Új privát üzeneted érkezett!

kisbeeka!

Drukk neked csütörtökre!Nem hiszem,hogy most el kéne menned rákszűrésre.Megcsinálta nekem is a bmc-be a doki,de fogja kérdezni,hogy mikor voltál utoljára.Úgy hogy ,azt jó ha tudod kb-re,még ha nem is dátum szerint.

Holnapra kérek én is 1 kis drukkot,mert megtudom az eredményeket.Remélem még nem tetőzik még valamivel a pco :( :(
Tényleg lányok az eredményeket elmondják telón is a recisek vagy majd csak a doki?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok csajok!

Bocs, hogy így eltűntem megint, de kicsit úsztam az új melóval, lapzárta volt, kész káosz.....mindegy.
Majd megpróbálok visszaolvasni, mert azt sem tudom kivel mi van, addig is mindenkinek küldöm a drukkjaimat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

KITARTÁS!!!!

Ja Andikák!
Sok sok boldog névnapot nektek!!!!!!!!

Lugi, csak végiglapoztam az írásokat és láttam a neved, de jó, hogy benézel te is néha!!!
Lehet lemaradtam valahol?? Rony pocakot növeszt????:lol: :lol: :lol: :lol: Nebammeg, jujj de jó!!!!!!

puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek ebben a borongós időben :?

Kisbeeka,
őszinte részvétem a barátod miatt. Nagyon fiatal volt még szegény :cry:
És ne kérj elnézést, hiszen Bennünk éppen az a jó, hogy ide bárki bármivel jöhet, öröm-bánat, mi osztozunk benne!

Ami a rákszűrést illeti, szerintem most már ne kapkodj, a bmc-s dokid úgyis vesz le chlamydia mintát is, ugyanakkor le tudja venni a rákszűrésre is. A chlamydia tenyésztés is két hét, azalatt kész lesz a másiknak is az eredménye simán, és amíg ezek nincsenek meg, addig nem tudtok továbblépni.

Ibi,
mennek a drukkok neked mára :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Sziasztok!bocsi,h nem jöttem,de külföldön voltam pár napot!
Zsu!köszönöm,valószínű,h élni fogok a lehetőséggel és zaklatlak kérdésekkel :D
Kubu!szerintem is be veszem a norcolutot,mert ez igy nem mehet tovább,negativ a tesztem!visszaolvasok!szép napot mindenkinek
vikus82

Macsi,
köszönjük a virágokat!
Én inkább ma nézegetem őket, hátha jókedvre derít ezen a nyűgös hétfő reggelen :roll:

Mieza,
gratula a táblázathoz, remélem igaza lesz Macsinak a babásodással :wink:

Navi,
azért mert most már nem tiéd a tábla, ne tűnj el végleg :!:

Olyan jó nézegetni a babaváró vonalzóitokat :)

Ja igen, babaváró, mi van Rodival? Ő nem kerül át a kismama-klubba a tablónkon :?:
Rodi,
merre vagy? Apud jól van? És ugye ti is???

Kép
judit0713

Sziasztok

Kisbeeka, a rákszűrést nekem nem nem csinálták meg a bmc-ben a múlthéten, annyit mondott a drnő, hogy ezt már nem tudja megcsinálni, úgyhogy intézzem el, pedig volt nőgyógyászati vizsgálatom most.
De, ha egy éven belüli, akkor elfogadják!

A.ibici, drukkolok nagyon!

Heni, hogy vagy?

Vikus, várom a kérdéseidet! :D

Judit, látom te is májusi leszel....kik jönnek még májusban?
Vendég

Sziasztok, és üdv az új lányoknak!

Vbeni, nagyon Gratulálok a petezsákhoz! A vércsík meg remélem hamarosan eltűnik.

Rony, drukkolok a beültetéshez és küldöm a ragacsokat +++++++!

Mieza, nagyon örülök, hogy eltűnt a ciszta. Ez jól kezdődik, így hajrá lombok! Látom már te is sok mindent megtudtál az IR-ről.
A lényeg, hogy elkezdted a gyógyszert, remélem nálad is sikeres lesz! És tuti annak kell lenni!!! :D

Vicky, néztem Barbus képeit, olyan nagy és gyönyörű baba már! :D

(Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de persze nagyon-nagyon DRUKKOLOK!)

