Új privát üzeneted érkezett!

Rodi, gratula a petezsákhoz! :-D

Pancsi, persze túlzol :-D, szerintem inkább Te vagy közvetlen. :-D

Sajti veled mi hír?

Blacska, hajrá vasárnapi pozitív teszt!

Macs, Nava, drukk holnapra!! gyertek majd a beszámolóval!

Lukácsné, gratula Hannához! engem nem zavar a beszámoló, sőt... :-)

Kubu, Marci nagyon édes, már el is képzeltem ahogy majd tanítja a kistesót szekrényt mászni! :-D

Csucsu, remélem mielőbb meglesz végre az a fránya hsg, lennél már túl rajta.

Avarka, kitartást, jó, hogy biztató hírt kaptál.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lukácsné, először is gratula a kiscsajhoz!!! :D Hanna gyönyörű név, nekem is tetszik, de nyúlom le :wink: Amúgy kislányt vártatok vagy fiúcskát vagy (a diplomatikus válasz) mindegy csak egészséges legyen?! :D
Tudo, h. nem jó a feketetea, tisztában vagyok vele, eddig nem is ittam, csak arra bírok ránézni sajnos :( Ha kicsit jobb lesz a gyomrom, akkor vissztérek a gyümiteákhoz!!! Amúgy nem sokáig hagyom benne a filtert és 1,2 l vízhez teszek 1-et, nagyon rövid ideig... :oops: De azért köszi, h. figyelmeztetsz!

Pepi, üdv. itt nálunk... hát igen, nehéz megjósolni, kinek meddig tart, ill. egyáltalán mikor kezdődik a "buli", de szerintem sokan vagyunk, akiknek kevesebb mint 1 éven belül az első konzultációtól már baba van a pocakjában! Úgyhogy nem elkeseredni, mert ha elkezdődik, akkor hipp-hopp megtörténik a csoda, csak pozitívan kell hozzáállni, amennyire csak lehet!
Őszintén szólva mi nem adtunk még semmit és abszolút nem éreztem magam megkülönböztetve emiatt... a szurikra épp eleget fizettünk így is, viszont holnap, ha elbocsátanak minket, akkor azért megháláljuk :wink: :lol:

Avarka, nade szupi hírek!!! Akkor te sem kispályázol a szurikkal... de K ügynök tudja, mit csinál!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!

Valaki meg tudná mondani, hol lehet kapni olyan méhpempőt, amit nem mézbe kevernek?

köszi
kalmanka

Sziasztok lányok mire végigolvastam az másfél óra volt.

Ibici en nem rakok a tetejére sajtot, hanem csak tejfölt. Így is nagy energia bomba. Remélem már a lánykád jól van. De azért még maradj hétfőn otthon a vv miatt. Hisz ez neked nagyon fontos.
Az orvosodtol kérhetsz igazolást, és fénymásold le a fönököddel meg írasd alá akkor bizti hogy nem lesz baj. De remélem neked rendesebb a fönököd, mert itt általába kiakadnak tőle. Nekem is van egy lányom és megis minden vizsgálatot meg kellett csinálni, sőt aszem évente le is járnak.

Benni mind a 4 és hány sejtes allapotban voltak? Láttad őket? És ha megkérdezhetem, te kérted hogy mind legyen? Tessék sűrübben jönni!!!! Tudom hogy most pihizel, na de utána.

Kispatak ezek tök jó hirek hogy nincs semmi gebasz. Egyébként melyik klinikára jársz?? Lehet hogy írtad, de szita vagyok.

Macs hát ez olyan jó érzés, ugymond felemelő. Ez a nyanya felháboritó amit művel. És a férjed nem tesz semmit? Neked most nyugalomra van szükséged, és nem erre. Nincs más gyereke a férjeden kívül? Szegény jó meg vagy álldva vele. Remélem ma jó híreket kapsz, de azért készülj fel a kettő lakóra. Majd csak megbirkózól vele. Azért egy pár sor ereéig ugorj be. Én várni foglak. Persze ha tudsz.

Vaya jó a vonalzód nagyon. Hát téged meg betegként kezelnek? Anyosodnak fura elképzelése van a terhességről. Azért kívánom hogy szép róka mentes napok következzenek. Találtál dokkert látom. Védőnő? Van már?

Cindi néha nem vagyok képben, de tuti akkor te leszel a következő kismamink. Sok sikert drukkolok mega gigát neked holnapra, és majd gyere a hírekkel.

