Új privát üzeneted érkezett!

Mandulácska!
Köszi! Honnan tudtad merre van? És ilyen rövid? Emlékeimben mintha sokkal hosszabb lenne.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi

Tényleg hosszabb az eredeti vers. A Halász Judit által énekelt gyerekdalban szerepelnek ezek a részletek.
Nekem megvan valahol a könyv ( ezt kaptam első osztályos koromban a jó tanulmányi eredményemért az évzárón :lol: ) esetleg előkereshetem neked, ha fontos. De egyhamar nem ígérem mert talán nem is itthon van.
De ha meg tudod szerezni máshonnan akkor nem gépelek annyit fölöslegesen :wink:

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Ezt találtam a neten, de ez sem a teljes verzió:

Tréfás állatkerti útmutató

Ez a cinke oly picinke,
falevélbõl van az inge,
pókhálóból a szoknyája,
makkhéjból a csizmácskája.
Csak füvön élt a kis zebra,
de most rákapott a zabra;
végül is elvitték Szobra,
ott oktatják szebbre-jobbra.
" Apám - így szól a kis bálna -,
hadd mehessek el a bálba."
" Nem mehetsz el, fiam, Péter,
nem vagy még egy kilométer."
Mért tanulnak a kis vércsék?
Azért, hogy a leckét értsék.
Tanítójuk egy hasas,
pápaszemes, lomha sas.
" Ne ugrándozz, ne táncolj,
ne bomolj,
az iskolás fiúcska mind komoly."
Garázda kölykét inti így a moly.
Fekete az ablakpárkány,
rákönyököl a kis sárkány;
hat feje néz az utcára,
egy a leckét bent biflázza.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Ma Balázs nem volt hajlandó rendesen húzni a fütyijét fürdésnél, erre mondtam, hogy ha nem csinálja rendesen akkor én csinálom. Persze hevesen tiltakozott. Mondom, csak megmutatom hogy kell, erre Ő, hogy mutassam meg magamon :lol: Mondtam, hogy az nem megy, mert nekem nincs fütyim. Erre Ő: "akkor mutasd az ujjadon" :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!

Nekünk megvan az egyik kiadása a versnek. 38 versikét számoltam meg. Nem olyan rég valahol egy másik kiadást is láttam, s abban úgy tűnt, hogy olyan részek is szerepelnek, ami a miénkben nincs benne. Úgyhogy szerintem ez a 38 versike még nem is az összes. Szerintem most is kapható valamilyen formában. Érdemes lenne megvenni. Benjinek is az egyik kedvenc könyve már igen régóta. Egyébként annak idején a bálnásat Péternek nagyon sokat mondogattam, egész pici korától, lévén benne Péterről szó.(A névadóján pedig Kaffka Margit: Petike jár című versét mondta el egy ismerősünk.) Bencének meg a kis Bencét énekeltem sokat(az ő névadóján meg az szólt). Benjinél viszont bajban vagyok, nem tudok egy olyan verset, dalt sem, amiben Benjáminról lenne szó. Így a hagyomány megszakadt.
(illetve egy mesehőst ismerek, Benjámin az elefánt személyében, de az arról szóló történetek szerintem kicsit nagyobbaknak valók, meg főképp nem is annyira klasszikus nálunk, mint az előzők)

Melinda
fermel

Sziasztok!

Melcsi!
Már 8 hónapos kora óta nem szopizik Marcus sajnos. Én általában bébiételt adok még neki,ritkán kapja azt amit mi eszünk. Ezek közül nagy kedvenc a húsleves répával,húsival.
A reggeli nálunk is hasonló,nem akar tápszer után enni. Én nem erőltetem,kap tízórait. Nem tudom említettem-e már,hogy Marcell tejallergia gyanús. Doki nénink javaslatára mellőzzük a tejtermékeket,tápszert is szójásat kap. Hamarosan mennünk kell allergiavizsgálatra.

Sheila!
Jó hallani Rólad.
Melissa hogy van?
Szerintem sem kell a koroddal foglalkoznod,mindenki annyi amennyinek érzi magát.

Mandula!
Én is adok kúpot minden oltás után,és eddig nem volt nyűgösség,sem láz.
Szépek a virágok. Mutattam Kyrának a képeket és mondta,hogy menjünk szedjük le :lol: ,nevetve válaszoltam,hogy az érdekes lenne,mire ő,kérdezd meg,nekem biztos megengedik :lol:
Ma reggel avval kelt,na megkérdezted,mehetek virágot szedni?
Jobbulást a családnak!

Melinda!
Az én fiam is csúnyán beszél a barátaival,de szerencsére előttünk nem. Mondjuk párszor előfordult már,hogy káromkodott,de szerencsére nem jellemző. Kyra nagyon fogékony mindenre. Egyik nap mentünk reggel óviba,bölcsibe kocsival és persze meg voltunk csúszva,siettem volna,de előttem nagyon ráérősen haladt egy autó,Kyra előreszól:anya megint egy faszkalap? :oops: Szóval ezt tőlem hallotta valamikor :oops: :oops: Nagyon elszégyelltem magam.

Icus!
Nagyon örülök,hogy Anna forog,gratulálok hozzá.
Ha táblát javítassz már sajna én is betöltöttem a 40-t :(
De én sem érzem magam ennyinek,és valóban fiatalítanak a kicsik.
Képzeld mi történt velem a minap. Egy ismerős hölggyel találkoztam a bölcsiben,először nem tudtam honnan ismerem,aztán rájöttem,hogy 21 évvel ezelőtt hozzám járt óviba a kislánya,aki akkor volt 3 éves,most a "kislány" kislányáért jött a nagymama. Na akkor egy kicsit öregnek éreztem magam :(
Az óvodásomnak 3 gyereke van és a legkisebb is idősebb Marcellnél,érdekes helyzet. :D
Majd mesélek Marcell "viselt" dolgairól /van neki bőven :roll: /

Regina!
A fogkefés történeten nagyot nevettem,Marcell is többször indult már játékokkal a WC felé,de eddig még szerencsére időben észleltem a dolgot.
Ádám egy úriember!!! Tudja hogyan vegyen le a lábáról Téged.
A késői gyermekvállalással kapcsolatban nekem is voltak negatív hozzáállású ismerőseim,de én nem törődtem velük. Egy ismerősöm kérdezte,hogy hogyan vagyok képes mindent előről kezdeni,mikor egy kisgyerek mennyi macerával jár. Én meg visszakérdeztem :a kényelem többet ér a gyermek által nyújtott örömöknél? És megdöbbentő választ kaptam:igen sokkal többet ér,mert nem bírná újra,hogy egy kisgyermek kívánságait lesse,inkább saját magával tőrödik,mert már megérdemli. :shock: ........
A kicsi szülői értekezletein még nem érzem magam öregnek,bár lehet iskolás korukban már az leszek.
Dani szülői értekezletén viszont remekül érzem magam,én az ottani szülőket valóban öregnek látom :D ,pedig lehet,hogy nem is idősebbek nálam,csak úgy látszik.

