Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

Zsókuci
ügyi vagy,ne is gyujts rá,én 4 éve szoktam le,elötte napi 1 doboz cigit szivtam el,most már undorodom töle :D :D
szuper hogy már itt tartassz a szurikkal,végre lesz kiért izgulni megint!!!!
a tali jó ötlet,bár nekem momentán csak a délelött jó,kb 2.ig,de majd meglátjuk milyen idöpontot találtok ki.
nagyon szivesen találkoznék veletek 8)

Lanett
hát nem a te idöszakod volt az biztos,de most már nyugalom,koncentrálj a bébi projectre :D
az ár attól függ milyen programba kerülsz és mennyi hormont igényel a szerveted.nekem egy stimuláció 130000ft volt
sok sikert keddre!!!!!!!!

lukrécia
mi ujság?siess kedden!!!!!!!!!!
puszi mindenkinek

bibar

Sziasztok!
Hát, ma nem volt időm bejelentkezni, annak ellenére, hogy vasárnap volt, meló volt ezerrel...
Most is csak egy gyors beköszönésre jöttem, hamar lefekszem, mert nagyon elfáradtam, a másik oka pedig, hogy 5-kor kelek, mert megyek vissza! :wink:

Lanett, sajnos minket is érint a Gyurcsány csomag...A fene egye meg. Iszonyat megszorítások, egyre több teher hárul ránk, és persze a fizetésünket nem emelik, még annak is örülünk, ha lejjebb nem viszik...

Zsókuci, elvileg nekem is jó az időpont, (bár ez addig még ezerszer változik),de mint Share is írta, engem is navigálni kell,én aztán végképp eltévedek!
Jelenleg 2 kolleganőm nem vállalja egyedül az éjszakákat, ők felmondanak, és 1 holnap telefonál az új munkahelyére, hogy mikor kezdhet...Szóval, lehet változás nálam...

Esperanza,
ha tudsz akkor légyszi írass szurit, ugyanis kedden és szerdán is dolgozom, és leghamarabb csak csütörtöki rendelésre tudok elmenni.(de mivel magán, csak délután van)

Na, jó, elteszem magam holnapra, majd holnap többet írok...
Jó éjt Nektek!
Vendég

Na, még teszek egy új táblát, hisz Zsókuci után azt hiszem Lanett kezdi a stimut, így változott!:
De ha valakinek közben van időpontja(fagyisok)akkor javítom... Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

még a talival kapcsolatosan annyit, hogy ha a többségnek mondjuk késő délelőtti időpont jó, akkor szóljatok.
Meg tényleg írjátok meg, hogy nektek hol lenne jó - Chesti írta a MOM parkot - az jó nekem is. Illetve nekem jó messze van, de nekem nem gond, autóval bárhová eljutok :) Annyit vállalok, hogy az összejövetel végén aki vidékről jött, szívesen elviszem a valamelyik busz-, vagy vonatpályaudvarra, 4-en fértek az autómba :) Szóval Kriszti, a visszafelé navigálás nem lesz szükséges :lol:

Pont azon kezdtem el gondolkodni meg számolni, hogy tervezem, szervezem a talit, és lehet, hogy azokban a napokban lesz a punkció illetve az ET... hajajj... de majd meglátjuk mi lesz :)

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek!

:)

Lakásfelújítás befejeződött!!!

Kedvesem és a kicsi lány is jól van!

Igyekszem visszaolvasni a dolgokat!

Kellemes napot!
mot

Szép napot mindenkinek!! :D

Húú...., sok minden történt, talán nem is tudok le reagálni mindent.(Így jár az aki nem ír rendszeresen!)

Szóval, Krisztikém, nagyon ügyesek vagytok!!Sajnálom, hogy nem sikerült,elsőre.De ez már a múlt!

Zsókuci! :D
Hajrá,Hajrá!!!Le a cigivel!!!Csak így tovább!!
Mega drukkok mennek!!Na meg a babatapik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Esperanza! :D

Mikor is mentek Pestre?
Kezditek a stimut?

A tali nagyon jó ötlet, elvileg jó a 23-a.A MOM park is jól megközelíthető.

Moték! :D
Gratula,a lakásfelújítás befejezéséhez!Szép lett?

Puszi mindenkinek!!!

