Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Küldtem priv.

No ezt a hormonosdit nem tudom... Mindenesetre gratula a laptetőhöz! :)
Tényleg eldugulok... :oops:

ohh,köszi :)
nem értettem hirtelen,mi az a laptető :D
Vendég

Sziasztok!

Látom jó ebédek készülnek - na én csak magamnak főztem azt is gyorsan, most indulok a kertbe végre, 2 hónapja nem voltam, alig várom, hogy mehessek. Meglátogatom kedves szomszédomat is, Macsek - na ott aztán vannak orchideák. 10 virágzóról mesélt, már alig várom,hogy láthassan őket. Az enyémek közül talány 1 indul most a tavasznak. Rózsáim hervadoznak - sebaj kertben sok lesz.

Balaton: még másfél hét, de addig kibirom. Én régen télen is voltam Siófokon, most ilyenkor megyek egy barátnőmmel. Egy szuper helyen van nyitási kedvezmény féláron, különben nem lenne rá keret - de igy most megengedem magamnak születésnapi utóajándék gyanánt. Egy szoba most 11 ezer/2 ember.
Idén még én is megyek Tátrába meg a Tiszatóra is, ezeket mind a neten vettem nem drágán, főleg a Tátra egész türhető.

Rodina: remélem, tényleg alakul a karácsonyi ajándék.

Sajti: mit jelent a "laptető" ezen már annyit gondolkodtam.

Mieza: remélem nálad is lesz valami?? Ma egész jól vagyok - igaz nem kell dolgozni.

Macsek: anyós, nehéz téma, de hát mi is egyszer megöregszünk ill. az sem biztos megéljük-e. Az én anyukám is 80 lesz, anyós sem fiatal annyira és én sem gyarapítom tovább a negyvenesek körét már.

Na minden jót nektek, pihenjetek és babásodjatok

üdv
kispatak
Vendég

A laptető/ű :D az adott oldalon lévő első hozzászólás!

Sajti, nem elkeseredni ám! Ez a laptetős dolog nekem a múlkor nem jött be... persze ettől függetlenül most is örülök, ha sikerül megcsípnem! :wink:
A borítékos Zsu-féle tisztításra gondolsz? Mennének ma este tovább az angyalkák? :D
Ha nem az, akkor érdekel!

Kisbeeka, mivel az endo az ösztrogén dominancia miatt (is) alakul ki, ezért gondolom, h. további hormonterápiát nem javasoltak, mert már amúgy is túlsúlyban lehet az ösztrogéned. Viszont egy kis progeszteron meg elkélne... :roll:
Amúgy a műtétet követő gyógyszeres kezelés alkalmával Decapeptylt vagy ahhoz hasonló injekciót adnak 3-6 hónapig, ami elvileg visszaszorítja az endo, de gyakorlatilag nem :(
Amúgy neked is tutira hosszú protokolod lesz (endosoknak az szokott lenni), ami azt jelenti, h. Decapeptyllel indulnak a szurik, ez 14 napig, majd utána jön többi injekció.

Macsek, próbáld meg megfogadni Sajti tanácsát! Jól hangzik!

Holnap még Pancsi is megy reggel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Az biztos, h. hétköznap ezerszer jobban pörög a topic, de hát ez van.... megyek is én is, mert így uncsi :D

Megyünk anyóspajtiékhoz... már mondtam a Zuramnak, h. ha lehet akkor ne feszegessük a baba-témát, így is épp elég ideges vagyok. Ha a hányingeres dumával jön, esküszöm nem állok jót magamért :lol: :twisted: :lol:

Valszín Eszternek nagy volt a hite... vagy nem tudom, mi volt a titka...? Én az előzőnél nem teszteltem, de még egy olyan délelőttöt nem szeretnék!

Kép
Kép
navared
Szfvár

SZiaaztok

A mai nap a gondolatoknak sokszoros ereje van, a pozitív és a negatív gondolatoknak is! Úgyhogy ma tessék csak a jóra gondolni! :D :D :D
Vendég

Nah séta letudva, nagyon jó volt, csak ne lettünk volna nyakig sarasak, most a két fiú horpaszt, én meg majdnem másfél órát tanultam már, most egy kis szünet és gyorsan visszaolvasok.

Pancsi,
A párom vágja a haját, ez 14 hónap alatt a 3. hajvágás volt. Kb. 5 cm-es hajjal született, nagyon brutál volt 8) azóta már volt kopasz, majd a kis kakastaréjtól szabadította meg, most pedig már nagyfiúsra van vágva a haja.
Dehogy ! csak betömte a fogamat, az hiányzik hogy kihúzzanak bármit is, azt nem engedem :lol:
Neveken még nem, nincs itthon utónévkönyv kinyomtatva.
Jó vendégségesdit Nektek.

Macs,
Csuriban érted a kezem, kitartást a mai naphoz. Keverj valami álomport a kajájába :lol: 8)
Tényleg ötletes volt a barátnőd a bébinévvel.

