Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Puszi: az éppen elég, baba lesz belőle nyugi!!!!!!!!!!!!!

Angel: mél ment.

Baba: nekem óóóóriási szerencsém van apa cukrász és pék, nekem Ő süti a kiflit, kenyeret, a sütiket.

Krisz: ++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Süti-dolog nekem is "szakmába vág", nem nagyon van amit lelkiismeret furdalás nélkül lehetne falni, én is kiadtam már harci feladatba, hogy minimális Ch tartalmú tortát szeretnék szülinapomra, hogy én is ehessek belőle, na azóta is agyalnak rajta......... szerintem nem lesz megoldás, csak egy újabb bűn, amit én követek el... CH-sokk :oops:

Skrisz!
Hűű, ügyik vagytok, ebből fagyiba is jut talán, szuper!! :D

Puszi!
Ügyik legyetek holnap! :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till????
Nem van ma chat?? Vagy szőke voltam és lemaradtam valami infóról?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Puszedli!Ma van a nagy nap :) ++++++++++
Krisz!+++++++++++
Tobi!++++++++++

Angel! :wink: Pusz!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Krisz: gratula a szep szamhoz! drukkolok neked!! +++++

Puszi: eljott a bekoltozes ideje :) sokat gondolok majd Rad , foleg 9 utan!! ;)

Tobi: ++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

SZiasztok!

Puszikám,
millió drukk a költözéshez, és hogy jó hosszú albérlet legyen! :D

Krisz,
szurk a kis blasztocitáidnak! :wink:

Sannah,
hú, pék férj? Tuti lehet! :lol:
angel37

Jó reggelt!

Ma Angel kutty képre ébredtem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois: néha kevesebb a ch a mezei sütiben, mint a diétásban, egyébként nem sok cukrot használnak, inkább édesítőt és mindeféle "pótanyagot", így egy-két szelet nem árt és ennyi belefér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Krisz:++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,
köszönöm a drukkokat!!!
változatlanság kedvéért most sem jött össze :( na de majd jövőre :wink: :) . Egyenlőre elegem lett.... és sajna nem a Leiden volt a kulcs a sikerhez :roll:

Puszi, Krisz,
megadrukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás Mindenkinek!!!

KépKép
tobi

Tobi :cry: :cry: :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Puszedli! +++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz! ++++++++++++++++++++++++++

Tobi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Puszedli!Drukkolok nagyon ,szép meleg ágyikóba pihennek majd a drágáid.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz !Ragacs a babáknak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Drága Tobi!Végtelenül sajnálom,bíztam a leidenbe.Ölellek :(

Üdv Dalmi
dalmácia

Tobi! :cry: Pedig annyira bíztam, reméltem, és kívántam Neked, a sikert!

Puszi! Tartós albérlet legyen ám! :wink: ++++++++++++++++++++

Skrisz! 100%-os teljesítmény! Nem semmi! :D Hajrá blasztók! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel kismami! Látom már a másik topikban is bejelentkeztél törzstagnak! Így kell csinálni! :lol: Azért remélem ide is be-be kukkantasz! :P

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Puszedli!Drukkolok nagyon ,szép meleg ágyikóba pihennek majd a drágáid.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz !Ragacs a babáknak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Drága Tobi!Végtelenül sajnálom,bíztam a leidenbe.Ölellek :(

Üdv Dalmi
dalmácia

Tobi, drága, mi történt? Megjött a mensi? Vagy nega a teszt? Vérvétel volt? Jajajjj annyira sajnálom.... :cry:

Lányok, beszéltem a biológus nénivel, szépen alakulnak a dolgok. Fejlődnek a prüntyik, most már biztos, hogy hétfőn megyek értük. Holnap délben tudom meg a pontos időpontot.