Kubus szegénykém leszívják az energiádat. Én azért sokat gondolok rád. Tudom nem tudsz minden nap jönni. Hát Marcid nagyon vagány fiú. Mindig az jut eszembe hogy csuriba a kis keze egész nap. Ez a kép, nagyon ott van, látom rendezi a popsitörlőt. Majd biztos igy rendezi hugicát is.
Anyós Berlinben él, de most juniusra is jön esküvő lesz a rokonságban. Hát gondoltam hogy május juniusban egyszerüen bejelentjük, remélem nem fog kombinálni. De ez a dagi boka csak kegyes hazugság volt.

Kép
Kép
pancsi76

Kalmanka üdv itt. Én nem tudom hogy lehet e csak a pempőt kapni. Mert az olyan kevés por hogy valamivel keveri hogy adagolható legyen. Aszem még kapszulába láttam. Érzékeny vagy a mézre??

Blacska hétfőn mész? Hát mega giga drukkok tényleg jo ha tesztelsz. De szerintem ha egy csikos akkor is magadba le tudod otthon rendezni, és nem ott akadsz ki. Persze nem rólad beszélek, csak én magamról hogy én így gondoltam. Neked két csikos lesz!!!!!!! De egyébként így is izgul az ember. Szorítok.

Rodina mint ahogy én láttam az UH képet, és mondtam is hogy gyönyörű. Már látszik a babó. Nagyon boldogok vagyunk Laci is úgy örült hogy jó haladnak az ügyeid. Csak tudom mi van benned, már többször megégetted magad most vigyázol, de tényleg nem történhet semmi. Nehéz elhinni hogy igaz!! De igaz!!

Kép
Kép
pancsi76

Nava drukk a mai naphoz gyere majd és mesélj. Ha lesz időd átírod hogy sikerült, és hogy április 2 lesz a petezsák kukucs?
Látod lekoppintottalak teljesen. Hát még jó hogy rájöttél a hagyma dologra, legalább kikerülöd. Bár én az öblítöt sem birtam a ruhákon.

Lukácsné de jó egy kis punciska, és a neve gyönyörű. Jó választás. Én örülök ha valaki sokat ír, mert ebből jobban megismerni őt. Néztem is hogy mi történt Lukácsnével? Ilyen bőbeszédű. Ha már vége a munkának kötelező mindig írnod!!!
És szerintem senkinek nincs rossz érzése ezzel kapcsolatban.

Avarka látod minden jóra fordul. Én is nehezen vagyok stimulálható, és elözőleg csak 1db tüsző lett pedig akkor is ló adag volt. Most meg mega giga ló adag és három lett abbol 2 termékenyült meg, és most úgí néz ki meg is tapadt. Neked is sok sikert, ne streszelj. És gyere sürűbben

Kép
Kép
pancsi76

Titi mindig sz..ik a kutya valamit? Ülőidegzsába? És mik a tünetei?

Pepi üdv itt nálunk mihamarabbi pocaknövesztést neked

Angyal hogy van a fogad? Látom kivették a varratot. Neked is elég rögös az út, de nemsoká minden simán megy.

Csucsu hát akkor április 1 bolondok napján a HSG? Nekem a 3 napi hormonom ha érdekel elküldöm hogy milyen priviben. Bár nekem a 22 napi kicsit alacsony a progi szint.

Makó hol vagy?? Rég voltál.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lányok!

Ugye lehet még jelentkezni a "klubba"?
Az az igazság, hogy már régóta olvasgatlak benneteket, és most bizony elkelne nekem is egy kis drukk! Holnap lesz életem első (es remélem utolsó, sikeres) inszeme a BMC-ben! :oops:
Az első stimulációnal túl jók voltunk az inszemhez: 7 jó nagy érett tüsző lett, aminek lombiknál ujjongtunk volna, de így sajnos csak fogigátlót meg még egy hónap várakozást jelentett :(
Na de ez már a múlt!
Holnap viszont... hááát nagggyon izgulok!
judit0713

Judit üdv itt jó helyen vagy. Kihez jársz? Nagyon drukkolok neked holnap. Nekem nem volt soha insemem, de majd jönnek a csajok és mesélnek. Nem értem miért nem csinálnak ilyenkor lombikot hagyják veszni azt a tök jó tüszikéket, ök tudják hogy miért.
Szóval gyere holnap és mesélj mi volt. Nekem sajna mennem kell

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

judit0713!Szia!Üdv itt köztünk!
hajrá inszem én is inszemes vagyok csak most parkolópályán...
drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pepi!Szia neked is!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok!!

Pancsikám!!
Tényleg,bolondok napja.... :lol: :lol: Hát akkor az az Én napom,csak jó hírt kaphatok. :D :D Jól vagy????Pocakosan teccik menni nyarlani. :lol: :lol: :lol: Örülök Nektek nagyon.Kiváncsi vagyok hányan vannak.Maradsz táppénzen??Jöhet a pü.

Judit!!
Szia!!Jó helyen vagy,szuper csapattal. :D Holnaphoz egy kalappal.

