Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, koszonom mindenkinek a koszonteseket!

Donat, Isten hozott! Tegnap berohantam a kutvolgyiben vervetelre (a pajzsmirigyem miatt kell mindig), es a parkoloban osszeakadtunk Doriekkal, eleg ciki voltam, mert nem akartam hatratolatni, ok meg jottek szembe, aztan a ferje kiszallt, es mondta, h szulni jottek, akkor vettem eszre Dorit a kocsiban, legalabbis nagyon ismeros volt...:) szoval ezuton is bocsanatot kerek!

A szuli-es nevnaposoknak is sok boldogat, Matyi, Heni, meg meg akiket kihagyok, bocsi

sajna eleg vacak most minden, tegnap Zsofi is belazasodott, patakokban folyik az orra, egesz ejjel uvoltott, probaltam altatni, setaltunk fel s ala, ugyhogy hulla vagyok... most magamra kotottem, es itt alszik rajtam, vegre egy kis csend...

Bori, hat igen, nagyon rossz, h Zsofinak nem maradt egyetlen nagypapaja sem, mondjuk annak azert orulok, h apukam latta Zsofit, es anyukam szerint elegedett volt, h milyen nyugodt baba, es h milyen harmoniaban elunk...

Andi, hiaba tudom az eszemmel, h nincs tobbe, vhogy nem tudom elhinni, es minden nap bennem van, h fel kene hivni, v at kene menni, megnezni, hogy van. :(

Jojjon mar a tavasz!

banana

Banana
abszolúlt megértelek én is így vagyok ezzel.....fel kéne hívni vagy csak felszaladni hozzá...
Zsófinak boldog hófordulót!!!

emano/Andi
KépKép
emano

ezt muszáj vagyok felrakni
Kép

Andi, Banana, annyira átérzem milyen a lelketek...bárcsak tudnék vlhogy segíteni! :cry: (én Kolos dédpapájával vagyok így, bárcsak láthatta volna...)

Zsó, azért én viszem a dvd-t, ha mégis arra jársz beugorhatsz, vagy szólj és átugrom én anyósodékhoz, csak ne tudom a címet.
snooopy

Ó lányok!
Én néha még tárcsáztam is aput, mert eszembe jutott valami és közben jöttem rá, hogy már nincs... :cry: Kicsikéim, ez még így lesz egy darabig.

Kép
Kép
kriszta36

Banana!

Sok boldog szülinapot!
Bár tudom ez most nem olyan lesz, mint az eddigiek! :?

Borsika!

Hidd el, hogy fogsz majd tudni beszélgetni Bogival a Nagypapájáról. Tapasztalat!!! :?
Nekem a Nagymamám (Adri Dédije) most augusztusban lesz, hogy 2 éve meghalt.
Adri ismerte és nagyon szerette/szereti!!!!
Dédi nagyon sokat járt hozzánk, míg élt!!! :roll: Amikor anno hazajöttünk a nyaralásból (pont akkor halt meg, mikor mi nyaralni voltunk) Adri első kérdése az volt, hogy mikor jön hozzá a Dédi, mert megígérte Neki, ha hazajövünk majd eljön. :?
Hát....nagyon nehéz volt, de elmondtam Neki, hogy Dédike nem tud többet jönni, mert felment az égbe. :cry: Hát akkor még két és fél évesen nem nagyon értette, hogy mi az, de azt felfogta, hogy többet nem találkozhat Vele! :?
Aztán a 3. szülinapján, azt mondta nekem, hogy -Nézd Anya! Virágzik az ibolyám, amit a Déditől kaptam a 2. szülinapomra! Küldött nekem fentről virágot! - :shock:
Köpni-nyelni nem tudtam!!!! :shock: És akkor utána beszélgettem Vele. Júniusban, mikor volt a Dédi szülinapja kivittem magammal a temetőbe. (addig nem) Ott is beszélgettünk. És azóta minden ünnepkor meg nem ünnepkor, mikor a temetőbe "vágyom" :oops: Dédikéhez vagy az Anyukámhoz, akkor mindig el kell vinnem magammal, mert Ő is szeret jönni és "beszélgetni" Velük.
Ehhez még az tartozik, hogy én 10 éves voltam, mikor meghalt az Anyukám, úgyhogy Adri Őt abszolút nem ismerte "csak" látta fényképen (amit a pénztárcámban hordok) és megkérdezte, hogy ki Ő. Mondtam neki, hogy Ő az én Anyukám. Erre nagyon elcsodálkozott, mert ugye Ő azt hitte, hogy a Magdi mama (Apukám párja már lassan 20 éve) az én anyukám. És akkor elmondtam Neki, hogy az én Anyukám a Márti mama is az égben lakik.....
És azóta, ha "olyanja van" előveszi a fotóalbumát amiben van kép az Anyukámról meg a Dédikéről is és ad Nekik puszit! :oops: :roll:
Szóval ezek a dolgok azért olyan meghatóak tudnak lenni... :oops: :roll:
És képzel, most is ugye 2 hét múlva itt a szülinapja és megint virágzik az ibolya..... :roll:

Ancsa-Orsi!