Zsike!
Nálunk is 12 év van a nagyfiam és a lányom között. Szerintem sem rossz,főleg mostanában imádja a 2 kicsi a nagytesót. A 2 kicsi már kezdi a veszekedéseket.

Melcsi!
El is felejtettem,hogy régebben én írtam Rabkrinek az iwiwen,de sajnos nem válaszolt,pedig én is kiváncsi lennék rá.

Most elbúcsúzom pár napra,holnap elutazunk KETTESBEN a férjemmel Sopronba. Azért nagy dolog ez számunkra,mert mi amióta együtt vagyunk /5 éve/,nem voltunk még kettesben sehol.

Jó hétvégét kívánok Nektek!

Bea
beátab

HA VAN IDŐTÖK, OLVASSÁTOK EL!!!
Egy dokumentumfilmből írtam ki a következőket:
(az idézőjeles részek szóról szóra úgy hangzottak el)

Egy médiakutató cég kidolgozott egy ún. „nyaggatási faktort”. Szülőket kértek fel, hogy 3 hétig figyeljék, mi mindenért nyaggatják őket a gyerekeik és mik azok a termékek , amelyeket végül megvesznek nekik (tehát amikor beadják végül a derekukat) Ezt felhasználva a gyerekek nyaggatásán keresztül manipulálják, vásárlásra ösztönzik a szülőket. (egyre több az olyan reklám, amely a gyerekeket célozza meg)

„A vásárlók manipulálhatóak. El lehet érni, hogy akarják a termékeinket.” – mondja mosolyogva egy médiakutató hölgy és még hozzáteszi: „Ez egy játék!”

„A társaságok célja maximalizálni a profitot és a piaci részesedést. A célközönség, a lakosság szerepe, hogy váljon teljesen agyatlan fogyasztóvá, vegyen meg mindent, amire nincs szüksége, váljon fogékonnyá az úgynevezett mesterségesen támasztott szükségletekre.
Az óriáscégeknek szükségleteket kell gyártaniuk….
Csak üzleti kézikönyvekből idéztem. És a módszer tökéletesen működik.”

„Ezek az emberek jó fogyasztók, mert képesek pénzt adni mindenféle kütyüért cserébe. A fogyasztók országszerte hordják otthonaikba a termékeket. A gyártók bevétele pedig csak gyűlik-gyűlik a sok kacatból….
Hatalmas iparágakat terveztek egyenesen arra a célra, hogy kiskoruktól a kívánt formára gyúrják az embereket.”

Bár gondolom, senkit nem lep meg, azért elég döbbenetes "szakemberektől" hallani mindezt.
regina3

Egy könyvben találtam:

"A magyaroknál minden mást, aki idegen, előnyben részesítenek vezető helyeken."

Légyszi tippeljétek meg, hogy mikor íródott. (Én már tudom :D )
regina3

beátab
jó utat nektek,hűű de jó ,és is úgy elmennék kettesben valahová,vagy még 5-ben is csak mennénk valami jó kis kényeztetős helyre,nektek ilyen hétvége lesz?

regina
amit írsz sajnos igaz,de megdöbbentő így olvasni,mint ha valami fantasztikus filmről írnál ,aholátoperálják az emberek agyát és rádöbbenek ,h ebben én is benne vagyok :idea:

ha valakinek kérdése van hozzám nyugodtan tegye fel :roll:
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok itt feljebb láthatjátok gyerekeimet :D
Vendég

Sziasztok!

Mindíg olvaslak Titeket és mindenre reagálnék is, de amikor írni kezdenék Mese sosem hagy :lol: .

Melcsi! Nem adtam kúpot, úgy gondoltam majd ha belázasodik, de nem is volt rá szükség szerencsére. Igen, az előző lakó hagyta ránk a hóvirágot és még sok más gyönyörűséget is, majd ha virágzanak (virágoznak?), rakok fel a többiről is. A versre rákerestem a "gogli"-val, de ezekszerint nem találtam meg a teljesen.

Regi! A fogkefés sztorin nagyon jót nevettem! Az én fiam is mindíg dícsérte a főztömet, most egy pár éve már azt dícsérgeti amit más főz! szoktunk is nevetni rajta, hogy szegény gyerek itthon nem eszik egy jót.
Igaz Ő már 14 éves, de a múltkor neki is volt egy érdekes beszólása: Anya, olyan jó, hogy Te nem vagy kövér és büdös ( :oops: :lol: ). És sajnos felsorolt egy pár osztálytársát akinek az Anyukája rossz szagú.
Érdekes amit írtál a reklámokról!

Kriszta! Nagyon aranyos Balázs!

Bea! Na jó Neki megengedem :lol: ! Most olvasom, hogy 5 éve vagytok együtt a férjeddel. Karácsonykor amikor a férjemnek mutattam a képeket épp azt beszéltük, hogy a nagyfiad, hogy hasonlít az apjára :-). Jó Pihenést Nektek!!!!

Icus! Szívembő szóltál, én sem tudom kifejezni, hogy milyen boldogság Mese az életünkben!

Melinda! Nekem sem jut eszembe egy Benjáminos vers sem, de mese sem. Amikor kicsik voltak a nagyok én estimese helyett verset olvastam Nekik, jobban szerették. Oviban mindíg csodálkozott is az óvónéni, hogy sok verset első hallásra tudnak. Aztán elárultam a titkot!

Köszönjük mindenkinek, úgy tűnik már mindenki jobban van, és Én nem kaptam el!!(kopp-kopp)

Lányok! Olyan jó, hogy sok ilyen kis "gyerekszáj" mondást leírtok, élvezet olvasni :lol: !

Szép napot mindenkinek!!

KépKép
mandula35

Zsikemama!

Nagyon helyesek a gyerekek!! A kislányod milyen féltve fogja a kistesót!