Puszikám, te már kismami vagy!! Ha hazaértetek, írj!

skrisz72

Krisz,
nega teszt, vmit láttam rajta de biztos csak oda akartam látni a csíkot és a vérvétel is megvolt. Jövőre remélem sikerrel járunk :wink:
de most Neked meg Puszinak ezermillió drukkot küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Jaj, Tobi drága! :cry: :cry:
De hát még tesztelni is csak holnap terveztél... mi történt? Vérzel? :( Vagy elmentél hamarabb vv-re?
angel37

Angel,
úgy gondoltam ha ma is kimutatja csíkot akkor holnap is ha nem akkor meg úgyis mindegy, voltam vérvételen is......... . Nem vérzek, még. Így is kaptam a recepciós hölgytől, hogy miért ilyenkor jövők vérvételre és nem hétköznap, pedig akkorra esne a 14. nap :?

KépKép
tobi

Ó, a francba, ezek szerint a vérvétel is nega :( :(
Pedig olyan de olyan biztató volt most minden! :roll:
Nagy ölelés Neked!
angel37

Sziasztok!

Drágák vagytok, köszönjük a sok ránkgondolást!!!!!
Képzeljétek! Mára 3an lettek! :D De Krizsa dr. a koromra és a súlyomra (és hogy az 1. lombik) való tekintettel 2t tett be. A 3.-at megpróbálják továbbvinni.
Jól vagyok, nem fájok és fexem természetesen!!!!! :D

Skrissz: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi: szívből sajnálom. :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tobi! Nagyon sajnálom.Ölellek!!!

Puszi! :) Látod, mondtam, hogy még simán felzárkózhat egy picur :wink: Örülök neki!Pihizni, feküdni, pocakot simogatni:)Mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Szép estét mindenkinek!

Tobi :( :( :( :( :(

Puszedli, Krisz, nektek mennek a drukkok +++++

Mi voltunk ma suliban, érdekes volt :) De fáradt vagyok :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

puszedli

én is szurkolok. Jó pihit. :)
bringunsz

Tobikám!
Annyira de annyira :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Puszedli!
Jó pihit :D Én úgy tudtam, hogy 1-et nem fagyasztanak, vagy ez változott?? :shock:

Sannah!
Igen tudom, én is ezt írtam, a diétás sem jobb, csak bűnözés van és passz :wink: Részemről amúgy is azokat a sütiféléket kedvelem, amit nem lehet pl. édesítővel megcsinálni (mondjuk krémes), szóval a szülinapomon befalom, oszt' kész :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

(((((((((((((((Tobi)))))))))))))

Puszedli+++++++++++++++++++++++++Skrisz++++++++++++++++++++++++++++++

Torta:megrendeltem. Fruktózzal édesítve, tejleskiőrlésűt akartam gluténmenteset csinálnak. Na ez a része kicsit homály, de mindegy. Megvan és kész.Tremészetesen nem fogom degeszre enni magam, csak 1 szelet, de az legalább nem répacukorral készül.

Mindenkinek köszi a segítséget.

Mindenkinek puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Lois: enyém doki bácsi azt mondta, néha kell bűnözni , kötelező!!!!!!

Tobi: sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Krisz:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hunci: vettem.
Vendég

Sannah, helyes :lol: összehozzuk majd, megígértem :wink:
Vendég

Holnap 11:30-kor tessék nekem drukkolni, hogy simán menjen az ET. Előre is köszi, lányok! :lol: :lol: Ha holnap is olyan szépek lesznek az embikéim, mint ma, akkor elképzelhető, hogy marad fagyiba is. ++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Lányok, Köszönök mindent!!!
idén még jöjjenek ám a Kisbabák és legyen sokunknak a 2009-es év a Csodák éve :wink: :)

Puszi, Krisz,
millió drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Skrisz, Puszedli: drukkolok nektek!

Tobi: nagyon sajnalom! :( :( :( :( :(

Szeretnem a tanacsotokat kerni, hogy esetleg jart-e valaki mar igy. Elvileg a 21-k napon - hetfon - kezdem a suprefactot, de erzem, hogy hamarabb fog megjonni (ugy szerdara saccolom a jelek alapjan), igy a ciklusom nem a szokasos 27-28 napos lesz, hanem 23-24 :( . Szerintetek ez mennyire befolyasolja az egesz stimulaciot? Kezdjem el a szurikat holnap, vagy beszeljek az orvossal? Ugy aggodom... :cry: Elore is koszonom a valaszokat!

amina09

Skrissz: itt is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!! :wink:

Amina: húúúúúúúúú.... Barnázol? Nem is tudom, remélem a tapasztaltabb lányok segítenek Neked!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, Skrisz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tobi,
nagyon sajnálom!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Pihengess, gyűjtsd az erőt a következőre!

