Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséretet,Máté nevében is!

Zsókuci ,Mamm,Milike és többiek, mennek ám a megadrukkok!Higgyétek el nemsokára meglesz az eredménye!!!!

Milike,én pár hónappal előtte kezdtem szedni az Elevitet!

További szép napot!
taptau

Sziasztok!

Milike, én is Elevitet szedtem, kb. a stimuláció kezdetétől. Valamit érdemes szedni, mindegy melyiket, csak legyen benne folsav.

Kismoni, nekünk is csináltak immunológiai vizsgálatot. Nálunk vérvétel volt, helyesebben tőlem vettek vért, ilyenkor azt nézik, hogy nincsen-e valamilyen autoimmun betegséged, mert az okozhat vetélést is, és a megtapadást is gátolhatja. Az eredmény 3-4 hét. Van lehetőség arra is, hogy közted és a férjed közötti genetikai összeférhetőséget megnézzék, ilyenkor mindkettőtöktől levesznek 1 cső vért, amit át kell vinni az Istenhegyi útra, és fejenként ha jól emlékszem 10 e Ft. Ennek kb. 10 nap az eredménye, és kiértesítenek.

Lucia

Prolaktinhoz nem tudok mit szólni, azért én lehet hogy alámennék az MR-nek. Végülis veszélytelen, és kb. fél óra az egész vizsgálat.
lucia1

Bocsi lányok, csak egy gyors kérdés, mert dolgozom - a folsavtól (bármilyen formában) nem lehet hízni? Merthogy az nem lenne jó, főleg az én esetemben...:(

Köszi, puszi :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,szerintem nem ,de lehet ,hogy valaki jobban tudja!
taptau

Lucia, Köszi!! :D
Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz a BMC-be csinálták Neked az immunológiát?

Kismoni
kismoni

Sziasztok!
Végre itthon. Nem volt egy leányálom elkezdeni dolgozni 1 hónap után...Ráadásul a főnővér azzal fogadott bennünket, hogy 1-étől csak 1 éjszakást fizet a kórház, így 42 betegre 1 nővér lesz éjszaka, minden feladatkörrel!Hát, nem pattogtam örömömben.

MIlike,
én is szedtem Elevitet, csak nekem az volt abaj, hogy heti 1 kilót szedtem fel...
Most a stimu alatt tartottam a súlyom, de transzfer előtt elkezdtem szedni, és a 2 hét várakozási időben is szedtm, így rajtam maradt 3 kiló!!

Lucia, muszáj optimistának lenni! Már lehet írtam korábban,de egy depis mami senkinek nem kell!
Sajnos pont egy ismerősöm is most vesztette el a babáját, csak ő sajnos 26 hetesen. Kórházba került, , mert bevérzett, 1 hét múlva hazaengedték, majd másnap megint elvitte a mentő, de már nem tudták a manókáját megmenteni!
Tudod, ilyenkor azt mondom, az én bajom ehhez képest semmi!
És tudni kell tovább lépni!
Vendég

Sziasztok lányok és Mot-papa :)

Először is nagyon szépen köszönöm a sok-sok jó kívánságot a stimuhoz, nagyon aranyosak vagytok! :D
Ma váltottam ki a Merionalt meg a Puregont, ja és megrendeltem a Pharmafutártól a Progeszteron-szurikat. Ez így összesen 75 ezer Ft. És még maradt kiváltatlan recept…

Taptau,
Gyönyörű ez a baba, de tényleg! Gratulálok hozzá! :)

Milike,
Sorstársam :), akkor majd mindenről alaposan beszámolok :D
A gyógyik mások az antagonistánál, mint a shortnál, a doki amúgy nem sok mindent mondott. Ha nem lennék ennyire informált (hála a lányoknak :D), azt sem tudtam volna meg, hogy nekem kell szúrni… De azért félreértés ne essen, imádom W. dokit. :)

Kriszti,

Hát akkor én nem fogok szedni elevitet. Más van esetleg amit érdemes?

Mindenkinek millió puszi, megyek mert leragad a szemem és holnap is (mint minden nap, hosszú lesz a napom).

Puszi!

