Új privát üzeneted érkezett!

Till!Én ma voltam vérvételen a Mensben, de ezúttal Menses konzira is megyek holnap! Te hányra mész Mensbe? Dokinkkal sikerült már beszélni?

babaimádó
Kép
babaimado

Hűű, de lassan kúszom fel a táblában... Pedig szeptember közepén már megyek konzira. Ha megjön a szeptemberi mensim, a harmadik napon bemegyek a Kaáliba, és megcsináltatom újra az alaphormon vizsgálatokat. Úgyis már elég régiek.

skrisz72

Sziasztok,

beköszönök. Hétvégén nem voltam, sógorom nősült :wink:

Katica, szépen alakulsz, drukkolok +++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Én mensim szokásához híven késik..cn. teszt tegn.este és ma regg,nega. Tesztet is csak azért csináltam, mert du. orvoshoz megyek és lehet, hogy rtg.is lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

34.cn, lemaradt :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, milyen röntgen?

Szia Alle!

skrisz72

Skrisz, nyakammal van valami kánya.

babaimádó
Kép
babaimado

Én is itt vagyok :D

Alle!
Igen néztem a Vitani honlapját is, de ott semmi infót nem találtam.. :shock: De mindegy azóta már találtam forrást és rendeltem is.

Till!
A metformin a hatóanyag neve, ezen belül találsz többféle "márkát", te a Merckformint kaptad, de van még Meforal, Adimet stb. Jó hogy eltoltad a lombikot, hadd dolgozzanak előbb a gyógyszerek, és utána megy majd mint a karikacsapás!! :wink:

Puszedli!
Szintúgy mint Tillnél..nekem anno azt mondta a dokim, hogy három hónapot mindenképpen érdemes kivárni, hogy a a gyógyszer rendezze a dolgokat.

Bols!
Naggyon drukkolok Neked!!! Majd számolj be!! Pontosan mikor indul a menet?? :)

Dkata!
Köszönöm, hogy írtál, örülök, hogy ide is olvasol néha...(én is képben vagyok nálatok, hisz anno akikkel én kezdtem, már mind ott a babásban nyomulnak :lol: )
Igazából ez a progeszteron-elégtelenség csak találgatás. Majd beszélek a Kaális dokimmal is, de ott fel sem merült soha, hogy próbálkoznunk kellene egy ciklusmonitorozásos hónappal. Pláne így 3 lombik után....nem is tudom, hogy nyitott lenne e rá, ott olyan szűk látókörűen lombikra meg inszemre vannak fixálva mind :? Nálad milyen progeszteronokat mértek már a koraterhessége alatt, ami alacsonynak bizonyult??

Skrisz!
Sajna az Ir-es lányok nem nagyon ihatnak, bármennyire fáj is..nem kompatibilis sem a diétával, sem magával a gyógyszerrrel... :cry: Lois ez miatt naggggyon szomorú......... :cry: :cry: :cry:

Katicám!!
Szép!! Ez jónak tűnik, igaz?? :)

Baba!
Fránya mensi... :? Milyen röntgen ? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Hűűűű, de régen voltam... illetve csak olvastam, az okáról majd később...

Katica! Nyh nagyon szép, a tüszőt még kicsit növeszd! :D Drukk az ébredéshez!!

Lois, Alle! Jó spontánkodást :wink: abból baj nem lehet :wink: :lol: (esetleg ciklus második felében érdemes palástfű teát iszogatni - progeszteron pótlás gyanánt...)

Till! Örülök, hogy sikerült a korábbi konzultáció! Hajrá IR leküzdés!!