KépKép
mandula35

Zsike!
Látom közel egykoruak a pici gyerekeink. Nálatok hogy áll az evés, miket adsz, mit nem?
Nagyon szép gyerkőckéid vannak, és nagyon hasonlitanak egymásra. :D
Bea!
De jó lesz Nektek! Épp mondtam az uramnak, na mi jól bekeritjük magunkat ezzel a kis népszaporulattal :lol: Végre kezdhetnénk gondtalanul, öregesen kettesben nyaralni, kártyapartikra járni, erre tessék, vénségünkre bölcsödét nyitunk itt :lol: Kimondhatatlan boldogsággal tölt el bennünket a jövő gondolata, amikor majd ugy 10 év mulva visszük a saját gyerekeinket meg a Mátéét valahová, aztán elsoroljuk, hogy ez saját gyártmány, ez unoka :lol:
Regina!
Szerintem az az idézet nem ebből az évezredből való... Trianon körüli idők esetleg?
Elgondolkoztatók, bár számomra nem ismeretlen megállapitások a reklám meg egyebek. De lehet hogy kikerülhető ártalmak. Na nem ugy, hogy kategorikusan tiltjuk a tv-t, inkább sok év magyarázása, együtt vásárlás kell hozzá, hogy a gyerekben kialakuljon az, hogy azt veszem meg ami kell és kész.
Ez a manipulálás nagyon aljas dolog, vásárlói igényt gerjeszteni, és az a szörnyü, hogy apparátust tartanak fent arra, hogy kitalálják ezt a sok vásárolni való hülyeséget.
Mi irtkán megyünk bevásárló központba, épp azért is, hogy elkerüljem azt, hogy felesleges dolgokat megvegyek, mert a leggondosabb körültekintés ellenére is, sajnos én is elcsábulok néha. És az időt is sajnálom erre pazarolni.

Köszi a linekekt, verseket. Legjobb lenne persze könyv alakban, körül is fogok nézni a neten. Valamiért nincs meg nekünk :cry:
Megkaptuk az oltást, és Pöri egyáltalán nem sirt, inkább csodálkozott. Néma csendben türte, és láthatóan nem viselte meg.
Máté azt mondta, na ezt el is várta Tőle :D

melcsi1967

Sziasztok!

Zsikemama
Nagyon helyesek a gyerkőceid :D
Bocs hogy nem válaszoltam a kérdésedre. Szóval: Anna sok év várakozás után végül lombikbabaként született. A lombik a harmadik próbálkozásra sikerült. Régen az előző házasságomban volt 2 vetélésem, 20 éve, azóta viszont nem estem teherbe. Nekünk maga a csoda, hogy ez a kis Tündér megszületett végre.
Merre laktok és mivel foglalkoztok :?:
17 hónap korkülönbség tényleg nagyon húzós lehetett az elején. Itt a topikban Melcsi is kb. ebben a helyzetben lesz nemsokára, majd mesél biztos, ha marad ránk 1 perc ideje a Kicsi meg a Pici közt, ugye Melcsi? :lol:

Bea
Az én első óvodás csoportomból az akkori nagycsoportosok ma már 26 évesek. Egyikük anyukájával rendszeresen találkozok, mindig mesél a lányról aki rendőrnyomozó lett. Na, ilyenkor érzem hogy elszállt felettem kissé az idő... Tavaly meg bejön az oviba egy szakállas fiatalember, azt hittem valamelyik gyerek apukája. Rámköszön: Csókolom Ica néni, nem tetszik megismerni? És mondja a nevét. Hát hinni sem akartam a szememnek: nem lehetek én még ilyen öreg... De a legérdekesebb, hogy mikor terhességem során betegállományba kerültem, kit vettek fel a helyemre? Egykori ovisomat, aki azóta végzett óvónéni :shock: :lol:
Miért gyanakodtok tejallergiára :?: Kisebb korában nem volt tünet? Vagy igazi tejet iszik már és az hozta ki?

Kriszta
Jó a fütyis story :lol:

Regi
Tényleg döbbenetes a reklámok hatása.
Egyszer egy gyerek behozott 20 zacskó chipset, hogy együk meg a többiekkel. Mert ő csak azért vetette meg az anyjával mert a zacskóban lévő szörnyecskés papírkorong ( már nem tudom mi volt a neve) kell neki, mert azt gyűjti.

Lányok, a táblát javítom, ha valaki szeretne még változtatást légyszi szóljon most.

Vadvirágot kitöröltem.

Zsikemama, ha szeretnél bekerülni a táblánkba írd meg az adataidat. Pár oldallal visszamenőleg van egy tábla felrakva, ha érdekel meg tudod nézni milyen .

Melcsi
Olyan jókat írsz mindig Pörikéről :lol:

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!

Én meg betöltöttem a 37. évemet.

KépKép
mandula35

Icuskám!
Megkönnyebbüléssel olvastam, hogy a táblán törlést végzel :oops:
Pöriről elfelejtettem irni, hogy sajnos az oroszlánkiabálás csak sokkal a toroknézés után jutott eszébe, hiába kapacitáltam. Biztos zavarban volt :lol:
Milyen értelmes anyuka lehetett, hogy képes volt 20 zacskó chipset megvenni :shock:
19 hónap lesz a korkülönbség! Bizony!
Kedves Druszám!
Kedves szokás volt a gyerkőcöknek dalolni :D Sajnos én sem tudok Benjáminos dalt :(
Mandulácska!
Remélem nem is fogod elkapni!

Máté ma levizsgázott forgalomból is, tehát jogositványa lett! Ajánlatos vigyázni Érd és környéke utjain :lol: :shock:

melcsi1967

Sziasztok!

Kíváncsi lennék a véleményetekre, engem nagyon felháborít!

Bocs ha úgy gondoljátok, hogy nem ide való, de talán mint szülők érintettek vagyunk!

http://index.hu/politika/belfold/prn0216/

Szép napot!

KépKép
mandula35

Melcsi
Bálint már mindenevő,de szószerint,a töltött paprikát,rizse húst,palacsintát,fánkot,tejbegrízt,főzelékeket,tésztákat,krumplis ételeket ...megeszi,szóval mindent amit a többieknél lát,és annyiszor akar enni ,ahányszor őket is látja enni,mivel a suliból nem egyszerre jönnek ,így nem is egyszerre esznek.

szücsi
Budafokon lakunk.,lakótelep.Én elvileg óvónő vagyok ,már 19 évet lehúztam oviban.Milyen tábla,pontosan hol keressem?
Vendég

Sziasztok!

