Új privát üzeneted érkezett!

vbeni!
Gratulálok a 4mm-es pulzáló tüneményhez :lol: :lol:
A főnöködet tovább nem minősítem,mert nem tudnék finom és nőies maradni :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
a.ibici

Homeopátiát kedvelőknek!

A beágyazódás segítésére Luteinum 5 CH javasolt a ciklus második felében napi 1x5 golyócska.

A petefészek hormonok higításából készülő homeopátiás Folliculinum és Luteinum a ciklus megfelelő napjain adagolva helyreállíthatja a megbomlott hormonális egyensúlyt.

Ha a probléma a „karmester-szerepet betöltő” központi szabályozórendszerben van, akkor a Prolaktinum, vagy a Testosteronum jelentheti a megoldást.

Néha ez a terápia önmagában is elégséges, máskor azonban ki kell egészíteni a páciens alkati szerével.

Szerek férfiak részére:
A férfiak meddőségének kezelésében a Testosteronum hormon higítása a hímivarsejtek termelődését serkenti, míg a Lycopodium és a Nux vomica az impotencia kezelésében lehet jó hatású.

Kép
avarka

vnbeni!

Nagyon-nagyon gratulálok a ti babátokhoz! Kívánom, hogy nagyon szépen teljen a terhességed!

rodina74

Sziasztok!

Vbeni: igazából most nem nagyon értem, hogy mi a főnök gondja. Ha dolgoztál arra fizetés jár, ha betegállomány: akkor az első 15 nap betegszabadság (munkáltató fizeti) utána pedig táppénz, amit OEP számfejt. Ha rendes szabadságon voltál arra távolléti dij jár, ha fizetetlenen akkor meg arra napra nem jár fizetés. Ennek a cégnek nincs bérszámfejtője? Mondd meg neki, hogy ne sokáig huzza a dolgot mert feljelentheted és akkor aztán nyakába varrnak egy csomó birságot büntetést. A beteglapot OEP felé (táppénz végett) 3 munkanapon belül továbbítani kell, különben ugy megbüntetik, mint a szél. A bíróság meg még annál inkább
De próbálj ne idegeskedni nehogy babónak baja essék!

Kubu: külön gratula a spontán csodababádhoz!

Mindenkinek sok sikert és szorítás

üdv

kispatak
Vendég

Avarka!
A 3 tüsző is elég! Gondolj bele, hogy hány baba is lehet belőle! Szóval hajrá!

Judit!
Ti hogy vagytok? Ari vagy hogy hiányoltál!
Szerencsére minden rendben, tegnap voltunk uhun, és már 2,8 cm-es a baba! A párom a telefonjával fel is vette, a blogomba fel is tettem, mert járt a keze lába! Hihetetlen érzés volt látni őt!

Navi!
Hogy vagy kismami? Velem minden rendben, a rosszullét már szerencsére elmúlóban van. Napok óta már csak inkább gyomorégésem van! szerintem egy hét múlva már semmi bajom nem lesz!

Csucsu!
Hogy vagy? Hogy bírod a várakozást? Nemsokára te is felteszed ide a zebrás tesztedet!
Apukám is jól van, csak nehezen bírja lent Füreden. Állandóan haza akar jönni. Úgy tűnik az eredményei jók, de lelkileg még sok idő kell neki, hogy a régi legyen!
Füred nagyon szép volt, én nem is gondoltam volna, hogy ilyen kis ékszerdoboz! Nagyot sétáltunk, ebédeltünk, nagyon szép napot töltöttünk hármasban együtt. Sajnos a párom dolgozott, így ő nem tudott jönni!

Mieza!
drukkolok a spontán babához! Ennyi mindent szedsz, ez már csak sikerrel járhat! Örülök, hogy eltűnt a ciszta!
A táblázatba: A szülés időpontja november 18., Nevünk még nincs!

Kubus!
Még ennyi idős terhesen is rosszul vagy? Óóóó, nagyon sajnálom!

rodina74

Avarka

Én is a doktornőtől kaptam tanácsokat. Nagyon korrekt orvos. Egyszer voltam nála állapotfelvételen és azóta emailban tartom vele a kapcsolatot vagy telefonon és mindig nagyon segítőkész. És fizetni is csak egyszer kellett.

Rodi

Nem akartam vészmadárkodni Füreddel kapcsolatban, de ezek után már az apukámat is jobban megértem. Ő mindig nagyon türelmetlen és nem viseli el a kiszolgáltatott helyzetet, főleg, ha nem törődnek vele, és a körülmények sem tetszettek neki.

Kispatak

Pedig egyszerű. A főnököm gondja összesen annyi, hogy fizetnie kell.

