Új privát üzeneted érkezett!

Nikó, jobbulást!
De jó, hogy van már dokibácsink. Mosdjuk én majd 1 hét múlva megyek hozzá.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádo!

Én is csak kedden megyek hozzá délelőtt. De addig nem akarok várni mert nehogy gond legyen, hogy csökkentettem az adagomat. Megpróbálom most hama reggel hívni hátha tudok vele beszélni.
nikó

Sziasztok,

Nikó,
jobbulást!

Krisz, Puszi
+++++++++++

Baba,
itt is jelezném, hogy azért várom tőled Piroskát, úgyhogy légyszí intézkedj:)
Vendég

Kalkata! Nagyon szorítok neked!

Krisz, Puszi!
Babaragacs továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Till, köszönöm.

Puszedli, nem, ma reggel teszteltem, de nega. Tegnapra elég volt api biopsziája és a gyökérkezelés nekem :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Alle,
kicsit megkésve ugyan, de :) Nagyon Boldog Névnapot! :)

Puszi, Krisz,
tapasztó drukkok! :wink: :wink:

Baba, Nikó
jó dokizást jövő héten! :)

Kalkata,
++++++++++++++++++
angel37

Angel, neked is köszönöm.

allegrobarbaro

Alle, jó kis napotok volt akkor tegnap... :?

skrisz72

Sziasztok!

(((((((((Alle))))))))))) Sajnálom, mind3at! :(

Baba: pénteken mész a Kaáliba?

Niko: húúúúúúú, ez szörnyű lehet! :twisted:

Skrissz: ++++++++++++++++++++++++++

Hétvégén nem leszek, pussz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Megállt az idő a vonalzómon,... :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kalkata: remelem mar tul vagy a muteten, es hogy minden rendben lesz! gondolunk am Rad ;), majd jelentkezz a jo hirekkel!

Alle: huh, nehez egy nap lehetett! de hajra spontan, hiszen ha egyszer mar sikerult... :)

Nikó: sikerult beszelni a dokival?

Puszedli: nekem az ilyen hasmeneses/szekrekedeses dolgokra nagyon jo szokott lenni az aloe vera gel...)

Nekem azota sem jon meg...csak gorcsolgetek, barnazok... szuriknal meg bepirosodik a borom, meg viszket egy kicsit, aztan elmulik :? :D

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, én is viszketek, de az nem a szuriktól van, hanem a fetőtlenítőszertől.

Puszi, te még itt vagy? Mennyé má pihenni!!! :wink: +++++++++++++++++++++++

skrisz72

Alle :oops:
remélem, Apa jól van! (Mennyire fájdalmas a biopszia? Úgy hallottam, igen... :oops: ) Szebb napokat Nektek!

Amina,
kitartás, a legjobbakat!!!

Nikó, Baba:
Nektek is hajrá kezdés! (dokibánkat üdvözlöm :wink: - kicsit sokat van távol mostanság, nov utsó hetében is szabin lesz pl :roll: )

Puszedli, Skrisz:
mennyit vagytok ágyban? Vagy sétát beiktattok azért?
Megadrukk!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

(Este 9-chat, ha addig sikerül beizzítani a chat-szobát :))

tillidian

Alle!
Ölelés nektek.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Till, a kanapén féig ülve, félig fekve dolgozom a laptopon. Utána rámolok, ma már muszáj porszívóznom, mert már szégyellem magunkat. Tegnap elvittem a kutyát sétálni. Nem sokat, 15-20 percet.

skrisz72

Puszedli, igen. Te hányadikán mész? Skrisz, Te?

babaimádó
Kép
babaimado

TILL? NE IDGESÍTS!!!Nekem ET-hez KELL a dokibácsim!!Mettől - meddig nem lesz K.P.?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
november utsó hetében szerettem volna konzizni, de azt mondta a recepciós hölgy, azon a héten szabin van a doki...így kaptam időpontot dec. első hetére... :roll: de kérdezz rá, az a biztos! Ha így van, biztos lesz ott doki, aki megoldja! :wink: Puszinak sem a saját dokija végezte a transzfert, ha jól tudom...

tillidian

Baba, én 24-én megyek vérvételre. Puszinak valóban nem a saját dokija csinálta az ET.

skrisz72

Jelentem összerámoltam. De a porszívózás elmarad, mert már ettől is megfájdult a hasam. Jeleztek a babák, hogy mára elég legyen. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Bella!

Köszike!

Allegro!

Sajnálom , fujj gyökérkezelés útálatos dolog!

Amina!

Igen végre sikerült, totál ki vagyok alig vonszolom magam olyan erőtlen vagyok. szinte egyfolytába bőgök, már nagyon várom haza apát! :(

Skrisz!

Csak óvatosan!!! Pihizzél sokat!

Till!

Majd átadom az üdvözlést! Hu az nem jó ha más csinálja a leszívást én nem szeretném. Én nagyon megbízom K.Péterbe de a többi orvost nem is nagyon ismerem. Még így is parázok az egésztől nem hogy más csinálja! Bár mi nem nov végén fogunk ott tartani.