Mandula! Tegnap én is hallottam az esti híradóban. Nem tudom ki volt az az elmebeteg, aki kitalálta, de borzalmas. Remélem nem szavazzák meg. Sztem csak olyan tlálhatta ezt ki, akinek ilyen hajlamai vannak.

Zsike, nagyon aranyosak a gyermekeid. Remélem az enyéim is így fognak örülni a kistesónak.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Voltam ma délelőtt Vadvirágék lakásában. Tőlünk 5km-re lakik. Minden igaz amit leírt. Csak ennyit akartam, mindenki tegye helyre a lelkében, amit úgy érez helyre kell tenni. Én megtettem.
SZIASZTOK

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska!
Vadvirág személyéről akkor sem fog változni a véleményem. Azért kell elnézést kérnem, hogy felültem az -ezek szerint- alaptalan vádaskodásnak. Remélem Ti megértitek egymást.

melcsi1967

Sziasztok!

Mandula
Szerintem is szörnyű. El sem tudom képzelni honnan jött ez az agyatlan gondolat, s egyáltalán mivel indokolta a kitalálója :evil: :evil: :?:

És ehhez mit szóltok :?:
Hallotátok biztos hogy Csepelen 1200 tonna galvániszap van évek óta egy csődbement cég telephelyén, mely kilyukadt hordókon keresztül folyamatosan szennyezi a környezetet :evil: A galvániszap mérgező, nehézfémeket és radioaktív anyagokat is tartalmaz. A cég egykori vezetőit nem tudják rábírni hogy ezt ártalmatlanítsák, az Önkormányzatnak nincs rá pénze, a Minisztérium szerint a károkozónak vagy az Önkormányzatnak kell állni a költségeket. Mindenki a másikra vár és a másikra mutogat, a méreg meg évek óta szivárog a földbe és szennyezi a talajt meg az ivóvizet :evil: :evil:
A Minisztérium azért nem intézkedik mert nincs katasztrófahelyzet :shock:
Ja, ha csak az azonnali hirtelen tömeges betegséget/ halált vesszük katasztrófának. De az hogy az évek során ez hány ember életét egészségét sodorja veszélybe, az nem számít.. :?: többek közt magzatkárosító hatása is van :evil: :!: És mindenki tud erről és mindenki nyugodtan ül a babérjain :evil: :evil: :evil: csak dobálják a labdát oda-vissza.
Hát ha valamiért, ezért érdemes lenne tüntetni. Én biztos elmennék :!:

Zsikemama
Akkor kolléganők vagyunk :lol:
Én 20 évet dolgoztam folyamatosan mielőtt szültem, s bár szeretem a munkám, most jó egy kicsit kiszakadni az oviból s végre a sajátommal törődni :D

Itt a tábla, a topik tagjainak adatai vannak benne, a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Az új tagok is bekerülhetnek ha akarnak :D

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Zsikemama!

Budafokon hol laktok? Melyik óvodában dolgoztál? Mi több mint tíz évig laktunk a Rózsakert lakótelepen. A legnagyobb fiam odajárt óvodába és első két osztályban iskolába is.
Én az ottani iskolában tanítottam.
Gratulálok a gyerekeidhez! Ugye milyen jó megint babázni?

Melcsi!
Nem hiszem, hogy félnünk kéne Máté vezetésétől. Ezek a fiatalok hihetetlenül ügyesen és gyorsan megtanulnak vezetni. Én csak azért félek Péternél hogy nehogy brahiból, a többiek hatására felelőtlenül túl gyorsan vezessen vagy belemenjen veszélyes manőverekbe.
Gondolom az autón való osztozkodás nálatok is megkezdődik.
A késői gyerekvállalásra reagálva. Nekem nem is lenne kedvem öregesen kettesben nyaralni, stb. Sokkal- sokkal unalmasabb lenne az élet Benji nélkül. Biztosan állíthatom, hogy a család összes tagjára nagyon jó hatással van, hogy megszületett Benjámin. Még a nagyok barátai is imádják a kicsit (és viszont). Múltkor Bence barátjának anyukája mesélte nekem, hogy hihetetlen, de a fia Benji fényképét mutatta neki a telefonján lelkesen, mintha legalábbis a saját testvére lenne.

Benji mai alakításai:
1. Ül a széken az asztalnál, előtte egy téglalap alakú alátét. Elkezdi lelkesen nyomkodni és közli, hogy „bekapcsolom az internet”( a tárgyrag t-je már kicsit sok lett volna!)
2. Ma este itt voltak a Mamáék, kicsit beszélgetni. Egyszer csak Benji feláll az egyik székre és felkiált: „Én vagyok a világ közepe!”

Holnap megyünk megint a Művészetek Palotájába. Lesz Alma együttes koncert is.

További kellemes hétvégét mindenkinek!
Melinda
fermel

Kedves Druszám!
Benji tényleg a világ közepe! :lol: :lol: :lol:
Én is ugy itélem meg, hogy mindenkire nagyon jó hatással van Pöri születése, és észrevettem hasonló jelenséget a barátokkal kapcsolatban, mint amit Te irtál. Különös, hogy kivülről érzéketlennek, vadnak tünő melák gyerekek milyen kedvesen tudnak közeliteni 1 ilyen kis picihez :D Ezt a jövő szempontjából jó jelnek tartom. Nincs olyan nap, hogy ne kérdezné meg valamelyik barát, hogy vagyok (tudják hogy jön az ujabb baba).

Emesém ma áll a földre fektetett szék karfáján, felnéz, majd elkiáltja Magát: Mata! Vagyis mama és apa röviditve :lol:
Icus!
Látom már diszeleg a nevünk is a táblában :D
Most jobban áttekintve, milyen sok a 3 gyerekes anyuka itt köztünk, pedig nem is vagyunk olyan sokan. Jó lenne ha országos szinten is hasonló lehetne a helyzet.

Most megnézem mit ajánlott Mandula, még nem olvastam.

melcsi1967

Elolvastam :evil: Éljen a jogharmonizáció! :evil: :evil:
Elvégre szabad országban élünk, ahol mindent szabad ami nem normális, hajrá Amerika, érdemes követni!
Azt nem tudom, hogy hol vannak a régebbi elvek szerint normális emberek, akik megállithatnák ezt az egész folyamatot, mert azt mindenki szajkózza, hogy romlik az erkölcs, a normák, csak nincs olyan hatalom aki valóban tenne ellene :evil:

melcsi1967

sziasztok

Fermel
Én a Leányka u-i lakótelepen lakom.Hova költöztetek messze innen?A Hajós alfrédba járnak suliba,ha tudod melyik az.