Tudja valaki, hogy Skriba doktornőnek van magán rendelése?
Elérhetőség?
vnbeni

vnbeni: Gratula a babóhoz!
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, van Skriba doktornőnek magán rendelése. Én is ott voltam tegnap, a Margit krt 44-ben rendel. Nagyon igényes a rendelője!
A számát priviben küldöm!

rodina74

Szépséges reggelt mindenkinek!

Húúúú, rettenetesen el vagyok maradva, két napig levegőhöz is alig jutottam, nemhogy nethez…kicsit húzós volt most meló-ügyileg.
Gyorsan visszaolvasok!

Beni,
gratula a 4 mm-es kis élethez :D Azt hiszem, ez mindent feledtet, talán még a főnök prosztóságát is :evil:

Rodi,
de örülök hogy jól vagytok :!: Mi ebben a hónapban spontánkodásra vagyunk ítélve :oops: Nem tudtak új inszemet kezdeni, mert maradt egy 2 cm-es ciszta :cry: De lehet hogy májusban már csak a lombikra megyünk vissza :wink:

Avarka,
4 tüsző a tök jó, lehet hogy még marad tarcsi is :lol:

Ibi,
no para :!: Nem lesz ott semmiféle nem átjárhatóság, pikk-pakk túlleszel rajta, aztán irány a stimu :wink:

Kubu,
remélem már jobban vagy azóta! Marcit pedig ismeretlenül is pusszantam, igazi kis lovag :D

Na megyek kicsit dolgozgatok, de jövök még! Ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek :lol:

Kép
judit0713

Judit:
Tarcsira nem lesz szükségem, mert SIKERÜLNI FOG! 8)

Kép
avarka

Avarka,
nem is gondoltam, hogy nem :wink:
De hátha annyira megtetszik, hogy még egy kistesó is szóba kerül :?:

Kép
judit0713

Sziasztok,

nekünk tegnap megvolt a 12. heti uh, minden a legnagyobb rendben. 56 mm-es volt a pici, és végig izgett-mozgott, csinálta a figurákat :lol: méretei is okésak, tarkóredő vastagság is. volt vv, ami a kombinálthoz kell.

Beni gratula a 4 milishez, Rodi neked meg a 2,8 centishez. :lol: boldog babavárást nektek!

várakozóknak minél gyorsabban babácskát, babásoknak tünetmentes napokat kivánok

a hátterben leszek :)

Kép
vayacon

Sziasztok!

Zsu!
Köszi, úgyahogy megvagyok, már alig várom a kezdést!!! Bár még kicsit odébb lesz!!!!
Drukkolok nektek nagyon, ez már tuti lesz, ne aggódj!!!!!

Kubu!
Olyan sokszor eszembe jutsz te is, olyan szar, hogy ennyire rosszul vagy mindig, de gondolj arra, hogy megéri!!!!! Puszillak

beni!
Gratula a babóhoz, most már képben vagyok veled is :)

Vaya!
De jó, hogy minden rendben, csak így tovább!

Avarka!
Hajrá tüszők!!! Lesz ott baba, ne aggódj!!!!!

Rodina!
Nektek is nagyon örülök ám!!!!

Navi!
Hogy repül az idő, nem semmi, még csak most volt, hogy mondtad, hogy sikerült!!!!

Muzsi!
Mostanság nem jársz erre?

Pussz mindenkinek, drukkjaim továbbra is mennek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rodi,
megnéztem a blogot, tiszta könny a szemem örömömben, hogy milyen gyönyörű babácskád van :)
Csak az a gáz, hogy a többi csaj itt az irodában pislog ám, hogy mi bajom lehet :oops:
Ők ezt nem érthetik, ezt csak Mi tudjuk, akik itt öntjük egymásba a lelket, és meghatottan örömködünk ha valamelyikünknek végre sikerül a csoda :wink:

Kép
judit0713

Rodi!

Gratulálok a babátokhoz :)
Megnéztem a blogodat, és gyönyörű :)
(nagyot sírtam rajta, de olyan jó volt látni a kis kalimpálót)

puszi

eszter82
Budapest

Heni köszi :) tudod, hogy nagyon drukkolok ám neked!

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Én itthon dögrováson,tegnapóta lázas vagyok,nem ment 38 alá,este már 38.7-et mértem.De semmi más bajom nincs,azon kívül,hogy jártányi erőm sincs.Ma elmentem a házidokihoz,írt fel injekciót,mondta valami vírusos járvány van.Holnap és pénteken is megyek injekcióra.

Vaya!!
Gratula a jó erdeményekhez!!!Repül az idő!! :lol: Már a dokidnál voltál???

