Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Lucia drága,
olyan jó, hogy már a 16. hetet is betöltötted :):)
Holnap délután megyünk BMC-be, nem ma, de a drukkokat elraktározom holnapra, köszönöm :)

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a sok-sok gratulációt:))))!
Remélem ősszel is sok-sok babaesőlesz. Majd követem az eseményeket, ha nem is sokat fogok írni (idáig se volt sok időm rá), meg hát átmegyek a babás topicba.

Kriszti!
Nem semmi lett Ritának 170-es Hcg. Pedig már neki is van egy csemetéje, most lehet kettő lesz? Na én ettől rettegtem nehogy ikrek legyenek másodikra.

Mindenkinek jó baásodást, mennek a babatapik, pozitív energiák+++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok
Móni
csibe31

Sziasztok Lányok és Mot!

Lukrécia,szerintem a Máté is pont olyan ,mint bármelyik más kisbaba!Én nem látom annyira különlegesnek,persze nekem tökéletes. Egy kicsit minden anya elfogult a saját gyerekével szemben és ez így természetes.Nem tudom,hogy csinálja,de tény,bárkit levesz a lábáról.

A képpel az a helyzet,hogy már csak le kell kicsinyíteni /ez az ami nem megy/és akkor fel tudom tenni.

Zsókuci,üdv itthon,várjuk a képeket!
Na és megy neked is a sok babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot!
taptau

Taptau kedves,

köszönöm, de még a babatapi ráér ám, mert még csak most fog kezdődni a stimu, ha minden igaz :) :lol:

Puszillak.

Hol vannak a többiek??? Kriszti drága jól vagy??

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hazaértem az első megbeszélésről! képzeljétek másfél óra alatt végeztem! Az jó, ugye?!? :D
Amikor bementem Wiegandt doktor úrhoz, még senki sem volt a váróteremben, de mire kijöttem, már nagyon sokan voltak. Szerencsés voltam, mert a nőgyógyászati vizsgálatokat is megejtette, arra hivatkozva, hogy ma nagyon kevesen vannak... :) Nagyon kedves volt, még beszélgetni is jutott egy kis idő. Nagyon sok leletem volt már korábbról, ezeket a vizsgálatokat nem kell megismételni, de sajnos a HSG-t pl. meg kell, mert amit elvégeztek nállam, az semmit sem ért. :(
Ja és tegnap lefutottam a félmaratont!

Üdv mindenkinek: Lyutka
lyutka

Sziasztok!
Hazaértünk, de tényleg igaza a mondás, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon. Nekünk már ez az otthonunk, és jó hazajönni!
Meg aztán a párom azt mondta, hogy az az otthon a civilizáció vége.Valahol igaza van, nem sok embernek van internete, kábeltv-je, és persze ha az ember megszokta a jót, nehéz nélkülözni. Itthon minden nap a gép előtt űlünk.
Hugommal jót beszélgettünk, csavarogtunk, babáztam, úgyhogy nagyon gyorsan eltelt ez a 3 nap!

Lucia, bocsi, javítom a táblát, nem tudom, hol járt az eszem...
Szép nagyok vagytok már!!Kérünk szépen képeket!!

Taptau, van fönt a gépen valami kis tömörítő programotok?
Ha nincs, innen letölthető egy nagyon egyszerű kis program, azt hiszem magyar nyelvű, és ha megvan, szivesen segítek!:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... iview.html
Egyébként a kisfiad a gyönyörű nagy szemével és a mosolyával minket is levett a lábunkról!!!

Csibe, hááát, azt mondta a doki is, hogy lehet +2 baba....Ő is örülne neki!

Zsókuci, köszönöm szépen, kezdek jobban lenni! Még holnap itthon vagyok, aztán kezdődik a meló!Szerintem jobb lesz, ha elmegyek dolgozni, és nem itthon eszem magam, hogy miért így történtek a dolgok....
Örülök neki, hogy kezdetek!!!Majd ha kell a decapeptyl, megadom a lánynak az emailcímét...és persze én is odaadom, nekem már úgysem kell! :wink: :wink:

Lukrécia, Bibar, Nekünk még tegnap fájt egy kicsit a szuri helye, de ma már alíg érezhető...És nem lettünk lázasok! :lol:

Mot,, kérünk szépen képet!!!

Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat, azt hiszem, addig amíg van lehetőségünk, addig nem is adjuk fel!!!!!
Mindenkinek további szép napot, éjszakát kívánok!!!
Vendég

Sziasztok!

