Sziasztok Leánykák!
Jelentem ma már megittam majdnem egy 1,5 literes ásványvizet... nem volt egyszerű, de igyekszem
és még rókakoma is elkerült, bár tegnap este még járt itt egyszer!
Rodina, gratula a babócához!!!
Én nem értek hozzá, de hát csak mondta volta S ügynök, ha kicsi, nem? Tökéletes, ne aggódj!
Már tiszta izgalom vagyok, mi lesz holnap az uh-on!!!
Kubu, végre jobban vagy, kivéve a fáradtságot! Próbálj meg kicsit többet aludni, de persze könnyű mondani!
Amúgy te a várandóságod elejétől (4-5 héttől) a 20-ig ilyen ramatyul voltál? Vagy azért néha jobb volt?
Marcid egy tünemény, nagyon szép fiúcska!!!
Jaj, holnap tesódat megpróbálom elkapni... remélem felkészítetted?!
Csucsu, hát tolódik ez a vizsgálat, de csak meglesz már végre és szerintem is beszélj Sz ügynökkel!!! Sajnálom, h. holnap no tali, de ez van... Én nagyon remélem, h. már csak a babát megmutatni megyek vissza majd kb. 1 év múlva
Szerintem a 21-22. napi vv-ből nézik, h. van-e spontán peteérésed, ill. tüszőrepedésed! Összehasonlítják a 3. napi hormonszintekkel!
Macsek, basszus ez a banya-nyanya a te ágyadban/ti ágyatokban akar aludni? Tényleg elmentek már szegénynek otthontról... nem csodálom, h. kiakadsz rajta! Azért mindennek van határa!
Sajti, szegény, nehéz visszarázódni a melóba, mi? Azért csak fárasztóbb, mint otthon lenni, de úgysem kell már sokáig, mert jön kicsi Sajt@!
Lányok (Pancsi, Sajti), siessetek mesélni!!!
Blacska, válaszoltam és jelöltelek is!
Cidney, véletlenül a lakhelyhez írtam a dokit a tábliban, nem emlékszem mit írtál, hol laksz?!
Köszönöm a holnapi drukkokat! Kicsit para vagyok, úh. rámfér