopizott 90 g-ot!! Miknek nem tud az ember örülni!! Most meg nincs szívem felébreszteni (ki sem bontottuk,inkább kinyitottam az ablakot, mert a kocsiban elaludt, és nemrég jöttünk haza) - 5h-ig biztos hagyom aludni, és majd akkor szopizunk. Hátha visszatér a régi kerékvágás. Jó lenne...
Más:
Most voltunk ultrahangon. Hasi és koponyaultrahang volt. Marcinak van egy nagyon enyhe vesemedence tágulata, amire a dokibácsi azt mondta, hogy nem is kell majd visszavinni kontrolra, mert 2 hónap múlvára elmúlik, és hogy ez ilyen korú babákra eléggé jellemző, hogy van, mert még nem tudja rendesen átvezetni a vizeletet a xxxxx (ezt nem tudom mi volt, amit mondott a doki), és ezért van ez a tágulat. De ez nem gond. Egyébként pedig teljesen rendben van Marcus. És annyira édi volt, teljesn jól viselte a dolgot. Alig sírt!!! Úgy megdicsértem ám!
A hordozót meg nem tudom hogy fogom a kocsiba eszkábálni (a férjem csinálta most), mert szerintem nem elég hoszzú a biztonsági öv, hogy átérje. Dezsőnek sikerült, nekem nem.
Lehet, csak én vagyok ennyire béna?!
És nem lehet csak a hátsó ülésre tenni a légzsák miatt, viszont így is csak háttal a menetiránynak. És egyáltalán nem látja a sofőr (jelen esetben leginkább én) hogy mi zajlik a hordozóban éppen. Mi erre a megoldás? Volt már valaki hasonló cipőben? (én egy tükörre gondoltam a hátsó ablakba - vagy ez hülyeség?)
Ja még a csikos sapi:
Kérdeztétek hol vettük. Nem vettük, örököltük Dezső uncsitesójának kisfiától. Azt meg sajnos nem tudom, hol szerezték anno, de a kisfiúk már 2 éves... Szóval nem mostanában lett véve. De nagyon vagesz.
Livinek küldjük a puszit mi is! (én már nem is merek belegondolni mi lesz az első szurin. Most is az járt a fejemben, hogy csak nehogy elkapjon valamit szegénykém. A Madarász kórházban voltunk.
)
Na jó, most eleget írtam, éhes vagyok, és szomjas is, szóval megyek, puszi mindenkinek, remélem holnap nagyon pozitívakat fogok írni, hogy mi lett a szopival.
Pussz!
Jessszus Maris! Anya, így most mindenki látja, hogy milyen kopasz vagyok elöl! Hát hogy nyerünk így a buksi versenyen???!!!
Kukucs, én bizony nem fázom!...Asszem...