Sting!!
Jól vagy??Ti mikor is kezdtek legközelebb??

Zsuzsó!!
Jövőhéten nem úszom meg,de jó lett volna ma túllenni rajta,de sebaj,már nem csüggedek. :D

Tényleg ha megvan a HSG-m,ugye annak egyből tudom az eredményét??Utána mikor kell visszamenni Szűcshöz??MÉg aznap lehet Vele beszélni??Vagy,hogy működik ez??

Ma talizok Vaya kismamival. :D :)
csucsu99
Budapest

csajok:köszis mindenkinek a mensiűzőt!de sajnos hát eljött hozzám!
már 2.napon vagyok!

csucsu:nekem is volt hsg-m!és ott egyből tudod az eredményt mert vagy átjárható vagy segítenek hogy az légy!
nekem volt hogy annyira fájt hogy azt hittem becarok,de úgy is volt hogy enyhe nyomásra átjárható lettem!én kaptam bogyót gondolom te is fogsz és ennyi!szerintem azzal nem is kell visszamenni!vagy rosszul emlékszem... :oops:
sting1982

Jó reggelt!

:?: :?: Tud valami valamit Sajtiról?????? :?

Judit Kép fel vagy véve a csapatba :wink: . Üdv itt! Mennek a drukkok az inszemhez, legyen az első és egyben az utolsó sikeres beavatkozásod csiribú csiribá Kép

Navikám minden rendben lesz Kép gyere majd mesélni

.. én csak este tudok élménybeszámolót tartani.... nagyon várom már, hogy láthassam őket :D :D

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves üdvözlést és a drukkokat, rám fér!
Jelenleg zabszem se férne be...
Skriba doktornőhöz járok, de a múltkor, amikor a sok tüsző lett, sajna nem volt benn :(
A helyettesítő doki meg gondolom nem akart külön problémát csinálni magának abból, hogy átirányítson lombikra, egyszerűbb volt neki fogigátlót írni :?
Akkor nagyon ki voltam akadva, de mostanra már elfogadtam, hogy ennek valamiért így kellett lennie.

Van köztetek valaki akiknél Apával van a gond?
Nálunk ez a helyzet, és szívesen vennénk tapasztalatokat, tanácsokat, ha van!

Csucsu!
Mi januárban voltunk HSG-n Rodinával. Rögtön megmondták az eredményt (mindkettőnknek jó volt!)
Ha ügyesen intézed, még aznap tudsz beszélni a dokiddal is, nem kell ezért újra visszamenni. Érdemes előtte felhívni őt, és megbeszélni vele.
judit0713

Judit -
[quote]d írta:e mostanra már elfogadtam, hogy ennek valamiért így kellett lennie.
- helyes beszéd, amikor én is így tudtam elfogadni mindent úgy érzem akkor értem révbe :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Köszi a biztatást Macsek!
És várom este az élménybeszámolódat :wink:
judit0713

Akit érdekel, kalkulátor a szüléssel kapcsolatos ellátásokhoz, időtartam, összeg : http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak! :) Melőbbi pocakosodást! :)

Judit: Én úgy tudom, egy ideje az eü-t érintő anyagi megvonások miatt, nincs lehetőség arra, hogy akinek sok tűsző indul be, automatikusan "áttegyék" lombikra... régebben tényleg így volt, de előre kell a ktg-k miatt tervezni az intézménynek, gondolom van egy keret, amit nem lehet túllépni. Ezért lett az inszemnél is az a rendszer, hogy tavaly ősz őta csak minden 2. ciklusban lehet menni, nem úgy mint előtte zsinórban csinálni az inszemeket... és ezért állítják le azoknál a stimut, akinek az inszemhez képest túl sok indul be... Úgyhogy ez lehet a háttérben Nálad is.

Csucsu: Nekem pont Szűcs doki csinálta a HSG-t és még aznap tudtam Vele konzultálni erről, Tőle kaptam meg róla a zárót, úgyhogy nem kell emiatt mégegyszer visszamenni :)

Macsek:
Anyósod hallod nem semmi mutatvány... A storyaidról a Bakterház jut eszembe, Bendegúz a büdösbanyával...."De szép színe van kendnek!... Olyan szíííp sárga... " ... na az volt még egy redvás vénasszony.... :lol: :lol: :lol:
Azé elképzeltem a ruha-szag-leslukkolásod, meg a hosszú bottal a mosógépbe rakást... Hát extrád mutatvány lehetett :lol: :lol: Bocsi, tudom, hogy szar, de én olyan jót röhögtem rajta... Persze totál együttérzek veled, de annyira morbidok ezek a történetek, hogy az már odavág rendesen :)
Csajszi, tényleg amennyire tudsz, vonatkoztass el a büdösbanyától, a kiscica/ákra koncentrálj inkább...:)