Brigi :D
brigii

Sziasztok!
Jöttem mesélni, hogy mi a helyzet velem. Ma voltam BMC-ben UH-n. 7 napig szúrtam magam 50 Puregonnal, és nagyon bíztam a jó eredményben, hiszen nagy baj nem volt velem, de egyáltalán nem vagyok elégedett... Csak 1 db 14mm-es tüszőm van... :cry: (Annak idején, amikor Closylbegytet szedtem, ilyenkorra már 2 db 20mm feletti volt...) Úgyhogy most csütörtök estig még adnom kell ugyanezt az adagot, pénteken pedig újra uh. Igazából az zavar, hogy mindenféle stimu nélkül is produkáltam szerintem ekkora tüszőt, most egy kicsit jobb eredményre számítottam. Meg attól is félek, hogy ha péntekre szépen meg is nő ez az egy, és csak hétfőn mehetek inszemre, mi van ha esetleg hétvégén magától, korábban megreped majd mint kellene? Szerintetek ez lehetséges? :roll:
Olvastam hogy lesz tali, csak azt sajnálom, hogy én aznap pont nem érek rá, suliban leszek... Remélem a következőn ott tudok majd lenni! :)
Mamm
mamm

Sziasztok!

Zsókuci,nagyon jó ötlet a tali,ha el tudunk menni(babától és férjemtől függ) akkor végeredményben nekünk bármi jó!

Mamm,ne izgulj !Én is ennyit adtam és mivel inszem lesz, itt általában elég az egy sejt .(hisz egyébként is,az egy sejt a természetes)
Ha pedig úgy esne, hogy hétvégére,akkor pedig berendelnek szombaton v. vasárnap.Ez itt nem probléma!

Nekünk is felhívta a figyelmünket a doki arra, ha esetleg érezném hogy a petefészek környékén görcsölök S.O.S. induljunk a BMC-be.Mert elméletileg korábban is megrepedhet, mielőtt beadják a tüszőrepesztőt!De a doki mindent el fog mondani.Nyugi!
Az a lényeg növekedjen az a sejtecske!+++++++++++++++++++++
Egy kis plussz növesztő neked,Zsókucinak és még akinek kell!!!!!!!

Pusszancs!
:lol:
taptau

Mamm,egyébként is a tüszőrepesztő beadását követően ,2 nap múlva van az inszem!Vagyis kb. rá 36 órára .
taptau

Hűű, Taptau most egy picit megnyugtattál! :D
Tényleg behívnak hétvégén is, ha úgy alakul? Én azt hittem hétvégén nincs ott semmi... Látszik, hogy még kezdő vagyok a témában... Köszönöm a növesztőket, olyan aranyos vagy, hogy így ismeretlenül is drukkolsz nekem, nagyon jól esik... :D
mamm

Sziasztok!
Mamm, a tüszőrepi beadása után nekünk tényleg 36 óra múlva volt a punkció, és gondolom inszemnél is akkor kell legyena megtermékenyítés...De ezt Taptau jobban tudja! :lol:

Esperanza,
sikerült a szurit felírtani?
Megvolt ma a második, még semmi bajom, párom most készülődik a nagy szúrásra... :wink:

Szia Brigi!!!
De jó hallani felőled! Valóban nagyon régen jártál erre! :lol:
A sikertelenségen már kezdünk túllenni, elfelejteni nem tudjuk, de rágódni sem szabad rajta...Most Gynevac kúrára fogtuk magunkat, és reménykedünk. Ha nem lesz eredménye, akkor úgy egyeztünk meg, hogy március környékén megyünk újra, addig hátha összejön spontán! :lol:
Vendég

Sziasztok,

eddig így állunk, úgyhogy várom a további jelentkezőket :)

Kép

Jó éjt, puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és Mot!

Mot!
Gratula a lakásfelújításhoz!Biztos szép lett!

Mamm!
Megy a drukk az inszemhez!
Ne keseredj el!Lehet hogy csak egy tüsződ lesz, de lehet hogy pont ebből az egyből lesz egy hatalmas csoda! :wink:

Bibar!
Köszi az infokat!

Úgy izgulok a holnap miatt, pedig nincs miért, csak Konc dokival beszélgetésre megyünk, de akkor is... :?
és persze a gyomrom meg azért is görcsbe áll hogy megint nehogy baleset legyen, főként velünk ne, de mással se a közelünkben....
lanett

Mot,
Végre itthon!Örülünk nektek!!!!
Jó hogy már kész minden(majdnem minden) a babavárásra!!!
További szép pocakosodást, és jó egészséget kedvesednek!Vigyázzon magára, nagyon csalóka az idő, mi is párommal kicsit megfáztunk...Azt hittük jó az idő, kicsit fújdogált a szél, nyitott erkélyajtónál aludtunk...és meglett az eredménye!
Bár nekünk még nincs vesztenivalónk!

Lanett, minden rendben lesz, (nem úgy mint a múltkor)
200 ft a portásnak, és ne kérjetek jegyet, így bemehettek, és nem lesz bünticédula...
Jó utat kívánok, és sikere megbeszélést!!
Várunk"haza " a hírekkel!!!
Képzeljétek, a Lázár Erika Dr.nő felhívott telefonon...De majd holnap elmesélem, mert hosszú lenne.

