Új privát üzeneted érkezett!

[quote="fanni73"]P írta:fanni73uszedli :P
Nem. Az inszemeket van, ahol megcsinálják tb-re, a Kaáli nem. A lombikba nem számít bele.

AKKOR JÓ! Bocsánat, csak valahol mintha ezt olvastam volna.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

elveszett katica jelentkezik. még vizsgaidőszakom van, így nagyon kell tanulnom, és a munka is nagyon sok volt az utóbbi időben.

mindenkinek drukkolok+++++

jan végétől jövök rendesen.

katica
katica30

Till!

Babaragacsok indítva a három csöppségnek!
lona1

Sziasztok!

Till: babaragik elinditva! ++++++++++++++++++++++++++++
drukkolok nagyon!

Baba, Charlott, Alle:
nektek is drukk +++++++++++++++++++
ugyesek legyetek!

Katica: orulok hogy jelentkeztel, majd csak vege lesz ennek a vizsgaidoszaknak. Sok sikert!

Mindenkinek szep hetveget!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Most ébredtem fel, aludtam egy jót :)

Amina, köszi, igyekszünk.

Fanni BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT még 8 napon belül vagyunk

Jó pihenést mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!!

Tilli köszi ha megnézed az értékeket! :D
Dr Bernárd Artúr a dokibácsom!!

Mennek minenkinek a babaragacsok!++++++++
Tilli szép szám ez a 3-om!! :D GRATULÁLOK!!
raniko

Sziasztok!

Lona: nem akarok hülyeséget írni erről a témáról, de Fanny szakértő ő biztos tud válaszolni a kérdésekre.

Till: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott:++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Till!

Babaragacs szállítmány elindítva, gratulálok a három aprósághoz!

Kata!

Gyönyöű a baba!

Katica!

Nagy kalappal a vizsgákhoz. :D

Allegro!

Akkor most jol kipihented magad.

Rólam: megvolt a kis vizsga 31.-én kell menni megint ha az is megvan akkor vége a vizsga időszaknak. tegnap pocsékul voltam este akkora lett a hasam mint ha a 4. hónapba lennék, de reggelre elmúlt és nekem is ment a pocim. Nem tudom mitől. Kicsit leamortizálódtam arcom elég pattis lett kissé hullik a hajam, hát nem én leszek lehet a legszebb kismama. :) De nem baj csak a picurok érezzék jól magukat.

Mennek a drukkok mindenkinek!
nikó

Sziasztok!
Most nem olvasok vissza, nincs időm. Csak jöttem jelentkezni Uh után :lol: .
Kissé el vagyok kenődve (tudom, a macska meg fel van mászva a fára) . Először úgy volt, hogy kedden lesz a punkció. Majd pénteken azt mondta a doki (látva a tüszőim nagyságát (ill.kicsiségét), hogy csüt.-pé.. Most még mindig nem elég nagyok.
A mynh.10-es (eddig a punkc.napján max.ennyi volt), kb.10 nagyobb és több kisebb tüszike van. A legnagyobbak 13-12-11 mm-esek. Nehezebben nőnek, mint a Suprefact-Gonál-Luveris, ill. a Suprefact-Gonál kezeléseknél.
Most tovább kell folytatni a kezelést és a 2 amp. Menopur mellé még kaptam Gonalt is. Talán pénteken lesz punkció. TALÁN.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.01.18 14:49-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba drága, ne légy elkenődve. 1 évvel ezelőtt ugyanezen mentem át, január 5-én kezdtem el szúrni és 23-án volt a punkció. A végén már a Gonal mellé 2 ampulla Merional is volt, és minden bajom volt, hogy mi van már?! de végül csak megnőttek és 11 petesejtem lett. Amíg a dokid nem aggódik, próbálj meg te sem parázni tudom, könnyű mondani Nekem Szmatona mindig azt mondta, hogy majd megérkezik az agyalapi mirigyből a zöld jelzés, és akkor hipp-hopp megnőnek.

allegrobarbaro

Sziasztok!

Till: megadrukk az erős tapadásért!!!

Baba: Neked hiperggyors tüsző növekedést kívánok!! Most melyiket szúrod is?
Nekem Suprafact és Gonal, holnap megy UH-ra, hogy mennyire indította be a tüszőket? Eddig az 5 nap alatt, nem éreztem semmit sem....

