Sziasztok! KIcsit eltűntem, de elég sok a munka, ma is utazok vidékre, holnap meg a DOKINKHOZ (remélem, megnyugtat), meg vércukorvizsgálatra. Én leginkább nem az éhenhalástól félek, hanem az édes xartól, amit ini kell, utálom a cukros dolgokat!!! Terhesség előtt nem is volt itthon csak édesítőszer, most azt nem bírom, így mézzel édesítek. A glükózt fél liter vízzel és 2 citrom facsart levével tervezem leküldeni, talán így nem anyira halálos
) Nekem még az is rossz lesz, hogy 5 fele kell kelnem, hogy 7-re felérjek a kórházba, szóval min. 2 és negyed óra az első vérvételig. Na sebaj, majd iszok vizet.
Betty: édesek lehetett a picurok, úgy tudnak örülni
)
Anna: Brendonba nem szabad járni, csak ötletet lopni és regisztráció után nagykatalógust kérni
) Mi a pesti nagy H&M-ben vettünk egy halom ruhát, meg a C&A-ban. 6-7-8 ezrek a gatyók, és vannak nagyon csini darabok! Felsők is 4-8 ezerig, de vannak akciók, szerintem megéri benézni!
Cosmo: majd írj a mai vizsgálatról! Amúgy mi a még elfogadható érték a cukros lötty után?
Látom, sokan gondolkoztok már babakocsi és hordozó témában
) Bizony, rengeteg típus van, át kell gondolni! Mi az első pár bolt-látogatásnál sokkot kaptunk. Azt sem tudtuk, mit kell nézni, melyik kis gomb mire való, hogy illeszkednek a részek, miért jobb a kisebb-nagyobb kerék, stb. Végülis Németo.-ban szerelem volt 1. látásra a szerzemény. Nem voltak nagy elvárások (bolygókerekes, 3 részes, nem túl nehéz, születéstől használható, kicsit modernebb legyen). Én nem nagyon fogom tologatni a babát (szerintem), mert amúgy sem vagyok nagy sétálós. Ha elmegyünk kirándulni kocsival, majd kenguruban lesz valamelyikünkön. Ha anyuékhoz megyek, szintén autó + hordozó. Amúgy meg a kertben fog levegőzni a babkocsiban, de több km-es utakra nem megyünk, az tuti, futni meg nem babával fogok
Panka egyébként már isznyat erős, és fáradhatatlan: éjjel egész végig tombolt
Főleg mikor kissé oldalt a pocakomat kicsit lenyomva fekszem, na akkor visszadörömböl rendesen
Vagy amikor apuci erősebben próbálja hallgatni a benti életet!