Új privát üzeneted érkezett!

Lányok láttátok a tényeket? a tv2-n...
Benne, volt, hogy az ÁEK- ban nem lehet szülésznőt választani. Azzal magyarázzák, hogy így akarják biztosítani a szülésznőknek a pihenőidőt, de valójában a hálapénz visszaszorításáért csinálták. Látjátok csak ez van a háttérben. De ez igazságtalanság, mert a dokik ugyanúgy kapnak pénzt. Akkor most, hogy van ez? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy,
Én tudtam, hogy ez van a háttérben, mert van olyan szülésznő, akinek piszkálja a csőrét, hogy másoknak vannak saját kismamáik. Mivel neki meg lettek támogatói, így lehet gratulálni a végeredményez :evil:
Vendég

Monka
nekem is az a tapasztalatom,hogy hol így hol úgy csinálják,
vigyél magaddal reggelit és gyümölcslevet,
hogy rögtön tudj valami enni a vérvétel után
ág
oagi

sziasztok lányok!

Tegnap hazajöttünk a kórházból, Róza besárgult és kicsit kiszáradt, ezért voltunk a Heim Pálban. Nagyon rossz tapasztalat volt, három óránként kellett szoptatni a kicsiket, ha nem evett annyit amennyi kellett, akkor tápszeres pótlás. Hiába lázadoztam, muszáj volt beletörnöm a rendszerbe, nehéz ellenkezni, mikor csövek állnak ki a gyerekből (infúzió). Naná, hogy csökkent a tejcsi, végigidegeskedtem a benn töltött időt, még jó hogy nem apadt el egészen. Köszönöm a tanácsokat tejgyarapítás kérdésben.

Most egy újabb lenne: Róza nagyon sokat sír hasfájás, szelek miatt. Van, hogy a három éjszakai alvásciklusból kettőt is szenvedve tölt, és napközben is minimum egy-két ilyen alkalom van. Ma kimondottan rossz napunk volt: szinte csak délelőtt aludt nyugodtan és most, amúgy szopi után mindig jött a hascsikarás (vagy nem tudom pontosan mi), ami nagyon erős, a baba visít, húzogatja a lábacskáit, tekereg, szenved. Kap Normaflore szuszpenziót, ez elméletileg segít az emésztőrendszer megszilárdításában. Ittam Laktoherbet, de már azt sem merek, nehogy erősítse a hasfájást. A legnagyobb gondot az jelenti számomra, mit csináljak, ha alvás után, de még következő szopi előtt jön egy ilyen görcsös időszak, és mire már azt jelzi, hogy éhes, teljesen ki van merülve, plusz éppen megküzdött a szelekkel - ilyenkor rossz érzéssel szoptatom, hiszen pont az étkezés okozza a gondot. Nálatok volt ilyesmi? Ti hogyan oldottátok meg? Köszi a segítséget előre is!

oagi, bocs, fogok írni a szülésről és kórházról, csak kis türelmet kérek. Örülök, hogy orvost már találtál magadnak.

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra
Biztosan nagyon rossz lehetett, de azért ne keseregj, minden nappal egyre nagyobbak erősebbek lesztek. Kitartás!
Mikor Kristóf hasfájós volt ( nagyon rövid időszak volt) mi Gripe Water- t használtunk. Nekünk nagyon bevált. Akinek ajánlottam annak is. Esetleg próbáld meg azt, de majd jönnek a többiek, biztos van még ezer más módszer is.

Pandácska
Az a baj, hogy sajna így is fog maradni, mert mutatták, hogy az országban több olyan kórház van, ahol szintén nem lehet szülésznőt fogadni, és muszáj volt elfogadniuk a kismamiknak. Igazságtalanság!!! Én már akkor sejtettem valamit, mikor azt a beszélgetést hallottam. Vajon ki lehetett az a másik? Na mindegy, ez úgysem változtat semmin.

Kép
Kép
susytunder

susy, a Gripe Water hol kapható, gyógyszertár, dm? min alapul a hatása? a gyógyszertárban már napi látogatók vagyunk...

