Sziasztok Lányok!
Mó!
Igen, tudom...
Till!
köszönöm, drága vagy
Coca!
Köszi, igen Clarkom eléggé odavan magától...
...de még nem igazán fogta/fogtuk fel..
Angel!
Igen érdemes néha ilyen pangós vasárnap is benézni, igaz??
Alle!
Köszönöm, nekem is tetszenek
Skrisz!
Köszönöm!
Viktu!
Neked is köszi és drukk a kis eszkimó-babóknak
Puszedli!
édes vagy, köszönöm
Dalmikám!
Köszönöm, számítok rá továbra is...majd jelentkezem
És persze a kismamiknak is,
Hanna, Leo, Coca (újra
),
Monic, köszönöm!!
Remélem nem hagytam ki senkit....évek óta várok itt rá, hogy gratukat fogadjak, nem akarom elbénázni
És a részletek:
Szóval késett...sokat. Ma már a 47.-ik napon tartok. Péntek este csináltam tesztet, de csak így ímmel-ámmal... esküszöm, közben csak arra gondoltam, hogy mennyire el vagy cs*szve, hogy már a ciklusomnak is annyi. Lógatós tesztet csináltam (az alsót a képen), de ahogy nedvesedett át felfelé a teszt rögtön megjelent először a terhescsík, hamarabb a kontrollcsíknál. Na ettől aztán volt nagy lefagyás, meresztgettem a szemem rendesen. Beráncigáltam kedves Clarkom is a fürdőszobában és mutattam rá némán a tesztre, hát eltartott neki is egy ideig míg megértette mit lát
Persze csak egy nyüves tesztem volt csak itthon elfekvőben, este 10-kor indultam az ügyeletes gyógyszertárba másikért. Kb. 1 óra múlva meg is csináltam (erőteljes férji noszogatásra), pisiltem kb. 3 cseppet, ez ilyen pipettával cseppentős teszt volt, ez is abban a pillanatban kidobta a csíkot. Na itt lett még nagyobb lefagyás. Éjszaka nulla alvás, reggelre édes Uram kiderítette, hogy az itteni kórházban pont a mezei nőgyógyim az ügyeletes doki, sebtiben oda beráncigált. Ő nagyon rendes volt, rögtön megultrahangozott. Az eredmény, egy kis manó odabent csimpaszkodik megfelelő helyen, kb. 3 hetes terhesség, szívhang még nincs. Rögtön konzultált Kr. doktorral, aki épp a Forma -1 -ről jelentkezett be, de persze szokásos tündér formáját hozta, minden fontosat leegyeztettek. Kapok egy kis progipótlást Duphaston formájában, holnap megyek a kaáliba, pontos HCG, meg progi-nézésre. Szóval
(nem is annyira) dióhéjban ennyi. Felfognom még nem sikerült, kb. azóta is bután nézek/nézünk magunk elé
Fogalmam sincs, mit csináltunk máshogy,
Hunci a kérdésedre, ebben a ciklusban kezdtem a met-et, de pont az első napjától, volt hozzászoktató-időszak is, ez volt az egyetlen változás. Gondolod, hogy ennyi idő alatt ezt tudta elérni?? Persze nekem is itt motoszkál ez is a fejemben, hogy mi kattanhatott így helyre bennem, valszeg sosem tudom meg, jól álltak a csillagok. Igyekszem semmi rosszra nem gondolni, persze nagyon korai még minden, de bízom abban, hogy ez a kis prücsök ha ennyire össze akart jönni, akkor szívósan és tartósan velem marad