Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem semmi ez a utró és p.nagél közti külömbség. Lehet hogy a drágább a jobb? Én nem tudom nem hallottam ilyet hogy K ügynök mást szertetne használni. Mindegy is csak sikerülne már. Senkinek nem az az érdeke hogy ilyen kellemetlenségeken menny :wink: en keresztül. Másnak egy átmulatott éjszaka nekünk meg...

Kép
Kép
pancsi76

Mennek a mai babaragacsok: Kép

Maccs
vörösmacska

Most látom hogy laptetű. Hát most nekem is jól jönne keddhez!!!!
Na drágáim megyek mert az Uram hivat!!
Jócakát!! :D

Kép
Kép
pancsi76

Nem tudom, hogy mennyivel jobb a drágább. Ez lehetetlen, mert akkor mindenkinek azt írnák :? :? Lehet egyénfüggő is, nem tudom, de legyen elég, hogy az ügynökeink tudják!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Pancsi, nem rád dehogy!!! Néha kicsit nyakatekert tudok lenni :D
Igazából kicsit feszült vagyok, mert nem akarom holnap megbántani anyóspajtit, de ha ilyen dolgokkal jön, h. nincs-e háyningerem... hát nem tudom mit fogok reagálni, de... muszáj türtőztetnem magam :oops:

Macs, igen, lehet, h. Sz. ügynök az olcsóbbakat preferálja, nincs összehasonlítási alapom, csak most látom, ahogy a többiek írják...
Én kérdeztem erről a progigélről, de azt mondta, szerinte nem jobb, viszont sokkal drágább... nem vitatkoztam!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, ha még itt vagy... visszaolvastam a hsz-omat és csak úgy általában írtam, h. sokszor az embereknek lövésük sincs dolgokról, de okoskodni azt bírnak... senkire sem célozgatok konkrétan, csak megjegyeztem :lol: Néha kissé cinikus tudok lenni, bocsesz érte! Ez akkor fordul elő, ha félek kicsit és azt hiszem, h. a támadás a legjobb védekezés... pedig nem az :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na pá lányok, én is befejezem itteni mai pályafutásom!
Mindenkinek, annak is aki majd még később jön, jó éjszakát és szép álmokat!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Én menopurt kaptam, 30db: 48ezer, 2gonal: 60ezer, 7db cetrotide, 65ezer, és még a 2db repi (ezt nem is tudom mennyi), na meg a golyók...10doboz 17ezer.
Vendég

Sziasztok!

Eddig is nagyon tiszteltelek Titeket, de hát amit itt a költségekről irtok, hát jaj Istenem.

Mindenkinek szívből kivánom, hogy mielőbb sikerüljön, és ezt pénzt a babácskára költhessétek és ne a patikára. (Amugy azért nézzetek körbe, mert van ami bizonyos patikákban drágább. Olvastam valahol erről)

Én akkor már nem is szólok semmit a magánkezelésem áráról, mert az sehol sincs a fentiekhez képest. Viszont a kezeléseim elszámolhatok a magánegészségpénztárban, mint ahogy a gyógyszereim javarésze is. Tehát aki tud dolgozni és nem minimálbéren bejelentett, továbbra is nagyon ajánlatos a tagság. Mi a férjemmel mindketten azok vagyunk és kölcsönösen bejelentettek vagyunk egymáshoz, mint ahogy nálam az anyukám is az. Akinél müködik, valóban családi egészségkassza.

Mindenkinek mielőbbi babásodást

üdv

kispatak
Vendég

Janka!
Nagyon édi lehet az az 1 cm! És már, hogy volt szívhang, csodálatos! Gyógyulgass, és minél hamarabb vidd le a lázadat!

Kispatak!
Remélem igazad lesz! Mert ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék!
Nagyon jó lesz a Balcsinál neked! A férjed is megy? Ilyenkor nincsenek is sokan, egész más a hangulata!