KépKép
charlott

Sziasztok!!! :D

Baba,
ÉRZEM, hogy minden rendben lesz Nálatok!!! Próbálj lazítani, igyad-egyed a méhpempőt, vitamint!!! Mindjárt itt a péntek!!! :P
(tudod, megígértem: egyszerre leszünk babásak! :wink: )

Lányok,
annyira jól esik, hogy ennyire drukkoltok! :D (mikor rámtör a kétség, csak bekapcsolom a gépet és mindjárt jobb :P )
Azér' micsoda vacakság, hogy az ember egyből a tüneteket keresi :roll: - Apa itt élcelődik velem, hogy én már MOST szeretném, hogy rúgjon :lol:

Délig aludtam :P - most viszont fölkeltem és "lájtosan" főzögetek, még azt is ülve :roll: :lol:

tillidian

Tilli, nagyon drukkolok! Dokibánk szerint lassabban, de nőnek. Nekem eddig sem a darabszámmal volt gond.

babaimádó
Kép
babaimado

Till!
Csak ismételni tudom magam, annyira szorítok, hogy sikerüljön!!!

Baba, Charlott!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Lányok!
Huncitól jött a hír, Hannáról!! Bátorkodom feltenni:

Azért mert szerettek, jöttem e világra és lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok,kicsi kincs, de ember.
Ma 16,29-kor megszülettem.55 cm és 3550 gr vagyok.Anyukámmal jól vagyunk.
Olivér baba

:D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Itt is nagy gratula Hannáéknak, szép méretekkel született Olivér :D

allegrobarbaro

AZTAAAAAAAAAAAAAA!!Hanna, nagyon sok boldogságot a kisfiadhoz! Szívből gratulálok! Sok tejcit és gyors felépülést!

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna Mami és Olivér Baba! :D
Fantasztikus gyorsak és ügyesek voltatok!!!!! :D
Szívből gratulálunk Nektek és Apának, határtalan boldogságot kívánunk, nagy-nagy szeretettel! :D :D :D
(Lois, köszönjük a jó hírt!!! :P )

tillidian

Till, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
köszönöm, megvagyok! :P
próbálom kikapcsolni az agyam, filmeket nézek, meg tanulok, mert jövő pénteken vizsgázom :?
Feküdni már nem bírok, de azért nem erőltetem magam...ez a 12 nap a legnehezebb: várni... :oops:

Próbálj Te is kikapcsolni valahogy! Nagyon drukk!!!!!

Pusz Mindenkinek!

tillidian

Sziasztok!

Egész nap úton voltunk,...

Hannának itt is szívből gratulálunk Olivérhez!!!! Kép

Till, Baba, Charlott: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Hanna, gratulálok!!

Till, azért pihenj! Sok drukk a vizsgádhoz! Azért majd az uh-ig vezető út is nagyon hosszú lesz!

Szúrizóknak, drukk!+++++++++++

Kép
kata05

Till,
minden drukkom a tiétek ++++++++++++++++++++++++++++
Sikerülnie kell, érzem!!!! Hogy érzed ma reggel magad??

Katica,
sok szerencsét a vizsgákhoz!!!

Kata,
nagyon szép a kis babóca a képen, teljesen meghatódtam....

Baba, Charlott, Alle mennek továbbra is drukkjaim felétek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, remélem kicsit sikerült megnyugodnod!!! Minden rendben lesz!!!

Hannáék, szívből gratulálunk!!!! Sok boldogságot kívánok, az életed legcsodálatosabbá tevőjéhez, Olivérhez!!
kalkata

Sziasztok!!

Hanna hatalmas gratula örülök hogy jól vagytok!!

Tilli mennek a babaragacsok!!++++++++++++++++++++++
Te szegény még vizsgázol is?
Férjecskémnek háta most volt az utcsó vizsgája de már az agyamra ment szegény! :lol:

Én holnap megyek vérvételte a 75g cukorral kézen fogva!!
Nagyon kíváncsi leszek az eredményre!
:roll:
raniko

Sziasztok!

Hannának !Óriási Gratulációm .

