Új privát üzeneted érkezett!

Dóri
Gratiulálunk és jó egészséget, meg sok tejecskét kívánunk!

Eni
Holnapra csak pozitív energiák!+++++++++++++++++++++

Köszönjük mégegyszer a köszöntéseket.

Heni
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bocsi, természetesen gratulálunk! Csak Matyi is beleütött.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni!
A nosztalgia jegyében:

Eni-beni még kicsi, Eni hosszú hajjal és egy gyerekkel ezelőtt :lol:
Kép

Vali híres mákos sütije
Kép

Kicsi Martin
Kép

Kicsi Micu
] Kép

Össznépi
Kép

Össznépi2
Kép

Remélem senki részéről nincs harag a képek miatt!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kicsi Ádi lemaradt
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, ja dejó!! milyen kár, h ilyenkor még nem ismertelek titeket. De sebaj, idén lesz ilyen össznépi tali, ugye???
milyen szépen sütött a nap.
snooopy

Isten hozott Donát baba!Ügyesek vagytok!Sokt tejcsit és boldog pillanatot!!

Eni!
valójában Miattatok jöttem egy pillanatra!!
Nagyon Veletek vagyok/leszek holnap IS!!!!!!!!!!Nagyon várunk a hírekkel és mindennnek jól kell alakulnia :!: :!: :!: :!: Másképp nem lehet :!: :!: :!: Erősek vagytok......
CSütörtökön landol a csomag :)

Steffi...!
Fotók klasszak :lol: :lol: :lol: . enyém gyerek is kidőlt 10 perce.Nem szokott ilyet csinálni, szokta bírni 8-ig legalább.Ti jutottatok róla eszembe... :lol: :lol: Ilyenkor korábban kel reggel vagy nem???

Jövök ha lesz időm

KépKépKépKép
vdorka3

Dóri!
sok boldogságot! sok tejecskét!!! Gratulálunk Donáthoz!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
Nekem mindkettő K.O-ban nyomja negyed 7óta. Ma 7kor keltünk, de jó volt így, aludtak 13órát, azért az nem rossz... Szerintem tavaszi fáradtság...

Orsi!
Idén is lesz biztos! Remélem már legkésőbb nyártól én is eljutok mindenhova :lol: Gépet meg mindig viszem magammal :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steff, mikor is lesz a vizsga? drukkolok!
snooopy

Dóri,
Isten hozta Donát babát!!! gratulálunk az egész családnak!! sok boldogságot, egészséget, dőljön a tejcsi!!

fotók meg szuperek..!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Aproo!
Most nézem, milyen babakocsi kell neked? Nekem van egy esernyőre csukható, kb 5x használtuk, most a barátnőmnél volt kölcsön, de ha érdekel neked is szivesen kölcsönzöm, hogy ne kelljen újat venni. Gondold át, ha érdekel, beszéljünk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Orsi!
Ápr. 2. hetének első napjaiban :lol: Majd úgyis írok...

Eni!
Nektek tényle millió drukk, jajj nagyon gondolok rátok reggel!++++++

Zsu!
Hívtalak ma (is)... Holnap ismét próbálkozom...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni
holnapra nagy drukk!!
sokat gondolok rátok!!!

Steffi
jók a képek

emano/Andi
KépKép
emano

Eni,
drukk holnapra. És gyere mesélj majd, hogy mi a helyzet!!!

Andi,
hogy vagy?

Steffi,
nagyon jók ezek a képek!!! Na majd idén már én is eljutok ;) (most már azért Anna is jobban bírja mint ősszel)

Megyek vasalni :roll:
Jóéjt!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

DÓRI!-GRATULÁLUNK DONÁT BABÁHOZ,SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!

És utólag Boldog másodikat MATYINAK!
Heninek is Boldog névnapot!