Sajti!
Mindenkinek mások a lehetőségei. A te helyedbe én sem tudnék mást tenni. De nálunk más a helyzet, és így meg tudom magam kímélni!

Pancsi!
Nem, még nem mentünk a vadasparkba. Apa nagyon sokáig aludt, úgyhogy csak a környéken sétáltunk. Nálunk eléggé hideg szél fújt, és most nem akarok megfázni! Talán holnap, vagy a jövő héten!

Lányok!
Hát, amennyibe kerül a lombik, az nálam eggyel több ok, hogy ennek az inszemnek sikerülnie kell! Csak guvadt a szemem!

rodina74

Kisbeka: Köszönöm, de én is irigyellek, mert nekünk sajna senki nem segített anyagilag, így aztán most jól benne vagyunk az adósságban. De már nem érdekel. A lényeg a csöppség, majd lesz vhogy.
Azért került ilyen sokba, mert mindenből a legjobbat kértem és kaptam a K ügynöktől. De gondolom ezt az egyén és az orvos is válogatja. A legdrágább a Crinone hüvelygél volt.

[/u]

Janka

Kép

Kép
janka78

Kisbeka: Köszönöm, de én is irigyellek, mert nekünk sajna senki nem segített anyagilag, így aztán most jól benne vagyunk az adósságban. De már nem érdekel. A lényeg a csöppség, majd lesz vhogy.
Azért került ilyen sokba, mert mindenből a legjobbat kértem és kaptam a K ügynöktől. De gondolom ezt az egyén és az orvos is válogatja. A legdrágább a Crinone hüvelygél volt.

Janka

Kép

Kép
janka78

sziasztok

nekem sem volt olcsó, de sikerült .

gonal 900 1db 29.837 ft
gonal 300 2db 20.248 ft
merional 21db 11.000 ft
ovitrelle 2db 5.690 ft
cetrotide 9db 82.107 ft
gynazol h.krém 1.615 ft
cyprobay apáé 4.560 ft
utrogestan 15 doboz 25.500 ft
metypred+doxycyclin 1.238 ft
összesen: 181.795 ft
+ kismama vitamin ki milyet szed..... szóval nekünk bőven meglesz a végére a 200.000 Ft, de még van 2 fagyibabánk is.

jól vagyunk és Filip is élvezi a kistesó várást, most hogy már látja hogy nő a hasam másképp viszonyul hozzánk, puszilgatja a hasamat hogy mennyire szereti a kisbabát.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kispatak: Aranyos vagy köszi! Jó tavaszolást a -Balcsihoz :P Már szuper jó időt mondanak a jövő hétre :)

Sajt: Nagyon köszönöm. Sajna ez a nátha még biztosan eltart egy darabig :(

Janka

Kép

Kép
janka78

Pancsi: Köszönöm a baciűzőket, remélem hamarosan jobban leszek.
Neked meg sok erőt és kitartást kívánok :!:

Zsu: Köszönöm! Remélem jól vagy és a kutyu is :?: :!: :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Rodina: Ugye, milyen hihetetlen dolog ez a biológia, hogy csak 1 cm-es és már a monitoron lehetett látni a kis szívét, ahogy pulzált. :P
Sikerülnie kell az inszemnek!! Kívánom a tesztelésnél két csíkot láss!!!
Sajna tényleg ilyen drágák a gyógyszerek. De te ezt nem fogod megtudni, mert a teszted + lesz!

Maccs: Én nem tudom, hogy K dolgozik-e drágább injekciókkal, de az biztos, hogy nálunk bejött és a Crinone gélt mindenkinek ajánlom, mert sokkal jobb mint a golyókat dugdosni, igaz drága is, de komfortosabb az ember minden napja.

