Új privát üzeneted érkezett!

Lois,
én anno a Vitanitól rendeltem, kiszállították, de el is lehet menni érte. 50-es csomagban volt...akkoriban ellőttem egy csomaggal, de ez még a Kaáli előtt volt. Most meg nem akarok nagyon rágörcsölni, ha jön a baba, jön, ha nem, majd dr. Szmatona csinál nekem :wink:
Szóval én most nem akarok LH tesztezni...az érzéseimre hagyatkozom meg a szerencsére.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Annyiszor írtam már, de mindig elszáll, amikor az elküldre kattintok! remélem most bekerül a fórumra az írományom.

Viktu: óriási gratu!!!!!!

Mó, Leo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babika: hogy vagy?

Angel: mindjárt start!!!

űMindenkinek ezerrel drukk, rengeteg dolgom van, de 20-án visszaolvasok és írok bővebben!!!!!!
Vendég

Lányok,

előreléptem! :P Mondom az infókat:

lekéstük a vonatot délután Manóval, ez volt a szerencse, mert csörgött a mobil:a Mensből hívtak, hogy délután felszabadult egy időpont! Naná, hogy bevállaltam, így nem kellett szept 16-ig várni...

Info: nem is kicsi IR (erre kapok Merckformin - úgy tudtam, metforminnak híják... :roll: ), és pajzs-alulműködés (erre napi negyed L-thyroxin - az elején, uttána növeljük...) Szombaton agy-ct, a prolaktin miatt...
Októberi lombik elmarad! (leghamarabb decemberben lehet, 3 hónap met után). Asszem ennek most örülök! Pár hónappal később követem majd az ősszel babásodókat, de így nagyobb lesz a pozitív teszt esélye!!!!! :D )
Breyer doktornéni naon jófej! :P

No mentem, mert az utsó vonat is elhúz! :lol: (olvasóban leszek!!!)

tillidian

Sziasztok!

Én is beszéltem ma a Breyer drnővel: mondtam neki, hogy én már elkezdtem szedni a metet. Felemelte 3x500ra a napi adagot, szept. közepén-végén kontroll. Így nekem is csúszni fog a lombik, de én sem bánom. :oops:

Till: hova mész ct-re? (nekem is kéne :roll: )

Mindenkit puszilok:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Régen jártam erre, olvasó üzemmódban azonban naponta figyelemmel kísértelek benneteket!

Lois! Minden elismerésem a Tiéd! Nagyon szupi csaj vagy!

Mó, Leó! Gratula!

Till! Hajrá december!

Angel!
Megint egyszerre indulunk neki a babásodásnak?! Remélem már mindkettőnknek sikerül!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Till, Puszedli,
egy jótanács: ne ct-re, hanem MRI-re (mágneses rezonancia ) menjetek! Ez a vizsgálat szolgál az agyalapi microadenoma pontos diagnosztizálására. Nekem is van - ill. remélem már nincs -, épp holnap reggel megyek kontrollra a MÁV-ba (nem ugrik be az új neve... ). Szakorvos adhat beutalót, a lényeg, hogy ne magánorvosi beutaló legyen! ( Nekem a nőgyógyim adja. )
20140901102739

Sziasztok!

Sannah,
bizony! :)

Tilli,
jobb is ez így! Szépen rendezve, sokkal jobb esélyekkel fogsz nekivágni a következő próbálkozásnak! :wink: Hajrá december!

Bols,
hú de rég jártál erre! Örülök, hogy bejelentkeztél! :)
Remélem én is! :wink:
Volt valami új vizsgálatod v. kezelésed az előző óta?
angel37

Tilli! Puszedli!
Mi az a Mens? Kissé lemaradtam. :oops: Mit vizsgálnak, hogy titeket még CT-re vagy épp MRI-re is küldenek? Kinek van erre szüksége? Én is úgy vagyok vele, hogy inkább alaposabban vizsgáljanak meg, mint hogy ne sikerüljön a következő lombik.

Pusszantás!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Szép napot mindenkinek!