STEFF-ilyet lemersz írni,13órát????és egybe???? :wink: :lol: de jóóóóó neked!!!-Martin napközben nem is alszik???Mirci is ilyen jó alvó?Akkor te fitt kismami vagy-képek tök jók bizti jó volt bandázni-de te hol vagy?????

Orsi-Koli nagyon édes a képeken,nekem is Mikey ennyi idősen folyamatosan engedte a húszas damilt,szinte minden képen neki is a nyakába lógott a nyálfogó :lol: :lol: :lol:

Dorkaképek :lol: :lol: nagyon vagi Berke,Letti meg tök csajos-és a szemöldök......... :lol:

Eni-akkor innen is drukk holnapra-nemértettem miért is mentek de láttam leírtad-köszi
nekünk is ilyen tricikli!!! :wink: habár tavaly kapta szülinapra még nem tudta használni ill használta mint a motrot,de mostmár eléri a pedált és próbálkozik....csakmég lassú a tempó,és néha átvált motorhajtásra :lol:

Gyuzsó-jólvagytok???Mica érzékeli a változást???nemmész hétfőn dokihoz?

Zsó-tehát nem lesz vega a fiad!!!tudja már most mi a jóóóó,és a cipők minden játéknál többet érnek... :lol: :lol: kulcscsomót nem szereti???

Valentina-Viktor is milyen nagy már!!!bilizéssel ti hogy álltok???ill ültök :wink: :lol: :lol:

Timi-Adri jól van??Jázminkiscsajunk???és te???-tudom éjszaka jössz!!!!ilyenkor alszol.....apa meg fürdeti a csajokat..... :wink: :wink:

CBrigi-veletek minden ok??pocaklakó??Petya??-dolgozol még???vagy vizsgázol??

Ancsa!-talán megettél egy egész doboz bon bont???jobb kedved lett???? :wink:

Renáta!-kedved???

ZSófesz merre vagy???
Judy-Anna kiskertész.....konyhakert is lesz???

Veronikusz-nemnagyon láttalak-mi van???aktívabb szoktál lenni.... :wink:

Mi megvagyunk Mikey ördög,Benedek kiképzés alatt-alkalmazkodik,én meg néha kiakadok de ennyi belefér :lol: :lol: ha sok a két gyerkőc akkor anyu v anyós-de tényleg nagyon jó hogy vannak nekem.... :lol: :lol:

na lépek mert most alszanak a fiúk,de a Miki vár....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Dóri!
Hatalmas gratula tőlünk is! Sok boldogságot Donát babával!

Pocisok!
Ki a következő? :lol:

Heni!
Boldog névnapot!

Matyinak pedig boldog szülinapot!

Eni!
Holnap drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!

Én holnap megyek vezetni először három év után. Mindenki meneküljön!!!

Zsófi!
Levi jól nyomja. :lol: Lehet, hoy Petinek is ez kellene? Mert a papik nem annyira mennek. Vasárnap a mi húslevesünkből kapott, jó nem sóztam annyira, mondván azt utólag is lehet, azt elég jól megette répával, krumplival, miután rájöttem, hogy naggyon hígan szereti.

Kép
Kép
kriszta36

Dóri!!!
Nagyon nagy gratula Nektek!Sok sok boldogságot! és sok sok tejecskét Donát babának!!
Várjuk a képeket!!!

Eni,
Nagyon drukkolunk Nektek!!!

Orsi
már akartam írni! :oops:
Hogy nagyon köszi, és ez csak természetes!
Nagyon édea nagyfiad!! Annyit nőt!!

Steffi,
jók a képek!!

Kriszta,
merre mész?

:wink:

Etenci
De jó hogy jöttél!!!
nem, végül milka noisettet ettem, hát nem sok maradt belőle!
Az tök jó, ha van segítség!

Veronikusz,
merre vagy? Minden rendben????

Zsófi,
merre vagy?

ancsaboszi

Kicsit elkéstem, mert bamba vagyok :oops: de Boldog Névnapot!!!

