Új privát üzeneted érkezett!

Sajti, de jó, akkor talizunk! Rajtunk, ill. Macson kívül még jön Vaya is!!! És mivel most mindegyikőnk S. ügynökhöz kerül... :lol:

Kubu, tényleg, nagy gratu a picilánykához a pociban!!! :D

Na lépek, megyünk potyázni, ahogy hétvégén szoktunk! :wink:
Ha vkinek van egyéb ötlete torokfájással kapcs-ban szívesen veszem. Ja és még lándzsás útifűvet is szopogatok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, de jó, akkor talizunk! Rajtunk, ill. Macson kívül még jön Vaya is!!! És mivel most mindegyikőnk S. ügynökhöz kerül... :lol:

Kubu, tényleg, nagy gratu a picilánykához a pociban!!! :D

Na lépek, megyünk potyázni, ahogy hétvégén szoktunk! :wink:
Ha vkinek van egyéb ötlete torokfájással kapcs-ban szívesen veszem. Ja és még lándzsás útifűvet is szopogatok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Azért küldtem el kétszer, h. nyomatékosítsam :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Torokfájás: tantum verde - gyógynövényes.

Hát nem hiszem, hogy jó társaság lennék nektek szerdán :?

Maccs
vörösmacska

Navi:
Hajrá laptetű! :lol:
Álmodban talán azért voltál ketten, mert nem mered elhinni, h. sikerült, csak szeretnéd és a másik lány is te voltál...
Torokcsakra, na meg jóban rosszban, hmm? :lol: :wink: Sós vízzel gargaliza, mentatea?
Mostmár tudom, h. szerdán megyek, punktum! De jó, Vaya is jön! :)

Macs:
Te sosem lehetsz rossz társaság, ne izélj má! Ígérem nem fogunk zavarni, ha nem vágysz aznap éppen társaságra, megértem. Csak egy icipicit jó lenne személyesen is talizni... Előtte... Persze nem bizti, hogy sikerül, mert lehet, h. korán leszívnak és utána mát tuti nem lábatlankodnék... :) Van énnékem tappintatom is! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti de édes vagy!! Imádlak Kép

Maccs
vörösmacska

Sajti, köszi, jól vagyunk, asszem túl jutottunk rajta és már nagyon várjuk az április végét.Az viszont annyira nem jó, hogy túl sokan tudtak a lombikról, mert elegem van abból mindenki megmagyarázza, hogy jobb így nekem, merthogy biztos beteg lett volna a baba. A következő lombikról csak a legszűkebb család, és persze Ti fogtok tudni róla.
Szerdára mennek a drukkok!És persze Navinak és Macsnak is!++++++++++++++++

Na megyek, szegény kiskutyám beteg, egész éjjel hányt, elég szarul néz ki szegény. :(
Vendég

sziasztok Lányok,

talán még emlékeztek rám páran, ritkán jövök, inkább csak a háttérből drukkolok Nektek, velünk mostanában nem nagyon történt semmi.
nagyon rég óta várunk arra, hogy a menzi második napján tudjak menni UH-ra és láss csodát ma megjött végre. ezúton is köszi ezügyben a tanácsokat és a varázslást :-)

egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik voltak hasonló helyzetben, vagyis hogy nem tudtak a 2. napon menni UH-ra, csak a 3. napon. ugye Csajok ez az egy nap csúszás nem akadály az inszem kezdéséhez???? :oops: ilyenkor be kellene jelentkezni vagy csak úgy odamehetek sorba állni hétfő reggel?
nagyon köszi ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat vagy tanácsot adtok, hogy mit tegyek!!!

Navared, boldog névnapot!

Vayacon, múltkor még csak halkan, de most már hangosan is gratulálok.