Velünk minden ok, már nagyon aktív a pocakomban a kiscsaj. Tud ám rúgni, nem is kicsiket! :) Elkezdtük összerakni a párommal a szobáját hétvégén, és végre elkészült az ágya is. :)

Lenne egy kérésem valakihez....
Én a BMC-nek szeretném az 1 %-omat adni, de nem tudom az alapítvány pontos nevét és számát. A héten meg le kell adni a munkahelyen. Azt tudom, hogy ki volt írva a reci mellett ez a szám. Valaki le tudná nekem írni?
Nagyon köszi!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tavaly ápr.9-ei a rákszűrésem...
Így elfogadják 22-én?
Vendég

Kisbeeka, szerintem nem.
Vendég

Zsuzsi, Vörösmacs, küldtem pü! Remélem megkapjátok, nem tudom miért, de nekem nem mindig megy el :roll: hildus
hildus

Wody szia! Kész a szobája a kicsilánynak? De ügyik vagytok! Hogy repül az idő!!!!!! lol: :lol: :lol: :lol:

Én is a BMC-nek adtam az 1%-ot:
IVF Medical alapítvány 18233298-1-43

Hildus, nem kaptam privit!!!!

Mindenkit puszilok! :wink:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok!

Ma is voltam a BMC-ben... nem voltak sokan! Holnap is megyek! :D
Ma vagyok a 9. napon és a mhny-m: 8, egynehány mm. :D Az szerintem jó!? Sajnos petefészek nem látszik... E2 638. Tanár úr szerint kb. 3 tűsző lehet..
Nagyon megpróbálta megnézni... fájt egy kicsit és most rozsaszínűs váladékos vagyok... az ugye nem nagyon gáz? Fájdogál a pocim is tegnap óta... ma 3x4 menopurt kell szurni + cetrotride...

Neharagudjatok, hogy önző módon csak magamról írok.... ettől függetlenül olvasok és természetesen mindenkinek szurkolok!

Kép
avarka

Avarka nagyon szorítok! Akkor holnap is lesz gondolom vérvétel. Már annyiszor kérdeztem, de soha senki nem válaszolt: hogy lehetséges, hogy nem látszanak a petefészkeid, mit mondanak erre, hová lettek, ha eddig megvoltak? Hogy van ez? Jó lenne ha előkerülnének megint és nem kellenne laparral kinyerni a tüszőket!
Szerintem 8-9 mm már jó, és még folyamatosan épülni fog, még majd a tüszőrepesztőtől és a progeszterontól is! 3x4 Menopur? Hát az nem semmi!

Maccs
vörösmacska

Köszi Macs... szükség van a varázslatra.. nincs válasz arra, hogy hova tűntek a petefészkeim... híztam ugyan, de nem vagyok bálna.. az is előfordulhat, hogy a belső szerveim eltakarják... Tuti, hogy laparral fogják kinyerni a tüszőket.. csütörtökön este fekhetek be és Lintner tanárúr fog megküzdeni ezzel a feladattal.. 3 tüszővel megyek valamire? Mindenkinek olyan sok szokott lenni... :(

Kép
avarka

Avarka,
ez jól hangzik! Mármint a mnyh vastagság :) Szerintem ez elég lesz, hogy befészkelje oda magát a kismanó :wink:
Mennek a drukkok, hiszen már mindjárt itt a leszívás napja :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Judit, nem vagyok eltűnve, nem kell aggódni :lol:
Csak hétvégén mindig megyünk ide-oda, ill. nem sok minden történik velem... szerencsére! Majd a jövő hét izgisebb lesz: kedden genetikai uh, ill. kombinált teszthez vv., csüt-ön védőnő, pénteken saját dokimnál szintén uh... aztán még pénteken ballagás (amúgy nődoki előtt), másnap pedig egy kis ballagási ebéd, mert ebben az idióta suliban pénteken fél 5-kor van, nem ám szombat délelőtt és utána már senkit nem akarunk kirángatni Anyumékhoz "vidékre"!

Rodi, tényleg, hát téged meg át sem tettelek a pocakosokhoz :oops: bocsi, majd Mieza átpakol :D
Minden okés? Rosszullétek kezelhetők vagy annyira borzasztó, h. azért nem jössz gyakran?