Beni!!
Neked is Gtatula dobogó szívecskédhez!!Vigyázz magatokra,pihizzél.Főnöködre nem tudnék szépet írni,no momment. :roll: :twisted: Remélem hamar megoldódik,de nem is értem,hogy képzel ilyet,hogy nem fizet???? :shock: :x

Rodina!!
Köszi,vagyogatok,nehéz a várakozás,jó lenne egyik reggel úgy ébredni,higy itt az idő,és mehetünk a BMC-be. :wink: De már nincs sok hátra,kibírom. :wink: Apudnka kitartás,egy erős Férfi mindig nehezebben viseli,hogy beteg,és,hogy nem úgy csinálhatja a napi dolgait,ahogy megszokta.Füredet imádom,bár az egész Balatont úgy ahogy van. :wink:

heni!!
Sziaaaaaaaa!!De jó,hogy jöttél,még ha csak 1-2 mondatra is.Jól vagy??

Navikám!
Tessék jelentkezni??HOgy vagytok??

Pancsi Kismami!
Neked is üzenem,nem el tűnni,Ugye jól avygtok??Róka koma még itt tanyászik???

Judit!!
Sok a munka???Most nézem merre laksz.Néha szoktunk arra kirándúlni,sétálni. :wink: Kollegináid meg csak pislogjanak,aki ebbe nincs benne,sosem tudja milyen ez. :wink:

Eszter!!
Jó,hogy jöttél. :wink: Ölellek. :D

Avarka!!
Hogy vagy,,Mai helyzet jelentés???

Andi!!
Te hétfőn kezdesz is,,Uh-ra mész??
csucsu99
Budapest

Csucsu,
jobbulást!
Látom türelmetlen vagy néha (ez rám is nagggyon jellemző :? ) Ti mikor is kezdtek?

Apropó, kirándulás! Valaki nagyon pedzegette már a múltkor (asszes Sajti, de nem akarom rákenni :roll: ), hogy itt a jóidő, lehetne tartani egy BMC-randit...szóval arra gondoltam, ha van kedvetek egy gyönyörű vidéken csevegni egyet, mi szívesen látunk mindenkit a kertünkben valamelyik hétvégi napon egy süti-kávé-dumapartira :)
Pestről kocsival vagy vonattal is csak 3/4 - 1 óra, de nagyon megéri!
Várom a jelentkezéseket :wink: A rendezvényt kis létszám esetén is megtartjuk :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok,
Elegem van a hétből !!!
Hétfőn migrén, tegnap este, pocaklakó ráült valami idegre, úgy hogy mozdulni nem tudtam, ma reggelig. Hiába akartam kikelni az ágyból csak a felsőtestem volt hajlandó az utasításaimat követni.
Erre ma reggel Marci hőemelkedik.
Elééééééééég !

Csucsu,
Marcicuppantást átadtam.
Ajaj mondom Marcinak hogy van egy betitársa és megkért hogy adjam át gyógysimiket Neked.
Gyógyulj gyorsan.

Woody,
A fotelt újonnan vettétek ?

Andrea,
Áááá és ma is van valami front. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Avarka,
Örülök tegnapi jó híreknek.

Mieza,
A mai sem jobb, egy beteg kispasival, szegénykém, nálunk ilyen még nem volt.

Verka,
Jó cajcajozást.

Ibici,
Meg is köszöntem Marcinak hogy ilyen figyelmes volt velem egész nap.

Vnbeni,
Drukkolok hogy minél előbb kapj fizut.
Gratula a 4 mm-eshez.

Kispatak,
Köszi.

Rodi,
Gyönyörű a videó.
Örülök hogy jól vagy, és annak is hogy apud erősödik.
Dokim szerint engem már végigkísér a hányás a szülésig, van ilyen, ritka, de előfordul.
Deee ha azt nézzük hogy Marcival rengeteget híztam és túlképpen le sem ment, most csak 500 gr-nál tartok, ami a bébi mérete, van valami előnye is a rengeteg rosszullétnek.

Judit,
Vigyi magadra, ne dolgozz sokat :lol:
Köszönöm, már jól vagyok.
Marcinak puszkókat átadtam.
Képzeld hétvégén Királyrétre megyünk, kedvenc helyem, és vonattal megyünk fel, Marci imád vonatozni.

Vaya,
Örülök hogy jól vagytok.

Heni,
Köszönöm a kedves szavaidat. Nagyon jól esett.

Eszter,
rengeteget gondolok Rátok. Ölellek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó ötlet a találka. Nálam is tarthatjuk, ha gondoljátok, kertiparti, Örstől 3 perc. Tömegközelkedéssel és annélkül is könnyen megtalálható.

De akár a Városligetben is talizhatunk, nyitott helyen, közel a központhoz.

