Banana!
Sok boldog szülinapot!
Bár tudom ez most nem olyan lesz, mint az eddigiek!
Borsika!
Hidd el, hogy fogsz majd tudni beszélgetni Bogival a Nagypapájáról. Tapasztalat!!!
Nekem a Nagymamám (Adri Dédije) most augusztusban lesz, hogy 2 éve meghalt.
Adri ismerte és nagyon szerette/szereti!!!!
Dédi nagyon sokat járt hozzánk, míg élt!!!
Amikor anno hazajöttünk a nyaralásból (pont akkor halt meg, mikor mi nyaralni voltunk) Adri első kérdése az volt, hogy mikor jön hozzá a Dédi, mert megígérte Neki, ha hazajövünk majd eljön.
Hát....nagyon nehéz volt, de elmondtam Neki, hogy Dédike nem tud többet jönni, mert felment az égbe.
Hát akkor még két és fél évesen nem nagyon értette, hogy mi az, de azt felfogta, hogy többet nem találkozhat Vele!
Aztán a 3. szülinapján, azt mondta nekem, hogy -Nézd Anya! Virágzik az ibolyám, amit a Déditől kaptam a 2. szülinapomra! Küldött nekem fentről virágot! -
Köpni-nyelni nem tudtam!!!!
És akkor utána beszélgettem Vele. Júniusban, mikor volt a Dédi szülinapja kivittem magammal a temetőbe. (addig nem) Ott is beszélgettünk. És azóta minden ünnepkor meg nem ünnepkor, mikor a temetőbe "vágyom"
Dédikéhez vagy az Anyukámhoz, akkor mindig el kell vinnem magammal, mert Ő is szeret jönni és "beszélgetni" Velük.
Ehhez még az tartozik, hogy én 10 éves voltam, mikor meghalt az Anyukám, úgyhogy Adri Őt abszolút nem ismerte "csak" látta fényképen (amit a pénztárcámban hordok) és megkérdezte, hogy ki Ő. Mondtam neki, hogy Ő az én Anyukám. Erre nagyon elcsodálkozott, mert ugye Ő azt hitte, hogy a Magdi mama (Apukám párja már lassan 20 éve) az én anyukám. És akkor elmondtam Neki, hogy az én Anyukám a Márti mama is az égben lakik.....
És azóta, ha "olyanja van" előveszi a fotóalbumát amiben van kép az Anyukámról meg a Dédikéről is és ad Nekik puszit!
Szóval ezek a dolgok azért olyan meghatóak tudnak lenni...
És képzel, most is ugye 2 hét múlva itt a szülinapja és megint virágzik az ibolya.....
Ancsa-Orsi!
Rendesek vagytok!!! Köszönöm az érdeklődést Adri iránt!
Minden okés, úgy hogy hétfőn mehet oviba!!! Huráááááááá!!!!
És nagyon rendes volt a Doki néni!!! Azt mondta, ha esetleg bármi lenne (bár nem lesz/lehet!! kopkop!!!) nyugodtan hívjam fel!
Úgy hogy óvó néniket is értesítettem, hogy hétfőn már megy "Dumagép"
és nagyon örültek!!
Memme!
Hess rosszkedv és betegség!!! Mi bajotok van? Mind a 4-en betegek vagytok? Influenza vagy mi?
Andi!
Pénteken nagyon szorítok!
De hidd el egy kicsit könnyebb lesz! Balu
Lillus!
De szép az az arany ott a vázában!!!
Én az ablakon nézek ki és csodálom a hóvirágjaimat és a növekvő tulipánjaimat...igaz azoknak még csak a levelei vannak kibújva!!
Aproo!
Ha jól emlékszem te kérdezted az alvást/altatást.
Én ehhez annyit tudok Neked hozzáfűzni, hogy nálunk ez hogy van, mi hogy csináljuk/csináltuk.
Amióta megszülettek "rendszer" van. Legalábbis ami az esti fürdetés-etetés-alvás "rituálénkat" illeti. Mindig este 7 és fél 8 között van/volt a fürdetés utána evés, majd irány a kiságy és alvás. Ez Adrinál is így volt és most Jázminnál is így csináljuk! Este nincs "kecmec"!!!
Ha sirókálás van, akkor sincs ágyból "kivevés", hanem Apa odaül az ágy melleti székre, ujja be a szájába (ettől megnyugszik!) hátsimogatás és kb. 10-15 percen belül már alszik is. Azért Apa ujja, mert egyik sem cumizik/cumizott, sosem kellett neki(k) mindig "kiköpködték". Tudom, hogy Jázmin még csak 7 hetes, de Ő sem "cumipárti", pedig elég rendesen próbálkoztunk vele, hátha....
de inkább Ő is "ujjszopizós" lesz, mint Adri, mert már az öklét próbálgatja a szájába tűrni
Úgy hogy Adri (és Jáz is) ezt szokta meg és sosem ellenkezett este. És most sem. Tudja, hogy vacsi aztán fürdés, irány az ágy, Anya mesél és alvás!
Szóval drukkolok, hogy nálatok is előbb, mint utóbb sikerüljön!!!
Na megyek, mert Adrival ebédelünk, aztán Jáz etetése és végül szundiznom kell már megint
Adrival, mert megígértette velem!
Szép délutánt és estét Mindenkinek!
Este jövök!
Puszi! [/b]