Rendesek vagytok!!! Köszönöm az érdeklődést Adri iránt! :wink: Minden okés, úgy hogy hétfőn mehet oviba!!! Huráááááááá!!!! :lol: És nagyon rendes volt a Doki néni!!! Azt mondta, ha esetleg bármi lenne (bár nem lesz/lehet!! kopkop!!!) nyugodtan hívjam fel! :shock: :wink: Úgy hogy óvó néniket is értesítettem, hogy hétfőn már megy "Dumagép" :!: :!: :lol: :wink: és nagyon örültek!! :lol:

Memme!

Hess rosszkedv és betegség!!! Mi bajotok van? Mind a 4-en betegek vagytok? Influenza vagy mi?

Andi!

Pénteken nagyon szorítok! :( De hidd el egy kicsit könnyebb lesz! Balu :lol: :lol:

Lillus!

De szép az az arany ott a vázában!!! :wink: Én az ablakon nézek ki és csodálom a hóvirágjaimat és a növekvő tulipánjaimat...igaz azoknak még csak a levelei vannak kibújva!! :P

Aproo!

Ha jól emlékszem te kérdezted az alvást/altatást.
Én ehhez annyit tudok Neked hozzáfűzni, hogy nálunk ez hogy van, mi hogy csináljuk/csináltuk.
Amióta megszülettek "rendszer" van. Legalábbis ami az esti fürdetés-etetés-alvás "rituálénkat" illeti. Mindig este 7 és fél 8 között van/volt a fürdetés utána evés, majd irány a kiságy és alvás. Ez Adrinál is így volt és most Jázminnál is így csináljuk! Este nincs "kecmec"!!! :oops: Ha sirókálás van, akkor sincs ágyból "kivevés", hanem Apa odaül az ágy melleti székre, ujja be a szájába (ettől megnyugszik!) hátsimogatás és kb. 10-15 percen belül már alszik is. Azért Apa ujja, mert egyik sem cumizik/cumizott, sosem kellett neki(k) mindig "kiköpködték". Tudom, hogy Jázmin még csak 7 hetes, de Ő sem "cumipárti", pedig elég rendesen próbálkoztunk vele, hátha.... :roll: de inkább Ő is "ujjszopizós" lesz, mint Adri, mert már az öklét próbálgatja a szájába tűrni :lol:
Úgy hogy Adri (és Jáz is) ezt szokta meg és sosem ellenkezett este. És most sem. Tudja, hogy vacsi aztán fürdés, irány az ágy, Anya mesél és alvás!
Szóval drukkolok, hogy nálatok is előbb, mint utóbb sikerüljön!!!

Na megyek, mert Adrival ebédelünk, aztán Jáz etetése és végül szundiznom kell már megint :lol: 8) Adrival, mert megígértette velem! :wink:

Szép délutánt és estét Mindenkinek!

Este jövök! :wink:

Puszi! [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Renáta!

Délután-este Te leszel az "első dolgom"!!!! :wink: 8) Írom a privit, addig semmit nem csinálok!!!! :lol: :lol:

Puszi!!!!

Hogy menne a jó büdös fenébe ez a nagy szél!!!! :evil: :evil:
Szegény Jáz :? eléggé ki van tőle!!!! :evil: :? Nem irigylek senkit!! Szegény Gyerkőcök!!!! :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tünde
köszi

Orsi
Kolos :lol:

Tigrincs
éljen az ovi

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok,

Andi,
sok erőt a holnaphoz!!

Etenci,
igen, lesz veteményes, de csak egy picurka. Répa, petrezselyem, karalábé, paprika, paradicsom, zöldhagyma. Semmi több ;)

Orsi,
Kolos :D

Zsó,
Azt a kacsareceptet nem dobnád át priviben? Apája pont akkor jött be, mikor ott tartottam este, és úgy tűnik tetszene neki az ötlet ;)
Anna most a háztartási keksz/babakeksz/buláta történetre ugrott rá, de most nem tudom mit csináljak, mintha kicsit hasmenése lenne :? És az sajna lehet ettől :(

Banana,
Boldog szülinapot!!!!

Bori,
jó lehetett a balcsin :) Ezer éve nem voltam... Viszont alig várom, hogy lejussak a Dunapartra... (nekünk ott van nyaraló a Ráckevei ágon)

Tigrincs,
dejó hogy Adri rendben. Gondolom örül nagyon hogy mehet oviba ;)
Ez a hülye szél tényleg elmehetne valahova :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Andi-Judy!

Köszi! Lehet, hogy az óvó nénik jobban örülnek.... :lol: :lol: :wink: áááááááá, ki van zárva!!!! :lol: :wink:
Adri azt mondja, hogy mondjam meg Nektek, hogy - Köszi!- :wink:

De mennem kell aludni! :lol: :wink: Mert már azt is "kiabálja", hogy -Anya gyere már, mert Jázmin is mingyá ébred!!! (hát azért az betenné a kiskaput!!! :twisted: 5 perce aludt el! :roll: )

Na estefelé jövök! :wink:
Addig is Mindenki aki tud, pihenjen!!! :oops:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Kolos......és a paradicsomok!!!! :lol: :lol:

Na léptem, mert mingyá kikapok!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Basszus, vagy 2 napja nem tudtam hozzászólni.......
Vagy le sem töltötte az oldalt vagy a hsz rublika nem jelent meg..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok, mindenkinek köszönöm szépen a figyelmességet!
Én is szeretnék a névnaposoknak nagy cupp-ot küldeni :-)

Andi: a temetés után picit megnyugszol..... tudom..... :cry: Fájni, hiányozni fog, de legalább "túl lesztek rajta".....

