Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisz:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tapadjatok, ragadjatok babák!!!!!!!!!!!

Nikó:üdv újra.

Puszi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lois: írtam privit, megkaptad?
Vendég

Baba, pirit én küldöm. Hányadik napon vagy?

skrisz72

Baba,
küldöm ám én is Piri nénit (tényleg eltévesztette a számot, most is 25 napra jött a banyája 29 helyett :shock: )

Más:
Br dokinéni beutalt MR-re, tudjátok, mikorra adnának időpontot? Január végére!!! :shock: - mondtam, köszönöm, én akkorra már babás leszek! :wink:

tillidian

Sannah! :D
Nem kaptam semmit, megpróbálod újra?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Skrisz!
Sajnálom az "auuu"-kat, ez a tágítás sem hangzik jól, és ilyened már volt? :shock: Ügyik voltatok, PIHI!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Amina!
Angel írta a tutit!
Ha kevés lenne a vérzésig eltelt idő /ezt a vérvételből megtudjuk, ha az uh nem elég/ akkor tovább szúrod pár nappal a Suprefactot mielőtt a Gonalt megkezdenénk. Nem baj, ha az nem az első napokban lesz így...A lényeg, hogy a petefészek leállítva legyen, mikor elkezdjük a stimut. Még akár 6-7. cn-ig is elhúzódhat gond nélkül a csak Suprefact adás.

egyébként találkoztunk ma egy hete, de ezt csak utólag tudtam meg én is. A férjeddel közös város,, injekció magyarázás stb. , tudod? :wink:
harcimokus

Harcika, írtam ide privit végül.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Krisz, Puszi
+++++++++++++++

Baba,
neked küldöm a Piroskát!
Vendég

Sziasztok!
Csajok, nem tudok innen szakadni! :oops: Űzzetek már el! :wink:

Puszi, Krisz,
rengeteg ragacs az embrikéiteknek! :) :)

Harcika,
:D :D
angel37

Angel,
őszintén én nem nagyon akarnálak innen elűzni.
Nekem hiányzik innen Fanni, Hunci, Véda, Hanna és mindenki más is aki már átment a babátvárunk, vagy babás topikba. Úgyhogy légyszíves gyere.
Vendég

Amina :P
Visszanéztem. Mensi utáni 10. napon kezdtem tavaly a Gonalt... és van 2 csodálatos kisfiam :wink: (Mondjuk nem korai mensi miatt, hanem ciszta miatt húzódott így el...)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bella :P
Puszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bella,
arany vagy! :oops: :D

Baba,
bocsánat, előbb lemaradt, egy csomag meghozó drukkot küldök!!! Hihetetlen, hogy mindig ezt csinálja :?
angel37

Bella, aranyos vagy, köszönöm :oops:

Tobi, nem tudok mit mondani, sajnálom.Kis-keresztfiÚ?

Puszi,Krisz+++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Skrisz, Puszedli: +++++++++++++++++

Harcimokus: nagyon megnyugtattal, es irtam privit :wink:

Baba: elkuldom az en primet hozzad, mert meg nem vartam... :)

Angel: maradj velunk! es a többi boldog kismami is!

Fanni: koszike! igyekszem kovetni Teged!

Köszönöm meg egyszer mindenkinek a nyugtato sorokat!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Bella! :oops: Ez nagyon jól esett. :oops:

Puszedli! Krisz! ++++++++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,
mindenki dolgozik ezerrel? Nem volt ma nagy pörgés.

Kismamik és anyukák, csatlakozom Bellához, mindig jó látni titeket és hallani felőletek.

Puszedli, Skrisz, csak ügyesen. Krisz, remélem visszavettél a munkatempóból vagy akár még otthonról sem dolgozol! Most a babák az elsők :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, :oops: :oops: fél 7-kor kezdtem dolgozni a laptopon, aztán elmentem a körzeti ovoshoz a szurit beadatni. Utána estig meló. De félig fekszem, úgyhogy nem ugrabugrálok. Ne szidjál meg! :lol:

Lois, igen, már volt egy tágításom az első lombik előtt. De Szmati nem elégedett vele. Még mindig szűk a járat. :(

Puszedli, sok-sok babaragacs!!!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat.

skrisz72

Skrisz, emlékszem, hogy legutóbb 2 doki tágított. Sajnálom, hogy neked még ezzel is meg kell küzdened, de meg fogod kapni érte a jutalmadat (vagy jutalmaidat :lol: ), drukkolok nagyon.