Jó éjt mindenkinek, megyek mert reggel nem tudok felkelni!
Vendég

Kriszti:
Lesz recept ám, ma hozza el anyum délután a háziorvostól, de csak holnap tudok érte menni. Remélem az még nem lesz késő. :)
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajna a találkán nem vehetünk részt, Cserkeszölőn leszünk, Drága nagynéném elvisz minket egy hosszú hétvégére!!! :)

(az egyetlen normális ember a családban)

Tegnap este utolsó alkalommal járt nálunk a festő (2 szinttel lejjebb lakik), néhány apró hibát kijavított!!! Szóval pénteken elhozok a képkeretezőtől 2 képet a falra és KÉSZEN VAGYUNK!!!!!!

Mindenkinek kellemes napot!!!!

Kriszti :)

Jó hallani a hangodat!!! :) Nagyon szurkolunk és sokat gondolunk Rátok!!!!
mot

Sziasztok Lányok és Mot!

Ne haragudjatok de nem tudok visszaolvasni...csak egy kérdést szeretnék feltenni.

Kriszti! Módosítani kell sajnos a táblázatot, mert nem tudom mikor lesz a lombikunk...

Szóval páromnál valami coli baktériumot találtak, antibiotikumot kell szendnie...sose volt vele semmi baj, mindig poénkodtak, hogy tenyészbika...stb...erre tessék. Nagyon elvagyok keseredve. Volt már valakinek/párjának ilyen coli bacija?

Köszi előre is, ha válaszoltok!
A talira most nem vagyok képes elmenni...talán majd legközelebb.

Szép napot mindenkinek!
milike

Hello Lányok!

Zsókuci,
Egy picit megijedtem amikor olvastam amit írtál a Pregnavitról miszerint nincs benne folsav. Utánanéztem és van benne 0,75mg.
Ha minden igaz az Elevitben is 0,8mg van; úgyhogy megnyugodtam. :D
Jó ötletnek tartom,hogy találkozzunk végre személyesen is. :lol:
Előre láthatóan ráérek,tehát számíthattok rám. A helyszín nekem mindegy,ami a többieknek jó; itt főleg a vidékiekre gondolok.

Pussz Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Milike :)

Sajna nem tudok segíteni, nekem prosztatgyulladásom volt, de nem befolyásolta a kiskatonákat!

Egy kis bacink nekünk is volt, de nem coli! Ki lett kezelve (krém)!

A neten, vagy másoktól biztos több infót kapsz!
mot

Zsókuci:
Én biztosan nem tudok menni a talira, mert megint non-stop melózok majd minden nap. :(
Talán majd legközelebb
esperanza

Milike,
páromnál ugyanezt a bacit találták!!!Vagyis nálunk 2 baci volt!
Nyugi, mi lóadag antibiotikumotkaptunk, 4 X 2 kapszula(szegény párom 2 hétíg napi 8 kapszulát evett), és még volt egy másik antibiotikum is, azt napi 2 X 1 -et kellett szedni!
Oka:?
Nem tudják...Vagyis ráfogták arra, hogy ez a baci amit nálunk találtak, székletben található meg...Gondolhatod! :lol: :lol: Feküdtem a röhögéstől, (még most is), persze párom kétségbeesve kérdezte:-Most azt hiszik b.u.z.i. vagyok? Már bocsi, hogy ilyen alpári módon írtam, de tényleg így zajlott...
Szóval 2 hétíg szedte a gyógyszert, majd mikor elfogyott, onnanstól számítva 2 hét múlva mehettünk újra spermavizsgálatra...Negatív lett, azóta sem jött elő, nem tudom akkor miért volt!
Nekünk is így tolódott 1 hónapot!Remélem sikerült megnyugatni!

Esperanza,
nagyon nagyon köszönöm...
Elvileg csütörtökön szabad vagyok, és ha dolgozol, bemegyek, viszem az utrót is(ne is emlékezzem az elmúlt hónapra!)Remélem neked szerencsét hoz...Hisz már mindjárt indultok!!
Vendég

Mot, biztos nagyon szép lett a lakás!
Babaszoba kész van már? Majd kérünk ám fotókat!
Sokszor nézegettem babaszobákat, mindenkinek van valami jó ötlete....Így összeáll az enyém is! :lol: :lol:
Igaz még csak tervben van meg, de ha "valaki" úgy gondolja szeretne beköltözni, szivesen látjuk!
Türelmesek vagyunk, az idő nekünk dolgozik...
Olvastam a másik topikon, hogy a kis druszán mocorog!Gratula hozzá!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,mi volt a Lázár doktornő válasza?Tud segíteni?
taptau

Sziasztok!
Talán ti tudtok nekem segíteni.
Mi is a BMC-be járunk május óta.
Júliusban megoperáltak a Szent Jánosba és talán októberben hozzá kezdhetünk a lombikprogramhoz. :lol:
Aki már túl van az elsőn megírná nekem,hogy mire számíthatok.
Köszike!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Kriszti!
Én is adatom magamnak a Gynevac-ot vasárnap kaptam meg a negyediket.
Te mióta kapod?
Mi a tapasztalatod?
Szióka

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Kriszti, én is nagyon kíváncsi lennék, hogy Lázár doktornő mit mondott. Tervezem, hogy felkeresem...

