Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek szeretnénk nagyon szép napot kívánni. Csatolok egy huncut Marcis képet

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jaaaa és nem kéééérem a laptetűűűűűűt !

kubuspace

Sziasztok!

Kubu, végül is Pálmai lett a befutó a Jánosban. Kedden megyek hozzá. Molnár is nagyon szimpi, de belső megérzésre hagyatkozva végül is előbbi mellett döntöttem. Neked meg küldök álommanókat, tessék megpróbálni többet aludni. :roll: :wink:

Sajti de jó, hogy jöttél, már én is hiányoltalak.

Nava remélem róka koma nem tért azóta vissza.

Maiaknak mennek a drukkok, babaragacsok pedig a hamarosan tesztelőknek suhannak.

Kép
vayacon

Vaya,
jaj Pálmai nagyon aranyos, tüneményes, kedves, mosolygós, figyelmes, aranyos. Jó választás.
Értettem, próbálok aludni ezentúl, köszönöm az álommanókat.

kubuspace

Kubuspace köszi a ragacsokat. Imádnivaló a kisfiad. Kép

Navi küldtem tegnap privit, remélem megkaptad.

Macs örülök, hogy előkerült a cicusod, köszi a ragacsokat

Vbeni hűha 4 db Kép Kép , 4-es ikrek??? Babaragacs ezerrel.

Zsuzsi hétfőn kell mennem, így vasárnap fogok tesztelni. Már most is be vagyok ..va a gondolatától is. Kép

Cidney drukkolok Neked péntekre. Én biztos nem merném otthoni teszt nélkül bevállalni. Pénteken és hétfőn mindig sokan vannak, gondolom a hétvége miatt.
Kép
blacska

Kép Jó reggelt!
Végre megint süt a nap. :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjszakám szörnyű volt, nagyon féltem egyedül, nem nagyon mertem/bírtam aludni, párom nyanyánál aludt, mert tegnap hozta haza a kórházból, hétfőn műtötték és ma már jöhetett is haza. DE :!: inkább fossak éjszaka egyedül, mint ide kihozza nekem, mert ha itt van, addig bőg, és hisztizik, míg meg nem engedem neki, hogy a hálószobában a saját ágyamban aludjon :shock: :twisted: :evil: . És még mondja valaki azt, hogy legyek elnézőbb :? :?

Sajti nagyon drukkolok a mai vérvételhez, hogy minden rendben menjen, lehet, hogy már túl is vagy rajta Kép

Rodina, Pancsi, Navi minden rendben lesz Kép

Vbeni Kép mesélj már légy szíves erről a 4-es bültiről :roll: , ilyet én még nem hallottam! :? :? Milyen elhatározásból kaptál 4 bogyót, én azt hittem 3-nál többet semmilyen esetben sem helyeznek vissza. Sokadik neked? Korod?

Maccs
vörösmacska

sziasztok lánykák!

Sajti,Rodina,Pancsi,Navi!
Gyertek beszámolóval,ha végeztetek!!DRUKK+++++++++++++++

macs!
Csúcs vagy nyanyával kapcsolatban :lol: :lol: :lol: Én olyan jókat derülök :lol: :lol: :lol: Holnapra drukk!!

Navi!
Neked holnapra megy a drukk!!

kubu!
Látom Marci nem hagy kiesni a ritmusból :lol: :lol: :lol: Nagyon helyes kisfiú!!

Lányok mi ez az igazolás amit lehet kérni a BMC-ba a melóhely felé?Nagy ka....ba vagyok,mert a kedves kolléganőm bejelentette,hogy,ha Viki hétfőn mehet suliba én meg ugye dolgozni akkor ő szabira menne.Ezzel csak az a bibi,hogy a 3.napi vv-re kéne mennem.Ugye,ha pénteken megjön és nem késik így is a hétfő már a 3+1 nap lesz.A kedd meg már sok ugye?3+2 lenne.

Kép
Kép
a.ibici

Helló lányok!

