Új privát üzeneted érkezett!

Susy! Nem vagyon vékony. Van rajtam felesleg. De ezek amiket érzek nem olynaok, mint a bélmozgás. Ma többször éreztem, pár napja vettem észre.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mondjuk nem vészes nagyon a súlyom, de nem vagyok karcsú. :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Edina- Én 13 hetesen éreztem elöször és mindenki- beleértve a dokit is- hülyének néztek! De én állítom, hogy Ő volt!! Úgyhogy én elhiszem neked. :D :D

Szalamandra- Én még lemaradtam- Gratulálok!!! Még mindig kórházban vagytok vagy újra?? Nem volt világos! :oops:

Ági

Kép
iroko

Iroko! Köszi! Még én sem hiszem el magamnak! :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina,
Bizony a harmadikat pl. már nagyon nagyon hamar lehet érezni, én is hallottam nem egy anyukától :D Gratulálok :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szülésznő téma - Dytke tegnap beszélt az doktornőjével és rákérdezett a "rémhírre". Azt a választ kapta, hogy sajnos igaz a, de nem tudják ők sem, hogy mi az oka, valahonnan fentről jött az utasítás. Emiatt elég cudar a légkör a szülészeten, szóval, ha bárkit is mogorva szülésznők fogadnának, akkor azt ne vegye magára senki, mert nem nekünk szól, hanem ennek az egyenlőre még érthetetlen helyzetnek.

Mocorgás - Nekem ugyan az első, de én is éreztem már valamit a 14-15. hét környékén, de nem voltam benne biztos. Talán emlékztek is rá, hogy bennetket kérdezgettelek, hogy ez már lehet-e az. Aztán az első konkrét rúgást a 16. héten kaptam meg. :lol: Aztóa nincs megállás! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna
Tudtam, hogy igaz, a szülésznőm nem mondana ilyet, ha nem így lenne :( Nagyon szomorú vagyok miatta, sajnálom a szülésznőket is, meg a kismamákat, akik most fognak szülni. Tudom milyen rossz ez a bizonytalanság, mert amikor meg én szültem, nem engedték be az apukákat. Nekem ott vot a párom, de a szobatársaim apa nélkül szültek :( Amúgy ez már téma volt tavasszal is, amit Márti is írt. Az se volt kacsa, csak akkor sikerült az egészet eltusolni, most meg nem :( Van egy papír, amit a kismamáknak kell majd aláírniuk, és a szülésznők gyűjtik az aláírást. Feltétlenül írjátok alá! Drukkolok, hogy feloldják ezt a marhaságot! Persze önzőségből is drukkolok, hiszen én is szeretnék még ott szülni, de csak akkor, ha választhatok. Ha nem, megyek másik kórházba... Szerintem az is a céljuk, hogy csökkentsék a kismamák számát, mert sokkal többen vannak, mint amit elbír az osztály. Azt meg elhihetitek, hogy a szülésznők után az orvosok jönnek, majd őket se lehet megfogadni, elintézik...
Vendég

Dannan,
Megjött a Mei Tai. Imádjuk :D Köszönöm mégegyszer a segítséget!
Vendég

Lányok neked olyan pénz szaga van ennek az egésznek!
Azért gondoljatok csak bele....
Mikor varratszedésen voltam egy emelettel lejebb kellett mennem, és egy doki, meg egy másik valamki kicsit hangosan arról vitatkoztak, hogy a szülésznő "mellékes" pénze felér Gyurcsány fizetésével. Tudom nem szép dolog hallgatózni, de érdekesnek találtam és hát a fülemet sem tudom becsukni, ezért végighallgattam az eszmecserét, amit folytattak. A doki azt fájlalta, hogy mennyi éven keresztül tanult, míg a szülésznőt közel sem annyit, és micsoda pénzekkel járnak haza.
Akkor én is elkezdtem gondolkodni, hogy azért nem minimálbéres a fizetésük sem, és tényleg nagy a zsúfoltság, ezért rengeteg szülés zajlik, sok- sok hálás kismamával, amit teljesen megértek, hiszen az ember miért ne lehetne hálás annak aki segíti élete legcsodálatosabb pillanataiban.
Szóval erre a szülésznőtilalomra nekem eza beszélgetés jutott eszembe, ki tudja ki volt az a másik ember, de az orvos sem ismerem.