Szücsi
Nahát !
Én a Műszaki Egyetem ovijában dolgoztam és te hol?
táblát látom ,és hol írok bele,mert itt gondolom nem tudok
vagy ha te betudsz írni,akkor írj be:40,zsikemama-erzsi Bp.XXII.ker.
Mónika 1994.júli.7,Dani 1995.dec.6,Bálint 2005.szept.21....nincs tervben több
:roll:
Vendég

Sziasztok!

A gyermeki elfogultsággal nincsenek nagy illúzióim. Lassan már csak távoli múlt lesz belőle, ahogy a kamaszkor berobban az életünkbe.
Most épp az érzelmi labilitásnál tartunk, ez sem könnyű, de biztos lesz még nehezebb is. Mostanában nem értjük, hogy mit mond a gyerekünk. Nem nyitja ki a száját. Vagy középen kezdi a történetet. Gyanútlanul visszakérdezünk, ekkor rendkívül otrombán és arogánsam visszaszól, amiért mi szekáljuk ők!!? (Ha rossza passzban vagyok, akkor nem hagyom szó nélkül, pedig az olaj a tűzre. Többnyire azért megvárom, míg lecseng a "dili" és akkor megkérdezem, hogy mikor hallott ő minket így beszélni? stb. )
Aztán pár perc múlva mosolyogva odajön, kérdez valamit, de a "kitörés" mintha meg se történt volna..... 5-10 perc alatt egyik végletből a másikba esik. És ez egyre gyakoribb kezd lenni.

A korábban írt hosszú idézet a The Corporation (2003) dokumentumfilmből van.

A rövid idézet pedig:
"A magyaroknál minden mást, aki idegen, előnyben részesítenek vezető helyeken"!!!
Elhangzott: 1231-ben (!!!) Mester Magyar Pál, a bolognai egyetem szerzetes tanárának szájából.
Egy könyv elején találtam és engem nagyon megdöbbentett. (Lehet, hogy ez egy ősi gyarlóság, amiből nem tudunk kilábalni???)

Mandula
Én is hallottam azt a bizonyos hírt, de azt hittem rosszul hallok. Nem is tudom, mit mondjak. Mintha tudatosan akarnák értéktelenné tenni a fiatalságot. Lebutítani, lezülleszteni, érzelmileg tönkrevágni. És ott van az a művi meddővé tétel lehetősége 18 éves kortól! Ha a fiatalság jelenti a jövőt, akkor szép kis jövőnek nézünk elébe. És már szinte mindennaposak a nemzetellenes döntések. Lehet, hogy minket le akarnak radírozni a térképről?
Állítólag az a sok borzalom, ami a mi nemzetünkkel történt az elmúlt 500 évben, azt Európa egyik népe sem élte volna túl. Lehet, hogy kicsit túlzó a megállapítás, de lehet benne valami.
És állítólag a Kárpát-medence 100 millió ember ellátására lenne alkalmas természeti adottságait tekintve. Ez a terület hatalmas kincseket rejt. Amiről már beszélnek is egy ideje: a nagy mennyiségű ivóvízkészlet, a gyógyvizek, a geotermikus energia, és úgy látszik gáz is akad(na)..... (a régészek szerint még arany is akad alattunk a földben)
Szóval itt van ez a csodálatos terület, de mi útban vagyunk!!!
És csak egyetlen viszonylag pozitív dolog jut eszembe a mostani történések kapcsán: teher alatt nő a pálma. Reméljük, így lesz!
Az egyik újságban találtam is hazánkra vonatkozó Nostredamus jóslatot. Valamelyik nap megpróbálom leírni ide, érdekességképpen.

Melcsi, Mandula
Remélem sikerül a Kárpátia előfizetés. Én elsőként rózsaszín csekken vizettem be, később küldenek rendes sárga befizető csekket. A honlapon minden információ ott van.
http://karpatia.freedom.hu
regina3

Regina!
Azért nem hittem volna, hogy ilyen régi megfigyelés, de el tudom képzelni sajnos. :cry:
Igen, lehetséges hogy nagyon utban vagyunk mi itt valakiknek. Biztos hallottad Te is azt a véleményt, vagy már talán nem is csak vélemény, hogy elég itt 6 -7 millió magyar, kiszolgáló népnek :evil: Errefelé tendálunk, szerintem minden intézkedés is ezt szolgálja :evil: :evil: Ugyan ez nem politikai topic, de ugy látom mi nagyon egy véleményen vagyunk ilyen kérdésekben. Kár hogy nem jött el a talira a férjem tavaly, na biztos gyorsan lett volna közös témátok... Talán majd legközelebb.
Viszont, lehet hogy a magyar valóban elpusztithatalan nép. Ha nem igy lenne, biztos hogy már kihalt volna ez a nemzet.
Érdekelne a jóslat.
A fiacskád tipikus kamasz. lesz javulás, ne add fel! Ugy 4 év kb.

melcsi1967

Regina, Melcsi!

Nagyon elszomorító dolgok ezek, amiről írtok :(
mi is hasonló véleménnyel vagyunk a párommal ( bizony, lett volna közös téma )

nekünk már többször megfordult a fejünkben a külföldre költözés gondolata...de mindig elvetettük.
nem tudnánk máshol élni, imádjuk ezt a gyönyörű kis országot :)

tavaly nyáron volt alkalmam először repülni, augusztusban Rómában, szeptemberben Párizsban töltöttünk 3-3 napot...

akkor láttam, hogy milyen szép a mi kis Hazánk felülről is ( mint a Radnóti versben ), sokkal szebb, mint bármelyik, amit volt szerencsém látni :)

mikor Rómából jöttünk haza, el is sírtam magam, mikor megláttam Mo.-t...

Párizsban viszont (szept. 21-én) a Louvre-ban Patrik baseball sapkáját látva ( nemzeti színek, Hungary felirat ) beszólt két fiatal srác röhögve, hogy "hooligans" :evil:

másnap már nem abban a sapkában volt Patrik, pedig Rómában még a 3 nap alatt le sem vettük...

szomorú, hogy szeptember közepén már csak a huliganizmus jutott az eszébe más nemzet fiainak a magyarokról...
és azok a címlapok az újságokon :oops:

bocsánat az off-ért, ez csak úgy kikívánkozott a témához kapcsolódva...

ja, és sokat köszönhetünk őseinknek, akik igazi kemény csávók voltak :) féltek is Tőlük rendesen
"...a magyarok nyilaitól..."foroghatnak sírjaikban szegények.

más:

Icuskám!