Janka

Kép

Kép
janka78

Én Puregont és Luverist kaptam ill. Ovitrellét, a többi a szokásos.
Azért került ilyen sokba a végén, mert azt mondta K, hogy úgy nyelem a hormonokat, mint kacsa a nokedlit :P Ez ott elég viccesen hangzott, de amikor fizetni kellett a patikában.....

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok jó reggelt

Nava bocsi nem értettem hogy mire gondoltál. Anyosod dolgait meg mindig terel másra. Egy idő után rá fog jönni hogy ez a téma nem feszegethető. Sok sikert :D :D

Kispatak Balcsi hát az tök jó. Sajna én még nem láttam tavasszal a balatont. De nyáron tervezzük lemenni mi is. Minden évbe megyünk 1 hétre. Épp most nézegettem a netek házikót. De olyan nagyon drágák vannak egy napra 23000ft. :wink:

Rodina igazad van nehogy megfázzál. A vadaspark nagyon jó hely,de rég voltam.. Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné köszi hogy megosztottad velünk az árakat. Így legalább én is tudom hogy még mire számithatok!!
Filip nagyon szép név. Te ötleted volt?Van már nevetek? Édes lehet ahogy puszilgatja a hasad. Már bizti tudatosult benne hogy tényleg baba van a pocidba! :D :D

Sajti tényleg meg van még a cetrobigyód????

Dorka hol vagy??

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt,

Aránylag későn dobott ki az ágy, végre fejfájásmentesen keltem.

Csucsu,
Nagyon remélem hogy tényleg tudtok kezdeni a következő ciklusban.

Pancsi,
Köszönöm aranyos vagy.
„gratulálok” ismerősnek a teóriájához, és honnan szedi ezt a sületlenséget a fejméretről, legalább 6 barátnőm van akinek lombikos a babája, hát őszintén, tündér mindegyik, ekkora marhaságot, huh !

Macs,
Olvasom hogy pénteken még este is bent voltál, sőt a szombatot is úgy tervezed. De rendes vagy és a főnököd is az hogy nem szenyázik a béreddel.
Aham olvasom szombaton is kidolgoztad magad, ügyi vagy 8)
Drukk hogy minden rendben legyen, na de ha K ügynöknek teccik akkor tutira okés minden.

Köszönöm Neked is.

Zsu,
Köszi.
Kár hogy mindenki így „okoskodik” ilyen helyzetben, nem kellene. Tiszteletben kellene tartaniuk az érzéseiteket. Jól teszitek hogy következő és egyben utolsó alkalommal limitáljátok azok számát akik tudni fognak róla.
Kiskutyud szegényke gyógyuljon meg gyorsan.

Kisbeeka,
Üdv itt. Májne dokker Szűcs, csak ajánlani tudom.
Uh olvasom a kálváriát, hát jó hogy otthagytad ezeket a barmokat, úristen ekkora felelőtlenséget.

Rodina,
Semmi elbizonytalanodás. Drukkok és babaragacsok.
Hihi mi is tervezzük ma a vadasparkot.

Lukácsné,
Tyű már érzed a mozgásokat, két napja valami hasonló volt nálam is de nem merném 100%-ra mondani.
Örülök hogy kíméled már magad.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajti,
Babaragacsok mai adag úton.
Bizony, bizony kiegyenlítődnek az itthoni viszonyok, habár apukám azt mondja hogy a lányok a nagy szájukkal így is fölényben lesznek majd :lol:

Nava,
Nem lehet h Te voltál a másik lány is ? :lol: 8)
Torokfájás sajnálom nagyon.
Köszönöm Neked is.

Zsuzsi,
Hétfőn tutira kezdés :lol:

Janka,
Köszi Neked is.
Éljen az 1 cm-es. :lol:
Vigyázz Magatokra, jobbulást.

Kispatak,
Jó pihit a Balatonnál biztos szupi lesz.
Nekem földvár a 2. otthonom, tavaly szinte az egész nyarat lent bandáztuk Marcival, háááát idén mire vége a vizsgaidőszaknak, utána még tervezünk egy nagy túrát a Tátrába aztán irány a szülőszoba, tehát nem lesz nagyon Balaton, brühühü.

