Bonya,
Üdv nálunk!
Szerencsére ilyen gondjaim nem voltak, mint neked, nekem "csak" el volt záródva a petevezetőm...amit sikeresen megműtöttek, és mindkettőt megmentették!
Gynevacból tegnap kaptuk a másodikat, és Esperanzának köszönhetően kapjuk a 3. -at is 21-én.
Tapasztalat talán annyi, hogy az évek óta tartó folyásom megszűnni látszik, hogy ennek köszönhető e , nem tudom!De mindenesetre örülünk neki!
Ha nem is lesz tőle baba,(mert ugye nem ettől lesz!), de ideális feltételeket teremt odabent, hogy "valaki" beköltözzön....
Esperanza, repülök hozzád csütörtökön...Persze csak ha felkeltem, és az biztos nem korán lesz!
Lyutka,
szerintem érdemes felkeresni...Nagyon aranyos, végtelenül kedves volt...
MInt már írtam, írtam neki, hogy párom háziorvosa nem akaraja felírni a Gynevacot, és szeretnék elmenni hozzá, hogy ő írja fel.
Írt mailt, elküldte a telefonszámát, hogy adjam meg a dokim nevét, telefonszámát, és ő felhívja, és "felvilágosítja". Ugyanis mivel nem TB támogatott, elvileg bárki felírhatja, és bármennyit, mert nem kell elszámolni vele. Eddig valóban nem írhatták fel a házidokik, csak változott a törvény, és szerintem pont a legilletékesebbeket elfelejtették értesíteni!(És itt van az, amit Lucia is írt, hogy egyszerűen lehetetlenség a közlöny minden egyes betűjét átolvasni, hogy éppen mi változott, ha pedig nekiállsz elolvasni, mire a végére érsz, már megint új van!!!)Én ezt is megértem!
Megírtam neki sms-ben a számot, nevet, és 10 perc múlva már csörgött is a telefonom...
Hívott, mert nem tudja elérni...Lányok, azonnal hívta, mikor elküldtem..(persze én csak a rendelő számát tudtam, azt küldtem el!)
Persze mindez este majdnem 9 órakkor!de megigérte, hogy ma felhívja, és én a héten hívjam a dokimat, hogy akkor felírja e vagy nem...
Visszahívott, és legalább negyed órát beszélgettünk. Mindenről. Hogy valójában miért is ajánlott ez a vakcina, és ezzel kapcsolatos kérdéseket tettem fel, (pl. ha útközben áldott állapotban maradok---a terhes szó olyan nem szép---akkor is adjam e be az 5 vakcinát, a válasza igen. (valamint emlékeztető oltásokat kell e beadni)Ugyanis ez segít a koraszűlés megelőzősében is, és a terhesség megtartásában is, erre is folynak a vizsgálatok. Számadatokat is mondott, hogy aki "regisztrált " meddő pár, mennyien jutnak hozzá a vakcinához, és persze minősítette a dokik hozzáállását, akik nem írják fel. Nem durván, de valahol igaza van, hisz ahogy adunk esélyt a hormonoknak, lsd. lombiknál, úgy szerintem lehet adni ennek is egy esélyt.
Kedvesen aranyosan mondta, hgy többe kerül a szuri, ha én felmegyek hozzá, és úgy íratom ki, olcsóbb lenne itthon. Na ebből levettem, hogy egyáltalán nem a pénzünkre hajt, hanem tényleg a gyógyítása célja.
Csak olyan izgatott voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni, mivel szülész nőgyógyász, hogy kisér e végígkismamaságot...De mivel megvan a száma, és ha aktuális lesz a dolog, felkeresem. Nagyon jó benyomást tett rám, tényleg azt éreztem, odafigyel...Ez újbb erőt adott a folytatáshoz.
Beszéltünk bajaimról is, de ez nem ide tartozó.
Lányok, én azt mondom, megéri felvenni vele a kapcsolatot, mert ő nem csak gyógyítja a beteget, hanem a lélekápolással is foglalkozik....Biztos tudat alatt, mert ideje nem sok van, de az már önmagáért beszél, hogy Ő hívott fel engem!Nekem nagyon jólesett...
Lányok, bocsi, de nagyon hosszúra sikeredett!
Tényleg igaza mondás!Az ember lánya-fia, mindent megtesz azért hogy legyen gyermeke!(a másik végletet nem említem)
Nem arról van szó, hogy nem bízom a BMC-s orvosokban, és kevésbé szeretem őket ezért fordultam a Dr. Nőhöz,de mivel várakozó állásponton vagyunk, így egyéb más lehetőséget is kipróbálunk, ezzel úgy gondolom, nem terhelem meg a szervezetem...
Természetesen addig járok a nyakukra, míg baba nem lesz belőle!!!!
Bocsi, gondoltam, hogy hosszú lesz, de hogy ennyire!