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra,
Gripe Water pl. patikában is kapható, de egy hónapos kor alatt nem adható.
A szérum lágyan feloldja a megrekedt légbuborékokat, megnyugtatja a görcsös hasizmokat és gyors, kellemes enyhülést hoz. A Woodwards hascsikarás elleni gyógyvíz 1 hónapos kortól adható, ha a szelek és a hasfájás gondot okoznak

Susy,
Ha így marad... :cry: :cry:
Vendég

Szalamandra
Gyógyszertárban kapható, igen.

Itt olvashatsz róla minden hasznos infót. --> http://www.hazipatika.com/store/product?pid=3076

Kép
Kép
susytunder

Igaz, 1 hónapos korig nem adható :(

Kép
Kép
susytunder

Hát akkor nem tudom létezik e olyan szer, amit 1 hónapos kor alatt adható. Tornát próbáltátok? Még egy tippem van. Termotasakot, vagy cseresznyemagos zsákocskát felmelegítve ha a kis pocijára teszed a meleg oldja a görcsöket. Termotasakot szintén gyógyszertárban kapsz, cseresznyemagos zsákot a dm-ben. A hasrafektetés is segíthet valmennyire.

Kép
Kép
susytunder

Én is a masszírozást, tornát ajánlom, az segített nekünk kis.
Vendég

Oági - Voltunk tornázni és megint szuper jó volt! :D

Monka - Szerintem menj oda 6.45-re akkor még talán nincs senki, gyorsan be tudsz jelentkezni, majd "sprint" fel az emeletre sorszámért. Amint beadod a papírod és látják, hogy kismami vagy viszonylag gyorsan behívnak. Ez az én tapasztalatom.A terhelésesnél kicsit kétségbeestem, hogy sose végzek, de úgy, hogy még reggel mentem butalóért is, aztán becheck, majd sorszám, fél 8-kor levették az első adagot, és 2 óra múlva végeztem.

Szalamandra - Nagyon sajnálom, sajnos okosat nem tudok mondani, így inkább csak együtt érzek. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Szalamandrának ajánlanám az Infacol szirupot.
Minden etetés előtt egy adagot kell adni a babónak az üveg saját cseppentős adagolójával.
Bővebb infót itt találsz:
http://www.pirulapatika.hu/210154594/be ... zuszpenzio

Próbáld ki azt is, h szoptatás közben többször megbüfizteted Rózát.
Üdv, tide
tide31

szalamandra
örülök,hogy legalább már otthon vagytok,innen
már biztosan jobb lesz,ha lassacskán is
dokim van már a kezdetektől,csak valsz szabin lesz a szülés alatt
ezért voltam kicsit kétségbeesve,de most már ezzel a szülésznő
parával is megspékelve elkezdett nem érdekelni az egész
a baba ki fog jönni ez tutter :)

na de ami neked segíthet:
-keresztlányom volt hasfájós és nála ami bejött:
Infacol, torna, masszír, cseresznyemag párna,és ami nekem nagyon
fura volt,de működött: szélcső
én nem értek hozzá.de 7 végén megkérdezem a barátosném és
megírom neked,hogy kell azt használni

-a szopiról meg megint semmi személyes tapasztalat,
de itt mindenki nagyon dícsérte a Szoptatás c könyvet
én be is fogom szerezni,a Kismama adta ki azt hiszem

kitartást a továbbiakhoz :)
ági
oagi

sziasztok lányok, nagyon köszönöm a tanácsokat! Ki is jegyzeteltem, elsősorban az Infacolt, holnap jön doktornéni, mgkérdezem mehet-e együtt a Normaflore-ral, vagy ha nem, melyiket inkább. S ha nem múlik, egy hónapos kor után próbáljuk a Gripe Watert.

