Köszönjük mindenkinek a köszöntést, drágák vagytok, nagyon jól esett anyukájának
Átadtam a babónak is!
Sun.. igen, jól leordítottam a fejüket, meséltem apjuknak, hogy kiosztottam a húgát, mondta is, hogy ezek szerint már jobban vagyok
Csak az autóért jöttek, de ha tudták, hogy betegek mi a lóf......ért jöttek be???????? (nálunk van az autó, mert itt nem kell a parkolásért fizetni). Tudom....... látni akarták a leányzót, de akkor is....., velem jól kibabráltak.
Sajnos olyan magas a hitelünk, hogy nem tehetjük meg, hogy rendeljünk kaját, de ti okosan csináljátok. Nekem is könnyebb lenne, de amit kapok én pénzt az sem fedezi a hitelt (úgy megnőtt), így marad a konyhatündérkedés amikor alszik a drágám.
Jucuss és mindenki köszönöm, hogy megnyugtattatok, hogy akkor a fogzás lesz a hunyó, de vajon meddig nem fogja elfogadni a főziket? Ma is megpróbálom, aztán hagyom ha nem megy.
Olyan jó, hogy mindig a segítségemre vagytok. Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judyt... én tavaly pont ilyenkor a Tescoban és Corában vettem kismama dolgokat, figyeld az újságot szokott lenni baba-mama hetek. Pl. kismama nadrágot csak a corában kaptam rám valót. Nahh jó, de gyárilag kistehén vagyok (aki ül a fatetején, lábamat lógatom......én a kistehén)
Jahh meg a Háda turiban is nagyon jókat vettem még újak voltak. Örülök, hogy rendben volt az uh.
Timi írtad, hogy 38,5-nél csillapítasz lázat. Ez már a levont érték?
Kia jobbulást nektek! Növekszik a pocak és a pocaklakó. Nagyon helyes. Bátor kislegény a Levi, hogy így bírta a szurikat.
Ripley Zalánnak tessék beszerezni egy saját egeret! Vagy küldjek egyet innen a kertvárosból? Milyet kérsz ami már egérfogóban van, vagy még szaladgál?
Sun mami hogy vagytok? Nem fázott meg Dodó a fagyasztásnál? Holnapra már melegebbet mondanak.