Gyorsan írok, aztán főzök! Megjöttem a BMC-ből. Van egy 15 mm-es petezsákunk, benne 4 mm-es embriócsomó. Azt írták a papíromra, hogy szívpulzálás látható! És 25mm-es a corpus luteum.
A jövő héten még vissza kell mennem, mert nálunk ugye a 6. hét kritikus.
Szóval feldobott vagyok, bár a 4mm-t kicsit kicsinek találom, de nem baj, mert a jövő hétre szépen megnövesztem!

rodina74

Rodina nagyon örülök, hogy rendben vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: , gratulálok a babádhoz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Találkoztál valakivel?

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a tanácsokat!!! :D

Rodina!!
Nagyon,nagyon örülök Nektek,GRATULA!!!És nem lesz semmi gond.Jobban vagy???

Macsek!!
Jujj,holnap Te is megtudod,hány Kiscicád lapul a pocakban??? :D :lol: Hogy érzed??? :wink: Behalok a nyanyás sztoriaidon. :lol: :lol: Nem lehet könnyű Vele,még így leírva is szörnyűűűűűű. :shock:

Ibi!!
Többiek majd jönnek,de azt hiszem ha adnak igazolást,akkor védett vagy a mnkahelyeden,nem rughatnak ki.Talán kötelesek is elengedni vv-re??Ezt látod nem tudom.. :roll: Én is 3+1.napon voltam.

VnBeni!!
Anyám,4e-t kaptál vissza??Erre Én is kiváncsi vagyok :lol: :roll: 4-es ikrek. :lol:

Sajti!!
De jó,hogy jöttél,elvoltál tűnve.Milyen vv-re mentél ma???

Navi mami!!
Jobban vagy???Hányinger???Sajnos holnap nem találkozunk. :cry: Hát Én sem rajongok laparért,csak azért gondoltam,hogy megnézzük,nincs-e valami bibi??De aztán még ugye nem tudom a 22.napi vv-em eredményeit,lehet abból valami kiderűl????Abból mit is néznek???

Vaya!!
Neked mindjárt írok pü. :lol:

ÉN jövőhéten megyek HSG-re,csütörtökön,azt mondta Újvári doki,mert pont ott volt mikor telóztam,hogy h-k-re nem férek már be,csak csüt-re.De csináljuk meg,mert sosem lesz kész,ne halasszuk.Annyit kért,hogy ne legyünk együtt Apával vagy védekezzünk. :lol: Úgy megyek majd,hogy Szűccsel is akarok beszélni. :roll:

Pancsi!!
Gyere már!!!!! :D :)

Kubus!!
Balatonfüzfőre megyünk,odajárunk egy nyaralót bérelünk,ez lesz a 4.nyár.És Pancsinak ajánlottam,Ők fognak minket váltani,1 napot talán együtt is töltünk. :lol: :D
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Rodina: hatalmas gratula, vigyázz a kis drágára.

Macsek: ne félj egyedül és van telefon. Cicó már nem csavarog?

Vaya Pálmainál szült egy ismerősöm tavaly ügyeletben, ódákat zengett róla

Kubu: ha irsz egy privi-t mail cimmel, küldök neked licites meghívót
Fiad nagyon szép.

üdv

kispatak
Vendég

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Látom megint vannak történések :)
Várom én is a mai napi jó, híreket ...
Rodina

Gratula a csepp embridhez :D

a.ibici

a 3+2 már nagyon nem jó, akkor már nem fogja megcsinálni, se az UH-t, se a v.v-t.
max. a 4. napig húzhatod

Navi, olvasom, hogy nehezen bírod...de bizti hamarosan jobb lesz :wink:
ancsyka

Sziasztok Leánykák!

Jelentem ma már megittam majdnem egy 1,5 literes ásványvizet... nem volt egyszerű, de igyekszem :wink: és még rókakoma is elkerült, bár tegnap este még járt itt egyszer!

Rodina, gratula a babócához!!! :D Én nem értek hozzá, de hát csak mondta volta S ügynök, ha kicsi, nem? Tökéletes, ne aggódj!
Már tiszta izgalom vagyok, mi lesz holnap az uh-on!!!