Avarka, nekem is 3 érett petém volt, jó lehet, h. nem 3 tüszőből, de nem sokból az biztos... úh. ne aggódj! Minden okés lesz! Sajnálom, h. megint elbújtak a petefészkeid :( Hol a fészkes fenében lehetnek? :D Bocs, de ezt muszáj volt leírnom! :oops:

Vicky, na majdcsak megküzdök velük vhogy! Bár talán nem lesz olyan vészes! :wink:

Ibici, gyere, mesélj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!!

Avarka!!
Akkor ma is elkerültük egymást. :lol: Én is voltam vv-en,1/2 8-ra értünk oda.Mnyh szép,így tovább,Nekem annó a 10.napon 5 mm volt.Vékony.. :cry: Remélem feltudják majd turbósítani.Tényleg hová tűntek a p.fészkeid??? :roll: :shock:

Én lejártam a lábam,elvittük a vérem az ÁNTSz-be,majd a ÁEK-ba is.Szűcs azt mondta,hogy kb 10 nap és eredmény van,erre a nőci az ANTSZ-e mondja lehet 3 hét.Majdnem szívbajt kaptam,de az még épp jó,belefér,mert nem akarom,hogy ezért tolódjon a májusi akció.

Tényleg Csajok!!!
Amit levesz kenetet a BMC-be a doki,annak mikor van eredménye??Mert nekem mikor levette,rá majd 3 hétmúlva mentem hozzá,és nem mondott semmit,hogy gond lenne valamivel is,szóval lehetséges,hogy kész volt már??Csak nehogy még azzal is baj legyen. :cry: :oops:

Kisbeeka!!
Szerintem sem fogják elfogadni a rákszűrést,csináltasad meg,nem tudod???meg az össze kenettel együtt,ami kell. :wink:

Judit!!
Hogy vagy?? :wink:

Zsu!!
Remélem Én is csatlakozom májusban az induló csapathoz. :wink:
csucsu99
Budapest

Avarka!

Nyugi, jó kezekben leszel! Lintner Tanárúr nagyon profi :D
én 8-10 éve járok hozzá! Igazán nagyon jó orvos!
Hipp hopp kikapja azokat a tüszőket :)
Heni szokta mondani, hogy ez nem verseny, úgyhogy ne törődj vele, hogy kinek mennyi szokott lenni, és a babához egyetlen petesejt is elég, úgyhogy bízz benne, hogy minden rendben lesz! Nagyon drukkolunk!
A mnyh az tök szuper, úgyhogy biztosan be fog tudni fészkelni oda a kismanó :)

puszi

eszter82
Budapest

Navared:
Egy darab érett és megtermékenyített petesejtnek is nagyon fogok örülni! :) Most megnyugodtam egy kicsit...

Csucsu: én 8.45 körül szoktam menni, holnap is úgy megyek!
Az ANTSZ-ben az AMH-s vérvizsgálatot csinálják... nekem 4 hét volt, de a hölgy elküldte az eredményt emailen is.
Mhny: megpróbálok sok fehérjét enni és sok vizet inni... iszom még napi 3x málnalevél teát petesejt leszívásig + virágpor + eredeti méhpempő. Szóval rajta vagyok az ügyön... :)
Úgy gondolom, hogy ha visszakapok legalább egy manót az már tuti hotziher, hogy ott marad! Jó helyet készítek neki elő :lol:

Kép
avarka

Avarka nagyon jól beszélsz, így legyen! Nagyon szorítok Kép

Rony mennek a babaragacsok, ha megvolt a beülti, ha még nem, akkor addigra pont odaér :arrow: Kép

Navi hol csináltatod a kombinált tesztet?

Talán Csucsukám te kérdezted, hoyg maradok-e K ügynöknél terhesgondozásra?! Nem, nem maradok, ő már nem vállal szülést, ő a babák létrehozásának adta már teljesen oda magát :lol: . A SOTE I-es klinikán a Baross utcában van nőgyógyászom, hozzá fogok valószínűleg visszamenni, ha K ügynök elengedett, de még úgy néz ki a 12. hétig magánál tart. Most megyek hozzá szerdán megint, jól megnézi a lurkókat azt mondta, már 9 hetesek lesznek majdnem addigra. Aztán megbeszélem vele a 12. heti genetikai UH részleteit, utána majd beszélek a saját nőgyogyimmal is és el kellene dönteni, hogy milyen teszt legyen, kombinált vagy integrált és hol.