Till,
akkor végülis megérte lekésni a vonatot :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, hogy van a fejed? Fáj még?

skrisz72

Katerina: a magas prolaktin miatt javasolt az MRI. A Mensmentisbe pedig többek közt Inzulin Rezisztencia miatt járunk.

Tesztem csont nega. :( Evvan.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli! Nagyölelés!

Till!Érdemes volt lekésni a vonatot, tényleg!Szupi hírek, hajrá december!

További szép Napot mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Puszedli, mármint magas a prolaktinod?

skrisz72

Skrissz: igen, Bromot szedek rá már vagy 1 éve. De azt senki nem nézte, mi lehet a háttérben, ezért nem ártana egy MRI.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, és mennyire magas a referencia értékhez képest? Úgy emlékszem, nekem kétszer is megnézték a ciklusom alatt. Azt mondták, néha szokott ugrálni az érték. Úgy rémlik, nekem is magasabb volt egy picit a ref. értékhez képest, de a Péterfy-ben az endokrinológus legyintett rá, hogy az nem komoly. Érdemes lenne újra megnézetnem? A magas prolaktin a megtapadást gátolja?

skrisz72

Skrissz: húúúú, nem emléxem már rá mennyi volt. De sokkal több a határnál. Most már csak napi negyedet szedek a Bromoból.

http://www.hipofizis.hu/prolaktin.php

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, köszi. Elolvasgattam. Valószínüleg majd megnézetem a 2. lombik előtt újra, mert a 2007. januári ereményem tökéletes, viszont a 2007. júniusi magas. 24 ng/ml helyett 42. Bár a táblázatok szerint ez még nem olyan rossz, de mégiscsak kilóg a referencia értékek közül.

skrisz72

Lois! Nem beledumálni szeretnék, de ha tényleg progihiány okozta a vetélést, nem biztos, hogy a pozitív teszt utáni progi elég. Nálam soha nem volt elég (3 vetélés :cry: ), akkor fogant Bálint, mikor ciklusmonitorozással növeltünk tüszőt (azaz a ciklus első fele is lefutott rendesen), és a peteéréstől szedtem a progit. Így nem volt több vetélésem, ebből a ciklusból született Bálint. És nem is próbálnám soha máshogy (mert mint Farkasok Juditja írja, nekem is sokáig tartott elengedni, és újra próbálni...).
További sok erőt lányok, mindenkinek megszületik a kisbabája... csak nekünk többet kell érte tennünk, és hosszabban várunk Rájuk. De megérkeznek. :lol:

dkata

Skrisz:P ,
az én prolaktinom 33-34 ng/ml körül mozgott ált., és egy 3 mm-es prolaktinomát találtak. De jó hír, hogy a bromo visszaszoríthatja. Ja, és nekem a linkben leírt tünetek közül egyik se volt. :P (És láttam már száz fölötti prl-nal nem adenomás embert.:) )
20140901102739

Hajni, és neked MR vizsgálattal mutatták ki?

skrisz72

Sziasztok!

A prolaktin szintem nekem is magasabb volt a kelleténél, ezért 2006. januártól napi 1 bromót szedek. A legutóbbi eredményem már tökéletes volt, mindez a gyogyi miatt.
A dokit megkérdeztem meddig kell szednem, a válasz ennyi: pozitív tesztig :D . Kicsit furcsállottam, h ilyen hosszú ideig szedem a bromót, úgy hogy a babaprojekt jó ideig szünetelt nálunk, ezért értetlenkedtem, de szépen elmagyarázta, h ez olyan mint a magas vérnyomásra szedett gyógyszer, mindig szednem kell. Tüneteim nincsenek, soha nem is voltak.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Köszi, Bols. Akkor egyre inkább azt gondolom, hogy megnézetem újra. Jó lenne tudni, hogy most hogy áll. Tünetem nekem sincs.

skrisz72

Sziasztok, gyors bekukk!
Mindenkinek köszi! Én is így érzem, jobb ezt még halasztani!