Kép
Kép
susytunder

nekem is a pénztől bűzlik ez a sztroi, valaki irigyli a szülésznőktől a pénzt. én viszont azt gondolom, ha fogadsz egy szülésznőt, meg fogadsz egy orvost, melyik foglalkozik veled többet? nanáhogy a szülésznő. és mégis ő kapja kisebb jattot... úgyhogy nem tudom, mit vannak úgy az orvosok, igaz, hogy többet tanultak, de többet is kapnak... amúgy meg van, amit nem lehet megfizetni, az orvos nem fog ágytálazni, meg a véres testedet lemosni...

KépKép Kép
mzsperx

Lemaradtam! Milyen rémhír? Mi van a szülészeten? Elsiklottam volna valami felett!

Köszönöm a válaszokat és a gratulát!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina!

Az a baba lesz! Én is éreztem már a 13-14. héten! Na nem a kisasszonyt, Ő kicsit lustácska volt (most meg már kirúgja az oldalam)!
Olvass vissza 1-2 oldaltT Nem lehet szüléznőt választani!

Pandácska!

Na ne félj, a dokit lehet majd választani, készőbb is! Túl sok embernek áll érdekében a dolog!
A Szent Imrében nagy kultusza van a szülésznőválasztásnak, hihetetlen sok kismama szül ott (többen mint itt), mégsem akarják megszüntetni a dolgot, igaz, 2 nap után mehetnek a kismamák a kórházból, ami meg szintén nem szerencsés! Na mindegy! Ahogy így elnézem, sokkal több itt a jó szülésznő mint a kevésbé, akár még mázlim is lehet, nem? Az 1. szülésemnél 4 fantasztikus szülésznőt fogtam ki, kár, hogy ma már egyik sem dolgozik ott...

mzsperx!

Én is kiakadtam ezen, de nekem mázlim van, mert az én dokim sok időt tölt bent a szülőszobán vajúdás alatt is és, ha kell, a szülésznői teendőket is ellátja! Amikor a 3. kisfiam született, a választott szülésznőm ügyeletes volt és teltház is volt a szülőszobán, pótágyat gurítottak be a szülőszobára stb. Viszont a dokim majdnem az egész vajúdást végigülte mellettem és tette, amit épp kellett!

Betty!

Köszi a hírt!
De azért ne velünk legyenek már morcosak a szülésznők, mert mi ugyanazt akarjuk mint Ők és végképp nem tehetünk erről a lehetetlen helyzetről!

Márti
borossné becz márta

Hát igen, valakinek nagyon fájhat, hogy a minimálbérhez közeli fizetésért dolgozó szülésznők a sok segítségért némi pluszpénzhez juthatnak :cry: Kicsit durva, hogy amikor mindenhol választhatsz a szolgáltatók között, pont életed egyik fontos eseményéhez nem választhatsz segítőt. :cry: Én igen elismerem, hogy önző módon azt akartam, hogy amikor rosszul vagyok, egy kedves szülésznő velem foglalkozhasson és segíthessen bármikor, ha hozzá fordulok. Nem azt kaptam, amit vártam, hanem sokkal többet és ami pénz adtunk, az meg sem közelíti értékben azt az önzetlen segítséget amiben részünk volt. :lol: Ha valaki tudja, mit és hol kell aláírni - feltétlen szóljon, ránk számíthat. :lol:

Amúgy csak megnyugtatásként a szülés előtt állóknak, tényleg sok jó és aranyos szülésznő van. Nekem még itt a rettegett példaként említett egyén is kedvesen segített, amikor a szülés utáni éjjel rosszul voltam. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

márti, köszi a választ! az edát asszem kihagyom :) annyira nem érdekel a téma. pedig már úgy megnézném a szülőszobát :)

edina, én is a 12. héten éreztem a 3. gyerkőcöt! az orvosom nekem sem hitt, a védőnő igen :)

KépKép Kép
mzsperx

Nagyon sajnálnám, ha tényleg elvennék a szülésznő választás jogát, én csak abban reménykedem, hogy márciusig még sokminden változhat.
A két nagyot az Uzsokiban szültem, ott nem lehetett választani sajnos, és amikor a lányommal először bementem, olyan bunkó csajt fogtam ki, hogy leállt a szülésem. haza is zavartak, pontban hétkor- műszakváltáskor újra megjelentünk, és akkor már egy nagyon aranyos szülésznő volt.
a fiammal eleve olyan mázlista voltam, hogy a kórház legjobb szülésznőjét fogtam ki elsőre.

