Jó reggelt,
Jövök egy picit, tegnap „fantasztikus” napunk volt, migrén, hányás, kb. délután 4-re tértem magamhoz. Borzasztóan utálom az ilyen napokat.
Marci rendi volt mert egész nap ott volt velem az ágyban, ott játszott, aludt, simizte anyát.
Mieza,
Nagyon jó összefoglalót írtál !
Nem mondod, hogy volt olyan hogy beszóltak amikor sorkivárás nélkül mentél be.
Nagyon „szép” a barátnődéknél történt lopásos sztori is. Nincs semmi visszatartó erő, hihetetlen.
Vicky,
Ez a gyerek fázik-éhes-álmos-beteg. Hát nem látod? – ugye ugye ?
Sajti,
Tyűűűűűűűűűű micsoda pechsorozat. Szegény nagyid, hogy törne le a keze annak az embernek aki ilyet merészel csinálni.
Mary megjött már ?
Jót kerteztetek ?
Wikka,
Sote, oda ne, nem tudom miért, de hallottam nem jókat.
Én inszemes vagyok, BMC-ben első inszemből van egy 16 hónapos fiacskám, akire közel 10 évet vártam egyébként ! és most spontán csodababát várunk !
Nava,
Urad ébresztője nagyon teccik.
Jó kis mozgalmas hetetek lesz.
Macs,
Jaj de gyönyörű virágok ! Köszönjük.
Hugicám is a Sote I klinikán fog szülni. Habár szegénykém, ahogy hallom hogy mennek ott a vizsgálatok, én összeteszem a kezem a János kórházért.
Hogy szalad az idő, már 12 hetes genetikai uh mindjárt
Kisbeeka,
Részvétem, borzasztóan sajnálom.
Ügyesen csütörtökön, rákszűrést majd BMC-ben.
Ibici,
Örülök hogy jók az eredményeid.
Heni,
Már hiányoltalak.
Vikus,
Hajrá gyógyi, legyen mensi !
Zsu,
Ezt nem hiszem el, van nőgyógyi vizsgálatod és miből tartott volna egy rákszűrést intéznie ?
Hihetetlen.
Woody,
Hajrá babaszoba !
Avarka,
Ujjaim nagyon nagyon csuriban ! Lintner tanárúrnál nagyon jó kezekben leszel.
Uh tényleg nagyon rendesek voltak BMC-ben.
Csakis örömkönnyeket lehet ejteni !
Csucsu,
Beletrafáltál, car napom volt, ez az esős frontos idő kikészít. Ha szülés,szopi kipipálva első dolgom hogy elmegyek Ormosba egy jó kis szurkálásos kúrára, nem akarok soha többé migrént. Napi két algon élek mostanság.
Beni,
Főnököd kapja be, hihetetlen. Szóbeli beszélgetés után én még emailben is megírnám neki, hogy hoztam pl igazolást orvostól stb. stb. Legyen minden dokumentálva.