sziasztok, még itt!
ma voltunk dokinál ctg-n, azt mondta nagyon szép. mondtam magnóra veszem és naponta visszahallgatom eme mondatát, oly rég hallottam
a vérnyomás megint 140volt, de itthon nem szokott annyira felmenni, csak ha sokat teszek-veszek. jelentem ma megfogadtam, h kész, befejeztem, nem ténykedem. alig kapok levegőt, olyan a légzésem mint dartvéderé (bocs, de fogalmam sincs hogy kell leírni). kicsit engedett a doki, legközelebb csütörtökön kell mennem ctg, uh és után megvizsgál hogy állunk
) mondtam neki, h a pénteket erőteljesen megcéloztuk, felszólítottam a fiatalembert, h aznap legyen kedves elkezdeni kifáradni... doki jót mosolygott rajta...azért remélem gyermekem szótfogad!!!!
vumenke: az van kiírva az ajtóra, h 8tól és nem emléxem pontosanm de talán fél egyig... az tudom, h délután nincs, mert jártam már pórul sajnos
viszont reggel 7kor már ott szokott lenni (legalábbis mostanában) kocsisné és nagyon kedves, időpont nélkül is mindíg megnézett még mielőtt sorok lettek volna! nem tudom mécsné hová tűnt, de nem bánom, h mostanság nincs, mert ez a hölgy sokkal-sokkal kedvesebb és nagyon türelmes, segítőkész!!!
sáfri: szeméremcsont sajna nekem már régóta nagyon tud fájni. az alvás borzalom, az alvás közbeni fordulásról már ne is beszéljünk... és a sav... hát az nekem volt végig bőven, aztán azt hittem búcsút intettünk, de hetek óta megint van. sajnos már ismét napi szinten látogat róka koma, főleg esténként és kész borzalom, mire el tudok aludni. ha eszem, akkor azért jön, ha meg nem eszem, akkor azért... ez van! tegnap éjjel is felkeltem 2előtt pisilni, negyed 5ig nem is bírtam visszaaludni és ez már rendszeres. apának igaza van, nekem is ez szokott eszembe jutni egy ilyen fáradt estén, h mit csinálok, ha akkor kell menni - honnan lesz erőm??? enyém apa is próbál minden nap csitítani, de én mától beadtam a derekam: nem fogok dolgozni semmit, de semmit! futás: pfffffffff... hol van az már!?
labkat: van telefonszámom, feltétlen jelzek majd!
megyek, bevonszolom magam a hálóba, hátha nagyobb sikerrel járok, mint tegnap este! jó éjt!
háháháhá!!! nem babrált ki velem a babanet! másoltam, mielőtt rámentem az elküldre és milyen jól tettem!!! nem tudom miért csinálja ezt, megőrülök, ha többször kell megírnom egy hszt!