Nava,
Sajti írása előtt már eszembe jutott, valahogy annyira egyértelmű nem tom miért :lol: Jaj Te lány annyira drukkolok Neked.
Jó tényleg ez a fejfájásmentesség, remélem most így marad min 5-6 hónapig :lol:
Igazad van tömés volt nem húzás, azt ki sem bírtam volna. Brrr
Uh az gáz, ha nem jól csinálta meg a fogad, csak az elején nem kaphatsz fájdalomcsillapítót ? Mert nekem pl a jövő héten lesz egy-két olyan beavatkozás amihez fognak adni. http://www.zugloifogaszat.hu/terhesseg.html (hihi pont idejárok)
Nem tudom hogy a helyedben tesztelnék e, asszem én (is) guminyúl vagyok.

Sajti,
Ez volt a célom hogy olvadozz és hogy somolyogj Te is és Mindenki.
Még a 826 oldalon vagyok de drukkolok ezerrel hogy meglegyen a laptetű.
Oh nem jött össze.

Kisbeeka,
Mindegy hova tartozol ha gáz van el kell látniuk, főleg hogy ilyen szitu van, ez azért életveszély.
Szerintem a lehető legjobb helyre kerültél !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kisbeeka:
Megküldtem a választ, köszönöm neked.
Közben észrevettem, hogy Zsuzsi.bmc-nek ígértem, h. válaszolok e témában, csak félrenyomtam a privát üzit, bocsi... :oops:
De láss csodát, te lettél az emberem! :lol: Így duplán köszönöm Neked! Lehet, h. mégsincsenek véletlenek? :wink:

Zsuzsi.bmc:
Küldtem priv.

Kispatak:
A laptető (becenevén laptetű) szinte = a menyasszonyi dobócsokor jelképpel, zehát aki megcsípi, az lesz a következő kismami (állítólag! :lol: ). Butaság, de azért néha szeretné az ember elkapni... :oops:
Milyen jó neked, mész a csodás orchideák közé, jól töltekezz fel a sok szép élménnyel. :)
Véletlenül nem te voltál most kedden szürke pulcsiban a recepcióval szemben ülve és megcsapolva (vérvételre gondolok), rövid haj, talán barna v. vörös? :roll:

Navi:
Mennek tovább és máris megvannak a jelentkezők. :)

Zsu:
Tanácsodat megfogadtam! :)
Kutyi jobban van már, láza nincs?

Pá Drágáim!
sajt@

pancsi
köszi, a férjem ötlete volt, én meg jóváhagytam.
most viszont bajban vagyunk ha fiú lesz, mert egyedül a Benedek lett feldobva.... majd még van rá idő.
lánynév: Hanna.

kubu
próbálok többet pihenni mert úgyis jelez hogy nem kéne ennyit, most már pihi legyen, meg a pulzusom is egész héten 90-95 között volt, ami elég sok.

mindenkinek mennek a ragacsok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hali mindenki!Rem jól vagytok!

Rodina, összejött végül a vadasparkozás?Már látom a választ :) Ragacsok folyamatosan érkeznek, ez az inszem abszolút győztes lesz!

Pancsi, örülök, hogy Z ügynökkel összejött az együttműködés!Tüszi és mnyh növesztőket küldök!Szerintem át lehet térni a szurival más időpontra, én is egy estit átraktam reggelre anno.
Ezen a régi ismerősön meg ne akadj ki. Vajon hány lombikbabát látott és szűrte ezt le??? Szerintem igazából azt sem tudja, hogy miről beszél. Ehh, egyértelműen nem kóser az ismerősöd és kész.

Kubuspace, ötleteink vannak a neveket illetően, de még nincs kiforrva. Nu, dehát van azért még időnk :) És a ti kiscsajotokat hogy fogják hiivni???
Kitartás a fogdokihoz!
Marciba most sokan beleszerettek szerintem :)

Vörösmacska, szoriitok, hogy hétfőre még jobb eredményeid legyenek, de igazából a péntekiek is tök szupik!!Szal csak +an tovább!
Hát akkor törekedj arra, hogy a hangok a jó füleden jöjjenek be, s a másikon ki... :) Mondjuk anyósnál próbáld fordiitva!! :)

Zsu, akkor még egy plusz pont a váci kórháznak! :) Kicsit dilemmázom, mert a pesti dokit nagyon csiipem, de hát nem mindegy, hogy 20 perc az út a kórházba vagy másfél óra...Szal valszeg Vác mellett döntünk.
Remélem kisputyulka már jobban!!Gyógyulást neki!

Kisbeeka, szia itt!Remélem minél hamarabb összejön a babus, már csak azért is, hogy ezt a fránya endometriózist kicsináld. Engem is kétszer műtöttek emiatt. Szerintem bármelyik dokit választhatod. Igazából nem tudom, hogy meddig fogadják el a HSG-t, de valszeg még igen. Nekem a lombik kb 150 ezerbe volt .
Kiakasztó a történeted. Legalábbis bent kellett volna tartaniuk pár nap megfigyelésen a kórházban. Felháboriitó, hogy ilyen megtörténhet ma.

Lukácsné, nagyon édik lehettek, ahogy hallgatóztok a pocakodon:) De jó lehet, hogy már hallod és érzed őt, biztos nagyon megnyugtat!!Vigyázz nagyon magatokra!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sajt@, hát te nem vagy semmi, hogy vársz szerdáig a vérvétellel!Hogy biirod ki?
Hát igazából nem volt semmi különös az elbocsátásnál, minden jót kiivántak nekünk, meg hogy érezzem jól magam a terhesség alatt. Egy csomó papiirt alá kellett iirni, illetve mondták, hogy ha megszületett a babuci, akkor szeretettel várnak egy látogatásra. Azon a képen egyébként nem népviseletben vagyunk :), hanem népies viseletben. :) Ez volt az új ember- új asszony "váltóruhánk" a lagzin. A párom parasztingben volt, nekem pedig olyan blúzom volt, amit az anyósom a kérésemre hiimzett. Minden egyéb kiegésziitőt a mi izlésünk szerint választottunk.