Puszedli:tonnányi babaragit küldök neked.

Hanna, Fanni, Véda, Angel, Hunci és a többi kismami: én is sajnálom, hogy nem írtok ide, vagy csak ritkán. Értem én, hogy miattunk van ez, akiknek még nem sikerült, de tudjátok, hogy örülünk nektek.Mindenkinek puszi, ölelés, babasimi, pocisimi(osszátok be, Fanniéknak ikersimi) :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, a két doki nem tágított, hanem csak próbakatéterezést csinált. A tágítást a saját nőgyógyim csinálta a Péterfy-ben. Ja és elfelejtettem írni a jó hírt: van két fagyibabánk is. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Teljesen meghatódtam, hogy ennyien emlékeztek rám. Meg a drukk is nagyon jól esik. A bogyeszt este veszem be én is de sajnos az amúgy is kényes pocakom nem igazán bírja. Vannak napok amikor jó de mais délelőtt elég gázul voltam. Próbálok nem rá figyelni ennyi amit tehetek. Babáért mindent megteszek.

Továbra is mennek a ragacsok, a nyugisugik a tüszőnövik mindenkinek. :D :D
nikó

Alle, Baba köszönöm :oops:

(figyelek és drukkolok , abszolút képben vagyok, meg igyekszem segíteni...így a háttérből)
Vendég

Puszi, Skrisz!

Mai babaragacs adag elküldve! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, Te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle! Baba!
Csatlakozom Huncihoz!
Olvasok én is mindig.
Képben vagyok és nagyon drukkolok!!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok Szupercsapat! :P Remélem, Mindenki jól van!

Puszedli, Skrisz,
babaragik ma is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D

Baba,
piri???

(Barátnőm nővére is stimus, ő már szúrja a gonalt és most jött meg neki :shock: - biztattuk, hogy hívja a Kaálit és kérjen tanácsot, bár KP most házon kívül van...Remélem, minden ok lesz a stimuval!)

tillidian

Sziasztok!

Lois: gyorsan írtam, remélem most megkapod és érted is amit mondani szeretnék :roll: :roll:

Krisz: ragadás ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megértem Angel ha elvágysz innen, de muszáj menned??????????????????????? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Alle! Baba!
Csatlakozom Huncihoz!
Olvasok én is mindig.
Képben vagyok és nagyon drukkolok!!!!!

Kép
hanna30

Till, nézd meg a vonalzóm.:(a válasz ott van.MEGŐRÜLÖK ettől! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt,

Puszi, Krisz
++++++++++++++++

Krisz,
látom lettek fagyibabák is szuper.
Vendég

Puszedli, Skrisz!
Vigyázzatok a lurkókra! ++++++++++++++

Tobi, nem tudom mit írhatnék :(
lona1

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz :D
Olvasok, drukkolok és segíteni is igyekszem, ha kérdés van. De már lassabban megy, ezért inkább csak a válasz megerősítésére van lehetőségem, valaki mindig beelőz :lol:
És azért nagyon örülök/örülünk ám, hogy hiányzom/unk.
Mindaddig figyelek, míg egyvalaki is van ezen a topikon, akit "ismerek" és még nem sikerült neki! Nekem is sokat jelentett anno a már babások hozzászólása...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantottam,
drukk mindenkinek a szebb jövőért!!!!

Most pár napra kórházba költözöm, de utána jelentkezem (jó hírekkel), ígérem.
kalkata

:lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Kata, gyere majd a jó hírekkel és mihamarabbi felépülést neked.

Baba, akkor most végre igen???? Indul nálad is a fagyis ciklus?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kalkata: drukk a mutethez! varunk a jo hirekkel!

Baba: jol latom a tickert? :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hahó!

Kalkata: a műtéthez minden jót!!!! Kép

Krissz: ++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Baba, ezt nem hiszem el. Tényleg minden hónapban én hozom neked pirit? :wink: :lol: :lol: Mi vagyok én, Mikulás? :lol: :lol:

Én betojtam egy kicsit. Most voltam wc-n és jött egy nyúlós barna gömb. Azért írom, hogy gömb, mert olyan mint egy kis vérrög. Remélem ez csak azért van, mert az ET közbeni szurkálás felsértette a nyakcsatornámat, és most távozott ami még benne maradt. Ugye még nem jöhettek ki a babák? :?: :?:

skrisz72

Sziasztok!

