Sziasztok!
NA, lopok 2 percet magamnak, ilyenkor leteszem Levit a szőnyeg végére és amíg idemászik, addig tudok írni.
Bori, É-Balaton, legszebb. Imádom nagyon nagyon, mi is arrafelé, csak kicsit előlrébb, ha tudunk menni. De ezen a nyáron lesz Tihany is. Szép lehetett.
Jesszus, Levi a másik irányba indult...ÉS...már nem esik pofára a csúszós padlón, vége a szép nyugis, egyhelyben ordításoknak.
Veronikusz, tényleg nem nagyon jársz errefelé, vagy csak zugolvasol?
Illetve Durca, Te jutottál még eszembe tegnap este fogmosás közben. Ne, ne kérdezd miért akkor, de akkor.
Merre jársz? Lányok?
Steffi, nagyon édes vagy! barátnődéknek nem kell már? Mindjárt dobok privit.
Orsi, azt hiszem fújhatjuk a holnapot, mert különben elrepít a szél.
Eni, gyere gyorsan haza és mesélj!
Andi, nagyon nagyon lyukas az agyam, de mi lesz holnap? Temetés? Ha az (és még egyszer bocsi, de nem jegyeztem meg múltkor, butabutaén) akkor hidd el, ez egyfajta lezárás, egy kis sorompó, ami után még sokáig nagyon rossz lesz, de már valahogy csendesebben rossz. Nem tudom másképp írni, majd érzed! Szorítok!
Balu fürcsis kép, cuki!!!!
Andi, Dorka, nem akartam félig telített cuccot küldeni, szóval lesz rajta egy pár hirtelen ötlettől vezérelt kiírt film. remélem tetsz majd, ha nem, ne szidjatok nagyon. Ok?
Ugye nyáron lesz majd ilyen partinap, mint amit Steffi mellékelt? nagyon szuper lehetett!
Tünde, köcc az infókat!
Reni, igen húst hússal!
Kriszta, jó vezetést!
Tenci, jó hogy jöttél, képek?
Még lett volna, de már rángatja a pizsigatyót az úr...