Navared, remélem a sok gyógy-technika megteszi a hatását, és rendbejössz mostmár! Remélem ez a betegség a legjobb előjel a szerdai vv-hez!!Csakúgy mint a laptető!! :) Fogsz tesztelni előtte? Mikor?Nu, látom, nem vagy gáz, ha nem tesztelsz! Sztem ehhez kell több erő! :) Én nagyon nem biirtam kivárni az időt…
Hallod, ezek a te álmaid...Nem semmi. De mondjuk érthető, hát mi körül is forognának most a gondolataid?! Oh, hát a töméskorrekció legalább ingyen legyen ám!!Sajnálom, hogy még ez is rontja a közérzeted.
Babaragacsok mennek még mindig, folyamatosan!++++++++++++++++++++++

Zsuzsibmc, nu, akkor indul a kezdés hétfőn!A 3. nap teljesen jó. Megy a drukk, hogy jól menjenek a dolgok végig!

Janka, biztos nagyon édi az 1 centis babud!Hát remélem mára már jóbban vagy!Tudsz, ugye, pihenni azért Norcsi mellett. Jó lenne legyűrni ezt a lázas betegséget minél hamarabb!! Huh, és még rosszullétek is vannak már?! Te szegény!!
Hát én igazából úgy számoltam a terhességet, hogy a punkciókor/megtermékenyiitéskor volt 2 hetes. Asszem iigy számolják... :oops: De orvos még nem erősiitett meg ebben. Nálam még igazából nincs tünet, nem szoktam émelyegni, bár egyszer kétszer már volt, hogy kaja után kis hányingerem volt. De a reggelre, vagy szagokra nem vagyok érzékeny. De te előttem jársz, ha jól tudom, egy héttel, ugye?Febr 3-án volt a punkciód?

Kispatak, Balaton? Valami wellness féle?

M
muzsi

Helló Lányok!

Megint trehány disznó voltam/vagyok!
Ne haragudjatok!
Lilim múlt héten kedden (16-án) hajnalban megszületett. :)
Tök jól vagyunk - a lehetőségekhez képest.
Akit érdekel részletesen a szüléstörténet, meg Lili képei közül is néhány, annak ajánlom a blogunkat. :)
Azért jövök még hozzátok, csak nem ígérem, hogy gyakran... :) De olvasni foglak benneteket! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Balaton: igen Siófokra megyek, most nyit ujra egy wellness szálló a téli szünet után. (www.janushotel.hu) Itt mindegyik szoba más, és nem tudtam ellenállni a kisértésnek, féláron megyek pár nap mulva. Aztán lesz még idén H.szoboszló, Alacsony-Tátra ill. Tiszató. Utóbbi kettőt a neten vettem potom áron. Akit érdekel, dobjon egy mail-címet és akkor küldök meghívót.

Sajti: hát kérdezed, hogy engem láttál-e. Tudod én régen csak olvasótok voltam, és leveleztem ill. levelezek egy-két mamival innen. Igazából absz. nem kismami korban vagyok, sőt. A mult héten volt a jubileumi születésnapom és már nem tartozom sajna a negyvenesek közé. Ennek ellenére remélem nem kergettek innen el. Nagyon kedvellek titeket, remélem néha segítek nektek ezzel-azzal. Ti biztos segítetetek nekem, mert az nagyon rám fér. Az uj dokit is innen kaptam, hála. Már egész jól vagyok.

Ha valakit érdekel az egészségpénztári téma, abban igen kimüvelt vagyok, amit tudok segítek csak kérdezzetek bátran.

A telken nagyon jó volt ma. Már nincs hó és bujnak a virágok. A szomszédokkal elbeszélgettem, orchideákat megcsodáltam, lehet az enyém megy oda albérletbe, mert itt nem igazán akar nyilni. Kedvenc szomszéd kutyákat megsimogattam, már nagyon várom a még jobb időket.

Minden jót nektek

üdv kispatak
Vendég

Kakti, csak jókat kiivánok nektek!!Gyönyörű neve van a kislányodnak!

M
muzsi

Szia Kakti!

Gratula a csoda babához és a bloghoz.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, igen, nekem gyanús volt, mikor azt írtad, már nem a 40-esek táborát erősíted... sejtettem, h. idősebb vagy! De persze engem nem zavar!

Muzsi, na ja az álmaim... teljesen ki vagyok akadva, ha nem álmodok (vagy legalább is nem emlékszem rá) vmi babásat, akkor elkezdek agyalni, h. vajon miért nem? :roll:
Egyszerűen félek a teszteléstől... pedig kedden már akartam, de nem fog menni :?
Én is remélem, h. garanciában megcsinálja a doki a fogamat, mert nem fogok még egyszer ennyit fizetni, az tuti! Akkor akkor látott utoljára...

Kubu, érdekes, h. ez jutott rögtön eszedbe, de jó lenne, ha így lenne :lol:
Köszi a drukkot! (Meg persze mindenkitől!)

