Rodi, majd csinálok is új vonalzót, de én szerdán léptem a 7. hétbe... szerintem te "egyszerűen" 6 hetes és 1 napos vagy (6+1), akkor én meg 7 hetes és 1 napos (7+1)! Szerintem legalább is így számolják és nem úgy, h. ha betöltötted mondjuk a 30. életéved, akkor már a 31-ben vagy! De ha vki jobban tudja, akkor segíthet
Nem, én is csak láttam, ahogy ver a szívecskéje... mondta Sz ügynök, h. ráteheti a hangot, de... mintha vmi olyasmit mondott volna, h. zavarhatja a nagy zaj (Doppler) a kicsit...?
Köszi, én 3x1 MagneB6-ot eszem, mivel elfogyott a CaMg tablettám, vettem Kal-Mag-ot, de egyszerűen nem bírom meginni, már ha ránézek is hányni tudnék
ez van! Majd pótlom máshogyan!
Képet, lehet csak holnap teszem fel...kissé elgyötört vagyok, mert sajna a fini hibiszkusztea nem tetszett a gyomromnak, úh. azóta kicsit émelygősen vagyok megint! Csak gondoltam benézek, mi itt a nagy helyzet!
Figyu Lányok, legyetek szívesek elgondolkodni lassan azon, h. ki szeretné átvenni a táblit! Tudjátok, Lukácsnénak és nekem is szerencsét hozott... nem venném el mástól a lehetőséget
Nem áll szándékomban eltűnni, csak ahogy itt ücsörgök és nyomom a gyomrom, hát nem egy kellemes érzés, meg hát mivel már én is a babások táborát erősítem és egy idő után nem akarlak benneteket "terhes gondokkal" fárasztani, valszín kevesebbet jövök majd, ahogy eddig mindegyik kismami így tette... én sem hiszem, h. kivétel lennék! De persze mindenkire kíváncsi vagyok továbbra is!!! Meg aztán lehet, ezt csak most gondolom így, aztán majd le sem tudtok rázni
Marianna, köszike
Szóval ezt akkor elvileg a 12. héten mindenhol elvégzik? Mert ugye és fehérvári vagyok és emiatt nem szívesen mennék se Budára, se Pestre
Bár az jól hangzik, h. szinte azonnali az eredmény!
De majd megmondja a doki v. a védőnő, h. itt hogy mennek a dolgok!
Szitababa, üdv. nálunk! A gyakorlottak majd leírják, h. milyen vizsgálatok vannak, de szinte mind délelőtt és ha időben mégy, akkor hamar végzel is!