Lyutka,úgy látom ma nagyon jó időt "futottál "!Tegnapi eredmény????
Ha pedig a HSG-n múlik,egye fene,csak siker legyen a végén!

Zsókuci,akkor nevezzük:sejtnövesztőelőbabaragacstapinak /így oké/
Szóval nagy kalappal holnapra! Egyébként nagyon tetszett kisfiamnak a katicád.Nagyot nevetett mikor meglátta.Hozzáteszem van egy pár katicánk itthon.

Na ,JÓ ÉJT MINDENKINEK! :lol:
taptau

Kriszti,Isten hozott!Most látom hogy egyszerre írtunk.
Köszönöm a segítséget,megpróbálom megoldani.

Na és a babadögönyözést megejthetjük még,ha ennyire levett a lábadról ez a kis Don Juan.

Jó éjt!
taptau

Taptau,
OK, én benne vagyok a babadögönyészésben, de csak január fele megyünk a BMC-be, (de lehet már nem kell menni) :lol: !

Lyutka
nagyon hamar végeztetek, nem semmi!
Én talán 2 X voltam ilyen gyors(egyszer Esparanzáékkal voltunk, és már 10 körül itthon voltunk--az jó volt)!
A HSG nekem nem fájt, de volt akinek nagyon!Szerintem ezt egyéne válogatja. Bár én előtte kaptam egy szurit fenékbe...Talán azért nem fájt.De az lebegjen a szemed előtt, hogy ez a babóért, vagy babókért van!!!És meglesz az eredménye a sok szenvedésünknek!

Teszek föl egy új táblát, most már jobban figyelek, most alaposabban átnézem, nem jár ezer felé az agyam! :)
Vendég

Kriszti,mit jelent,hogy lehet már nem kell menni?
Késő van már fáradok!
taptau

Ja és nem igazán boldogulok a letöltéssel sem.Ha tudsz segíteni,akkor majd e-mail-ezek,hogy a többieket ne untassam a bénázásommal.
Köszi!
taptau

Vagyok
van MSN-ed? Ott tudunk jobban írni!
Nek kell menni azt jelenti, lehet összejön spontán, ha nem görcsölök annyira!!!Csodák minidg is voltak, és én hiszek bennük!
Hátha egyszer én is szerencsével járok, és már nem kell a BMC-be mennem! :lol:
Vendég

Íme a tábla!
Most néztem meg, 2 X is rossz adatokat tettem fel! De most utánaszámoltam mindenkinek, remélem nem tévedtem! :lol:
Ha igen, kérlek benneteket, jelezzétek!Köszike!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy nem válaszoltam este nektek, de erősen húzott az ágy...

Taptau, képzeld, nem csak tegnap, de vasárnap is sikerült jó időt futnom (tetszett nagyon a megfogalmazásod!). :D Bár az évekkel ezelőtti csúcsformámat nem sikerült túlszárnyalni, sőt megközelíteni sem, ennek ellenére nagyon boldog vagyok, ugyanis lélekerősítőnek szántam ezt a futást. Hihetetlen élmény 6000 emberrel együtt "bulizni", mert tényleg bulihangulat volt.
Kriszti, Taptau a HSG-vel kapcs. teljesen igazatok van, ez a legkevesebb, amit kibír az ember... (sajna nekem az előző hasonló vizsgálat is eléggé fájt). Hol fogják elvégezni a vizsgálatot és lehet-e kérni, hogy W. doki csinálja?

Üdv, sziasztok: Lyutka
lyutka

Sziasztok!

Bár engem még nem nagyon ismertek, szeretnék tőletek tanácsot, segítséget kérni. Sajnos én is a BMC-be járok, e hónapban lesz az első inszeminációm.
Eddig Szűcs dokihoz jártam, viszont a legutóbbi alkalommal (nem tudom miért) Wiegandt doktor úr vizsgált meg, ő írta fel nekem a szurikat is. És nekem ő sokkal szimpatikusabb volt.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek van rá lehetőségem, hogy ezentúl hozzá járjak? És ha igen, akkor ezt kinél kell jeleznem?
Köszönöm a választ.

Orsi
orsika0

Kedves Orsika!

