Sziasztok!
Melcsi!
Már 8 hónapos kora óta nem szopizik Marcus sajnos. Én általában bébiételt adok még neki,ritkán kapja azt amit mi eszünk. Ezek közül nagy kedvenc a húsleves répával,húsival.
A reggeli nálunk is hasonló,nem akar tápszer után enni. Én nem erőltetem,kap tízórait. Nem tudom említettem-e már,hogy Marcell tejallergia gyanús. Doki nénink javaslatára mellőzzük a tejtermékeket,tápszert is szójásat kap. Hamarosan mennünk kell allergiavizsgálatra.
Sheila!
Jó hallani Rólad.
Melissa hogy van?
Szerintem sem kell a koroddal foglalkoznod,mindenki annyi amennyinek érzi magát.
Mandula!
Én is adok kúpot minden oltás után,és eddig nem volt nyűgösség,sem láz.
Szépek a virágok. Mutattam Kyrának a képeket és mondta,hogy menjünk szedjük le
,nevetve válaszoltam,hogy az érdekes lenne,mire ő,kérdezd meg,nekem biztos megengedik
Ma reggel avval kelt,na megkérdezted,mehetek virágot szedni?
Jobbulást a családnak!
Melinda!
Az én fiam is csúnyán beszél a barátaival,de szerencsére előttünk nem. Mondjuk párszor előfordult már,hogy káromkodott,de szerencsére nem jellemző. Kyra nagyon fogékony mindenre. Egyik nap mentünk reggel óviba,bölcsibe kocsival és persze meg voltunk csúszva,siettem volna,de előttem nagyon ráérősen haladt egy autó,Kyra előreszól:anya megint egy faszkalap?
Szóval ezt tőlem hallotta valamikor
Nagyon elszégyelltem magam.
Icus!
Nagyon örülök,hogy Anna forog,gratulálok hozzá.
Ha táblát javítassz már sajna én is betöltöttem a 40-t
De én sem érzem magam ennyinek,és valóban fiatalítanak a kicsik.
Képzeld mi történt velem a minap. Egy ismerős hölggyel találkoztam a bölcsiben,először nem tudtam honnan ismerem,aztán rájöttem,hogy 21 évvel ezelőtt hozzám járt óviba a kislánya,aki akkor volt 3 éves,most a "kislány" kislányáért jött a nagymama. Na akkor egy kicsit öregnek éreztem magam
Az óvodásomnak 3 gyereke van és a legkisebb is idősebb Marcellnél,érdekes helyzet.
Majd mesélek Marcell "viselt" dolgairól /van neki bőven
/
Regina!
A fogkefés történeten nagyot nevettem,Marcell is többször indult már játékokkal a WC felé,de eddig még szerencsére időben észleltem a dolgot.
Ádám egy úriember!!! Tudja hogyan vegyen le a lábáról Téged.
A késői gyermekvállalással kapcsolatban nekem is voltak negatív hozzáállású ismerőseim,de én nem törődtem velük. Egy ismerősöm kérdezte,hogy hogyan vagyok képes mindent előről kezdeni,mikor egy kisgyerek mennyi macerával jár. Én meg visszakérdeztem :a kényelem többet ér a gyermek által nyújtott örömöknél? És megdöbbentő választ kaptam:igen sokkal többet ér,mert nem bírná újra,hogy egy kisgyermek kívánságait lesse,inkább saját magával tőrödik,mert már megérdemli.
........
A kicsi szülői értekezletein még nem érzem magam öregnek,bár lehet iskolás korukban már az leszek.
Dani szülői értekezletén viszont remekül érzem magam,én az ottani szülőket valóban öregnek látom
,pedig lehet,hogy nem is idősebbek nálam,csak úgy látszik.
Zsike!
Nálunk is 12 év van a nagyfiam és a lányom között. Szerintem sem rossz,főleg mostanában imádja a 2 kicsi a nagytesót. A 2 kicsi már kezdi a veszekedéseket.
Melcsi!
El is felejtettem,hogy régebben én írtam Rabkrinek az iwiwen,de sajnos nem válaszolt,pedig én is kiváncsi lennék rá.
Most elbúcsúzom pár napra,holnap elutazunk KETTESBEN a férjemmel Sopronba. Azért nagy dolog ez számunkra,mert mi amióta együtt vagyunk /5 éve/,nem voltunk még kettesben sehol.
Jó hétvégét kívánok Nektek!
Bea