Heni,
Milliómnyi öleléseket küldök.

Tegnap este voltam fogdokinál, szuri nélkül egy lyukas fogamat el is tüntetett, csüt megyek a következő beavatkozásra, biztosan lesz még pár alkalom, de jó hogy időre megyek és nem kell várni :lol:

kubuspace

jöhetek egy képpel ? nem baj ?

kubuspace

napocska helyett mindenkinek mosolyfakasztónak :-))))

Kép

kubuspace

Szia Kubu. Nagyon aranyos a nagyfiad.. :D
Te vágod a haját? Vagy fodrászhoz jártok?
Mit jelentett az hogy érzéstelenitő nélkül kihúzta? Remélem nem!
Milyen lány neveken gondolkodtok?

Kép
Kép
pancsi76

Mindenki lustálkodik? Hozzánk vendégek jönnek ugyhogy én már túl vagyok a fözöcskén! Most átadom magamat a pihinek. Legyen nektek is szép napotok!!! :D
Állítólag ma a nap is kisüt. De most még nem úgy néz ki.
Megy valaki hétfőn vagy kedden?

Kép
Kép
pancsi76

Jó regg, bekukk.
Én megyek hétfőn :lol: :lol: .
Én is főzök ezerrel mert párom hozza anyóst :( :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: , tudjátok az öreg beteg rosszindulatú méregzsák :evil: :evil: :evil: :( :( :( szét fog idegelni megint. Múlt héten is volt,előtte egy jópár hétig nem hozta a párom :lol: :lol: :lol: :lol: , micsoda csodás vasárnapok voltak!!!! :lol: :lol: . Szét szekál bennünekt, szörnyű energiavámpír, egész nap be nem áll a szája és sületlenségeket beszél, de semmi másról csak rossz dolgokról meg betegségről, szegény már nyolcvanon felül van, de az gáz, hogy párom szerint mindig is ilyen volt :?

Maccs
vörösmacska

Pancsi, okés, akkor ezt letisztáztuk :D
Hogy te milyen ügyes vagy! Már most megcsináltad az ebédet, én meg csak itt vegetálok :lol: Iszogatom a teát, köhögök, fújom az orrom... na jó betettem egy adag mosást is, de elég nyomi vagyok ma is :(
Mi finomat csináltál???

Kubu, bakker, ha ez neked is eszedbe jutott, úgy hogy nem olvastad Sajti írását, akkor tényleg igaz lehet :wink: amúgy akkor is, ha olvastad! Egyszerűen még sosem volt két csíkos tesztem és valahogy a korábbi tapasztalatok miatt annyira hihetetlennek tűnik, h. nekem is lehet egyszer (azaz MOST!) :D
De jó, h. ma már nem volt fejfájásod, szuper!
Gondolom tömte a fogadat a doki, nem húzta :D

Lehet, emlékeztek, írtam korábban, h. gyorsan elmentem betömetni 2 rossz fogamat a 3-ból. Na jól rácsesztem, mert nem lett valszín rendesen kitisztítva alatta és fáj ha ráharapok vagy csak ott rágok. Baromira örülök, mert egy vagyon volt és most mehetek vissza és ha babás vagyok, nem kaphatok szurit. Ki tudja, h. anélkül hozzányúl-e, mert nem tudom, h. a tömés kiszedése hogyan történik...?

Kubu, amúgy Marci baromi édes! Nagyon szép kisgyerek és nem igazán ormótlan a feje :wink: :lol: akárhogy is nézem!

Muzsi, neked meg nem is válaszoltam semmit :oops:
A másik két név, hát: Józsika és Rozika :lol:
Amúgy jól vagy? Émelygéssel, hányingerrel hogy állsz?