Megbeszéltük a teendőket remélem jobban leszek. ha mégsem akkor kedden megbeszéljük mi legyen. :( Na megyek tanulni mert apa azt mondta kikérdezi a leckét este! Jujj de félek! :)
nikó

Alle! Megkésve ugyan, de Boldog Névnapot kívánok! Ahogy olvastam, mozgalmas nap volt a tegnapi! Kívánom, h a tegnapi napon történteknél jobb és örömtelibb dolgok történjenek Veletek a jövőben! :)

Skrisz, Puszi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nikó! Szegény Te!
Én is szedem a bromót már 3 éve (napi egy) de engem nem viselt meg (szerencsére) az elején sem.

Kalkata! Várunk a jó hírekkel! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Mindjárt nyitjuk a chatet!!! (Már aki a dominó-rekordot erre cseréli :lol: )
Aki nem jön, annak szép estét és kellemes hétvégét!!!

tillidian

Okés lányok, elszántan titkolóztam 5 egész napig, de sutba vágom a rossz érzéseimet, (és emlékeimet), hisz nem jöhetek mindig csak a gondokkal és nyűggel, hanem a boldogságomnak is itt a helye. Úgy döntöttem bizakodó leszek, sőt optimista.

Ezennel örömmel tudatom Veletek, hogy KISBABÁT VÁROK!!!

...... és vonalzót is csinálok............juszt is :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!!!!! :D :D :D :D Erre muszáj kijönni a readonly üzemódból :lol: Problémamenteset és boldogságosat Neked! Spontán, ugye? Alle, Katerina, hajrá!! :D :D

Krisz, Puszi! Drukkok mennek :) +++++++++++++++++

Kép

Lois: EZ SZUUUUUUUUPEEEEEER!!!!!! Es idaig "kepes voltal" titkolni :)? Öszinten gratulalok! ennel szebb reggeli hirt nem is tudnek elkepzelni!!!!!! huh, nagyon orulok!!!!!

Kép

Lilypie First Birthday tickers
amina09

ja, es tobbiek (Alle, Katerina ...) tessek peldat venni Loisrol!
amina09

Lois, ez fantasztikus, szívből gratulálok!
Vendég

Lois,
csodálatos hír! :D :D :D Gratulálok hozzá! :D
Így van, csak optimistán!
Hogy bírtad kemény 5 napig? :lol:
angel37

Lois, te kis hamis! :lol: :lol: Annyira örülök!!! Babaeső!!!!! Mikor lesz UH?

skrisz72

Sziasztok!

Lois!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nagyon drukkolok Mindenkinek!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois :P :P :P
Mondom én, hogy az október-november a "régi motorosok" hónapja :lol:
Nagyon örülök Neked!!!
Vigyázz magatokra!
Puszika - UH mikor lesz???

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lois!!!!!!!!!!Fantasztikus!
Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Lois! Ez szuper!!!!!!! :lol: Gratulálok! Jól csinálod! :wink:

Skrisz, Puszi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Na itten vagyok besöpörni a gratukat.. :oops: Bár van egy kis rossz emlékű deja vu-m, de hess csúnya gondolatok... :roll:

Mó!
Köszönöm, hogy kijöttél az olvasóból miattam, tessék többet írni a babavárósba, ejnye!! Igen spontán :oops: . Úgy tűnik ez a "teherbeesős" rész már megy nekem, most már a "megtartós" részen kellene csiszolni :wink:

Amina!
Köszönöm, hát igen már majdnem "kifúrta" az oldalamat a dolog, de úgy döntöttem nem óvatoskodom inkább, nehogymá' ezzel vonzzam be a rosszat megint :D

Hunci!
Köszönöm, drága vagy! :D

Angel!
Köszönöm! Hát nehezen, de vérvételen csak csütörtökön voltam (köszönöm Harcika!!), előtte meg azért nem voltam túl magabiztos a halovány kis tesztjeimmel. Meg ugye nem gondoltad komolyan hogy most nélkülem csinálsz valamit?? Tudom mi mindent együtt szoktunk.... :lol:

Skrisz!
Igen azért is írtam meg, hogy a z épp most lombikozó lányoknak (MINT pl. TE!!! :D ) adjak egy kis pluszt, tudom hogy ilyenkor az ilyesmi feldobja és bizakodóvá teszi az embert :wink:

Hanna!
Köszönöm drága!! :D

Baba!
Neked is ugyanezt kívánom, mert nálatok is ott köröz a gólya, érzem!! :wink:

Bols!
Köszönöm Neked :D

Fanni!
Gondolod, hogy az ősz lehet az oka? Én nem bánom.. :roll: Uh-t még nem tudom, szerintem köv. hét vége felé, még egyeztetnem kell. Tényleg akartam is kérdezni tőled, szúrok Cleaxane-t, normális hogy ennyire csíp??? Minimum mint egy darázscsípés...gondoltam esetleg nem bírja egymást a fertőtlenítővel vagy ilyesmi...kaptam már műtét előtt fraxiparine-t, de nem emlékszem, hogy ennyire csípett volna.. :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, én pénteken megyek, jó lenne ott összefutni.