Üdv: Lyutka
lyutka

Azt kell kérjem, hogy vegyél ki Kriszti a listából, és egyelőre teljesen, mert úgy néz ki, korán örültünk. :( Amint tudok, és képes leszek, jelentkezni fogok, akkor is ha csak vaklárma lenne, de jelenleg fokozott megfigyelés alatt állok, méhen kívüli terhesség gyanújával :( Néhány napon belül kiderül minden, lehet, hogy műtenek, éppen nagyon el vagyok keseredve.
Nem tudom, mikor fogok talpra állni, most nem tudok semmit.
edua

Szerintetek mekkora esélyem van a lombikhoz?
Hyperprolactinaemiám van,PCOS , Endometriosis, és július 17-én laparatomia végeztek (kivették a bal oldali petevezetőmet. és a belek rá voltak nőve a méhemre ,petevezetőre, petefészekre.)
Van akinek hasonló problémái vannak és tudna egy kis biztatást adni.
Köszike! :lol:

bonya

Kép

Kép
bonya

Edua:
Ez csak most derült ki? Hol tartasz? :(
Kriszti:
Csütörtökön dolgozom, gyere nyugodtan.
esperanza

Edua,
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!! EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
EZ NEM LEHET!!!!!!Biztos? Kívánom tiszta szívből, hogy ne így legyen, és tovább örülhessetek a kis manónak!!!
Vendég

Bonya,
Üdv nálunk!
Szerencsére ilyen gondjaim nem voltak, mint neked, nekem "csak" el volt záródva a petevezetőm...amit sikeresen megműtöttek, és mindkettőt megmentették!
Gynevacból tegnap kaptuk a másodikat, és Esperanzának köszönhetően kapjuk a 3. -at is 21-én.
Tapasztalat talán annyi, hogy az évek óta tartó folyásom megszűnni látszik, hogy ennek köszönhető e , nem tudom!De mindenesetre örülünk neki!
Ha nem is lesz tőle baba,(mert ugye nem ettől lesz!), de ideális feltételeket teremt odabent, hogy "valaki" beköltözzön....

Esperanza, repülök hozzád csütörtökön...Persze csak ha felkeltem, és az biztos nem korán lesz! :wink:

Lyutka,
szerintem érdemes felkeresni...Nagyon aranyos, végtelenül kedves volt...