Csajok, ettől a időtől már én is kivagyok...... Totál lehervasztó, hogy évek óta a márciust még simán a télhez csaphatjuk. Kicsi fiamat tuningolom, hogy hozza már a meleget......

Szombaton nálunk nagy gyerekzsúr lesz. ( először ( lehet utoljára? ) itthon!!!! 11 kiscsajjal - Szandinak jövő szerdán lesz a szülinapja de a barátnőset most szombaton tartjuk a családi meg jövőhéten. Készülök..... aki esetleg tud jópofa játékokat ( vészhelyzet esetére ) 7 éveseknek vagy oldat ahonnan ötleteket lophatok, ne titkolja el. Ráadául az udvari trambulinba sem tudom majd őket kicsit kicsapni ahogy az időjárás-előrejelzést elnézem..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bori: hol tartsz már Te nő? tiszta bombanő leszel! Evésre is figyelsz?

Lányok, valaki próbált már akupunktúrával fogyni? Anyu vett egy bérletet, egy hete jár és akciós volt, hogy 1 áron 2 személy. Ma elmentem vele..... de ez a napi 600 kcal...... hááát...... nem is az "éhenhalás" miatt, ( mert nem vagyok igazán éhes - agyban más ugye.... ) hanem ha egyszer vége lesz, nehogy a triplája ugorjon vissza. Meg szerintem ha többet ennénk jobban is menne le, mert így bepánikol az ember szervezete, nem?

Remélem elmegy....... :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni,
Ment privi

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Banana, elfelejtetem reggel, Isten éltessen sokáig!!!!

Bori, nem én vettem át, hanem a csaj, kivel együtt sétálunk, 20 nap van Levi és a lánya között. Rendi, másnapra megcsinálta nekem.

Andi, sajnálom, még nem mentem. Levi reggel óta semmit nem aludt, már a falat kaparom, de így nem merek beállni a sorba, mert dől jobbra-balra, bújik, sír, de azonnal felül, ha leteszem. :shock: :? Ötlet (a lecsapáson kívül :oops: ) Vmiért még felírtam a nevd a listára, hogy írnoom kell, de nem tudok visszalapozni. Kérdeztél vmit? Bocsi, de kicsit bezavar az úrfim. :-)

Timi, köcc.

Heni, hali. Nekem csak könyvem van kinnti-bennti játékokra, szuper, de sztem ha beírod google-ba, hogy bennti játékok, közösségi játékok, lesz olvasnivalód :wink:

Judy, nincs recept, én husit mindig összedobálom, ahogy eszembejut. Befűszereztem husis fűszersóval, alá pici libazsír, belevágtam 4 almát, kisebb darabokat rá a husira és beletettem egy fél befőttes üvegnyi barackot. Fólia rá és néha meglocsolgattam a saját levével. Nem nagy cucc, Levi mellett ennyire futja csak. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza is :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni írt sms-t, minden rendben ment a kórházban, szóval jönnek ma haza, Janka egy hős (ezt tudjuk :lol: ) és majd beszámol részletesen!
Várjuk nagyon!!!!! :D :D :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Memme, Banana, gyógypuszik fénypostázva!

Lilluska, kedvet kaptam, megyek megkopasztani az aranyeső bokrunkat.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Megkaptuk ám ezt a rengeteg ++++++ot, el sem hiszitek, mennyire... Zsó, köszike. Jankaszávánk döbbenet, nem tudok jobb szóval élni, besz@rok rajta. :wink: Elképesztő ügyesen tűrte, hogy dokibácsink beletolja a branült. Kb negyedjére sikerült, egyik kézfeje sem tűnt alkalmasnak, két véna szétdurrant, végül a fejébe sikerült beleszúrni. (Édes kis nanu lett belőle. Benedek hív így mindent, aminek antenna van a fején.) Szóval gyerekklinikáról át a felnőtt sebészetre, ott a radiológiára. A vizsgálat tökéletesre sikeredett, Janku megkapta a kis izotópjait, meg lett mondva, hogy felezési idő 6 óra (egyébként ezzel most sokkal okosabb lettem, képzelhetitek). Én a szó szerint vákuumba préselt kislányom mellett álltam. Szorította a kezemet nagyon, és közben hatalmas mosolyokat röptetett felém. Ezek voltak az első nekem címzett mosolyai. Szóval azon nem bőgtem, hogy dokibácsi döfködi, azon sem, amikor ágyba szorították, de a mosolyain... kész voltam. Mondom, sugárzik a kiscsaj. Rettenet ügyese, mozdulatlanul feküdt, el is aludt közben. Mi végig monitoron figyeltük a képeket. Bal vese rettenet, hólyag nehezen ürül, de ezt mind-mind eddig is tudtuk. Részletes, kiértékelt eredményt majd egy hét múlva kapunk. Nem is csodálkozom így utólag, 90 képet kell kielemezni, ráadásul orvos égen-földön nem volt a vizsgálat közben, egy asszisztens néni rohangászott hármunk között. Kemény ez, csajok.