Kakti, édes ez a kicsi lány! Olyan gyönyörűséges... amikor fürdetitek és a kádba "kapaszkodik", teljes belenyugvással! Nagyon tündéri!

Sajti, majd kedden megduma ki miben lesz, jó?! Mert Vayát megismerem és Macsot is (bár ő akkor már ágyban lesz!) :D
Mi valszín már korán ott leszünk, 7-re megpróbálunk, aztán vv. után nem is tudom... majd kitaláljuk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsika: Köszönöm tényleg édi, és jobban is vagyok. De pihenni egy ilyen kisördög mellett csak akkor tudok, ha ő alszik. Mostanság nagyon elemébe van. Meg tudod érzi, hogy valami nincs rendben, mert ugye, nem tudom most őt felvenni, babusgatni, dögönyözni, hemperegni mint pár héttel ezelőtt.
Nekem Január 20-án volt a leszívásom és 22-én a beülti. Akkor kb. 2-3 hét van köztünk, ugye?

Kakti: Gratula és jó egészséget, vidámságot a kis Lilikének!

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok lányok!

A mai napom tiszta őrület volt!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a babaragacsokat!

Én is küldöm a babragacsokat és a tüsző, és méhnyálkahártya növelőket!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Na most mentek el a vendégek!
Nagyon jól sikerült az ebéd. Főztem husi levest, meg mátrai salátát, és végül ilyen gesztenyés tesjszinhabos piskótás réteges sütit mind el fogyott!
Nava most akkor kedden mentek? Te szerintem időzavarban vagy, én megyek kedden ti meg szerdán. De nem csodálom hogy meg vagy zavarodva. Szerdai reggeli teszt jó ötlet. Én támogatom!!
Sajnálom a fogadat nekem is volt egy amit 3x tömtek be és végül mégis csak ki kellett húzni, mert fog ciszta lett a gyökerénél. :cry: :cry:

Vörösmacs remélem túl élted anyosodat. Mit főztél gombát?

Most sajna hív az emberem, de holnap mindenkinek írok

Babaragacs meg minden féle gyógysugik mennek

Kép
Kép
pancsi76

Janka, neeeeeeeem...Elrontottam. :oops: :) Csak egy hét van köztünk, csak én összekevertem a lesziivást és a tesztelést... Szal nekem jan. 27-én volt a lesziivás, 29-én a beülti, febr.10-én a vv-re kellett mennem...
Szal pontosan egy hét van köztünk:) Illetve a babusok között.

M
muzsi

Pancsi, szerdán megyek, nem hiszem h. keddet írtam volna :oops: Csak gondolkodtam, h. kedden tesztelek, de nem fogok!
A tábliban is szerda van, csak vki kérdezte, h. ki megy holnap és írtam, h. Te is...
Ha mégis vhova keddet írtam akkor tényleg meg vagyok zavarodva. Ja meg Sajti ment volna kedden, mert akkor még úgy tudtuk Sz. ügynök lesz, de mivel már péntektől nincs... kibírja szerdáig :D
Mijaza a mátrai saláta??? Jól hangzik!

Muzsi, akkor így pont 3 hét lesz közöttünk, azaz a babusok között!!! :wink: :D

Rodina, nem fejted ki bővebben az őrült napodat?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na lányok, a'sszem ma is korán lépek, átadom a helyem a Zuracskámnak!
Mindenkinek jó iccakát és szépséges mesés tündéres álmokat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, szerda reggel aztán feldobni ide még hajnalban a teszteredményt!!!!!!!! :) :oops: :) No, jó, ha esetleg nem kivitelezhető, akkor ki tudom várni a szerda du-t, amikor hazaértek... 3 hét VAN a babáink között!!! :wink: ++++++++

Jó éjt mindenkinek!Babaragacskák, tüsző- és mnyh növesztők mennek! Várakozóknak idősürgető, mélyben lévőknek a boldogság kék madarának szárnyait!!!

M
muzsi

Sziasztok Drágáim!
Sajtikám!
Nem a csokival foglalkozom /az most talonba van/hanem egy remmek csapatba kerültem ahol a Vezetöm meg kapta a 8 millát és nem kellet hozzá 1év sem!
Mindig gondolkozzatok pozitivan mert én is ezt teszem!
http://www.titokfilm.hu/thesecret
nézzétek meg ezt egy jó párszor!
Puszi mindenkinek!Drukkolok!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni, úgyhogy van mire reagálni. Még jó, hogy "csak ennyit" termeltetek.

Vörösmacs köszi a gratulációt. Már kivertem a fejemből a hülyeségeket. Örülök, hogy normális a főnököd, remélem azért nem kell túl sokat melóznod.

Lujzici köszi neked is. A stimulációs lapon mindent megtalálsz, mikor miből mennyit szúrni, mikor kell visszamenni.

Woody neked is köc!

Kubu gratula a kiscsajhoz. Édes a vonalzód. Ezt a helyes kispasit...

Navared nagy adag ragacs, mivel hétvégén nem jöttem. Utólag is boldogságos névnapot! Azért óvatosan még a csavargással, főleg ha szédülgetsz!

Sajti ZT gondolok rád. Huh nem semmi hogy kibírod szerdáig.

Sting mi van veled? Mikor tudtok kezdeni?

