Új privát üzeneted érkezett!

Leo, meddig kellett szúrni a progit?

skrisz72

Elfelejtettem, Fanny: Cocikának nem mostanában kellene cocizni????? Ugye híradózol majd. A babás topicba nem nézek át, babonából sem.
Vendég

És még laptető is! :lol:
Azért választottam labdás vonalzót, mert úgyis három kis labdát kaptam. :lol: :lol:

skrisz72

Krisz :P
:D

Sannah :P
Ha elég gyors leszek, akkor megírom. De szerintem Angel egyelőre talán gyorsabban fog hiradózni :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Skrissz: laptetőőőőőőőőőőő!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem nincs semmi tünetem a hasmenésen kívül,.... :roll: remélem attól még lehetek babás!!!! :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, eszel banánt? Próbáld ki, lehet, hogy enyhíti a hasmenést.

skrisz72

Puszi, még mindig hasmenésed van??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Puszedli,
hasmenés monnyon le!!! :evil:
babácskák, kapaszkodni!!! :P +++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
szetm sincs semmi gubanc, pihizgess!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
na végre! :lol: Hajrá kezdés!!!

Sannah,
akkor majd találkozunk máshol! :lol: (én a mensbe jövő pénteken megyek, aztán - remélem - megköszönöm a segítségüket, és Hajrá január! :D )

tillidian

Puszi, Skrisz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba! Köszi, megvagyok, semmi különös... :) Annak azonban nagyon örülök, hogy beindul nálad a fagyis projekt! Hajrá!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Baba: megint, újra. (2 napig volt hasmenés, aztán 2 napig székrekedés, most újra hasmenés :roll: )

Kép

Kép

*puszedli*

Sannah!
Átjött, igen válaszoltam is :wink:

Puszi!
Jaj, te szegény, és ez mitől van? Mit szedsz amit nem bírsz? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kalkata!
Drukk a műtéthez!! :D

Skrisz!
Ez a tágítás durva, együttérzésem. A kis vérzés szerintem sem gáz, babácskák nem tudnak "kipottyanni" :D A fájdogálás is teljesen okés, nyugiiiiiiiii!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: semmi újat. (3x850 met, 1/4 Bromo, MagneB6, Femibion, folsav, vas - lehet kicsit sok? :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi :P
Sok magneB6-ot eszel? Mert attól lehet simán!
Tünetem meg nekem sem volt, pedig elég sokan voltam :lol: :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Puszi, Skrisz!!!
Babaragik folyamatosan mennek.

Kalkata!
Nagyon szurokolok, hogy minden rendben legyen!!!!!

Amina! Nagyon aranyos vagy, remélem egy stimu és babás leszel! :wink:

Till! Nem tom mi lesz, ha nem jön össze spontán akkor nem együtt megyünk lombikra. Párom azt szeretné, ha javul az IR, akkor adjunk egy-két hónap esélyt a spontán babának. Végül is ezen nem múlik már, ha 3,5 évet kibírtam....

Nálam semmi különös, leszámítva a 10 napja tartó folyamatos enyhe megjövő érzést. Reménykedem.....
Jövő héten megyek IR kontrollra és ha megjön akkor 3. napi vv-re. ha megjön. :)

Pusszantás mindenkinek!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Till! jJj de hülyén fogalmaztam. :oops: Úgy értem nem megyünk lombikra december táján, amikorra együtt terveztük a babásodást.

Kép
katerina

Sziasztok,

Puszi, Krisz
+++++++++++

Sannah,
emlékeim szerint Coca dec. 06-ra van kiírva.

Kalkata,
drukk a műtéthez.

Lois,
hogy vagyol? Régen láttalak. Pizsi ebkutya hogy van? Van már kutyatesója neki?

Krisz,
emlékeim szerint Leo írta már, hogy az első 12 hétig kellett neki szúrnia a progiszurit.

Puszi,
Igyál banánturmixot sok-sok banánnal.

Angel,
Hogy vagy kismami?
Dorka kutyus?
Vendég

Sziasztok!

Puszi,
már hogyne lehetnél! :D Semmi köze egymáshoz! :wink:
A MgB6 okozhat hasmenést, bár a vas meg fog... :roll:
Drukkdrukk!

Krisz,
tapacsok a kicsijeidnek! :)
Remélem, hogy ennek a szűk méhszájnak egyszer talán hasznát is fogjuk venni! :wink: Remélem akkor is szűk lesz, amikor tartania kell!

