Új privát üzeneted érkezett!

Puszedli, ahogy gondolod...amúgy a jóval több egy dolog, másik dolog, hogy a 3x500 az alapadag, azzal indít mindenki, és hidd el, 2 hétig a 2x fél szem szedésére szánt 2 hét luxus a te esetedben, amikor javulást akarsz lombik előtt, így ne várj csodát...

de nekem tényle mindegy mit csinálsz...én csak azt írom le, amit én 2 év alatt tapasztaltam, magamon, másokon....

Amúgy nekem 0 perces inzulin 3, a 120 perces meg 21 :wink: szóval nekem ennyit javult az inzulinom....a 0 perces 16 és a 120 perces 180 után....

ehhez kellett a 3x850 met, a diéta amit tartani kell, tehát diéta nélkül se várjunk csodát a mettől és a sport, amit én azért annyira nem csináltam keményen, de a diétát igen...

és én csak a szülés óta szedem a 3x1000-et, azért ennyit, hogy még csak véletlenül se legyen esély arra, hogy újból romlik...
pedig az enokrinológus szt elég lenne 2-3x850 de nem érdekel, az egészségem fontoabb, mint hogy érdekeljen, hogy gyógyszert szedek életem végéig...

amúgy a lombik alatt sokkal keményebb gyógyszerrel traktáljuk a szervezetet, tehát etrtől a kis gyógyszer mellékhatásaitól nem kell félni.
(ezt úgy általában írtam le)
Vendég

Hunci: köszönöm! Tudom, hogy csak jót akarsz! Akkor lehet 1 hétig szedek 2 x felet, aztán 2 x1re emelek. Mellékhatása van?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz,
télleg az a legjobb, ha Anyós nem zargat...(Nálunk ő vigyázott legutóbb Manóra, így beavattuk...aranyos volt amúgy, szurkolt, csak hááát... :roll: -Anyukámék szóba sem jöhetnek!!! Teljesen tabu előttük, Isten ellen való véteknek tartják :twisted: . Asszem, már feldolgoztam, hogy rájuk ebben nem számíthatok...)

Lányok,
kitört rajtam a parlagfű-allergia! :evil: Van Vkinek tapasztalata olyan téren, hogy ha elkezdem szedni a Xysalt, a jövő heti Mens-bali laborokra lenne hatása? (IR, Leiden, Pajzs) vagy buta kérdés??? :oops: :roll: - a gyógyira nincs írva ilyesmi, csak hogy tilos az alkohol :twisted: :lol: )

tillidian

Puszedli, igen van, nem is kicsi...ha nem tartod a ch-mentes diétát, azaz no krumplipüré, helyette héjában sült krumpli, no fehér kenyér, helyette barna vagy reggelre max egy zsemle, no cukor helyette cukorpótló vagy méz stb előírást nem tartod, a wc lesz a legjobb társad....
elég kemény hasmenést tud okozni, amint a met az előírt adagnál több ch-val találkozik...

célszerű a reggeli adagot munkába menetel előtt jóval vagy munkahelyen bevenni és addig nem reggelizni, ezt ki kell tapasztalni mindenkinek, én pl 7kor reggeliztem melóhelyen mert nekem 1.5 bkvzás az út oda és hát metrón rámjön a hasmars, nem egy nagy öröm.

így hamarabb beértem mint a többiek, kb 10 perccel, gyors kaja, met és ha szükséges volt, irány a melóhelyi wc, de ha jól diétázol, nem lesz ilyen, kivéve az első 2-3 hetet de azért ez sem jellemző mindenkire...

ezek csak a legrosszabb esetben tapasztalt mellékhatások.

délutánra már nincs gond... :lol:
Vendég

Hunci: ahh, köszi. :roll: :lol:

Till: nem vok allergiás, így nem tudok segíteni. :(

Viktu: babatapik mennek!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Bella :P
Írtam privit!

Nem tudom, mit alakítottak a bneten, de én csak elég kacifántosan férek hozzá a privi fiókomhoz :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni: tényleg!!!! Most hog írod, látom én is! Pontosabban nem is látom! Hova tüntek? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Fannimami!!! :P
De jó "látni" Téged!!! :P Mindig jólesik, mikor ránk nézel! :D
Mill puszi a Csodababáknak!!! :P

A privik télleg eltűntek... :roll:

(most egyezkedem az allergiával: még nem kezdem el a gyógyit, csak majd vvtel (Mens) után...ha bírom...