UI: Ma voltam cigi leszoktató másneses kezelésen! :D Remélem segít. Illetve TUTI segít, mert mindent babóért :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Kismoni:
Én is kaptam a Bromocriptint, és beállt tőle a prolaktinszint, bár nekem nem volt olyan magas, határérték alatti, de hogy nehogy felmenjen ezért szedette velem, majd félévig szedtem, a végefelé már baromi szarul voltam (valószínűleg attól) így abbahagytam. :?
Remélem neked beválik.
Sok szerencsét!
esperanza

Jó reggelt lányok :)

taptau egy gyönyörű tündéred van :) Gratulálok hozzá :)

Zsókuci drága elevitet SZEDNED KELL!!! A folsav miatt, nagyon fontos a babukának az első 3 hónapban. Ne azzal törödj mennyit hízol tőle, hanem mi jó a babának. 3. hónap után elhagyhatod az elevitet, és egészséges táplálkozással nem fogsz brutál meghízni. Én stimu alatt 5-6 kilót szedtem fel, azóta 9 kg-nál tartok ami nem sok szerintem igy a 34. héten.
Szóval mindent a babáért! :)

Kriszti nem semmi, szegénykém, jó sok melód lesz :( Kitartás.
chesti

Jó reggelt mindenkinek!

Kismoni! Én az inszem előtt szedtem Bromot, szépen helyrerakta a prolaktinomat. Mivel szedted már, bizos tudod, hogy figyelni kell arra, hogy negyed szemmel kezdjél, és folyamatosan emeld az adagot, félre majd egy egészre, mert brutális hányingert tud okozni. :roll:
Nekem nem csináltak immunológiai vizsgálatot...van akinek szintén nem? :shock:
Én úgy tudom, hogy ha összeférhetetlenség van, akkor adnak neked injekciót, talán nem is egyet.

Taptau! Köszi a drukkot! :)

Kriszti! Nővér vagy? Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban? Nálunk a családban - engem kivéve - mindenki eü-ben dolgozik. Hogy bírod?
Az elevittől három hónap alatt 6-7 kilót híztam, igaz zabáltam mint aki sose evett. Na majd most próbálom a vacsit kiiktatni. Elkezdtem már szedni az Elevitet kb három hete. Szerinted/szerintetek az jó, hogy csak kétnaponta veszek be Elevitet? Nem akarok megint hízni, mind a hasamra meg a fenekemre jött :roll:

Zsókuci! Szia sorstárs! :lol: Nekem az első lombik-kísérlet long volt, akkor 170.000,- Ft-ba került :evil:
Nem tudod, hogy kb mikor lesz a leszívás az antagonistánál? Konc azt mondta, hogy 12 nap alatt megvan az egész...nem tudom mit jelent ez.... Drukkolok nektek!

Azoktól kérdeznék még, akik Konchoz járnak: voltatok már a magánrendelésén. Ha igen, priviben megírnátok nekem, hogy egy gyógyszerfelírás-konzultáció mennyibe kerül nála? Köszi!

Na megyek melózni :?
milike

A voltatok már magánrendelésen kérdés akart lenni, bocsi :oops:
milike

Sziasztok! :D

Esperanza,Milike, Köszönöm a válaszokat.
Nekem tavaly rögtön 2x1-et írt fel a doki a Bromo-ból. Azután amikor szóltam, hogy nem vagyok túl jól tőle már csak egy szemet kellett este, majd mikor már teljesen jó volt a prolaktin szint levette napi fél szemre.Csak két hónapot hagytunk ki a nyáron és így felment. :( Most fél szemmel kell kezdenem, majd egy hét múlva egy szemmel folytatni.
Esperansa, Neked, hogy is volt létrejött már nálad terhesség?
Már nem emlékszem ne haragudj! Ez azért is fontos mert valószínűleg nekem is a Missed Ab után ment fel újra a prolaktinom.
Most is én szóltam a dokinak,hogy minél hamarabb nézzük meg, hogy még le tudjuk húzni a transzfer-ig. Sajnos igazam lett.

Szép napot Mindenkinek!!

Kismoni
kismoni

Milike, mire gondolsz pontosan? Magán kórházi rendelésre?
Az ilyen helyeken ha jól hallottam nagyon lehúzzák az embereket pl.hiszteroszkópia 70.000-100.000.-körül, ami egyébként teljesen ingyenes lenne. Én még nem voltam de valószínűleg nem is fogok menni. Miért gondolkozol ezen?