Közben ismét előtörtek mélyről olyan gondolatok, amelyeket egy anyuka osztott meg velem, még a Kútvölgyiben (érdekes, azt hiszem, ezen kívül tán 2 mondatot váltottunk egymással, de erre emlékszem). Szóval itt kutyakeményen életeket mentenek, nem azzal foglalkoznak, hogy szopi, meg mekkora a gyerek, meg kiütéses-e az ab-től. Mindent megtesznek érte. Ezt érzem. Jó.

Még próbálok jönni...
vbea

Pici hősnő. Nem is: HŐSNŐ. Meg Te is.

Kép
Kép
kriszta36

Basszus a fél délutánomat azzal töltöttem, hogy kerestem a távirányító elemtartójának a fedelét, amivel utoljára Peti játszott. MOst találtam meg, valahogy beledobta egy másik játékba. De hogy? Amikor kiszedni is baromi nehéz volt. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Heni,
ment válasz...

Basszus, nálunk meg volt egy 1-2 másodperces áramkimaradás... Semmi extra, csak kikapcsolt a számítógép (persze hogy rég mentettem előtte :evil: ), picit összezavarodott az elektromos fűtés, meg újra be kell állítani néhány órát... Hogy én ezt hogy úúúútálom :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:39-kor.
Vendég

Eni, akkor továbbra is +++++++++++++és szuper Jankád!

A szél meg monnyonle, nálunk is 40 perc a mai alvásadag, megfelelő hisztimennyiséggel pótolva. Bár most csend van.koppkopp, evett krumplis sült barackos-almás csirkét pecsenyelével. Imádom, végre tátja a kis száját Levi, nem csak összeszorítja. Ezt duplán koppkopp. :D :D :D :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Banana
Boldog szülinapot!

Két képet felrakok, még szombaton készültek, egy kis előszülinap.
A többi kép még nincs feltöltve.
Kép Ez az enyém.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

BOLDOGBOLDOG SZÜLINAPOT, BANANA!!!
vbea

Steffike, annyira annyira jó volt nézni a képeket... Vali, hol vagy? Mákossüti. :wink:

Mostaniak.

Kép

Kép

Kép
vbea

Jaj, itt meg szülinapok voltak... :oops: :oops:

Matyi, Banana
, fogadjátok utópuszijaimat! :oops: :)

Kép

Kép

Kép
memme

Eni, tudtam én, h Janka szupernő!!!

ez a szél tényleg gáz volt, minket nem zavart meg, de ki kellett mennünk...hát majdnem elfújt a lábamról. szegény kicsim furta belém a fejét, h ne érje a szél az arcát.

Képek nagyon jók!! Benc felvette Janka pulcsiját?? :lol:
Heni, azért várjuk még a Matyi-szülinapikat!!

Kriszta, én napok óta keresek egy villát, hónapok óta egy kiskanalat és még régebb óta egy kést(na ezt kétlem, h ő dugta el mivel elég éles, nem adtuk a kezébe-nem mintha a többit igen :wink: )
a fél pár cipőkről már nem is beszélve. anno az aventes fejőgépen egyik alkatrészét tüntette el, de meglett. asszem mázli.
snooopy

Orsi, ahan... :lol: Húzza magára mindenét. Kombidresszt, zoknit, pelust, őrület... Jól áll neki. :shock:

Tenci, szóval Mikey ugyanilyen triciklivel nyomul? Benc akkor tanult meg teperni rajta, amikor Jankaszáva született. Apa jól megtanította. Most már megy előre-hátra, körbe-körbe ezen a hatalmas lakáson, anyjának legnagyobb örömére.

Ja, csajom már 3,90... :roll:
vbea

Memme,
mikor derül ki, hogy Gyula Gyula vagy Gyuláné?

Andi,
péntekre nem is tudom, mit kivánjak. Az úgy jó, hogy gondolok Rád, meg lélekben Veled?

Eni,
Janka mosolygás-tök megható. Most még semmit nem tudsz arról, hogy milyen beavatkozás várható a csajszinál, vagy annak ellenére, hogy várni kell az értékelésre, mondtak valamit?Celeb létedhez annyit, hogy mehetnél emberrel a tv2-re, megcsillantasz néhány szöszenetet a házaséletből, és tiéd lehet, nyakék, autó, miegymás. Ezek nem akarnak egyszer rendes munkával hozzájutni valamihez? Inkább fénymásolj, vagy írj egy könyvet, nekem ez sokkal szimpibb...és én is a szőkére szavazok, de tudod, minden szentnek....

Dorka,
talpacska tünetek enyhültek esetleg?

Kép
Kép
paklincs

Borsika,
nálunk már az is küzdelem,ha esőben át akarok jutni Nagyiékhoz a két gyerekkel(értsd utca egyik oldaláról átmegyek a másikra), méteres gödrök, térdig sár...ezért nem kell mennem sehova.Kalandtúráért csak a te kedvedért utazom...(má'hogy lássalak Téged is kínlódni :) )Örülök, hogy jó volt a hosszú hétvége!

