Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
hajzat ide vagy oda, mi még mindig Benit néztük ki magunknak!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
Gratulálok, hogy ilyen higgadtan tudsz írni erről a refluxról, remélem mire Gergő annyi idős lesz mint most Livi, én is eljutok a szintedreKép szóval akkor ez sem csodaszer.
Jucus73:
Köszi az infót, A súlya folyamatosan nő a bukás ellenére is? majd csak abbahagyom az örökös szorongást.A párom már totál kivan tőlem. Õ ilyen laza csávó.Kép De hogy ez milyen idegesítő.
Bubek:
ez a satyi hol kapható? én is szeretnék. A Marci rém cuki, nagyon aranyos.
Zsoka:
az én babám amikor fogant, kb. 1 hónapig tartó nagyon komoly influenzában voltam, hetekig még beszélni sem tudtam, hörgő és hangszálgyulladás lett a szövődmény. a gyerek meg elvileg teljesen normális..... mégKép
Sajtine:
majd csütörtökön konzultálok a gyerekdokival, végülis nincs életveszély.
és most a lábakról:
Kép
elaludtam az új szopipárnámon:
Kép
Vendég

Gabi,
mi is maradunk Livinél!!! Kép
Kép
Képzeld már mindkét Nagymamának is dicsekedtem ám a menyemmel. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsimami,
hát én is szarul viseltem, persze még most is, csak már vissza tudom fogni magam. Azelőtt folyton sírtam a telefonban Anyukámnak, szegény mindig iderohant, nyugtatgatott férjemmel egyetemben. Mikor a védőnő itt volt (elég sűrűn) akkor is bőgtem, fél éjszakákat őrködtem mellette ha nagyon fuldoklós napja volt.
Csak már annyira hozzánk nőtt ez az izé, hogy már olyan, mintha ez lenne a normális. És már "csak" reggel meg este kell parázni, mert napppal a főzi meg a gyümölcs bennemarad.

De jó az a szopis párna!!!! Hát még a babó rajta!Kép

Ilba,
már én is "bemutattam" Benit a családnak!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!Kép
Gabus!Kép
Szerintem látásból tudod ki a dokim mert keddenként ő van az uh-ban."Legalább is 2 éve így volt."De itt egy kis segítség:Kép
Járás:Már nagyon szépen jár Domi,teljesen önállóan.Sőt már az ágyra is felmászik.KépKistesó fogas kérdés.Az tuti,hogy a Dévai klinikára nem megyünk vissza!Nem azért mert rossz,csak nincs erőm/erőnk/végig csinálni a sok vizsgálatot,beavatkozást,na és az anyagi része is húzós.Ha az Istenke is úgy akarja akkor lesz spontán,ha nem hát nem."Elvileg"tervben úgy van,hogy jövő szeptember körül jöjjön.Szóval ebben az évben dolgozunk rajta.Kép

Ilba!Kép
Köszi a fogadtatást.KépKicsit zavarban vagyok,hogy Te,Ti ismertek ismeretlenül Nekem pedig eddig fogalmam se volt róla.KépDe hát ilyen a net!Köszi,hogy beteszel minket is a táblicskuba.Kép
Adatok:ldicsi,Dia,30,Bp-Kispest,Dominik,2004.12.08.aug.4,2920g,50cm,Dr.Bínó Brúnó,Diószegi Éva.
Puszi Mindenkinek!DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Bubek,
Az előbb írtam neked egy irdatlan hosszú mailt, és visszajött a figyelmeztetés, hogy november óta szülési szabin vagy, és a kollegái dfoglalkoznak a céges ügyekkel????? Tudsz adni másik mailcímet? Vagy másoljam be ide?

Visszanéztem a képeket, tündériek a gyerkőcök. Gergő hajszerkezetén mindig elámulok.KépÉs hogy Livi milyen képeket tud vágni.Kép Beni nagyon ügyesen tartja a fejét már.Kép

Bubek, nem csodálom, hogy attól a nevetős képtől elolvadsz.KépNa majd meglátod, te is szépen a kis ujjacska köré leszel csavarva.Kép

Bumpy,
persze, hogy regisztrálhatsz, na hallod.Kép

Nálunk folyamatban van 2 fogacska, reggeltől estig megy a mamamamama - dadadada - jajajajaj. Lassan kezdek megőrülni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!
Gabuska, örülök, hogy nincs semmi nagyobb baj. Akkor most megnyugodtatok, ugye? Viszitek Livi még dokihoz kivizsgálásra vagy ennyi volt?
Látom a tappancs és tarkóverseny továbbra is folytatódikKép A képek gyönyörűek, de a feliratok is nagyon jók, ebből lehetne könyvet csinálni!