Kubu, végre jobban vagy, kivéve a fáradtságot! Próbálj meg kicsit többet aludni, de persze könnyű mondani!
Amúgy te a várandóságod elejétől (4-5 héttől) a 20-ig ilyen ramatyul voltál? Vagy azért néha jobb volt?
Marcid egy tünemény, nagyon szép fiúcska!!!
Jaj, holnap tesódat megpróbálom elkapni... remélem felkészítetted?! :lol:

Csucsu, hát tolódik ez a vizsgálat, de csak meglesz már végre és szerintem is beszélj Sz ügynökkel!!! Sajnálom, h. holnap no tali, de ez van... Én nagyon remélem, h. már csak a babát megmutatni megyek vissza majd kb. 1 év múlva :lol:
Szerintem a 21-22. napi vv-ből nézik, h. van-e spontán peteérésed, ill. tüszőrepedésed! Összehasonlítják a 3. napi hormonszintekkel!

Macsek, basszus ez a banya-nyanya a te ágyadban/ti ágyatokban akar aludni? Tényleg elmentek már szegénynek otthontról... nem csodálom, h. kiakadsz rajta! Azért mindennek van határa!

Sajti, szegény, nehéz visszarázódni a melóba, mi? Azért csak fárasztóbb, mint otthon lenni, de úgysem kell már sokáig, mert jön kicsi Sajt@!

Lányok (Pancsi, Sajti), siessetek mesélni!!!

Blacska, válaszoltam és jelöltelek is!

Cidney, véletlenül a lakhelyhez írtam a dokit a tábliban, nem emlékszem mit írtál, hol laksz?!

Köszönöm a holnapi drukkokat! Kicsit para vagyok, úh. rámfér :roll: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, ne izgulj, nálatok is minden rendben lesz!
Azóta utánanéztem a dolognak, és a 6. héten 4-5 mm-esnek kell lennie az embriónak, és a mi bogyónk 4,3 mm-es. Szóval pont jó!

Pancsival találkoztunk, és megint jót dumáltunk! Olyan kis tüneményes! Még várt az eredményhirdetésre, és persze annak ellenére, hogy tesztelt, ő is izgatott volt! De ki nem volt, vagy ne lenne!

rodina74

Pancsi!
Hol vagy? Várunk már nagyon!

rodina74

Rodina!
Gratulálok a 4,3mm-es kis embriócsomódhoz :lol: :lol:

csucsu!
A HSG-t mindenképpen megcsinálják?Függetlenül a vv.eredménytől?Ugye nekem meg már van 1 kislányom is, nem számít?

Navi!
Azért próbálj eszegetni is sokszor keveset 1-2 falatkát!!

ancsika!
Az UH-ot is a 3 napi vv.napján csinálj?

Bocsi,ha néha butaságokat kérdezek :shock: :? :?

Köszi az infót lányok,úgy gondoltam megkérem a gyerekorvost tartson még hétfőre betegácsiba.

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok

később visszaolvasok , megjöttem az uh-ról és
kislány lesz.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ibi!!

Szerintem mindenképp megcsinálják.Függetlenül,hogy van-e már gyerkőc,hiszen hegesedhetett is szülés óta a p.vezeték.Nekem nem is volt 3.napon uh,csak vv-el.
Mikor mmész HSG-re??Vagy még nincs időpontod??Bocsi ha írtad már,szita az agyam.

Lukacsné!!
De jóóó,örülök,hogy minden oké.És Gratula a kislányhoz.Írok pü.

Pancsikánk jól van,csak Anyukájánál van,este jön és ír. :lol: :D És biztos rajtunk nevet,hogy lerágjuk akörmünket. :D :lol:
csucsu99
Budapest

Lukacsné gratu a kiscsajhoz! :lol: :lol: :lol:

Navi, nemhogy akar az ágyunkban aludni, hanem addig bőg a büdösbanyája, amíg el nem éri a célját és ha nem engedem, mert karácsonykor nem akartam, akkor hangosan bömbölt, potyogtak a könnyei és én voltam a szívtelen, hogy eljön szenteste az anyósom és nem engedem, hogy a hálószobámban aludjon, - ezt így elő is adja szó szerint - :shock: :shock: :shock: és most erre mit csináljak :?: :?: :?: Hiába mondtam, hogy a vendégnek a vendégágyon a helye! erre mégjobban sírt, hogy ő fél és csak a hálószobában érzi magát biztonságban :shock: :shock: :shock: :shock: Férjem meg csak néz és direkt nem szól bele a kis dög :shock:

Navi, nyugi édes kismami, minden rendben lesz, ne legyél már paramami :lol: :lol: :lol: :lol:

Pancsi hol vagy mááááá?