Torna: annyit tudok, hogy "biciklizni" lehet a babával, illetve a pociját simogatni körkörösen - ezek mellett van még más hasznos gyakorlat?
A masszírozás valami extra, vagy ami úgy jön az embernek? (enyhe nyomás, a gáz "kisímogatása")?

oagi, igen, kérdezd meg légyszi a szélcsőt is, bár elsőre úgy gondolnám, ilyesmihez én gyáva vagyok... És igen, a baba ki fog jönni :) Bíztatásként: én két szülésznőnél szültem (egyik az ügyeletes, másik a "fogadott"), mindkettőjükkel nagyon elégedett voltam. Sajnálom ezt a változtatást, hallottam én is róla még korábban, de bíztam benne, hogy nem vezetik be - sajnos mégis. Azt hiszem, a vezetés nem a régi MÁV-ból került ki, és konzervatívabb (vagy pénzközpontúbb?) a szemléletük.

Kép
Kép
szalamandra

persze ha bárkinél bármi más is bevált, továbbra is várom az ötleteket!

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok
Én még új vagyok itt.Első babával vagyok terhes, ősz közepére várjuk.
Egyedül Szabó dr-hoz járok a 12. hét óta, magánrendelésére.Nem beszéltem még vele hogy a szülést vállalja e?De itt valahol olvastam olyat, hogy volt akit nem vállalt mert televolt már.És emiatt aggódom egy kicsit.Azt ő is tudja hogy csak hozzá járok, és azt is hogy az ÁEK-ben szeretnék szülni,asztali naptárjába is feljegyezte a várható időpontot,1.alkalommal mondtam neki, hogy ahová tartozom oda nem szeretnék járni.100km-t utazom hozzá,de nem bánom,mert megéri,és teljesen megbízom benne.
A szabi miatt viszont csak aug. vége felé rendelt vissza.
Ti mikor beszéltétek meg vele konkrétan azt hogy a szülést vállalja e?
Szerintetek nagyon elvagyok késve?Csak emiatt most nem hívnám fel,de egyfolytában az lebeg a szemem előtt,hogy későn beszélek vele erről,sőt már rég megkellett volna beszélni, és mi lesz ha nem fog tudni vállalni?!
Köszönöm előre is a válaszokat
eletke

Sziasztok!

Lányok tudjátok honnan indult ez az egész szülésznősdi? A Honvédkórházból. Mivel össze lett vonva, igazából ott a központ, csodálkoztam is mikor tegnap a tv- be egyenruhás fickó beszélt, aztán most lettem felvilágosítva. Mivel más kórházba működik, hogy nem lehet választani, nem akarok vészmadárkodni, de nem fogják visszavonni. :(

Szalamandra
Tornáztathatod úgy is, hogy a lábacskáját finoman feltolod a pocakjához. így neki nem kell erőlködnie, ki fog jönni, ami őt bántja.

Kép
Kép
susytunder

Szalamandra!

Mi Infacoloztunk, erről nagyon megoszlanak a vélemények, de nekünk segített. Lilla Rózához hasonló tüneteket produkált, fájdalom volt hallgatni. :cry:
Mi 1,5 hetesen kezdtük az Infacolt, kb.4 hónapos koráig használtuk. Nem szívódik fel, szóval lehet nyugodtan. Lilla óriásiakat tudott tőle büfögni (bocs a naturalisztikus leírásért mindenkitől :oops:). Nálunk a kaki nem okozott problémát, szélcső ebben az esetben segíthet. Más kérdés, hogy én nem merném/nem akarnám használni.
Ami még segített, a lajhár póz, alkarra fektetve hordozni (apa nagyobb keze még jobb), Lillának leginkább ez vált be.
Ill. a laza csípőre szánt torna.

Eletke!