MInt már írtam, írtam neki, hogy párom háziorvosa nem akaraja felírni a Gynevacot, és szeretnék elmenni hozzá, hogy ő írja fel.
Írt mailt, elküldte a telefonszámát, hogy adjam meg a dokim nevét, telefonszámát, és ő felhívja, és "felvilágosítja". Ugyanis mivel nem TB támogatott, elvileg bárki felírhatja, és bármennyit, mert nem kell elszámolni vele. Eddig valóban nem írhatták fel a házidokik, csak változott a törvény, és szerintem pont a legilletékesebbeket elfelejtették értesíteni!(És itt van az, amit Lucia is írt, hogy egyszerűen lehetetlenség a közlöny minden egyes betűjét átolvasni, hogy éppen mi változott, ha pedig nekiállsz elolvasni, mire a végére érsz, már megint új van!!!)Én ezt is megértem!
Megírtam neki sms-ben a számot, nevet, és 10 perc múlva már csörgött is a telefonom... :roll: Hívott, mert nem tudja elérni...Lányok, azonnal hívta, mikor elküldtem..(persze én csak a rendelő számát tudtam, azt küldtem el!)
Persze mindez este majdnem 9 órakkor!de megigérte, hogy ma felhívja, és én a héten hívjam a dokimat, hogy akkor felírja e vagy nem...
Visszahívott, és legalább negyed órát beszélgettünk. Mindenről. Hogy valójában miért is ajánlott ez a vakcina, és ezzel kapcsolatos kérdéseket tettem fel, (pl. ha útközben áldott állapotban maradok---a terhes szó olyan nem szép---akkor is adjam e be az 5 vakcinát, a válasza igen. (valamint emlékeztető oltásokat kell e beadni)Ugyanis ez segít a koraszűlés megelőzősében is, és a terhesség megtartásában is, erre is folynak a vizsgálatok. Számadatokat is mondott, hogy aki "regisztrált " meddő pár, mennyien jutnak hozzá a vakcinához, és persze minősítette a dokik hozzáállását, akik nem írják fel. Nem durván, de valahol igaza van, hisz ahogy adunk esélyt a hormonoknak, lsd. lombiknál, úgy szerintem lehet adni ennek is egy esélyt.
Kedvesen aranyosan mondta, hgy többe kerül a szuri, ha én felmegyek hozzá, és úgy íratom ki, olcsóbb lenne itthon. Na ebből levettem, hogy egyáltalán nem a pénzünkre hajt, hanem tényleg a gyógyítása célja.
Csak olyan izgatott voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni, mivel szülész nőgyógyász, hogy kisér e végígkismamaságot...De mivel megvan a száma, és ha aktuális lesz a dolog, felkeresem. Nagyon jó benyomást tett rám, tényleg azt éreztem, odafigyel...Ez újbb erőt adott a folytatáshoz.
Beszéltünk bajaimról is, de ez nem ide tartozó.
Lányok, én azt mondom, megéri felvenni vele a kapcsolatot, mert ő nem csak gyógyítja a beteget, hanem a lélekápolással is foglalkozik....Biztos tudat alatt, mert ideje nem sok van, de az már önmagáért beszél, hogy Ő hívott fel engem!Nekem nagyon jólesett...
Lányok, bocsi, de nagyon hosszúra sikeredett!
Tényleg igaza mondás!Az ember lánya-fia, mindent megtesz azért hogy legyen gyermeke!(a másik végletet nem említem)
Nem arról van szó, hogy nem bízom a BMC-s orvosokban, és kevésbé szeretem őket ezért fordultam a Dr. Nőhöz,de mivel várakozó állásponton vagyunk, így egyéb más lehetőséget is kipróbálunk, ezzel úgy gondolom, nem terhelem meg a szervezetem...
Természetesen addig járok a nyakukra, míg baba nem lesz belőle!!!! :lol: :lol:
Bocsi, gondoltam, hogy hosszú lesz, de hogy ennyire! :roll: :lol:
Vendég

Szióka Edua!
Én is nagyon sajnálom! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül írok neked.
Nem tudom az előzményedet.
Én azt tudom javasolni, hogy kitartás, légy erős.
Szióka! :lol:

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti
Volt már beültetésed?
A ciklus hanyadik napján kezdted a szurikat?
Melyik dokihoz jártok?

bonya

Kép

Kép
bonya

Edua! Nagyon sajnálom, remélem, csk téves diagnózis!!!!

Kriszti! Egy ismerősöm a doktornőnél szülte mindhárom gyermekét, de állítólag már nem nagyon vállal szüléseket (a kora miatt, ha jól tudom). Ö nagyon dícsérte a doktornőt, 2 év sikertelen próbálkozás után, az injekciókúra után 2 hónappal megfogannt benne egy kis élet... azóta pedig 3 gyerkőc boldog édesanyja. Úgyhogy hajrá, Gynevac! (Én pénteken kapom az utolsót, a HŐSÖM pedig ma). Mit mondott a doktornő az emlékeztető oltásokkal kapcsolatban, én szeretném a havi 1-et beadatni.
lyutka

Szióka Lyutka!
A férjed is kapja a Gynevacot? Miért javasolták neki ha nem vagyok tolakodó?
Hány naponta kapjátok?
Én a 4.-en vagyok túl, és vasárnap kapom az 5.-et.

bonya

Kép

Kép
bonya

kriszti
annó én is beszéltem a dr.-nővel és velem is nagyon kedves volt,azt esetleg nem kérdezted meg hogy ha okt.-ben lejár akkor is be lehet e adni az emlékeztetőt?nekem csütörtökön jön az 5.ik,és még figyel a hütöben egy doboz :D

bonya
a gynevac szurit jó ha a párod is kapja még ha nincs semmi baja akkor is :P enyém is hösiesen nyomja...

milike
nekünk is csuszott anno az első lmbikunk 1 hónapot coli baci miatt,ne keseredj,bár tudom hogy bosszantó.ezt egy wc ülőkén is elkaphatja sajna :cry:

edua
rettentően sajnálom,bár bizom benne hogy mégis jo helyen lesz a pici.sajnos ilyenkor nehéz mit mondani :cry:

bibar

bibar
ti kihez jártok a bmc-ben?
milyen beavatkozásokon vagytok túl?
nagyon jókat hallottam a Gynevacról kettő barátnőm is nyomatta és még a kúra le se járt már is mind a ketten állapotosak. 2. és 3. után. :lol:

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya:
Ezen az oldalon egy kicsit feljebb találsz egy szép színes táblázatot, amiben mindent megtalálsz mindenkiről. (BMC-s)
Kriszti lelkesen csinálgatja, így mindig mindenki nyomon tudja követni, hogy ki hogy áll éppen. Remélem tudtam segíteni.
esperanza

Köszike megtaláltam!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Bonya,

Üdv nálunk,mi Bibarral a Zeke doktorhoz járunk,Lehet,hogy találkozunk majd,mert én is október közepén kezdem majd a stimut(remélem).Te kihez jársz?Én a ciklus második napján megyek és ha minden ok,kezdjük a stimut.Csak láttam,hogy ilyen irányban érdeklődtél,azért írom.Aztán az első héten még lightosan,a második héten minden nap kellett a múltkor mennem vérvételre,ultrahangra.Aztán a középidőben leszívás és rá 3-5 napra kapod vissza a kis mamlaszokat,utána két hét pihi és eredmény...Hát ennyi dióhélyban...

Edua,

Pedig többször eszembe jutottál mi lehet veled!!
Azért kérlek amikor erőd van,írj pár sort,hogy tudjuk mi van veled,nagyon szorítok,hogy ne legyen gáz!!!!!

Zsókuci,

pont amikor olvastam,hogy 23-a,arra gondoltam,hogy akkor Te nem pont a kötelező "pihenőidődet" fogod tölteni beültetés után?Remélem azért mégis jól jön ki és a szervező is eljut a
találkára.... :)

Kriszti,

lemaradtam.... :oops:
Mi ez?Adok 200 Ft-ot a portásnak,nem kérek blokkot és megúszom,lehet bemenni?Ez tök ó lenne....

Kellemes szép jó éjszakát mindenkinek!

Kép
lukrécia

Szia Bonya!

Igen, a férjem is kapja a Gynevacot (a pingpong fertőzés elkerülésére - ezt javasolják a Gynevacos honlapon is gynevac.hu). Mi 10 naponta kapjuk (+-1 nap.

Üdv: Lyutka
lyutka

Bonya, sajnos most volt egy sikertelen beültetésem...De majd a következő!Ha addig spontán nem jön össze! :lol:
Nekem long protokollt csináltak, és a mensi 22. napján kezdtem szúrkálni magam...

Lyutka, azt mondta 2 havonta jó beadatni 1 emlékeztetőt....

Bibar, lehet nagyon pihentagyú vagyok, de nem értem a kérdésed! :oops:
[quote]. írta:..azt esetleg nem kérdezted meg hogy ha okt.-ben lejár akkor is be lehet e adni az emlékeztetőt?...

Bocsi, ha nem erre gondoltál, de fáradtka vagyok! :)

Lukrécia,
mi mindig úgy megyünk be a Szt. jánosba kocsival, hogy a portás bácsinak(nálunk mindig az öreg papa van), adunk 200 ft.-ot, és nem kérünk jegyet...Így Ő is jól jár, mi is...Sokszor nincs parkoló kint, és csak nagyon messze tudtunk megállni...Főleg laparoscopia után volt kellemes gyalogolni. Egyébként a napi jegy 400 ft, azt hiszem.

Arra gondoltam, teszek föl egy táblát, csak nincs szivem Eduát kivenni!Annyira bízom benne, hogy tényleg jó helyen van a babuci!
Bonya, ha gondolod, küldd el az adataid, fentebb látod, mi kell, és holnap teszek föl egy frisset.
Sajnos Milike is hátrább kerül, de a cél már előttük van, hisz nemsokára lombik!!!! :lol: Fel a fejjel Milike, minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Bibar! Ó Ti vagytok nekem a fény az éjszakában...nagyon magam alatt vagyok...sajnos egyikünk szervezete sem bírja az antibiotikumokat...de beszereztem már bélflórahelyreállító cuccokat, talán kibírjuk. Nagyon-nagyon megnyugtattatok, azt hittem egy évig is elhúzódik..... dirr-durr...ezek a kövek voltak a szívemről...köszi köszi!
Sajnos ha minden rendben lesz, akkor is csak november közepe-vége lesz az indulás, november elején szakvizsgázom, nem merem ilyen idegesség közepébe bevállalni a lombikot....kockázatos...úgyhogy tolódik...

Bonya! Én is endós vagyok, Konchoz járok. Egy éve tart a lombikom, még a leszívásig se jutottam el, mindig volt valami...túlstimulálás aztán most bacilus...endóra kaptál valamilyen hormonkezelést? Zoladex? Decapeptyl?

Edua! Nem akarom elhinni! Nagyon drukkolok neked, hogy ne így legyen!!