Nálunk is esedékes több javítás: én az idén már 40. :oops:
Roland 21 éves, Patrik 14, Melissa pedig 5. :)

sok puszi a gyönyörű babáknak!!!

ui: látom, Lukács baba is túl van már a félidőn :) :) :)

csak nekem is adna már az a Magasságos :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila Drága!
Adni fog! Tudod: minden nap eggyel közelebb kerülsz a babához!
Ezt én sem mertem hinni még talán 2 évvel ezelőtt sem, és most láthatod...

melcsi1967

Tudom-tudom, Melcsikém :)

fogok én még sz**os pelenkákkal szaladgálni a kinti kukához :) :) :)

talán hamarabb is, mint gondolnám :)

egyébként tudnod kell: ha eszembe jutsz, mindig mosolyognom kell :)
Te vagy számomra a megtestesült Remény és Optimizmus :)

pedig most nehéz napokat élünk: Melissa múlt szerda óta beteg (influenza) hétvégén jobban volt, tegnap visszaesett :(
köhög, be nem áll a szája, hőemelkedése van, extra - mega nyűgös és nem eszik :( :( :(

szombaton én is ágynak estem, de vasárnapra jobban lettem...
most félek, nehogy visszaessek, mert mi lesz ha mégis...pozitív lesz a teszt jövő héten?

az előző terhességet is betegen kezdtem, nem lenne jó ómen (de hát fő az optimizmus...

Icus!

Most látom, hogy a gyerekeknél évszámokat írtál...milyen figyelmetlen vagyok :roll:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila
Milyen szép, amit írtál a repülésről. És Radnóti verse tényleg az egyik legszebb vers a hazaszeretetről. Engem nagyon megérintenek a hazafias dolgok és nekem is gyakran eszembe jut, hogy őseink szégyenkeznének azt látva, mennyire elkorcsosultunk. Erre nincs jobb szó. De talán nincs még minden veszve, azért látom azt is, hogy rengeteg civil szervezet foglalkozik hagyományőrzéssel - politikától mentesen. És a net is tele van ilyen témáju weboldallal. A kurucinfo önmagában is nagyon jó és ott rengeteg hivatkozás található. http://www.kuruc.info
Én azon is eltűnődtem, hogy híres őseink lovaglás közben képesek voltak hátrafelé íjazni. Nos, én íjazni talán tudnék valami gyereknek való íjjal, de lovagolni nem tudok, azt meg, hogy lovaglás közben íjazni -elképzelni sem tudom és mindezt még hátrafordulva csinálni: ilyen már aztán nincs is!!!
A "hooligans" megjegyzés elég fájó (!!!), fiadnak rossz élmény lehetett, de egyben egy nagy tapasztalat is.
Valahol meg is értem a külföldit, mert a szeptemberi események kapcsán mindig mindenhol a vandalizmust mutatták. Mi is úgy vagyunk az arabokkal, hogy az csak terrorista lehet, mert mindig a terrorizmussal hozzák őket kapcsolatba. Pedig biztos, hogy a többség ott is normális átlágember....

Melcsi (és mindenki, akit érdekel)
Nostradamus Magyarországra vonatkozó jóslatai

"A második ezredév után, Pannónia váratlan erőre kap,
Királyok gyűlése lesz Budán, de császáruk Magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz, egy évszázadra legyőzhetetlen,
Szembeszállni velük nem érdemes: uralkodik a Lélek és a Szellem"

"Új király jön majd kemény törvényekkel
Gyorsan leszámol minden gazemberrel
Fejet nem hajt ő már, keletnek, nyugatnak
A bűnösök futnak, magyarok maradnak!"

"Jön új nemzedék, mely erős lesz, és nem szégyenli többé, hogy magyar
A vének nemzedéke önmagán erőt vesz, s nemcsak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország, és végre büszke lesz minden fia,
Mert bámulatba ejti egész Európát ezerszáz évnek elteltével Pannónia."

Ezt a Dobogó (Mítikus Magyar Történelem) c. kéthavonta megjelenő újságban találtam (2006. december).
regina3

Regi :)

azért Nostradamus ránk vonatkozó jóslatai elég biztatóak :)

köszi a honlap címet, le is mentettem...párom örülni fog neki. :)

Radnóti: nekem Ő a kedvencem gyerekkorom óta, és a sok csodás műve közül is a " Nem tudhatom..." így a repülőről lenézve azonnal eszembe jutott minden sora...gyönyörű, és nagyon igaz :)

"hooligans": persze, valahol érthető a beszólás / sajnos/, de azért nem maradtam adós :)
Patriknak tanulságos volt, de nem zavarta meg az érzéseit. tudja, hogy bármi történt is, azért arra mindig büszkék lehetünk, hogy épp ide, épp magyarnak születtünk :)

én épp fordítva vagyok a dologgal, mint Te: én lovagolni tudok ( és imádok ), íjazni viszont nem, pláne lóhátról :D :D

ősszel voltunk Sümegen, a Hotel Kapitányban, ahol őrzik a régi hagyományokat, a szolgáltatás része a lovagi torna megtekintése, és középkori lakomán való részvétel :) , próbáljátok ki egyszer, biztosan nagyon tetszene :)

na, ott, akkor nagyon irigykedtem, hogy milyen ügyesek a fiúk-lányok, őseink büszkék lennének :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Regina! Rendszeres Kurucinfo olvasók vagyunk, leginkább a férjem, mert én mindíg felidegesítem magam. Ezt a Nostradamus jóslatot a múltkor olvasta nekem valhonnan, nagyon érdekes. Még nem fizettünk elő, de fogunk.

Sheila! Biztos még meg is fogod unni a sz@ros pelenkákat :lol: . Én is ültem már 2x repülőn, de nem voltam valami jól, nem mertem kinézni. Ezekszerint sokat vesztettem :( .
Mindíg elcsodálkozom amikor látom,hogy a fiad már 21 éves :lol: .

Melcsi! Amikor elolvastam ezt a cikket és a hozzá kapcsolódó jónéhányat azt hittem valami vicc :evil: . Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy egyáltalán hogy jut eszükbe ilyenen csak gondolkodni is :roll: .