Kismamik, engem egyáltalán nem zavar és semmiképp nem irigységgel, hanem reménnyel tölt el, ha jöttök és beszámoltok, hogy minden oké veletek, szóval gyertek bíztatni minket!!!

mindenkinek sok babaragacsot és kitartást!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi, nem lesz belőle semmi baj, hogy a 3.napon mész, nyugodtan állj be a sorba hétfőn reggel, nem kell bejelentkezni előre. Ja, és szerintem vigyél pénzt magaddal, mert tuti kezdhettek akkor már hétfőn!
Vendég

Endóval küzdőknek : http://noiegeszsegert.c8.hu/
Vendég

:arrow: Szia Zsuzsibmc, örülök, hogy végre megjött, odaértek a mensimanók. :lol: :lol: Nincs semmi probléma ha ma jött meg a 3. napi Uh tökéletes a kezdéshez, sokszor járunk így, ráadásul sokkal kényelmesebb :oops: a harmadik napi, mint a második, pont ezzel kínlódtam itt egy hete, mert nekem nagyon meg szokott lenni. :? De ezt már kiveséztük, hogy a dokit nagyon nem érdekli. :D :D Szóval menj hétfőn és jelentkezz a recepción, hogyx 2. napi Uh-ra jöttél nememlékszem :oops: melyik ügynökhöz és ennyi. Sok sikert a kezdéshez Kép

:arrow: Szia RégiZsuuu kutyunak is jobbulást :!: :!: :arrow: :arrow:Kép , remélem semmi komoly. Én sem ragozom túl immáron ezt a dolgot, csak az tud róla, akinek nagyon muszáj, mert ez a magyarázkodás, okoskodás észveszejtő :(

na lassan libbenek hazaaaa :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Csajszik!
Remélem mindenki jól van!!!
Sajtikám nagyon sajnálom de fel a fejjel!!Menni tovább
ngayon sokat dolgozom!
Hát ténleg ritkán megyek mert csinálom a másod állásom és örülök nagyon nem soká meg lesz az 1millám amit ezzel keresek!irány a korház!!!remélem veletek minden rendben van!A többiek ne hari mindenkinek drukkolok és mindenkit puszilok!!!Puszika!

Kép
rózsa11

Zsu1981!

Örülök, hogy összeszedted magad! Nem könnyű ez az időszak, de az már nagyon jó, hogy az április végét várod!

Megértem, hogy senkinek nem mondasz semmit. Én ugyan így csinálom, csak még a szülők sem tudják. Senki, csak itt a topikokban, na és a főnököm, és a blogomat is igazából magamnak írom. Én sem akarom, hogy kérdezgessék, hogy mi van?, mikor mész orvoshoz? mikor tesztelsz? ...stb. Nem akarok magyarázkodni, és beszélni olyan dolgokról, amikre nem is szívesen gondolok vissza!
Szóval teljesen megértünk!

rodina74

[quote="sajt@"]J írta:sajt@óóóó Reggeeelt!!! :)

Kisbeeka:
Üdv, gyors pocinövesztést! :)
Te jó ég! Milyen orvos az, aki felülbírálja a beutaló FŐorvos utasítását?!!! Felháborító!!! :twisted: Gondolhatta volna, hogy nem viccből val előírva! Bocsi, de ez melyik kórházban volt?
Nemtom meddig fogadják el a hsg leletet... :roll:
Szerintem mindegy kihez kerül, itt jó kezekben vagy! Esetleg dönts szimpátia szerint, a dokik arcképe megtekinthető a recepció melletti tablón. :wink:
Egyébként én Szűcs doktorhoz járok, néha Skriba dorktornő helyettesítette - én mindkettővel nagyon meg voltam elégedve, ők fiatal orvosok. Sz-ről bizton állíthatom, hogy nagyon alapos, de szerintem a többiek is. A másik két doki (Zeke és Koncz tanár úr) az idősebb korosztályt képviselik, velük még nem volt dolgom, de szakmailag tuti ők is nagyon jók - ahogy a lányoktól hallottam. Sok sikert! :)

Szia!