Vuka, szülésmegindításra tudok pár ötletet. (Van amelyiket doki mondta, van amelyiket dúla vagy olvastam) a lényeg, hogy ezek csak akkor hatnak ha már érett a méhszájad. Tehát, koraszülés nem lesz tőle, bár ez téged már amúgy sem fenyeget.
Szóval az egyik a bimbóingerlés (oxytocin felszabadulást okoz). A másik ha összebújtok apával, mert a spermában levő prosztaglandinok beindíthatják a dolgot (gyógyszer is van ilyen). A főszeres kajákat, lépcsőzést meg egyebeket itt nem írom le (ezekben én annyira nem hiszek). Ja és van még a Caulophyllum C30 meg a Cimicifuga C30-as ezek homeopátiás szerek és természetes oxytocinként funkcionálnak.
Bár, szerintem a legjobb módszer a türelem. (Mostanában egy másik topicon az összes ismerős túlhordta a babát és csak egy csaj szült a betöltött 39. héten. Szóval, lehet tényleg van vmi a levegőben Kép )

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa!
Remélem, hogy ennyi volt! Hétfőn megyünk oltásra, akkor még megkérdezek 1-2 dolgot.
Lépcsőzés nekem sem segített, annyit másztam (kábé 4 órát), hogy már nevet is adtam a lépcsőfokoknak, de végül mégis oxi infúzió kellett. Na, attól aztán úgy tepert kifelé Lívi, alig állt meg a szülőágy szélén!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép)))))
Akkor megy a drukk a hétfői oltáshoz!

(Én egyenlőre hiába vetem be a bukfences trükköket, sztem a csajócám ki sem mozdult a faros fekvésből. Persze érhet még meglepetés Kép Továbbra is optimista vagyok Kép )
Most megyek, megetetem a férjem, mert hallom ahogy kopognak a szemei Kép

Kép Kép
natasa1975

Hali!

Tücsökmami,
nagyon édik vagytok és szépen kerekedik és nő Gergő! Kép
Jó a párnád!

Connie,
Ákosnak sok gyógypuszi a fogacskákra. Mindig elfelejtem írni, hát az a combos kép .... KépKépKép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Most csak annyi,

Connie, Köszönöm szépen, megkaptam az emailt, mindig megkapom, csak céges a mailcímem, és muszáj benne legyen ez a szöveg egy automatikus válaszban. Kép

Köszi mégegyszer, Ilba neked is, később majd jövök, írok, most csak annyi, hála Connie-nak, talán nem akkora a baj, mint a para...KépKép

Pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek

Ma még nem volt Vuka! Ugye mindenkivel egyre gondolunk?!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba!Kép
köszi a táblicskut.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Gabuska!

Talán igen! Kép
Mindenesetre megy a drukk VUKA!!!!!!

Lányok!

Nem tuti, hogy tudok a héten netelni a koleszban. Ha Vuka megszül, valaki dobjon egy csörrentést! Jó? Megyek az Istvánba szerdán és csütörtökön! Jön valaki?

Puszi: Ági
bumpy

Hahó, Lányok!

Mit csináltok délután? 5-re felérek a Nyugatiba. Ha valakinek van kedve, összefuthatnánk valahol. Hm?

Puszi: Ági
bumpy

Bumpy, én a tervek szerint szerda de. megyek a kórházba ctg-re!
N

Kép Kép
natasa1975

Oké Natasa!

Megnéztelek magamnak a profilban, de nem tuti, hogy rádismerek.
Én szülőszobán leszek.
Ordíts, ha megismersz!
Cupp a pocidra!
Ági
bumpy

Én is oda megyek, mármint a 2. emeletre Kép A hajam valószínőleg copfban lesz és magas vagyok (meg már igen terebélyes). Úgy 10-11 között megyek ha minden igaz, mert du még a dokinál is jelenésem van,... Akkor majd ordítokKép
N

Kép Kép
natasa1975

Halihó!