Sok Boldogságot Donáthoz! Gratulálunk és sok tejcsit kívánunk!

Zsó
Alváshoz én is. Iván 1 hete alussza át az éjszakát, szal ne aggódj, Levinél ez még tök normális :wink:
Én gyerek meg tök vega :lol: A húst általában kipöcköli :roll:

Tünde
Hát.... Én nem tennék hordozót a chicco ct 0.5-ömbe. Pusztán azért, mert elég keskeny, ha bele is fér, amit valahogy nem tudok elképzelni, mivel nincs karfa, meg semmi, én nem érezném biztonságban. Meg azért elég sokáig nem méret. Iván 8 hós volt, mikor vettük, de lehet, hogy 9 :roll: Mindenesetre nagyon neccesen volt még jó neki. Szegény lötyögött és csúszkált benne. De te tudod :wink:

Tenci
Olyan jó néha rólad is olvasni :D Kedvem hullámzó, de inkább áááááááááá. Remélem ha jön a jobb idő, amit valahogy nem tudok elképzelni :roll: , akkor javul majd ez is :wink:

Eni
Drukk holnapra!!!! Bazi jól nézel ki a képen, amit Steffi rakott fel :wink:

Remélem idén én is eljutok, nem úgy mint tavaly :roll: Nyomorult 1-es villamos :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Mondom, hogy bamba vagyok :oops: :oops: :oops: Szóval Boldog Névnapot Heni!

Kriszta
Anyósod ajánlotta nekem Dr.Nyéky Boldizsárt. AZt mondja jan.1-től a Kútvölgyiben is van. Minden érdekel! Találkoztál vele? AHogy anyósod mesélte szimpinek tűnt. Mondjuk találtam róla egy képet az RTL honlapon, vagy 5 éves lehet és nem tűnt 30-as pasasnak. Anyósod mintha ilyesmit említet volna....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Először is az elmaradásom....

Henianya :lol: - Kristófbaba :lol: sok boldog névnapot nektek!

Ancsa-Heni!

Küldtem Nektek ímélt!

Dóri!

Isten hozta Donátot!!! Sok boldogságot az egész Családnak!
Nagyon ügyesek vagytok Dóri!!! :wink:

Eni!

Drukk holnapra!!! Biztos minden rendben lesz majd!!!!!

Tenci!

Szia Csajos! :wink: Adri nagyjából rendben. Holnap megyünk vissza doki nénihez! Remélem Adri mehet már jövő héten oviba!
Jázmin eszik-alszik :wink: .....néhanéha sirókál! De ennyi belefér!! Tényleg nagyon jó baba!!!!

CukorBrigi!

Biztos mire kell, meg lesz majd Kisöcsi neve!!! :lol:
Kinél mik a favoritok? Mármint Neked és Apjuknak mik teccenek? :wink: Vagy még ennyire sem gondolkodtatok előre?

Steff!

Képek tök jók!!! :lol: :lol: Végre egy kis melegség...legalább a monitoromon!!! :lol: :wink:
És Te egy szuper Csaj vagy!!!!! :wink: 8)

Renáta!

Mea culpa!!!! :roll: :oops: De holnap már tényleg írom a privit!!
Ma házimunkáztam :twisted: :lol: mosásvasalástakarításfőzés!!! Na de honap....!!!! holnapra már nem maradt semmi melóm!!! Úgy hogy nyomulok privire és írok!!!! A fejemben már megvan a szöveg!!! :lol: 8) :wink:

Na lányok!

Lássatok csodát, de ma a tyúkokkal :lol: :lol: megyek aludni, mert holnap Adrit viszem/visszük vissza kontrolra! Úgy hogy korán kell kelnünk!!! Én mondjuk egyébként is korán kelek 5- fél 6 felé etetni Jázmint, de.....holnap nem lesz időm visszafeküdni és aludni még a köv. etetésig!!! (9-ig) :lol:

Úgy hogy jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!!!! :wink:

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Csajok!