Mot! Köszönöm a választ, aranyos vagy!
Jó éjt mindenkinek!
milike

Bibar, közben lemaradt a magyarázat:
Szóval arra gondoltál, ha október elején lejár, akkor a végén be lehet e adatni az emlékeztetőt? Vagy novemberben akarod beadatni?
Vendég

Milike, hidd el elröpül az az idő nagyon hamar. Most készülj a szakvizsgádra, az is nagyon fontos!
Ne csak szép anyukája legyen a babucidnak, hanem okos is! :lol:
Na, jó ontom a hülyeséget, beszélek zöldségeket, úgyhogy én is elmegyek aludni...Holnap megint korán kelek!Komolyan mondom a munka hőse érdemrendet kérvényezni fogom... :lol:

Bonya, egyébként azt még elfelejtettem írni, nálunk is mindketten beadattuk a szurit, így biztos mindkettőnket helyretesz. :) És mi is 10 naponta adatjuk be....nekem nincs tőle bajom, a helye fáj, de párom nagyon nyűgös...Mint egy rossz gyerek.

Na jó éjt mindenkinek, majd holnap jelentkezem, addigra már Csibe is túl lesz az UH-n, és remélem jó hírekkel jön, valamint Lanett is tud valami közelebbit mondani, hisz ő meg ma ment...

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Hello Lányok!

Edua!
:cry: Nagyon sajnálom!Ez nem lehet igaz!!!!!!
Remélem hogy nem méhen kívűli terhesség!Nagyon szorítok Nektek!

Kriszti!
Hát nem semmi a sztorid Lázár doktornénivel! Vannak még ilyen lelkiismeretes orvosok? Hát kár hogy már nem nagyon vállal kismamákat.

Megjöttünk a nagy útról.
Végre nem volt semmi..kopp-kopp
Nálunk aztán felpörögtek az események....
Konc dokival megbeszéltünk mindent, nagyon édes volt és közvetlen,nem bíztatott semmivel, nem dobálozott számokkal csak őszintén és reálisan elmondott mindent....és ez tetszett Nekem.

Antagonista protokoll lesz. Ha valamelyikőtöknél szintén ez volt akkor írjon. (Azt hiszem talán Zsókuci is antagonistát csinál?)
Mensi 2. napján kezdek napi 4 ampulla Menop 2*2 reggel és este 5 napig.
6. cn-tól 1 amp. Orgalutrán.
Valamikor kell beadni egy Ovitrellet, de azt nem írta rá a papírra hogy mikor?Help!!!!
6.napon kell Gynazol a hüvelybe.
Beültetés után:
Meg még Utrogestant írt fel 3*3-at. Te jó ég! :? és progesteron 25 mg injekció amit a Pharmafutártól kell beszerezni 50 Euroért.
A páromnak meg Cetebe és E vitamin, és 2*1 Tarivid 6.ciklusnaptól.
És ez potom kb. 215.000 Ft... :shock: egy kissé sokkolt minket, de hát a cél érdekében mindent.
Szóval aki ismeri ezeket a szereket akkor írjon!

Ja és a mensim eddig óramű pontosággal 28 napra megjött, pont ma kellene neki, és sehol semmi. Hirtelen felindulásból csináltam tesztet, de hát olyan negatív lett mint állat....

Konc doki egyébként nem volt jókedvű, mondta hogy reggel levelet talált a postájába a drágalátos miniszterelnökünktől, és megszorításokat ezena területen is alkalmazni fognak egy két hónapon belül. Az elképzelés a finanszírozás módosítása és várólista meg ilyenek. Szemétség!!!!!
lanett

Most nézem a kézzel írt receptet.

Lehet hogy az a Menop az Menopur?
lanett

Lanett, pont egyszerre írtunk!!!
Húú, de örülök Neked!!!Akkor hamarosan Ti is kezdetek!!!De jó! Természetesen előkelő helyet kapsz a táblában! :lol: :lol:
Nem semmi az ára!Azért az enyém nem volt ennyi...
De ez most mellékes!!!
Az utrogesztán kicsit gusztustalan, de ki lehet bírni...csak ne folyna állandóan!
Akkor most Koncz doki lett a dokid?Mert még nem volt írva senki...
Na elköszönök mostmár tényleg, majd holnap írok, ha valaki ír nekem! :lol:
Vendég

Sziasztok,

de beindultatok! :) Történnek itt az események!