Puszedli! Hülye hasfájás monnyon le! :evil: Én kettő ilyen után könyörögtem a műtétért (nálam hasfalon megtapadt endometriózis okozta)

Baba! Nem is tudom, hogy most mensiért drukkoljak, vagy pozitív tesztért (a rtg miatt). Bár ismerek egy lányt, aki autóbalesetezett, amikor még nem tudta, hogy terhes, szanaszét röntgenezték, kisfia 6 éves, köszöni, jól van :D

Rólam: múlt héten volt egy kis ijedelem, véreztem. Elmentünk UH-ra (Kaáli zárva, egyetlen orvos, akit ismerek és el mertem volna menni szabin...), babákkal minden rendben, de volt mellettük egy kis (8mm-es) hematóma. Fekvés, magnézium, vérzés szerda magasságában elmúlt szerencsére. Kímélő életmódot folytatom :)

Kép

Mó: örülök, hogy minden rendben!

Baba: írd majd meg az eredményt! Drukk hozzá!!!!!

Lois: émelygek, hányinger, néha szédülés. Gyakorlom milyen lesz kismamaként. :lol: (tegnap ittam 1 dl bort :oops: )

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mó, ne ijesztgess minket! Örülök, hogy nincs komolyabb történés.

Lois, jajajaj, remélem nem vagyok IR-es... :wink: Finom borocskák... sajnálnám őket. Főleg, hogy most találtam hozzájuk egy nagyon finom kemény sajtot. 8)

Baba, a kánya vinné el...

skrisz72

Sziasztok!

Viktu,
még egy hét :wink:

Katica,
szépen alakulsz! :) Drukk szerdára!

Baba,
őrületes, hogy megint így húzza magát miklósbácsid :roll:
Jobbulást a nyakfájásból!

Mó,
vigyázz magatokra!

Lois,
Reméljük a gyogyó hamar rendezi a dolgokat - több okból is! :wink: Hátha dokink hajlandó egy ciklusmonitorozásra is, egy próbát megér!

Én még mindig sajnos (na nem az itteni társaság miatt sajnos :wink: ), de még mindig itt nyomulok... bár tudom, te kicsit hamarabb kezdted a topicon! :wink:

Na de: ha minden terv szerint halad, akkor 12-én kezdem szurit a longhoz! :D Aztán hátha lesz ez még így se! 8)
angel37

Angel: akkor extra++++++++++++++++++++++++++++++++++ megy Neked!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli,
köszi! :)
Te mikor kezded a lombikodat? :oops:
angel37

Sziasztok,

,

örülök, hogy jobban vagy, pihenj sokat.
Nemrég lecseréltem a vonalzómat mert nem számolt rendesen, és hihetetlen, de egyforma a kettőnkké (még a maci is :lol: ). Ha téged zavar akkor természetesen változtatok rajta :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Angel: eltolom én is a lombikot. Jövő 7en hívom a dokim. Mivel nem örvendett a nem nőgyógyászati jellegű betegségemnek (IR), nem mondhatom meg neki, hogy emiatt, mert leharapja a fejem (már múltkor is kaptam tőle, hogy fogytam) Mondjuk úgy is megyünk nyaralni szept.-ben meg októberben is, majd max. arra fogom. De ha pont bátor pillanatomban hívom, lehet elmondom neki a metet is. :roll: :lol: Tehát szerintem csak november lesz. Ilyenkor hogyan megy? Előző ciklusban kell megcsináltatni a vizsgálatokat? :oops: Vagy? Valaki leírná nekem? Köszönöm.

(Előbb 3 óra intenzív hányinger után hánytam.) (Nem vok terhes, 100%, hogy a met okozta)

Kép

Kép

*puszedli*

Mó!

Örülök, h minden rendbe jött, ne hozd ránk a frászt!

Lois!

Várom mikibát, (aki nálam is késésben, mint Babánál, pedig ilyet még nem csinált) aztán kezdem a Marvelont.

Angel!

Ha mikibá nem szórakozna velem, egyszerre (napra pontosan) kezdtük volna a szurit :) Így lemaradok kicsit, de a jó úton (babásodás) követlek!