Most irány a mozi, megnézzük a kis robotot :lol:

tillidian

Sziasztok !

Leó&Mó :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ügyesek vagytok csajok ,halk gratulációm :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viktu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel ! Megkésve de annál nagyobb szeretettel ,kívánok Boldog Születésnapot :!: Kép
dalmácia

Sziasztok!

Puszedli, Huncihoz csatlakozva, engem az elején nagyon meghajtott a met, aztán ez megszűnt. Illetve mivel én hajlamos vagyok a migrénre, az első napokban sokat fájt a fejem :(

Till, én is allergiás vagyok szinte mindenre, ami fűféle, de eddig - koppkopp, megúsztam, gyógyszert sem szedek. Amúgy nekem a Telfast vált be, meg a Spersallerg szemcsepp.
Szerintem IR, pajzsmirigy eredményt az allergiagyogyi nem befolyásolja, hacsak nem cukormázas a te gyógyszered vagy nem tartalmaz cukrot. Próbálj meg kalciumot nyomni, az segíthet
allegrobarbaro

Sziasztok!

Puszedli, Huncihoz csatlakozva, engem az elején nagyon meghajtott a met, aztán ez megszűnt. Illetve mivel én hajlamos vagyok a migrénre, az első napokban sokat fájt a fejem :(

Till, én is allergiás vagyok szinte mindenre, ami fűféle, de eddig - koppkopp, megúsztam, gyógyszert sem szedek. Amúgy nekem a Telfast vált be, meg a Spersallerg szemcsepp.
Szerintem IR, pajzsmirigy eredményt az allergiagyogyi nem befolyásolja, hacsak nem cukormázas a te gyógyszered vagy nem tartalmaz cukrot. Próbálj meg kalciumot nyomni, az segíthet
allegrobarbaro

Na, ezt jól elküldtem kétszer :oops: Télleg meg van zakkanva kicsit a fórum
allegrobarbaro

Puszedli :wink:
Én úgy nyitottam ki, hogy ahová kérem a jelzést, hogy üzenetem van, onnan. Meg ha itt bárkire rákattintok és küldök neki üzit, akkor is bejön a saját postafiók. Nem értem, szerintem véletlenül állították el...

Till :P
Aranyos vagy :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Alle: te mennyivel kezdted? (és mennyi volt az inzulinod?)

Hunci: pü. ment!

Kép

Kép

*puszedli*

Én 3*500-zal kezdtem, de elég hamar átálltunk a 3*850-re. A kezdő 120 perces inzulinom 219 volt.
allegrobarbaro

219????Huh ez nagyon sok...én a 180-nammal azt hittem elég sok, egy barátnőmnek volt még 200 fölött, de a tiéd se semmi...
az avandametre és avandiára sztem kérdezz rá...avandametben metformin is van "rozi" mellett, avandiában nincs met, ott csak "rozi" van, a "rozi" abban segít, hogy gyorsabban a sejtekbe jusson az irt csökkentő anyag...van akinek avandia kell van akinek avandamet, van akinek elég a met....

ha vigasztal Alle, szépen lement nekem is az irem....

Sannah?????????????
Vendég

Till,
vólíííí.... éééééévaaaa :lol: (gondolom ezt már a film után olvasod) :wink:

skrisz72

Sziatok! :D

Skrisz,
biza! :lol: Tündéri kis filmecske volt! :lol: (Manó odáig volt érte, azóta csak Kisrobotnak, vagy Vólinak lehet szólitani :lol: )

Alle,
köszi!!! De jó, hogy írod: teljesen elfelejtettem, hogy a kalcium is segít... :roll: -rég volt már tavaly augusztus! :lol: - nálam aug közepén szok bedurvolni...emiatt is jó, hogy elhalasztottuk októberre a lombikot! Meg az a szerencsehónapom - és remélem, Mindenki másnak is, aki velünk együtt fog lombikni! :P

Puszedli,
nem semmi értékeid vannak... :roll: -gyorsan monnyon le minden helytelen beállítódás, októberben babásodunk!!! :wink:

tillidian

Viktu! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Hunci,
ezt már akkor is mondtad, mikor először szóba került :wink: Szerencsére elsőre, 2 hónap alatt lement 114-re a met-től, aztán "közbejött a baba", akkor megint felugrott a 120 perces 165-re, az ezt követő kontrolleredményt most várom, csütörtökön megyek dokihoz.