Sajti, neked nincs mesélnivalód?????

Csucsu, igen, holnap megtudom hány kiscicám van. Bár a Zuram megbarátkozott az ikertémával, de azért én biztonságosabbnak éreznék egy babszemet egyszerre :wink: :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Már előre szólok, hogy holnap ne várjatok infót tőlem csak este, mert 1/2 5-re megyünk uh-ra

Maccs
vörösmacska

Rodina, Gratulálok a 4mm-es babához! és szerintem korának megfelelő a mérete :wink:

Lukácsné, szuper lesz Filipnek egy kishúga :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody
én is gratula nektek még nem is írtam neked mert annyira rohannak a napok meg a hetek hogy hihetetlen én még 2hétig dolgozok aztán 3hét szabi és itthon maradok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Blacska: de ezt a gyógyszert M.O.-n lehet kapni????

Lukácsné: gratulálok a picinyke lányhoz :D

Rodina: szerintem tökéletes a babád mérete :!: :!: :!:

Sajt, Pancs :?: :?: :?:

Csucsu: iwiw-en jelöltelek :D

Macsek: a nyanyás storykon sírok a röhögéstől :lol: :lol: :lol: gondolom, neked annyira nem vicces,de ahogy leírod... :wink:

Nekem: kiszedték a varratokat a pofázmányomból :!: :!: :!: végre vége :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziaszto csajok

Csak gyors bekukk, holnap jövök még. Minden ok volt. Sokat vártunk, de amikor Ritus jött már tudtam hogy most én jövök (remélem). Bementem leültem, és az orvos a következőt mondta gratulálok maga terhes. Tudtam, de mégis úgy meglepődtem. Rita is nagyon örült megköszöntem mindenkinek a csapatmunkát. Mert ugye még sokan voltak a projektba mint pl a férjem, és Zeke doki. És a többiekről nem is beszélve. Irénke is gratulált olyan édesek voltak. Ja ée a szobatársnőimnek mind sikerül.
Szóval a béta HCG 160 azt még nem mondja hogy tööbbes, majd jövőhéten kiderül. Az eggyik csajnak 80 volt és neki is azt mondták hogy nagyon jó erős. Tényleg ez már nem lényeg, csak hogy legalább egy van!! Nagyon örülök lányok. Kívánom mindenkinek hogy ezt az érzést átéljétek.
Találkoztam Zsuzsóval hát lányok az egy csupaszív csajszi olyan aranyos és közvetlen, mintha ezer éve ismerném. Elkisért a gyógyszertárba és megvárt az eredménynél is. Kívánom hogy neki is sikerüljön!!! Megérdemli, mint ittt mindenki.

Sajtival is összefutottam remélem lement a HCGje remélem még talizunk valamikor. És szépek az orhideáid.

Hát Rodina meg a férje nagyon aranyosak olyan jó hogy ilyen embereket ismerhettem meg. Rodi és ne aggódj nem lesz semmi baj.

CsucsukámHaláli vagy hogy nem felejtettél el és sms eztél nekem. Én is akartam írni, de olyan zűrös voltam. Eddig pihiztem meg minden, és most a busz szétrázza a valagamat. Szóval ez egy nehéz nap volt.

Mindenkinek köszönöm aki gondolt rám és aggódott értem, holnap mindenkinek fogok reagálni, de most intézem szétesett családomat. Nagy ölelés nektek.

Kép
Kép
pancsi76

:D Hát lehet, hogy ti jókat nevettek :lol: :lol: :lol: :lol: az anyós sztorikon, de ez így tesközelből kökemény HORROR :shock: :shock: :shock: Képzeljétek, hogy eleinte a szüleim, tesóim is átjöttek sokszor vasárnap, amikor ez a banya itt van, had lásson embereket :D :lol: :lol: , és már nem jönnek olyankor, mert tuttira még fél órát sem bírnak ki vele, de ez tényleg halálosan komoly :shock: :shock:

Jaaaa a nyáron izzadságszagú :( volt és szóltam neki, hogy - Julika néni, olyan kellemetlen szaga van! - kikérte magának, hogy de hát ő minden nap fürdik (ha-ha-ha). Mondtam neki, hogy én elhiszem, de tényleg iszonyúan kellemetlen. :oops: Amikor jön, akkor hoz másik ruhát, ha ezt a büdit levette és letette az előszobában, én meg ahogy ott hajlongtam a porszívótól és beslukkoltam :shock: :shock: majdnem elhánytam magam :shock: . Fogtam egy hosszú bottal és betettem a mosógépbe, kimostam. Ez egy könnyű nyári nylon ruha volt, tök hamar megszáradt. Szóltam neki közönyösen, hogy kimostam a ruháját, mert nagyon büdös volt - ezt így szó szerint. Nahát voltam minden :P :P ..... következő héten tudjátok hol öltözött át? az udvaron, és a műhelybe rejtette a ruciját :lol: :lol: :lol: nehogy kimossam a ruháját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én csak jót akartam, de ő nem annak vette :wink:

Maccs
vörösmacska

Pancsi gratula kismami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok lányok!

Gratulálok az új kismamiknak és a kislányos régebbieknek :D

Voltam én is a BMC-be és nem utilapuval, hanem receptekkel jöttem haza!
VAN REMÉNY!!!! :lol:
Ugyan lóadagnyit kapok és azt mondta tanárúr, hogy ennyit még soha senkinek sem adott, de meg kell próbálni! :lol:
Április 9 körül kezdünk :D :D :D
avarka

Avarka, ezek csodás hírek! :D :D :D Mondtam én, hogy a legjobb kezekben vagy és hidd el nagyon fog rád vigyázni!!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok kismamák!

Rodina: gratulálok a kispöttyhöz! :) mondták már, hogy melyikőtökre hasonlít?

Pancsi kismami neked is gratula :!: látod, mindegy hogy milyen színűek a csíkok a lényeg hogy kettő legyen :)

Vörösmacs: jók ezek a sztorik :) szerencsére nem velem történik így mulatságos. holnapra drukk.

Nekem a változatosság kedvéért most ülőidegzsábám van. (mintha nem lenne így is elég bajom).

Timi
titimee

Köszi Macs!

Most csak azt mondjátok el nekem Kedves Kismamák, hogy mit csináljak? Mit egyek, mit igyak? Szeretném, ha minden tökéletes lenne és nem csinálnék össze-vissza mindent! :?:

Kép
avarka

Avarka! Mindenekelőtt ha eddig nem tetted, kezdj el terhesvitamint szedni, nekem Tanár úr a Femibiont javasolta. Még amellett én szedtem (párom is) Napi 1 Cetebét és 200 mg E vitamint. Úgy emlékszem, te iszod a Berryt is, az is biztos jót tesz. Akinek nyálkahártya gondja van, az eszik méhpempőt is, azt nem tudom mikortól, mennyit és hogyan, én nem tettem, de majd a többiek megmondják. Én a szurizás alatt is már sok folyadékot ittam és elkezdtem a fehérjedús táplálkozást. Aztán mindent csak úgy ahogy a doki diktálja! Rendben lesz minden meglásd! Kép

Maccs
vörösmacska

Rodi, akkor okés... azért szólt volna az ügynököd, ha gond lenne!!! :wink:

Pancsi, még a hsg szintünk is megegyezik, nekem is 162 v. 165 volt! :lol:
Persze, h- izgultál és én szétidegeltem magam a pozitív tesztem után... meg holnap is szét fogom...sőt!

A mai napom egész jó volt! Na jó egyszer sikerült kitennem a taccsot, de most már rájöttem, mi az amit abszolút nem bírok... a hagyma! Ha a kajában kis mennyiségű van nem bírja a gyomrom...
Ja és Kubu, bevált a tea: sima fekete tea citrommal és cukorral :D
Eddig olyan egsézségesen éltem... most meg nem bírok semmi egészségeset és zöldet, lehet sokkal több energiára van szüksége a szervezetemnek!
Ja és nem fáj a mellem :shock: Na jó nem agyalok, nem leszek paramami :lol:

Macs, ez a nyanya naggyon durva, szegény!!! Meddig lehet egy ilyet elviselni? :roll:

Na jöttek barátok, úh. lépek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ő a mi kis drágaságunk:

Kép

rodina74

Kismamák!
A kinőtt gyerek és felnőtt ruháinkat és egyéb, nem használt dolgainkat ajánlom megtekintésre. Ha vkit érdekel írjon privit. Folyamatosan töltöm fel. Árban biztos találunk közös nevezőt :)
http://picasaweb.google.com/112626083906376903586

Várunk át benneteket a babát várunkba....

remény73

Rodina, de széép a babád!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!