Nem volt netem és már elvonási tüneteim voltak. :o

Heni: Nagyon Boldog névnapot!

Dóri: GRATULÁLUNK DONÁT BABÁHOZ,SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK

Tenci: Billi? Na ez jó kérdés. Sajnos egyenlőre csak játszana vele ezért elraktam, ha jön a jó idő akkor megpróbálkozunk vele :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Éa ti billiztek már? Vagy csak ti is próbálgatjátok?

MINDEN KÉP NAGYON JÓ.

Megyek elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Dóri,
én is gratulálok szeretettel, hej de mennék két nap múlva megint utánad :)

Matyi, Heni, Kristóf, boldog névnapokat Nektek!

Eni,
én is gondolok Rátok holnap, ügyesen, mint eddig!

Reni,
Tom Jones Vida poén, én csak lenyúltam :oops: :)

Kép
Kép
paklincs

Steffi
Tudtam, hogy vki írt Zsolti korával kapcs, de elfelejtettem ki :oops: De most visszakerestem! Szóval azokon a képeken 29 volt. De ő is sokat öregedett 3 év alatt :lol: Nézegettem, milyen pici volt a pocakom! Ezek májusi képek. Most március van, de ugyanekkora a pocim :shock: Nem most nagy, tudom, akkor volt nagyon pici. Fura is, hogy már most "útban bír lenni" :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
Én voltam, már kezdtem azt hinni, hogy jól 'belenyúltam' valamibe. Hát nagyon fiatalos akkor is, jó neki! Dobjál pocis képet!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Matyinak sok boldog másodikat!!!!!
Heninak és Kristófnak meg sok boldog születésnapot kívánunk!!!

én is tyúkokkal mentem aludni, no azokkal is keltem.. :wink:
mi leszünk a következők, de arra még picit várni kell.. :lol:
csütörtököt szkippeljük, itt a teljes famili, babázás ezerrel, csak a lakás marad rám (és tegnap még újságot is olvastam! :lol: )

Steffi, hívlak én is ma, ne haragudj.... a telefon felvétele lyukas pont nálam... :shock:
az alvásotokhoz meg nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

mi nem megyünk hétfőn dokihoz, talán szerdán Apával, hadd lássa ő is a porontyát :wink: hátha közben meg is fordult már.... :lol:

Eni,
gondolunk Rátok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
Értem jön az ember, bedobjuk Petit a hordozójában, aztán valószínűleg Óbudára. Elvileg most úgy van, hogy rutint hanyagoljuk, amennyire lehet, inkább útvonalakat megyünk, amerre járnom kellene, és azokat begyakoroljuk. Hogy mi lesz ebből!? :roll: Rajtam van a para rendesen.

Reni!
Írok privit.

Kép
Kép
kriszta36

Eni
megy a drukk!!!Veled vagyok lelkiekben!!

Judy
hogy hogy vagyoK???
elvagyok....
félek a péntektől....

Banana
hogy vagy??

Steffi
meggyógyultatok??

Kriszta
ügyi legyél :lol:

borzalmas idő van, iszonyatosan fúj a szél!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jóreggelt,

ma végre alhattam volna, de 6kor kinyílt a szemem és nem bírtam ágyban maradni f 7nél tovább. K csak 7kor kelt.

Annyira édes ez a gyerek, elvan magában és hagyja anyát fórumozni... :lol:

Tenci, köszi a dicséretet. A nyálfolyás 3 hós kora óta megvan...mikor lesz má vége??

Eni, gondolok rátok!

Tigrincs, Adrival mi volt, mehet oviba?

ezt elkiabáltam..mennem kell, mert nyaggat
snooopy

csak gyorsba

BANANA BOLDOG SZÜLINAPOT-de jóóó hogy van iwiwem.....

jövök még....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

köszi eTenci :lol:
Banana boldog születésnapot!!!

emano/Andi
KépKép
emano

BABANA, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
snooopy

Eni,
Drukk megy!!