Till !Drukk a megtapadáshoz++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!Mindig nehezen kezdődik ,de a végére minden rendben lesz ,gyönyörű tüszőid lesznek .Nagyon szorítok. :wink:

Üdv Dalmi
dalmácia

Raniko,
úgy néz ki ez ilyen hét lesz, énis pénteken megyek inzulin kontrollra (addigra a pm leletem is meglesz talán), kiváncsi vagyok énis eredményeinkre!!!!! Annyira szeretném, ha végre jók lennének az eredményeim... szeretnék már továbblépni a Kaáli udvara irányába!
Drukkolok neked is teljes erőmmel
:) :)
kalkata

Lányok, akit érdekel, Olivérről képek Hanna blogjában, az Apuka feltöltött néhányat. Én már megcsodáltam, annyira szép baba :D

Till, ++++++++++++

Katica, vizsgákhoz drukkolok!

allegrobarbaro

Raniko,
jut eszembe, neked azonnal meglesz az eredmény vagy másnap? Kitől van az info, hogy 75g cukrot (nem fruktózt) kell vinned magaddal?

Közben TILL küldöm ismét drukkjaimat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Draga Hanna!

SZIVBOL GRATULALOK! Hosszu, boldog, egeszseges eletet kivanok a kis tronorokosnek!

amina09

Till: mai babaragi adag elinditva ;)

Alle, Charlot, Baba: drukk +++++++++++++++++++++

Puszedli: mikor tudod meg az IR eredmenyeket? Remelem javult!

Kalkata: drukk hogy nalad is minden OK legyen! (en holnap megyek endokrinologushoz, probalok beutalot kikonyorogni, es nekem is mondtak-meg a tavalyi sikertelen probalkozasomnal-, h vinni kell 75 g glucose-t ... :roll: )

amina09

Sziasztok Lányok,
ma betöltöttem a 12. hetet. Átmegyek zugolvasó üzemmódba. Drukkjaim továbbra is mennek, és olvasgatlak majd titeket. Átköltözöm a kaális babás topikba. :lol:
Puszillak benneteket és kína összes termését kívánom nektek! :lol: Hajrá csajok!!!

skrisz72

Puszi,
tényleg te pénteken voltál IR kontrollon :oops: , már megkaptad az eredményt e-mailben???
kalkata

[quote="skrisz72"]S írta:skrisz72ziasztok Lányok,
ma betöltöttem a 12. hetet. Átmegyek zugolvasó üzemmódba. Drukkjaim továbbra is mennek, és olvasgatlak majd titeket. Átköltözöm a kaális babás topikba. :lol:
Puszillak benneteket és kína összes termését kívánom nektek! :lol: Hajrá csajok!!!

Skrisz gratulálok a 12 héthez!!!! :D :wink:

Puszi tényleg az eredmény :?: :idea:
raniko

Most jött meg:

TSH 4.550 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 14.02 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 4.99 pmol/l 3.95 - 6.80
Glucose terhelés 0 perc 4.28 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 4.54 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 6.22 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 47.10 mIU/l

:roll: :( :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz: huh,de telik az ido :) !!! ORIASI GRATULA a betoltott 12. hethez! De ne menj el legyszi!!!

Hm... Eppen azon agyaltam, hogy egyreszt orulok, hogy ennyi kismamink lett - Lois, Katerina, Angel, Skrisz, Niko, Kata05 ... Masreszt meg aggodom, hogy mi lesz igy a forummal, ha ilyen utemben "haladunk" :) Ezert kismamik, maradjatok velunk! legyszi legyszi legyszi :) :)

amina09

Puszi: most nezettel eloszor TSH-t? (a 120 perces insulin az jo? nem ertek hozza :oops: :oops: :oops: ) Dokinkhoz mikor mégy?

(tobb kerdesem nincs :oops:) :)

amina09

Amina: igen, most nézettem először, és nem is lett jó,... :(
A 120 perces inzulinom is magas, még mindig,... :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

((Puszi)): ez a franya IR.... :( :( :( de a lombikig, uzenem, szedje ossze magát! :wink: .

TSH-m nekem sem idealis, felso hatarnal van...

amina09

Puszi,
nekem is hasonlóak voltak az eredményeim ezelőtt 3 hónappal,
magas a 120 perces inzulinod, és a TSH eredmény sem jó!
De úgy néz ki a pajzsmirigyed rendben (szerintem).
Mikor mész vele endokrinológushoz vissza? és kihez?
kalkata

Vajon,
Amíg az IR nem jó addig érdemes folytatni tovább a inszemet v. a lombikot???
Amina te mikor mész?
kalkata

Szerintem az IR miatt nem fognak lombikot halasztani. Vagy ez nagyon magasnak számít? :roll:

skrisz72

Kalkata: holnap megyek a Mensbe, Dr. Breyer H.hoz.
Remélem hamar helyrehozzák.
Az IRem is magas, de javult. Legutóbb 60 volt. Tehát annak örülök.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :P