Kép
Kép
Kép
iricc

nem is azért akarok én szülésznőt választani, mert attól tartok, valaki "rossz" karmai közé kerülök, annyira dícsérnek mindenkit. hanem azt akarom, hogy akkor az a szülésznő csak az enyém legyen... meg előre beszlgessünk, tudja, mit hogy akarok, szóval ismerjen egy icipicikét...

KépKép Kép
mzsperx

Márti - Teljsen igazad van! Én csak a postás vagyok! De meg tudom érteni, hogy a fejük fölött hozott váratlan döntés után, nem annyira mosolygósak esetleg. Elvégre emberből vannak ők is, mi meg tudjuk, hogy mi az oka, ha vmi mosolyszünet van.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Lányok a minap volt szó a bébiételekről. Most láttam ezt a cikket:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=080625

Kép
Kép
Kép
iricc

beneildi!

urtica u-nél mi az 5ch? nekem d6 van. akkor ez nem jó??

köszi!

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Az 5 ch a higítást jelenti ill. a d6-is...
A c és a d is skála... megnéztem itthon a könyvben, mind a kettő alacsony potenciának számít. Ez a Boiron könyve, ez c-s skálával dolgozik, amikor az adagolást írja, szóval nem hiszem, hogy nagy különbség lenne, de nem tudom, hogy az adagolás ennél a d6-nál hogy alakul...
Olyan szempontból érdemes lenne utánanézni, mert a ch-s-nál pl. a nagyobb hígítás tejelapasztásra, csalánkiütésre kell, szóval nem arra, amire neked szükséged van
:lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lehet Panda tájékozottabb, ő ahogy látom eléggé jól tudja ezeket a szereket... :lol: én csak a babavárás óta kényszerültem ezekre és azóta megszerettem őket. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kincsesi,
De jó :wink: csak általában az 5 CH higítást szokták, de a D6 is jó. 15 CH pedig apaszt, azt nem szabad szedni.
Vendég

Van még egy olyan is, hogy Alfa Alfa D6, de ezt soha nem próbáltam. Ha jól tudom, ezt szopi előtt fél órával kell bevenni :roll:
Vendég

Mondtam én, hogy Pandácska tudja :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Most láttam az indexen a hivatalos hírt:

Nem lehet szülésznőt választani az ÁEK-ban
MTI - ugyelet@mail.index..hu
| 2008. július 22., kedd 16:18

Nagyon szomorú. Bár én csak jövő év márciusban kerülök csak sorra, hátha addig történik még valami.
monka76

Húú, akkor jó! :) Bár reméltem, hogy a patikus tudta! :)

Kép
Kép
kincsesi

sziasztok
brrr ezen a szülésznő+orvos dolgon én már annyit
aggódtam,mindig keresztbe tesz valami,
úgyhogy kikapcsoltam agyilag a dolgot,
mindenesetre jövő kedden megyek vérvételre
és beugrom a szülőszobára is,megérdeklődöm és
megírom nektek mi a helyzet az ügyben

nekiálltam tavaszra fagyasztani a kismanónak őszibarackot
a felét persze behabzsoltam,meg rápörögtem a hordozókra
de annyiféle van,hogy megzavarodtam,
egy kendőt kapunk ajándékba és mellé még szeretnék venni valamit,
valaki próbálkozott varrással?

jár valaki még kismama tornázni?
kicsit késő lesz 35 hetesen,de ha a doki elenged akkor bekukkantok a jövő héten,
a légzéstechnikát legalább tudni kéne

a bébiételekre azért valószínűleg vigyáznak a cégek
azt hiszem én mégis nekiállok kotyvasztani,
ha eljött az ideje,a bébiételeket meg megeszem én :)
van egy kettő ami nagyon finom
agi
oagi

Kincsesi

Tejserkentő homeopátiás bogyó:

Utrica urens ch 5 (Egy kúra 5 napos. 1-2. nap 3*5 bogyó, 3-4. nap 2*5 bogyó, 5. nap 1*5 bogyó.)
Alfalfa D6 (szoptatás előtt 15-20 perccel; szinte azonnal hat)

Találsz mást is ezen az internetes oldalon tejserkentésre. --> http://babakaja.gportal.hu/gindex.php?pg=16719462

Kép
Kép
susytunder

Oági - Mi járunk Dytkével! Nekem anyukám fagyaszt! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

oagi: nekem a légzéstechnika nem ért semmit a fájások alatt :oops: Tolófájásoknál meg mondta a dokim, mit csináljak.

Ti nem vagytok ma nagyon nyűgösek? Én rettenetesen :roll:
Vendég

Sziasztok,

Most jövök Harsányi dokitól, elvállalt! :) Van dokim :D :D

Márti, Kincsesi,
köszönöm az ajánlást, alaposan kikérdeztem az első alkalom révén és készségesen válaszolt mindenre, legalább fél órát beszéltünk, minden egybevág az elvárásaimmal és elképzeléseimmel. Megkérdezte, hogy ki ajánlotta őt nekem és Márti, remélem nem baj, de Rád hivatkoztam :)

Rákérdeztem a szülésznő témára: azt mondta, hogy rájöttek a döntéshozók is, hogy ezzel darázsfészekbe nyúltak, hamar a média is rákapott a témára. Neki az a személyes véleménye (persze ő nem dönthet ebben), hogy rövidesen visszaáll a régi rend! Remélem! neki legyen igaza!

Most szerdán (holnap) lesz szülők iskolája?

Magzatvédő-vitamonokról mit tudtok, mi a vélemény? Nekem eddig mind a dokim, mind a védőnő ajánlotta, hogy szedjem. Már a 24. héten járok és még mindig szedem. Most az új dokim azt mondta, hogy elég lenne heti 1 szem. Ti szedtek valamit?

Gabesz
ugabesz

Oagi,
Nekem a szülésznőm mondta szülésnél, hogy kell lélegezni, és nagyon sokat segített, legalábbis ott úgy éreztem :D
Vendég

Gabesz!

Dehogy baj! És nagyon örülök, hogy elvállalt és, hogy Neked is szimpi! Anno 7 éve tőlem is megkérdezte, ki ajánlotta őt és már nekem is többször megköszönte, ha új páciens került hozzá,akit én küldtem! Remélem minden rendben lesz és szülés után is elégedett leszel! :lol:
Vitamin-ügyben szerintem kövesd a doki tanácsát! Igazából teherbeesés előtt 1-2 hónappal és utána 14 hétig fontos a szerepe! Ráadásul most itt a sok friss zöldség-gyümölcs, tele vitaminnal! szülés után 3 hónapig viszont érdemes szedni, mert a Te immunrendszerednek is jót tesz, feltölti a vasraktárakat és a tejtermelést is serkenti!

Ági

Nézz csak el tornára, nekem bejött a légzéstechnika, főleg kitolásnál volt rá szükség és jó, hogy addigra már megtanultam a hasi légzést (mondjuk én előtte 6 évig fuvoláztam és ahhoz is az kellett), mert azzal együtt nagyon hatékonyan tudtam majd nyomni és könnyebben előbukkan a baba! :lol: Én ott már az izgalom (meg a fáradtság) miatt már tuti nem tudtam volna koncentrálni, hogy akkor tanuljam meg, Kati viszont a tornán minden alkalommal átveszi ezt a kismamákkal!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

A dokinőm is azt mondta, hogy hátha visszaáll a "rend", mert most elég rossz a hangulat odabent a szülésznők között. Azzal fogadott rögtön, hogy bírjuk ki még 2-3 hétig, hátha visszaáll a rend.

Márti - csak azért mondta, hogy ne vegyem magamra, ha valaki morcosabb, hogy tényleg ne higyjem, hogy nekem szól. Én is megértem, ha emiatt most rossz a hangulat. De azt mondta, hogy természetesen a munkájukat továbbra is maximálisan végzik, csak lehet éppen nem lesznek bűbájosak...