Sannah,
:lol:

Fanni :P
amíg gépközelben vagyok, elvileg tudok híradózni bármiről, de ha már lelépek a munkából nemigen leszek netközelben :?

Katerina,
++++++++++++++ :)
angel37

Sziasztok lánykák,

Puszedli, babaragacs!!!+++++++++++++++++++++++++++

Kalkata, hajrá mensi, vérvétel, aztán baba!!!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :D

skrisz72

Bella,
köszi, minden okés! :D Remélem érzeném, ha baj lenne...
Dorka tündér, mintha érezne valamit, állandóan ott akar lenni, ahol én, és figyel! :lol:
angel37

Jó reggelt! :oops:

Kat: mikor kell nem megjönnie? Jujj, de jó lenne!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrissz: ++++++++++++++++++++++++++++++++
Ugye pihizel és nem nem melózol?

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Amina!

Pesti Kaáliba járok. K.Péter az orvosom.
Hát én totál kész vagyok, már nem tudom, hogy csak a bromo miatt vagy már előre izgulok az esti rosszullét miatt de napközben sem vagyok valami jól. pedig ,már csak felet szedek. Nagyon ki vagyok borulva.
Ha 900 volt a prolaktinom az mennyire gáz? Vajon meddig kell szednem?
Tanulnom is kéne de nem megy nem jár az agyam. Olyan kis nyamvatka vagyok. :( :(

Nagyon drukkolok mindenikenk !!!!!
nikó

((((((((((((((((((((Niko)))))))))))))))))))))))) Mióta szeded?

Allenak: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszedli!

pontosan 10. napja. Most jól kisírtam magam egy picit jobb. De nagyon gyengusznak érzem magam.
nikó

Niko: az eleje nekem is sz@r volt, bár nem ennyire. :roll: Most már hamarosan hozzá kell, hogy szokjon a szervezeted, kitartás!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

puszedli!

köszi, neked mennyire volt magas? Meg azt sem tudom meddig kell majd szedni? beültiig? stimuig?
nikó

Puszedli Köszönöm :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Niko: arra már nem emléxem. Én már 1 éve szedem,... 2x1el kezdtem, most meg már csak 1/4et szedek. Asszem a terhesség 12. hetéig kell szedni.

Kép

Kép

*puszedli*

Nikó, drága, ölellek. Remélem hamarosan jobban leszel.

Puszedli, persze hogy dolgozom. :oops:

skrisz72

Skrisz, puszedli!

Köszike , megpróbálok nem előre izgulni és remélem hamár beáll a szervezetem a bogyeszre.

Mivel nem igazán olvastam vissza így nem igazán tudom ti holtartotok a lombikkal? Hova és kihez jártok?

Most főzök fincsi husilevest meg sült pipiszárnyat héjában sült krumpival. :)
Próbálok könnyű kajcikat enni és keveset. Inkább eszek napi 5-6 alkalommal keveset és hátha segít. Meg veszek homeopátiás golyócskát a hányinger ellen.
Még azt nem tudom, hogy folsavat lehet a bromó mellé szedni. Lassan elkéne kezdenem vagy a kismama vitamint.
nikó

Skrisz, puszedli!

Köszike , megpróbálok nem előre izgulni és remélem hamár beáll a szervezetem a bogyeszre.

Mivel nem igazán olvastam vissza így nem igazán tudom ti holtartotok a lombikkal? Hova és kihez jártok?

Most főzök fincsi husilevest meg sült pipiszárnyat héjában sült krumpival. :)
Próbálok könnyű kajcikat enni és keveset. Inkább eszek napi 5-6 alkalommal keveset és hátha segít. Meg veszek homeopátiás golyócskát a hányinger ellen.
Még azt nem tudom, hogy folsavat lehet a bromó mellé szedni. Lassan elkéne kezdenem vagy a kismama vitamint.
nikó

Niko: szegenykem!!! de egyutterzek Veled! Remelem hamarosan elmulik! (en nagyon nagyon rosszul voltam tole, igaz csak ket napig szedtem, meghozza felet, de volt h ejszaka orankent hanytam, szedultem, gorcsoltem, fejem fajt, amikor reggel felkeltem nem lattam rendesen... :( rossz belegondoni is. Nekem a 475 a prolaktin ertekem) Viszont jol hangzik a menusorod, mehetek ebedre ? :) Nagyon drukkolok a kov. lombikohoz!