Lukácsné: Nagy-nagy gratula a kis nunáshoz!!! Nálatok valóra vált a mi álmunk... mi nagyon kislányt szeretnénk, már a neve is megvan: Izabella lesz a mi kis E.C-nk :)

Avarka Drága: Jó lórugásnyi gyogyót soroltál fel, hallod...Még olvasni is sok volt, nemhogy "kiköhögni" a rávalót...meg persze beszedni-adni... Nagy-nagy drukkok mennek hozzá: ++++++++++++++ :)

Navikám: Remélem hamarosan elmúlnak a rosszulléteid, aztán élvezheted az áldott állapotot! :) De hát, aki még nincs ott, ahol Te, az (legalábbis én biztosan)... az tudod hogy mit meg nem adna, hogy úgy legyen mint Te :) Hú.. tolnám én a csandát, csak már ott tartanánk...

Ja, nem is mondtam, ektoplazma eredmény miatt telefonáltam... minden rendben van vele!!!! :)
andrea-1

Sziasztok,

Üdv az új emberkéknek :D

Andikám: mi is az az ektoplazma????
Nekem is a Bakterház jutott az eszembe Macsek beszámolójával kapcsolatban:D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andikám, örülök, hogy ektoplazma kipipálva :lol: :lol: :lol: :lol:

Büdösbanyát azt hittem most kihagyhatom, de könyörgött tegnap Zuramnak, hogy jöhessen vasárnap Kép, de nem fog érdekelni, majd bekapcsolom a Sajti féle szinkron módszert és vigyorgok rá. KépTudjátok iszonyatos energiavámpír, de amióta felismertem, elsajátítottam egy technikát magamnak és a tüzes, mérges nyilait visszairányítom rá, de azt vettem észre, hogy amióta babás vagyok, magától visszapattannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Persze Zuramnak mégiscsak az édesanyja, bár ő is tudja, hogy elviselhetetlen, de most mit lehet tenni :? :? valahogy el kell viselni és ráhagyni, már nemlehet megváltoztatni, 82 éves, de mint említettem 60 évesen sem volt túlzottan elviselhető, volt olyan férje, aki öngyilkos lett :shock: . Na jó, ezzel lezárom a témát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek hajat festeni, mert szörnyen nézek ki, nem megyek most a fodrihoz, mert annak a festéke mindig úgy csíp, választottam most valami kímélőbbet, de muszáj, mert örökletesen iszonyatosan ősz a lenövésem :shock:

Maccs
vörösmacska

Zsuzsó, Blacska, Cydney, Vbeni babaragacsok Kép

Maccs
vörösmacska

Macsek:hányra mész ma baba-kukucsra :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

16-30

Maccs
vörösmacska

Judit!
Jaj, de jó hogy jöttél! Mikor írtad a történeted, már gyanús voltál! :lol: :lol: :lol:
De, hogy aztán írtad is, hogy velem voltál hsg-n, így már egyértelmű!

Tudod, hogy Pancsival is találkoztál. Amikor eredményhirdetésen voltam, és beszélgettem egy helyes szőke lánnyal, és ti odaültetek mellénk, és beszélgetni kezdetetek, na ő volt Pancsi! Emlékeztek egymásra?

Jaj, Judit, nagyon szurkolok neked holnapra! Látod, nekem S ügynöknő elsőre babát csinált, nálatok sem lesz másképp! Meglátod!
Jaj, annyira örülök!

rodina74

Szijjjasztok!!!!!!

Bocsánat hogy sokáig nem írtam de igazából nagy események nem történtek...idáig.

Annyira de annyira örülök az új kismamáknak,GRATULÁLOK MINDENKINEK!

Az újakat üdvözlöm és kívánok nekik is mihamarabbi babásodást!

Zuolvasóként mindig nagyon szorítok mindenkinek,Veletek együtt sírok és nevetek.Szerencsére mostanában csak boldogság van többnyire,remélem ez így is marad.

Rólunk:az afp-m kicsit alacsonyabb lett,de nem aggodalmaskodom mivel a kombinált teszt teljesen negatív.A pocakom növekedésnek indult gömbölyödöm rendesen,és a babát is érzem már,bár még gyengéden.Hétfőn megyünk uh-ra(nagyon várom)és vagy megerősítik hogy fiunk lesz vagy nem!?

Nagyon várom a mai élménybeszámolókat Navi,Macs!!!!!

Kép
marianna82

Lukácsné!

Jaj, de jó, egy édes kislány lesz a kisfiad tesója. Nagyon gratulálok! A fiad majd ügyesen tud rá vigyázni, sőt megvédi őt mindentől! :lol:

Avarka!
Látod, minden megoldódik! Igaz, hogy lórúgásnyit kapsz, de ha erre van szükséged, hát ez van! A lényeg, hogy te is hamarosan kismama leszel!