Kismoni
kismoni

Kismoni! Nem nem magánkórházra gondoltam...
Azt szerettem volna kérdezni, hogy Konc magánrendelésére jár-e valaki? Mert érdekelne, hogy egy gyógyszerfelírás-hogyan tovább a lombikkal konzultáció mennyibe kerül.
Á magánkórházba nem mennék, nem is tudnék....
milike

Sziasztok!

Lukrécia!
Én is csak ajánlani tudom a vörösbort, nekünk is bejött, és tényleg tök jókat lehet aludni tőle, addig se agyal az ember a dolgokon. Az előző fagyis beültetésnél nem ittam és a progezsteron szuritól olyan álmatlan voltam, most meg mind a medve. Biztos jót tett még ha nem is ettől függ. Sőt most először minden nap a túróba tettem sok lilahagymát(idős bolgárkertész bácsi annyira dicsérte, hogy ők mindennap esznek és alig betegek.) Utána is olvastam mit írnak a hagymáról.
"A hagyma sok ásványi sót, vitamint tartalmaz. Kvercetin, antioxidáns tartalma kedvezően befolyásolja a szervezetben zajló biokémiai folyamatokat. Táplálkozási értékét leginkább magas energiaértéke, jelentős fehérje tartalma, rostanyagai, C-vitamin tartalma adja. Baktériumölő hatású kénvegyületeket is tartalmaz. Csökkenti az emésztőrendszeri fekély veszélyét. Csökkenti a vérlemezkék képződését, így segít megelőzni a szívinfarktus, az agyvérzés kialakulását. A legújabb kutatási eredmények alapján a csontritkulás kialakulását is gátolja."

Móni
csibe31

Sziazstok!
Csibe, akkor én félreértettelek, mert mikor küldted az adataid 1-én, odaírtad, hogy uh 4 hét....én onnan számoltam a 4 hetet!
Bocsika, javítom!

Milike,
igen, a jó magyar Eü-t szolgálom, már lassan 11 éve...A kórházunknak van egy kihelyezett részlege, egy mozgásszervi rehabilitációs osztály, és ott dolgozom.Már több mint 2 éve.
Elevit nekem is iszonyatos étvágyat csinált, szó szerint zabáltam...Főleg a Pez cukorkát, így havonta 1 X Metróba kellett menni, és egy egész nagy dobozzal vettünk!Most is, transzfer előtt vettünk egyet, (200 db van benne), de már nem sok van ...
És én is hasra, fenékre híztam.:(
Vendég

Sziasztok,

na, mostmár tuti, hogy nem fogok Elevitet szedni :D
Chesti drága, tudom, hogy kellene, de nem hiszem, hogy megengedhetem magamnak, hogy hízzak még a babó előtt... Lucia és Kriszti láttak már, hidd el, nem a levegőbe beszélek ám.

Így is para van, mert ugye letettem a bagót, tehát van esélyem, hogy e miatt is hízni fogok, bár nem szabad, és vigyázni fogok :D

Puszi, legyetek jók, sztem este jelentkezem, ha nem punnyadok be :)

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, Lucia,
ha nem haragszatok, ellestem az ötletetek, már én is sokat agyaltam, hogyan kellene megcsinálni az ikresek színeit, de nem jöttem rá!Aztán ma átolvastam hozzátok, és ha nem haragszatok, én is megcsináltam, hogy még szebb legyen a mi táblázatunk is!!!
Íme , így néz ki!
Kép Kép
Vendég

Zsókuci,
én a C vitamint amikor szedtem, az is étvágyat csinált(500 mg-os rágótablettát szedtem), és akkor is híztam legalább havonta 3 kilót...
Úgyhogy aki hajlamos rá, szerintem hízni fog tőle!
Talán Lucia tud valami jó ötletet adni.
Most is csak azért szedtem, hogy mindent megtegyek a babóért, és nem érdekelt, hogy híztam.
Régen savanyú káposztával helyetesítettem, meg sok kivit ettem.De ez még csak a C vitamin... A B vitamint nekem azt mondták a régi öregek, az élesztővel pótolhatom...Így minden héten 2 X joghurtba teszek 1/2 élesztőt(nem szárított), és még a hajhullások is megállt!
A vasat, folsavat a hússal, májjal pótoltam...
Itt vannak a vitaminok, hogy mibven találod meg...De azért valamit ajánlatos szedni...:
http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... amin?vid=9
Vendég

Zsókuci,

az elevittől én is mindig irtó éhes voltam...... :(
Én a helyedben azért most elkezdeném szedni,legalább most,a stimu idejére és amíg nincs eredmény(ami természetesem poz lesz) és így akkor a 12-ik hétig legalább szedném,az végülis 3 hónap,addig olyan nagy dolgok nem történhetnek... :shock:
Persze ahogy érzed.