Matyinak utólag is boldog szülinapot!!
Adri, esetleg egy-két képecske a szülinaposról ha belefér az idődbe? :wink:

Heni,
Boldog Névnapot Kívánok!!!

AproZsó,
hú nagyon szép volt a Balaton. Jó idő is volt szerencsére (azért is maradtunk 2 nappal tovább), és hiába lekopott még kicsit, meg még fakó, szürke, azért már éledezik a táj, ezt olyan jó látni. Először láttam idén színes pillangót, meg a madárcsicsergés is jó erős már.. :wink: Igazából tegnap volt a legjobb idő, lehet, ma már annyira meleg van ott, hogy mezítláb is lehetne sétálgatni. Mindenesetre, amit terveztem, véghezvittük: sütögettünk husit a szabadban, sétáltunk egy nagyot a a hegyen mögöttünk, megnéztük a strandot, és bejártuk az új szőlőt (apósék elcserélték a régit egy rövidebb de szélesebb szakaszra… (hehehe, majd, ha megadják az engedélyt az építkezésre, kiderül, hogy így többet ér).
Bogi először kicsit nyűgösködött, gondolom a szokatlan környezet (nem ismerte meg tavalyról, pedig sokat volt), de aztán a friss levegő megtette hatását. Mág most is húzza a lóbőrt :lol:
Bogi is papucs és cipőmániás, tisztára nyalja a talpakat, nekem kevesebb a munkám.. :lol:

De édi ez az össznépi baba-kép, milyen cukik! Mikor talizunk?

tegnaptól visszaolvastam :D :oops: a többit majd mindjárt.
Vendég

Banana,
hogy vagytok mostanában?
Vendég

Banana!
Boldog szülinapot!!!

Hogy vagy?

Peti is papucsmániás. Állandóan belóg a fürdőszobába és mindenféle tiltott dolgokat művel, pl papucsot rág. De a múltkor lefolyót szerelt.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Donát Baba, Isten hozott! Sok boldogságot a család minden tagjának!

Zsó, nekünk Ponee xs, de a szomszédnak ct 0.5 Ezért a sok infó. fekvős babakocsinak Pierre carden volt, de mindkétszer alig vártam, hogy lecseréljem a kisebbre, könnyebbre. (tolhatóság, stb miatt) De az is elég jó volt azért, szidni nem tudom. Csak nagy.
Csak most gondolkozok rajta, hogy ct 0.5re váltanék, az esernyős, de az sem az a mini esernyős... szóval nem biztos, hogy érdemes. Lehet, hogy venni kéne egy egyszerű, kosár nélküli szaladós esernyőset. Villő azért már sétál, meg alig kell a babakocsi.

mtunde

Banana!
Boldog-boldog szülinapot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci,
milyen néven vagy fenn iwiwen?
Ja amúgy a Balcsira lefutás elmaradt… sőt anyós főztjének köszönhetően fél kilót híztam is a 4 nap alatt..pedig visszafogtam magam.. :oops:
Beneüvegben vizet ivó Mikey! :lol: Amúgy hogy érted, hogy betörés alatt van Bene, vagy hogy is mondtad, kiképzés alatt? :lol: :lol: :lol: Mikey hogy viszonyul hozzá?

Reni,
dokileírások :lol:
1. valszeg Valent,
4. szerintem is Szabó doki.
Színre nem igazán tetszős rucik: nálam is van pár ilyen, de almaevéshez, letejcizéshez tökéletesen megteszi.. Akkor már tetszik is.. :lol: Most is kaptunk pár nacit, a szomszédtól, hát mind olyan nejlonos hatású puha bolyhos, itthon a kövön kúszni-mászni tökéletes.