Muzsi gratula az 5 milishez. Én is szeretnék már itt tartani ;)

Zsu örülök, hogy jöttél. Jaj azt hiszem én is ezt a hülyeséget írtam vigasztalásképp. Ne harizz ha megbántottalak. De a lényeg hogy úgy érzed túl vagy rajta, és a jövőre koncentrálsz. Ez annyira jó!

Pancsi grat a kezdéshez! Ügyesen a döfködést. Igen szerdán petezsáknézés.

Csucsu köszi. Mindjárt itt van az a következő ciklus. Idősürgető neked, meg magamnak is...

Rodina nekem is szuperül megnyitotta a méhszájat a dokinő semmit nem éreztem. Az egy kicsit kényelmetlen volt mikor benne volt a cucc, de tényleg nagyon kis ügyesek a kezei. Figyi, a hasam nekem az elején csak az első nap fájt, a második nap már nem éreztem semmit! Szóval nekem is elmúlt egészen a 11. napig, csak akkor kezdődtek megint a görcsök. Úgyhogy nem elkeseredni akkor sem ha nem érzel majd semmit, mert nem mindenkinek ugyanazok a tünetek. Hányadik napon tesztelsz 14?

Kisbeeka üdv köztünk, átjárhatóságit elfogadják egy évig!

Lukácsné jó lehet érezni hogy mozog :D

Zsuzsi köszi a grat. 3. napon lehet menni, ha hétvégére esik akkor így is kell. Nem kell bejelentkezni, csak odamész.

Janka neked is kösz. Gratula az 1 centishez. Gyógyulgass!

Kakti gratula a gyönyörű kiscsajhoz!

Szerdai lányókák sajna nem bizti hogy találkozunk, mert nekem délelőtt még melóznom kéne, így valószínű csak kora délután megyek. Olyan szempontból nem bánom, hogy legalább nem kell sokáig várakoznom, mert azt nehezen bírom.

Amúgy velem minden rendben, görcseim már ritkábban vannak és akkor is alig érzem. Cicim is csak picit feszül. Tegnap vérzett az ínyem, valószínű a babától mert egyébként nem nagyon szokott.

Kép
vayacon

Kép

Lukácsné:
Mindkét név nagyon kedves, időtök rengeteg, még válogathattok. :D
Az emebr nem is gondolná, milyen nehéz jó nevet találni... Passzoljon a vezetéknévhez, szép is legyen, mindkét szülőnek meglegyen a kívánsága - ezek összeegyeztetni... :roll:

Muzsi:
Simán kibírom (mondom ezt ma még nagy mellénnyel)! :lol:
Nem vagyok nagy folklór szaki, de nem volt ismerős a szerelés sehonnan sem, akkor már értem miért. Mindenesetre gyönyörűen állt rajtatok!

Kakti:
Mingyááá nézem a blogotokat! :)

Kispatak:
Nem a kor számít! Ha úgy érzed, hogy képes vagy egy babát felnevelni, akkor miért ne?
Én örülök, ha jössz trécselni, amiben tudunk, úgyis segítünk. :)

Navi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó korán mentek, mi a csudát csinálsz/csináltok eredményhirdetésig? Párod veled lesz végig? Mi legkorábban negyed 9-re érünk oda, nem megy nekem a korán kelés... :oops:

Vaya ZT:
Hányra mész/mentek szerdán?
Aaaa... :cry: de kár, szerintem nekünk 12-ig meglesz az eredmény - remélem - és kidobják a csontunk. Eszel sok C-vitamint?

Rodina:

Pancsi:
Gratula a házitündérkedéshez, az nagyon jó, h. minden elfogyott!
A gombán akkorát nevettem!!! :wink: :lol:

Rózsa:
Csodaügyes vagy! Aztán remélem nemsokára jöttök a babagyárba! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti szerintem én 1 körül érek majd. Hát én eddig nem mertem a terhesvitaminon kívül mást szedni, mert nem tudom, mi jó. Egyek C-vitamint és mennyit lehet ilyenkor? Lehet vasat is kéne szednem mert régebben volt egy kis vashiányom és most Femibiont szedek amiben nincs vas. Ezen kívül miket érdemes még?

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Vaya!!
Mindjárt kukuccs.. :D :) Örülök,hogy jól vagy. :wink: Akkartam mr kérdezni,miket kaptál inszem előtt??Injekciót???

Navi!!
Kezem-lábam csuriban Értetek. :wink: Minden oké lesz,jó hírekkel jössz. :wink:

Rodina!!
Neked is egy kalappal,jönnek itt a bébik szép sorjában. :lol: Milyen injekciót kaptál inszem előtt???

Sajti!!
Csuda erős vagy,ugye tudod!! :wink:

Macsek!!
Tök jó,hogy így állt hozzá a főnököd.Azért ne dolgozz sokat.

Ditka!!
Üdv itt, :lol:

Pancsi!!
Jó kis menüt főztél.Átküldenéd Nekem a süti recepteet???Előre is köszi.Már szúrod magad???