Maccs
vörösmacska

Köszi Eszter!
Nagyon édes vagy... Ősszel Lintner tanárúr vette ki a petevezetőimet, mert nem lehetett átjárhatóvá tenni.. Hugomat is műtőtte annó.. szóval megbízom benne.
Nagyon rendesek voltak ma a BMC-ben.. nagyon sokba került a szuri idáig, mert brutál mennyiséget kapok... nem kell fizetnünk a fagyasztásért. :oops:

Megpróbálok nem parázni, de nagyon nehéz. Idáig azon izgultam, hogy legyen eredménye a szurizásnak. Ma bőgtem örömömben, hogy van eredménye.. Most azért izgulok, hogy szép legyen a petesejtem és megtermékenyüljön.. utána, hogy ott maradjon.. :roll:
Nem is gondolom, hogy másképp lehet! 15 éve várok rá! Vivien 27-én lesz 16 éves :o

Kép
avarka

Sziasztok!

Ma voltam a nődokimnál, próbáltam beutalót kérni a laborvizsgálatokhoz, de azt mondta hogy nem kell, mert a Hiv, meg a többi amit felsoroltak a kivizsgálás résznél, önköltséges, és az Ántsznél lehet megcsináltatni. Állítólag 2000-4000 Ft darabja a vizsgálatnak. Igaz ez? Vagy a bmcben megcsinálják mindennel együtt a kivizsgálás során? Mert akkor inkább csinálják ott... és akkor nem kavarunk. Még a 3.-22. napos hormonlabor beutalót vhogy megpróbálom kiszedni belőle. Legalább az legyen meg.
Mit szóltok ehhez? mi a tapasztalat?

Köszi előre is a segítséget!
Nem tudom, máshol milyen az idő, de nálunk nagyon gyászos... csak esik és esik...

Avarka!
15 éve???? Ez nagyon kemény lehetett... tök jó, hogy nem adtátok fel. :D

Verka
wikka
Miskolc

Verka!!

Az,hogy önköltséges lenne,nem tudom,de a BMC-be megcsinálják egy füst alatt.Annyi igaz,hogy ha levették a vért,a hívet az elküldik az ANTSZ-be,és majd postán értesítik a dokit,vagyis Neki küldik az eredményt,de nem kell érte fizetni.És a 3.-22.napi vv-tellel együtt van minden,nem kell menni plussz a hív miatt.
csucsu99
Budapest

Ha megfeszülök akkor sem megy el a privim, pedig minden beállítás stimmel!!! Tud valaki nekem ebben segíteni? :roll: Vörösmacs légyszi írj egy e-mail címet a frey70@gmail.com ha nem nagy gond, köszi sz. pussz hildus
hildus

Itt már süt a nap,egész jó idő lett,de reggel,brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roll:
csucsu99
Budapest

Hildus írtam a gmailedre! :wink: Pussz

Maccs
vörösmacska

avarka!
Ne parázz!!!Meglátod minden rendben van és lesz,hajrá!!15 év nem semmi minden elismerésem neked!!Drukk neked!!Mikor szívják le a tüszőket?

verka!
Nekem is mindent megcsináltak BMC-ben a 3.napi vv-en, a 21.napon(múlt hét csütörtökön) már csak a hormonos vv. volt ma nekem már minden eredményem meg volt.

navi!
Köszi az érdeklődést!Meg vannak az eredmények minden okés :lol: :lol: :lol: A páromnak még nincs minden eredménye meg,de 27.-én megyünk konzultációra addigra meg lesz minden.Mozgalmas lesz a jövő heted nem mondom.Te nem dolgozol ugye?

Úgy örülök,hogy a pco mellé nem társult más :lol: :lol:
Lányok!
A vizsgálatok ennyiben kimerültek?Az átjárhatóságit mikor csinálják?Ezt is 27-én mondja meg a doki az első konzin?Nektek,hogy volt?

Kép
Kép
a.ibici

verka!
Köszi az emailt !!