Csibe,

Kösz az infót,akkor októberben megveszem a kis borocska adagomat....
Remélem nekem is olyan szerencsét hoz,mint neked. :D

Edua,

Mi van veled?Mikor mész Uh-ra?

Bibarkám,

Hát naná,hogy tegnap este 11-kor felhívtak,hogy szabadnapot kaptam!Így még jobban idegesít,hogy nem tudunk elmenni ma a természetgyogyóhoz.Mindegy,ez van.Egyre jobban erősödik bennem,hogy visszamegyek okt-ben a stimura.Meglátjuk.

Lányok!

Aki a Zekéhez jár közületek,nem tud valaki vmit arról,meddig lesz Brazíliában?A nyáron azt mondta,hogy szept végén megy,remélem nem időzik sokáig... 8)

Kép
lukrécia

Kriszti,
Küldtem privit :roll:

Kép
lukrécia

Zsókuci, akkor csak Folsavat és vasat szedjél. De azt mindenképpen! A Maltofer Fol rágótablettát pl. külön terhességre fejlesztették ki, ha nagyon félsz a hízástól, akkor elég a punkciótól szedned. Amúgy változatos táplálkozással, sok zöldséggel, gyümölccsel, fehérjével és gússala többi vitamint beviszed, szerencsére még nincsen tél. De azt szedjed! A folsav azért kell, hogy a baba velőcsöve rendesen bezáródjon, a feje búbjától a popsijáig.
lucia1

Lukrécia,
válaszoltam... :lol:
Kellemes estét mindenkinek, én sajna dolgozom, és megyek is, mert még ezer dolgom van!
Szép estét!
Vendég

Kismoni:
A 10. oldalon olvashatsz az én történetemről.
A műtét után egyáltalán nem nézték a prolaktinszintemet, csak kb. félév után, akkor is én szóltam a dokinak :? De ugyanolyan volt az eredmény. (Azt hiszem 25-ig jó, nekem meg 22-23 körül volt). Vagy valami ilyesmi különbség volt.
esperanza

Sziasztok!

Esperanza, most már emlékszem ;köszönöm!

Lányok, senki nem szed Pregnavit-ot? Nekem ezt Szűcs doki mondta az Elevit helyett, mert egyszerűen nem tudtam szedni annyira rossz íze van. :x A Pregnavit viszont kapszula így sokkal könnyebb lenyelni. Ettől én nem híztam...sajnos.
Az a baj nálam, hogy én szeretnék hízni de nem a hasamra és ezektől a hormonoktól (stimuláció után) mindig úgy nézek ki mintha már 3 hónapos terhes lennék. :wink:

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Nagyon kihalt a fórum...Mindenki dolgozik? Szerencsére én csak vasárnap megyek! Addig pihi!

Lukrécia,
képzeld, reggel megcsináltam, csak nem küldte el, mert kikapcsoltam a gépet..De már ha minden igaz, ott van nálad, ez a maximum..Szerintem jó lett!

Lányok!
Talpmasszázs szereintetek "segít"? Volt már valaki? Nekem most ezt ajánlották, csak nem szeretnék kidobni az ablakon X összeget feleslegesen...Bár 2 X 20 perc 2000 ft..Nem is olyan vészes.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,szerintem próbáld ki!Legalább ellazít egy kicsit.Az ár tök jó és mellesleg aki tényleg ért hozzá,az már elsőre rájön mi a gondod.Egy kedves ismerősöm ezzel foglalkozik és egy párszor engem is masszírozott.Már első alkalommal jelezte mire kell odafigyelnem mivel lehet a gond.Csak sajna elköltöztek.