Kép
Kép
paklincs

Eni
Janka Te egy szuperhölgy vagy!!!
széééépek vagytok!!!!!

MSE
köszi, úgy jó lesz (péntek)

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
Megsirattál megint :oops: Janka egy SZUPERNŐ, nem találok rá szavakat.....el is aludt??szinte hihetetlen.... :oops: :oops:
Benci nagyon aranyos, hogy magára vette a kardigánját :lol: :lol: A Berke ma is megállapította, hogy olyan sapija van neki is mint Benedeknek.... :lol: :lol: :lol:

Andi!
sokat gondolok Rád+++++++++++++++++++++++++++
BAluképek cukik :lol:

Letti talpas:
1 fokkal jobb, legalább nem lett rajta új hólyag ma, és viszonylag gyorsan gyógyulnak az eddigiek is...Úgy látom nem zavarja :)
viszont kezd kúszni, nagyon édes. A távirányító a kedvence, azért mindig elindul ha meglátja....már eszik répát, rizst, Reni sugallatára kevés banánt, almát, barackot......mindezt naponta kétszer is.

Banana!
Boldog szülinapot!!

Zsó!
Örülök, hogy Levi eszik :lol: Nagy megnyugvás.....

KépKépKépKép
vdorka3

Andi,
nem jött levél :( Ha van időd, írj vagy hívj, vagy gyere hozzánk játszani egyet a zöld szobában!

Többieknek pedig reagálok holnap bővebben, de most kicsit hulla vagyok..

Heni,
kivagyok és még ma nem is tornáztam.. :roll: de futottam! :wink: Hát, hogy hová nyomom? Ha normál lenne a súlyom, pár hét múlva biztos látszana az eredmény, de így ez inkább pár hónap lesz.. de hát valahol el kell kezdeni! :roll: :D

Tigrincs,
hát ez az ibolya történet... megkönnyeztem :( :) Szomorú és annyira szép is egyben. Viszont vidámabb téma: mi lesz Adribulin? Torta, ajándékok, egyebek?

Eni,
Jankapuszi, annyira édi lehetett, de elképzelni is rossz, ahogy a kis testét szadizták. Remélem ez volt a legrosszabb, amit át kellett élnie!

MSE,
nahát a Te szórakoztatásodra bármikor kínlódok egy sort!! :lol: És nem is lesz a részemről szokatlan vagy megerőltető :lol: Állatkert? Te tudod mikor költöznek ki a lények?
Vendég

Bori
most írok
melyik a jó email címed???

Dorka
puszi Letti tapancsnak
Berke jól van???
És Te???

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!

Annyira ügyesek vagytok!!! LÁnyod egy hősnő!!! DE tényleg! ÉN is sírtam még olvastam! Annyira kis drága lehetett ahogy mosolyog! szuper csaj! és Ti a szülei is fantasztikusak vagytok!
Szuper bátyónak meg nagyon, nagyon jól áll a rózsaszín! :wink:

Banana!
Boldog szülinapot!

Tigrincs!Örülök nagyon hogy minden rendben van, de hát monduk, hogy így lesz!!!
De édes Adri!hogy üzent nekünk!!!

Adri
Nagyon édes a kis ünnepelt!!!
Várjuk a többi képet is!

Andi drága!
:cry: :cry: :cry:
Sajnos tudom mit érzel!
annyira rossz, hogy nem tudunk segíteni, pedig megtennénk!
Sírd csak ki magad! sajos jobb nem lesz, de megkönnyebbülsz!
Tudom, hogy nem ez vigasztalna, de mi itt vagyunk, és gyere és mond!

VAliékról tudzs valamit? hogy vannak?

Dorka,

De jó, hogy jobban van!!és ez így lesz tovább is!!
de édes lehet ahogy kúszik!!

Orsi,

hát megértem Kolost :wink: Lara is imádja a paradicsomot!
nagyon kis drága!!

Kriszta,
megértelek, már nálunk is volt ilyen! Kerestem és sehol, de aztán meglett! :wink:
Anyós?

Veronkiusz
:?: :?: :?: :?:
Merre????

:?: :?: :?:

Judy,
Hát igen Larának is volt kezdetben a kölestől, de aztán hozzászokott! keveset adtam először, pár szemet, fokozatosan!

Kert?
Képek??

ancsaboszi

Bori
nyulbogyora ment

Ancsa
Valiék jól, Ádinak most mandulagyuszija van :cry:

Bachvirágterápiát ismeri valaki???HOgy lehet hozzájutni vagy mi ennek a "módja"

emano/Andi
KépKép
emano

Bori,
már izzítom a kölköket,ahogy aztat mondják híradó után, hogy napsütés és szélcsend, tizenegynéhányfok megyünk.Látod, kimaradt a kori is, pedig biztos látványosan nyomtuk volna azt is... :roll:

Andi,
akkor úgy lesz.

Banana,
én is boldog szülinapot(bár gondolom, most ez foglalkoztat legkevésbé-remélem jól vagy-amennyire lehet ilyenkor :( sok erőt Neked is).