Puszedli!
Ez a fránya hasfájás! :x
A met is szenvedést okoz, szegénykém!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lois! Nálunk nem volt visszavezethető semmire a vetélés, ezért "gondoltunk" a progihiányra. A + teszt utáni progipótlást még a saját nőgyógyászommal próbáltam, annak eredménye biokémiai terhesség lett. Utána mentünk a Kaáliba, elvileg a hormonjaim rendben voltak, kivéve az FSH-t, nehezen stimulálható kategóriás szinten. (Ehhez képest mindig lett 2-3 petesejtem a Clostilbegit hatására, pedig az a lombikos stimuhoz képest azért semmi - meg több nem is nagyon kell spontánhoz :lol: ). De a stimuláció azért megágyaz a babának (pl. nyálkahártya), és már 2 hét előnyben van a progipótlás, ha a tüszőrepedéstől megy. Nekem a pozitív tesztnél mérték, akkor normális volt, 3x1 Duphastont szedtem (Utro hiánycikk volt), amit kicsi vérzésre fel kellett emelnem 3x2-re.

Igazán nálam az volt a baj, hogy teherbeestem azonnal, de a babák nem tudtak jól beágyazódni, ebből gondolták a progihiányt (ami az ismétlődő vetélések gyakori oka, nem tudom, miért nem kezelik hamarabb!).

A menetrend nálam is az lett volna, hogy 2-3 ciklusmon., 2-3 inszem és ha nem sikerül, lombik, nem töltjük az időt. De a 2. hónapban sikerült. :lol: Én azért gondolnék arra, hogyha spontánt próbáltok, ezzel a módszerrel rá lehet segíteni, és optimális körülményeket teremteni a babának. Ha meg lombik, úgyis lesz pótlás.

És igen, most már a babavárósban foglak olvasgatni hamarosan, meg Babaimádót meg Angelt + a többieket is! Utána meg a babásban! :lol: :lol: :lol:

dkata

Puszikám, sajnálom a hasmenést.

Mindnekinek köszi a rámgondolást, kész kabaré volt a reumatológia. Inkább el sem mesélem. Rtg.nem volt, de Uh-os kezelés, masszázs és gerinctorna lesz. Uh-os kezelés most is volt. A nyilatkozaton, amit elolvastatnak, szerepel, szólj, ha menstruálsz vagy terhes vagy. Szóltam, hogy elnézést, lombikozok. Hát jó nagy fejtörést okoztam nekik.....Végülis járni fogok a kezelésre, a lombik meg már megint csúszik:áááááááááááááááááááááááááááá :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((Babim)))))))))))))))))) (hánytam, nem hasmenésem volt ma - az tegnap volt :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó, meginn vok! 8)

Visszaolvasok, becsszó, meg kipakolok (már szinte menetrend szerint :lol: )

Babim,
én 18.15-re megyek hónap a Mens-be, Te mikor? (Szívesen megismernélek! :P )

/Röviden: most vagyok a 31. cn, mensi sehol...bár így, hogy halasztunk, nem érdekes...csak szedem a hüle allergia-gyógyit is, az meg magzat-toxikus, így most "örülnék", ha megjönne végre...
Holnap diétás tanácsadás, szombaton koponya ct, a metet utána kell elkezdenem...addig még azáris borocskázok! :oops: :lol: /

Csóközön,
a csavargó Till :lol:

tillidian

Sziasztok!

Puszedli! Gyakorolj is, bár lehet, hogy neked is rókamentes kismamiságod lesz :wink: ki lehet ezzel is egyezni nagy duzzogva :D Nem értem, miért haragudna a dokid a met miatt? legfeljebb feleslegesnek tartja, nem? Vagy szerinte árt is?

Dkata! Ismerek egy lányt, neki csúnyán magas az FSH-ja, brutál stimukra sem reagált, majd (asszem) Fülöp doki kitalálta, hogy próbálják meg simán Clostival stimulálni... 1-2 petesejtje mindig van. Szerintem teljesen más lehet a hatásmechanizmusuk.