Köszi Neked is az infókat!
Ez a műtét a MÁV-ban volt...
Nagyon rendes volt mindenki,de hogy fájdalmakkal és felrobbant bevérzett petefészek cisztával 1 hónapig csak fájdalomcsillapítózzam magam,az felháborító...
Merthogy nem lehettem műtét előtt 1 hónapig táppénzen,hisz most utána is 6 hétig vagyok azon :(
olyan jó lenne már belekezdeni!
Majd meglesem a "tablófotókat" ;)
Vendég

[quote="navared"]
írta:
navaredKisbeeka, szerintem is hétfőn 12 után hívd a BMC-t!
Amúgy üdv. nálunk! Itt elég sokunknak van endoja sajnos, de jó, h. nem a gyógyszeres kezelést választottad, mert sz@rt sem ér! Ha most gyorsan elkezdheted a lombikot, akkor nagyon jók az esélyeid! Lapart szerintem is elfogadják 1 évig!
Hajrááá :lol:

Szia!
volt most laparom,de a kérdés,hogy az átjárhatóságit meddig fogadják el,mert az júniusban volt...
mennem kell tortához valót venni,utána visszatérek! :)
Vendég

Kisbeeka, bocs, úgy értettem, h. az átjárhatóságit fogadják el egy évig szerintem... remélem :D

Sajti, köszike, erre nem is gondoltam, h. az a másik is én lehettem... nagyon érdekes eszmefuttatás és tetszik is :D
Már azon is gondolkodtam, h. ebből a hülye torokfájásos nyavalyából is azért nem bírok kikecmeregni, mert ezzel azt szuggerálom, h. sikerülhetett, ahogy Babenek, Muzsinak, stb. akik kicsit betegek is lettek teszt előtt... hát érdekes az elme nagyon!

Macs, nem menekülsz, megyünk és jól megkeresünk, lesz időnk, amíg az eredményre várunk!!!
Remélem, nem baaaaj?! :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajócák!

Bocsánat, hogy csak most, de minden összejött most nálunk.

Kubu, Vaya: GRATULA!

Zsu: Örülök, hogy újra itt, hajrá április, kutyusnak jobbulást!

Mindenki másnak drukkolok a teszteléshez és a kezdéshez!

Rólunk: Csütörtökön megláttam a tündérkémet a piciny 1 cm-vel és a kis dobogó szívével. Ez hihetetlen dolog, egy csoda. Mindenkinek kívánom, hogy ezt átélje! :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Muzsi: Köszi az érdeklődést, amint írtam is, minden rendben volt, csak közben elkaptam a fiamtól a betegséget és csütörtökön 2 és fél órát vártam az uh-ra lázasan, nagyon aggódom, hogy a picinek ne legyen baja, ömlik az orrom és szédelgek a láztól és + már jelentkeznek a reggeli rosszullétek, émelygések a pocaklakómtól. Alig tudok vmit enni. Ti jól vagytok? A menzi első napjától számoltad ki a 6 hete + 3 nap terhességed?

Pancsi: Gratula a kezdéshez! Hogy-hogy nincs Sz ügynök? Egyébként én K-hoz jártam és meg voltam vele elégedve!

Nava: Útolagosan is boldog névnapot!

Janka

Kép

Kép
janka78

Köszi,én is ebben reménykedek :)
Kb.milyen költségek várnak rám a BMC-ben?
sajnos gyors döntés kellett,hogy belevágunk,így még nemigen vagyok tájékozott...
mondjuk elég egy tól-ig meghatározás,úgyis egyéntől függő... :)
Vendég

Kisbeka a költségek attól is függnek hogy lombok vagy insemináció.
Nekem volt egy stimum amit leállítottak az volt kb 95000
Most kezdtük a második stimut eddig 68000. de ez csak az első 5 napra elég.