babaimádó
Kép
babaimado

Lois :P
Én Fraxit szúrtam, nem kellene, hogy különbség legyen, hiszen a hatóanyag ugyanaz... Azt hiszem, Coca Clexane-ozott.
Apa itt mellettem azt mondja, akkor csíp, ha bőrbe megy és nem bőr alá. Próbáld mélyebbre adni :wink:
Miért szúrsz heparint? :shock:
(Amúgy én mindenkinek adnék heparint, akinek 1x is volt vetélése, Leidentől függetlenül.... Ártani nem tud...)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Köszi a válaszokat és fel is hívtam a Kaáli intézetet, ahol mondták, hogy 15 000 Ft a vv és a ciklus 3. napján kell menni.
Újabb kérdést tennék fel: Kaális elfogadja már intézetnél mért hormonszintet?
Úgyanis MM-be járok és pont a ciklus 3. napjára esik a cukros kontrollom, ahol vizsgálnak még hormont is: FSH, LH, Prolactin,Ösztraidol,Progeszteron, Tesztoszteron.
Gondolom ezeket vizsgálja a Kaáli is.

KépKép
charlott

Charlott :P
Szia!
Igen, ezeket vizsgálja, vagyis az 1-4.-et azok közül, amit írtál. És természetesen elfogadja a Kaáli. Minden más vizsgálatot is elfogad "kívülről"!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi Fanni a gyors válaszodat. Így nem kell kétszer fizetnem ugyanazért. :-)

Gratulálok ikreidhez!

KépKép
charlott

Lois,
:lol:
A helycserés támadás úgysem vált be soha :wink: , most elég volt egy kis progi-átadás! :D Amit ismét nagyon köszönök, te is hozzájárultál a sikeremhez! :wink:

Charlott,
Fanni már megválaszolt! :)
Hajrá!

Puszi, Krisz,
egy kis ma esti szurokadag! :)
++++++++++++++++++++++
angel37

Köszi Angel, ránk fér!+++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Drága Lois!!!!Annyira de annyira boldog vagyok :D :D :D :D :D
Hipp-Hipp-Hurrá.Feldobtad a napomat :D :D :D Gratulálok,nagyon büszke vagyok rád.Ölellek Dalmi
dalmácia

Sziasztok!!!

Loooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssss: annyira örülök, nagyon-nagyon , jaj, de jóóóóóóóóóóóóó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem most már eszel rendesen, mert kell a kisLoisnak a sok-sok vitamin, nem egyedül tetszik lenni!!!!!!

Krisz: Te jössz, nehogy megszakítsd a sort, hajra Krisz babák, bár már úgyis befészkelték magukat, így nyugodt vagyok :wink: :wink:
Vendég

Lois!!!!! Nagyon gratulálok, ez a nap híre!!!!

Én is Clexane-t szúrok, nekem az a taktikám, h a hűtőben tárolom és hidegen adom be és akkor engem nem csíp annyira. Mennyit szúrsz?

Mindenkinek drukk++++++++++++++++++++

Kép

Kép
leo50

Lois, ez aztán a hír :D :D :D Nagyon örülök nektek! Drukkolok, hogy minden rendben menjen még vagy 36 hétig.

allegrobarbaro

Baba!
Szívesen összefutnék, de valószínűleg nem a Kaáliba megyek UH-ra, hanem az itteni dokimhoz. Bár Kr. dr. mondta hogy szívesen lát ha hozzá mennék, de annyira nem van kedvem felbumlizni... :oops:

Fanni!
Mélyebbre?? De ez összeszerelt fecskendő, adott a tű hossza, nem tudom mélyebbre...már ha 45 fokban bököm be. A korábbi vetélés miatt kapom :?

Angel!
Igen kicsit megveregettem a saját vállam, hogy Angel-baba az én progimnak is köszönhető :wink:

Dalmikám!
Köszönöm itt is, drága vagy, írhatnál igazán gyakrabban ide is, irgumburgum!! :D

Sannah!
Igen, ezért is nem válaszoltam még mert nem akartam őszintétlen lenni a priviben, de most már mindjárt írok!! :D :roll:

Leo!
Köszönöm, kedves vagy :D 0.2 ml-set szúrok/nap. Ez gondolom kicsi adag igaz?? Mert olvastam máshol tán 0.4-et is..... Jó tipp a hűtőzés, kipróbálom, köszi :wink:

Alle!
Köszönöm, tőled különösen jól esik. Most már te jössz megint :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah, még Puszedli előttem van! :lol: :lol: Nekem hivatalosan holnap kellene menstruálni. Kíváncsi vagyok... ma jött egy kis színes nyálka. Nem mondom, hogy nyugodt vagyok. :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Fanni ajánlotta nekem, hogy itt érdeklődjek arról, hogy milyen vizsgálatokon kellene részt vennem a lombik előtt, hogy minden problémát ki tudjunk szűrni a sikeresség érdekében.

Amin már túl vagyok:
HSG, Méhtükrüzés, Laparoszkópia (ciszták miatt), immunológiai vizsgálat

KépKép
charlott

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?