Üdv. itt nálunk.
Ha jól tudom csak szólsz a recepción, hogy kihez akarsz menni, és ennyi.
Bár egy ismerősöm épp a minap szívta meg, mert ő is átkérte magát a Szűcstől a Konczhoz, aztán pakolták össze-vissza a mappáját. Szűcs látta a mappát, de mivel Koncz volt ráírva, így nem vitte el. Aztán csak várt szegény, mire aztán az egyik nővérke kicserélte a mappán a nevet, így megint a Szűcshöz került, és ismét várt vagy 2-3 órát. Valószínűleg ez azért történt így, mert őt már ismerte, mivel többször járt már nála. Biztos azt hitte rossz név lett rátéve a mappájára. Szóval várt vagy félnapot emiatt. :(
De szerintem ha legközelebb mész a recepción kérdezd meg nyugodtan, hogy ilyenkor mi a teendő, ők majd segítenek. Szerintem nálad nem lesz gond, mert még nem voltál sokszor a BMC-ben, így aztán lehet hogy a dokinak sem fog feltűnni, hogy te már jártál oda.
Bár Szűcsöt azért nem kell alábecsülni, mert név szerint emlékszik mindenkire. :)
esperanza

Sziasztok!

Kriszti, nem is tudom mit itrjak neked, de a le a kalappal előtted, és hogy ilyen erős tudsz lenni. Már sokan leirták előttem, de mindenki csak példát vehet a hozzáállásodról. Ügyes csajszi vagy, fel kell állni a padlóról, és csak pozitivan előre nézni. Puszillak

Mindenkinek további kitartás, és csak ügyesen tovább :)
chesti

Sziasztok!

Lyutka,de korán keltél?Hát le a kalappal előtted is,én biztos nem bírnék ennyit futni.
Én is kaptam HSG előtt injekciót és így kibírható volt.Nekem az Újvári főorvos csinálta.Nagyon rendes volt.De volt olyan lány ,aki kérte,hogy a saját dokija csinálja.

Kriszti,bocsi ,hogy nem válaszoltam, de már nagyon fáradt voltam.Egyébként nincs MSN-em,és úgy legyen,azt kívánom én is, ne kelljen többet mennetek!!!!!! :lol: De azért mégis, a bébi(ke)t megmutatni!!

Szia Orsika!Üdv nálunk!Valóban elég,ha a recepción szólsz.De Esperanzával egyetértve,nem alábecsülendő a Szűcs doki sem,hisz valóban emlékszik mindenkire és nagyon odafigyel mindenre,alapos,emberséges.Én nála szültem és most mikor fél év után bent voltunk a BMC-ben,megismert,egyből odajött,érdeklődött,hogy vagyunk.Szerintem ez is sokat számít,mikor az ember ilyen helyzetbe kényszerül.De persze mi csak tanácsot adhatunk,te döntöd el neked ki szimpatikus.
Sok sikert ! :lol:

Chesti,hát légy üdvözölve te is!Hogy telt a nyaralás?Babával minden oké?Várjuk a képeket!

Szép napot!
taptau

taptau :) köszönjük minden rendben volt, ügyes kislányok voltunk :) babás topikon lehet meglesni a pocit a tengerben :)
Mi jővőhéten csüt megyünk doki bácsihoz, de úgy érzem minden rendben van.
Köszi az érdeklődést :)

Orsika üdv nálunk, én is csak dicsérni tudom Szűcs dokit, de hát kinek mi a zsánere. Mindig mindenkivel tisztában van, megjegyzi a neveket, és nagyon-nagyon alapos. Még ha kicsit néha karótnyeltnek is tűnik, egy idő után előbújik a sajátságos humorával :)
chesti

Sziasztok!

Orsika, csatlakozom a Szűcs dokit méltatók táborához. Eleinte nekem is voltak kétségeim, de amikor beindult a dolog, és sűrűbben találkoztunk, személyesebbé vált a hangnem. Ami még az esetében előny, hogy nincs annyi betege, mint az "öregeknek". Sok sikert a döntésedhez!

Esperanza, mi újság veled? Gyorsan telik az idő. Mindjárt itt az október, és indulhat a menet. :) Tudod már, hogy mivel indul a stimuláció? Már, ha egyáltalán szükség lesz rá.
Én továbbra is drukkolok mindenkinek egy spontán babóért. Kiemelten a Gynevac-kúrán lévőknek.