Ne aggódj, Szabó doki a szülésnél is ott lesz, ha akarod. Más kérdés, hogy alapból meggyőz, hogy lehet ügyeletesnél is szülni, de ha olyan elvetemült vagy mint itt mi sokan, hogy akkor is nála akarsz szülni, menni fog. Megnyugtatásként majd augusztusban kérdezz rá, de bőven időben vagy. :lol: (A nem vállal kérdéshez szerintem más, ha az elejétől jársz hozzá és más, ha félidő után akarsz átmenni hozzá. Engem a Schöpf-Mérei bezárása után 30. hetesen vállalt el és mondta, hogy ez a zseniális egészségügyi reformok miatt nem is kérdés, tök segített mindenben megtalálni a helyem, de azt is mondta, hogy normál esetben biztos nem vállalna el már ilyenkor. :lol: )

Oági!
Ne aggódj, Ceglédről is simán be lehet érni, én egy szolnoki lánnyal egy napon szültem, ők is beértek, pedig turbón jött a bébi.
Más kérdés, hogy az ügyeletes doki és egy két nővér frászt kapott, amikor előző este 2 ujjnyi nyitott méhszájjal és rendszertelen fájásokkal még haza akartam jönni Monorra. Rámbízták én meg jöttem. Hajnalban rendszeresebb fájásokkal és 4 ujjnyi nyitott méhszájjal már vicceskedett a doki, hogy már akkor se mehetek, ha akarok (no akkor már nem is akartam). Szóval Cegléd miatt no para.

Babauszi. Kényes kérdés, ha olvastam volna a Kismama valamelyik mostani számát, hogy milyen ördögtől való dolog, nem tudom mit reagáltam volna... de ami tény.
Mi Lillával 3. hónapos kora óta járunk. Szereti nagyon. Nem mellesleg rendbe jött a laza csípője, télen egyszer volt csak megfázva, pedig mivel itt helyben vagyunk mi a legnagyobb hidegben is babakocsival jártunk. Imádja a vizet, Balatonnál az egész szálloda minket csodált, hogy bírja a vizet, élvezi és ki sem akar jönni. A vízi tornát maga kéri. Annak ellenére, hogy ő általában pl. nem mer merülni, nagyon szeretjük a foglalkozásokat. :lol: Itt Monoron egy szuper aranyos lány tartja, mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokan járnak ide Ceglédről is, Andi tart amúgy Tápioszentmártonban is foglalkozást. Kérdezz Susyt is bátran, ők is járnak ide úszni. :lol: Szóval ha engem kérdezel, ha három hónapos lesz a babád pakoljatok és gyertek. :lol:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok, én is hallottam a szülésznős hírt, én egy hónapja szültem az ÁEK-ban, nem volt választott szülésznőm, de ha lett volna, most nagyon ki lennék akadva.

Szalamandra - sajnos nekünk is vannak hasonló jellegű problémáink, én most az infacolt használom, de nem nagyon segít, van egy csomó szer, amit ajánlanak, de szerintem ezek csak kísérletezések, igaziból állítólag 3 hónaposan magától elmúlik, addig meg tartsunk ki! :cry:

Kép
szofi79

szalamadra, sajnálom, hogy szenved a bébi!
a körkörös simogatásnál figyelj arra, hogy a köldöke fölött J oldalt indulj, és B felé haladj! ugyanezen irányban az ujjaiddal végiglépkedhetsz a hasán (mármint a kezeddel :D) ja, a masszírozást olajjal csináld, figyelj, hogy meleg legyen a kezed :) lábait felnyomni, behajlított térddel! a mellkasára, ezt nem gyengéden ám, hanem határozottan, erősen, 6 másodpercig úgy tartani, majd kinyújtani, és úgy tartani, és ezt ismételgetni.
a laktoherbben az édesköménytől fájhat a baba hasa, ha mégis akarsz inni szopis teát, van receptem, szólj, kihagyod belőle a köményt, és úgy jó lesz.
van még egy testhelyzet, amit szeretnek a hasfájós babák: az alkarodra fekteted hason úgy, hogy a kezeddel a két lába közé nyúlsz, a buksija a könyökhajlatod felé esik. (ezt a nemhasfájósak is igan szereteik, mert tudnak nézlődni.)
amúgy meg kitartás, ha "igazi hasfájós" a bébi, akkor kitarthat 3 hós koráig, de egyre jobb lesz!!! szeretgesd sokat :)
szélcső: patikában kapható gumicső, kakilásban tud remekül segíteni, bedugni a végbélbe, és finoman mozgatni. vigyázat, spriccelhet a cucc :) pelus elejét érdemes felhajtani :)))

babaúszás. mi is jártunk mindkét lánnyal, imádták. ildi, a kismama azt írta, hogy ez valami rossz??? el sem tudom képzelni, mi bajuk lehet vele...

