Oké, lányok, azért örülök, hogy az őszinteségemért cserébe nem kell behúzott farokkal elkullognom innen:-)))))))) *nagy, megkönnyebbült sóhaj*
Emese, nekem a fiam 3 hetes, a Léna 5 napos korától a nappaliban járókában volt/van, nem szoktam a hálószobában hagyni őket, ha én a lakás egyéb pontjain vagyok, mind a kettő szerette/szereti, a Léna most is itt van velem, mert a Márk alszik, ő meg nyüglődik, mocorog, nem akarom, hogy felébressze a bátyját. De napközben szinte mindig itt alszik, lehet akármekkora csatazaj, vendégség, bármi. Ez persze nemsokára meg fog változni, úgy fél éves kora körül már túl kiváncsi lesz ahhoz, hogy elaludjon, ha zajlik körülötte az élet, onnan jöhet a hálóban alvás, de ébren akkoris itt lesz velünk kint.
Ja, a késői fektetéssel csak az a baj, hogy ha megszokja (mint nálunk a Márk), sose fogod róla leszoktatni. Most az van nálunk, hogy a Léna 9, fél 10 tájékán már bőven alszik, a Márk meg van amikor 11-kor még kukorékol...
Pellém, örülök, hogy előkerültél! Babakocsi nem semmi!:-) Almapüré mehet bármikor, én összesen 2 napig adtam a Márknak almalevet, onnan kezdve mindenféle pürét kapott és imádta. Csak tényleg ne legyen darabos, mert még félrenyelheti, előbb szokja meg a szilárd(abb) halmazállapotot!
Én is teavajas vagyok egyébként, nálunk mindig van itthon, simán friss kiflivel vagy piritóssal imádom, de Pelle receptjét is ki fogom próbálni, összefutott a nyál a számban, miközben olvastam!!!
Kati, nekem is tetszik a vörös hajad! Én néha azzal cukkolom az uramat, hogy visszaszőkülök, de olyan ellenállást tanúsít, hogy csak na...!:-)
Nem tudom már visszanézni, ki kérdezte, de nálunk meg pont a hátra fordításra kell figyelni, mert mind a 2 gyerekem hason alvós. Na tartják is a fejüket gyönyörűen!:-)
Na megyek főzicskélni, tegnap az uram Pesten aludt, nálunk ma van Valentin nap, meglepem valami finommal:-)
Pussz mindenkinek!