Nem akarom nagyon visszahozni, de irtátok múltkor, hogy a gyerekek mit-hogy értenek a halálból. Nálunk Kisjankó most kezdi a témát feszegetni. A szülinapján megkérdezte, hogy anya, most négy éves vagyok? És még hány évem van hátra, 100? Azt mondtam, hogy remélem, igen,de belül elég torokszorító érzésem volt...Ma meg gyurmáztunk, csináltunk kislányt-kisfiút, Flórka összenyomorgatta őket, erre Kisjankó közölte, hogy meghaltak. Olyan fura, szinte minden nap van egy erre utaló megjegyzése, pl. kihaltak a dinoszauroszok, léteznek e szörnyek, mért nem, mert kihaltak vagy meghaltak? Azt figyelem, mikor jön rá, hogy ez biza majd őt is érinti...abban reménykedem, könnyebb lesz a lelkének, ha így fokozatoan ébred rá, mintha egyszer nagyhirtelen jön a megvilágosodás...bocsesz, csak nálunk most van éppen napirenden.

Kép
Kép
paklincs

Heni,

Óvónéni barátnőm segített, így íme néhány játék, így ezekkel meg a társasokkal már tuti jó lesz a buli! :wink:

1, amerikából jöttem, mesterségem címere? emlékszel? tudod, aki nem találja ki, zálogot ad. Én szerettem azt a játékot. És a végén, hogy is van? a zálogokat nagy kalapba kell tenni és letakarni és kitapogatni, hogy kié lehet.
2, akkor van az a játék, hogy körberaknak pl, ha 11-en vannak, akkor 10 széket, bekapcsolják a magnót és körbe kell táncolni a székeket és mikor leállítják a magnót abba a pillanatba le kell ülni egy székre, így ugye egy kisgyerek kiesik, és az kiáll, majd kiveszünk még egy széket a körből (persze a körből kifelé néznek a székek :) ) és a zene indul. ... aztán hirtelen megint stop! és megint le kell ülni. Ez is nagyon jó mulatságos játék, a gyerekek nagyon szeretik.
3, Akkor van olyan, jaaaaaaaj, csak ahhoz ének is van, azt meg elfelejtettem, szóval akkor le sem írom, de nagyjából igen, hátha ismered. gombócokat kell gyűrni papírból és megenni. a megevés az az, hogy bele kell tömködni fentről, a pulcsi nyakából a pulcsiba. Az nyer, akinek nem esik ki egy sem és a legkövérebb lesz, de közben ott is táncikálni meg menetelni kell, meg énekelni a gombócos dalt hozzá.
4 meg ugye vannak a jó kis körjátékok, hát azt a lányok nagyon szeretik.

5, Jaaa, és van az a játék, hogy eldugunk tárgyakat a szobában, egy gyerek kimegy és annak kell megtalálni, tudod, és mindenki mondja, hogy jöhet a cica megsült a hurka, és akkor bejön a gyerek és keresi, és a többi a "langyos, hideg, meleg, forró" szavakat kiabálva vezeti rá a gyereket arra, hogy hol az eldugott játék.
6, Akkor vannak ilyen evős versenyek, pl. felkötni egy perecet madzagra és ki tudja előbb leenni, hogy nem ér hozzá stb...
( persze itt célszerű valami picit választani,nehogy rosszul legyenek a gyerekek a gyors evéstől :)
7, Akkor van a "csön-csön gyűrű", leülnek a gyerekek körbe és egy gyűrűt adogatnak, miközben a dalt éneklik de úgy hogy ne lehessen észrevenni, hogy kinél van a gyűrű, és egy valakinek meg meg kell mondani, hogy kinél van, mikor megállt az ének, ha kitalálja bennmarad, ha nem, kiesik
8, az a szavas játék, mikkor azzal a betűvel kell mondani szót, amivel a másik befejeződött, pl: alma-autó-orvos-sál stb... tudod
9, Mikor szaladgálás van és a felnőtt elkiáltja magát, hogy " Tűűűz!" ekkor mindenkinek le kell guggolni, aki nem, az kiesik. majd újra indul, megint kiabál, hogy víz, ekkor fel kell ugrani bármire, pl. székre, padra, asztalra :), és a repülőnél úgy kell megállni hirtelen, hogy a karjaikat kifelé tartják, vagyis oldalsó középtartásban, és ugye ezeket össze vissza kell kiabálni, meg lehet nagyon gyorsan is, és akkor elég vicces
10, Meg van még a szobros játék, mikor valami olyasmit kell mondani: szobrok szobrok változzatok! ekkor meg kell állni és szobor formát felvenni, egy gyerek meg nézegeti őket, azt kell elérnie, hogy megmozduljon a szobor
persze határokat kell szabni :) mert ugye nem ér csiklandozni, mert akkor mindenki elneveti magát, de pofákat vágni lehet. aki elneveti magát az kiesett.

ancsaboszi

Lányok!

Kinek milyen kerti csúszdája? hintája van?
véleménye? mit és hol érdemes venni?

Köszönöm.

ancsaboszi

Emse!

Azt hiszem, hogy én lemaradtam.....jól látom??? :oops: :shock:
Utólagosan is Sok boldog szülinapot Jankónak!

Ancsa!

Holnap küldök képet a mi csúzdánkról! :wink: Apát meg megkérdezem, hogy hol és mennyiért vette. :wink: Az az egy biztos, hogy mi csináltuk meg....Ketten!!!! :lol:

Borsika!