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok! Köszönöm a tanácsokat!
Túlvagyok a laboron! Megfogadva a javaslatot, már 6.45-kor regisztráltam, aztán sorszám a vérvételen, de már 15. voltam, utána mentem csak a beutalómért. 8 után nem sokkal levették a vért és 8.45-re jól megreggelizve mentem az EKG-ra. Tehát viszonylag gyorsan végeztem, de képzeljétek, nem volt elég kémcső! Pont azon sopánkodott a két nővér, akik a vért veszik, hogy hogyan fogják beosztani ennyi beteg mellett. Elképesztő. :shock:
És sajnos a nagypocis kismamikat sem vették előre, pedig voltak sokan előttem és utánam is :(
monka76

Szalamandra!

Szerintem a masszírozásnál, tornánál jobbat nem tehetsz! Létezik egy Babynos nevű hasmasszázsolaj, kifejezetten hasfájós babáknak! Azzal még rásegíthetsz egy kicsit! Gyógyszertárban lehet kapni!
Ne félj a szélcsőtől, csak jót tesz, kérd meg a védőnőt, hogy mutassa meg, hogy kell! De a hőmérővel is sokat segíthetsz, ha bedugod picit a popsijába és megforgatod!
A lányok már mindent leírtak szerintem, ami szóba jöhet ezen kívül!

Márti
borossné becz márta

Mzsperx!
Hát ja... ott egy doki, meg még vagy két szakértő a reflexek nem normális eltűnésével/ fejlődésével meg ilyesmikkel érveltek a fölösleges babaúszás mellett. Engem már nem nagyon érdekel, nagyon azt látom, hogy jót csinálunk Lillának vele. :lol:
Nagyon szeretem ezt az újságot, de ez a cikke nagyon nem tetszett...

KépKép

KépKép
beneildi

ildi, érdekes...
enyimek jól elvannak a vízben, nem félnek, és ez a lényeg szvsz. a nagyobbik most megy majd "rendes" úszásra, 5.5 évesen

KépKép Kép
mzsperx

szerintem is ez a lényeg :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én is csak jót tudok mondani a babaúszásról. 3 hónapos kora óta járunk, és nagyon élvezi. Ráadásul mi még az itthoni medencébe is bevisszük heti 2 alkalommal.
Volt, aki nekem is jött mindenféle ellenérvvel, pl. hogy szétázik a gyerek bőre. Na csak rá kell nézni Kristófra, hogy szét van ázva a bőre. :)

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Jöttem dicsekedni! KISFIAM LESZ!!!!!! Kis pufi-pofi, rengeteg haja és hosszú szempillái vannak és már most majd 1500 g!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt!

Bettyna
Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon jól sikerült képek, helyes kis pofija van. :) Hol voltál 4D-n?
Én is 28 hetesen voltam. :)

Kép
Kép
susytunder

Bettyna,
Gratulálok, nagyon szép pofija van a kisfiadnak :D Nevet már találtatok? Látom ti is a 4D Genesisbe voltatok :wink: Mi is ott voltunk a 15 hetes 4D uh-nál és akkor tudtuk meg, hogy kislányunk lesz :lol:
Vendég

Susy, Pandácska - Köszönjük szépen! Igen, a 4D Genesisben voltunk és roppant elégedetten, vigyorogva távoztunk! Pedig szokásához híven lapított a szentem és nem igazán zavartatta magát, de azért sikerült egy kicsit felébreszteni vagy 90 fotó erejéig. :lol: A neve még minidg nem dőlt el, de most már akkor tutira csak a fiúkat nézzük. Ez is jellemző, lányból sokkal több van, ami mindkettőnknek tetszik. :D Ígérem amint eldől, elárulom! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna! Nagyon édes egy kissrác!
Mennyibe kerül most a 4D? Én is a Genesisbe tervezem, hogy elmegyünk, csak azt nem tudom melyik héten... :roll:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina,
Itt találsz pontos árakat: www.4dgenesis.hu

