Kiscsillag!
De örülök hogy kiengedtek a kórházból! Most fekvés van szigoruan? Hematóma felszivódott?
Erika!
Nekem kb 3-4 hétig eltartott ez a barna, és az az igazság, hogyha többet emelgettem Pörit, több jött. Az enyémet hematóma okozta, ami aztán szépen felszivódott. Először Krizsával értekeztem ezügyben.
Napszemcsi!
De jó hogy elmentél Győrffyhez! Neki nagyon jó gépe van, csak azt nem tudom, hogy lehet hogy a kórházban ekkora eltérést mértek.
Sikerült megtalálni az ujszülött ruháinkat
Azok is nagyon tetszettek Emesének. Fájdalommal állapitottam meg, hogy kevés a használható belőlük: plüss rugik, és javarészt rózsaszinek. A 68-as mérettől már nem, dehát azok meg rövidujju bodyk és vékony rugik. Mivel Emese téli gyerek volt, a 68-as meg tavasszal kellett
És most elbizonytalanodtam. Fogalmam sincs, mi kell 1 nyári gyereknek, nekem mindkettő téli volt. Ugy döntöttem később, kiatrtok a rövidujju bodyknál, rugival, aztán majd meglátjuk. A hétvégén bevásárlást tartottam, és most csalódnom kellett a Kenguruban. Fiuruhákból elég gyér volt a készlet, és a minták sem tetszettek tulságosan. Sikerült azért vennem 1 bodyt meg rugit, abban fogjuk hazahozni, nagy meleg esetére azért vettem 1 napozót is. Meg van a multkori 2 db Micimackós body. És azt hiszem, nem is veszek többet. Meleg lesz a nyár, a mi lakásunk is meleg (de van lékondi, és használjuk is), van még Mátéról 4 db gyönyörü angolpólyám (Emesénél ugyan nem vált be, de Máténál igen), szóval van mit a gyerekre adni. És persze lehet a babával is vásárolni, csak most kicsit könnyebb, mig csak Emese van.
Valaki kérdezte, mennyi cucc kell 1 méretből. Ez attól függ, milyen gyakran akarsz mosni, én a heti 1 babaruha mosást választottam, tehát 1 méretből kb 8 body, rugi összejött.De az anyukám elmesélte nekem, hogy milyen szegények voltak, mikor én születtem, és nekem 3 váltás ruhám volt, 1 rajtam, 1 tartalék, 1 száradt minden nap
Na azért ennyire nem élezném ki...
Mennem kell, Máté itt pampog kell a gép