Cas,
Szivacsos: ha mész a Cora felé a Süba (most Csillagvár után ) után a sarkon van. Be kell menni egy udvarba, majd le egy nagy garázsba. Többnyire csöngetni kell, mert fennt vannak a lakásban. És ha jól emlékszem csak 16.00-ig vannak.
Műzli jó lesz a jövő héten is.
Nikcsi,
Nem csak Te fogsz ki idiótákat.
2 napja a bíróságon (csak tanúnak kellett bemennem) 1 órát kellett várnom míg behívtak. Na Lillát eleve fel kellett keltenem a déli nagy alvásából, hogy odaérjünk, 45 perc volt míg oda tömegközlekedtünk, és még fél órát bírt csöndben a babakocsiban. De azután elfogyott a türelme, és elkezdett ordítani. Ha kiengedtem akkor meg ment volna a nyitott irodákba, amit nem engedhettem, úgyhogy azért is üvöltött. Ölben pedig teljesen hátrefeszítve magát üvöltve próbálta kitekerni magát a kezemből, tehát semmit nem tudtam tenni, de azért 2 bírónő is nekem esett, hogy ha kell fojtsam meg a gyereket, de legyen azonnal csönd. Mintha ez lenne a hobbim, hogy jókedvemből járok oda, és direkt üvöltetem a gyereket.
Persze a folyosón mindenki felháborodott, hogy látszik ezeknek nincs gyerekük.
A mi bírónőnk legalább rendes volt, vagy 50x bocsánatot kért, hogy ennyi ideig tartott.
Tegnap reggel pedig Békás busszal próbáltam eljutni Tücsökzenére. Hát már itt a Csillaghegyi uszodánál az ajtónak préselődve fértünk fel, de ezek után a következő megállókba is felszálltak. Az lett a vége, hogy 3 ember feküdt a babakocsin, 2 táska nyomódott a gyerek fejéhez, Lilla meg üvöltött kétségbeesésében, és SENKIT nem érdekelt. Késöbb amikor kicsivel több hely lett, egy belül álló hölgy felvetette, hogy ugyanmár engedjenek a babakocsinak kialakított részlegbe, mert akkor nem kéne minden megállónál föl le szállnunk, hogy le tudjanak szállni az emberek. Egy idősebb nő felháborodtan közölte, hogy ő ugyan nem enged beljebb.
Ilba,
Nemsokára Beninek is lesznek mosógépes képei.
Tegnap vettünk egy gyereket is.