Lenne igény bármilyen talira? Amikor ezt terveztük, még nem volt ennyi kismamink, úgyhoy most szerintem főleg rajtuk múlik. hm? (Természetesen, pocakkal és annélkül is szívesen látunk bárkit, azt is, aki nem jár már, vagy nem a BMC-be jár :)

Egy szombat délelőtthöz mit szóltok?
mieza

Rodi, beírtalak, majd csekkold:) Baba tábla
mieza

Na, ha valaki még emlékszik, van egy munkajogi perem, mert kidobtak a lombik miatt :)

Szóval, most nagy szorítást kérek, jövő keddig aláírásra kerül és gazdaggazdag leszek!!! :) szorítsatok, hogy a májusi lombikot már abból tudjam fizetni, mert igen csökkenőben vannak a tartalékaink :)
mieza

Na, megint jövök és sehol senki :))))
Akkor holnap egyedül leszek bmc-ben? Senki?
mieza

Mieza!

Drukk drukk a lóvéhoz!!!! Majd Macsek bizti varázsol neked egy kicsit ezügyben :)

Csucsukám!
Köszi vagyok, zugban inkább, de drukkolok a háttérből!!!!

Eszter!
Hogy vagytok? Annyira becsüllek Benneteket Lac cal, olyan erősek vagytok!!!! Meglásd meglesz az eredménye előbb utóbb!! Olyan sokszor gondolok rátok, öllellek!!!!!

Kubu!
Hát ja, mindig a jó oldalt kell nézni. Spontán baba, kevés hízás, a rossz oldalt el kell felejteni!!!!! Puszi

Na lépek, drukk mindenkinek!!!!!

heni77

Jajj!

Rodi!
Olyan édi a videó, én még sosem láttam ilyet, csak képen ( na de persze sajna nem a sajátomat )annyira cuki ahogy kalimpál!!!!
Gratulálok hozzá!!!!

heni77

Judit!
Kösz a dicséretet!

Remélem a blogomban található videóval senkinek nem okoztam fájdalmat!

Eszter!
Még te is megnézted!? Hát nagyon erős vagy! Most én sírtam el magam! Te egy nagyon jó ember vagy! Lelkileg hogy vagy? Küldök egy nagy ölelést!

Csucsu!
Hidd el, tényleg el jön a ti időtök is, és csak azt fogod észrevenni, hogy terhes gondozásra jársz!

Kubu!
Azért én nagyon drukkolok, hogy ez a hányásos dolog elmúljon, vagy legalábbis mérséklődjön! Hogy van délutánra Marci? Remélem, hamar meggyógyul!

Mieza!
Kösz a táblázatot, minden okés!
Én bárhol nagyon szívesen találkozom veletek! Nagyon szorítok jövő keddig, és gazdag csajszi leszel! :lol:

Heni!
Aranyos vagy, köszönöm! Nemsokára nektek is lesz ilyen megható felvételetek!

rodina74

Rodi: gyönyörű a kis rugkapáló. Kislányommal néztük meg 2x is! Nagyon jár a kezecskéje!

Vayacon: gratula a kis 56 mm-hez.

Heni: kívánom, hogy mihamarabb tudjatok kezdeni!

Csucsu: gyógyulj meg gyorsan! Itt a jó idő, nem illik betegnek lenni! :P

Kubuspace: nem lehetett jó az idegcsipp... nekem az idegeskedéskor szokta megadni magát a derekam! Marci gyógyuljon meggyorsan!

Mieza: money - money - money... A találka jó ötlet. :)

Velünk: Uh-n semmi.. hasi UH jobb oldal két bogyó :D E2: 1100. Szóval nőtt, talán 4 tüsző is lehet. Péntek reggel Lintner tanárúr műtéttel kibányásza őket... nagyon izgulok, hogy minden bogyókám jó legyen és megtermékenyüljön!

Kép
avarka

Rodi!

Most olvastam végig a blogodat 2009 januártól, mostanáig.

Hááát, ha nem dolgoznék, akkor most jól kisírnám magam...
Hihetetlen, hogy tavaly decemberben megjósoltad magatoknak a babácskát! szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

Verka
wikka
Miskolc

Na hellóka Evribádi :lol:

Aranyosak vagytok, h. hiányoltok...
nem tűntem ám el, csak vagy mászkálok vagy pihizek :D Baromira be kell osztanom az erőmet, mert most h. már jobb az idő, ill. én is jobban vagyok, nehezemre esik itthon ülni, viszont császkálás után meg jön a fekvés, na meg hát bejárőnőnk sincs... :)
Amúgy sokkal jobban vagyok, már mindent meg bírok enni, bár az ivást néha még erőltetnem kell, de alakul az is!