Kép
Kép
a.ibici

Ibi! :D

Akkor ma volt nőgyógyászati vizsgálatod is??Kenetek??A HSG-t a 10.nap körül csinálják??Nem kaptál rá beutalót???
Kihez jártok??

Macsek!
Köszi a választ,Én kérdeztem. :wink: De megy az idő,9 hetesek lesztek!!!!Voltál már védőnőnél?? :wink:

Kismamik jól vagytok??

Rodina!!
Apukád hogy van??remélem jólérzi magát,hétvégén szuper idő volt,kirándultatok is??

Kubus!!
Hahóóóóóó,jól vagy???
csucsu99
Budapest

Most egy kicsit vissza olvstam

Pancsi

Nagyon örülök és gratulálok, hogy hallottad a szívhangot.

Sajti
Tényleg van nálatok kabaré, az azért jó, hogy a nagyidnak nem történt baja. Ti nem mostanában kezdtek

Macs

Nagyon szépek a virágaid. És nagyon jó hogy jól vagytok.
Szeretnék kérni tőled varázslást nekem és magadnak is (mert én nem tudok) azért, hogy minden rendben legyen.

Avarka
Drukk neked is, de ne dugdosd tüszőidet.

Egy kicsit másról. A hülye főnököm a 2-án esedékes fizetésemet a mai napig nem képes oda adni. Mindenféle kifogást talál. Pl hogy azok napok amikor orvosnál voltam igazolt vagy igazolatlan távollét ( a kifizetendő összeget nem befolyásolja.) Erre lementem a háziorvoshoz, hogy kérjek igazolást. Nem örült a kérésnek, de adott, mert mondtam, hogy a BMC-bem kaptam, de nem akarom, hogy tudja, hogy hova járok
vnbeni

csucsu!
Nem,nem ma voltam bmc-ben hanem csütörtökön,akkor volt a női vizsgálat is és a 21.napi vv. is.HSG-re külön nem kaptam beutalót még,gondolom majd jövő hét kedden.Neked milyen volt,ugye nem rég vagy túl rajta?Szűcs dokihoz járunk.

vbeni!
Nem semmi a főnököd!Mit képzel,magáról?Ő nem pénzből él?Nem kell időre számlákat feladnia ,vásárolni stb...Az eszem megáll :shock: :shock: Mit lehet tenni ilyenkor?Csak a te fizidet tette talonba vagy másét is?

Kép
Kép
a.ibici

Macsesz, itt Fehárváron megcsinálják ingyen a Család és Nővédelmi Kp-ban, mert ők gondolom benne vannak ebben a programban. Tudom, h. nem mindenhol csinálják ingyen... Az eredmény sokára jön meg, de a'sszem max. 1 hét múlva meg lehet nézni a sejtbank oldalán vmi kóddal! :wink:

Avarka, csak nyugi! Mondom én... :D

Ibici, nem, nem melózom, de ha melóznék, akkor is kötelesek lennének elengedni! Legalább történik vmi, mert kissé uncsi egész nap egyedül lenni, bár ha már jön a jobb idő és én is egyre jobban leszek, akkor már könnyebb lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, ez szörnyű, én is hallottam a híreket... Sajnálom.

Köszönöm a sok tábla gratulát, reméljük, reméljük. Most még spontánkodunk :) Annyira mosolyogtam, hogy ha most sikerülne, hírdethetném, hogy spontán lettem. Pedig ugye hogy is spontán, ha kenem a krémet endo ellen, maszírozok ciszta ellen, bogyó a prolaktinra, MET az IR-re, diéta, méhpempő a nyálkahártyára, terhesvitamin, torna endo ellen, fehérje túltengés :)
Ja, tök spontán ám :)))

Rodi, Janka, átírlak benneteket, csak mondjátok meg, hogy mit kell beírnom :)

Csatolom újra a táblát, szóljatok ha kell valakinek valamiben változtatni :)
Baba tábla
mieza

Csucsu!

Köszi :)

Ibi!

Köszi és szívesen!