Hajni,
köszi! Miben más az MRI, mint a ct? (veszélyes a ct? van mellékhatása? Breyer dnéni aszonta, kontraszt-anyaggal végzik a ct-t, nem tom, ez mennyire gáz, de kicsit félek tőle...mensben nem tudnak MRI-re küldeni?

Katerina,
a Mens Mentis a Móriczon van Budán, és azért mentem el IR-t, pajzsmirigyet és leiden-mutációt szűretni, mert rábeszéltek a Csajok :wink: (és lám: IR, pajzsmirigy - gondok vannak, a Leiden eredménye még 1 hét...ja, és 38.000-et fizettem, + az 1. konzi 10.500 volt, naggyon drága, de legalább végre kiderülnek a turpisságok! Én a helyedben biza nézetnék ez terheléses vércukrot (3 pontosat!)...sajna a kaáliban nem nézik ezeket :?
Ja, és ct-re azért küld a Mens-beli dokinéni, mert bár a prolaktinom labor szerint jó, mégis van tejem...

mentem, pusz! (olvasóban jövök!)

tillidian

sziasztok!

lányok: köszönöm a drukkokat :wink:

puszedli: drukk++++

till: hajrá december!

Nekem is magas a prolaktinom, bár gyógyszerrel jó érték lesz. engem doki nem küldött ctre. :shock:

kati
katica30

Skrisz :P ,
igen, MR-rel derült ki. Egyébként semmi sem lett más, mióta van ilyenem, csak mondjuk tudom, hogy van.

Till :P ,
a Mens-ben még nem jártam, nem tudom, van-e MR. A CT (computer tomográf ), az röntgen-sugarakkal világít át, az MR pedig mágneses térrel. Az MR egyrészt korszerűbb, másrészt pontosabb képet ad. A sella-vizsgálata sajnos mindig kontrasztanyagos, de nem olyan gáz. Nekem még nem volt mellékhatása sose. 2 nap alatt teljesen lebomlik, de nagy része már az első vizelettel távozik. Nem épül be sejtszinten. A CT-s kontrasztanyag nem tudom milyen, nekem olyan nem volt még.
20140901102739

Katica!
DRUKDRUKDRUK!

Viktu!
Neked még nem is gratuláltam!
Boldog babavárást kívánok!

Mindenki tűzijátékot néz?! :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Látom mindenki elfoglalt, magamban én sem írogatok!

Jó éjt mindenkinek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Prolaktin? Az ugye nálam is magas lett nemrég, 1100 valamennyi volt, ebben a mértékegységben 500valameddig jó, tehát kb duplája a megengedett felső határnak.
CT vagy MRI szóba sem került.
Olyan nagy probléma nem lehet, ha egy hónapnyi fél bromó szedése 251-re levitte.
Úgy tudom, a PRL stresszhormon, attól is megemelkedhet v. ugrabugrálhat.
(Az első lombik előtt 50ng/ml volt - ez is kb duplája -, még u.abban a ciklusban a kontroll simán ref.tartományban volt, akkor ezért nem is kaptam rá semmit.)
angel37

Angel, igen a stresszhormonnal kapcsolatban igazad van. Azt is olvastam, hogy ha előtte közvetlenül emlővizsgálat van, akkor az is befolyásolja az értéket, és meg kell ismételni.

skrisz72

sziasztok!
Till, örülök, hogy "elkaptak" a Mens-ben. Jó hely! Meglátod pár hónap alatt helyrerázódsz hormonügyileg. Én T.dokihoz járok.

A magas prolaktinon a bromo gyorsan segít, nem kel tartani tőle ( 9 éve szedem). Mr. vizsgálaton 2x jártam, mindkettő kontrasztanyagos volt, de semmi bajt nem okozott.

Farkasok! Mi a pontos neve annak a vaspótló, hajhullásra is jó szernek? Azt hiszem te írtál róla. Megírnád újra, köszönöm.

drukk mindenkinek!
nani72

Nani: Eisenkrauter Kraft.