Puszi, Krisz,
+++++++++++++++ :) :)

Baba,
juhéj! :lol:
És köszi! :D

Krisz,
nyugi, nem tudnak kiesni! :wink:
Utrótól nem lehetett ez kis vérecske?

Sannah,
épp ez az, hogy nem vágyom el, csak átkerültem a sárgába... :oops: :wink:

Kalkata,
ügyes légy, várunk majd a beszámolóval!
++++++++++++++
angel37

Angel, nem hiszem. Inkább azzal nyugtatom magam, hogy a dokinak át kellett verekednie magát a szűk, nem túl barátságos nyakcsatornámon, hogy a kicsiket betehesse. Közben biztos okozott sérüléseket, írják is a tájékoztatóban, hogy előfordulhat pecsételés utána. Tegnap volt egy nagyon pici barna, de szerintem ma jött ki a java. De azért meg vagyok ijedve egy kicsit.

skrisz72

Skrisz, véleményem szerint nincs gond. A babák nem jönnek ki csak úgy hipp-hopp!!Biztos a transfer miatt van. Nyugiiiii!!Drukkolok. Igen, Te és Zölddisznó (nem tudom, ismered-e) Ti ketten hozzátok meg a mensimet!Esküszöm, már hiszek bennetek! :lol: Kicsit megjött, de alig van, picit görcsölök, még biztos beindul éjjel vagy este. DE MÁR AMIKOR MEGLÁTTAM A VÉRT, MÁR KAPTAM IS A TELEFONT ÉS KÉRTEM UH IDŐPONTOT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skrisz, most 9 hónapig nem kérem a mensit.Most kitombolhatja magát, aztán jön/jönnek a babák!

babaimádó
Kép
babaimado

Na jól van, próbálok megnyugodni.

Baba, mikor mész UH-ra?

skrisz72

Babim: így legyen!

Skrissz: tuti a transzfer miatt van, nekem mondta is a doki, hogy 1-2 napig jöhet egy kis vér! Nyugi! Ölellek!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lehet persze ettől is!
A méhszájam nekem is írtó tropa, de nemigen véreztem beülti után, de nem vagyunk egyformák, a tied biztos, még tropább :wink:
De sztem akár az is lehet ám, hogy mivel 5naposokat kaptál, már megkezdték a beágyazódást! :wink:
angel37

Angel, és a beágyazódásnak vannak ilyen tünetei??
Ma fáj a hasam is. Biztos az ijedségtől. :wink:

skrisz72

Persze, járhat vérzéssel és fájással!
angel37

Skrisz :P
Igen, fájhat a pocid a beágyazódástól.
Ha a baba "kijön", azt nem látod. Mikor betették is csak mikroszkóp alatt láttad :wink:
Inkább egy kis utrogestan darabka lehetett, ami hozzáért egy valóban felsértett részhez.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszönöm Fanni. Sokat jelent nekem, hogy meg tudtok nyugtatni.
Köszönöm lányok!

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Én is olvasok ám és nagyon drukkolok nektek!!!!!
Van még progiszurim, ha valakinek kell.....

Skrisz, Puszedli++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Krisz: nekem is voltak ilyen gömböcskéim és azt mondták, hogy nyugodjak meg ez nem az amire gondolok. Szóval nyugi és babaragacsokat ezerrel küldök!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nálam hasfájósabb nem hiszem, hogy van, én iszonyúan görcsöltem és mindig azt mondták, hogy ez jó jel, szóval hajrá!!!!!!!!!

Angel: akkor megnyugodtam, hogy maradsz, és annak külön örülök, hogy Fanny is marad és néha bekukk. nagyon jól esik, hogy törődtök velünk és annak meg külön, hogy Ti akik a hadak útját is megjártátok sikerrel jártatok.

Loiis: ma sem ment át????????

Till: decemberre kaptam időpontot a mensbe, így lehet, hogy nem találkozunk.

Puszi:+++++++++++++++++++++++++ tapadjanak a babák nálad is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalkata: drukk a műtéthez!!! reméljük minden simán megy majd.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?