Köszönöm a sok drukkot, de sajnos semmi hatás. Délelőtt voltam a kórházban ctg-n. Hallottam egy kismama vajúdását (kiabálását), hát ettől még én is megijedtem, nemhogy Petra. Pedig tegnap apával még egy kicsit össze is bújtunk, de a csajszinknak semmi nem használ, nagyon élvezi a benti állapotokat. Amúgy a férjem már nem is enged liftezni, mindenhova lépcsőn kell felmásznom Kép.

Anyósomnál ebédeltünk, majd délután felfedeztünk egy új bababoltot a Visegrádi utcában (XIII. ker.), csak körül akartam nézni, de sajnos megint nem tudtam ellenállni néhány apróságnak. Egyébként nagyon szimpi a bolt, egész elfogadhatóak az árak és jó nagy a választék.

Nagyon aranyosak a képek, ennél a lábszépségversenynél ennivalóbbat ki sem találhattatok volna.

Na megyek lefeküdni, mert mostanában már nagyon-nagyon fáradt vagyok, sokat pihengetek. Ezért is jövök ritkán, mert ha egyszer elhelyezkedtem kényelmesen, akkor onnan nem tudok felkelni. Tényleg szülés után hamar tudok majd újra könnyedén mozogni? Annyira várom már, hogy pikk pakk felálljak a fotelból Kép.

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jut eszembe: Bumpy én kedd és csütörtök délelőtt megyek majd megint ctg-re a kórházba.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!
Jövök később, most jöttünk meg Anyuéktól, annyit ettem ebédre, hogy csak na! KépKépKép
Néhány kép addig, hogy a fiam el ne felejtsétek Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka!
De kár. Mármint hogy még egyben.
A kiabálástól ne ijedj meg, a végén én sem tudtam visszafogni, de az csak egy nagyon rövid idő. Lagalábbis akkor annak tűnik, igazából fogalmam sincs mennyi volt. De könnyű szülésem volt, úgyhogy az ordiba nem mérvadó! Kép Csak az erőlködés miatt volt.

Ilba,
beszállok a variációk alvásra című sorozatba:
Kép
Kép
Kép
Ezen az utolsón valószínűleg a globális felmelegedés megállításán és a világbéke megvalósításán töri a buksiját.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kidőlt a gyerkőc, sok új érte ma, ugyanis még csak most volt először Anyuéknál. Tudom, hogy hülyeség, de a macsesz miatt nem mertük előbb vinni (gondolom Gabi most mit gondolhatsz leendő vejed szüleiről Kép) Persze semmi gond nem volt. Végig kellett a lakást mutogatni, mindent alaposan szemügyre vett. Anyukámnak van egy hatalmas tükre, már itthon is nézegettük magunkat, és képzeljétek, most először életében és ébren (mert álmában már többször is), szóval most először hangosan nevetett, kacagott a tükörbe, annyira, hogy elkezdett csuklani is. Kép Olyan ari volt. Persze mire a fényképezőt előszedtem, már csak csuklott. Kép

Bubek,
mizu????
Mi Connie titkos receptje? Már ha nem titkos. Kép

Ági,
írok, ha Vuka szült, ok?
Képzeld ma már azt mondta András, hogy megbeszéli a barátokkal, talán 2, vagy 3 hét múlva lemennénk Kecskemétre! Persze csak 1 nap, de a tali beleférne!!! Kép
Szóval szervezés alatt a dolog. Kép

Gabi,
csak ismételni tudom magam, olyan nagycsajosak ezek a szerkók! Kép Édes Livike!
Képzeld Beni kapott ma Tesómtól egy szabadidőt, tök nagyfiús, két részes, most ki is mostam, ha megszárad holnap fel is avatjuk! Kép
Szóval megyek is: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka:
Én egy héttel hordtam túl a bébit. A végén tele lett a ....-öm és fogtam magam és beültem egy baromi forró kád fürdőbe és ott ejtőztem kb. 1 órát. Meg is lett az eredménye. Próbáld ki.

