Én is itt vagyok
Alle!
Igen néztem a Vitani honlapját is, de ott semmi infót nem találtam..
De mindegy azóta már találtam forrást és rendeltem is.
Till!
A metformin a hatóanyag neve, ezen belül találsz többféle "márkát", te a Merckformint kaptad, de van még Meforal, Adimet stb. Jó hogy eltoltad a lombikot, hadd dolgozzanak előbb a gyógyszerek, és utána megy majd mint a karikacsapás!!
Puszedli!
Szintúgy mint Tillnél..nekem anno azt mondta a dokim, hogy három hónapot mindenképpen érdemes kivárni, hogy a a gyógyszer rendezze a dolgokat.
Bols!
Naggyon drukkolok Neked!!! Majd számolj be!! Pontosan mikor indul a menet??
Dkata!
Köszönöm, hogy írtál, örülök, hogy ide is olvasol néha...
(én is képben vagyok nálatok, hisz anno akikkel én kezdtem, már mind ott a babásban nyomulnak )
Igazából ez a progeszteron-elégtelenség csak találgatás. Majd beszélek a Kaális dokimmal is, de ott fel sem merült soha, hogy próbálkoznunk kellene egy ciklusmonitorozásos hónappal. Pláne így 3 lombik után....nem is tudom, hogy nyitott lenne e rá, ott olyan szűk látókörűen lombikra meg inszemre vannak fixálva mind
Nálad milyen progeszteronokat mértek már a koraterhessége alatt, ami alacsonynak bizonyult??
Skrisz!
Sajna az Ir-es lányok nem nagyon ihatnak, bármennyire fáj is..nem kompatibilis sem a diétával, sem magával a gyógyszerrrel...
Lois ez miatt naggggyon szomorú.........
Katicám!!
Szép!! Ez jónak tűnik, igaz??
Baba!
Fránya mensi...
Milyen röntgen ?