Bettyna,
Ok várjuk :wink:
Vendég

bettína, nagyon jók lettek a képek!!! grati a fiúcskához :)

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Betty
Gratulálok a szép kerek fiacskádhoz! :lol:
90 képet adtak? De jó nektek. Van mit nézgetni.:D

Susy
BOLDOG NÉVNAPOT KRISTÓFNAK! :D

én nagyon szívesen vinném a fiukat majd úszni, csak az a bibi, hogy délelött van és nekem nincs jogsim. Télen meg nem szívesen buszoznék hazafelé.

Márti
Ti használtatok szélcsövet?
Milyen sűrűn lehet használni? Megszokhatja ezt is?
Mi most a Gripe Waternél tartunk.Első napnál tartunk, várunk hátha.
Eddig nekünk sem vált be semmi.
Lehetséges, hogy azért bajlódunk a kakival, mert tej+tápszer már sok neki-nehezen tudja megemészteni?
(már alig kell pótólnom :) )
Gripe után jön a szélcső, mert a délutáni nyűg az a kaki miatt van. :(
Esetleg érdemes pár nap szünetet tartani két szer között?

A kicsi agyammal nem tudom megérteni, hogy miért fáj az "valakinek" ha egy kismama szeretné magát biztonságban érezni és segítséget kapni élete egyik legfontosabb eseményében. :oops: :evil:
Mi lesz a következő húzás? Dokit sem fogathatunk?

Remélem MANKA nem haragszik meg, ha hírt adok róla. :)
Jól vannak, Zoló szépen gyarapodik, múlik a pocifájás.
Manka is jól van, bár kissé kimerült. :)
Vendég

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Susy,
Kristófnak:
Kép
Vendég

Kriszta, Pandácska

Köszönjük szépen a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok! :)

Kép
Kép
susytunder

Betty!

Gyönyörű a kisfiad már most! Gratulálok!

Kriszta!

Szélcsövet én nem használtam, odáig nem jutottunk, de csak jót hallottam róla olyantól, akinek szüksége volt rá! Igen, nem árt, ha eltelik egy kis idő a 2 szer között, de nekünk a pukik kitornázása segített a legtöbbet min3 fiúnál és a Babynos kenőcs pocira nagyon jó!
De jó, hogy már csak 1x kell pótólni! Hallottam már igen, hogy a tápszer jobban puffasztja a babákat, hát majd kiderül, ha sikerül leállni vele, hogy nálatok ettől volt-e? Az lenne a legjobb, mert az most már talán hamar megoldódik!
Köszi a híreket mankáékról!

Márti
borossné becz márta

Betty!
Gratula a kisfiúhoz! Nagyon jók a képek.

Susy!
Kristófnak én is Boldog névnapot kívánok!

Jkriszta!
A posta a mai napon ment el! :wink:

Dannan!
Az utóbbi napok esőzései rákényszerítettek hogy kenguruba (Brevi)cipeljem Mírát. Ő imádja, én kevésbé... Már Lauránál is meg volt, de nem szerette egyikünk sem. Most egy kicsit ügyesebb vagyok vele. DE teljesen megfertőztél az általad ajánlott linkekkel. Hordozókendőt nem szeretnék, mert tudom magamról, hogy nem fogok többféle kötést megtanulni. :oops: (talán majd a 3. babánál :wink: )

Mit ajánlanál helyette? Mei Tai-t vagy mást érdemes?
Valamelyiknél olvastam mennyire fontos a megfelelő terpesz. A brevinél a középső része ami a terpeszt biztosítja 10 cm. Ezeknél a hordozóknál biztosítja valami a megfelelő terpeszt, vagy csak egy sima négyzet, vagy téglalap amiből áll a hordozó rész amibe a babát bele kell tenni? Remélem érthető mire gondolok. (Bocs de még nem tudtam végigolvasni mindet)

Pandácska!
Neked mennyire vált be?