Janka!!
Gratula a hatalmas bébihez. :wink: :lol:

Én Tegnap voltam a 10.napon,és annyira szúrtak a p.fészkeim,alig tudtam kiegyenesedni.Még ilyet nem éreztem.Normális??Ma is fájdogál.
csucsu99
Budapest

[quote="navared"]
írta:
navaredKisbeeka, mivel az endo az ösztrogén dominancia miatt (is) alakul ki, ezért gondolom, h. további hormonterápiát nem javasoltak, mert már amúgy is túlsúlyban lehet az ösztrogéned. Viszont egy kis progeszteron meg elkélne... :roll:
Amúgy a műtétet követő gyógyszeres kezelés alkalmával Decapeptylt vagy ahhoz hasonló injekciót adnak 3-6 hónapig, ami elvileg visszaszorítja az endo, de gyakorlatilag nem :(
Amúgy neked is tutira hosszú protokolod lesz (endosoknak az szokott lenni), ami azt jelenti, h. Decapeptyllel indulnak a szurik, ez 14 napig, majd utána jön többi injekció.

Igen,nekem is azt mondta a doki,hogy nem hormont kapok,hanem egy gyógyszert,ami a saját hormonjaimat visszafogja,mert épphogy túlteng...
Tehát akár kezelés,akár lombik,ugyanazzal a gyógyszerrel (szurival) kezdődik?
Ma próbálunk újra időpontot kapni a BMC-től...
Drukkoljatok,hogy végre felvegyék a telefont... :)
Vendég

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceKisbeeka,
Mindegy hova tartozol ha gáz van el kell látniuk, főleg hogy ilyen szitu van, ez azért életveszély.
Szerintem a lehető legjobb helyre kerültél !

köszi,hogy ezt írod,ez megnyugtató :)
Vendég

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Megküldtem a választ, köszönöm neked.
Közben észrevettem, hogy Zsuzsi.bmc-nek ígértem, h. válaszolok e témában, csak félrenyomtam a privát üzit, bocsi... :oops:
De láss csodát, te lettél az emberem! :lol: Így duplán köszönöm Neked! Lehet, h. mégsincsenek véletlenek? :wink:

véletlenek sosincsenek :)
Vendég

Jó reggelt, kellemes hetet mindenkinek!

Vaya, ahogy én tudom, a C vitaminból nem igazán lehet túladagolni, mert viizben oldódik és kiürül a vizelettel a fölösleg. Mondjuk ha a terhesvitaminban már van, akkor sztem nem kell pluszban szedned. Egyébként a C vitamin segiiti a vas felsziivódását. Az én terhesvitaminomban van vas is, ha a tiédben nincs, akkor szerintem azt valahogy pótolni kéne. Az én bogyómban 30 mg vas(II)-szulfát van, ez a napi ajánlott mennyiség. Gondolom ennyi akkor neked is kellene. A többiek biztos tudnak ajánlani valami vastablettát, mert mintha korábban már lett volna erről szó.
Meglásd, hamar látod majd a picur sziivdobiját is! Én már a vv után 2 héttel láttam, igaz, ha jól tudom, akkor inkább a 3. hétre szoktak visszahiivni.

M
muzsi

[quote="muzsi"]
írta:
muzsiKisbeeka, szia itt!Remélem minél hamarabb összejön a babus, már csak azért is, hogy ezt a fránya endometriózist kicsináld. Engem is kétszer műtöttek emiatt. Szerintem bármelyik dokit választhatod. Igazából nem tudom, hogy meddig fogadják el a HSG-t, de valszeg még igen. Nekem a lombik kb 150 ezerbe volt .
Kiakasztó a történeted. Legalábbis bent kellett volna tartaniuk pár nap megfigyelésen a kórházban. Felháboriitó, hogy ilyen megtörténhet ma.

Neked a lombik előtt voltak a műtéteid?
Hogyan befolyásolta az endó a lombik kezelésedet?
Bocsi a sok kérdésért,de ma olvastam egy doki válaszát a kérdésemre,és kéne a megnyugtatás,hogy nem csinálok hülyeséget azzal,hogy visszautasítom a gyógyszeres kezelést,és inkább a babát választanám mihamarabb.....
Vendég

[quote="vayacon"]K írta:vayaconisbeeka üdv köztünk, átjárhatóságit elfogadják egy évig!

köszi,Neked meg nagyon szép napot! :)
köszönöm a jó hírt is! :D
Vendég

Sajt@, lehet, hogy már iirtad, de fogsz tesztelni szerda előtt?

M
muzsi

Kisbeeka, engem 2008 nyarán műtöttek először, laparral. Ezután kaptam fél évig a Gnrh injekciókat, aminek hatására az endometriózis szigetek felsziivódtak, teljesen negatiiv lett a leletem, panaszom sem volt. Azonban az ezt követő fél évben nem sikerült teherbe esnem, és az endometriózis visszajött. Olyannyira, hogy mikor 2009 októberében a BMC-s összes vizsgálaton már túl voltam, Szűcs doki az uh-os vizsgálat során megállapiitotta, hogy nem vagyok lombikra stimulálható, mert az endometriómák miatt a petefészkeim szétdurrannának. Ekkor került sor egy újabb műtétre, ez már laparotómia volt (hasfelmetszős). Ezután 2010 januárjáig többnyire fogamzásgátlót kellett szednem, miig nem jöhetett az első lombik.
Igazából, ha most a laparos műtéted által közel "tiszta" vagy, és a BMC szerint lehet téged stimulálni, akkor nem igazán érdemes a féléves hormonkezeléssel a szervezetedet megzargatni. Hosszú távon nem igazán hatásos a Gnrh- legalábbis szerintem. Leginkább azoknak lehet menekülő útvonal, akik még nem készek valami miatt a babaválalásra.