Tegnap küldtem mailt!

További szép napot! :lol:
taptau

Taptau,
köszike. Állítólag reflexológus, és talpmasszőr akit ajánlottak!
Mindjárt megnézem a mailokat, csak éjjeles voltam, és nemrég keltem fel...
Aztán most akciózok, mert párom házidokija nem hajlandó felírni a Gynevac-ot,(azt mondja nem írhatja fel, pedig mutattuk neki, hogy igenis lehet) és most írtam Dr. Lázár Erikának, ha kell felmegyek érte pestre, és fizetek, csak meglegyen!
Vendég

Kriszti,
Én már a 6. inszem előtt elkezdtem reflexológushoz járni.
Voltam kb. 7-szer és hát sikerült, igaz csak 7 hétig. Nem tudom
játszott-e valamilyen szerepet, mindenesetre furcsa véletlen(ha az), hogy éppen a utolsó inszem sikerült.
Ezzel a maszírozással (ne gondoljatok kellemes maszírozásra ,egy fém kanál szerű valamivel dörzsöli,nyomkodja főleg a bokacsont alatti területet és ha valakinek gondja van a petefészkével, méhével akkor tud egy kicsit fájni) főleg a méh-nek a vérellátását fokozza ezzel.
Most úgy döntöttem, hogy a lobik előtt újra kezdem és már a héten voltam is egyszer. Nála 2.500.- egy kezelés kb.15perc

Kismoni
kismoni

Kismoni,
köszi az infót
Szerintem én is kipróbálom...Azt mondták, hogy nem egy kellemes dolog, de ha hatásos, egye fene!!!Ennyit megér!
És ezek szerint jó árban is van, ami nálunk van...
Vendég

Sziasztok!
Dolgoztam, csak most érek rá írni.
Kriszti:
Jó pár évvel ezelőtt én is masszíroztattam a talpamat, már akkor szerettem volna gyereket, ezért kifejezettem kértem, hogy a petefészkekhez tartozó részeket nyomkodja. Persze nem lettem terhes, de hát ez van. Biztos van akinek használ. Annyiban azért jó volt, hogy kicsit megnyugodtam, mert feszült voltam, és ott teljesen ellazultam. Egy nagyon profi csajhoz jártam, de ő sajna már nincs a városban. Olyan volt, mint egy pszichológus, tök jól kisírtam magam mindig nála. :(
Egyébként ha kell Gynevac recept, szólj, megpróbálok iratni a háziorvosommal. (Riának is irattam már) :)
esperanza

Sziasztok!

Kriszti, ha jól értem, ti is külön háziorvoshoz jártok, és neked felírta a saját dokid, a férjedé pedig nem.
Az én házidokim mindkettőnknek felírta, pedig a páromnak nem ő a háziorvosa. Javaslom, próbáld meg a te dokidnál.

Üdv: Lyutka
lyutka

Kriszti
mi Lukréciával együtt járunk talpreflexológiára,kézzel masziroz a természetgyogyink,nagyon fáj mikor a méhünknél jár,szerintem hatásos,én az utolso félsikert neki könyvelem el.nekünk közben akupunktura is van,egy csomo tü a fülünkben.multkor ott volt egy kismami,azt mesélte hogy 4évig próbálkoztak,majd elkezdte ezt és 3 hónap után terhes lett.ez nagy lökést adott nekünk.
szóval hajrá :D

bibar

Esperanza,
most még megpróbálok a nőgyógyim magánrendelésére elmenni, és írtani, de ha nem sikerül, akkor nagyon köszönöm a segítséged, ha íratsz!
Az én dokim nagyon parás, és nem megy bele semmi illegális dologba, nekem szó nélkül fölírta, de páromnak nem merte, mert az OEP-től tart.
Én pedig nem akarok neki bajt, így próbálkozom máshol!