Tünde
Vendég

Ilba,
a macskatilalom érvényes, kivéve saját, több éve meglévő cicvarek. Szóval tök jó, hogy eddig nem vittétek. Én sem nyúltam a szüleim macskájához terhesen, azóta meg nem sokat voltunk náluk.
Hát igen, az nagy boldogság, mikor először kacag hangosan a babicsek. Persze nálunk ez is hányikálással végződik, de sz...m le. Akkor is csikizem néha, nehogymáááá ez kimaradjon neki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és egész délután le akartam Neked fotózni, de a kis hülye mindig elbújt, mindig elraktam a gépet, aztán előjött, elő gép, elbújt ... ezt játszottuk vagy 3-4x, aztán megúntam. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Bubek köszi a gratulációtKép
Hol vettétek a csíkos sapit? Nagyon klassz.
nekünk ilyen van:
Kép

Reggel írtam és eltűnt az egészKép

Gabuska, úgy örülök, hogy megfogant LiviKépKépKép

Livi, Beni nagyon cukik vagytokKép

Tücsökmami, nagyon jó a szopi párnás képKép

Dia, nagyon tündéri fiú a kis DomiKép

Most megyek, kicsit elfáradtam.
Ma volt a férjem szülinapi bulija és itt volt az egész család.

Kép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
Hány éves a férjed?
Cuki Zsófi, sűrűbben is rakhatsz ám fel róla képeket!!! Kép

Én is megyek, jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine,
drága vagy! Hát asssszem mi is örülünk neki. De azért még gondolkodom rajta!KépKépKép

Most voltunk az 5 hós szurin, férjem is jött velünk. Mondtam neki, hogy ááá, tök jól szokta viselni, ne izguljon. Hát ehhez képest már a szabin cseppnél üvöltött Lívi, a szuriknál ugye még jobban, mikor kijöttünk a rendelőből akkor is. Szegény férjem, majd' elsírta magát. A váróban volt egy nagyon pici baba, őt jól felüvöltötte, aztán nézett, hogy jééé, ki sír itt mellettem. Onnantól csend volt. Picike anyukája biztos örült...

Ilba,
legközelebb azért kérek cicafotót!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
merre vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló mindenkinek!

Gabus:
Itt vagyok,csak mostanában nem volt kedvem irni.Kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok.Szilvi sokat nyügizik,állandóan rajtam lóg,Hát besokaltam egy kicsit!
Azért jó lenne találkozni,hogy kizökkenjek ebből a rossz kedvből!

Ilyen korán mentetek a szurira?Livinek sok puszi a lábikájára!

Kép

Kép
novum

Jó reggelt Mindenkinek!

Pocsék éjszakám volt. Egy hete Petra menetrendszerint hajnali 1-kor felkelt és elkezdi rúgdosni a hólyagom. Olyan mozgást csap le, hogy a hasam nem győzi követni és teljesen begörcsöl az alhasam. Ma emiatt vissza se tudtam aludni. Szegény férjem már azt hitte indulhatunk a kórházba, annyira szenvedtem, de mondtam, hogy csak a szokásos műsor. Most nagyon nyügi vagyok, megyek és beülök egy kád forró vízbe, kipróbálom Tücsökmami receptjét hátha bejön.

Livi babának sok-sok puszi a szuri helyére.
Sajtine Zsófi baba csíkós sapija is rettentő édi, a szemeiről már nem is beszélve.

Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka!
Én nem mertem forró fürdőt venni, a keringésnek nem tesz jót. Se a tiédnek, se Petráénak.
Az utolsó éjszakák nálam is hasonlóan teltek. Kitartás!

Köszi a gyógypuszikat mindenkinek!

Timi, szerda?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

gabus:
szerda jó az időpontot majd megbeszéljük!!

Kép

Kép
novum

Kép
Gabi,
Valahogy nem is tudtam, hogy ma szurira mentek! Így nem is drukkoltunk, lehet, hogy szegényke ezért tűrte nehezebben. Kép
Na de most nagyon sok puszikát küldünk neki!!!
Kép
Cicafotó legközelebb!

Timi!!!!
Na ne má! Most meg Te??!! Kép
Van valami a kispesti levegőben??
Tessék mosolyogni és írni!!!