Kriszti, igazad van abban, hogy gyorsabban telik az idő, ha dolgozol. Leszarom tablettát írok neked fel, napi 3x1-et, de igény szerint növelhető az adag. :) A rosszindulattal na törődj! Nem az ő életük. Kíváncsi lennék, hogy közülük, ki csinálná ilyen erővel, elszántsággal, hozzáállásal.

Zsókuci, ez a nap is elérkezett végre. :) Várom a beszámolódat.

Csibe, gratulálok! :) Első uh után nézel le hozzánk?

Lyutka, a hsg-ben nekem a katéter felhelyezése volt fájdalmas, maga a vizsgálat nem. Nem kaptam semmilyen érzéstelenítőt. Nálam ez, mondjuk ez a méhszájam egyéni érzékenysége miatt volt. Az első inszem is fájt nagyon. Másodjára szóltam Szűcs dokinak, hogy az előző fájt, és valamit másképp csinált, mert szinte észre sem vettem.

Tettem fel képet babócáról a lenti topikba. :) Akit érdekel, tekintse meg. Megvolt a 12. hetes uh-n. Minden rendben van. 1,4 mm a nyaki redő, és szépen kalimpált.

Legyetek jók és kitartóak!
share

Querida Share!

Köszi jól vagyok, már nagyon várom az októbert, kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem marad a Merional, de én jobban örülnék a Puregonnak, majd megbeszélem Szűcs dokikámmal.
Olyan furcsa, képzeljétek a 10-12. nap körül úgy éreztem peteérésem van (has fájdogált, szúrkálás is volt, folyás is) aztán most a 21-22. napon meg megint ezt érzem. Én most már ezt nem értem... Mindenesetre este elkapom apát! :D
esperanza

Köszönöm mindenkinek a gyors választ, erősen elgondolkodtam, hogy most mitévő legyek...?
Valóban még nem találkoztam annyit Sz. dokival, kb 10-szer talán, de nem alakult ki több bizalom, mint az elején. Hát, nem tudom...
Nekem sosem mondja, hogy mi a probléma, vagy mi a jó, soha sem mond semmit. Vagy ezt én rontom el, és kérdéseket kellene feltennem?Amikor meglett minden eredményem, akkor is csak közölte, hogy inszemináció lesz. Azt már nem mondta, hogy miért, hogy van-e kérdésem, semmi többet nem szólt. Tőletek tudtam meg az információm 90%-át. Köszönöm!
Csak ezt az egyet hiányolom, kicsit személyesebb kapcsolatot.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Orsi
orsika0

orsika :) Na igen Szűcs doki nem fog mindent elmagyarázni, de ahogy hallottam a többi doki sem, annyian vagyunk, a legszükségesebbre redukálják, de ha kérdezel a készséggel válaszolni fog.
Szerintem megegyezhetünk abban akik Sz. ügynökhöz járunk, hogy mivel fiatal, még nagyon akar, és mindent jól akar csinálni, nagyon lelkiismeretesm és hát neki még ha jól tudom Koncz tanár úr felé kell referálni, már csak ezért is akar még jobban.
Ha megkérdezted volna miért inszem arra is válaszolt volna :) bár amikor velem közölte lombik lesz, mindegy tudom e miért épp az, bíztam benne hogy a legjobb megoldás lesz ez. Itt a bízalomról szól minden....és jól bíztam elsőre összehozott nekünk egy kislányt :)
De még mindig azt mondom, ha a másik doki szimpibb volt, és benne jobban bíznál, akkor menj át hozzá, ez rólatok szól ne feledd.

Eszti
chesti

Edua, Csibe tessék jelentkezni a másik topicba is :)
chesti

Orsika, mintha magamat olvasnám néhány hónappal ezelőtt. :lol: Hasonlóan éreztem én is. Teljesen kiborultam azon a bánásmódon, amit ott tapasztaltam. Mégha éreztem is, hogy kedvesek, és segíteni akarnak, akkor is zavart a zűrzavar, az, hogy 10 perc konzultáció miatt várakozok órákat, és a doki sem mond semmi lényegeset. Aztán lehiggadtam. Beláttam, hogy most nem az a cél, hogy az én lelkemet ápolgassák, azt megteszem majd magam. Nekem baba kell, és ők a humán reprodukció mesterei, nem pedig pszichológusok. Ha 5x annyian lennének a BMC-ben az orvosok, a biológusok, az asszisztensek, akkor biztos vagyok abban, hogy megkapnánk azt a fajta bánásmódot, amire vágyunk, mert erre törekednek.
Igazat adok Chestinak abban, hogy egyik orvosnak sincs ideje a "lelkizésre", ezt el kell fogadnunk. Mondjuk úgy, hogy cserébe az ingyenes ellátásért. És igen, ha úgy érzed, W. dokinál jobban éreznéd magad (voltam nála 1x, tényleg szimpatikus), akkor menj át hozzá. A te életedről van szó. :) Remélem, sikerül döntened, és megnyugtató lesz számodra.
share

Sziasztok!