Melinda! Nagyon édes Benji!

Mese baba pár napja megint 3x kel fel éjszaka szopizni és este is nehezen alszik el. Eddig mindíg az ágyában aludt el magátol, most két napja már magam mellé kell venni mert csak nyögdicsél, és így is kell egy óra míg elalszik. Nem tudom mi lehet ez? Pedig tegnap sem aludt sokat napközben. Remélem nem marad így!

Kriszta, Paga merre vagytok?

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén. Sokat kirándultunk,jókat ettünk :D /adtam a fogyókúrámnak/,2 éjszakát végig aludtam,remek volt. A gyerekek azért hiányoztak,anyukám nevetett is,hogy miért telefonálunk annyiszor. Furcsa volt nélkülük.

Zsike!
Aranyosak a gyerkőceid.
Wellness hétvége volt,de mi inkább túráztunk,sétáltunk,nagyon jó idő volt,így nem akartuk az időt a szállodában tölteni.

Mandula!
Jót derültem apa-fia hasonlóságon. Dani valóban tiszta apja :lol: ,csak az apa személye nem az akire Te gondolsz. Ő az első férjemtől van. Valamikor régen írtam,hogy én is a második házasságomban élek.

Melcsi!
Milyen ügyes volt Emese,hogy nem sírt az oltásnál. Én már előre félek tőle,mert Marcell mostanában annyit betegeskedett,hogy nem kedveli túlságosan a doki néninket.

Icus!
Marcellnél nagyon gyakoriak a hörghurutos betegségek,és nehezen gyógyult ki belőle. A doki nénink kérte,hogy átmenetileg hagyjuk el a tejtermékeket,szójás tápszert kapott,hátha a köhögés hamarabb elmúlik. És valóban könnyebb lefolyásúak a betegségek.
Engem is javíts légyszíves a táblában 40 évesre. Köszi.

Képzeljétek nem bírok Marcusommal :( Valamit nagyon elrontok vele kapcsoltaban. Nem játszik egyedül,csak ha valaki játszik vele,mindig történik valami baleset,mindenhova felmászik és persze leesik,a játékok helyett minden érdekli amit nem szabad,főleg a telefonok,távirányítokMinden szekrényből kipakol,tépi az újságokat,könyveket,Kyra babáinak a haját eszi,és nagyon akaratos,hisztis lett. Egyből visít ha valami nem tetszik neki. Nagyon el vagyok keseredve. Néha szégyellem is magam,hogy harmadik gyereknél tanácstalan vagyok.....
És hiába hagyom üvölteni,nem hagyja abba,a végén persze megsajnálom. Kiabálok is,pedig nagyon nem szeretem,de néha elvesztem a türelmem miután 5x rászólok,hogy nem szabad,de ő rám sem hederít. Már ott tartok,hogy elviszem őt akkor is bölcsibe amikor nem dolgozom. Ott állítólag jó gyerek,játszik a gyerekekkel,nem hisztizik. Sajnos nincs időm egész nap vele játszani,sok a dolgom,ha itthon vagyok.
Szerintetek mit csináljak? Van valakinek valami jó ötlete?
Most mennem kell,Kyra még mindig nem alszik.

Jó éjt!

Bea
beátab

Bea!
A pakolás, mászás nálunk is zajlik. Kénytelen voltam az összes szekrényajtóra, fiókra zárakat teteni, mert állandóan ugy néztünk ki mintha bomba robbant volna :lol: :shock: :evil: Igy most én nyitom ki azt a szekrényt, amit nem vagyok lusta visszapakolni...
A székek a földön hevernek a hátukon, mert állandóan felmászik rájuk, onnan persze az asztalra, és ha elindulok felé, hogy leszedjem, skerál a széle felé :shock:
Nem könnyü időszak... Mikor Máté kicsi volt, szó szerint semmi butorunk nem volt, akkor épitkeztünk. Nem is volt problémám se mászással, se pakolással :oops: Biztos bennem van a hiba, hogy a sok év alatt minden hülyeséget felhalmoztam :lol:
Minden gyerek más, biztos azért érnek Téged is meglepetések még a harmadikkal is. Egyébként bitos ismered (és tapasztalod) a mondást: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :lol: :lol:
Viszont a hétvégén feltöltődtél kicsit, igaz? Nagyon jó lehetett!
Mandulácska!
Vannak ilyen visszafejlődő gyerekek :wink: Biztos nyilik az értelme, tudja mi jó Neki! Anyuci mellett alukálni!
Regina!
Elő is fizettem az ujságra, ill. kértem sárga csekket telefonon. Ha olvasok bővebben a könyvekről, azt gondolom azokat is megveszem.
A jóslat kifejezetten szép jövőt igér. Vajon mikor kezdődik el valóban a felemelkedésünk? Mintha még az ellenkezője felé tendálnánk.
Hallottátok, hogy mi szivárgott ki? A népességfogyást többmilliós távol-keleti betelepitéssel kivánják megoldani :evil: Lehet hogy 10 év mulva a Királyi Televizióban a kinai nyelvü adás magyar nelyven lesz feliratozva :evil:

Pöri beteg! :cry: Attól félek, benyelte a hasmenéses virust! Mai nap 6 higf@sás, 2 hányás. Teljesen legyengült, az esti fürdés után, mire felöltöztettem, már el is dőlt, egyelőre békésen alszik. Azt remélem, hogy talán ki is alussza reggelre, de az is lehet, hogy nehéz éjszakának nézünk elébe.
Szörnyü látni a kis beesett arcocskáját, nem is hasonlitott este a tegnapi fitringes Pörire :cry: :cry: Még jó hogy nincs láza. Még sose volt beteg.

melcsi1967

Melcsi
Kislányodnak gyors javulást kívánok! Biztos nagyon rossz lehet az a sokszori trutyizás, meg a hányás is. (Nálunk mindig nagy riadalmat okozott a boázás....)

Bea
Jól tettétek, hogy kiruccantatok és igazán kellemes idő volt a túrázáshoz is. A fogyókúra hogy jön a képbe? (Mindig azok fogyóznak, akiknek nem is kell. Persze így nem is lehet baj, tuti megelőzés).