Beni, gartula a picúrkához!

Rodi, nagyon édes a kicsi... (szerintem lány :D ), de mindegy is, a kisbabuci! Most lestem meg én is a videót a párommal, és rádöbbentem, h. a mi kicsink egy héttel idősebb, szóval remélhetőleg ő is működik bennem ezerrel... Kicsit izgulok a jövő hét miatt: genetikai uh, vv. a kombiteszthez, stb... :?

Vaya, de jó nektek, h. már túl vagytok a 12. héten! Örülök, h. minden rendben! Szeretnék már én is egy héttel idősebb lenni!!!

Kubu, basszus, sajnálom nagyon, h. ilyen ramatyul vagy! A hidegfront nekem is betett, de nekem elég volt egy fél Algo és h. megjött az eső! Nincs is semmi ötletem, mivel lehetne javítani ezen a helyzeten, de remélem, h. már nem sokáig kell szenvedned és élvezheted a babavárást!

Avarka, minden a legnagyobb rendben lesz! Nagyon szorítok péntekre!

Mieza, na jön a lóvé, érzed már a szagát? :lol:

Lányok, a találkával kapcs-ban: nekem a május 1., 15-e, ill. 22-e (ezek mind szombatok) abszolút nem jó, persze, ha engem is meghívtok :lol:

Lenne egy kérdésem:
a húgomnak, aki csak 19 éves, nem lett jó a rákszűrés eredménye: P3-as. Eléggé kiakadtunk, most kapott vmi gyulladáscsökkentőt, aztán újra vettek kenetet és 1 hónap múlva kell érdeklődni. A kérdés: ennek és a HPV-nek van köze egymáshoz? Nem igazán találtam eddig semmi értelmeset, de azt tudom, h. a HPV az egy vírus, ami okozhat rákos elváltozást is, de a kettő nem ugyanaz, ugye?!
Ha tudtok segítsetek! Köszönöm!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ezzel még tartozom:
Az eredményhirdetés beszámolója

Éjjel nem tudtam aludni, de ez már napok óta így volt. 3 kor megnéztem a gépet,de írni nem volt erőm. Aztán azt álmodtam, hogy wc után ránéztem a betétemre és akkor valahonnan vér cseppent rá, de én nem véreztem.

Ekkor fel riadtam, leizzadtam, majd ki mentem és megcsináltam egy tesztet. Nem volt erőm várni, ráadásul kidrült, hogy a szavatossága februárban leját. Visszafeküdtem de ez borzasztó volt. Aztán amikor eljutottam odáig, hogy kénytelen leszek visszamenni dolgozni gyorsan felkeltem és kimentem a fürdőbe. Alig akartam hinni a szememnek de mivel voltatok egy páran így gondoltam, hogy igaz lehet. Nagyon halványan, de ott volt.Gyorsan megnéztem a fórumot, de elég kihalt volt.

Megpróbáltam beszkennelni,de gépen már nem látszott semmi.
Aztán reggeli, kutya sétáltatás és indultam bíemszí-be. Vérvételnél ájuldoztak a vénáim miatt, de elsőre siketült. árakozás, elmentem büfébe,beültem a kocsiba rádiót hallgatni. Kb 1 óra múlva mentem vissza, még midig vártam, aztán behívtak 3 lányt. A folyosón már alig voltunk 3-an 4-en amikor Rita bement a vizsgálóba. Most már felcsillant a remény, és ekkor engem hívtak be. És igen sikerült.
vnbeni

Navi!!
A P3 az valami gyulladás,nagyon régen Nekem is volt,de kikezelték,azóta kopp-kopp,semmi.De mindenképpen utána kell járni.Ezt találtam:

www.hpvcentrum.hu
csucsu99
Budapest

Sziasztok! :)

Bocsi, de most gyors leszek és kíméletlen! :wink: 8) :lol:

Vnbeni:
Annyira örülök, hogy "elbocsátottak"!!! :D Csudaklassz lehetett hallani a szívpulzálást! :)

Andrea:
A Jóistenke, de nagggyon sokáig!!! :lol:
Kép Remélem kellően megünnepeltétek! :)

Mieza:
Én megyek holnap bíemszi, kb.: 8. 30 - 8. 45-re érek oda...
Menta priv. :)

Kisbeeka:
Te jó ég!!! Részvétem, ez nagyon borzasztó... :cry:

Csajócák nálam semmi!!! Hétvégén két napig pöttyöztem, azóta se láttam Mary-t... Ma reggel teszteltem egy 10-essel, hátha, de olyan nega lett! Épp ezért úgy döntöttem, nincs több kecmec, irány Sz ügynök, majd ő eligazít, hogy mi legyen! Már nagyon akarom a kétszemélyes hokicsapatunkat! :cry:

Olvastalak titetket, csak gyors üzemmódba, mert a Zuram most sokat versenyez, válaszolni nem volt idő... Talán pénteken sikerül...
Holnap vacsizni megyünk, megünnepeljük a 3. "pecsétes" évünket! :wink: :lol:

Mindenkinek mega-giga drukkjaim, kismamiknak minden szépet és jót, szuper erdményeket kívánok! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

No, ezt még mussz:

Találkával kapcsolatban, jelenleg nekem a május 22-e NEMJÓÓÓÓ!!!! sajnos, de bármikor máskor igen. Szívesen randiznék veletek, akárhol.
Egyébként a Mammut mögött van az Auguszt cuki, ill. a Farkasréti temetőnél is van üzletük (szép kerthelyiséggel), akár oda is ficcenhetnénk (hajrá IR! :lol: ).

Na jó, mennem kell, mert a Zuramé a gépezet 19.00-tól.

Pusszantás!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám: bóóódddooooggg ném-déj for júúúúú :lol: :lol: :lol:

Sajt: nagyon jó a kutyusos fotó :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Avarka!
Jaj, nagyon aranyos vagy! Nemsokára neked is rúgkapálni fog a te gyönyörű második gyermeked! Nagyon szorítok! Pénteken csuriba a kezem.

Wikki!
Köszi! Szerintem érdemes blogot vezetni, később a gyereknek is biztos nagy élmény lesz olvasni, hogy mennyire vágytak rá a szülei! Tavaly decemberben ezt jósoltam? Hát én nem is emlékszem már, na visszaolvasom majd!
Neked is szorítok, hogy minél hamarabb lehessen babátok!

Navi!
Ne izgulj, a tiéd is így rúgkapál, sőt jobban, mert talán kevesebbet alszik, mivel idősebb! Majd ti is csináljatok felvételt!A genetikán minden rendben lesz, meglátod!

A HPV-től lehet P3-sa. Nekem is egyszer volt P3-om, a HPV-től. A HPV-nek nagyon sok válfaja van, amit számokkal jelölnek és azoknak a fele okoz rákot. De a te húgodnak biztos nem olyan a HPV-je van. Nekem, annak idején (kb.10 éve) a gynevac vált be, most pont nem lehet megint kapni. De utána nekem volt P1-es eredményem is, úgyhogy nincs tragédia, nem kell annyira aggódni! Úgyhogy nyugtasd meg a Húgodat!

rodina74

KépBeni gratula a kis lurkóhoz, csak így tovább :arrow: Kép

KépVaya, gratulálok a 12. heti nagygerálhoz, de jó, már túl vagytok rajta :D :D , örülök, hogy minden a legnagyobb rendben! :lol:

KépRodi nagyon cukorfalat a kicsinyetek ahogy izeg-mozog :lol: :lol: én is megkönnyeztem! Megnéztem háromszor is, olyan jóóó! Gratula neked is!!!! :lol:

KépHeni :arrow: :arrow: idősürgető Kép

KépCsucsu :arrow: baciűző és :arrow: Kép gyógypuszi Kép

KépKubu Marcinak is :arrow: baciűző és Kép gyógypuszi, Kép

neked pedig kitartás kismami!

KépMieza megy a drukk csütörtökre és a fontosaláírásokhoz is és egy kis pénzhozó Kép

KépAvarka, megy ez anya! Kép Nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: , és megy a drukk csütörtökre!

KépNavi nekem is volt 3 éve P3-asom, aztán egy hónap múlva az ismétlés már jó volt, P2. Legtöbb esetben lehet valami kis gyulladás, ezért ismételnek, ha az is rossz, akkor megnézik jobban. Aztán jöttek a P2 leleteim, én félévente nézetem. Tavaly tavasszal megint P3 lett a rákszűrésem. Nagyon megrémültem, de megnyugtatott, hogy szem előtt vagyok, és ha netán az ismétlés is P3 lesz, akkor megcsinálja a conisatio-t, ez egy rutinműtét, a méhszájból kimetszenek egy kicsit és minden rendben lesz. Ismerek olyat, akinek P4-nél csinálták meg és azóta P1-es rákszűréseket produkál. Ezzel egy időben a nőgyógyászom levette a HPV tipizálást is, ami sajnos pozitív lett, méghozzá magas kockázatú HPV vírusom is van. Hamarosan jött a rákszűrés ismétlésem is és az meg P2 lett. Szóval HPV-s vagyok, de nincs méhnyakrákom. Nincs nagy gáz, azóta is félévente ellenőriztetem, legutóbb K ügynök nézte.
Kérdésedre válaszolva a HPV vírus (abból is a magas kockázatú) okozhat méhnyakrákot. De mivel a rákszűrésem azóta is P2, nincs teendő, mint nézetni magam.
Összefoglalva, a P3-as rákszűrés nem törvényszerű, hogy HPV vírusra utal, lehet, hogy csak valami gyulladás. Önmagában a pozitív HPV lelet sem méhnyakrák (lsd engem).
Pozitív HPV lelet és rossz rákszűrés, akkor már lehet baj, de mindenki vésse észbe, hogy időben felismerve nagyon egyszerűen meg lehet szabadulni a méhnyakráktól, ezért járjon mindenki rendszeresen szűrésre!