MSE,
hogy sikerült a vasárnapi challenge-day? :lol: Találtál partnert? Bocsi, sajnálom, hogy ezt kihagytam, de majd legközelebb. Ha más nem, augusztus 20-a környékén lehetne egy vízben-futós-kidőlő-fák-elől-ugrálós sportnapunk, hm? :lol: De április végén is mindig ilyen zima idő van, meg július második hetében is jégeső szokott esni az edericsi strandon, gyertek le, jó buli!!! :wink: :lol:

Ancsa,
Bogit is múltkor talpig rózsaszínben fiúcskának nézte egy bácsi.. :shock: legalább nem mindegyik öreg ilyen konzervatív a színeket illetően. (Volt, hogy banyák beszóltak már, ha lány, miért van kékben és zöldben….???? :evil: )

Viktor tükörpuszis kép!
:lol: :lol:
Vendég

Tünde,
de jó nektek, wellnesskedőknek, nemsokára utaztok. irigykedem, csináljatok majd sok képet, hogy csorgathassuk a nyálunk! :wink:

Andi
hogy vagy? Öcséd? Balunak sok puszkó!

Judy
Anna parancsnok nagyon édi! :)

Apróó,
Te egy számtekzseni vagy! Hogy tudtad átmásolni RR-t?
De tényleg külsőre is motiválja az embert (én mindig a combját/hasát nézem torna közben, a fejét nem is, mert kicsit beszédhibás és az zavar :lol: )

Eni
Hasselhoff Benci! :D

Dorka
Letykónak sok puszka a talpára, kezecskéjére!

Lilluska,
játszóból kinéző Bogi!! :lol: Mint kis manó!! :lol: Másik két „nagy” is csoda helyes! Büszke lehetsz rájuk!
Vendég

Bori
nem vagyunk jól ill. lelkileg nem amúgy nagyjából oké....
Balcsin hol voltatok????

Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

ja és ezt várom már de nagyon!!a tavaszt és a jóidőt!!!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Anna,
sok szülinapos puszi, hát ez nem egy boldog időszak, de kívánom, hogy jövő ilyenkorra már sokkal boldogabb legyen.
Lehet, hogy csúnya dolog, de sokszor, mikor apósom Bogival játszik, az jut eszembe, hogy milyen nagy kár, hogy a másik nagypapáját nem ismerhette :( Próbálom majd azt átadni, amit én tőle tanultam, de nem tudom leszek-e olyan jó.. Remélem, majd mikor odajutunk, hogy kérdeznek, és mesélünk nekik apukáinkról, már tudunk majd mesélni, felszabadultan és mosolyogva. Egyelőre nehéz elképzelnem, de remélem.

Andi,
Te hogy vagy ezzel?

Na megyek, felköltöm a kiscsajt, mert már túlzásba viszi, aztán majd itt rajcsúrozik nekem egész délelőt..
Vendég

Andi,
Baluképek nagyon jók! Nagykádban fürdés! :D Majd ha együtt pancsoltok a strandon, virágok nőnek mindenütt, jobb lesz a lelkivilágod, remélem. Van kedved egy palatinushoz a kölkökkel a nyáron? Vagy margitszigeti állatkert-nézés?
Balatonedericsre járunk, Badacsonyhoz, Tapolcához, Keszthelyhez van közel. (Kb ezek között). Kis borpince a hegyoldalban, a külső része átalakítva, hogy aludni is lehessen benne, budi, semmi luxus :lol: De a panoráma csúcs!
Vendég

Bori
délután írok mailt, ok?

emano/Andi
KépKép
emano

Bori, de örülök, h jól sikerült a kiruccanás. én is úgy mennék már vlhova..és igen, Andi várom már nagyon a tavaszt én is!!

K beült az szg.asztal alá, és húzza hátulról a billentyűzet kábelét. :lol: én meg egyik kezemmel fogom, h nehogy lehúzza másikkal meg pötyögök... :lol: :lol:
snooopy

Andi,
oké várom a mailt!