Vuka,
kitartás! Még egy baba sem maradt bent! Kép
Kép

Ki írta a múltkor hogy szereti? Nem emlékszem. De tessék, találtam még. Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok lányok,

na, mostanra olvastam vissza.
Örömmel láttam, hogy a babalábfotók még mindig jönnek, nagggyyyon jók! Kép

Lenne egy kérdésem hozzátok: ma voltam CTG-n, és rendszeres jóslófájásokat mutatott ki a gép, a gyerekem meg sem állt, nincs is nyugalmi állapota. Nektek is volt hasonló? Szülésznő azt mondta, hogy készülgetnek már bent....

Most ez mit jelent szerintetek????

Eszti
Vendég

Zsóka!
Még egy ötlet megfázásra: vecsési káposzta, ha nem utálod a káposztát, de inkább piacról származó, mint amit előrecsomagolva zacsiban boltban lehet kapni. Én egész ősz eleje óta szinte minden héten folyamatosan ettem vecsési savanyúságokat (mondjuk én imádom), és nem is voltam még náthás sem. Most egy hónapig valahogy kimaradt, nem járt a párom a piacon és két hete jól meg is fáztam. Régebben is többször éreztem úgy, hogy használt, már kezdődő megfázásnál is. Ez nem tudományos felmérés, de talán neked is bejön.
füge

Eszti,
hol is jársz?

Lányok!
Nem tudjátok Évi mikorra várta a babót? Szorsi?
Nekem nagggyon gyanús! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Esztipeszti, kicsit írígkedem most. Remélem szerdán én sem csak egy sima vonalat produkálok. Egyébként nálam is többet mozog a csajszi mint előtte. Lehet érzi már nincs olyan hideg Kép
Füge, sikerült beszélned Anikóval? Vagy lett dúlád?
Nekem a dokim javasolta a fürdőt. Persze nem forrót, de meleget. Persze, kinek hol a küszöb?!
Anyukák, lenne ismét egy kérdésem (lehet már volt róla szó) Mibe fejtétek a tejet a kórházban? És utánna mit csináltatok vele???? Nekem egy nagy üvegem van a mellszívóhoz meg zacsik. Vegyek tárolópoharat (Avent) vagy a zacsik ideálisak?!
N

Kép Kép
natasa1975

Ilba, most töltöm a 37. hetet, szóval még azért lenne hátra 3 hét.... Igazából szerintem ilyen kilengésekkel még akár végighordhatom, csak a szülésznő (lehet vicces kedvében volt...) berezeltetett ezzel, hogy készülget a babuci...
A gyanúshoz annyit, hogy éjjel 5 baba született, és délelőtt az összes szülőszoba tele volt, én is egy vajúdóval voltam CTG-n. Szóval lehetséges!!!! Kép
Natasa, én múlt szerdán még csak egy egyenes vonalat láttam, most meg ilyen bő amplitúdójút, mé g én is meglepődtem. Mert érezni semmit nem érzek, mondjuk tegnap éjjel volt egy "mindjárt megjön" érzetem, de aztán ennyi. Te ugye 17-re vagy kiírva? Lehet, együtt szülünk... Kép

Eszti
Vendég

Halihó!

Ilba én szeretem a diddl egeres képeket, gondolom az akart lenni, csak a net nem hozta le jól. Kár érte.
Amúgy a druszám Évi csak március elejére van kiírva, szerintem csak lusta irogatni. Mindig találkozom vele a terhestornán és még nagyon jól érzi magát.

Nekem is javasolta a dokinéni a fürdőt (jó nem a forrót). Egy órát áztattam magam és nagyon jó volt, addig ellazul a hólyagom, most már megint kezd fájni. Ma amúgy nagyon elegem van, szarul vagyok. Mintha Petra belemászott volna a gyomromba (nem tudom hogyan, hiszen már leszállt). A jobb mellem alatt kemény is, melltartót se tudtam felvenni, úgy feszül mindenem. Ma egész nap az ágyat nyomom. Holnap majd ctg után beszélek a dokinénivel, úgyis meg fog vizsgálni.

Ja nekem a ctg-n a fájásoknál mindig egy tök egyenes vonal van, alacsony értékkel, amúgy Petra 1000-rel mozog.

Na megyek vissza pihenni, pedig még ebédelni is kellene, de valahogy nem kívánom.

Üdv Mindenkinek
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na szia Mindenki!