Jó éjt!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Vbeni: szerintem gyorsan mondd meg a főnöködnek, ha visszatartja a fizetésed az a munkaadó részéről történő rendkivüli felmondásnak alapos oka és még be is perelheted, ugyhogy ne szórakozzon - a munkaszerződésedet szegte meg!!! NIncs olyan munkaügyi bíróság ami neki ad igazat és főleg te terhes mami vagy!! Nem tudsz elhuzni gyorsan betegállományba? Mert ilyen főnök kicsinál, ezt ne hagyd a kisbabád most a legfontosabb!!! Szerintem egyébként az orvosi vizsgálat igazolt távollét, de pénz nem jár rá, vagyis fizetetlen szabadság hacsak nem veszel rá ki szabit vagy ha nem voltál betegállományban.

Amugy költségek: már soksor irtam aki teheti magánegészségpénztár lehet egy jó megoldás (már aki nem minimálbéren bejelentett) nekem a tavalyi befizetésem után már megjött az APEH-tól az SZJA visszafizetés, 100 ezer pénz nem kevés, igaz ehhez be is kellett fektetni, nem is keveset. De ti "sajnos" tudjátok mire költeni, ahogy irjátok a gyógyszerek brutál árban vannak. Én nemrég voltam beteg, a keresetveszteséget is vissza fogom kérni, ezt is lehet!!!

Macs, Rodi, Navi: vigyázzatok magatokra.

Zsu: már csak pár nap

Mieza: hajrá eltünt ciszta. Dokihoz még járok és még fogok, csak már nagyon sok pénzem ment el rá, de az egészségpénztár segít valamit, csak ez nem adómentes sajnos, más magándoki költség 100 %-ban térül ez nem.

Sajti: neked is megy a drukk a kezdéshez

Akit kihagytam bocsi!

Minden jót

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.19 19:33-kor.
Vendég

Vbeni nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek :arrow: :arrow: :arrow: Kép Mikor mész legközelebb?

Hildus csiribú Kép

Navi, aha a Sejtbanknál a Bolgárkerék utcában is ingyenesek a Down tesztek. Na a hétvégén, jövő hét elején rácuppanok a témára :lol:

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt,

Jövök egy picit, tegnap „fantasztikus” napunk volt, migrén, hányás, kb. délután 4-re tértem magamhoz. Borzasztóan utálom az ilyen napokat.
Marci rendi volt mert egész nap ott volt velem az ágyban, ott játszott, aludt, simizte anyát.

Mieza,
Nagyon jó összefoglalót írtál !
Nem mondod, hogy volt olyan hogy beszóltak amikor sorkivárás nélkül mentél be.
Nagyon „szép” a barátnődéknél történt lopásos sztori is. Nincs semmi visszatartó erő, hihetetlen.

Vicky,
Ez a gyerek fázik-éhes-álmos-beteg. Hát nem látod? – ugye ugye ? :lol:

Sajti,
Tyűűűűűűűűűű micsoda pechsorozat. Szegény nagyid, hogy törne le a keze annak az embernek aki ilyet merészel csinálni.
Mary megjött már ?
Jót kerteztetek ?

Wikka,
Sote, oda ne, nem tudom miért, de hallottam nem jókat.
Én inszemes vagyok, BMC-ben első inszemből van egy 16 hónapos fiacskám, akire közel 10 évet vártam egyébként ! és most spontán csodababát várunk !

Nava,
Urad ébresztője nagyon teccik.
Jó kis mozgalmas hetetek lesz.

Macs,
Jaj de gyönyörű virágok ! Köszönjük.
Hugicám is a Sote I klinikán fog szülni. Habár szegénykém, ahogy hallom hogy mennek ott a vizsgálatok, én összeteszem a kezem a János kórházért.
Hogy szalad az idő, már 12 hetes genetikai uh mindjárt 8)

Kisbeeka,
Részvétem, borzasztóan sajnálom.
Ügyesen csütörtökön, rákszűrést majd BMC-ben.

Ibici,
Örülök hogy jók az eredményeid.

Heni,
Már hiányoltalak.

Vikus,
Hajrá gyógyi, legyen mensi !

Zsu,
Ezt nem hiszem el, van nőgyógyi vizsgálatod és miből tartott volna egy rákszűrést intéznie ?
Hihetetlen.

Woody,
Hajrá babaszoba !