Panndi, oagi - Eddig akivel beszéltem, aki járt tornára, vagy máshol tanulta meg a légzést, mindenki azt mondta, hogy nagyon sokat segített. Van aki a második babával kifejezetetten ezért kezdett el járni, hogy többek között ezt is megtanulja. Sőt ezen kívül nagyon sokmindent lehet tanulni a gyógytornászoktól. Én
csak ajánlani tudom :)

Én varrtam kendőt, de még nem használtam :)

Edina - tök, jó, hogy már most érzed a kis törpét :)

Gabesz - igen, szerdán lesz szülők iskolája. 1-től szülőszoba látogatás, 2-től előadás. Akit az előadás nem érdekel, a szülőszobát attól megnézheti.
Én nem szedtem semmilyen vitamint. Nekem a házidokim is és a nőgyógyászom is azt mondta, hogy Folsav, amit "kell", de tudok olyat, aki azt sem szedte, és gyönyörű egészséges babája van. A magzatvédő vitaminok magzatvédő hatása a folsavban van. Szóval bármilyen vitamin+folsav ugyanaz, mint a magzatvédő. Nekem még a vasam sem alacsony most, pedig tényleg semmit sem szedek. A dokinő mindig meg is dicsér (a terhespatológián osztályos orvos), hogy milyen jó ilyen leletet is látni, hogy mindenem "tankönyvszerű", egy nem kismama is megirigyelhetné :-) És semmit nem teszek, csak rengeteg gyümölcsöt eszek. Ja és kb. 7 éve voltam utoljára beteg. (+ a terhesség elején egy megfázás, amin szerintem szinte mindenki átesik az elején, főelg télen). Szerintem akinek azóta jó a vérképe, mióta szedi a vitamint, annak előtte is szüksége lett volna rá.

Jó hosszúra sikerültem, bocsi :oops:

dytke

Márta,
Én is fuvoláztam 7 évig :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Vidám napra ébredtünk!Itt konkréten hajnal óta ömlik az eső. Asszem ezt érezte tegnap a Babaym, mert egész nap lent volt az alhasamban és ott feszengett vagy nem tudom mit csinált, de nagyon nem volt jó!

Én még nem vagy rutinos tornázó, ez a 2. hetem, de nagyon hasznosnak tartom. Tutira bevésődnek olyan dolgok pl. légzés, amir ha ott kéne ekőször csinálnom, nem biztos, hogy menne. Bár én énekkarra jártam vagy 5 évig és ott is hasba kellett lélegezni. :D Ami még nagyon szimpi, az a közvetlen hangulat és a segítőkészség. Bármit ér kérdezni, senki sem néz rám furcsán.

Vitamin - én az elején szedtem a napi egyet, most már hónapok óta a heti 2-nél tartok, ha nem felejtem el. :wink:

Dytke - délután találkozunk! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

ugabesz, dejó, hogy van dokid! :)))

a légzéstechnika nekem is nagyon sokat segített a szülésnél!! igaz, én a szentimrében tanultam, oda jártam az elsővel terhestornára. igaz, nem ott szültem :D
és én is arra emlékszem, hogy kb 3 alkalom kellett hozzá, hogy rendesen tudjam csinálni, elsőre nem ment!

asszem itt még nem is kérdeztem, hogy nem szeretne-e valaki olcsóbban egy piros BBC streety babahordozót venni? nekünk sikerült 2 hordozót beszerezni.... természetesen vadiúj, semmi baja, csak van még egy. természetesen az új ár alá megyek, csak vegye már meg valaki :)))

KépKép Kép
mzsperx

Pandácska, Betty!

Micsoda muzikális társaság verődött itt össze! :lol: Én 15 éve vagyok kórustag, itt Szigetszentmiklóson!
Estleg még valaki? Csak kiváncsiság...

dytke!

Értettem én már rögtön, hogy erről van szó, nekik most nagyon nehéz lehet és nyilván rányomja a hangulatukra a bélyeget a helyzet! Remélem, rendeződik a dolog és visszaáll a régi rend! Végülis, amivel a hivatalos hírben tegnap indokolták a dolgot, hát azzal az erővel minden szülészeten megtehetnék ezt, mégsem teszik!

