Labkat! Ha Apa visszamegy dolgozni, akkor tárgyalhatunk, addig no money, mert nagyon keveset kap a sokhoz képest a betegszabi miatt...
Mennyire gondotál egy 140cm hosszú kiságy mellé?
Á. szerda óta az Irgalmasrendi Kórházban van. Vasárnap nincs semmi kezelés,de nem is engedik haza. Egyébként délutánonként sosincs semmi és halálra unja magát, már a Gyűrűk ura felénél tart.
Kezd bedepizni és nagyon jönne már haza, de konkrétat még nem tudunk, hogy mikor jöhet, még kb-t se. Kap vizi és száraz lazító masszázst, járnia kell ott csoportos és egyéni tornára. Ma mondta, hogy a masszőr megtalálta a pontot ami miatt zsibbad az egész lába és nem érzi a bal lábát. Ez már haladás.
Pöttömmel szerdán voltam dokinál, hála Istennek minden rendben van vele, a magzatvíz is sok, a lepény is szép, nem meszes, öreg, Nagyon aggódtam, mert a sok stressz miatt rengeteget görcsölt a hasam és nagyon féltem, hogy baj van. Manócska befordult már teljesen lefelé van a buksija, csak még nem állt be, de arra még van másfél hónapja. A nemét még mindig nem tudjuk és már nem is akarjuk megtudni. Fiú névből van már 3befutó, abból akár a szülőszobán is tudunk választani, lány név még mindig nincsen.
Doki bácsinak mondtam a neveket és tök ari volt , mesélt a családjáról egy történetet és jót mulattunk UH közben az egyik névvel kapcsoltaban. Nyugtatgatott, hogy minden rendben lesz Apával, elmagyarázta, hogy a sérv ahogy kijött megnyomhatott egy ideget és ahogy visszament beakadt, attól zsibbad a lába, de ki fogják mozgatni. Zizu egyfolytában a Ninát és a Lillát hajtogatja, de nem tudatosan persze, de egyik se tetszik... Erre most nincs is nagyon időm mostanában. Azt mondta a doki, hogy ne emeljek, ne csináljak hirtelen mozdulatokat, mert attól a stressz miatt beindulhat a szülés, hiába van minden rendben. 3hét múlva megyek már ctg-re és kenetre. Azt mondta elég akkor megbeszélnünk a szülőszoba látogatást, mert minden rendben lesz.
Zita kis hős, nagyon ügyesen veszi az akadályokat, de érezhetően nagyon nagyon hiányzik neki Apa. Egyfolytában őt emlegeti, reggel az az első, hogy feláll a kiságyban és kérdezi, hogy Papó? Aztán mutatja a bal lábát, ami azt jelenti, hogy azért van a kórházban hogy meggyógyítsák a lábát. Igyekszem, hogy minden másnap lássa apát. Bevinni nem lehet, mert kicsi, de Ádi kilóg az utcára és akkor legalább bújhatnak kicsit.
Nekem tegnap estétől migrénem van, de olyan durva még sosem volt, mint éjjel. Persze bevenni semmit sem szabad, semmilyen természetes módszar nem segített, se homeo, se borgatás, se kínai balzsam. Lezsibbadt a teljes bal oldalam, nagyon ijesztő volt, Öcsim nagyon jó hogy itt aludt velem. Szegény próbált kutatni a neten, amitől elmúlhatna, de semmi se volt amit kismama használhat, főleg a végén. MA is fáj még, de nem olyan vészesen, azt hittem éjjel kiszakad az agyam, foltokban láttam stb. Azt se tudom hogy aludtam el, mert a fájdalomtól az sem ment. ZIzu aludt szerencsére. Holnap reggel megyünk Apához, aztán ki a szüleimhez, Öcsém a sofőr most könnyebb lesz.
Köszönöm a ránk gondolást!
Puszi