Szopi kérdés még nem teljesen oké, de azért most egy kicsit nyugodtabb vagyok, mint 2-3 napja. Connie írta hogy a cicfájás az lehet azért, mert most kezd a cicim áttérni a hosszú távú termelésre. Remélem így van.
Marci 5-6 órákat alszik éjjel, de a cicim már nem duzzad meg, és nem tudok belőle fejni csak 10-20 g-okat szopi után. Viszont ma reggel olyat csinált Marci, ami eddig még sose volt. Hajnali fél 5-kor szopizott utoljára (90 g), és később fél 8h-kor akartam szopiztatni, de nem kellett neki a cici!!!! Ilyen van? És egész idáig, kb óránként szopizik szerintem 20-30 g-nál nem többeket, (nem mérem), két szopi között meg sírdogál, nagyon nyűgös, fáj a poci, ha meg nem fáj, akkor meg a fáradtság. De aludni, csak most aludt el. Egész délelőtt kézben volt. Tegnap azért nem írtam, mert egyszer elkezdtem este, és 2 sor után Marci felébredt, és nem hagyott...KépKép
Azután meg már nagyon fáradt voltam.
A másik ami még sosem volt ezelőtt: 3 napja minden reggel kakil. (Hatalmas, hangos nyögések közepette KépKép Majd megzabálom, olyan édi...KépKép)
De ez nagyon fura most így. Eddig 3-4 naponta volt kaki. Valahogy nem olyan a gyerek mint szokott lenni...És ez zavar.

A cici ügy még egy kicsit:
Hát nem is tudom. Még mindig nem dúskálunk a tejciben, de a fájdalom már ritkább. Most mondjuk nem tudom mi lesz, hogy Marci nem akar szopizni rendesen sokat, remélem az óránként - 2 óránkénti szopi azért fenntartja a termelést. Most még jön a cicimből a tej, ha fejek, de nem sok. 10-20g össz. Bár azt a cicit nem nagyon szoktam fejni, amelyikből kevesebbet szopizott, mert azzal kezdünk legközelebb. És akkor azt csak azután fejem. Nem tudom. Idegesít egy kicsiit ez, hogy ilyen hülyén szopizunk, mert nagyon nem olyan mint ami eddig volt. Nincs rendszeressége, csak olyan kínlódás, mert Marci nem is jelzi igazán, hogy éhes lenne, viszont, ha nem kínálom meg 4-5 órán át, hogy tényleg éhes legyen, akkor félek, hogy még jobban lecsökken a tejci mennyiség. 22-es csapdája. Nem tudom hogy mi lenne a jó.

Ma megyünk ultrahang-ra, ez lesz az első autós út!!

Natasa,
Nekem a kórházban nem kellett tégely a tejcinek, mert nem indult el, csak amikor hazajöttünk. (és őszintén szólva, nekem a mellszívó se nagyon indította el, bár mástól már hallottam, hogy az inditotta el a tejcit) Ha meg elindul Neked még bent, és olyan sok van, hogy nem szopiban adod oda a Babónak, akkor adnak steril poharat, és abból odaadják majd később neki. Szóval nekem is behozta a mellszívót a párom, de én végig kézzel fejtem a ciciket, bár nem jött belőlük akkor még semmi. Csak a nővérek mondták, hogy ettől indul el, hogy nagyon sokat maszírozni, és fejni (a semmit).

Nna, amíg megírtam ezt a pár sort, Marci már fel is ébredt. Szóval mennem kell...Hát miért nem tud szegénykém aludni????!!! Olyan pirosak már a szemei, és olyan karikásak....!!!!KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa, köszi az érdeklődést, még nem voltam a Padmában, mert nekem elég messze van, máshova járok jógázni, de már győzködöm magam, hogy elmenjek oda is. Blackrose ajánlotta egy másik topikban a születéshete lapot, ott van fényképes bemutatkozás dúlákról, még azt olvasgatom. Vagy jobb híján tényleg elmegyek többször szerda du. az Arany J. utcába, hogy megismerkedjek néhányukkal.
füge

Sziasztok!