Kép
Kép
pancsi76

kisbeka: Nekem a lombik költségem: 240e lett :( De sikerült :P

Janka

Kép

Kép
janka78

[quote="pancsi76"]K írta:pancsi76isbeka a költségek attól is függnek hogy lombok vagy insemináció.
Nekem volt egy stimum amit leállítottak az volt kb 95000
Most kezdtük a második stimut eddig 68000. de ez csak az első 5 napra elég.

miért állították le a stimulációt??
Vendég

Janka,irigyellek! :D

Ha sok pénzem volna,bármit megadnék,csak sikerülne már...
Eddig 3 családtag ajánlotta fel anyagi segítségét,hogy a hirtelen jött lombikot finanszírozni tudjuk,úgyhogy egyelőre megoldjuk a dolgot,de tény,hogy későbbre számoltuk ezt a lehetőséget.
Ráadásul párommal mindketten most váltjuk le a munkahelyeinket...
Vendég

Sziasztok!

Rodina: nagyon szorítok neked, most sikerülnie kell, a legszebb karácsony jön majd rád! Jól teszed, ha otthon maradsz és magaddal törődsz.

Zsu: ne haragudj, hogy én is csak vigasztaltalak. Az ember nem nagyon tudja, mit mondjon. De tiszta szívemből kívánom, hogy legközelebb sikerüljön, veletek maradjon és dajkálhassad szép, és egészséges babádat. Kutyi remélem jobban lesz.

Janka: nagyon kedvesen irsz a drága 1 cm-ről. A többieknek is hasonló szépeket kívánok!

Macsek: hát ennyire lelkiismeretes valaki kevés van (én pont ilyen vagyok) Remélem a főnök meg a sors is kegyes lesz hozzád. Én ugyanezt kívánom magamnak.

Mieza: azt hiszem kezdek javulni. Beszéltem egy másik beteggel, ő is azt mondta 4-5 kezelés után jobban lett, nekem eddig 3 volt, még 4 biztos hátra van. A többit majd meglátjuk.

Még csak pár nap és megyek szabira ill. a Balatonra pár napra. Már nagyon-nagyon várom, rám fér.

minden jót nektek

kispatak
Vendég

Macs:
No, úgy látom semmi nem ment meg a fórumos kommandótól! :lol:

Zsu:
Ez tényleg vacak, amikor folyton kérdezgetnek... Pedig tudjuk, hogy szereteből, érdeklődésből teszik, csak mégis... Megértelek, ha az áprilisi titkos akció lesz.
Szegény kutyidnak jobbulást, nemtom mi lehet a baja, de az állatorvosunk ilyenkor egy napra minimium koplalást és sok folyadékot írt elő a Zebeknek, utána pedig főtt répa, mászkosra/nyálkásra szétfőtt rizst, sütőtököt, reszelt almát adhattunk nekik. Ez helyrerakja a kis gyomrukat, ja és a kajára rá kellett szórni egy hétig Laktiferm Pet (multivitamin és probiotikum kutyáknak) port.

Zsuzsi bmc:
Na végre, hogy meggyütt neked is! Nyugodtan menj a 3. napon, semmi baj nincs belőle. Drukkolok a kezdéshez! :)

Rózsa:
Micsoda ügyes és kitartó vagy, gratulálok! Minden elismerésem! A csokis dolog jött be ennyire? Melyik hónapban szeretnétek kezdeni? Annyira szurkolok nektek, már régóta nem voltál babaprojectben, sok sikert hozzá! :)

Rodina:
Szívem szerint én sem mindíg mondanám el a szülőknek, hogy állunk a bébi-ügyben, úgy szeretném egyszer a végeredményt (vagyis a jó hírt) tálcán nyújtani feléjük. Sajnos, vagy nem - nálunk ezt nem lehet megtenni, mert sokszor szorulok anyóspajti segítségére, pl.: kutyasétáltatás miatt a beavatkozás napján, esetleg még másnapján is, ezért nekik el kell mondanunk. Akkor meg pont anyukámnak ne mondjam el? Ő is szokott segíteni, most legutóbb a beültikor eljött velem, mert a Zuram nem tudott hazavinni, egyedül meg mégse szívesen mentem volna, na és ott volt a csomagom is, azt is anyukám cipelte.