M
muzsi

Sziasztok!
Képzeljétek, már azon aggódtam 7végén, h. mi lesz velem hétfőn és kedden, szét fogom izgulni magam és előjönnek a hülyeségeim, úgy mint rossz gondolatok, stb... És ma hajnalban kapott egy sms-t a párom, h. ma ne menjen melózni (társa küldte) :D és lehet, h. holnap is csak 1-2 órára megy tárgyalni! Annyira örülök, már kicsit helyre is rakott! Na meg Ti is a pozitív gondolataitokkal! :D

Muzsi, hát lehet, h. meg kell várnod a szerda du-t, de majd meglátom, hánykor kelek... viszont nekem csak occsó DM-es tesztem van, nyilván nem tizes érzékenységű...
És igen, csak 3 hét a picik között, ez olyan jóóóó! :lol:

Sajti, azt beszélgetjük, h. mivel úgy is ott kell ülni (azaz várni kell) egész de., akár később is mehetünk vv-re. Úgy hogy kb. 8-ra érünk mi is! Én sem vagyok egy nagy korán kelő típus :oops:

Vaya, hát akkor nem talizunk :( De persze megértem, ha melóznod kell! Szerintem vasat is szedjél és a C-vitamin nem árthat, hidd el. Én napi 400 mg-ot benyomtam a múlt héten naponta. De azért kérdezz rá a dokinál!

Csucsu, nagyon köszike :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, az endo hál istennek nem kavart be a lombikomba. Illetve talán olyan szinten, hogy a stimu végén "csak" 3 érett petesejtet tudtak lesziivni- Az orvos szerint az endó miatt érik kevesebb petesejt a stimu alatt, mint amennyi tüsző egyébként jónak tűnik (Nálam végül 10 tüszőből tudtak 3 petikét nyerni)

M
muzsi

Kisbeeka, nekem is volt műtétem endó miatt, és én is visszautasítottam a GNRh kezelést, mert mielőbb akartam kezdeni a bmc-ben. Az endó miatt nehezebben vagyok stimulálható, az első stimut ezért kellett abbahagyni.
Vendég

Kisbeeka, Muzsival tökéletesen egyetértek!!! Annyit fűznék még hozzá, h. Muzsinak legalább eltüntek az endoja a GnRh kezelés következtében, viszont sok ellenpélda is van :( Tehát vagy a kezelés vagy a műtét után amilyen hamar csak lehet érdemes lombikra menni!
Én azt javaslom, h. ne is gondolkodj a másik lehetőségen! Ha babát szertnétek, akkor minél előbb lombik!
Hosszú protokolnál azzal a szurival kezdődik, igen!

Csucsu, lehetséges, h. peteérésed van? Milyen hosszú a ciklusod ált-ban? Remélem, csak erről van szó!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, ha te kibirod, hogy szerda reggelig nem tesztelsz, akkor talán én is, ha csak szerda du tudom meg a + teszteredményt :wink: :) A DM-es teszten nincs rajta, hogy milyen érzékenységű? Némelyiken rajta van.
Milyen jól alakul most akkor a hét eleje, a sors is veletek van, hogy az urad otthon tud lenni veled ezekben a vánszorgó napokban. Azért ne akaszd ki nagyon :) (Én nem egyszer megtettem az enyémmel...:oops: :D )De igazából már nincs is olyan sok hátra!!!Már csak kettőt kell aludni, Navi, és megtudjátok a tuttttit!!

M
muzsi

Kisbeeka, látom Zsu is hasonló állásponton van...
Nekem is 2 műtétem volt már, csak sajna az uccsó júniusban és csak októberben kezdtük az első lombikot, de már késő volt... az endo visszajött :(
Sajna én is nehezen vagyok stimuzható és nekem is "csak" 3 petesejtem lett, de lett!
És látod Zsunak is sikerült teherbe esnie és Muzsi is babás, tehát nem reménytelen és friss a műtéted is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="muzsi"]K írta:muzsiisbeeka, engem 2008 nyarán műtöttek először, laparral. Ezután kaptam fél évig a Gnrh injekciókat, aminek hatására az endometriózis szigetek felsziivódtak, teljesen negatiiv lett a leletem, panaszom sem volt. Azonban az ezt követő fél évben nem sikerült teherbe esnem, és az endometriózis visszajött. Olyannyira, hogy mikor 2009 októberében a BMC-s összes vizsgálaton már túl voltam, Szűcs doki az uh-os vizsgálat során megállapiitotta, hogy nem vagyok lombikra stimulálható, mert az endometriómák miatt a petefészkeim szétdurrannának. Ekkor került sor egy újabb műtétre, ez már laparotómia volt (hasfelmetszős). Ezután 2010 januárjáig többnyire fogamzásgátlót kellett szednem, miig nem jöhetett az első lombik.
Igazából, ha most a laparos műtéted által közel "tiszta" vagy, és a BMC szerint lehet téged stimulálni, akkor nem igazán érdemes a féléves hormonkezeléssel a szervezetedet megzargatni. Hosszú távon nem igazán hatásos a Gnrh- legalábbis szerintem. Leginkább azoknak lehet menekülő útvonal, akik még nem készek valami miatt a babaválalásra.