Még mindig adós vagyok a 4D UH képekkel, fel is töltöttem, de vmi olyat írt ki, hogy a képek a megengedett 600 mpixelnél nagyobbak (asszem ennyit írt) és méretezzem át őket. Szóval ezt inkább az uramra bízom, ő megcsinálja, és akkor dobom őket! KépKépKép

Kispesti, Lőrinci banda Kép
Április elején nyílik az Auchan mellett egy új Brendon áruház! Bár sztem elég húzósak az árak, de a Baba magazinos és Anyák lapja kuponokkal lehet néha jó dolgokat sokkal jobb áron kifogni. Ezentúl nem kell átbumlizni a városon Kép

Volt vki mostanában a Mega Toysban? Kicsit már rendezettebb, nincs úgy összezsúfolva, mint a múltkor, és egy csomó minden le van értékelve, nemcsak a sérült darabok, hanem más is Kép

Kép
mancs

Sziasztok!!!!

Oltás kiheverve, vécétartály kicserélve, nagypapa megszeretgetve.
Röviden így foglalható össze a mai napunk (eddig).

Natasa,
adnak steril üveget vagy poharat, ráírják a neved és beteszik hűtőbe. A baba megkapja pohárból vagy kiskanálból.

Bubek,
na, milyen volt a kocsikázás? Minden oké az uh-n?

Mancs, köszi az infót, ezt jó tudni!

Látjátok, ő a nagypapám (apai), anya szerint rá hasonlítok legjobban. Bár ezen a képen nem sok látszik belőle sajna.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok megint!

Connie, Ilba, már nem is tudom hogy megköszöntem-e amiket írtatok. Ha nem akkor elnézést kérek, meg akartam, csak egy kicsit összevissza vagyok mostanában.

Szóval nagyon szépen köszönöm, mert sokat segített.
Neked Connie külön köszönöm a mailt. És remélem igazad lesz a cicifájást illetően.
Azt még hadd kérdezzem, ha majd erre jársz - meg esetleg ha más is tudja a választ, szívesen veszem - hogy ez a kereslet-kínálat ez két cicire vonatkoztatva áll be, vagy egyre? És ha beáll, akkor az azt is jelenti, hogy kevesebb tejet is termelhet a cici mint előtte? Előbb-utóbb nem kellene átállni az egy cicis szoptatásra? Meddig szopiztat az ember lánya két ciciből? Vagy ez nem ilyen időhöz kötött dolog?

Képzeljétek, most mielőtt elmentünk - igaz két ciciből, de szopizott 90 g-ot!! Miknek nem tud az ember örülni!! Most meg nincs szívem felébreszteni (ki sem bontottuk,inkább kinyitottam az ablakot, mert a kocsiban elaludt, és nemrég jöttünk haza) - 5h-ig biztos hagyom aludni, és majd akkor szopizunk. Hátha visszatér a régi kerékvágás. Jó lenne...KépKép

Más:
Most voltunk ultrahangon. Hasi és koponyaultrahang volt. Marcinak van egy nagyon enyhe vesemedence tágulata, amire a dokibácsi azt mondta, hogy nem is kell majd visszavinni kontrolra, mert 2 hónap múlvára elmúlik, és hogy ez ilyen korú babákra eléggé jellemző, hogy van, mert még nem tudja rendesen átvezetni a vizeletet a xxxxx (ezt nem tudom mi volt, amit mondott a doki), és ezért van ez a tágulat. De ez nem gond. Egyébként pedig teljesen rendben van Marcus. És annyira édi volt, teljesn jól viselte a dolgot. Alig sírt!!! Úgy megdicsértem ám! KépKépKép

A hordozót meg nem tudom hogy fogom a kocsiba eszkábálni (a férjem csinálta most), mert szerintem nem elég hoszzú a biztonsági öv, hogy átérje. Dezsőnek sikerült, nekem nem.KépKép Lehet, csak én vagyok ennyire béna?! KépKép
És nem lehet csak a hátsó ülésre tenni a légzsák miatt, viszont így is csak háttal a menetiránynak. És egyáltalán nem látja a sofőr (jelen esetben leginkább én) hogy mi zajlik a hordozóban éppen. Mi erre a megoldás? Volt már valaki hasonló cipőben? (én egy tükörre gondoltam a hátsó ablakba - vagy ez hülyeség?)