Puszedli,
babaragik indultak!!! :P ++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
drukk holnapra!!! Nagyon biztató!!! :wink: +++++++++++++++++

Lois,
bocsánat!!! :oops: Elfelejtettem megírni, hogy elutaztunk hosszú hétvégézni, most értünk haza!
Jövő péntek: chatelünk!!! Ígérem! :P

Amina,
én megkérdezném a dokit, mit javasol!

Szép vasárnap estét!!! :P

tillidian

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám. Jól eltüntem a májusi sikertelen lombik utánn. Lassan megint belevágunk. Az előzetes vizsgálatokat elkezdtük és kiderült a prolactinom megas. Kaptam rá Bromót hát nem mondom kikészít rendesen. Az egy szemet nem is bírom de a fél mellett is szédelgek. Ha vannak ötletek, mit tehetnék annak érdekében, hogy jobban legyek hát én megfogadom az tuti! Amúgy jól vagyok és testileg lelkileg készen állunk a 3. lombikra.
Kismamiknak nagy gratula, stimuzóknak sok-sok tüszőcskét, randisugikat és akik a beültin tul vannak na nekik nagyon sok babaragacsot küldök!!!

Amina!

Én felhívnám a dokit de szerintem maradni fog minden a megbeszélt szerint. az elöző lombiknál én is így voltam. De inkább telizzél!!
nikó

Nikó,
persze, hogy emlékszünk Rád! :P
Üdv újra itt, megadrukk a folytatáshoz! :D

Puszedli,
télleg, mit terveznek az 1 lemaradttal? :D

Katerina,
Te mikor mégy konzultálni KP-hez? (a táblában dec-január van)
gondolom, én dec elején meglátogatom...

(Más! Kérdezted a múltkor, ki mit érez, mikor összejön a baba...le tudom írni, mi volt nálam, bár ez nyilván nem szokványos...pár nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie, már érzékeny voltam szagokra - pl. irritált a dohányfüst, a parfüm illata. Viszont sem a cicim nem feszült, se nem barnáztam, nem görcsöltem...jó lenne már újra érezni :roll: )

tillidian

Nikó, jó, hogy újra látunk. Irány a cél felé!!!Drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Nikó - nekem az volt a taktikám a Bromóval, h este vettem be, közvetlenül elalvás előtt és úgy nem voltam tőle rosszul.

Amina - sztem is konzultálj a dokiddal, nekem volt olyan, h hamarabb jött meg, a Suprefact mellett, de nem ennyivel.

Tobi - :(

Mindenkinek drukkolok!

Jó Éjt!

Kép

Kép
leo50

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Tobi,
nagy ölelés neked :cry:

Puszi,
+++++++++++

Krisz,
mára
++++++++++++

Baba végül honnan rendeltél tortát?
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!

Tobi, (((((((((((((((((((((((((((((((((((

Krisz, eljött a te időd +++++++++++++++++++++++++

Puszi +++++++++++++++++++++++

Amina, hívd fel a dokit mindenképpen (azzal rosszat nem tudsz tenni)!!!! Gyorsan rohan az idő, már itt tartasz látod???

Rólam: holnap találkozom a Fülöp dokival és megbeszéljük a pénteki hiszero+lapar műtétem részleteit.....

Mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is.

Puszi
kalkata

Szép hétfőt nektek!

Skrisz, drukk nektek a mai beköltözéshez, hogy minden simán menjen!

Puszedli, mai babaragik indítva!

Amina, csatlakozom, beszélj a dokiddal!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tobi! Ölelés és sok szerető simi.

Puszi! Neked sok-sok babaragacs!!!!!! ( Mi lett a hármaskával? :) )

Skrisz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata! Addig még úgyis jövök, de azért előre is szurok a műtétre!

Nagyon szép hetet!

Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!

