Szalamandra!
Mi Infacoloztunk, erről nagyon megoszlanak a vélemények, de nekünk segített. Lilla Rózához hasonló tüneteket produkált, fájdalom volt hallgatni.
Mi 1,5 hetesen kezdtük az Infacolt, kb.4 hónapos koráig használtuk. Nem szívódik fel, szóval lehet nyugodtan. Lilla óriásiakat tudott tőle büfögni (bocs a naturalisztikus leírásért mindenkitől
). Nálunk a kaki nem okozott problémát, szélcső ebben az esetben segíthet. Más kérdés, hogy én nem merném/nem akarnám használni.
Ami még segített, a lajhár póz, alkarra fektetve hordozni (apa nagyobb keze még jobb), Lillának leginkább ez vált be.
Ill. a laza csípőre szánt torna.
Eletke!
Ne aggódj, Szabó doki a szülésnél is ott lesz, ha akarod. Más kérdés, hogy alapból meggyőz, hogy lehet ügyeletesnél is szülni, de ha olyan elvetemült vagy mint itt mi sokan, hogy akkor is nála akarsz szülni, menni fog. Megnyugtatásként majd augusztusban kérdezz rá, de bőven időben vagy.
(A nem vállal kérdéshez szerintem más, ha az elejétől jársz hozzá és más, ha félidő után akarsz átmenni hozzá. Engem a Schöpf-Mérei bezárása után 30. hetesen vállalt el és mondta, hogy ez a zseniális egészségügyi reformok miatt nem is kérdés, tök segített mindenben megtalálni a helyem, de azt is mondta, hogy normál esetben biztos nem vállalna el már ilyenkor.
)
Oági!
Ne aggódj, Ceglédről is simán be lehet érni, én egy szolnoki lánnyal egy napon szültem, ők is beértek, pedig turbón jött a bébi.
Más kérdés, hogy az ügyeletes doki és egy két nővér frászt kapott, amikor előző este 2 ujjnyi nyitott méhszájjal és rendszertelen fájásokkal még haza akartam jönni Monorra. Rámbízták én meg jöttem. Hajnalban rendszeresebb fájásokkal és 4 ujjnyi nyitott méhszájjal már vicceskedett a doki, hogy már akkor se mehetek, ha akarok (no akkor már nem is akartam). Szóval Cegléd miatt no para.
Babauszi. Kényes kérdés, ha olvastam volna a Kismama valamelyik mostani számát, hogy milyen ördögtől való dolog, nem tudom mit reagáltam volna... de ami tény.
Mi Lillával 3. hónapos kora óta járunk. Szereti nagyon. Nem mellesleg rendbe jött a laza csípője, télen egyszer volt csak megfázva, pedig mivel itt helyben vagyunk mi a legnagyobb hidegben is babakocsival jártunk. Imádja a vizet, Balatonnál az egész szálloda minket csodált, hogy bírja a vizet, élvezi és ki sem akar jönni. A vízi tornát maga kéri. Annak ellenére, hogy ő általában pl. nem mer merülni, nagyon szeretjük a foglalkozásokat.
Itt Monoron egy szuper aranyos lány tartja, mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokan járnak ide Ceglédről is, Andi tart amúgy Tápioszentmártonban is foglalkozást. Kérdezz Susyt is bátran, ők is járnak ide úszni.
Szóval ha engem kérdezel, ha három hónapos lesz a babád pakoljatok és gyertek.
Ildi