Adrihősnőmnek :wink: rendelek valamilyen "formatortát", de még nem tudom, hogy milyet. A buli április 4-én lesz családi körben, és mivel április 1. szerdára esik aznap megtartják az oviban a szülinapját, oda meg az Ósanból vagy a Teccőből viszek tortát. :wink: Szülinapi ajándéka azok a ruhák, amiket a fotón láttál. Játék semmi.....már a hátam közepére sem kívánok egy darabot sem, annyi van belőle :twisted: , de majd a kedves rokonok gondoskodnak róla! :twisted: :roll:
Az ibolyáról meg küldök képet, ha érdekel.

Eni!

JANKAHŐSNŐ!!!! Én is megkönnyeztem a Te könnyeidet...duplán is, hiszen Jázmin is tegnap mosolygott rám először "tudatosan"!!! :oops: :wink: Annyira figyel már mindenre!!!!
Képek :lol: :lol: És tényleg....hajrá szőkés fürtök!!! :wink

Heni!

Szandinak nagyon sok boldog névnapot!
A szülinapi köszöntéssel még megvárom a napját! :wink:

Lillus!

Én így vagyok a Heim Pálba a Fülorrgégész Doki nénivel és növérkékkel, aszisztensekkel.!!!! Ma én is megtapasztaltam a kedvességüket és odafigyelésüket!!!! Ahogy Apa azt elmesélte.
Mert ugye ma voltunk vissza kontrolon (ezren meg egyen! ) mindenki várta a dokiját, doki nénijét, hogy beszólítsák hozzá és akkor egyszer csak visszahoztak egy kislányt a szülei azzal, hogy bevérzett a torka :? egyből bevitték megnézték, utána kiszóltak és megkérdezték, hogy ki vár XY doki nénire és elnézést kértek, hogy egy kicsit várniuk kell még, de most a kislány egészsége "elsőbbséget élvez"!!! Szóval le a kalappal előttük!!!

Adri!

Matyi :lol: :lol: mégmégmég!!!! (ha lesz időd természetesen!)

Dorka!

Hurráááá, hogy Letti lába gyógyulóban!!!!! Gyógypuszik rá!!!!

Borsa,Arwen,Partedli,Dimianyuka,Gabi???? Merre vagytok?

Na lépek, mert itt a kaja ideje! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Levim két napja megint másfél óránként kel éjféltől, szóval egyenlőre vége a szép reményeknek.
Pedig tegnap annyit evett, hogy titkon azt reméltem, ez lesz a mi ELSŐ éjjelünk, amit valahogy átalszik. :oops: Na, de majd csak eljön az is.

Kisjankóról én is lemaradtam, mint a borravaló. Isten éltesse! Versike született?

Csúszda, kerti játékok engem is érdekelnének. Hol, mennyiért lehet jót kapni? Mert ugye nekünk ez lesz az első nyarunk kinn és még semmink nincs. Kéne alap homokózókészlet, vmilyen hinta, meg amit még Ti tanácsoltok fiúcskának: talicska, nagy buldózer, kismotor (bár az még korai gondolom) babataxi (ugye ez a négykerekű) ....szóval jó tapasztalatlan vagyok, bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Köszike nagyon!

Dorka, tényleg az!

Ancsa, Judy, kölest hol veszitek? Lurkók szeretik?
Milyen kiegészítő kajákat érdemes még beszereznem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok én is itt..
csak még elhavazva..
ápr 4-5 költözünk...szóval az még 2 hét...
addig pakolok, rámolok.... és siratom a kertem, virágaim stb. amiket most látok utoljára, mert többet ide vissza nem jövök :(
szóval eléggé ki vagyok de majd túl leszek ezen is....
csak az uccsó oldalt tudtam visszaolvasni

Eni továbbra is csak csodállak titeket! Janka te drága :D

Andi! holnap veled leszünk!!!sok erőt!!!

bocsi most csak ennyire futotta..
puszi mindenkinek!jön a tavasz.....

Kép

Kép
gablaty

Gabi
sokat gondolok rád!!!!!!!!
nem kell segíteni valamit???

Aprózsó
kölest én dm-be veszem(Kölesgolyót)
engem homokozó alap érdekelne-bár én horror árba láttam :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok! Naneeee. Ne sírjatok. Nem akarok könnyeket csikarni senkiből, szóval nem cél ez az össznépi na értitek. (De én is szoktam, ám legyen.) Köszönöm nektek. Tudjátok, mit.

Lilluska, Máttyus dokihoz járunk, sztem nála jártatok, legalábbis elég bizonyos vagyok ebben. :roll: Hunor azóta "rendben" van. Emlékszem, hogy mondtad, patkóveséje van, igaz?

Bár nem ehhez szoktam az elmúlt időszakban, azért csípem a dokit, kedvelem a stílusát. Azt, hogy a folyosón megismer minket, azt, hogy mindenre emlékszik annak ellenére, hogy mindössze 3x találkoztunk, és azt is, hogy nem nehezíti meg a dolgomat azzal, hogy agyonsajnálja Jankaszávát. Nagyon türelmesen, óvatosan, de határozottan végzi a dolgát. Ja, és az is nagyra értékelendő, hogy bár extra kínosan éreztem magam, mert a gyerekem egészségéről van szó, de különösebb magyarázkodás nélkül értette, mit kérdezek, és adta is az igazolást, amit a MÁKnak kell küldenem. Bárcsak ne kéne, de evvan. (Emelt csp.)