Ja még a csikos sapi:
Kérdeztétek hol vettük. Nem vettük, örököltük Dezső uncsitesójának kisfiától. Azt meg sajnos nem tudom, hol szerezték anno, de a kisfiúk már 2 éves... Szóval nem mostanában lett véve. De nagyon vagesz.KépKép

Livinek küldjük a puszit mi is! (én már nem is merek belegondolni mi lesz az első szurin. Most is az járt a fejemben, hogy csak nehogy elkapjon valamit szegénykém. A Madarász kórházban voltunk.KépKép)

Na jó, most eleget írtam, éhes vagyok, és szomjas is, szóval megyek, puszi mindenkinek, remélem holnap nagyon pozitívakat fogok írni, hogy mi lett a szopival. Kép

Pussz!
Jessszus Maris! Anya, így most mindenki látja, hogy milyen kopasz vagyok elöl! Hát hogy nyerünk így a buksi versenyen???!!!
Kép

Kukucs, én bizony nem fázom!...Asszem...KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Bubek!

Ilyen vesemedence tágulata Lívinek is volt, de 3 hét alatt elmúlt.
A féred csinálta a hordozótokat? Besz@rok! Képet!!!!

Marci fürdőlepedős képe - na ez az, amit Lívi sosem tűrt el. Hogy becsomagoljuk. Tiszta dili a kiskópé!

Figyi, ez a mai szuri után fél órával készült:
Kép

Ha fog is sírni Marcika, mire elindultok haza, semmi baja sem lesz!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja,
Sajtine, nálatok mi volt a bibi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Gabi,

azt honnan tudod, hogy 3 hét alatt elmúlt? Visszavittétek kontrolra?

A hordozót nem a férjem csinálta, hanem most ő rakta be a kocsiba KépKép (szép is lenne, még a hordozó is fából lenne...KépKép), miután én próbálkoztam vele kb 5-10 percig, amíg ő mellettem és a kocsi mellett várt Marcival. Azért én próbálkoztam előbb, merthogy úgyis nekem kell majd ki-be rakosgatni, ha napközben megyünk valahova, hogy esetleg így könnyebben megtanulom. A-ha, persze...Majd azt ahogy mi elképzeltük.

Szóval bénáztam, ideges lettem, hogy sem erőm nincs a biztonsági övhöz, sem türelmem, hogy átcibáljam a hordozó mögött, szóval a végén hagytam Dezsőnek, hogy hadd csinálja. Na mindegy.

Hova kapják a szurit? Popsiba? Combba? Vagy hová?

(Nem ébresztettem fel Marcit, mert a pelenkázást is végigaludtaKépKép) Már nem idegesítem magam, hogy ettől fog a tejci elapadni. Mármint, hogy 2h-kor szpoizott utoljára...Majd lesz valahogy, de hadd aludjon szegény végre. Egész délelőtt sírt a pocija úgí fájt....KépKép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép

Először is egy kérdés. Lányok, ne nézzetek totálisan hülyének, lehet, hogy tök alap, de mi a különbség az NST és a CTG között? Nekem csak CTG-t csináltak.

Eszti!
Én annak idején egy keddi napon voltam CTG-n, semmit nem mutatott, aztán csütörtökre meg volt Beni. Kép

Vuka,
akkor druszának üzenjük, hogy néha dobjon már egy sort, hogy tudjuk mikor kell izgulni! Kép

Bubek,
örülök, hogy kezd nálatok is rendbe jönni a szopi, gondoltam Rád, mi lehet. Én már semmin nem csodálkozom, képzeljétek, tegnap annyi tejem volt (de mitől????) hogy még délután és este is fejtem. Hetek óta először. Még a balban is. Mára visszaállt minden, balban szinte semmi, a jobból meg eszik és ennyi. Illetve éjjel és reggel összesen 60at kifejtem, ehhez szeretnék még este és megint akkor el tudom rakni.
Marci még mindig nagy kópé, jó a bebugyolált kép róla!

Gabi,
na, akkor szupi egy napotok van! Ügyi volt Livike. Láz? Nyügi? Semmi ilyen?
Ez a kantáros gatyó .... Kép

Pocakosok!
A Ki tud valamit Boros Juditról topikban van most két csatolt doksi, valami kórházi szórólap, igaz mi már mindent elmondtunk, amit tudnotok kell Kép, de ha gondoljátok, olvassátok el.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?