Úgy döntöttem nem tesztelek kedden, egyszerűen nem merek :roll: majd csak szerdán, mielőtt indulunk biemszibe. Nagyon gáz vagyok? :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jaj Macs, te szegény... igen rémlik, h. régebben írtad, h. elviselhetetlen az öreglány! Azt hiszem, te egy nagyon türelmes nőci vagy!!! Minden elismerésem! Kitartás!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nekem is kész az ebéd :)

Navi, egyáltalán nem vagy gáz, szerintem én sem merek majd tesztelni, max az uccsó pillanatban, mert viszont tudatlanul meg bizti nem merek majd odamenni, mert szerintem elájulnék az izgalomtól. Nem tudom Eszterünk hogy bírta :lol: .

Nekem van egy barátnőm akinek nagyon sokáig nem látszott az uhun, hogy kisfiú vagy csajszi a baba és úgy hívta végig, hogy Encibenci. Azt hiszem egész a szülésig nem derült ki. Úgy volt vele, ha lány akkor Enikő, ha fiú akkor Benedek lesz :lol: :lol: szerintem nagyon ötletes :D :D ... és aztán Enci lett :lol: :lol:

Jaj a fog az nagyon rossz... nem lehet, hogy van már olyan szuri, amit kismami is kaphat?

Maccs
vörösmacska

Süt a napocska nálunk!! Kép KépKép

Mennek a babaragacsok Kép, Navi neked még pluszba a pozitív tesztért is varázsolok már Kép

Na megyek, mert hallom megállt az autó, megjött a szipirtyóóóó :( :( :( :( KépKépKépKép

Maccs
vörösmacska

Szép Napot! :)

Látom jól megvitattuk a tarifákat, szerintem attól függ, kinek, hogy reagál a szervere a gyogyókra.

Kubu:
Olvadok, mint tavaszi napsütésben a jégcsap! Nagyon édes a kis szívtipró! :)

Macs:
Próbáld meg azt, ha anyósod baromságokat beszél, akkor az agyaddal vedd le a hangerőt a fejedben és képzelj alá pozitív mondatokból álló szinkronizációt (pl.: milyen jó, hogy látlak titeket kedveskéim... Csodás lett a húsleves... Pali bácsi gatyába táncolt éjfélkor az utcán...). Ha jól sikerül, max. ő néz téged UFO-nak! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Navi, Rodina és Vaya ZT:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbeeka:
Ez iszonyatos nagy szemétség volt tőlük, szerintem simán pert nyertél volna!!! :twisted: Persze kinek van kedve a tortúrához...
A lényeg, hogy mostmár nagyon jó kezekben vagy! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Csajócák!

Nem ér nevetni (na, jó - egy picit lehet...)! :oops: :lol:

Szeretnéd megtisztítani a házad a negatív energiáktól? Spirituális élmény, ami nem kerül pénzbe.
Akit érdekel és még nem volt nála ilyen - mert úgy sejtem páran már megtettétek - azoktól ma este 18 óráig várom a választ!

Pá Drágáim!
sajt@

Ma este 6 után már nem leszek, mert a Zuramé a gépezet.

Kicsit szédelgek és fáradt vagyok, de ráfogom az időjárásra...

Fogfájósoknak, keheseknek, gerincfájósoknak gyógyhullámok mennek:
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="pancsi76"]K írta:pancsi76isbeka sajna nekem az első stimumnál csal 1 petesejt érett meg. És ezzel nem foglalkoznak. Az endósok álltalába nehezen stimulálhatóak. Én is most lórugással kezdtem. A teherbeesést az endosoknál a hormonok nem megfelelő működése okozza. A petefészkeink kiszámíthatatlanok!!!!! Bár neked ne így legyen,de erre fel kell készülni. Én is azt hittem hogy nekem már van egy gyerekem hogy semmi baj nem lesz. De nem így van.
Sajnálom hogy ilyen tortúrán kellett keresztűl menned! Remélem minden simán megy majd.

uhh,ez nem hangzik túl jól :(
nekem mondjuk volt eleve rendes peteérésem,még 1 hónapja is a kivizsgálásnál,akkor a sima hasi UH-n kérdezte a hölgy,hol járok a menzeszben,és akarunk-e babát,merthogy ha igen,akkor azt mondaná,most szaladjunk haza az urammal,mert enyhén szólva túl van érve a petém :D
gondoljátok akkor nehézkes lesz? :?
Vendég

Most ez a kedven képem:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kisbeeka:

Hááát, a csuda tudja....