Krisz, Puszedli: tovabbra is babaragik!!!!!!!!

Katerina: de jo lenne! hajra spontan!

(rólam: amiota a suprefactot kezdtuk, a mensis tünetek el is hagytak... nem tudom mire veljem)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina!

Akkor én meg se szólalok! Gyere ebédre, jut neked is bőven! :D
nikó

Nikó,
nekem 1100vmennyi volt, július eleje óta szedek rá fél bromót, egy hónap alatt lement 250-re. Most még kb 3 hétig kell szednem, azaz terhesség kb. 10. hete.
Szegény, hogy így rosszul vagy tőle... :?
És szedek folsavat is, nem hiszem, hogy ütné egymást a kettő! :)
angel37

Angel!

köszike, akkor elkezdem én is szedni a folsavat. Nem hagyom magam azért sem!
Akkor neked már lehet gratulálni mert kismami vagy, de jó!!!!!! :D
nikó

Köszi! :D
angel37

Sziasztok!

Bella: köszi, akkor még van egy kis ideje a kis Cocinak!!!!

Krisz:++++++++++++++ remélem befészkelték már magukat a babák!!!!!!!!!
Puszi:+++++++++++++++

Nikó: "rosszullét hessss! " :twisted:

Alle, én is, én is, Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Angel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elfelejtettem : Angel, oldalad???
Vendég

Puszedli!
Hétfő tájára nem várom a pirit. :) De azért csak kicsit reménykedem. Sajnálom ezt az összevisszaságot nálad, de képzeld nekem is ez van. Pár napig semmi aztán meg két hasmenés, aztán így tovább. :)

Niko!
Én még nem üdvözöltelek, most kicsit ritkábban írok, mert nincs miről, csak a háttérből szurkolok mindenkinek. Én is együttérzek veled ezzel a bogyóval kapcsolatban, én a metet nem bírtam megszokni. (Csak a többiekkel ellentétben egyelőre nekem azt mondta doki bám, ne erőltessük akkor, csak egy szemet eszem.) Különben én is K. P.-hez járok és a negyedik lombikunk lesz.

Alle!
Isten éltessen!

Skrisz! :)
Tök jó, hogy lettek fagyik is. De egyenlőre nem lesz rájuk szükség, had pihenjenek! :wink:

Pusszantás

Kép
katerina

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Valószínűleg hétvégén kell mennem vv-re, a mensi 2. napján. Azt már említettétek, hogy délelőtt folyamán lehet menni. De azt nem tudom, hogy kell ezért fizetni?

KépKép
charlott

charlott!

Én ugy tudom ha a lombikprogram része a vv. akkor nem kell érte fizetni. Én pl: most voltam megbeszélésen és akkor csináltatott egy vv-t az orvosom én azért fizettem. De ha a stimu elkezdődött és közbe kell vv az nem fizetős, azért még soha nem fizettem.
nikó

Charlott, nekem azt említette a doki, hogy kell fizetni érte, 12.000 ft körüli összeget. Kérdezz rá telefonon, az a biztos.
Vendég

Nikó!

A lombik miatt lesz a vv, de nem a stimu része.

KépKép
charlott

Sannah, Katerina, köszönöm :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: névnapod alkalmából nem teszteltél?

Kép

Kép

*puszedli*

Charlott, akkor ez fizetős vv lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

SKrisz - én 12 hétig szúrtam utolsó héten féadagot

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!!!

Közkívánatra: holnap (azaz pénteken) este 9-től chat a gyerebaba-blogon! :P Mindenkit (anyukát, kismamát ás leendő kismamát) várunk, gyertek!!!

Pusz!

Alle,
csatlakozom a köszöntők táborához! :P

Puszedli, Skrisz
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Startolóknak jó szelet! :D

tillidian

(Jujj :oops: természetesen Apukákat és Apajelölteket is várunk chatelni! :wink: )

tillidian

Sziasztok!

Charlott!

Akkor bizti fizetős lesz.

Ma végre már lesz az orvosom és tudok vele beszélni, kora este megint rámjött a gyomrfájás de nagyon. Szerencsére a rókák hagytak de a hasmenés nem. Ez így nem lesz jó erőm egy szál sincs már. Ja magamtol negyedre csökkentettem a bromot így tudtam aludni. De itt a reggel és szédülve kelek. ÁÁÁÁÁÁÁÁ útálom miért vagyok ilyen érzékeny. Na sebaj kávézok azt pici net és irány a tanulás!!!!
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?