Márti
borossné becz márta

Dytke,
az jó hír, hogy neked ennyire jók a leleteid, én sajnos egy tavalyi véradás óta vérszegény vagyok :( a vasam magas mert az van a magzatvédő vitaminban, de mégsem javulnak az értékek.

Márti,
Én sem vagyok híve a tablettáknak, szóval inkább a kiegyensúlyozott táplálkozásban hiszek, azonban a véreredményeimben van jó pár alacsony érték. Persze a háziorvos legyint rá, hogy nem rossz ez, a nődoki is...nekem csak az a lényeg, hogy a baba mindent megkapjon!

Mikor lesz az esti, 6 órási szülők iskolája? mert én még dolgozom, szóval sajna 13-14h nem a legmegfelelőbb :(

Torna:
én alakformáló tornára jártam terhesség előtt és azt folytattam az 5. hónap végéig - a doki azt mondta, ha nincs panaszom, bármit lehet. Sőt, állítólag a mozgás megkönnyíti a szülést és kevesebb keringési, hát stb. probléma lesz a terhesség alatt.
Most a 6. hónap elejétől már én is terhestornára járok, ami a légzéstechnika miatt tetszik nagyon.
ugabesz

Dytke
Nekem is mindíg nagyon jó volt a vérképem, azt mondta a doki, hogy a fréfiaknak szokott ilyen lenni. Nem is szedtem semmit. Viszont a szoptatás kimerített. Kellett volna vasat szednem, folsavval, de elfelejtettem. :oops:

Gabesz
Én magamnak csináltam zöldség, ill. gyümileveket, sokfélét, változatosan. Esetleg kipróbálhatod. Igazi vitamínbomba.

Kép
Kép
susytunder

Ugabesz!
Jó, hogy megtaláltad a dokit, akivel elégedett vagy. :lol:
Vitamint én félidőtől heti egyet szedtem, nekem így mondta a doki, meg a védőnő.

Oági!
Nekem a légzéstechnika segített. Szülőszobai gyorstalpalón lett tökéletesítve. :lol:
Amúgy meg járj tornára, ha még lehet, én itt az általános tespedésemben megfogadtam, hogy a második babával valahogy sort kerítek rá, ha már az első bébinél lusta voltam. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Betty - igen, megyek ma. Légyszi torna után szólj rám, hogy ne felejtsem el a gyógyszertárat :) Köszi

Oagi - annyit kell tudnod a tornáról, hogy a dokidtól kell egy igazolás, hogy tornázhatsz.

Igazából én mikor elkezdtem járni, éreztem, hogy ezeknek az izmaimnak, amiknek a súly tartásában nagy szerepe van van mit fejlődniük. Előtte én is alakformáló tornára jártam, de azok más izomcsoportokat mozgatnak meg. Néha itt meglepődtem, hogy vannak ilyen izmaim is? És nem tudom, hogy az izmok erőssége hozzásegít-e (gondolom igen), de nem fáj a hátam, sem a derekam, csak most a költözés miatti sok hajolástól éreztem esténként. Szóval lehet, hogy ez segített ebben is. És nagyon sok hasznos infót elmondanak a gyógytornászok. Pl. az egyik sorstársunknak úgy látta Kati, hogy jobban el vannak távolodva a hasizmai egymástól, mint az normális ilyenkor. Megnézte, és adott neki "házi feladatot", hogy mit csináljon, hogy picit megerősítse őket, hogy könnyebben regenerálódjon majd.

Márti - igazad van, nem tudom miért találták ezt ki. Talán a honvédségtől jött, ha nem értettem félre a dokit.

Gabesz - a 6-os előadás minden hónap 2. szerdáján van, a többin van 1-től. És én is örülök, hogy sikerült megtalálnod azt a dokit, akiben megbízol, és megfelel.

Susy - igen, a szoptatás jobban leterheli a szervezetet, arra számítok, hogy akkor nekem is szednem kell majd vasat. Szerintem amúgy nem véletlen, hogy életemben nem ettem még annyi meggyet mint mostanában. Most nagyon kívánom a meggyet, nagyon sok vas van benne.

dytke

Dytke - Ok! Igyekszem nem elfelejteni! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ugabesz!

Örülök, hogy szimpi a dokink! :)

Susy!

