Sziasztok!
ÚÚÚtálok papírokat intézni!!!Az egész délelőttöm a táppénzes papírra ment el...Na, mindegy, ezen is túlvagyok, holnap már ezerrel dolgozom!!
Lukrécia,
javítalak!
Taptau,
írok mindjárt mailt....
Lyutka,
nekem az Újvári főorvos Úr csinálta a HSG-t, nagyon nem is volt válogatás...De én pénzt nem adtam, pedig nagyon kedves aranyos kis doki, csak sajnos ha minden egyes kis vizsgálatért adtam volna, nem bírtam volna kifizetni a szurijaimat!
Így párommal úgy döntöttünk, amíg nem lesz tuti eredmény, addig nem adunk!(mert nem tehetjük meg).
Így is nagyon rendesek, szerintem az Újvári főorvos egyáltalán nem is várja el, de szerintem a többi sem, igaz nem is nagyon ismerem őket!
Nekem nem volt fájdalmas,inkább kellemetlen, aranyosan mindent mondott, mikor mit fog csinálni, felfektetett egy ágyra, és kb. 10 perc volt az egész. Szerencsére nekem nem kellett csövekkel járkálnom!
Szia Orsi!
Üdv köztünk!
A dokiválasztással kapcsolatban tényleg igaz, amit itt már leírtak, mindenkinek más az elvárása, de lelki támaszt senki nem ad!Arra ott van a párunk!
1-2 doki nekem sem volt szimpi, a Wiegandt dokinál voltam én is legutóbb, nagyon kedves, aranyos volt, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy Szűcs dokit "lecseréljem".
Csak azt az egyet sajnálom, hogy nem ő csinálta a punkciót, és a transzfert, de nem is hiszem, hogy másképp alakult volna, ha ő csinálja!Ez nem rajta múlott volna.
Ha valamiért úgy érzed, hogy a másik doki szimpibb, akkor szived joga változtatni!
Chesti,
tudod muszáj optimistának lenni, és előre nézni, mert egy önsajnálkozó, depis anyukát senki nem akar magának!Így 1 babó sem akar hozzám költözni!
Megkukkoltalak a másik topikon! Biztos szép lehetett a kiruccanás, és szerencsére jó időtök is volt!
Mot,
Szép nevet választottatok(kicsit elfogult vagyok), és szépek vagytok!!!!Átpillantottam a másik topikra is!
Share,
ez Neked is szól!!Titeket is meglestelek!Örülök, hogy már csökken a hányinger!!
Na jó elég lesz már, hisz annyit írtam, csak foglalom itt a helyet!
Javítom a táblát, aztán dobok fel egyet, ha Zsókuci is jelentkezik!!!!!
remélem náluk is minden rendben, és kezdi a stimut!!!