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

bols: köszi. mi voltunk tűzijátékot nézni.

de keveset írtatok ma! :shock:

kati
katica30

Helló Lányok!

Hol bújkáltok?

Nekem ma 1. cn, éjjel annyira görcsöltem, hogy sírtam is. 2xes gyogyó és forró palack után nagy nehezen belealudtam a fájdalomba. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, köszönöm szépen!
Remélem már jobban vagy?!
nani72

Puszedli! :( Szegénykém.

Én hétfőn megyek vérvételre, EKG-ra, meg talán belgyógyászatra is. És szerdán visszük a tölrénytárat. Annyira izgulok. Tényleg mi van akkor, ha nincs egy kiskatona sem a punkciónál. Vagy ha ez előfordulhat, akkor egyáltalán bele fogunk kezdeni. Attól is kezdek parázni, mi van ha valami rosszat mutata a hisztero. Meg hogy egyáltalán meg tudjuk e csinálni 12-e előtt. Akkor ugyanis elutazunk egy hétre. Nem vagyok túl jól, biztos az idegeskedés.

A legjobbakat Mindenkinek! És szép hétvégét, ha már nem jönnék.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Halihó!
Jelen!

Puszedli!Pocaksimi!Remélem már nem olyan rossz...
Katerina!Nyugi!!!
Bols!Köszönjük! :)

Cupp Lányok!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Puszedli, máskor dobjál be valami igazán erőset. Egy konyak, vagy pálinka csodákat tesz. Elég egy kupica. Lehet kapni a gyógyszertárban pocakmelegítőt, direkt mensis fájdalomra. Próbáld ki!

skrisz72

Köszönöm Lányok! :oops: Ebéd után megint "kezdte", de egy flectort legyőzte. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Hahó Lányok!

Puszedli,
remélem már jobban vagy! :oops: szeginke! :(

Bols,
én mindig örülök Neked! :P , bár ritkán jársz erre...
mesélj már, Ti most hol tartotok?

katica,
hajrá, húzz bele! :P

Viktu,
ugye jól vagy? :P Mikor lesz az uhu??? megadrukkkkk!!!

(én holnap kezdem a pajzsmirigy-gyógyit. Hajni, köszi, de úgy döntöttem, bevállalom a ct-t, nincs most esélyem beutlót szerezni mri-re...Aug. 30-ára kaptam időpontot ct-re. jövő kedden diétás tanfolyam a Mens-ben - nem jön Valaki? :P . Ja: és jó hírt is kaptam: Leiden mut negatív! :P
hétfőn ugye már nyit a Kaáli? Meg kéne beszélnem KP-vel a halasztást...)

Pusz Mindenkinek!

tillidian

Finom reggelit és szép napot mindenkinek! :lol:

Till, drukk a ct-hez.

Kismamiknak hűsítő szellőt kívánok!

skrisz72

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

:shock: Nagyon ubiszezon van....

Till!Köszi:), 1.-én lesz UH.

További szép napot!

viktu

Sziasztok lányok! :P
Megmaradt négy csomag Utrogestan-om (2009.06.) Gondoltam előbb így "házon belül" megkérdezlek benneteket.

Kép
katica_75

Szia Viktu! Most már kitartás, mindjárt mehetsz UH-ra, és láthatod azt az édes kis csöppséget! :D

Mi van lányok, mindenki szabadságolta magát? :wink:

skrisz72

Én vok, de egymagamban nem írogatok. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok,

Volt valami történés az elmúlt héten, amíg szabin voltam?
Vendég

Bella, itt kihalt a topik. :roll:

Szia Puszedli, én is vagyok... :wink: Most már hárman vagyunk.

skrisz72

sziasztok!

puszedli: sajnálom a mensit :(

katerina: drukk a vizsgálatokhoz++++

till: köszi. drukk a cthez.

rólam: ma voltam uhn. tüsző 15x16 mm, nyálkahártya 10 mm. szerdán újabb uh.

rakok mindjárt táblát.

kati
katica30

Skrissz: :lol:

Kati: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Kép
Kép

kati