Új privát üzeneted érkezett!

[quote="hunci"] írta:hunci
[quote="raniko"]
írta:
raniko
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a leletem.
Az tuti ha kapok is valami gyogyit max Bernárd doki jóváhagyásával fogom szedni! (Semmi nem akadájozhatja a mostani lombikom!!!!)

bocsánat, hogy beleszólok, megígértem magamnak, többet nem teszem,DE most kikívánkozik.
az ir meglétének kérdése ENDOKRINOLÓGUS szakember kezébe tartozik, ha az endokrinológs azt mondja, hogy ne legyen lombik 3 hónapig, akkor nem ajánlatos, mert tegyük fel annyira szar az ir, nem érdemes lombikozni, csak pénzkidobás.Egy NŐGYÓGYÁSZ nőgyógyászati, meddőségi kérdésekben profi lehet, de endokrinológiai kérdésekhez nem feltétlenül ért.
Én CSAK és kizárólag az endokrinológus véleményére hagyatkoztam ebben a kérdésben.Nem is jutott eszembe más.Hisz minek pénzkidobás, ha a szakember azt mondja, nem éri meg.

Ha valakinek pl vakbele van, nem szívsebészhez megy, hiába mondja a szívsebész, ez nem vakbél, ha a szakember szt meg az...

Egyébként meg mindneki azt csinál , amit akar.De gondoltam, a teljességehez ez is hozzátartozik.

Till ++++

Lona neked nem drukk :wink:

Charlott +++

Baba+++

Hunci igazad adok neked!
DE!
Mi lett volna ha nem jutok a dokihoz?
(jó igaz eljutottam és ha már eljutottam be kellene tartanom amit mond)
Igazából nem is állt szándékonba semmilyen vizsgálatot csinálni csak hogy olvastalak titeket vettem rá magam.
Szóval ha rossz lesz az eredmény nem tudom mit csinálok de abba reménykedem hogy nem lesz semmi gond és minden ok lesz! :D
raniko

sziasztok!

felhívtam a Kaálit. sajnos addig, amíg nem csináltattuk meg az összes inszeminációt, addig nem tudnak fogadni minket, mert párhuzamosan nem mehet a kivizsgálás a Kaáliban és az inszemek Tb alapon.
a "maradék" 3 inszemet meg szeretnénk azért kihasználni, mert azért mégiscsak ingyen van és az nem is pénz.
szóval akkor most pénteken újra elmegyek a dokimhoz. akkor leszek a 10. napon. szerintem jövő héten meg iy lesz az inszem.
mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
lalala

Raniko,
tiéd a laptető :lol: :lol: :lol: , ez szerencsét kell hogy hozzon!!! :)
kalkata

Sziasztok!

Nemrég érkeztem haza a Kaáliból. Gonal szúrizás első UH-ján voltam. Még csak növekszenek a kicsi tüszők 6-7 mm. Nyálkahártya már rendben van: 10 mm. Továbbra is Suprafactot és Gonalt kell adnom magamnak, még az adagok is ugyanazok.
Lehet, hogy pénteken már punkció. Szerintem ez egy kicsit korán lenne. Én inkább a hétfőre szavaznék! Tudom, majd a tüszők döntik ezt el.

Et után milyen gyógyszereket kell majd szúrni, szedni?

KépKép
charlott

Lalal drukkolok az inszemhez!!

Kalkata nagyon köszönöm remélem szerencsét hoz!!! :lol:
laptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptetőlaptető! :lol: (nyugi jól vagyok)
raniko

Charlott extra tüszinövekedést kívánok!!!!++++++++
raniko

Lányok :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek kösziiii! :D

Kalkata,
drukk a vizsgálatokhoz!!!
(köszönöm, jól vagyunk :wink: de naon nehéz elterelni a gondolataimat...Pl. olvastam, hogy meditálni kell, meg vizualizálni a méhet, ahogy épp beágyazódnak a babók...hát egyenlőre még gyerekcipőben jár a vizualizációs technikám, de gyakorlom...A progiszuri után kicsit szédelgek reggelente, most meg kicsit rókázhatnékom van, gondolom, ez vele jár... :roll: )

Raniko,
IR ügyben feltétlen fogadd meg Hunci tanácsát! Miatta tudjuk itt mind, hogy ez mit jelent (néhányan már tapasztalatból is, sajnos...)