Lyutka,
az én dokim, mint írtam, nem írja fel...Csak nekem. De megoldjuk másképp! :lol:

Bibar,
akupunkturát még nem próbáltam, de még nem is akarom kipróbálni...Ha nem muszáj tű ne érjen! :lol: Pedig egy régi kolleganőm ilyen helyen dolgozik....és már ő is ajánlotta!
Vendég

Esperanza,
nekem Pavlik Istvánt ajánlották, a Dőzsa Gy. úton, az M- szalonban...(azt nem tudom hol van, de van pontos címem)..Te hallottál róla?
Vendég

írtani=íratni
Vendég

Sziasztok lányok,

hú, hát nem vagyok valami fényes kedvemben éppen. Holnap lesz a házassági évfordulónk, és mivel annyi pénzt kellett most kifizetni a stimura, számomra egyértelmű volt, hogy nem veszünk most egymásnak semmit... Erre a férjecském elment ma este ajcsit venni nekem, aminek persze rettentően örülök, de bosszant is, mert én nem kaptam már semmit neki, és nem is nagyon lesz már rá holnap sem időm :( Szóval emiatt elég morc vagyok, meg meg is van, meg a 2. napom cigi nélkül, úgyhogy eléggé összejött most minden :(
Meg kicsit félek is a szuritól, merthogy a Merionalt ha jól tudom izomba kell adni, és hát nem szívesen adnám be magamnak, Zozó meg lehet, hoyg nem lesz rá képes. Na mindegy, szerintem túlreagálom most ezt is... :( :roll: :shock:

Köszönöm lányok az Elevites/Folsavas kérdésemre a válaszokat. Édik vagytok, de tényleg.

Lukrécia,
az a gond, hogy én rettentően hajlamos vagyok a hízásra. Ezt úgy képzeld el, hogy ránézek pl. egy sütire, és + 2 kg... :oops:
Ezért óvatoskodom ennyire, meg azért is mert így is eléggé túlsúlyos vagyok. :(

Lucia,

a folsavat + vasat is elég akkor a punkciótól szedni ugye? Esetleg van még más ami nem hízlal, és érdemes előtte elkezdeni szedni? Pl. C vitamin, vagy minden féle ásványi anyagok?
Köszi!

Kismoni,
a Pregnavit azért nem hízlal szerintem mert pont folsavat nem tartalmaz, hanem csak vitaminokat, vasat és kálciumot. De szerintem ilyet veszek azért én is. :)

Esperanza,
jól tudom, hogy te is szúrtál magadnak Merionalt? Te hová adtad be magadnak? mert hogy ha izomba, akkor én nagyon gondokozom a combomon... de a tájékoztatóban az szerepel, hogy adható bőr alá is... Nem értem :shock:

Na szerintem elteszem magam holnapra, ígérem jobb kedvű leszek :) Ja, nem is mondtam, tegnap este hétkor elaludtam a tv előtt és reggel hatig csak egyszer ébredtem fel :D Kicsit kivoltam :) :wink:

Jók legyetek, szép álmokat.

Puszka mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti,

Én is csak ajánlani tudom a talpmasszázst,nekünk Bibarral tökre fáj,amikor a méh meg a petefészek pontot maszírozza,azért ellazulni még nem sikerült ott.....

Zsókuci,

Na Te ne depózzál nekem,pont mikor ránézek arra a cuki vidám napocskára a neved alatt,olyan jókedvre derít....
A merional miatt ne aggódj,Bőr alá is lehet adni,én végig úgy adtam,a lányokat is megkérdeztem a BMC-ben,akik szokták adni,van aki izomba adja,van aki bőr alá.És az sem igaz,hogy kevésbé hat bőr alatt,mert -egy:nekem is hatott-kettő:ha nem hatna olyan jól,nem engednék,hogy bőr alá is be lehessen adni,nemde?
Ugyhogy ezen ne stresszelj,jó? :lol:

Bibar,
Mi van már nem szeretsz??? :P

Kép
lukrécia

Kriszti,

Nem kaptam meg.... :(

Kép
lukrécia

Kriszti,

Excuse me...A másik emil címemen kerestem,kissé lüttyő vagyok.... :oops: :oops: :oops:

EZER KÖSZÖNET!!! :P

Kép
lukrécia

Zsókuci:
Igen, jól emlékszel, valóban kaptam Merinalt. Jártam az ügyeletre minden este és ott adták be (fenékbe). Nekem azt mondták a BMC-ben, hogy lehet fenékbe is, bőr alá is, csak állítólag így hatásosabb (gyorsabban fejti ki hatását, vagy valami ilyesmi). Így aztán mentem mindig. Én semmilyen szurit nem tudok beadni magamnak, még a Puregont sem tudtam hasba, mindig megkértem valakit.
Kriszti:
Szólj ha kell a recept, mert akkor beszélek a házidokimmal.
Akit írtál fickó, fogalmam sincs ki az, sőt még azt az M-szalont sem tudom hol van, még nem is hallottam róla. :( Ez valami új szalon lehet.
esperanza