Tigrincs, Jázmosoly? Drága. Janku sem osztogatja ingyen, 1-2x elcsíptem, hogy a bátyjának küld egyet, de én azelőtt sem, azóta sem kaptam. 6hetesen az anyját biztatja, elképesztő.

MSE, Mdoki nemigen szeret jósolgatni, csak azt mondja, ami tuti, amivel tisztában van. Nagyon támaszkodik a tegnapi vizsgálat eredményére, érzésem szerint neki ez az ámen, erre tesz fel mindent. Jövő szerdán hívom, akkor beszélünk. De nem kecsegtetett semmivel, azt mondta, tuti a műtét, de még pontos teendőkről nem szól. Szóval azt sem tudom jelenleg, hogy két héten belül, vagy két hónapon belül számítsak rá. Egyben biztos vagyok, hogy tökéletesen megbízhatok az értékítéletében. Ja, és Mr és Mrs? Ááááá, szemétkedik István, nem szereznénk egy pontot sem... :D
vbea

Jó reggelt!

Csak a legvégét olvastam vissza, bocsánat, fáj a fejem tegnap este óta, se advil, se alvás nem használt, és még Anna is folyton visít a fülembe - kivagyok na... :roll:

Zsó,
Kölest még nem próbáltam, bulátát vettem, amit imád rágcsálni (na meg jól össze tudja kenni vele magát :roll: ), az van az Ósanba is... De ha jól emlékszem kölest is láttam. Csak abból golyók vannak, nem mertem megvenni, mert egyenlőre még egybe nyomná a szájába... A buláta nagyobb, azt legalább rágcsálja egy kicsit...

Ancsa,
köszi a tippet, akkor most egy-két napot kihagyok, és elkezdem újra, lassan... Megnézem a dm-ben a kölest, lehet azzal próbálkozunk.
Háát, kertet fotózhatok ha akarjátok, de sok minden nem látszik... Nyáron lesz az igazi, addigra talán fű is lesz (ha sikerül, és az eb nem tapossa ki az egészet), meg a virágok is kinőnek és tán a fáknak is lesz lombja... Sajnos az ősszel elásott cuccokból néhány szőlőnek meg egy rózsámnak asszem annyi, hiába takargattuk :(

Eni,
Janka szupercsaj!!! De ezt már régóta tudjuk ;)
Benc meg tündéri a rózsaszínben :D

Dorka,
Lettitalpakra puszi!!

Most ennyire futotta, megyek megpróbálom összekaparni magam...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni, az nagyon sokat számít, hogy jó a dokid és megbíztok benne! Ez minden téren szuper! :wink:
Akkor jövő szerda? Drukk, drukk!

Emano, szuper az új avatarod. Köszi, de az golyó, akkor azt még pépesítenem kéne?
Én tök béna vagyok az un. egészséges kaják terén. Úgy értem, ez a köles golyó mire is jó? :oops:
Van ez a 7 gabona pép, azt hiszem milupa, de nem bizti. Na, ezt 8 hós kortól ajánlják ha jól tudom. De mivel Levi már így is majdnem mindent kap, gondolom, nem gond, ha ezt kapja, hm?

Gabi, szia! Veled vagyunk, sajnálom, hogy pont most, tavaszi bújócskánál kell búcsúzni a kerttől. :cry: :cry: Enci hogy van? Mit érez?

Judy, mi az a buláta? :oops:

Lányok, ma mennék postára, szóval:
Nem tudok privit írni, car a babanet most, de fogadni tudok:
Dorka a címedet elküldted, de a teljes nevedet nem, bocsi. :oops:
Ha vki tudja, most nincs itt Dorka, átdobná nekem? Mert nem tudom elküldeni a dvd-t...

Steffi, mivel nem tudok írni privit, ide írom, hogy nagyon köszi, de azért még ráér. Várjuk ki a két hetet, reméljük nem lesz belőle barika, és akkor majd talizunk, ok? Vagy én nyomulok át és akkor megyek Judyhoz is, vagy állatkert, vagy Kopaszi. Esetleg megvárhatjuk a jogsidat is.... :wink: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, és Judy, jobbulást Neked!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprozsó
én nem pépesítettem neki sose.Én rágcsálni adtam neki oda!Ha rágcsálni akarsz neki adni, adhatsz még kiflit neki!
Tejpépet pedig adhatod uzsira vagy sinlacot gyümivel :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zsó!
Nagyon ritka :lol: :lol: :lol: nevem van: Varga Dóra......
Köszi

KépKépKépKép
vdorka3

Andi!
BAch virágtereápia....én használok vagyis szedek cseppeket naponta 4x.Ha jól tudom kineziológus írja fel vagyis találja ki, hogy neked melyik a jó.többet én sem tudok róla.....

Lilluska!
Dobj egy privit ha van időd , hogy mi volt a homeósnál.....
:)

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?