Bizony, muszáj vizsgáznom, amúgy szerdán kellett volna, de kikoncsorogtam a pénteket...az mégis 2 nap plusz :lol:

lalala,
drukk az inszemekhez!!! Azért ugye jössz majd a pozitív eredménnyel? :wink:

tillidian

Tilli persze igaza van nem azt mondom hogy nincs!
De ha jól tudom az a beágyazódást gátolja ha magas nem?
Nekem meg nem azzal volt annó a problémám, igaz ez gondolom azóta változhatott.
Vannak más tünetei ennek amúgy? :roll:
raniko

Tilli most olvasom progiszurit kapsz!
Én is kaptam annó!
Te hány ampullát?
Én 4 et!
Na azt hittem ott a vég!
Olyan rosszul voltam tőle hogy napi egy fél kifli és egy fél liter folyadék más nem ment le.
Alíg voltam 8 hetes és a rókakoma már tegezet! :roll: :oops:
Most is ez vár rá mondta dokibácsi hogy kapni fogok!
raniko

Sziasztoka!

Charlott!

Ez nagyon jó hír!

Till!

Tanulás, bár szenvedek tőle nagyon de jó mert tereli a gondolataimat. Már amikor képes vagyok odafigyelni rá.

Raniko!

Hajrá laptető!!!!!!

Allegro!

Én is aludtam egy jó nagyot, most pedig tanulok vagy megpróbálom.
nikó

SKRISZ ÉS A TÖBBI KISMAMI!!!!
Kérlek, ne hagyjatok itt minket!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Rani"rókakoma tegezett" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Charlott, lehet, hogy egyszerre leszünk az őrzőben. (Mondjuk már találkoztunk egyszer, csak nem tudsz róla :lol: )

babaimádó
Kép
babaimado

Voltam bent a kórházban Hannánál és mindenkit puszil.

Oliver gyönyörű kis cukorfalat. Néha bevallom elfutotta a szemem a könny, ahogy ránéztem, mert annyira kimondhatatlanul nagy csoda és annyira jó helyre született.Nagyon megható, ahogy összebújnak Hannával. Hannaanyuci pedig nagyon stramm csaj!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba senki nem marad itt!!

raniko

Charlott: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: van meditációs zeném, ha érdekel, küldöm!

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,
köszi!!!! :P

Rani, :P
2 ampullát kapok/nap, utána mindig szédelgek :roll:
Kaptál mellé utrót is?

Lányok,
itt is közvéleményt kutatok:
aki progiszurit kapott, járt mellé utró is?

tillidian

Hannáéknak sok boldogságot! Isten hozott Olivér!

Till++++++++++++++++++++!!!!!!

Raniko, hunci valóban egy hozzáértő.
Tűű doki nekem minimum fél év szünetet /metszedés/ kért, és valóban, aztán csak produkáltam valami újat, mégha nem is végződött pozitívan. De reménykedjünk a jó eredményekben!

Baba, Charlott++++++++++++++++ !!
nani72

Till!
Igen. Bár nekem sosem okot szédelgést. Ha szájon át szeded az utrót attól lehet szédelegni rendesen.
Drukk neked++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till!

Én a májusi lombiknál kaptam a szurit , de nem kaptam mellé utrót. 2 ampullát kaptam én is akkor. Nem szédültem meg semmi bajom nem volt tőle, csak a ciciket pumpálta fel.
nikó

Sziasztok!

Baba, elhiszem. Én a képeket néztem meg, amiket Laca kilinkelt, és annyira jó érzés volt látni őket együtt, Olivérrel.