Esperanza,
jó korán keltél! :lol: Én ennél lustább voltam :wink:
Szerintem megkérlek, ha tudsz írass, nem baj ha lesz egy plusz receptem, mert az én dokim csak kedden délután rendel!(szeptembertől változás van).
Így inkább legyen 2, mint egy sem...Kiváltom, aztán hűtőben elfér, hátha valakinek szüksége lesz rá.
Előre is köszönöm!
Vendég

Sziasztok,

túl vagyok az első 2 szurin :) Én adtam be mindkettőt! :) A puregon tényleg szinte gyerekjáték, nagyon jó az a pen, a Merionalnál nagyobb volt a para, de aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálom én beadni magamnak, és sikerült is popóba :) Az sem fájt, nem is nagyon éreztem, úgyhogy Milike, ha úgy alakul, akkor legyél nyugodt, tényleg kicsit sem fáj! :)

Kriszti,
végül kék tűt ajánlottak izomba, valamivel rövidebbnek tűnik mint a fekete, de zöld nem volt, ez meg szimpi volt :D:D Aztán meg úgy voltam vele, hogy a Merional tájékoztatóján az szerepel, hogy akár bőr alá, akár izomba adható, így nagy baj nem lehet, ha nem is megy teljesen izomig... :)

Hú, megkönnyebbültem lányok! :) És, mostmár hivatalosan is elkezdődött a mai nappal a stimum! :D
Kép
Tényleg, a Puregont meg a Merionalt be lehet akár közvetlenül, egymás után is adni? Mert akkor arra gondoltam, hogy reggelte ezt meló előtt lerendezném...

Gyönyörű tollat kaptam Zozótól gravírozva a mai napi dátummal :) Annyira édes tőle! :D Én meg parfümöt vettem végül neki! :)
Ja és este megyünk a Tortuga étterembe vacsizni :D

Lukrécia,
már rendben vagyok, köszönöm! :D Igen, a mosolygós fej amúgy a rám jellezmő a valós életben is, de néha úúúgy el tud szállni az agyam :oops: :roll:

Csók mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,nagyon ügyi vagy,pláne ilyen nagy napon nem is lehet rosszkedvű az ember!Boldog házassági évfordulót,jó mulatást estére!
Milyen fura ,mikor pont ezt írom ,valakinek az esküvője van épp,ezerrel dudálnak a kocsik az úton!

Aztán mennek ám a tüszőnövesztők:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok sikert!és További szép napot! :lol:
taptau

Taptau,
köszönöm, ari vagy! :D

Jó pár perce már olvastam a hozzászólásodat, és csak most esett le, hogy a tüszőnövelőket is nekem küldted :D Hú, de furi, hogy ezt most nekem írtad, és nem én valakinek :D Nagyon jó érzés... kicsit be is könnyeztem, KÖSZÖNÖM! :)

Kismoni,
vettem Pregnavitet, mától szedem :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

hú, de nagy itt a csend... nagyon hétvégi a hangulat :)
Most jöttünk meg a Tortuga étteremből, nagyon jó kis hely, mindenkinek ajánlom (bár sokaknak elég messze lenne, de azért: www.tortuga.hu ). Képzeljétek az én drága férjecském olyan édi volt, hogy annak ellenére, hogy ő nem szokik le a cigiről (egylőre :D) nem hozott direkt cigit az étterembe, és természetesen a "nem dohányzó"-ba mentünk... olyan furi volt :D De egész jól bírom. Ez volt a 3. cigi mentes napom, és hát igaz, hogy igazából mindent babóért, egyébként nem bírnám ilyen jól tuti.

Na jó megyek, további jó punnyadást mindenkinek :)

Puszikák!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, nagyon-nagyon drukkolok neked!!! :) Boldog házassági évfordulót!!
Én évek óta szedek napi 5 mg folsavat + multivitamin + amit étellel veszek magamhoz, és nem híztam tőle (pedig a "hízós-fajta" kategóriába tartozom). Viszont az Elevit nekem is brutál volt. Arra gondolok, hogy ebben az összetételben van ilyen hatása. Most a Béres Gravida vitamint szedem, és nincs tőle nagyobb étvágyam.

