Na itten vagyok besöpörni a gratukat..
Bár van egy kis rossz emlékű deja vu-m, de hess csúnya gondolatok...
Mó!
Köszönöm, hogy kijöttél az olvasóból miattam, tessék többet írni a babavárósba, ejnye!! Igen spontán
. Úgy tűnik ez a "teherbeesős" rész már megy nekem, most már a "megtartós" részen kellene csiszolni
Amina!
Köszönöm, hát igen már majdnem "kifúrta" az oldalamat a dolog, de úgy döntöttem nem óvatoskodom inkább, nehogymá' ezzel vonzzam be a rosszat megint
Hunci!
Köszönöm, drága vagy!
Angel!
Köszönöm! Hát nehezen, de vérvételen csak csütörtökön voltam (köszönöm Harcika!!), előtte meg azért nem voltam túl magabiztos a halovány kis tesztjeimmel. Meg ugye nem gondoltad komolyan hogy most nélkülem csinálsz valamit?? Tudom mi mindent együtt szoktunk....
Skrisz!
Igen azért is írtam meg, hogy a z épp most lombikozó lányoknak (MINT pl. TE!!!
) adjak egy kis pluszt, tudom hogy ilyenkor az ilyesmi feldobja és bizakodóvá teszi az embert
Hanna!
Köszönöm drága!!
Baba!
Neked is ugyanezt kívánom, mert nálatok is ott köröz a gólya, érzem!!
Bols!
Köszönöm Neked
Fanni!
Gondolod, hogy az ősz lehet az oka? Én nem bánom..
Uh-t még nem tudom, szerintem köv. hét vége felé, még egyeztetnem kell. Tényleg akartam is kérdezni tőled, szúrok Cleaxane-t, normális hogy ennyire csíp??? Minimum mint egy darázscsípés...gondoltam esetleg nem bírja egymást a fertőtlenítővel vagy ilyesmi...kaptam már műtét előtt fraxiparine-t, de nem emlékszem, hogy ennyire csípett volna..