Voltunk a Kaáliban: Szmatinak jó kedve volt, mindent felírt, amit kértem, szóval fogok kapni progiszurit és Clexant is (Lois, eszembe jutott) :wink:
27-én kezdődik a szurkálódás, UH február 2-án.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Till! Naná, hogy jövök, ha pozitív lesz a tesztem :) Az egész világnak elújságolom majd :) De ti lesztek az elsők, ígérem :)
lalala

Tilli!

Én annó 4 ampullát kaptam /nap!
Nagyon rosszul voltam de nem utána hanem egész nap! :roll:
Mellete ment a golyócska is igen.
Szóval extra adagot kaptam!
Ja és volt még egy valami amit ha jól emlékszem hetente egyszer kaptam vagy csak ritkábban már nem tudom! :roll: :oops:

Hááááát holnap kíváncsi vagyok mi lesz!!
Dukkkkkkkkkoljatok!!!

Allegrobarbaró képzeld ha minden ok lesz nálam holnap akkor én is 27-én kezdem a szurikat aztán várom a menzsit!!!
Te is azt kezded mert akkor tök együtt haladnánk!!! :lol:
raniko

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ lányok kimértem a 75g cukrot!!! :shock:
Jelentem a cukrom már az egekbe csak attól hogy ránézek! :roll:
raniko

Alle!
Oooookos kislány :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is két ampulla progit nyomtam és 3x2 utro-t naponta. Az utrotól szédültem az elején. A vicces az, hogy most az utolsó héten csökkentett adagot kaptam, ma meg már semmit és mostanában szédelgek. Ha lehajolok bekötni a cipőmet, akkor elsötétül a világ, le kell ülnöm. Jó alacsony a vérnyomásom.

skrisz72

Skrisz lehet hogy te tudnál nekem segíteni.
Kérdésem az lenne hogy nekm az előző "terhességemnél" üres volt a petezsák szerinted lehet hogy ezért volt alacsony a progeszerinem? :roll: :roll:

Vigyázz magatokra az alacsony vérnyomás tőlem se áll távol.
A műtétem után egy napig 81 volt a vérnyomásom! :roll: :oops:
raniko

Raniko!

Bár nem engem kérdeztél de azért ha nem baj válaszolok. Májusba nekem is üres petezsák volt csak, én akkor kaptam a progiszurit, Volt vv. és teljesen rendben volt a progiszint. Nekem azt mondta 3 doki is nincs összefüggésbe, egy biológus azt mondta talán rejtett kromoszóma rendellenesség. de nem hormon. De nincs megmagyarázható oka.
nikó

[quote="nikó"]R írta:nikóaniko!

Bár nem engem kérdeztél de azért ha nem baj válaszolok. Májusba nekem is üres petezsák volt csak, én akkor kaptam a progiszurit, Volt vv. és teljesen rendben volt a progiszint. Nekem azt mondta 3 doki is nincs összefüggésbe, egy biológus azt mondta talán rejtett kromoszóma rendellenesség. de nem hormon. De nincs megmagyarázható oka.

Niko köszönöm a válaszod!
Nekem nem ment fel a progeszteronom sajna!
Remélem nem törvényszerü hogy üres a petezsák! :roll: :roll:
Most szertnék egy vagy két szép petezsákot dobogó pici szivecskékkel!! :D
raniko

De jó Niko most néztem csak a vonalzódat gratulálok!!!!
Hogy örülök hogy látok egy olyan terhes kismamit akinek szintén volt üres petezsákja!!!
Bevallom rémeket látok hogy én csak üres petezsákokat tudok termelni de most nagyon boldog vagyok és hussssss elment a rémkép!!
Tudom hogy hülyeség de most nagyon jól érzem magam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK!!!!!!

Tilli nekedb mennek a babaragacsok+++++++++

Szurizósoknak meg szép tüszőnövekedést kívánok!!!+++++++++
raniko

Rani, ezt sajnos nem tudom.

skrisz72

Lois,
olyan jól esik, hogy néha ránk nézel :D

Alle, Drága,
hajrá kezdés!!! :D

Baba,
mega-tüszőnövelők!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott:
Neked is! (6-7 tüszik? Tényleg inkább hétfő :roll: )
Punkció után 4 napig METYPRED-et kaptam (1X1) és Doxiciklint (2x2). Punkció másnapjától 2 amp. progi-szuri.