Kriszti, örülök, hogy jobban vagy már. Szép lett a táblázat. Ügyes vagy. :)

Lányok, továbbra is minden jót kívánok nektek!
share

Sziasztok lányok, és Mot papa!

Arra gondoltunk, hogy itt az ideje egy topik-talinak! :)
Természetesen mind a BMC-s, mind a BMC-s babásokat várjuk szeretettel! :)

Az időpont: szeptember 23. szombat - kora délután (ez attól függ, hogy nektek mikor lenne jó)

Helyszin: ti mit javasoltok? (olyan kellene, amit mindenki könnyen meg tud közelíteni)

Mindenkit (régiek, újak) sok-sok szeretettel várunk, egy pár órás beszélgetésre, és persze egymás megismerésére :)

Várom a véleményeteket, javaslataitokat!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!

A csuda....nekem nem jó a 23.... :( :( :(

Zsókuci!
Ezer gratula a hőstetteidhez,tőlem is kapsz ám tüszőnövesztőt,nem úszod meg...!!! :D :D ++++++++++++++
A puregont meg a merionalt én is együtt adtam be,az orgalutránt meg kicsit később.Tök ügyi vagy,hogy magadnak adod izomba.Azért nekem ez még nem megy.

További szép napot mindenkinek!!!

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok és Mot!

Bocs, hogy kis időre megint eltűntem, de egy kicsit off vagyok mostanság.
A melóhelyemen létszámcsökkentés és pont azt a két kolléganőt küldték el akikkel leginkább jóba voltam. Engem pedig levettek 6 órásra, és még úgy vezették fel hogy ők milyen jó fejek, mert így elmehetek orvoshoz és ők így segítenek nekem, természetesen a fizetésem 3/4 részéért. Persze tavalyelőtt óta hurcolok mostmár 170 óra plusszt -mert ha helyzet volt akkor természetesen ottmaradtam -és amit nem tudok kivenni, de ha el akartam menni orvoshoz akkor folyamatos cirkusz volt. Pfujj, gyűlölöm!Hányni tudnék ha be kell mennem.
Persze a munka az nem lett kevesebb, sőt a 2 kolléganőét is szétosztották, de én megfogadtam hogy egy percet sem fogok túlórázni. Ezeknek, minek?
Múlt hétfőn meg mentünk a BMC-be és egy öreg tata belénkjött hátulról, a kocsinak nagy baja van az egész hátulja elment és nem tudom mikor és egyátalán hogyan tudják majd megcsinálni. Akkor fog kiderülni minden ha le lesz bontva a hátulja.

Sík ideg vagyok, pedig pont most kéne lehiggadni, mert kedden már Konc dokihoz kell menni megbeszélésre meg gyógyszerfelírásra. Úgy izgulok!!!
Csajok! Kb. mennyire számítsak? Nagyon drága a gyógyszer?
Előre is köszi az infokat.

Zsókuci!
Úgy látom most Te vagy a legközelebb a lombikhoz, és Érted kell szorítani. :wink:
Boldog házassági évfordulót! Ez egy nagyon jó omen, hogy ezen a napon kezdted a stimut!
Nagyon drukkolok Neked!
És ügyes vagy, hogy meg tudod állni a cigit! Én is már csak keddig szívhatom, akkor megyünk megbeszélésre. Aztán vége, habár a mostani idegállapotom egy kissé viseletes, de muszáj lesz abbahagyni.

Kriszti!
Hát elhiszem hogy nem volt jó dolgozni egy hónap után. Látom a Gyurcsány csomag a Te munkahelyedet is megviseli.
Nagyon szép lett a tábli, jó nézni a kis szívecskéket. Alig várom hogy az enyém mellett is virítson egy...

Tudtok már bővebbet a 3 ingyen lombikról? Vagy ez egyátalán már tuti hogy így lesz? És egyátalán mi van azzal aki már elkezdte 2006. évben?

Bocs ha kicsit hosszúra sikerültem. Puszi mindenkinek!
lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?