Köszönöm a bogyónk dicséretét! Szerintem is gyönyörű! Azt még nem tudjuk, kire hasonlít, de ha kerekded lesz, akkor apácskára!

Navared!
Hát nem irigyellek a hányingerek miatt. Szerencsére nekem nagyon ritkán van, inkább csak émelygek. Bár ma reggel nagyon közel jártam hozzá, de gyorsan reggeliztem és rögtön helyrejöttem. Viszont ma reggel olyan menzis szerű görcsöm volt, hogy csak na, és gyorsan bevettem egy Magne B6-t is.

Pepi!
Én ha jól emlékszem először december 18-án mentem a BMC-be, és 2 hónap múlva már meg is csinálták a sikeres inszemet. Igaz, nekem a hsg-n kívül minden leletemet elfogadták. És apának csináltak még spermiogramot. Szóval pitty-putty babás lehet az ember!

Pancsi!
Hogy vagy kismami? Hát, úgy meghatott amit írtál, hogy el is bőgtem magam. Azt hiszem ezek a hormonok nagyon meg fognak engem viccelni!

Kispatak!
Hogy van a hátad?

Vörösmacs!
Nagyon szurkolok mára!
Nagyon sajnállak az anyós-pajti miatt. Hát tényleg nem tudsz mást tenni, mint, hogy jópofát vágsz, amíg bírsz!

NAvi!
Remélem hamar jössz a jó hírekkel és a bogyó képpel!

Csucsu!
Remélem hamar túlesel ezen a fránya hsg-n, aztán a következő hónapban már babás is leszel! Nem is lehet másképp!

rodina74

na végre, a "Helló baba" reklámot lecserélték fent, már a zagyama ment :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok lányok!!

Jöhetek hozzátok?? Már régebben voltam itt ,de aztán nem tudtam jönni, kevés volt az időm :?

Én is a BMC-ba járok/járunk a férjemmel, 2 hét múlva lesz az inszem, kicsit parázok,mert ez lesz az első és remélem az utolsó is :wink:
második napon kell mennem uhura.., hát nem nagyon vagyok oda ezért a "horror" uhuért, nektek is volt?? mert máshol nem csinálnak a 2.napon, legalábbis ezt mondták akiket kérdeztem....

Látom nagyon sok kismami van már itt :wink: Nagy gratula!!
és aki még vár a csodára,annak mennek a drukkok++++

EDI
ediii

Szia ediii!
Én is csodálkoztam tegnap azon, hogy a 2. napon kell mennem vissza és az összes szurkapiszkát akkor kell elkezdenem! Ráadásul idáig nem látszottak a petefészkeim sem... mégis miért kell menni 2 napon? Mit néznek és hogyan? :roll:

Kép
avarka

Rodina!
Először nem voltam biztos benne, hogy Te vagy te, de aztán mikor elolvastam a blogod, egyértelmű lett :)
Hát nagy-nagy gratula Nektek a bogyóhoz!
Igyekszünk hamar követni Benneteket!

Edii,
igen, sajnos mi is átestünk ezen a gázos uhun, ki lehet bírni. S ügynöknő nagyon tapintatos volt, így nem is éreztem magam olyan cikisen, mint vártam.
Drukk nektek is, hogy az első az utsó is legyen :wink:

Pepi,
mi november végén voltunk először a BMC-ben, és ha az első stimut nem nyomják túl, akkor február végén lehetett volna az első inszem.
Persze nekünk a decemberi ünnepek miatt egy hónapot várni kellett a HSG-vel is.
Szóval csak igazolni tudom Rodinát, kb. két hónap alatt el lehet jutni az első bevetésig :wink:
judit0713

Ediii: 2-3 napi uhu szokott lenni.. szóval ha a 2. nap úgy érzed, hogy még nagyon gázos, akkor nem zavarnak el, ha a 3. napon mész... Sőt, én kétszer is a 4. napon mentem, mert hétvége miatt úgy jött ki, és még akkor is elkezdték a stimut... és nekem a 4. napon már alig van, úgyhogy nem volt cikis a helyzet....
Egyébként meg anyi ilyen bládi-uhu-t látnak napi szinten, hogy nekik ez már semmi extrával nem bír.. sőt, ha úgy alakul, hogy a vetkőző meg a a vizsgáló között "baleset" történik, azt szemrebbenés nélkül feltakarítják... Szóval ne izgulj! :)
andrea-1

Na hellóka Mindenkinek!