Skriszmami,
azért kukucskálj ide néha :lol:
küldök egy privit is :P

tillidian

Hanna!

Isten hozzta Olivért! Hosszú egészséges életet kívánok neki!

Ranikó!
Hmmm... kimérted a cukrot?
Nekem gyógyszertárit kellett vinnem. Talán 30ft volt. Más kicsit, mint a kristálycukor. Remélem még olvasod. Ha van idôd vegyél a gy.szertárban, nehogy a vvételnél derüljön ki, hogy nem jó a sima cukor.

Nálam ma 1cn. Megkaptam a szuri recepteket. Holnaputántól már kettôt szúrok naponta.
lona1

Én is gyógyszertárit kaptam. Egyébként az sima szőlőcukor. Az enyémre rá is volt írva. :lol:

skrisz72

Az is kell, szőlőcukor, Glucosum anhydricum 75 g. Szerintem nem cserélhető fel más szénhidrátra :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én amúgy múltkor kb. 6 gyógyszertárat jártam végig mire kaptam.... :x

Korábban a méregdrága istenhegyis vizsgálaton közölték hogy nekem kellett volna vinnem, mert gondolom nekik nem fért bele a 15 ezres vizsgálatba az 50 Ft-os szőlőcukor, ezen felbuzdulva kajtattam összevissza, hogy a tb-s vizsgálatra vigyek, ott meg mondták, hogy ne vicceljek már, ők adják, jár.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

egyetértek, ranikó, gyógyszertárit vigyél....
Vendég

Raniko,
akkor még egy kis biztatás: nekem is a nyári spontán terhességemnél üres volt a petezsák, és nekem is alacsony volt a progim... Majd most a lombiknál is picit alacsony volt a progim, de megint csak 3x2 utrót kaptam, mint mindig. Most úgy tűnik elég volt. :D
20140901102739

Sziasztok jó reggelt!!

Na még jó hogy megnéztem mit írtatok!
Csak azt nem tudom hol kapok reggel így cukrot!? :roll: :(
Persze azért megnézem!!!

Hajni nagyon köszönöm!!!! :wink:
raniko

Raniko,
várunk a hírekkel, eredménnyel .......

HOlnap reggel nekem is IR kontorll. :roll:
(jó lesz az eredmény, muszály)

Till, remélem jó vagy, drukk +++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Charlott hajrá tüszik ++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Kép

Till: Kép :wink: (msnen kérdeznék,...)

Baba: uhu után gyere! +++++++++++++++++++++++

Kalkata: remélem jó lesz az eredményed! +++++++++++

Charlott: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko: sikerült szőlőcukrot venned?

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!!

Nos sikerült veni gyógyszertári cukrot!
Hááááát nem csináltuk meg a vizsgálatot.
Behívott az azisztens és azt mondta hogy ad időpontot a dokihoz nézte a naptárat és nagy nehézség árán mondta márciust én meg :shock: azt hittem végem.
Beszéltünk mondta hogy az eredmény is legalább 10 nap mire kész lesz és utána kéne jönnöm konzultációra ami a márcus szívroham után lett február vége.
Beszéltünk és megbeszéltük hogy ezt a lombikot most nem hagyom ki így esetleg ha nem sikerül (de fog!) akkor mennyek vissza.
Volt egy csokicisztám ugye és a műtét után rögtön a teherbeesést javasolják mert ujra telitődhet így osztottunk szoroztunk és ebbe állapodtunk meg.
Nem szerettem volna hogy most eltoljuk és ha minden ok akkor mire megint időpontot kapok akkor meg véletlen a csokiciszta szóljon bele és megint műtét.
Nehéz mert van sok ér mellete és ellene tudom, nem volt könyű döneni. Hát ezek vannak szóval most semmi vizsgálat néhány jótanács volt amiket betartok.
(dokival amúgy nem találkoztam)
raniko

sziasztok!