Kisbeeka:
Berobban petevezetékkel, hogyhogy nem azonnal műtöttek? Ezt nem értem... :shock: Várólistára kerültél, azért? :roll: Ebbe nem lehetett volna esetleg belehalni, ez nem egy sürgős műtét?
Ne izgulj, majdcsak beindulsz te is, az első időpontra várni kell ugyan, aztán jönnek a vizsgálatok és a leltösszesítő megbeszélés, ami alapján belevágtok - de utána már minden gyorsabb lesz! :)
Az árak... :roll: Ez egyénfüggő, ki mire reagál jól. Nemtom neked egyből lombik lesz-e az endó miatt? Az inszem kb.: 25-30 ezertől mehet talán 60-80-ig, a lombik 120-tól fölfelé (a plafont nem tudom, mert nekem ált. a legolcsóbb gyógyszereket írta föl Sz ügynök). A többiek is segítenek majd, sajna vannak itt páran, akik a drágább verziót "nyerték" meg.

Navi:
Na szerdán lecsekkolom azt az érdekes elmédet kívülről is!!! :lol: :lol: :lol:

Janka:
Ó, ez csodálatos lehetett, gratulálok! :D A francos lázból meg gyere ki hamar, gyógyulást kívánok neked! ))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((

Pá Drágáim!
sajt@

Na sziasztok hát hazaértünk. Ma egész nap rohadtúl fájt a fejem. Kikészít ez az eső. De most már kisütött a nap, de én még mindig padlón vagyok. Na félre a nyavajgással!!!

Sajti hát sajna én kedden megyek. És nem tudunk találkozni. Pedig csuriba volt a kezem. :D

Navared hát szerintem is jó jel ez a betegségecske. :wink:
Hova mentek este? Jó szorakozást. Hát te is szerdán mesz?
Most én 300 gonalt szúrok egy toll az 3 napra elég így.Nem baj csak minden ok legyen!! :D :D
Akkor áttérek a reggeli szurizásra. Köszi az infót. :D

Vaya látom te is szerdán mész. Most lesz a petezsák kukucs?

Valaki jön kedden? Hogy már én is szervezzem a találkozót?

Üdv rózsa kívánom hogy hamar kezdhess és gyere sürübben!! :D

Rodina voltatok a vadasparkban? Küldöm a babaragacs szállítmányt :arrow: :arrow:

Janka de jó hogy már jöttél. Nem tudtam már mi van veled. Sajnálom hogy beteg vagy baciűzők mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Ugylátszik terhes betegség ez a megfázás. Azért látott orvos?
Köszönöm a drukkokat. Remélem követlek én is !!!
Jaj ezek a rosszullétek. Tudom milyen rossz. De meglátod megéri!!
Puszi és vigyázz magatokra! :D

Vörösmacs hogy döntöttél az altatás ügyében?
Na azért ne dolgozd halálra magad, tudod te most nevelgeted a petikéid!!! Látom te is szerdán mész puncióra. Mikor kell beadnod a tüszőrepit? Vagy még mész hétfőn is?

Régi Zsu hamar itt van április, És legalább lélekben is fel tudtok készülni. Nálunk is csak egy páran tudják ezt a lombikot. Felesleges magyarázkodástól kímélem meg magamat. Pl ma eggyik ismerősőm arról beszélt hogy a lombik gyerekek feje milyen ormótlan. Gondoltam any.d. Persze nem tudja hogy mi min indulunk. De szerintem nem másabb a fejük mint a rendes gyerekeké. Legalábbis a bmc-ben a falon nem ezt láttam. Eléggé kiakadta. Mondtam is Lacimnak hogy ne jöjjünk ide többet!!

Új Zsuszi Örülök hogy kezdhettek. Végre itt van piri! :D
Kihez mész?