Babim! Hol ultrahangoznak, hogy az árthat a babáknak? Mennyiben más a stimus UH (ami aztán célozva van)? Nem lehet, hogy csak biztosra akarnak menni és egyébként a Kaális dokid simán rábólintana? :roll:

Katica, drukk a holnapi UH-hoz! ++++++++++++++++++

Monic! Ugyanmááá :D :lol:

Kép

Monic, az előbb szórakoztam a mutatóval, most látom, hogy elmentette a picibaba.hu, mindegy, most már így marad, de tényleg nem miattad volt...

Kép

Sziasztok!

Puszedli,
szal tolod egy kicsit, értem!
Azt viszont nem, hogy a dokid miért haragudna az IR kezelés miatt... :oops:

Szerintem neked megvannak már a vizsgálatok az inszemekhez! Az kellhet újra, amiből egy évnél régebbi van (chlamydia, HIV, Hepa).
Milyen protokollod lesz? Tudod már? Ha short (fogis), akkor egy ellenőrző UH a fogiszedés vége felé, aztán mehet! Ha long, azt még én is csak most tapasztalgatom! :wink: Ellenőrző UH itt is van, ciklus 20. napon indul a szuri, és ha megjön, egy ciklus eleji hormonvétel, és utána stimu.
A punkciós altatáshoz kell majd belgyógy vérvétel meg EKG. Azt elég közvetlenül előtte.

Rókaingerből jobbulást :?

Bols,
ez a pár nap nem számít, ettől még lehetünk egyszerre babások! :wink:
Mostanában egyébként szinte mindenkinek hülyéskedik a ciklusa! :roll:

(((Baba)))
angel37

Köszi Lányok! Sajnos tapasztalatból írtam, hogy hogyan reagál majd drom, ha elmondom neki. Hülyeségnek tartja. :cry:

Angel: köszi. Húúú, nekem semmim nincs, inszemhez nem kellettek ezek: chlamydia, HIV, Hepa. Nemtom mim lesz, majd flhívom úgyis a jövő 7en, és beszélek vele erről is.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, a HIV és Hepa is elég közvetlenül a punkció előtt. De a párodnak is kell.

skrisz72

Ezeket ott megcsinálják a Kaáliban? Egyszerre le tudják venni hozzájuk a vért? (hány kémcső? :oops: )

Kép

Kép

*puszedli*

A NYAKAM KEZELIK UH-GAL ÉS GYÓGYTORNA IS LESZ A GERINCEMRE ÉS MASSZÁZS A NYAKIKÁMNAK.
Azt mondták vérbőséget okoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Baba, nyakadnak jobbulást!

Puszedli, 1 kémcső fejenként :wink: Azt mondjuk nem értem, a dokid miért nem örül a nem nőgyógyászati betegségeidnek ill. miért nem akar róla tudomást venni :evil: Mikor ez is befolyásolja a sikerességet...

allegrobarbaro

Alle: teljesen egyetértek ezzel, én is így gondolom. És nagyon szar, hogy 2 dokihoz járok, és titkolóznom kell, ha nem akarok megjegyzéseket kapni, ahelyett, hogy megbeszélném a nőgyógyival, hogy mi van az inzulinommal. :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, szerintem az a fontos, hogy te nyugodt légy, és ha ezt úgy éred el, hogy az összes létező vizsgálatot megcsináltatod, és kezelteted magad a lombikig, akkor tedd azt. Sokkal nagyobb az esély a sikerre, ha magabiztos vagy. Én ezt biztos megmondanám a dokimnak is. Nehogy már titkolózni kelljen előtte. Az orvos-beteg viszonynak bensőségesnek kell lennie, és bizalomra kell épülnie. Szerintem.

Baba, gyógypuszi a nyakadra!

skrisz72

Baba, vérbőséget okoz... hol? :shock: Ez nagyon car helyzet, megértelek, legszívesebben azt mondanám, hogy kérdezd meg a Kaális dokit, hogy mehet-e ettől a lombik (szerintem azt mondaná, hogy igen), de azt is tudom, hogy ha esetleg nem sikerülne (ami ugye nem fordulhat elő!!!), akkor furdalna a lelkiismeret, hogy hátha mégis emiatt... (((((((((())))))))))) Jobbulást!!