Avarka,
Ujjaim nagyon nagyon csuriban ! Lintner tanárúrnál nagyon jó kezekben leszel.
Uh tényleg nagyon rendesek voltak BMC-ben.
Csakis örömkönnyeket lehet ejteni !

Csucsu,
Beletrafáltál, car napom volt, ez az esős frontos idő kikészít. Ha szülés,szopi kipipálva első dolgom hogy elmegyek Ormosba egy jó kis szurkálásos kúrára, nem akarok soha többé migrént. Napi két algon élek mostanság.

Beni,
Főnököd kapja be, hihetetlen. Szóbeli beszélgetés után én még emailben is megírnám neki, hogy hoztam pl igazolást orvostól stb. stb. Legyen minden dokumentálva.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Andreák
Utólag nagyon boldog névnapot kívánok.

kubuspace

Gyoreneildi,
küldtem privit.

kubuspace

Kubu!
Válaszoltam!!!

Majd még jövök beszámolóval!

gyoreneildi

Ildi,
nagyon köszönöm !!! :lol:

kubuspace

Kubus!!
Szegényke,jól kikaptad ezt a fejfájást!! :oops: Marcusod előtt meg le a kalappal,ilyen okos Nagyfiú,hogy hagyja Anyukáját pihenni.Cuppantom. :lol:

Ibi!!
Húsvét hetében voltam HSG-n,Én rosszabra számítottam,simán bírható.Kicsit kellemetlen volt,meg kénylemetlen ott az asztalpn feküdni,de nem gáz.Kicsi feszülést éreztem ahasmba,de amint végeztek és kihúzták a katétert,jobb lett a dolog.Én vittem Cataflant és azt vettem be.Meg egyet még otthon is bevettem este,húzódott a hasam,meg kicsit felvolt fújodva.Kaptam még 2db-os antibiotikumot,azt be is kell venni egyszerre még az nap.Kitudjátok majd ott váltani.
Doki nagyon aranyos volt,mindent mondott,mit csinál.Biztos kedden mindent elmond Sz ügynök. :lol:

Csajok,amúgy akár inszem,akár lombik,mindig a menszi 2 napján kell kezdeni uh-ra menni??Hülye kérdés,de hogy oldjátok meg ott a levetkőzést??Nekem a 2.napon nagyon megvan.és már most tiszta para vagyok emiatt. :roll: :oops:

Avarka!!
Gyere majd,mi volt ma uh-n???? :wink:
csucsu99
Budapest

Vörösmacs, köszi a számot!
Már le is adtam a férjemével együtt. :D

A szoba még nincsen készen, csak a kombiágyat rakta össze a párom, és van már egy szoptatos fotel is bent. A többit az asztalos csinálja, májusban az is készen lesz. :)

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnap köszöntéseket! :)
Képzeljétek, orchidea állományom szaporodott 3 példánnyal (2 lepke és egy hagymás orchideafajta.. annak nemtom most a nevét, de ütős narancssárga színe van!) és az egyik tavalyim meg (2 pálcás, mint a céllövöldében) hozza az új hajtásokat.. úgyhogy most nagy a bódottá...

Csucsukám, múlt hét pénteken én is 2. napon voltam, full Niagarásan.. (borááááffff...) Az én trükköm erre a szitura: tampon indulás előtt... tampon csere az intézménybe érkezéskor... a vetkőzőben így talán majd nem egy viszonylag műsorosat szedsz ki, és addig míg beérsz és vizsgál, nem annyira gáz a szitu, mert a java épp össze van szívva... .. Jó tudom amúgy maga az egész helyzet nem szokványos, de hidd el, ezeknek már fel sem tűnik! :)
Vigyél még Magaddal nedves törlőkendőt és mielőtt bemész, azzal lényegesen javítható a komfortérzet...
Nyugi, csaj, lépj túl rajta, mind túléltük :)

Kubu: én is fejfájós vagyok, együttérzek Veled!!! Nálam frontokra jön elő.. de van, hogy még a gyogyó se segít a dögrováson...