Voltunk ma K ügynöknél :lol: :lol: :lol: :lol:
Pöttömkék duplájára nőttek, nagyon jól vannak. :lol: :lol: :lol: Napokon belül töltjük a 9. hetet; 2,3 és 2,0 cm-esek. :lol:
Mehetek védőnőhöz kiskönyvért és elindítani a vér meg mittudoménmilyen vizsgálatokat. Beszéltem vele a 12. heti Down szűrésről és az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot javasolta. Aztán beszéltünk róla, hogy ki az orvosom a SOTE I-en és megmondtam, hogy ki, akkor azt mondta, hogy felesleges huszonezreket kiadnom, mert az orvosom nagyon jó (tudom :lol: ) UH és genetikai specialista a SOTE I-en és ő ugyanazt meg tudja nézni, mint a Géndiagnosztikai központban, mert a Baross utcában a vért is ugyanúgy leveszik hozzá. Még megyek K ügynökhöz május 3-án a betöltött 10. héten és után elenged, de csak azért mert tudja, hogy jó a dokim, hozzá mehetek már a 12. hetire. Ja és a szájon bebevős Utrót elhagyhatom ha a 9. hetemet betöltöttem, csak a Crinone gélt kell használnom a 12. hétig. Végre megkérdeztem lehet-e cexelni :oops: , és no sex :!: , illletve már rég akartam azt is, hogy fürödhetek-e kádban, és azt sem szabad, pedig mostanában jobban kívánom,mint a szexet :oops: .

Maccs
vörösmacska

Sajti boldog évfordulót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt! Macskusz is olvas ám benneteket! Puszika mindenkinek!

Kép

Maccs
vörösmacska

Rony mennek a babaragacsok ezerrel :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Sajtikám!
Sok sok boldog házassági évfordulót kívánok nektek, persze a következőt már hármasban töltitek, úgyhogy utoljára "tomboljátok" ki magatokat kettesben az évfordulón!!!!!!

Macsek!
Köszi az idősürgetőt, ari vagy :wink:
Isten ments, hogy vészmadárkodjak, de nagyon vigyázz, úgy hallottam fél füllel, hogy a kismamiknak nagyon kell vigyázniuk a cicákkal!!!! Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!

Avarka!
Megy a drukk holnapra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Navi!
Sajna én nem tudok segíteni a HPV vel kapcsolatban, szerencsére nem volt ilyenben részem még soha, kopp, kopp, kopp, de látod a csajok megnyugtattak itt!!!!!

Angyalkám!
Ti most hogy álltok? Mi újság, mikor kezdtek? Fogaiddal minden okés?

Na pussz, lépek

heni77

Morgen,
bekukk, 1 órát aludtunk éjszaka, Marci 39,5 lázzal pörög, kb. tegnap reggel óta 20 pelust cseréltünk, a hasa is megy, (naponta max 3 pelust használunk).
13-ra megyünk dokkerhoz, remélem nem rota.
és ma kell mennem a dokimhoz megnézni Lizát és apa így nem tud jönni :-(

na befejezem a sírást, bocsi

csudaszép napot Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok Lányok!

Avarka: holnapra drukkjaim... :)

Macsek: Örülök, hogy jól vagytok a kiscicusokkal... ez a vörös meg a gép mellett..... gyönyörű...nálunk is a kisebbik folyton a gép körül tanyázik, ha ott vagyunk és recsegve dorombol, meg dobálja magát, hogy vele foglalkozzunk inkább...:)

Henikém: Jó látni megint, örülök Neked és nagyon kíváom a mihamarabbat......!!! :)

Sajti, köszi és én is boldog évfordulót kívánok Nektek. Kiváncsi vagyok mit mond majd Sz, írd meg...

Angyalka, Neked is köszi.... remélem jól vagy csajszikám...?