Holnap te is valami hasonlót fogsz látni, meglátod! annyira csodás!
Nagyon drukkolok!

rodina74

Sziasztok!
Légyszíves segítsetek.
Most megyünk ápr. elején először a BMC-be, konzultációra. Azt tudom, hogy ez az intézmény még TB támogatott. Azt is hallottam, hogy a hálapénzt elfogadják, sőt nem úgy bánnak az emberrel, ha nem ad eleget. Na, de mennyi az elég?
Már most az elején is adnunk kellene?
Ha adtatok hálapénzt, milyen vizsgálatra, beavatkozásra és mennyit?
A nőgyógyászom egyébként Konc dr.-t ajánlotta, vélemények róla?
Köszi
pepi04

Pepi, üdv itt, nem kell hálapénzt adni, és nem fogsz emiatt hátrányba kerülni, szerintem bőven elég, ha siker esetén adsz valamennyit.Épp eleget kifizetsz majd gyógyszerekre.
Vendég

Macs!
A femibiont én is szedtem.. most elfogyott és nem szedem. A páromnak veszek E vitamint + 500-as C vitamint mindkettőnknek. A méhpempőt holnaptól ismét szedem és egy teáskanál virágport is eszek! A berry elfogyott és most a szurikra kell pénz. Azt hiszem holnaptól fehérje dús kajázásba fogok... szót fogadok! :roll:

Pepi04!
Nekem is Konc tanárúr az orvosom. Soha se adtam neki hálapénzt, inkább néhányszor elmentem a magánrendelésére.

Kép
avarka

Avarka

Hogy vagy Konc tanár úrral megelégedve, néhol azt olvastam róla, hogy egy kicsit pokróc stílusa van?

Egyébként az első konzultáción mi történik? És utána mennyire pörögnek fel az események? (másfél hónap volt, mire egyáltalán ezt az időpontot megkaptuk)
pepi04

Kérdés:
Ha valakinek van megmaradt injekciója azt szívesen átveszem.
Amit kell szúrnom és szednem 4 napon át:
Reggel és este 4 menopur /összesen: 32, ebból van itthon 4 db/,
Délben 2 Pergoveris /összesen: 8 db/,
Cetrotide... ha jók lesznek az eredményeim a 4. napon. /és tuti jók lesznek/
Clostilbegit tbl: mindennap 2 db.

Köszi

Kép
avarka

Pepi04!
Ma csudi jó kedves volt. Nem sza...zott, mindent felírt és kezdünk a következő mensinél!
Sajnos ez nem ment mindig így... lassan egy éve, hogy elkeztünk odajárni. Először a párom miatt, aztán jöttek az én bajaim... műtét gyógyulási idő és novemberben jutottunk el az lső beavatkozás elkezdéséhez.
Mire minden vizsgálat megvan biztos eltelik 2 hónap. Ha minden rendben lesz, akkor el fogtok kezdeni valamit.

Rodina!
De édes kis maszatod van! :D

Kép
avarka

Szia PepiKép
Konc Tanár Úr a csúcs, de senki sem várja el a hálapénzt, ha adsz, szívesen veszik és még senkitől sem hallottam volna, hogy hátrányban részesült volna, pedig ismerek olyat, aki egyáltalán nem adott. Tanár úrnak van magánrendelése, s mint ahogy Avarka mondja, néha ott köt ki az ember, pl. konzultáció, kontroll, és illdomos eleve ott kezdeni, ha hozzá akarsz menni. De ott kapsz számlát és egészségpénztárnál elszámolható.
Nekem is ő az orvosom és akárhányszor kezdenék újra, mindig csak hozzá mennék. :lol: :lol: :lol: Egyébként a pokróc stílussal nem értek egyet, tök jó humorérzéke van :lol: , szívből csinálja :D :D , de ha kell, megmondja a frankót, nála nincs időhúzás, pörögnek az események, én nagyon szeretem és tisztelem.

