[quote="hunci"] írta:hunci[quote="raniko"]
írta:raniko
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a leletem.
Az tuti ha kapok is valami gyogyit max Bernárd doki jóváhagyásával fogom szedni! (Semmi nem akadájozhatja a mostani lombikom!!!!)
bocsánat, hogy beleszólok, megígértem magamnak, többet nem teszem,DE most kikívánkozik.
az ir meglétének kérdése ENDOKRINOLÓGUS szakember kezébe tartozik, ha az endokrinológs azt mondja, hogy ne legyen lombik 3 hónapig, akkor nem ajánlatos, mert tegyük fel annyira szar az ir, nem érdemes lombikozni, csak pénzkidobás.Egy NŐGYÓGYÁSZ nőgyógyászati, meddőségi kérdésekben profi lehet, de endokrinológiai kérdésekhez nem feltétlenül ért.
Én CSAK és kizárólag az endokrinológus véleményére hagyatkoztam ebben a kérdésben.Nem is jutott eszembe más.Hisz minek pénzkidobás, ha a szakember azt mondja, nem éri meg.
Ha valakinek pl vakbele van, nem szívsebészhez megy, hiába mondja a szívsebész, ez nem vakbél, ha a szakember szt meg az...
Egyébként meg mindneki azt csinál , amit akar.De gondoltam, a teljességehez ez is hozzátartozik.
Till ++++
Lona neked nem drukk
Charlott +++
Baba+++
Hunci igazad adok neked!
DE!
Mi lett volna ha nem jutok a dokihoz?
(jó igaz eljutottam és ha már eljutottam be kellene tartanom amit mond)
Igazából nem is állt szándékonba semmilyen vizsgálatot csinálni csak hogy olvastalak titeket vettem rá magam.
Szóval ha rossz lesz az eredmény nem tudom mit csinálok de abba reménykedem hogy nem lesz semmi gond és minden ok lesz!