Orsi,
kitartást a pötyögéshez és a húzkodáshoz! :lol: És a tavaszváráshoz is, mindjárt itt van teljes erővel! :lol:

Bele is húzok, mert engem is sürget a tavsz, nyomok még egy tornát, még mindig alszik a KisPucér. Kivettem a 2,5 évvel ezelőtt hordott nacimat (lagzinkon volt rajtam, először és utoljára), hogy motiváljon, jó lenne beleférni most nyáron... :roll:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:38-kor.
Vendég

Sziasztok!

NA, lopok 2 percet magamnak, ilyenkor leteszem Levit a szőnyeg végére és amíg idemászik, addig tudok írni. :oops: :lol:

Bori, É-Balaton, legszebb. Imádom nagyon nagyon, mi is arrafelé, csak kicsit előlrébb, ha tudunk menni. De ezen a nyáron lesz Tihany is. Szép lehetett.

Jesszus, Levi a másik irányba indult...ÉS...már nem esik pofára a csúszós padlón, vége a szép nyugis, egyhelyben ordításoknak.
:lol: :lol:

Veronikusz, tényleg nem nagyon jársz errefelé, vagy csak zugolvasol?
Illetve Durca, Te jutottál még eszembe tegnap este fogmosás közben. Ne, ne kérdezd miért akkor, de akkor. :D Merre jársz? Lányok?

Steffi, nagyon édes vagy! barátnődéknek nem kell már? Mindjárt dobok privit.

Orsi, azt hiszem fújhatjuk a holnapot, mert különben elrepít a szél.

Eni, gyere gyorsan haza és mesélj!

Andi, nagyon nagyon lyukas az agyam, de mi lesz holnap? Temetés? Ha az (és még egyszer bocsi, de nem jegyeztem meg múltkor, butabutaén) akkor hidd el, ez egyfajta lezárás, egy kis sorompó, ami után még sokáig nagyon rossz lesz, de már valahogy csendesebben rossz. Nem tudom másképp írni, majd érzed! Szorítok!
Balu fürcsis kép, cuki!!!!

Andi, Dorka, nem akartam félig telített cuccot küldeni, szóval lesz rajta egy pár hirtelen ötlettől vezérelt kiírt film. remélem tetsz majd, ha nem, ne szidjatok nagyon. Ok? :oops:

Ugye nyáron lesz majd ilyen partinap, mint amit Steffi mellékelt? nagyon szuper lehetett!

Tünde, köcc az infókat!

Reni, igen húst hússal!

Kriszta, jó vezetést!

Tenci, jó hogy jöttél, képek?

Még lett volna, de már rángatja a pizsigatyót az úr...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

AproZSó
pénteken 11-kor lesz a temetés, de nagyon félek tőle, nem tudom miért...

2 napja megint rosszul vagyok nagyon lelkileg, fáj, hogy nem tudok kit felhívni és beszélgetni....folyamatosan csak bőgök...

már feladtad a filmeket??csak hogy figyeljem a postaládát :lol:

Eni
+++++gondolok nagyon rátok

Lilluska
köszi :lol: gyönyörűek voltak az orhideák és a gyerkők is!!!

Durca???Borsa?? és a többiek merre vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

[color=red] Donát! Isten hozott itt kint! Puszi nektek, sok-sok tejcit és nagyon szép életet![/color]

Tegnap mielőtt bejöttem olvasni, mosogattam
(vasárnaptól tegnapig nem volt netünk) arra gondoltam, hogy milyen messze van az a 24-e. megnyitottam a topicot és tessék. :) :)

Anna és Balu gyönyörűek.

Tenci, jó ez a "kiképzés" duma.

Mi betegen, utálok mindent, le akarok feküdni, csend legyen.

Majd jövök.

Kép

Kép

Kép
memme

Andi! Hívj fel nyugodtan!!!

Puszi

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?