Nem elkeseríteni akarlak, de az endósokról én is azt hallottam, hogy nehezebben stimuzhatók.

Az én értelmezésemben ez annyit tesz, hogy tanán nagyobb adag hormon szükséges hozzá, de attól még simán lesz minden.

Oszt, majd írnak az okosabbak is valami bíztatót!

Nem kell elkenődni, ettől még lesz gyerkőc! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Na mivanmáááááá????

Laptetűt szeretnék... :oops: :lol:

Olyan nagy kérés?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok Lányok,

köszi mindenkinek a válaszokat a 3. nappal :-) kapcsolatban és köszi a drukkokat is.
remélem valóban megkapjuk S. ügynöknőtől a kezdő receptcsomagot holnap. ahogy itt látom, jó sok pénzt kell vinni magunkkal, bár amit lehet azt megpróbálunk egészségpénztárra megvenni.

kubu, nagyon édes a gyermek, jó hogy tettél fel képet! :-)

mindenkinek, akinek szüksége van rá küldök baciűzőket és Jankának lázcsökkentőt is!

sajti, a szipirtyós tanácsodon akkorát nevettem!!! :-D

vörösmacs, látom Neked is lesz holnap jelenésed, ha van kedved találkozhatnánk. én nagyon korán igyekszem odaérni, mert utána sajnos sietnem kell dolgozni.
a mai naphoz kitartást Neked és szívből kívánom, hogy meg tudd valósítani sajti ötletét!!!

holnap jön még valaki?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem hiszem el!!!

Na, akkor nézegessünk babákat:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsi.bmc:

Nálam bevált módszer, van amikor muszáj alkalmaznom. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Bla-bla-bla-bla....

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Feladom!!! Odafenn nem akarják nekem adni a laptetűt.... :oops: :cry: :cry: :cry:

Bocsi, hogy ezzel fárasztottam a mélyen tisztelt 826. oldal alját! :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceKisbeeka,
Üdv itt. Májne dokker Szűcs, csak ajánlani tudom.
Uh olvasom a kálváriát, hát jó hogy otthagytad ezeket a barmokat, úristen ekkora felelőtlenséget.

Jó reggelt :)
Igen,volt némi kálvária...
Nem oda tartozom,de miután 3.éjjel nem tudtam aludni a fájdalmaimtól (azt hittem a vesém...),anyum autóba vágott hajnalban,és oda vitt be.
legalább kivizsgáltak,de hogy egy ekkora kórházban,ahol 20millió orvos van,miért nem tud senki írni egy vényt??... :(
Vendég

Na, megyek főzőcskézni.

Délután még bekukk.

Igazi vasárnapi ebédet kell csinálnom: hüsileves, rántott csirkemell, rizi-gizi.

Pá Drágáim!
sajt@

Ditka! üdv itt, a legjobb csapatban vagy! mielőbbi babavárást!