Puszi,
mennek a tapasztók! :D
Én is úgy tudtam, hogy 1-et nem fagyasztanak...

Krisz,
drukk az ET-hez! :wink:

Kalkata,
szurk a műtéthez!

Amina,
kérdezd meg a dokit!
Sajnos nem tudom, hogy lennie kell-e valamennyi minimum napnak a supre kezéstől a vérzésig... :?

Nikó,
Leo-hoz csatlakozom, lefekvés előtt vettem be a fél bromómat, soha nem éreztem semmi mellékhatását!
angel37

Sziasztok!

Angel: hogy vagyTOK?? :P

Skrissz: Kép

Niko: csatlakozom a lányokhoz, én is este veszem be mindig!

Amina: hívtad B.-ot?

Kalkata: az eredményes műtéthez ++++++++++++++++++++++!

3. Pöttyünk nem fejlődött elég szépen, így nem fagyasztották le, most beszéltem a biológusnénivel.
Köszönöm a babaragacsokat!

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata: hajra mutet, minden OK legyen!

Skrisz: ++++++++++++++

Puszedli: +++++++++++++++

Nikó: drukk a 3. lombikhoz. Kihez jarsz/melyik Kaáli? (a bromorol csak annyit, hogy en nagyon rosszul voltam tole, este vettem be, de nalam nem csak szedules volt, hanem sokkal sulyosabb. Van masfajta prolaktincsokkento gyogyszer is, lehet hogy erdemes lenne kiprobalni. Elvileg a tunetek enyhulnek majd. En abbahagytam doki javaslatara, mert csak a felsohatarnal volt az ertekem. De nagyon egyutterzek veled, es remelem hamarosan elmulik a szedules is!)

Koszi szepen a tanacsokat mindenkinek!
Reggel beszeltem egy noverrel, es nem nagyon foglalkozott azzal, hogy hamarabb jon meg, mondta hogy kezdjem el a suprefactot, ahogy az orvos mondta, aztan elso ciklusnapkor telefonaljak. Ezek szerint nem olyan veszes es szokatlan a dolog :? :)

amina09

Puszi,
köszi, jól! :P
Csak most már lassan átcsúszom olvasó-drukkoló üzemmódba a topicon! :oops:
További szurkok! A lényeg a két pici, aki bent van! :D

Amina,
igaz, majd a vérvétel eldönti jók-e a hormonok, ha nem, max. szúrsz még tovább egy kis Suprefactot, mielőtt indul a valódi stimu! :wink:
angel37

Már itt vagyok.
Aránylag simán ment az ET. Szmati és az asszisztens hölgy nagyon ügyes volt. Ha jól vettem ki a hallottakból, előzőleg szülésznő volt. Szépen nyomta a hasam, amikor kellett, elmagyarázta éppen mi fáj nekem. Szóval nyugtató volt a jelenléte. Ezúton is köszönöm neki, nagyon kedves volt. 3 blasztó babát kaptam vissza, csodaszépek. Van még három morula is, de nem biztos, hogy le tudják őket fagyasztani. Holnap kell telefonálnom. Az ET-t gyakorlatilag három hangos aúúú-val megúsztam. Viszont, ha ez nem sikerül, a következő előtt méhnyaktágításra kell mennem. :? Még most is fáj a pocim egy kicsit, de már múlóban van. A méhnyálkahártyám nem a legvastagabb, 9-10mm. Az szerintetek elég? Vagy egyem még a méhpepőt? Emitől megkaptam az első progiszurimat is. Nem volt vészes. :lol: Neki is puszi érte.

Nikó, de jó! Megint kezdtek. Csak ügyesen.

Puszikám, sok-sok babaragacs +++++++++++++++++++++

Amina, hajrá stimu.

skrisz72

Skrissz: itt is +++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Puszedli, Skrisz,
mai babaragik 1000-rel!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Nikó,
drukk a kezdéshez!

Kalkata,
hajrá, szurkolok a vizsgálatokhoz!!!!!

(nálam sajnos megjött Piri nénje, nem vártam! :evil: .
Dec 5-én konzi KP-nál )

tillidian

Till, küld már ide nekem pirit, mert házszámot tévesztett!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?