Nálunk is felmerült többször, hogy kettesben kiruccanunk (az elmúlt évek alatt), én gondolatban meg is szerveztem, hogy hova menjünk, kire bízzuk a gyerekeket. Aztán a férjem megkérdezte, hogy nem vihetnénk őket is, olyan jó velük együtt lenni. Így végül vagy nem mentünk (kettesben), vagy mentük, de velük: hármasban/négyesben. Pedig bőven lenne kire bízni őket......
regina3

Jaj, Melcsikém nem irigyellek :(

mégha alszik is a kis Tündér éjszaka rendesen, Te tuti nem fogsz...ez babásan nem lehet könnyű :(

de hát szülőségünkkel ez is együtt jár...
nekem is a mai a sokadik "ébrenalvós" éjszakám lesz...múlt szerda óta :(
Melissa a hétvége után visszaesett a rohadt influenzába, tegnap már újra végigültem Vele a dokinál a többórás sort, szegényke többször mondta, hogy " nem bírok tovább várni"
de muszáj volt, mert folyamatosan köhögött, és tartottam tőle, hogy esetleg szövődményként tüdőgyulladás v. légcsőhurut alakul ki...szerencsére nem így volt, a doktornő türelemre intett :roll:

ma már kevesebbet köhögött, de állandóan volt láza ill. hőemelkedése sokat feküdt :!: , pedig ilyen még születése óta nem fordult elő, mindig pörgős csaj egyébként / néha túlzottan, de ma visszasírtam/
a fülecskéjét is fájlalja ( ezzel keltett hajnalban ) de ami kiborít: egész nap szinte egy falatot sem eszik, inni is csak hosszas könyörgés árán hajlandó :(

az evés azért akaszt ki, mert pár hónapja itthon szinte semmit nem eszik...csak az oviban :evil:

vigyázz Pörire, hogy legalább igyon...
ez a hányás-hasmenés egy-két nap alatt lemegy, úgy tudom...

az influenzára legalább két hetet mondanak, addig be is csavarodom :( :(

rendkívül rosszul viselem, ha beteg a gyerek, három gyerekes anya létemre képtelen voltam ebben rutint szerezni, nagyon szégyellem :oops:

ne haragudjatok, nem olvastam vissza, írok majd mindenkinek, ha nyugisabb lesz itthon a helyzet :roll:

a kínaiakkal való benépesítés gondolatától viszont egekbe szökik a vérnyomásom :twisted:

nyugalmas, békés éjszakát

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Melcsi!

Küldünk Emesének gyógypuszikat :) :) :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Köszi, hátha hat, mi meg küldjük a miénket, virtuálisan legalább nem fertőz :lol:
Sajnos nagyon rossz éjszakánk és napunk volt, Pörinek hajnal 2-kor 40 fok volt kereken a láza, igy jött a fürdés. Megdolgoztattuk a halacskákat, kacsákat, sikerült 28 fokra lehüteni a vizet, és nagyon jól birta, sőt teljesen jól érezte Magát. De sajnos reggel megint 39 fölöz volt, és ez igy ment napközben is, bár kissé lejjebb ment fokozatosan. Viszont egyetlen falat alma a mai evés, és ivás önként semmi. Kénytelenek voltunk erőszakot alkalmazni, együttes erővel lefogtuk, Dezső meg beleöntötte a levet. Igy egész nap lecsuszott kb. 3-4 deci, a kivánatos 1 liter helyett! Doktornéni ránk ijesztett, hogyha nem javul a helyzet, be kell vinni kórházba, igy hát most erőszakolunk. Szegénykém teljesen odavan, nem tudja mi történt velünk, akik eddig soha nem bántottuk. Most Dezső felül nyomja, én meg alul (a kupot). Viszont enyhülni látszik a kiáramlás, bár nincs is nagyon mit küldeni szegénynek. Még pisi is alig volt.
Lelkiekben felkészültem, hogy én leszek a következő áldozat. Bár használok maszkot.

melcsi1967

Minden betegnek mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!
Melinda
fermel

Melinda!

Köszönjük szépen.

Melcsi!

Jaj, aggódtam is Pöriért eleget...éjjel ahányszor felkeltem, mindig Rátok gondoltam.

Melissa ma már SOKKAL jobban volt :)
annyira, hogy eleven kisördög lett belőle...ezért imádkoztam két napig, hogy így legyen,
minden kívánságom így teljesüljön :)

ma már talán alszom többet, mint már napok óta egy-két órát, azt is részletekben...

kívánom, hogy a mai éjszaka Nektek is könnyebb legyen, és holnap jó hírekről számolj be...

Vigyázz Magadra is nagyon,

sok puszi

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

enni-inni Melissa sem nagyon akar, még mindig :evil:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila dárga!
Jó gondolataid lehettek, mert a mai éjszakánk nyugodtan telt, Pöri láztalanul aludt el és azóta sincs láz. Hajnal 5-kor pedig felállt, és MAGÁTÓL INNI KÉRT! Mostmár folyamatosan iszik, és délben végre evett is főtt krumplit, bár sajnos vannak még öklendezések és továbbra is f@sik. Viszont kaptunk már mosolyt, incselkedik, és kezd jókedvü lenni.
Viszont a 2 nap alatt 60 dekát fogyott!
Remélem Nálatok is beállt a valódi javulás!

melcsi1967

Melcsi!

Örülök, hogy Pöri jobban van, nem volt időm írni de sokat gondoltam Rátok! További gyógyulást!!!

Sheila! Melissának is jobbulást, bár olvastam Ő már jobban van :lol: !

Sziasztok!

KépKép
mandula35

Melcsikém! :)

Nagyon-nagyon örülök :)
ugye megmondtam, hogy így lesz :lol:
azt hiszem, pályát módosítok, és felcsapok jósnak! :)

ne aggódj, a súlyt is visszaszedi majd a kis hölgy :)
Melissa egyébként ugyanígy volt: tegnap reggel bejött hozzám, én még elszaladtam gyorsan wc-re, és láttam, hogy pityereg: kérdeztem, mi baja, mire Ő : "szomjas vagyok!" :)

jó ösztöneik vannak ezeknek a Törpéknek, tudják Ők, mire van szükségük :)

Mandulácska! :)

Köszi, aranyos vagy, tényleg jobban van...annyira, hogy holnap de. jól kifárasztom a levegőn, mert szétveti idebent az energia, nem bírunk Vele...megyek is romokat takarítani, míg fürdik a nőci :)

MeseBabád CSODASZÉP!!!! :) :) :)

Melcsi!

Hozzád lenne egy kérdésem,míg el nem felejtem: a lombikos kismamik tényleg rutinszerűen kapnak Utrogestant?

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?