Vicky, most tudtam megnézni a fülbevalós sztárfotót, hihetetlenül édes!!! :-)

sajti! én elég szkeptikus vagyok a spirituális dolgokat illetően, de azért kíváncsi lennék a dologra. nem tudom így is ér-e válaszolni?? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

[quote="vörösmacska"]J írta:vörösmacskaó regg, bekukk.
Én megyek hétfőn :lol: :lol: .
Én is főzök ezerrel mert párom hozza anyóst :( :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: , tudjátok az öreg beteg rosszindulatú méregzsák :evil: :evil: :evil: :( :( :( szét fog idegelni megint. Múlt héten is volt,előtte egy jópár hétig nem hozta a párom :lol: :lol: :lol: :lol: , micsoda csodás vasárnapok voltak!!!! :lol: :lol: . Szét szekál bennünekt, szörnyű energiavámpír, egész nap be nem áll a szája és sületlenségeket beszél, de semmi másról csak rossz dolgokról meg betegségről, szegény már nyolcvanon felül van, de az gáz, hogy párom szerint mindig is ilyen volt :?

jujjj...az anyós...az durva dolog.
mondjuk én szerencsés vagyok,mert imád,és segítőkész,de néha TÚLSÁGOSAN is..
Most hogy itthon kell feküdni hetekig,másfél hétig minden nap járt hozzám főzni,ami azt jelentette,hogy beállított reggel/de.,és estig maradt,míg a férjem hazaért (21h)...
pedig túléltem volna,ha egy kis nyugit hagy.
Vendég

[quote="vörösmacska"]N írta:vörösmacskaekem is kész az ebéd :)

Navi, egyáltalán nem vagy gáz, szerintem én sem merek majd tesztelni, max az uccsó pillanatban, mert viszont tudatlanul meg bizti nem merek majd odamenni, mert szerintem elájulnék az izgalomtól. Nem tudom Eszterünk hogy bírta :lol: .

Nekem van egy barátnőm akinek nagyon sokáig nem látszott az uhun, hogy kisfiú vagy csajszi a baba és úgy hívta végig, hogy Encibenci. Azt hiszem egész a szülésig nem derült ki. Úgy volt vele, ha lány akkor Enikő, ha fiú akkor Benedek lesz :lol: :lol: szerintem nagyon ötletes :D :D ... és aztán Enci lett :lol: :lol:

Jaj a fog az nagyon rossz... nem lehet, hogy van már olyan szuri, amit kismami is kaphat?

minket a testvéreimmel Bercikének hívtak a szüleim,mielőtt megszülettünk,mondván hogy ez az Emberke beceneve :)
így még lehettünk volna fiúk is vagy lányok is :)
Vendég

[quote="zsuzsi.bmc"]D írta:zsuzsi.bmcitka! üdv itt, a legjobb csapatban vagy! mielőbbi babavárást!

Vicky, most tudtam megnézni a fülbevalós sztárfotót, hihetetlenül édes!!! :-)

sajti! én elég szkeptikus vagyok a spirituális dolgokat illetően, de azért kíváncsi lennék a dologra. nem tudom így is ér-e válaszolni?? :-)

köszönöm szépen :)
Vendég

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:

Hááát, a csuda tudja....

Nem elkeseríteni akarlak, de az endósokról én is azt hallottam, hogy nehezebben stimuzhatók.

Az én értelmezésemben ez annyit tesz, hogy tanán nagyobb adag hormon szükséges hozzá, de attól még simán lesz minden.

Oszt, majd írnak az okosabbak is valami bíztatót!

Nem kell elkenődni, ettől még lesz gyerkőc! :lol:

Nem adom ám fel ;)
bár enyni kálvária után furán hangzik majd,de mégis szerencsésnek tartom magam,így bíznom kell abban,hogy minden rendben megy majd.
De egy dolog van,amit nem értek.
Rákérdeztem a műtő orvosnál,hogy hormont akar-e adni nekem az endóra,de azt mondta,hogy épphogy túl sok hormont termelek,ettől van ez a betegség,és a gyógyszer visszafogná a hormonjaimat.
Most akkor hogy is van ez? :?
Vendég

Kisbeeka:
Küldtem priv.

No ezt a hormonosdit nem tudom... Mindenesetre gratula a laptetőhöz! :)
Tényleg eldugulok... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?