Sziasztok lányok,
hú, hát nem vagyok valami fényes kedvemben éppen. Holnap lesz a házassági évfordulónk, és mivel annyi pénzt kellett most kifizetni a stimura, számomra egyértelmű volt, hogy nem veszünk most egymásnak semmit... Erre a férjecském elment ma este ajcsit venni nekem, aminek persze rettentően örülök, de bosszant is, mert én nem kaptam már semmit neki, és nem is nagyon lesz már rá holnap sem időm
Szóval emiatt elég morc vagyok, meg meg is van, meg a 2. napom cigi nélkül, úgyhogy eléggé összejött most minden
Meg kicsit félek is a szuritól, merthogy a Merionalt ha jól tudom izomba kell adni, és hát nem szívesen adnám be magamnak, Zozó meg lehet, hoyg nem lesz rá képes. Na mindegy, szerintem túlreagálom most ezt is...
Köszönöm lányok az Elevites/Folsavas kérdésemre a válaszokat. Édik vagytok, de tényleg.
Lukrécia,
az a gond, hogy én rettentően hajlamos vagyok a hízásra. Ezt úgy képzeld el, hogy ránézek pl. egy sütire, és + 2 kg...
Ezért óvatoskodom ennyire, meg azért is mert így is eléggé túlsúlyos vagyok.
Lucia,
a folsavat + vasat is elég akkor a punkciótól szedni ugye? Esetleg van még más ami nem hízlal, és érdemes előtte elkezdeni szedni? Pl. C vitamin, vagy minden féle ásványi anyagok?
Köszi!
Kismoni,
a Pregnavit azért nem hízlal szerintem mert pont folsavat nem tartalmaz, hanem csak vitaminokat, vasat és kálciumot. De szerintem ilyet veszek azért én is.
Esperanza,
jól tudom, hogy te is szúrtál magadnak Merionalt? Te hová adtad be magadnak? mert hogy ha izomba, akkor én nagyon gondokozom a combomon... de a tájékoztatóban az szerepel, hogy adható bőr alá is... Nem értem
Na szerintem elteszem magam holnapra, ígérem jobb kedvű leszek
Ja, nem is mondtam, tegnap este hétkor elaludtam a tv előtt és reggel hatig csak egyszer ébredtem fel
Kicsit kivoltam
Jók legyetek, szép álmokat.
Puszka mindenkinek!!!