Tilli,
részemről is indulnak a tapasztók! :wink:

Baba,
neked tüszőnövelők! :) drukkdrukk!

Charlott,
neked is!

Alle, Lona,
start :wink: a továbbiakhoz ++++++++++++

Kalkata,
drukk a holnapi az IR kontrollhoz!
angel37

UH-os babaimi jelentkezik! :lol:
Végre összekapták magukat a tüszikéim. Min.10 db van, 16 mm-esek, 14 mm-esek. Mától Cetrotid+Gonal+Menopur.
Vett a doki kenetet tenyésztésre.
A gyógyszertárban 43400 Ft-ot megint otthagytam. :cry:
Harcikától pedig uh előtt és után is kaptam fejmosást! Mert megérdemlem!Ő mindig helyreteszi a buksim, amikor arra van szükség!(Köszönöm neki.)
A mnyh.pedig ugyanannyi, mint vasárnap, azaz 10 mm.
Szombatra tolódott a punkció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.01.20 20:18-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Baba!!

Na látod szépen növekednek a tüszik!!
ÓÓÓ fejmosás az néha nekem se ártana mondok és gondolok néha olyan hülyeségeket hogy csak na, de szerintem ezzem mindenki így van!!(néha)
A gyógyszertári dologhoz nem nagyon tudok hozzá szólni én még csak most fogok menni a gyogyikért de fel avgyok készülve!! :roll: :lol:
raniko

Lányok, szépen-lassan alakulunk, Baba szépen összeszedték magukat a tüszik, ez szuper!
Az árakhoz meg újra hozzászokunk, nemigaz :roll:

Raniko,
szép kis történet! :roll: Nem is jutok szóhoz.....
kalkata

Kalkata igen "szép kis történet"!
Nem tudok mi hogy döntött volna mindenkit megértek ami nem ért egyet az én döntésemmiel, de itt "lebeg" a fejem felet ez a csokicisztás izé és bevallom azt a drént amit annó bennem hagytak nem kívánom senkinek.
Eltalát valami ideget és olyan fájdalmaim voltak hogy mondtam lőjenek le.
Szóval bevallom félnék még egy ilyen műtétől!!!
:roll: :oops:
raniko

Raniko,
affene :evil: és ott derült ki, hogy mégsem csinálják meg??? :shock:
(tényleg nem ajánlgatni akarom, csak a saját tapasztalatomat írom: a Mens Mentisben mindettől a procedúrától megkíméltek, azonnal kaptam eredményt...igaz, pézbe kerül, de kb. 3 milla után, amit eddig ráköltöttünk a babaprojektre, már nem számolja az ember :oops: )

Baba, Drága,
igenis, minden rendben lesz! Tüszik növekszenek és mnyh 10 az tökéletes! (Dokink tuti nem úgy értette!!!)
Hajrá!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
hajrá IR kontroll!!! Nagyon kíváncsi vok!!! :P

Charlott,
hajrá Tüszinövelés!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Lona,
akkor START!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
Nálad mizu? :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

(Magamról: fájdogál itt-ott néha, van, hogy jól vok, van, hogy kevésbbé optimista...(ejnyebejnyetill!!!!! :oops: ) ET+3. :roll: :P )

tillidian

Tilli szia!!

Igen én is hívtam annó a Ments Mentist és nem az a baj hogy pénbe kerül mert az már nem is érdekel.
Az volt a baj hogy ott is februárra kaptam volna időpontot decemberbe hívtam amúgy őket és a februári időpontot meg csak januárba osztották szóval akkor letettem róla.

Ejnye Tilli csak +++++++++ an!!!!!

Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :D
raniko

Raniko, hívd fel a Biovitalt is! Ott hamarabb kapsz időpontot.

Mennek a drukkok lányok!!!!

skrisz72

Skrisz, várjuk a képet este!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?