Taptau, a korán kelés nálam megszokott dolog, minden reggel 5 és 1/2 6 között kipattan a szemem és onnantól nincs alvás (ilyenkor megyek futni, vagy elintézem a házimunkák nagy részét).
Share , köszi az infót a HSG-ről, remélem kevés fájdalommal megúszom...

HSG-nél adtatok pénzt a dokinak?

Üdv: Lyutka
lyutka

Orsika,
én is egyetértek azzal,hogy oda menj,aki neked szimpi.
A koncz dokit is sokan dícsérik,mégsem választanám.Aztán a Zeke nem egy vigyori,mégsem cserélném le senkiért.Mindenkinek ami számít.Bizalom,szimpátia stb Ha már egy ilyen érzés felmerülne bennem,én tuti átmennék máshoz.Persze ez a te döntésed,ahogy érzed.
Taptau,
Azért ugye nem haragszol,ha azóta is kitaróan szeretnék egy fotót látni :wink: Csak gyönyörködés céljából....Jót tesz a szemnek :D
Lyutka,
Ha már túl vagy egy HSG-n,akkor úgyis képben vagy.Nekem a János kórházban csinálták,azért én utánajárnék a helyedben,hogyan végzik,mert nekem rémes volt.Semmit nem kaptam és miután felrakták a csövet(na az nekem nagyon fájt),utána két emeletet csövekkel le kellett sétálnom a röntgenbe,ahol átfújtak.Hát én utána két napig nem tértem magamhoz.
Remélem nem gáz,hogy leírtam,meg biztos mindenkinek másképp reagál a szervezete de azért kérdezz utána hogy működik a dolog,nehogy így járj Te is.Sok siker hozzá!
Krisztike,
majd ha lesz egy kis időd,javítsd át a táblázatban,leghamarabb okt-ben megyek vissza stimura,de lehet,hogy januárig kihúzom.Hátha spontán....Egy kis gynevac meg természetgyógyász,hátha segít.
További szép napot mindenkinek!
Ja,BIBAR!
Híjjá má!Megesz a fene! :lol:

Kép
lukrécia

Bocsi....
Nem olvastam át az előzőt és néhány helyen lemaradtak betűk...Ezer bocsi! :oops:

Kép
lukrécia

BIBAR!
HIJJÁ MÁ! :wink: EZER CSÓK

Kép
lukrécia

Sziasztok!
ÚÚÚtálok papírokat intézni!!!Az egész délelőttöm a táppénzes papírra ment el...Na, mindegy, ezen is túlvagyok, holnap már ezerrel dolgozom!!

Lukrécia,
javítalak!

Taptau,
írok mindjárt mailt....

Lyutka,
nekem az Újvári főorvos Úr csinálta a HSG-t, nagyon nem is volt válogatás...De én pénzt nem adtam, pedig nagyon kedves aranyos kis doki, csak sajnos ha minden egyes kis vizsgálatért adtam volna, nem bírtam volna kifizetni a szurijaimat!
Így párommal úgy döntöttünk, amíg nem lesz tuti eredmény, addig nem adunk!(mert nem tehetjük meg).
Így is nagyon rendesek, szerintem az Újvári főorvos egyáltalán nem is várja el, de szerintem a többi sem, igaz nem is nagyon ismerem őket!
Nekem nem volt fájdalmas,inkább kellemetlen, aranyosan mindent mondott, mikor mit fog csinálni, felfektetett egy ágyra, és kb. 10 perc volt az egész. Szerencsére nekem nem kellett csövekkel járkálnom!