Sajtit vártam, de megyek, már mert húúz az ágyikó!
Jók legyetek! :wink:

Maccs
vörösmacska

Én az első látogatástól számítva 6 hónapon belül babás lettem, pedig semmi hozott leletet nem fogadott el, mindenből újat csináltunk, volt a férjemnek bacija is, volt kétszer is cisztám :lol: :lol: :lol: és volt egy stimulációm közben, amiből nem lett beültetés. :lol: :lol: :lol: Szerintem ez egész jóóóóó :wink:

Maccs
vörösmacska

Avarka, akkor jó sok szurit fogsz kapni! :shock: :shock: :shock: Drukkolok nagyon Neked!

MAcs, neked is a holnapi uh-hoz mennek a drukkok!
Vendég

Rodina: gratulálok a kispöttyhöz, lesz ő még nagy is :)

Pancsi kismami neked is gratula mostmár nagyon HANGOSAN:)mondtam én hogy két csík van rajta :)

Avarka
Ne izgulj minden rendben lesz, egyél sok fehérjét és én még folsavat is ettem beülti előtt is már meg a terhesvitamin helyett én egy komplexet ettem és ma is azt eszem megnéztem még mi kell a femibionhoz képest és plusszban C,E, vitamint eszek.
Ja és igyál sok ásványvizet.

Navikám
A kismamiknak a fekete tea nem nagyon ajánlott a koffein miatt, engem még első gyereknél cseszegetett a védőnő hogy kismamáknak gyümölcstea való. Meg most is kérdezte ez már másik hogy milyen teát iszok , mondtam hogy gyümölcs azt mondta, hogy jó akkor megnyugodott, mert sokan nem tudják.

Macsek
Ne izgulj minden rendben lesz holnap

Képzeljétek el UH-on olyan édes volt a kislányunk, hogy csak úgy rugdosott a pocakban és tök jó volt látni élőben is, és nem csak érezni, olyan volt mint egy kis béka magá alá húzta a lábát és a doki néni is mondta hogy olyan mint egy kis béka.
Nem lett jó az AFP-m visszahívtak kontrollra a fődokihoz , hogy ő is megnézzen bár most azt mondták minden oké csak uh szerint nincs még 18hetes vszinű hogy ez volt a baj a vv-nél is hogy nem volt 16 hetes fejlődésben csak a számítások szerint.
Én meg azt gondoltam, hogy nagy a baba…. Na mindegy ne aggódok mert nem kell…
Hanna lesz a neve, úgyhogy mától már így hívjuk.

Bocs hogy kicsit hosszú lettem és ha vkit bánt a részletes beszámoló akkor bocs, nem akarom senki szívét fájdítani.
Mindenkinek drukkolok továbbra is már ezen kívül 2hetet dolgozok és utána tudok majd gyakrabban jönni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Avarka!
Miket néznek így elsőre?
A nőgyógyászom p.átjárhatóságit mondott, de közölték velem, hogy itt mindent előről kezdenek.
Téged mire műtöttek? És milyen beavatkozásra kell menned?
Nálunk először az "embernek" alacsony spermaszám sikeredett, illetve nem voltak túl fürgék. De addig adtam a vitaminokat, amiket azóta is szed, csak már nem annyira keményen, hogy teljesen feltornáztuk a mai normális számra. (Remélem ez már így is maradt.)
Utána a fgátló abbahagyása után totál megborult a ciklusom, de sztem a nőgyógyászom sikeresen helyrehozta closty és utrogestan párossal. Novemberben szedtem ezeket utóljára, azóta teljesen szabályos hónapokat produkálok. Csak a babó nem jön...
pepi04

Rodina
Örülök, hogy minden renben.
vnbeni

Pepi!
Először is a párom miatt mentünk.. nekem minden vizsgálatot megcsináltak. Páromnak volt bacija is /nyáron egy hónapunkba került/ HSG-n derült ki, hogy gond van. Ekkor már szeptember volt. Megműtöttek és novemberben kezdtük el a stimulációt, amit leállítottak, mert nem reagáltam a szurikra... és újabb speciális vv, aminek 4 hét alatt lett eredménye. Most itt tartunk.
Nehéz jósolgatni, hogy mi vár rád! Az tuti, hogy mindkettőtöknek full vizsgálat és annak tükrében újabb megbeszélés ahol eldöl miént tovább! Türelem.. :)

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?