Meglógtam az ágyból :D
Csak gyors bekukk, remélem, Mindenki jól van! :P

Puszika,
ahogy megbeszéltük! :wink:
Többiek kedvéért: babaprojekthez a TSH-nak 2.5 alatt kell lennie, de dokik szerint akkor ideális, ha 0,...az érték!
Sztem az IR-ed szépen alakult! :P

Amina,
a fórum max úgy ürülhet ki, hogy mindannyian átköltözünk a babavárósba, ok??? :lol:

Lányok:
most okultam: a babák 5. napon étik el a blasztocita szintet, ekkor törnek ki a burokból, és a köv. 48 óra alatt megkezdik a beágyazódást!
Babóink ma 5 naposak, úgyhogy szerda estig intenzíven gondoljatok ránk, léccélécci!!! :D :D :D

tillidian

Till, mi állandóan intenzíven rád gondolunk! :lol: ++++++++++++

skrisz72

Kalkata nem tudom mikor lesz meg az eredmény. :roll:
Mivel én a Szent Imrébe megyek nem magán rendelésre így vinnem kell a cukrot és ezt a férjemnek mondta Tűű doki asztisztense.
A Metbe nem kell vinni az benne van az árba!

Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a leletem.
Az tuti ha kapok is valami gyogyit max Bernárd doki jóváhagyásával fogom szedni! (Semmi nem akadájozhatja a mostani lombikom!!!!)
raniko

Till: csak nyugalom!!! a 2 hetet vegig intenziven gondolunk Ratok, aztan meg a kov. 8,5 honapont is! Most egyszeruen muszaj sikerulnie! ;) ++++++++++++++++++++++++++++++

es OK, megegyeztunk! mindenki koltozik a babavarosba ;)

Kalkata: en huzom halasztom vizsgalatokat - eddig csak a "lista gyartassal" haladtam jol... :oops: Holnap megyek endokrinologushoz, beutalokat kerni... Aztan majd latjuk.

amina09

Till,
egyfolytában, szünet nélkül intenzív drukk neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
akkor majdnem egyszerre mentünk én, jövő héten látogatom meg a drnőt a MM-be!!!
A lényeg, hogy javulnak az eredményeid, ez jó hír :)

Raniko,
én úgy tudom, hogy SZTK-ba is megvan másnap az eredmény, úgyhogy hajrá!!!!!

Én kis naívan, úgy gondoltam (magamtól), hogy az IR miatt nem csinálnak lombikot... tévedtem?
kalkata

Kalkata az jó ha ilyen hamar megvan!! :D
De tuti csinálnak lombikot mivel nem előírás ez a vizsgálat!
Hát bevallom nem estem volna kétségbe ha nem férek be lombik elött erre a vizsgálatra de hamár ilyen szerencsém volt akkor kihazsnálom! :wink:
Aztán vagy foglalkozik vele a doki vagy nem. :roll:
raniko

Till
+++++++++++++++++++megadrukk!!
Baba
neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
szivvi

[quote="raniko"]
írta:
raniko
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a leletem.
Az tuti ha kapok is valami gyogyit max Bernárd doki jóváhagyásával fogom szedni! (Semmi nem akadájozhatja a mostani lombikom!!!!)

bocsánat, hogy beleszólok, megígértem magamnak, többet nem teszem,DE most kikívánkozik.
az ir meglétének kérdése ENDOKRINOLÓGUS szakember kezébe tartozik, ha az endokrinológs azt mondja, hogy ne legyen lombik 3 hónapig, akkor nem ajánlatos, mert tegyük fel annyira szar az ir, nem érdemes lombikozni, csak pénzkidobás.Egy NŐGYÓGYÁSZ nőgyógyászati, meddőségi kérdésekben profi lehet, de endokrinológiai kérdésekhez nem feltétlenül ért.
Én CSAK és kizárólag az endokrinológus véleményére hagyatkoztam ebben a kérdésben.Nem is jutott eszembe más.Hisz minek pénzkidobás, ha a szakember azt mondja, nem éri meg.

Ha valakinek pl vakbele van, nem szívsebészhez megy, hiába mondja a szívsebész, ez nem vakbél, ha a szakember szt meg az...

Egyébként meg mindneki azt csinál , amit akar.De gondoltam, a teljességehez ez is hozzátartozik.

Till ++++

Lona neked nem drukk :wink:

Charlott +++

Baba+++
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?