Szia Orsi!
Üdv köztünk!
A dokiválasztással kapcsolatban tényleg igaz, amit itt már leírtak, mindenkinek más az elvárása, de lelki támaszt senki nem ad!Arra ott van a párunk! :lol:
1-2 doki nekem sem volt szimpi, a Wiegandt dokinál voltam én is legutóbb, nagyon kedves, aranyos volt, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy Szűcs dokit "lecseréljem".
Csak azt az egyet sajnálom, hogy nem ő csinálta a punkciót, és a transzfert, de nem is hiszem, hogy másképp alakult volna, ha ő csinálja!Ez nem rajta múlott volna.
Ha valamiért úgy érzed, hogy a másik doki szimpibb, akkor szived joga változtatni!

Chesti,
tudod muszáj optimistának lenni, és előre nézni, mert egy önsajnálkozó, depis anyukát senki nem akar magának!Így 1 babó sem akar hozzám költözni! :wink: :lol:
Megkukkoltalak a másik topikon! Biztos szép lehetett a kiruccanás, és szerencsére jó időtök is volt!

Mot,
Szép nevet választottatok(kicsit elfogult vagyok), és szépek vagytok!!!!Átpillantottam a másik topikra is!

Share,
ez Neked is szól!!Titeket is meglestelek!Örülök, hogy már csökken a hányinger!!

Na jó elég lesz már, hisz annyit írtam, csak foglalom itt a helyet! :lol:
Javítom a táblát, aztán dobok fel egyet, ha Zsókuci is jelentkezik!!!!!
remélem náluk is minden rendben, és kezdi a stimut!!!
Vendég

Sziasztok Lányok és Mot papa :)

Most nem tudok nagyon sokat írni, mert még dolgozom.
Bent voltam ma a BMC-ben és: INDUL A STIMU!!!! :D :D Nagyon boldog vagyok, hogy már itt tartunk, nem hittem volna, hogy eddig is eljutok valaha :)
Antagonista protokoll lesz, és szombaton kell beadnom az első két szurit magamnak :)

Puregont és Merionalt kell első körben 5 napon át szúrnom. Az első négy napon 150 Puregont, és 1 adag Merionalt, az 5. napon pedig 125 Puregont és 1/2 adag Merionalt. Szerdán kell mennem UH-ra, és akkor derül ki, hogy hogy reagálok a gyógyikra, és hogy jó-e így az adagolás. Elvileg utána egyszer kell használnom Gynazol zselét, meg a páromnak Sumamedet szednie + én kapok még Orgalutránt, de ez még kicsit arrébb van. :) Ja, meg természetesen Progi injekciót is kell majd.
A progi injekciót megrendelem holnap a Pharmafutárnál, 50 ampulla = 50 euró + 900 Ft szolgáltatási díj, a Puregont és a Merionalt pedig megrendeltem a gyógyszertárunkban, holnap délután megyek érte - a kettő együtt: 58.588 Ft... Durva.
De nem baj, mindent babóért :D

Hú, el sem hiszem!!! :D :D :D :lol:

Mot,

ha jól emlékszem, nektek volt antagonista protokoll, ugye? Párocskád hogy szúrta magát, reggel+este? Vagy lehet a két félét egyszerre is? Milyen mellékhatások voltak? Kérlek, meséljetek, nagyon kíváncsi vagyok!!!
Köszönöm előre is.

Na, megyek, mert még sok munkám van, de nem bírtam ki, amíg hazaérek :lol: :oops:
Ja, és mégis sokat írtam :D :shock:

Puszi mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és pont a házassági évfordulónkkon indul a stimu - ez biztos szerencsét hoz majd :D:D:D:D

:lol: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!!!!

Ez szuper!Ez tényleg jelent valamit, kívánom, hogy sikerrel járjatok!!!
Pont előtted írtam, hogy remélem minden rendben lesz.
A Gynazolt nekem is kellett, tök érdekes a kinyomása, legalábbis nekem az volt, de nagyon jól le van írva...
Párom is Sumamedet szedett.
Akkor decapeptyl nem kell...De azt hiszem bőven elég lesz a másik 2 szuri is!
Vendég

lukrécia drága
hivlak én mindig,ne félj :D :D
na jó kis muri volt a másik topicon mi?
holnap beszélünk,puszi

Zsókuci
indulnak a drukkok hogy minden rendben legyen!
jó szurizást

én tegnap kaptam a 4.gynevac szurit,remélem használ :lol: :lol:

Kriszti
te jól vagy?keveset olvastam vissza,mikor mész dolgozni?
na puszi mindenkinek

bibar

Bibar,
jól vagyok köszönöm, és sajna már holnap kezdődik a meló!De talán jobb is így, könnyebben elfelejtem, a sikertelenséget.
Mi hétfőn kapjuk a 2. szurit...Szerencsére nem lett semmi bajunk, csak a helye fájt. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Rég nem jelentkeztem már, de most itt vagyok, és van mesélnivalóm is!
Kriszti, nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, de én is csak irigyelni tudom a hozzáállásodat! Olyan ügyes csajszi vagy!!! (Én nem tudtam ennyire pozitívan állni a dolgokhoz, amikor tavaly megszakadt a terhességem...) Hidd el a kitartásod meg fogja hozni a gyümölcsét! :D
Friss kismamik, nagy-nagy gratula!!! Kergessétek felénk a gólyákat minél előbb!
Zsókuci, szuper hogy elkezdődött a stimud, kívánom, hogy minden rendben menjen!
Nálam tegnap kezdődött el a dolog, tegnap kaptam meg az első szurimat. Ma már saját magamnak kell beadni, egy kicsit izgulok is, remélem nem rontom el... Fura érzés lesz megszúrni magamat... Persze ez semmiség ahhoz képest, amennyi szurival a lombikosoknak kell megküzdeni, úgyhogy inkább be is fogom a számat... Csak hát, még soha nem csináltam ilyent... 7 napon keresztül kell adnom 50 Pureont, hétfőn pedig UH. Azt mondta Zeke, hogy ha "beérik a dolog", akkor lehet hogy már jövő szerdán inszem!!! Áááá, remélem minden ok lesz, és jól reagálok a szurira! Szorítsatok majd nekem is jó???
Puszi mindenkinek!
Mamm
mamm

Zsókuci, sok sikert kívánok nektek! :) Nagyon drukkolok! Jó érzés, ha van valamilyen jeles naphoz kötni az eseményeket. (csak zárójelben: a házassági évfordulónkon lett pozitív a teszt - úgy voltunk vele, ha +, akkor ez a legnagyobb boldogság 9 év után, ha -, akkor pedig leisszuk magunkat - nem volt alkoholizálás :))

Esperanza, nem akarok hiú reményeket táplálni, de a beágyazódás is fura tüneteket tud produkálni, és, ha a 12. nap körül volt pé-d, akkor most ennek lenne itt az ideje. Na, de ezt is inkább csak suttogva mondtam. :)

Kriszti, jó munkát neked, és kívánom, hogy ne kelljen januárban 2. lombikra menni, hanem inkább terhesgondozóba. :) Köszi a dicséretet. Ki tudtál venni valamit? :oops: Eléggé rossz a felvétel.

Mamm, csak az első szuri a furcsa. :) A Puregon még nem is annyira, hanem a repesztő szuri. húú, én azzal izzadtam meg igazán.
share

Helló csajok!

Zsókuci!
De izgi....Megértem,hogy boldog vagy,olyan jó érzés,amikor beindulnak a dolgok és érzi az ember,hogy csinál vmi fontosat a cél érdekében...

Mamm,
megy a drukk....Az első puregonnál nekem is remegett a kezem.....aztán persze később kiderüt,hogy azt a legegyszerűbb beadni,de reméljük ezt Te már nem tudod meg :D
SOK-SOK drukk,ügyesen!!!!

Bibarkám,
hát szép kis programokat csinálsz Te itt nekem...agyalhatok egész nap....Annyira érzem,Te leszel az első,aztán sietek én... :D :D :D :D :D :D :D Hívjál holnap,sms-t NEM AKAROK KAPNI!!!!!!!!

Krisztike,
na,egész jól megúsztátok a gynevacot...
Hát biztos nem lesz valami leányálom a holnapi napod,de majd hamar visszarázódsz meglátod,aztán már itt is van a január...
Hihetetlen,de tényleg gyorsan megy az idő.Én már most mehetnék vissza a Zekéhez UH-ra és a hó végétől kezdődhetne a stimu,de külföldön lesz a hó végén ,így inkább várok.Aztán nem is volt olyan rég az a július...

Egy kicsit hosszú lett,bocsi lányok,jó éjt mindenkinek

Kép
lukrécia

:o MÉG VALAMI......
A másik fórumon olvastam,hogy mindenki vörösbort iszik stimu alatt,naponta egy decit,még a beültetés után is,erről tudtok valamit?