Hazaértünk... azaz már hamarabb, csak ettem, ittam, stb... :lol:
1 cm-es a babucink!!! Láttam ahogy pulzál a szívecskéje!!! Nagyon gyönyörűséges már most :D
Szóval el lettem bocsátva... most védőnő, aztán meg saját doki 2-3 hét múlva!
Képzeljétek, nem véletlenül éett 160 körüli a hgc-m, mert először mindkét beültetett babci megindult, de az egyik meggondolta magát valamikor az elején... Sejtettem, h. ikreknek indult, mert nagyon hamar erős töneteim voltak már, de így alakult, így kellett lennie, és ahogy Macs is mondja: el kell fogadni amit éppen kapunk és kihozni belőle a legjobbat! Na nem pont így írta, de a lényege ez számomra :wink:
Bogyóképet később, mert mivel nem használjuk mindig a fotóapparátot, állandóan lemerül!

Most hibiszkuszteát iszom... ízlik, de a gyomromnak lehet nem tetszik mégsem annyira :oops: Nemsokára kiderül :shock: :lol:
Majd te is megtudod Andi!!! Én is alig vártam, h. szarul legyek a terhességtől, de mikor úgy érzem magam, mint akit agyonvertek, akkor azért nem vagyok olyan lelkes :lol: de nem akarok magyarázkodni, rájössz majd (vagy nem) miről dumálok itten :wink:

Rodi, nem tudod, a MagneB6 jó az izomgörcsre is? Reggelenként érzem, h. kezdi húzi a görcs a vádlimat...
Édes a pötyikéd!!!

Marianna, de jó, h. jöttél! Örülök, h. minden rendben!
Ezt a kombináltat csak akkor csinálják, ha nem jó az AFP?

Angyalka, ektoplazma a sperma, csak South Park-osan :lol:

Judit, Ediii, üdv. nálunk!!! Hajrá inszem, jó kezekben vagytok, én is csak azt mondhatom!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi kismami,hatalmas gratula az 1cm-es kisemberkéhez,az valami leírhatatlan boldogság amikor láthatod a pici szívverését.

Nem,a kombinált tesztet a 12.uh-al egybekötve vvt-el végzik,én az Istenhegyin voltam és két óra múlva már telefonáltak az eredménnyel,amit később kipostátnak.Mivel itt minden renben volt,ezért nem aggódom az afp miatt,amit a 16.héten vesznek le!

Kép
marianna82

Sziasztok!
Azt szertném megtudni, hogy hogy megy a kivizsgálás? májusra kaptunk időpontot.Mit csinálnak,milyen vizsgálatok vannak és ez mennyi idő? (nap, hét stb.) Dolgozom és egyellőe nem szeretném a munkáltatóm orrára kötni és gondolom a vizsgálatok DE. vannak.
várom válaszotokat. üdv.Éva
szitababa

Navi!

Igen, jó arra is. Mindenféle izom görcsre jó a magnézium önmagában is. Nekem is volt, hogy 4 napig fájt a vádlim, már azt kezdtem beképzelni magamnak, hogy trombózisom lesz! :oops: De aztán elmúlt, csak az agybajom nem! :wink: :roll:

Szóval én már minden nap szedem a magne B6-ot, általában reggel, és este szedek calciumot.

Nagyon örülök, hogy már 1 cm-es a babód! A képet már nagyon várjuk. A hangot te sem hallottad, csak láttad?
Navi, te most mennyi idős terhes vagy?

Ja ányok, tényleg, aki 6+1 napon van, az már 7 hetes terhes, vagy csak akkor, ha betöltötte a 7. hetet. Szóval nem vagyok vele tisztába, jó lenne, ha valaki felvilágosítana!

rodina74

Rodi, majd csinálok is új vonalzót, de én szerdán léptem a 7. hétbe... szerintem te "egyszerűen" 6 hetes és 1 napos vagy (6+1), akkor én meg 7 hetes és 1 napos (7+1)! Szerintem legalább is így számolják és nem úgy, h. ha betöltötted mondjuk a 30. életéved, akkor már a 31-ben vagy! De ha vki jobban tudja, akkor segíthet :D
Nem, én is csak láttam, ahogy ver a szívecskéje... mondta Sz ügynök, h. ráteheti a hangot, de... mintha vmi olyasmit mondott volna, h. zavarhatja a nagy zaj (Doppler) a kicsit...? :)
Köszi, én 3x1 MagneB6-ot eszem, mivel elfogyott a CaMg tablettám, vettem Kal-Mag-ot, de egyszerűen nem bírom meginni, már ha ránézek is hányni tudnék :oops: ez van! Majd pótlom máshogyan!
Képet, lehet csak holnap teszem fel...kissé elgyötört vagyok, mert sajna a fini hibiszkusztea nem tetszett a gyomromnak, úh. azóta kicsit émelygősen vagyok megint! Csak gondoltam benézek, mi itt a nagy helyzet! :D

