Sziasztok lányok!
Háát valamivel jobb a torkom, már tudok beszélni. De inkább nem teszem, hogy ne jöjjön rám a köhögésinger. Feküdök és homeopátiás torokbogyót eszem, mást nem merek. Meg már kipróbáltam a sós vizs gargalizálást. Az tényleg jó.
Különben mai UHU-n minden oké volt, egy kis dobogó maszatkám nagy örörmet okozott mindkettőnknek! Úgy tűnik ez volt az utolsó látogatásom a Kaaliban, doki bá nagyon aranyos volt!
Harcika!
Köszi a segítséget!!! És remélem már csak Kaalin kívül találkozunk.
Mi is volt az ecsetelő, amit ajánlottál? Persze hogy elfelejtettem
Skrisz!
Megjövős fájás miatt ne aggódj, nekem is van, csak nekem most ritkábban és nem olyan erős, mint az elején. Nekem két hétig egyfolytában ez az érzés volt, olykor elég erősen, ebből gondoltam hogy terhes vagyok. Akkor előfordult egyszer, amikor nagyon fájt, hogy elsírtam magam a wcben, hogy maradjon velünk a kis maszat. Ilyenek ezek a megérzések.
Szurok neked és ne aggódj!!!
Amina, baba örülök, hogy megvan a pocaklakótok!
Babaragik mennek!!!
Alle! Nem voltál kemény
teljesen igazad van, csak úgy itthon maradni, hogy nem mondom meg az okát, az furcsa a főnökömnek. Az ilyen jellegű betegsékellel általában dolgozni szoktam. De mindenki megnyugtatáára, kedd óta itthon vagyok és nem szándékozom menni, amíg jól nem vagyok. Remélem babácskám nem érez semmit, csak azt hogy nagyon szeretjük.
Till!
Szurok neked! Doki bácsi nagyon kedves volt, azt mondta nyugodtan hívhatom bármikor, de ő mostméár elbocsát. Valakinek "csináltunk egy helyet" .
Puszi Mindenkinek!