Sziasztok
Hajhullás: épp azon filózok, hogy le kéne vágatni a hajamote
1-2 hete kezdett el jobban hullani, oszt jut belőle a gyerek kezébe is bőven
Ráadásul nálunk ugye Apának is hosszú haja van, és ő is hullajtós, szal el van látva a lakás hajjal
De annnnyira nem akarok rövid frizut! Hetekig azzal álmodnék, hogy levágattam a hajam, kurva szarul érzem magam, osztán ha felébredek, akkor sehol a mekkönnyebbülés (mégis hosszú)...
Amúgy én még szedem a Gravidát – amíg van a dobozban. Már csak pár szem... Meg még a vasat is, de ahhoz sincs mán sok kedvem. 3 hónapig javasolta a nőgyógyim, meg asszem a gyerekdoki is aszonta, hogy 2-3 hós korig kell, hogy ne legyen vashiányos a baba... Aki szedte/szedi...meddig??
Szilbee, eza nyálkép is jó
Hát elismerésem, hogy ilyen jól bírod a bölcsit
Lehet, hogy mán írtam, de pöstön eza koponya-, hasi-, csípő uh kötelező vizsgálat... itt meg meg se említik, mint lehetőséget
Pöttömöt még nem vittem el se pestre, se abonyba...
Jövőhéten kérek már valahova időpontot
Judit, akkor most rádszakad az ég... Leti-műtét, lábad, Gréti ovi...
Virág, az uh-ot én is mindig nagyon vártam, mert utána mindig megnyugodtam
Ez tartott is kb. két napig...
Utána megint izgulás...merugye 2 uh között mindig hall az ember jánya olyasmit, amit csak úgy tud elhessegetni a gondolatai közül, ha látja a picikét a monitoron
Ildi, ez napi, vagy heti mennyiség?
Monnyuk mi is vedeljük...főleg a terhességem óta. Előtte csak Atti itta (aaaaa...hát ez qva jól hangzik
) nagyobb mennyiségben, én nem bírtam (puffadtam tőle marhára), viszont a terhesség átállított bennem valamit, mer sokszor literszámra iszom
Viszont már csak tartós tejcsit veszek (vagy lehet ez a kulcsa tejivásbírásomnak
), mert nem mindig kívánnyuk, osztán néha ott savanyodott meg a hűtőben
Nah, Annalucus fajinul átaludta a gépelést, mos még elmennék tusizni, de tuti közben felébred