Figyu Lányok, legyetek szívesek elgondolkodni lassan azon, h. ki szeretné átvenni a táblit! Tudjátok, Lukácsnénak és nekem is szerencsét hozott... nem venném el mástól a lehetőséget :wink: :D
Nem áll szándékomban eltűnni, csak ahogy itt ücsörgök és nyomom a gyomrom, hát nem egy kellemes érzés, meg hát mivel már én is a babások táborát erősítem és egy idő után nem akarlak benneteket "terhes gondokkal" fárasztani, valszín kevesebbet jövök majd, ahogy eddig mindegyik kismami így tette... én sem hiszem, h. kivétel lennék! De persze mindenkire kíváncsi vagyok továbbra is!!! Meg aztán lehet, ezt csak most gondolom így, aztán majd le sem tudtok rázni :lol: :D

Marianna, köszike :D
Szóval ezt akkor elvileg a 12. héten mindenhol elvégzik? Mert ugye és fehérvári vagyok és emiatt nem szívesen mennék se Budára, se Pestre :roll: Bár az jól hangzik, h. szinte azonnali az eredmény!
De majd megmondja a doki v. a védőnő, h. itt hogy mennek a dolgok!

Szitababa, üdv. nálunk! A gyakorlottak majd leírják, h. milyen vizsgálatok vannak, de szinte mind délelőtt és ha időben mégy, akkor hamar végzel is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Halihó!

Óóó, tegnap esélyem sem volt gépezni, Zuramnak meccse volt.
Mostmár tényleg megpróbálok visszaolvasni.

Nekem sikeresen lement 2 alá a HCG-m, így minden oké.
Áprilisi mensivel kezdenénk a fizetős fagyis lombikot, ha minden renben lesz az uhu szerint, márpedig úgy lesz! :)

Navi:
Légyszi javítsd a "nem sikerült" bla-blát áprilisra tervezett fagyis ET-re. Köszi! :) Remélem hallottátok a szívhangot, sokat gondoltam rád.

No, akkor most balra el, aztán reagálok. :wink: 8)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszi az infokat a méhpempő ügyben.

Cukrot és semmi cukrosat nem ehetek a hülye candida miatt.
kalmanka

Lánykák!

A petesejt leszívás a mensi első napjától számított 14. napon van?
Számításaim szerint 04.08-án jön meg a mensim... 9-én szuri és a 14. nap 22-e csütörtök.
A bökkenő az, hogy a párom 23-án péntek hajnalban elutazik egy kiállításra :?
Ha egy nappal később jön meg, akkor annyi...
Mi van akkor, ha szombatra vagy vasárnapra esik a 14. nap?

Nem akarja odafenn valaki, hogy haladjunk ezzel a dologgal! :cry:

Kép
avarka

Sziasztok,újra itt :)

Ne haragudjatok,hogy ilyen soká nem jöttem...

Pancsikám,nagyon-nagyon gratulálok Neked! :D :D :D

Szerintem én is szerencsét hoztam,mert mióta betettem a lábam a fórumra,majd' mindenki megbabásodott :shock: :) :) :)
Remélem magamnak is szerencsét hozok végre.
Szerintem a spontán-dolog most nem jön össze,de ápr.22-én már megyünk bíemszí!!!!!!!! :wink:

Voltam kedden újra a gigászaton,megvan a vérvétel eredménye,és hát nagyon alacsony a vas,ill.vörösvértest is,de a doktornő azt mondta,végül mégsem ír bogyót,pótoljam inkább kajákkal....

Mondtam neki,hogy kezdem megint szedni a magzatvédőt, hááátha,meghogy mennék lombikra,erre úgy lecseszett,hogy mit gondolok én??? Merthogy a torok nyálkahártyája is olyan,mint a méhnyálkahártya,és hogy nem tapadna meg ott semmi,és különben is... :( :( :(
Én úgy kiakadtam.
Ráadásul olvastam,hogy felnőttek napi vas-igénye még a terhes nők esetén utsó harmadban is "csak" 28 mg maximum,én meg 60 mg-ot szedek a gyógyszerrel,és hol van még a lombik...
Hisz ápr. 22-én lesz csak a konzultáció,onnan még 1 hónap legalább a vizsgálatokkal...
Szóval...
Vendég

Na Puszika!
No megjöttünk a ultrahangról, már rég hazaértünk volna, de még felmentünk anyóshoz, nehogymáá a bilibe lógjon a kezem :roll:

Navikám hatalmas gratula az 1 cm-es kicsihez!

