Sziasztok!
Steffi! Lehet, hogy hülyeséget fogok írni, de ha tejterméket bír enni, akkor a HA-s táp jó, mert abban már módosítva van a tejfehérje. De ahogyan írta reni, nekik a sima babylavo-s nem HA-s 2-es 3-as táp is bejött. (igaz, ezeket már Villő most sem issza meg, neki már csak az ízesítettek jönnek be, de olyan is van bőven...) szóval bármilyen tápszer már módosított tejfehérje. De hogy Martin mennyire érzékeny, azt nektek kell kipróbálni.
A gyógytápit akkor írják fel, amikor már ez sem elég neki, mert ennyire sem tudja megemészteni.
Memme, nem ennyire durván, de ezt én is írhattam volna. Emlékszem, amikor kiakadt anyukám, hogy nem mesélek soha semmit magamról. Aztán egyszer álltunk a konyhába és ömlöt belőlem a szó. Észrevettem, hogy nem figyel. Abbahagytam, észre sem vette. És akkor valahogy megértettem, mi is az az értő figyelem... (illetve hiánya)
Generációk ide vagy oda, érdekes, hogy nagymamámmal mai napig meg tudok beszélni nevelési kérdéseket. És ő ugyan amint már ülni tudtak a gyerekek biliztette őket, és nekem is ezt tanácsolta, de amikor én nem ezt az utat választottam, akkor abban támogatott, és bíztatott, hogy előbb utóbb Bene is szobatiszta lesz. És egy szóval nem mondta, hogy látod, ha akkor azt csinálod, amit én.... ez a nyitottság....
(ezért én pl tegnap videóra vettem, hogy mekkora kupi van nálunk... csak hogy ha majd egyszer a gyerekeim szemére vetem, hogy mit is csinálnak otthon egész nap gyereknevelés címén, ha még rend sincs.
Vandini: kevés tej, önbizalomhiány, frusztráció, és tápszerre áttérés, ebben felszabadulás. Ez volt Benével címszavakban. Villővel ez fejésre módosult, mert tejem ez esetben már volt.