Kép
Kép
pancsi76

Kisbeeka:
Ja, látom, hogy lombik lesz... Milyen rendes a családod, hogy segít! Csapatmunka :wink: = biztos siker! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi:
Kedden aludj ott és így szerda reggel találkozhatsz velünk!!! :lol: :lol: :lol:
Ismerősöd tényleg egy igazi mázas cserépedény! :twisted: Miért ilyen korlátoltak az emberek? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi:
Ha ott alszol, legalább Macs meleg ágyba fekhet, mert foglaltad neki a helyet! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Janka, köszike :D
Örülök, h. jelentkeztél, annak kevésbé, h. rosszul vagy! Ha lezajlik a betegség, akkor meg jön a terhességi rosszullét teljes valójában... szegényke :( A lényeg, h. a lázból kigyógyulj!
Gratula az 1 centiskéhez!!!

Kisbeeka, nekünk kb. 150.000-be fájt mindkét lombik egyenként, útiköltséggel együtt. Pedig én nehezen voltam stimulálható... azért a 240.000-et soknak találom, de nyilván Janka jobban tudja a saját lombikját! (nem kötözködés :D )

Sajna elég sokszor előfordul, h. csak 1-2-3 petesejt kezd érni, nem több vagy nem megfefelő a méretük, stb. okok miatt leállthatják a lombikot :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát ezek a babák?
Ormótlanok?
:wink:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nava:
Elég sok a 240e Ft, de szerintem nem hülyeség, pláne, ha minden gyogyóból a legdrágább van felírva, vagy a stimusokból is nagy adagok kellenek...

A leállított stimu az egyik legnagyobb kitolás, oda a sok pénz, a szervezeted agyonterhelve hormonokkal és mégsem lesz meg a leszívás... Na ez a szívás!

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! A sok Utrogestan-ról nem is beszélve! Az is egy vagyon, na jó, kisebb vagyon.

Az ismerősöm lombikja is 200 körül volt.
Nálul még asszem a férjet kezelni kellett eleinte, a kiskatonák miatt.

Nem kell izgulni, csak ezt szedjétek:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Berobban petevezetékkel, hogyhogy nem azonnal műtöttek? Ezt nem értem... :shock: Várólistára kerültél, azért? :roll: Ebbe nem lehetett volna esetleg belehalni, ez nem egy sürgős műtét?
Ne izgulj, majdcsak beindulsz te is, az első időpontra várni kell ugyan, aztán jönnek a vizsgálatok és a leltösszesítő megbeszélés, ami alapján belevágtok - de utána már minden gyorsabb lesz! :)
Az árak... :roll: Ez egyénfüggő, ki mire reagál jól. Nemtom neked egyből lombik lesz-e az endó miatt? Az inszem kb.: 25-30 ezertől mehet talán 60-80-ig, a lombik 120-tól fölfelé (a plafont nem tudom, mert nekem ált. a legolcsóbb gyógyszereket írta föl Sz ügynök). A többiek is segítenek majd, sajna vannak itt páran, akik a drágább verziót "nyerték" meg.

ja,az egyik ciszta felrobbant gondolom a petefészekben,vagy nem tom hol,de azt már a sima UH-n is látták :(
10 órát töltöttem a "sürgősségin",hajnali 5-től bennem a tűvel,hogy bármikor tolhatnak a műtőbe,majd mire végeztem,bezárt az iroda,közölték velem,hogy menjek vissza másnap de. (munkaidőben!!) műtét-időpontot egyeztetni.
Akkor kaptam 2 héttel későbbre,amin felháborodtam,főleg,hogy a kérésemre,hogy legalább írjanak fel fájdalomcsillapítót arra a 2 hétre,közölték velem,hogy menjek el a háziorvosomhoz. (?????)
ő persze nagyon messze rendel,és csak pár órát egy nap,emiatt már 3.napon is lógnom kellett volna..
Aztán rájöttem,hogy rosszul adták meg az időpontot,pedig szóltam,hogyan van a menzeszem,szóval annak a kellős közepén akartak műteni...
Mehettem vissza új időpontért.
Újabb 2 héttel eltolva...
Szörnyű fetrengős fájdalmaim voltak :(
de ennyire érdekelte őket.
mondta a nőgyógyászom,akihez elmentem gyógyszerért,hogy ő épp emiatt a hozzáállás miatt (is) hagyta ott őket...
Vendég