Till, remélem, segít a kalcium. :) Én sem szeretem az allergiát, nekem augusztus közepe-szeptember közepe, vége a kemény időszak, onnantól semmi bajom, bár a vizsgálat szerint rengeteg mindenre allergiás vagyok (szinte minden mintára). Viszont én abban is bízom, hogy mivel idén kicsit csapadékosabb az időjárás, talán ez is segít és elmossa a polleneket.
allegrobarbaro

Hunci,
ezt már akkor is mondtad, mikor először szóba került :wink: Szerencsére elsőre, 2 hónap alatt lement 114-re a met-től, aztán "közbejött a baba", akkor megint felugrott a 120 perces 165-re, az ezt követő kontrolleredményt most várom, csütörtökön megyek dokihoz.

Till, remélem, segít a kalcium. :) Én sem szeretem az allergiát, nekem augusztus közepe-szeptember közepe, vége a kemény időszak, onnantól semmi bajom, bár a vizsgálat szerint rengeteg mindenre allergiás vagyok (szinte minden mintára). Viszont én abban is bízom, hogy mivel idén kicsit csapadékosabb az időjárás, talán ez is segít és elmossa a polleneket.
allegrobarbaro

Alle :oops:
Vendég

Kép Szavak nélkül....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű!!!!!!!!!!!

(spontán volt ugye???????)
Vendég

Köszönöm Hunci...........iiigen, spontán... :roll: ........

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A többit úgyis tudod :) Szavak nélkül :) :)

Kép

Istenem, Lois!!! :P :P :P
Nem tudom, mit mondjak...Van értelme az Életnek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Viktu,
ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

( nem rémlik, mióta, mennyi metet szedsz???Szerintem, ez is megdobta egy kicsit...szerinted?)
Vendég

Hűűűűűűűűű, de jóóóóóóóóóóóóó! Lois! Ügyes Clarkod van! :wink: Szurok, szurok, szurok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Lois,
:lol: :lol: :lol:
A mindenit! Szép csíkok! De jó, hogy benéztem! :D
Hányadik napon/héten is tartasz? :wink:

Puszi Pizsinek is!

Dalmi,
aranyos vagy, köszi! :D

Tilli,
neked is köszi! :D
angel37

Sziasztok!

Lois!!!! Nagy gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois, GRATULÁLOK!!! :D :D :D Nagyon szép csíkok!
allegrobarbaro

Lois, aztamindenit! Nagyon ügyik voltatok!!! :lol: :lol: Hányadik napnál tartasz?

skrisz72

Vááááá!Lois! :D :D :D Apóséknál egy gyors bekukk...Hűűűű!Nagyon örülök Nektek!!!!!!!Részletek? Puszka !

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Lois! Mi már beszéltünk de azóta is csak rajtad jár a fejem ,annyira boldog vagyok :D :D :D :D :D :D :D Nagyon szorítok ,Hétfőre drukk :wink: :wink: :wink: Várom a hívásod ,Puszillak Dalmi :D :D :D Kép Kép
dalmácia

Lois: meghatódtam az örömtől!!!!!! Gratulálok, szívből!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Lois,

gratulálok, szemet gyönyörködtető csíkok! :wink: És spontán? Ez igen! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Lois!!!!!! Nagyon-nagyon örülök, annyira jó!!!!!!!!!! :D
leo50

leo50

Sziasztok Lányok!

Mó!
Igen, tudom... :roll:

Till!
köszönöm, drága vagy :D

Coca!
Köszi, igen Clarkom eléggé odavan magától... 8) ...de még nem igazán fogta/fogtuk fel.. :roll:

Angel!
Igen érdemes néha ilyen pangós vasárnap is benézni, igaz?? :wink:

Alle!
Köszönöm, nekem is tetszenek :D

Skrisz!
Köszönöm!

Viktu!
Neked is köszi és drukk a kis eszkimó-babóknak :D

Puszedli!
édes vagy, köszönöm :roll:

Dalmikám!
Köszönöm, számítok rá továbra is...majd jelentkezem :wink:

És persze a kismamiknak is, Hanna, Leo, Coca (újra :D ), Monic, köszönöm!! :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit....évek óta várok itt rá, hogy gratukat fogadjak, nem akarom elbénázni :lol: :lol: :lol:

És a részletek:
Szóval késett...sokat. Ma már a 47.-ik napon tartok. Péntek este csináltam tesztet, de csak így ímmel-ámmal... esküszöm, közben csak arra gondoltam, hogy mennyire el vagy cs*szve, hogy már a ciklusomnak is annyi. Lógatós tesztet csináltam (az alsót a képen), de ahogy nedvesedett át felfelé a teszt rögtön megjelent először a terhescsík, hamarabb a kontrollcsíknál. Na ettől aztán volt nagy lefagyás, meresztgettem a szemem rendesen. Beráncigáltam kedves Clarkom is a fürdőszobában és mutattam rá némán a tesztre, hát eltartott neki is egy ideig míg megértette mit lát :shock: Persze csak egy nyüves tesztem volt csak itthon elfekvőben, este 10-kor indultam az ügyeletes gyógyszertárba másikért. Kb. 1 óra múlva meg is csináltam (erőteljes férji noszogatásra), pisiltem kb. 3 cseppet, ez ilyen pipettával cseppentős teszt volt, ez is abban a pillanatban kidobta a csíkot. Na itt lett még nagyobb lefagyás. Éjszaka nulla alvás, reggelre édes Uram kiderítette, hogy az itteni kórházban pont a mezei nőgyógyim az ügyeletes doki, sebtiben oda beráncigált. Ő nagyon rendes volt, rögtön megultrahangozott. Az eredmény, egy kis manó odabent csimpaszkodik megfelelő helyen, kb. 3 hetes terhesség, szívhang még nincs. Rögtön konzultált Kr. doktorral, aki épp a Forma -1 -ről jelentkezett be, de persze szokásos tündér formáját hozta, minden fontosat leegyeztettek. Kapok egy kis progipótlást Duphaston formájában, holnap megyek a kaáliba, pontos HCG, meg progi-nézésre. Szóval (nem is annyira) dióhéjban ennyi. Felfognom még nem sikerült, kb. azóta is bután nézek/nézünk magunk elé :oops:

Fogalmam sincs, mit csináltunk máshogy, Hunci a kérdésedre, ebben a ciklusban kezdtem a met-et, de pont az első napjától, volt hozzászoktató-időszak is, ez volt az egyetlen változás. Gondolod, hogy ennyi idő alatt ezt tudta elérni?? Persze nekem is itt motoszkál ez is a fejemben, hogy mi kattanhatott így helyre bennem, valszeg sosem tudom meg, jól álltak a csillagok. Igyekszem semmi rosszra nem gondolni, persze nagyon korai még minden, de bízom abban, hogy ez a kis prücsök ha ennyire össze akart jönni, akkor szívósan és tartósan velem marad :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
aztaaaaaaaa, micsoda hírek!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: HATALMAS GRATULA!!!!!! szerencsét hozott Nektek Pizsi :P :P :P továbbra is szorítszorít+++++++++

Viktu,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Lois! Végig sírtam az írásodat. :oops: Minden rendben lesz. :)

Viktu! Drukk ezerrel!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois,
Hurrrrrrrrrrrááááááá! Hatalmas gratula Nektek! Ez aztán a jó hír!

Viktu,
++++++++++++++++++++

Jó nagy lavinát indítottam el a dilidoki kérdéssel, de legalább mindenki leírhatja a pro és kontra véleményét.

Valaki küldje már hozzám a Piroskát, mert így jóval a műtét után sem akaródzik megjelenni nálam!

Fanni,
Válaszoltam!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Lois, ez egy nagyon szép történet, kívánom, hogy ugyanilyen szép legyen a folytatás is :D

Viktu ++++++++++
allegrobarbaro

Bella,
együtt várjuk pirinénit...műtét óta még nekem sem jött meg, pedig már jöhetne...
allegrobarbaro

Bella, Allegro
pirinénnye indítva :D

KépKép
tobi

Lois!
Annyira nagyon jó, gratulálok nektek! Nagyon vigyázz magatokra!
Kép
szöcske

Lois, simán lehet, mert valakinek már az első alkalom segít, van akinek egy év kell, de átlag a 3 hónap! :lol:

Várunk a hírekkel!
Vendég

Sziasztok!

Lois,
csodás kis történet! :D
Lehet, hogy tényleg a gyogyi hatott ilyen hamar, végülis nagyon IR-es nem voltál!
Vaaagy, hogy Pizsikére koncentráltál! :wink:

Viktu,
+++++++++++++++

Bella, Allegro,
nektek meg jöjjön már...

Csajok, egy kérdés:
holnap mennék vérvételre, PRL kontrollra.
Be kell ehhez jelentkeznem??? Vagy odamegyek csak úgy?
angel37

sziasztok!
Lois! Gratulálok! Jó olvasni ezeket a híreket.
Tényleg babaeső van. :)
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?