Én napi 2x5 szemet szedek az urtica urens d6-ból, nekem még az előző gyerkőc után maradt meg és akkor így csináltam. nem jó így?

Pandácska!

Mei tairól: én el akarok menni hozzájuk kipróbálni, írták is, hogy csinálnak nekem mindenféle kötelezettség nélkül a hét végére, de sajna még nem jelentkeztek. Neked mennyi idő alatt jött meg a hordozó? Jó? bevált?

ildi

Kép
Kép
kincsesi

KincsesiÉn az utrica urens- ből nem d6-osat szedtem, nem tudom. :roll:

Az alfalfa- t ismerem d6-osban, de azt szopi előtt 20 perccel kell bevenni.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok,
köszönöm a buzdítást a tornára,kedden megyek dokihoz
és kérek tőle papírt,ha nem kezdtem el tágulni,biztosan kapok,de
nem hiszem,mert nem voltak jóslófájások...ez baj szerintetek?
35.hétben vagyunk

hánytól van szerdán a torna?annyi mindent be szeretnék zsúfolni
két napot leszünk pesten,mi is egy hete költöztünk ceglédre
a szüleimhez,kaptunk másfél szobát elkülönítve
simán fel lehet járni,de a szüléstől
azért aggódok hogy érünk fel :DDDD

Márti,Pandácska
gondolom nekem a hegedűs múlt nem sokat segít :)
az apjuk mindenféle fúvós,úgyhogy átpakolom bele a gyereket
úgyis szeretné kipróbálni

Dytke, Bettina
remélem eljutok tornázni szerdán
de augusztusban ha megyek CTGre,
azokat is igyekszem szerdára tenni
próbáltam most mélylélegezni,de a babó azt hitte játszunk
és elkezdett csikizni :)

Gabesz
20. hétig hánytam,eljutottam a vészes hányásig
volt mentő,kórház,sírva fürdőszobakövön fetrengés :)
ledobtam 5 kilót,szóval a vérképem sem volt az igazi
vitamint meg értelme sem volt szednem,rögtön kijött egy
kis tabi folsav is,na szóval ne aggódj ezek mellett is a manó
úgy nőtt mint a makk,sokat bírnak,
és jó esetben elveszik amire szükségük van,
persze akiben benne marad figyeljen a vitaminokra
én csak a túlélésre mentem :D

ja és aki vérszegény: talán a krautersblut a legjobb,ezt én most szedem,csak irtó drága,azt hiszem ha almába vasszöget dugunk,
és hagyjuk a savas közegben egy kicsit,az is elég jó vasforrás...
és olcsó is :)

Beneildi,
te monori vagy,ha jól emlékszem
úgy hallottam nagyon jó ott a babauszi
tényleg lányok annyi pro-kontra dolog van babaúszással kapcs,
nektek mi a véleményetek?

további hűs napokat,nekem ez most jól esett,tudok végre
aludni :)
ági
oagi

Sziasztok!
Van valakinek friss tapasztalata a laborról? Holnap reggel megyek és csak nagyon rövid ideig bírom üres gyomorral. Van esélyem arra, hogy a vérvételnél előre vegyenek? Még csak 8 hetes vagyok és ugye látszani még nem látszik semmi...
Előre is köszi!
M
monka76

Kincsesi,
Pont most jöttünk meg egy két órás sétából, nagyon szeretem, kényelmes, sokkal könnyebb benne Dórit cipelni. 1 hét alatt itt volt. Én nem a D6-ot szedtem, de ezt találtam.: Urtica Urens D6 potenciál: Alkalmazhatjuk kúraszerűen, amíg helyre nem áll az egyensúly, illetve folyamatosan szedve. Ez esetben 5 napig szedjük, majd 2 nap szünet. Napi 3*5-öt.
Vendég

Monka
Mikor én voltam a sürgősségiekkel kellett egyba állni, az idős bácsik- nénik elé. Nem volt képem hozzá, senki nem vett előrébb. Viszont minden alkalommal másképp volt mikor mentem, a lányok is mást mondanak. Szerintem semmi jóra ne számíts, főleg, ha nem is látszik, de aztán ki tudja...

Kép
Kép
susytunder

Panda!

Köszi! :)

Kép
Kép
kincsesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?