Asszem talán Csucsu(??) kérdezte, hogy mikor kezdünk.. hát már elkezdtük :D :D ... ma van az 5. szúrós nap... napi 1 Merional megy...... majd hétfőn kell mennem uh-ra megint, akkor tudom meg mizajlik odabent... Nemtom ki hogy van vele, én eléggé szarul viselem a stimut :(.... azt már most érzem, hogy valami beindult, a jobboldalam fájdogál már... talán jövő hét véefele meglehet az inszem... Most épp a Pregnylt vadásztam, hogy ne Choragont kelljen majd az ügyeletre futkosva adatni..... Szerencsére találtam, ma megyek is megvenni..
andrea-1

Andikám van a hűtőben maradék Pregnylem. 1 por és 1 oldószer, mert 3 volt benne, nekem kettő kellet. Ha neked 1 kell, akkor szívesen odaadom (ingyé), nekem már nem kell :lol: :lol: :lol: és tuti szerencsét hozó. Ha kell add meg a címedet, feladom postán, mert vidéki vagyok, holnap odaér. Szólj, mert akkor szaladok a postára! Puszillak és mennek a tüszőnövelők :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Macsekom,
Aranyos vagy nagyon , de nekem is kettő fog kelleni... :) Úgyhogy nagyon-nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de ne futkoss szeirntem emiatt, mert úgyis kellene még venni...

... viszont maradjunk abban, hogy ha most nekem is meg kell venni a 3-as pakkot, akkor ott is marad 1 db... és ha szükségem lesz még rá, és még meglesz a Tied is, akkor egyeztetünk...... ha pedig sikerül... akkor egy újabb versenyző megkaphatja tőlünk a maradék 1-1 db-ot, mint szerencsehozót :) Jó????

De tényleg, nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám :)
andrea-1

Tartom a hűtőben :lol: , ezt megbeszéltük. Puszika

Maccs
vörösmacska

Kubu, szegény Marci! Remélem hamarosan jobban lesz.
A fotelt a Kikában vettük, 1 napig volt a babaosztályon akció és akkor. De a vaterán és tesz-veszen néha van használt is.

Rodina, megnéztem a videot és csodálatos!

Navared, tuti minden ok lesz a genetikán, nyugi!!!

Macsek, látom szépen nőnek a kicsi macsekok!

Avarka, péntekre nagyon drukkolok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt! :D

Lányok, nagyon szépen köszönöm az infokat, tapasztalatokat HPV, P3 ügyben! Kicsit megnyugodtam most, bár a húgomat már nyugtatgattam, pedig én sem tudtam mi ez a szar... nekem sem volt soha, bár hallottam róla.
Ő amúgy Betadine-t kapott, mert h. az gyulladáscsökkentő, majd meglátjuk! Mondtam neki, h. most amíg kifejti a hatását, no sex, még óvszerrel sem... de úgy be van tojva, h. szerintem nem kell nagyon győzködnöm!
Gondolhatjátok, szegény, h. beijedt :(

Rodi, remélem, igazad lesz és jövő héten nagyon boldog leszek, még ennél is! :wink:

Woody, szóval alakul a baba-gyerekszoba! Biztos szép lesz!
Már én is tervezgetek, de mivel van össz. 2 db szobánk és az egyik nappali, a másik háló, gyerekszoba nincs... eleinte úgyis a hálóban lesz a kiságy, stb... aztán remélem költözünk és lehet külön szobája/juk! :D Mi abszolút 2 főre vagyunk berendezkedve... eddig!

Sajti, nagyon boldog évfordulót! És jó vacsizást!
Akkor már ketten vagyunk, akiknek, nem jó a máj. 22.! :lol:
Tudjátok, h. én is vidéki vagyok, ezért én inkább támogatnám a Mammut környéki dolgokat, ha nem gond, mert nem vagyok egy nagy térképguru, h. úgy mondjam :oops:

Macsesz, hát ez szuper! Nagyon jó hírek a két picúrról! :D
Nagyon jópofa a macseszod a gépnél :lol:
Felolvastam a tesómnak, amit írtál, meg amit Rodi is, úh. kicsit remélem megnyugodott!

Andi, hát már ti is nemsokára inszem! Én nem is tudtam, h. már itt tartotok! :oops: :)
Engem is megviselt a stimu először! A petefészek szúrkáláson kívül is vannak tüneteid? Fejfájás, hányinger, stb...?

Ó Kubuci, ez most nem egy jó időszak nektek :( Mielőbbi gyógyulást Marcinak és reméljük, h. nem rota, bár őszintén szólva nem nagyon tudom, mi az... vmi vírus igaz, amire adnak oltást...?

Heni, szerencsére nekem sem volt még ilyen problémám, volt más egyéb... de szerencsére kezelhető!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, Marcinak jobbulást kívánok!!!!!
Puszillak
andrea-1

Woody, köszi, próbálok, próbálok :D

Kép
Kép
navared
Szfvár