Puszedli, még annyi kieg, hogy egyébként fejenként 4e Ft cakpakk a hiv+hepaB+hepaC (nekem meglepően olcsónak tűnt). Doki meg... ha feleslegesnek tartja, akkor az ő szempontjából tökmindegy, ha viszont ártalmasnak tartja, akkor mondja meg, miért... Sarkított példa: ha a fejedbe vennéd, hogy akkor lesz sikeres a lombik, ha kiveteted mindkét petefészked, akkor nyilván felháborodik, teljesen jogos. Írtad a fogyást: ha alapból normál v. vékony testalkatú vagy, akkor el tudom képzelni, hogy nem örül a fogyásnak.

Kép

Skrissz: igen, igazad van, tudom.

Mó:normál testalkatú vok, de ez a -4 kg nem látszik ám! Nem vok most sem túl vékony kategória. A Mondjuk ennél többet már nem nagyon akarok fogyni! Azt mondta -és ezzel egyetértek- hogy ne fogyjak le , mert olyan vékony leszek, hogy aztán meg azért nem sikerül a baba. :( De diétáznom meg kell, de úgy meg nem tudok, hogy azt is betartsam, de ne fogyjak közben. Ááááááá!!!!! (mondjuk most már 1 hónapja nem ment lefelé a súlyom, tartja magát)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kati!Drukk holnapra!Pénteken repesztő?Vagy majd csak holnap tudod meg a végleges menetrendet?
Mó!Vigyázz magatokra!
Angel!Hajrá szurka!Suprefactot nyomsz?
Puszi!Látom gyakorlod a terhestüneteket :? Jobbulást!Cupp!
(-szerintem mond el B.-nek, ha hülyeségnek tartja, ha nem, jobb ha tudja, max morog, ez a Te döntésed, ha most nem sikerül, én is elkezdtem volna a tabit.-)
Baba!Gyógyulást a nyakidnak!Mennyivel csúsztok?Hiszterót megcsináljátok?

További szép napot Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok,

Puszedli,

sajnálom, hogy hánytál :cry: Hallottam hogy a met okoz ilyen mellékhatást.
Nem értem az orvosodat. Miért tartja hülyeségnek a metet?

,

rendben, engedelmeddel meghagyom a vonalzót. A lényeg úgyis az ami az aljára van írva és az különbözik :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Viktu, várom a mensim és utána lesz hisztero. 35.cn.(

babaimádó
Kép
babaimado

Voltam Mensben konzin. Minden értékem alacsonyabb, mint a máriusi, kivéve az inzulin terhelésest, mert az 2-szerese a múltkorinak.

gl.0 p: 3,8
gl.120 p.: 4,79
inz.0 p.: 12,18
inz. 120 p.:116,2

Diagn.:
egyértelműen súlyos fokú inzulin rezisztencia, következményes PCO syndroma.

Meforal tablettát kell szednem.

babaimádó
Kép
babaimado

Babi,
nem semmi az inzulinod! :shock: Ezt hogy csináltad? :roll: (most derült ki, vagy szedted eddig is a metet?)
Nyakidnak gyógyulást!!!

Puszedli,
na visszaolvastam végre! :oops: Amúgy szerintem is oszd meg az infókat a dokiddal, még ha morgolódik is, de fontos, hogy mindent tudjon Rólad! (saját vélemény! :P )

Katica,
hol tartasz? Megadrukkkkkkk!!!!!!!