[quote="navared"]
írta:
navaredKisbeeka, nekünk kb. 150.000-be fájt mindkét lombik egyenként, útiköltséggel együtt. Pedig én nehezen voltam stimulálható... azért a 240.000-et soknak találom, de nyilván Janka jobban tudja a saját lombikját! (nem kötözködés :D )

Sajna elég sokszor előfordul, h. csak 1-2-3 petesejt kezd érni, nem több vagy nem megfefelő a méretük, stb. okok miatt leállthatják a lombikot :(

Abban bízom,hogy ezek a dolgok működnek nálam,és nem kell sokat vesződni a stimukkal :)
ha 150-ből kijönne mindenestül,az jó lenne,mert aztán tudod,ha nem menne elsőre... mint ahogy MENNI FOG :)
mert muszáj neki :)
Vendég

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Ja, látom, hogy lombik lesz... Milyen rendes a családod, hogy segít! Csapatmunka :wink: = biztos siker! :D

igen,tündéri a családom :)
anyósom is ajánlkozott,meg nagynénémék...
remélem azért megy majd nélkülük is.
Vendég

Kisbeeka, nekünk a másfél lombik közel 400ezer forint volt! Nálunk is anyuék segítenek, saját erőből nem menne egyáltalán!

Janka, gratula a tündérkédhez! gyógyulj meg hamar!!!

Sajt, köszi a tanácsot, ma csak folyadékot fog kapni, de ahogy iszik egy kortyot jön kifele belőle.Holnap szerintem elvisszük a dokihoz!

Pancsi, ezt a hülyeséget én is hallottam már, hogy a lombik gyerek más mint a nem lombik! Hülye idióták! Semmiben nem különböznek!

Kispatak, hajrá szabi!!! :D
Vendég

Hát én is a két lombik stimulációval ott vagyok a 400.000 Ft-nál :shock:, és még nem is volt beültetésem :?

Maccs
vörösmacska

Kisbeka sajna nekem az első stimumnál csal 1 petesejt érett meg. És ezzel nem foglalkoznak. Az endósok álltalába nehezen stimulálhatóak. Én is most lórugással kezdtem. A teherbeesést az endosoknál a hormonok nem megfelelő működése okozza. A petefészkeink kiszámíthatatlanok!!!!! Bár neked ne így legyen,de erre fel kell készülni. Én is azt hittem hogy nekem már van egy gyerekem hogy semmi baj nem lesz. De nem így van.
Sajnálom hogy ilyen tortúrán kellett keresztűl menned! Remélem minden simán megy majd.

Sajti nem is olyan rossz ötlet, de az estém foglalt a volt vőlegényem hívott randira!! Majd máskor. De remélem ha ez kell hozzá, már nem találkozunk a bmc-ben. Inkább majd a fórumtalálkozón!!!!! :D

Sokan nincsenek tisztába ezzel hogy milyen lesz a gyerek semmilyen . Ugyan olyan mint más gyerek! A lombik is lehet szerelem gyerek sőt őket igen is nagyon akarják és szeretik,és jó helyre kerülnek. Ugyanúgy mint az insemes babaák!!! :D

Hát nem kevésbe kerül a lombik. De én nekem már csak az hiányzik a boldogságomhoz. :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Cserép babák imádom nekem is jó lenne egy! Olyan cukik, de nem fáznak meg? :D

Kép
Kép
pancsi76

Hát mit ne mondjak... gúvadt szemekkel ülök és olvasom ezeket az árakat :shock: a'sszem befogom a bagólesőmet a 150.000-el! Miért kell ilyen különböző árú szurikat használni egy intézményen belül? A drágább gyógyi annyival jobb is lehet vajon? Mert nyilván sok mindentől függ a végső ár, de én még nehezen stimuzható is voltam!!! Akkor Janka, egy szót sem szóltam!