Kép
lukrécia

Lukrécia,
én is ittam minden nap fél decit,(párom többet nem adott), de nekem nem vált be!Bár szerintem nem ezen múlott...De legalább ittam finom édes vörösbort..Mostmár csak minden másnap 1 decit kapok! :lol: :lol:
Vendég

Én nekem nem is adtak vörösbort :lol:
wolves

Egyébként hajrá csajok huzzatok bele!
Azért ide is szoktunk benézni.
wolves

Taptau megkért, hogy kismanóról tegyek föl egy képet:
Csodás nagy szemei vannak, engem levett a lábamról:
Itt még csak 2 hónapos:
Kép
Vendég

Kriszti,KÖSZÖNÖM!

A héten már kapok frissebb fotókat is!
taptau

Taptau, igaza van Krisztinek! Azok a nagy, barna őzike szemek! Tuti, hogy a csajokat egyből elvarázsolja. :lol: Várom az új fotókat is.

Vörösborról: azt hiszem, én élő példája vagyok jótékony hatásának. Korábban nem ittam rendszeresen :wink: ; alkalmanként 1-2 pohár, minőségi borocska azért lecsúszott. Olvastam, hogy lombiknál, beültetés után az orvosok javasolják esténként az 1-2 dl vörösbort. Gondoltam, inszemnél sem árthat. Nem ártott. :P Inszem napjától a teszt napjáig minden este ittam egy pohár száraz vörös- v. fehérbort. Azt hiszem, Esperanzát is erre agitáltam annak idején. Ha szeretitek, próbáljátok meg. Lazít, és jobban alszotok tőle. :wink:
share

Taptau :lol:
Helyes a kisfiad!
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Zsókuci, örülök hogy cégre célegyenesben! A nagy dátumok nálunk is megvoltak, a punkció napja a nagypapám születésnapja volt... Én bizony ittam vörösbort, nem is keveset, legalább napi egy pohárral, az volt a nap fénypontja. :) :) Villányi Portugiesert.

Taptau, helyes a kisfiad! :)

Krisztikém, csodálom az erődet, a kitartásodat, és ahogyan továbblépsz. Erős vagy nagyon. Ez pedig egyszer meg kell hozza gyümölcsét.

Lányok, mindenkinek mennek a drukkok továbbra is!

Szép napot!

Lucia
lucia1

Helló Csajok!

Na kösz az infót,akkor a következőnél kipróbálom a vörösbort.

Taptau,
Kis tündér gyönyörű szemekkel,igaza van Krisztinek!De jó neked... :D Sietünk a nyomodba érni... :D

Mindenkinek további szép napot!!

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Zsókuci! Drukkolok nektek! Én ma voltam UH-n, ha minden lelet rendben lesz, akkor egy hét múlva mi is indulunk.
Nekem is antagonista lesz....tudod hogy mennyiben más mint a long? Neked mondott róla valamit a doki?

Mot! Biztos írtad már, de nem mindig tudok részletesen visszaolvasni, úgyhogy bocsi: feleségednek hány petesejtet sikerült leszívni? És mennyi termékenyült meg? Köszi!

Mamm! Drukkolok Nektek is!

Kriszti! Nagyon örülök, hogy ilyen a hozzáállásod! Pihizés megy már ezerrel? A vörösbor mire jó?

Taptau! Nagyon édes a kisfiad!!

Lányok és Mot! Ti (Mot felesége) szedtetek stimu előtt Elevitet, vagy más babavitamint?
milike

Sziasztok!

Milike, én a Pregnavit kapszulát szedem ez is terhességi vitamin és nincs olyan pocsék íze mint az Elevitnek. Ez nekem bevált :D

Lányok lenne hozzátok néhány kérdésem.
Most beszéltem Sz. dokival telefonon és már megint nagyon magas a prolaktin szintem (46). Szedi valaki közöttetek a Bromocriptint?
Én kb. egy évig szedtem akkor jó volt. Most két hónapja nem szedem és tessék :( . Már majdnem elküldött a doki MR vizsgálatra de végül is megegyeztünk, hogy megpróbáljuk újra a Bromo-t.

Mit tudtok az immunológiai vizsgálatról? Mennyi idő alatt van eredmény? Hogy lehet orvosolni a rossz eredményt? Csak annyit tudok,hogy összeférhetetlenséget néznek. De ha nekem ellenanyagot termel a szervezetem mit tudnak azzal csinálni? :?:

Válaszoljatok ha tudtok!!! :shock:

Puszi mindenkinek!!

Kismoni
kismoni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?