Angel,
végre, mindjárt kezdesz! :P

/Nálam: hosszasan kellett ma győzködnöm a Kaális recepciós kisasszont, hogy mindenképp írjon át decemberre, mer' ő azt mondta, ok, halasztok, majd hívjam őket, ha meggyógyultam :shock: No, mondok, akkor a végére úgy lecsúszom a listáról, hogy már csak egy fogam kesz és a hamut is mamunak mondom...annemjó! Erre megértette. Annyira, hogy át is adta az üzenetet KP dokinak, aki volt szíves, és visszahívott! :D
Eredmény: januárra toltuk!!! (Katica, kérlek, írd majd át! - de Apa szerint addig összehozzuk itthon is :wink: ) Naggyon kedves volt dokibám, győzködött, hogy nem gáz a TSH-m, igaz, 5 fölött van, de emiatt ne toljuk, csak szedjem a gyógyit! IR? Amiatt se halasszunk, nem vok én PCOS! Mennyi a terheléses cukor? - kérdi. Mondom: 9. "Upsz! És az inzulin?" - azt is mondom..."Háááát, mégiscsak halasszunk egy kicsit" :P - és mivel a december fullra telített (mindenki karácsonyi ajándákot akar tőlük :lol: - így kiegyeztünk a januárban, tehát oltóberi (mérleg) babánk lesz!!! :D
Ja, és éjjel rám tört Piri-banya is :? /

tillidian

Baba! :shock: Hát nem semmi... :? De majd a tabi szépen rendbe teszi azt a fránya IR.-t... Puszillak!

Till!Hajrá mérleg baba! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Till, Viktu, aranyosak vagytok! Eddig nem szedtem a bogyeszt, de ma már be is veszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, Till (és Puszedli :lol: ) : : hajrá met és hajrá spontán babó!!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
:( az eredménynek. De lehet. eddig is ez okozta a kudarcokat. Helyre raknak met-tel, remélem, jól fogsz rá reagálni, némi diéta és babásodunk jövőre. Mennyit kell szedned?
(számts az elején némi hasmenésre, vagy fejfájásra, ha hajlamos vagy rá).

Till,
akkor együtt lombikolunk, ha szükség lesz rá...ma én is felhívtam Szmatonát, januárra beírt. Korábbra nagyon nem is akartam és így most megnyugodtam. Decemberben megyek konzira.

allegrobarbaro

3x500-ig emeljük.
Köszi Alle.

Puszikám:természetesen neked is KÖSZI, de msn-en már megbeszéltük.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Baba,
Nem túl jó ez az IR, de lehet, hogy akár így még spontán is babásodsz majd, ha rendbe rak a gyógyi.

Én tegnap voltam a Kaáliban, csüt.-ön kezden a suprefactot.
Vendég

Igyekszem méltó lenni a drukkokra!

Bella, nagyon szorítok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba,
könnyen lehet, hogy ez az IR okozta eddig a bajokat... a gyogyi biztos szépen rendbehoz, és tényleg akár még spontán is!
Vérzés meg jöjjön már :roll: Legyél túl a hysteron is!

Tilli, Alle,
hajrá január!

Bella,
jó szurizást! :wink:
Short vagy long?
angel37

Menses doki szerint a mensikésés és egyéb problémák mögött is egyértelműen az IR áll. A fejfájásos rosszulléteim mögött is. Hát majd kiderül..................

babaimádó
Kép
babaimado

Megvan a kromoszóma vizsgálat eredménye: negatív, tehát minden oké.

Kissé összezavarodtam, aki tudja, magyarázza el: én azt hittem a kromoszóma vizsgálat=genetikai vizsgálat. most valaki azt mondta nekem, hogy az nem ugyanaz..akkor most hogy van ez? Nem genetikai vizsgálatunk volt? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, remélem, mihamarabb rendbetesz téged a gyógyi, aztán hajrá babák! Nem egyszerű az élet nálad sem... De kitartás, előbb-utóbb sikerülni fog, mert már annyi mindenen mész át, hogy tényleg megérdemled.

Bella, te már szurizol? :D Akkor hajrá!!!! Ügyes legyél!

skrisz72

Helló!

Baba: én is azt gondoltam, hogy a kr. és a gen. vizsg. u.az. :roll:

Bella: drukkok indulnak!!!!

Meresztről és Beuról tud vki vmit??????????

Tegnap mellékhatások nélküli napom volt, kopp-kopp, remélem ma is az lesz (és holnap is, meg holnapután is, meg azután is,.... :D )

Szép napot! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?