szegény,akkor Te is jól meg lettél bolygatva...
de jól hangzik,amit írsz,sajnos most szükségem is van a megerősítésre, mert kicsit el vagyok keseredve...
Neked is ilyen sokáig nem lehetett utána dolgozni menni?
Vendég

Muzsi, néztem én, de nem láttam rajta... csak annyi van. h. a nap bármely szakában elvégezhető és már 10 napos terhességet kimutat....
Hát én is kíváncsi vagyok de a para erősebb :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, látom Zsu is hasonló állásponton van...
Nekem is 2 műtétem volt már, csak sajna az uccsó júniusban és csak októberben kezdtük az első lombikot, de már késő volt... az endo visszajött :(
Sajna én is nehezen vagyok stimuzható és nekem is "csak" 3 petesejtem lett, de lett!
És látod Zsunak is sikerült teherbe esnie és Muzsi is babás, tehát nem reménytelen és friss a műtéted is!

Olyan édesek vagytok,hogy tartjátok bennem a lelket!:)
bevallom Nektek,hogy amellett,hogy az orvosok szerint ebből nem lehet kigyógyulni,én megpróbálkozom vele más módon,hátha legalább időt nyerek vele.
Amúgy honnan "érzi" az ember,ha visszajön az endó?
Azaz lehet tudni,hogy meddig "tiszta" a terep?
Vendég

Kisbeeka, én a műtétek után 3 héttel mehettem dolgozni. Te talán 5 hetet iirtál?Azt nem igazán értem, főleg ha jól vagy. Persze valszeg az orvos vmiért ennyi időre iirt ki, szal ne aggódj emiatt, hanem próbálj meg pihenni és feltöltődni! :)

M
muzsi

[quote="muzsi"]K írta:muzsiisbeeka, én a műtétek után 3 héttel mehettem dolgozni. Te talán 5 hetet iirtál?Azt nem igazán értem, főleg ha jól vagy. Persze valszeg az orvos vmiért ennyi időre iirt ki, szal ne aggódj emiatt, hanem próbálj meg pihenni és feltöltődni! :)

egész pontosan 6 hét,és ragaszkodott hozzá...
1 héttel a műtét után voltam varratszedésen (mondjuk nekem mindkét petefészkemből cisztát is távolítottak el),akkor mondta a doki,hogy a gyógyulási idő 6 hét!!!
Ezt olyan hangsúllyal mondta,mintha sejtette volna,hogy én hamarabb mennék vissza :D
Vendég

Kisbeeka, én ha jól emlékszem 2-3 hetet voltam itthon.
Vannak más módszerek is, amik sok ember szerint nem érnek semmit, viszont sokan esküsznek rá: diéta, Arwen-torna, progeszteron krém. Ez ez utóbbiban bízom a leginkább! Ha érdekel, szívesen megosztom veled is!
Hát nekem sem voltak konkrét tüneteim, azaz akkor még nem tudtam, mit kellene éreznem. Mensi előtt vagy mensikor azért meglehetősen görcsöltem (max. 1 órát) és sokat barnáztam...

Tényleg Muzsi, használod a krémet?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, ezt egyébként nem értem, hogy miért nem KELL feltüntetni az érzékenységet a teszten. A Clearblue-n sincs, de nekem volt már olyan, amin felvolt. Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen tesztet használ az ember, az meg főleg nem, hogy milyen állapotba kerül egy esetlen nem elég érzékeny tesz miatt...

Kisbeeka, én nem igazán éreztem, hogy éppen újra alakul az endó, de kb 2 havonta jártam uh kontrolra, az pedig "csodálatosan" kimutatta. Mondjuk egy idő után, amikor már több centis volt egy-egy csokiciszta a petefészkeimben, akkor azt már éreztem egy-egy lehajolás alkalmával is.
De tényleg ne aggódj, mert a BMCben folyamatos kontrol alatt leszel, és nagyon tisztában vannak azzal, hogy nincs fölösleges időd!
Aztán lehet, hogy a műtéted után neked nem is fejlődnének vissza olyan gyorsan az endós szigetek!!Szal ne aggódj, csak arra gondolj, hogy a baba, azon túl, hogy egy csoda, még gyógymód is lesz neked!

M
muzsi

Navared, igen, használom a krémet! :) Reggel és este is. Rájöttem, hogy nagyon utálnám, ha később azon kellene agyalnom, hogy a krémmel vajon sikerült volna-e...Szal nem kockáztatok, és kenem!

Kisbeeka, a 6 hét gyógyulási idő az ilyen műtétek után általános sztem, de igazából ettől még lehet menni dolgozni, persze csak akkor, ha nem fizikai munkát végez az ember. De hat hétig mindenképp kiimélő életmód kell. Élvezd ki, hogy otthon vagy, és töltődj fel minél több energiával!!! :)

M
muzsi

Muzsi, igazad van, most ha szerdán nem mutat esetleg semmit, attól még lehet, h. a béemcében a 10-es érzékenységű kimutatná, vérételből meg egyértelmű LESZ! :lol:

Kisbeeka, hidd el amit mi mondunk az tapasztalat, hallgathasz az öreglányokra :lol: és bízhatsz bennünk!

Feldobom a táblit, ha valamit javítsak, szóljatok!
És ha Kisbeeka te is be akarsz kerülni, akkor add meg a paramétereidet!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?