Bocs lányok, hogy már megint ennél a témánál vagyunk. :oops:

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Köszönjük szépen az elismeréseket! Azt hiszem már most szerelmes vagyok a fiamba! :oops:

Kriszta - A 90 képből sajnos nem mind ilyen jó, mert mint említettem nem mutogatta magát túlzottan, így van amelyiken csak 1 láb vagy kar látszik, de nekünk gyönyörű! :wink:

Edina - A Pandácska által írt linken tényleg mindent megtalálsz. Az ár az kb. mindenhol ennyi, de a szolgáltatás nem! Ahol ezelőtt voltunk, amikor még csöppke volt, ott valamivel többet fizettünk, de fele ennyire sem volt profi a nő. 4D G.-t én is csak ajánlani tudom!

Susy - Boldog első névnapot a kis Manónak! Bocs, de reggel még a sajátom bűvöletében voltam teljsen. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Rozsaag,
Röviden, tömören, Imádom :lol: fantasztikus. Arra észülj fel, hogy sokan még mindig furcsa szemmel nézik a hordozást, engem tegnap lehülyéztek a villamoson :D Akkor is nagyon szeretem, és Dóri is. Olyan szépen alszik benne.
Vendég

Pandácska!
Tapasztaltam a kengurunál is, hogy furán néznek rám.
Nektek milyen hordozótok van?

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok,

Az első két kisfiamat a Szabolcsban szültem, Dancsó Jánosnál. Az összevonás miatt a harmadik gyerkőcöt az ÁEK-ben fogom szülni, szintén nála.
Két hét múlva lesz esedékes a tarkóredő-mérés, amit eddig mindig a Hattyúházban csináltattunk, mert előtte a kórházban a Bátorfi nevű UH-s doki 4 mm-t mért, és hála Istennek kiderült, hogy az valójában csak 1,2 mm. Ezután persze nem volt sok bizodalmunk a kórházi vizsgálatokhoz, és most is a Hattyúházba mentünk volna - ha nem lennének éppen akkor szabin.
Marad tehát az ÁEK, ahová tudtommal Bátorfi is és Hajdú is átment a Szabolcsból. Mondanom sem kell, Hajdú drnőhöz szeretnék menni - a dokim szerint ők is tudnak 4D-s, DVD-s cuccot csinálni, de azt már nem tudta pontosan, hogy mikor van rendelés.

Hiába kerestem a neten infót ezzel kapcsolatban, nem találtam. Tudnátok segíteni, hogy hogyan megy ez az UH dolog az ÁEK-ben, milyen számon lehet bejelentkezni, kell-e beutaló, stb?

Köszi szépen előre is!
zsuzsianyu

Zsuzsianyu!

Az ÁEK-eset nem tudom, de figyelmedbe ajánlom a Magzatdiagnosztikai Központot, ahol Hajdú dr.nő is dolgozik, meg az én dokim is, aki szintén ÁEK-es! Nekem az összes uh.-vizsgálatot ott csinálta, az ország legprofibb gépével dolgoznak és kifejezetten rámennek a Down-szűrésre! Itt minden infót megtudhatsz róluk: www.ultrahangvizsgalat.hu

Márti
borossné becz márta

Rozsaag,
Mei Tai.
Vendég

Rózsaág
Köszönöm :lol:
Vendég

Márti

Köszi, megnéztem a patikában. Asszem még várunk vele......
Masszírozzuk, tornáztatjuk, angolvízezünk.
(sajna nem csak 1* pótólok, éjjel nem, de délután és este is kell 30ml.) Most urticázom megint. :)
Vendég

Márti,

hú, köszönöm szépen!!!
zsuzsianyu

betti gyönyörű a kisfiad :-D

Kép
Kép
Kép
iricc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X