Mot,
Gratulálok, hogy kész vagytok a felújítással. Ilyenkor olyan jó körülnézni a kész a lakásban. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok eljönni a találkára, de Cserkeszőlőre előre is jó kikapcsolódást kívánok! :)

Milike,
Nagyon sajnálom azt a ronda bacit…:( De meglátod, hamar helyre jöttök, és a szakvizsga is sima ügy lesz, utána meg már nem lesz semmi az utatokba a babóhoz! :) Ha a talival kapcsolatosan meggondolod magad, szívesen látunk! :)

Kismoni,
Igazad van a Pregnavittel kapcsolatosan, csak amikor néztem a neten a tájékoztatóját akkor nem írták. De én is megnéztem, és tényleg van benne. Bocsi, hogy megijesztettelek…
Örülök, hogy jössz a talira! :)

Esperanza,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira :( Na majd a következőre :)

Bonya,
Üdv itt! :) Nekem most jön az első lombikom (és remélhetően az utolsó is :)), igazából most van a stimum, ami nekem antagonista. Neked milyen lesz? Tudod már?

Edua,
Milliónyi megadrukk megy értetek, hogy vaklárma legyen csak… Várjuk a híreket nagyon!

Lukrécia,
:) Igen, én is ezt számolgattam múltkor, hogy lehet, hogy pont én leszek, aki nem tud majd elmenni a talira. De ha nem közvetlenül az előtte lévő napon lesz az ET akkor megyek, hiszen egy kis ücsörgés, meg beszélgetés biztos nem fog ártani :D:D

Lanett,
Nekem is antagonista, de mégis más, mint amit leírtál. Nekem napi 150 Puregon + napi 1 Merional, aztán nekem is Orgalutran jön, meg Gynazol, a progi nekem is, aztán a páromnak meg Sumamed. Szóval mégis más, mondjuk nekem nincs peteérésem, úgyhogy valószínüleg azért más (írtad, hogy neked 28 napra megjön - ilyen nekem sosincs…) Meg én kevesebbre is számoltam, mint te. (amúgy, az valószínüleg Menopur, igen)
Ugye, jössz a talira?

Én holnap megyek tüszőnézőbe, remélem szépen növögetnek és elegen vannak :) Este írok beszámolót! :) Jók legyetek, vigyi magatokra.
Millió puszi! Szép álmokat! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó reggelt mindenkinek!
Annyira aranyosak vagytok, hogy mindenki válaszolt pár szóban. Klassz csapatocskát találtam. Úgy érzem szívesen csatlakozom hozzátok.
Lyutka
Én hetente kapok egyet, mivel laparotomia és a beültetés között nem lett volna elég idő a 10 naposra. Olvastam én is ,hogy a 10 napos a legoptimálisabb. Nem tudom,hogy a stimu közben be lehet-e adatni az emlékeztetőt.
Remélem jól értelmeztem, hogy 1 hónap után 1 db emlékeztető és 2-6 hónap után újból 5db-os kompletoltás az emlékeztető.

Jó tánács mindenkinek!!!
Aki a Konc-hoz jár nehogy kiejtse a száján a Gynevac nevét.
A barátnőm ő hozzá jár és amikor megkérdezte tőle, hogy mit javasol elkezdje-e a kúrát közölte vele, hogy ha Gynevacozik akkor ne is lépjen be a centrumba. Nagyon rossz véleménnyel volt, mert hogy régen az " k....k"-utcalányok használták ezt.

Milike
Nekem nem adtak semmilyen gyógyszert, de szerintem azért, mert Glaucomás vagyok ( zöldhályog) és a szemnyomásomnak nem tesznek jót ezek akár meg is vakulhatok tőlük.

Lukrécia
Mi a Szűcs -höz járunk, a legelső alkalomal hozzá teték a papírkáinkat és azóta nála ragadtunk. Pedig mi igazából a Wiegand- hoz szerettünk volna menni, de se baj. Adunk egy esélyt ennél a dokinál is.
Mivel ott a Szent Jánosba műtöttek a Dr. Balogh Imre ( mindenkinek ajánlom akinek netán műtétre kerülne a sor. ) így varrat szedés napján bementünk a BMC-be és akkor azt mondta a Szűcs, hogy a második menszeszem ha megjön akkor a ciklus 20. napján menjünk fel és megvizsgál ha minden rendben lesz akkor felírja az injekciókat amire 40 ezer Ft-ot vigyünk és a 21. naptól elkezdjük a stimut.

Kriszti
Valószínű akkor, hogy nálam is a long protokollt csinálják. Csak azt nem értem nálad miért a 22. napon kezdtétek.
Hogy állapítják meg, hogy kinél melyik stimu ciklust alkalmazzák?

Ajánlom nektek ZITA WEST könyvét GYEREKET SZERETNÉNK- AVAGY HOGYAN ESSÜNK TEHERBE a barátnőmtől kaptam gyógyulási ajándéknak és nagyon klassz dolgok vannak benne. Sok dologban felnyitotta szemem és választ is kaptam.
Nagyon jó könyv szerintem mindenkinek tetszeni fog.
Kérjétek karácsonyi ajándéknak csak egy kicsit hozza hamarabb a Télapó.

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?