Avarka: a többiekkel együtt én is nagyon szorítok Neked, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen!!! :)

Kisbeeka: a rákszűrést nekem megcsinálták a béjemcéjben, igaz első körben nálam az volt, hogy kérték, hogy ha megyek addigra vigyek egy friss rákszűrés eredményt, de mivel nálunk nagyon sokára lett meg, felhívtam a recepciót, hogy mi legyen így, és ők tanácsolták, hogy menjek be és biztos megcsinálják.... Bementem, elmondtam Sz-nek mi az ábra, kicsit furcsállotta, de megcsinálta... Talán ha egyből mondod, hogy nálatok is sok idő, akkor lehet, Neked is megcsinálják... 1 próbát megér...

Kismamák, remélem jól vagytok és élvezitek a szép tavaszi napsütést!!!:)

Zugosok: Sajti, Angyalka, Sting baby, Kpn, és aki régebb óta nem bújt elő, nyomjatok már valami életjelt, szerintem a többiek is örülnének neki...

Hétfőn valaki????? Jón-megy???

Pusz Mindenkinek
andi
andrea-1

Sziasztok Lányok!
Megjöttem.. ma sem voltak sokan! Jó volt látni 2 kismamát is, aki vigyorogva jött ki és IGEN-nel bologatott.. sikerült nekik...

Nálam végre látszott valami... 10mm a mhny-a :D Hasi UH-n látszott jobb oldalt két tüsző azt hiszem 1,8 és 1,6 méretben. Sajnos a baloldali így sem látszott, de a hormon eredmény szerint 4-en lehetnek :lol:
Holnap megint megyek :wink:

Kubuspace: Marci nagyon édes gyerek, hogy ilyen megértő és segítőkész...

Csucsu: novemberben nem kellett mennem 2. napon... én is meglepődtem, amikor most előálltak vele.. Sikerült jól megoldanom.. nekem nyögvenyelősen szokott megjönni... és elmentem akkor. Szinte semmi se volt, csak néhány pötty. Azt mondta tanárút, hogy ez a -2. nap.

Köszi mindenkinek a szurkolást!

Kép
avarka

Kubu, elég rossz lehet egy kispajtival egy beteg nap, le a kalappal!

Jaj, csüt reggel megyek BMC-be, nem jön valaki?
mieza

Most volt itt az az ismerősöm, aki a BMC-t ajánlotta!!!
7 hónaposak a picik, 1 lány+1 fiú. Gyönyörűűűűűűűűűűűűűek!

Nekik harmadikra sikerült, 2 fagyibaba (így hívjátok, ha jól emlékszem) lett a nyerő. Nagyon édesek a kicsik, és a mama is olyan kisimult. Ő is azt mondja, hogy minden fáradtságot, és pénzt megért, hogy most van két gyönyörű gyermekük.

Kitartás sorstársak, babásodjuk iziben :lol:

Amúgy meg igazi szánsájn van, úgyhogy munka után megyek bringázni végre egy nagyot.

Szép napot mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Kubu!
Tündéri Marcus :lol: Tuti,hogy ők azt érzik és tudják,hogy anyának mikor van szüksége a simire. :lol: :lol:

Verka!
Jó bringázást neked!!Én edzek annyit a melóhelyemen,hogy örülök,ha leülök itthon!Én is szeretnék néha bringázni csak elfogy az energiám mire rákészülök.

avarka!
Gratulálok a négyeskékhez :lol: :lol: Hajrá holnap!!

mieza!
Köszi a tábliba a fejlemények beírását!!
Tetszett a spontán felsorolásod :lol: :lol: De azért drukk!!

csucsu!
Köszi a beszámolót!!Gondolom annak fájdalmasabb a dolog akinek esetleg nem átjárhatóak a petevezetékei nem?

Kép
Kép
a.ibici

Ibi

Csak az enyémet.

Kispatak

Betegállományba vagyok, de dolgoztam is és a betegszabim is kéne.
Kubu

Szerdán elküldtem neki emailban is de eddig pénz sehol. Már telefonon nem beszélek vele, mert úgyis letagadja.

Macs

Köszönöm a varázslást.
Ma voltam a BMC-be van egy 4mm-esünk és pulzál. Ezzel el is bocsátottak.

Avarka

Látod mondtam, hogy ne dugdosd a tüszőidet és K ügynök már látta is.
vnbeni

Vbeni:
gratulálok a 4mm-eshez :D

Holnap jön valaki? Nekem már oda kellett volna költöznöm.. múlthét csütörtök óta minden nap odajárok... :roll:

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?