Ahogy 8) K ügynök betette a botot az első cicukuckó rögtön megjelent :lol: :lol: :lol: , aztán nem kellett sokáig keresni a másodikat :shock: sem.
Szóval két cicukuckónk van, egyik 7mm , a másik 9 mm! :lol: :lol: :lol: ma vagyok pont 5 hetes.
Képet majd holnap hozok, mert lefotóztam, de elég béna lett, majd természetes fénynél újra próbálkozok. Zuram is bent volt, még sohasem látott ilyet (én sem :lol: ), nagyon tetszett neki is. Fantasztikus jó volt, K ügynök tök sokáig mutogatta meg magyarázta a foltocskákat. :lol: :lol: :lol: Kereste a harmadikat is nagyon, de nem találta :?
Nagyon sokat kell pihennem, vigyázni magunkra, adott papírt, hogy tp-en tartsanak, 2 hét múlva (április 8) megyek hozzá újra és egészen 12 hetes kor után fog elengedni. Progeszteronok, rutascorbin, Bromocriptin, terhesvitamin és a MagneB6 kötelező!
Ikerszüléshez csak az I. és II. Női Klinikát és a János kórházat ajánlja. Mondtam, hogy valószínű, hogy I. Női, mert ott az orvosom, de megmondtam őszintén, hogy a János kórházban is gindolkodom, csak nekünk az messzebb van.
Többször is gratulált :lol: :lol: és Katalin is, olyan aranyosak voltak, hogy az csúcs!

Maccs
vörösmacska

navared, Gratulálok az 1cm-es babához!!! :D :D :D
kombinált tesztet máshol is csinálnak, csak az istenhegyi úton van ilyen hamar készen, de ott fizetni kell
pl. a Jánosban ingyenes volt nekem, de még kiküldték a vérem Londonba és kb. 1,5 volt az eredmény SMS-ben kaptam egy kódot és a sejtbank oldalon lehetett megnézni, illetve a dokimtól kaptam meg hivatalosan is papíron
Már szerencsére nagyon sok helyen ingyenes és szerintem érdemes megcsináltatni, még ha véletlen pénzbe kerül is, mivel az AFP nem a legmegbízhatóbb és az csak a 16. hét után van.

Rodina, én pl. a 21+3 napos vagyok, azaz a 22 hétben vagyok, de még nem töltöttem be a 22. hetet azt majd hétfőn fogom.
Te most vagy a 7. hétben.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajti, de jó, hogy rendben vagytok ti is! Hála :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok az április akcióhoz. Kép

Üdv a legújabb tagoknak! Kép

Béku te is nagyon hamar bebabásodsz! Kép

Maccs
vörösmacska

Dráááága Macsi!!!
Már úgy vártam ezt a hírt,és annyira örülök neki!!
Nagyon vártam,hány cicukád lesz :)

Tiszta szívből gratulálok Nektek!
remélem látszik a képecske :)

Kép
Vendég

Vörösmacs, HATALMAS GRATULA a két kicsihez!!! :D :D :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm Woody, most már értem.

Vörösmacs!
Gratulálok a két pöttyödhöz! Biztosan nagyon szépek! Vigyázz rájuk nagyon!

rodina74

Szitababa,
ha még semmilyen vizsgálatotok nem volt, akkor neked kell 3. és 22. ciklusnapon vérvétel (hormonok vizsg.) + valamelyikkel együtt egy nagy vérrutin, vizelet, vérkép. Uhu + chlamidiához kenetvétel. Ha ezeknek megvannak az eredményei (kb. 2-3 hét, csak maga a kenet 2 hét tenyésztés), akkor a köv. ciklus 10. napja körül HSG. Annak rögtön megmondják az eredményét. Eddigre Apa vizsgálatai is megvannak, tehát a HSG után már a konzultáción kiderül, merre van előre :wink:
Ez összesen kb. másfél hónap.
A párodnak egyszerűbb, nekik csak vérvétel van és spermiogram.
Remélem tudtam segíteni!

Na megyek, összecuccolok holnapra, mert reggel korán indulunk :shock:
Na nem mintha attól korábban végeznénk, de legalább jó sok időnk lesz ott parázni :shock:
Bárcsak már túl lennénk rajta...igaz, utána még jön két hét borzalom, hogy vajon itt van-e?

Mindenkinek szép estét! Holnap szorítsatok!
judit0713

Na ezt mégsem hagyhatom szó nélkül!
Most olvastam vissza...
MACSEK,
HAAATAAALMAAAS GRATULA A KÉT KISCICÓHOZ :D :D :D
judit0713

Judit,üdv itt,drukkolok Neked is holnap! :)
Vendég

VarázsMacs,

Gratula a két cicóhoz!!!!!!!!! :-D :-D
Most magadnak varázsolj jó sok cicóragacsot!

A babaragacsokat nagyon köszi!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?