Sajti, hát nem tudom az érdekes elmém milyen állapotban lesz, de gondolom nem sokkal rosszabban, mint a tiéd :oops: :D

Pancsi, nem megyünk sehova este (azaz csak a Zuram a másodikra pókerezni, de én nem!), örülök, h. lyuk van a seggemen :lol: , ezek szerint félreérthető voltam? Csak napközben voltunk potyázni, de már itthon vagyok!
Bakker ez a lombik és spontán gyerekek közötti különbséges duma... annyi ökör van!
Amúgy én is szerdán megyek!

Ebbe a nem mondjuk el senkinek tervbe én mindig belebukom :oops: pedig k@rvára utálom, ha sajnálnak, meg mindenféle f@szságot bírnak kérdezni... pl. anyósom kiakasztott kb. 5 nappal a beülti után: megkérdezte, nincs-e hányingerem? mondom (mintha nem tudnám miről vakerál): mitőőől???? hát őneki már a 2. naptól volt... gratulálok hozzá :roll: :twisted:
Most csúnya voltam, de nehezen bírom a hülyeséget!
A'sszem lesznek meccsek nálunk... de nem a tv-ben :(

Zsu,

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szóval Zsu :lol: végül is az uccsó bekezdésem a te hsz-odra volt (valamennyire) az én válaszom :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja napközben voltatok potyázni. Hát akkor én értettem félre.
Hát nem semmi anyosod! Az én anyucikám kérdezte mikor kell mennem. Mondom kedden . Erre ő akkor már be is ültetik a babát?
Hát imádom őt de szerintem azt sem tudja hogy mennek a dolgok. Az ő idejükbe nem is volt még lombik. De nem is baj szerintem ha nem mennek bele a dolgokba.

Kép
Kép
pancsi76

Vörösmacs a menopur azért elég drága gyogyó.
Pl a insemeseknek a merional azt hiszem 12000ft addig én most a 10db-osért 5000ft-ot fizettem. De a gonal az 29000 volt 1db toll ami 3 napig elég. Szóval el is hiszem hogy benne van a 400 ezerbe a kettő.

Kép
Kép
pancsi76

Most mindenki eltünt???

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, lehet, h. én teszem túl magasra a mércét, de próbálok nem sokat várni, viszont egy kis tájékozottság azért nem ártana mások részéről... vagy inkább ne is kérdezzenek semmit! Biztos bunkó vagyok, de magamból indulok ki :oops: úgy értem, ha vmi érdekel, akkor utánajárok, ha meg nem (vagy csak nincs az adott témához lövésem) nem beszélek feleslegesen!
Nyilván az emberek nagy részének fogalma sincs erről az egészről, néha Anyukám is bír kérdezni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vannak ám gyógyszerár különbségek, nem sámli :roll: :shock:

Én itt vagyok :D de nem sokáig... megyek fürcsizni, keresek vmi jó kis filmet, aztán jól bealszom rajta, ez a nagy tervem ma estére! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ezt nem értem most kire érted rám vagy anyosodra. Ne haragudj de olyan nyakatekerten írtál, vagy én vagyok nehéz felfogású :oops:

Kép
Kép
pancsi76

Hát bizti volt már izgisebb estéd, de most az a lényeg hogy pihizzetek!
Remélem én is megállok a 200 ezernél de a tüszörepi árát még nem tudom, meg az utróig sem jutottunk el!

Kép
Kép
pancsi76

Csak vegyük alapul a progeszteront.
Az utro p.inagolyó 30 napra olyan 4.000 Ft körül van ugye? Na hát pl. kaptam Crinone p.na gélt ez 20.000 Ft-on felül van, mellé még oral utrot 3x1-et az megint 4.000 - és ez a legegyszerűbb példa... nem tudom miért van ez így, de én ezt elfogadom. És van aki még progeszteron szurit is kap :shock: .
Egyébként én eleve így hallottam, hogy K ügynök általában a drágábbakkal dolgozik. Cáfoljátok meg, ha nem így van.

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?