Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma végre voltam dolgozni 3 hét után!!! Tök jó volt! A suliban is elmondtama gólyahírt, mert nam nagyon akarták elhinni a 3 hetes betegséges mesét ( ezelőtt volt, hogy egy napot se hiányoztam egész évben). Olyan jó volt, hogy mindenki velem örült!!! Ngy kő esett le a szívemről, hogy most már mindenki tudja, nem kell titkolóznom.

Cosmo: Az unokaöcsém 22 éves. :D Szegényt a barátnője le is támadta, hgoy akkor most már ők is belehúzhatnának. :D
Igazából senki sem számított a babára, ahogy mi sem. Valentin napra "kaptuk" a meglepit. Akkor csináltam meg a tesztet.

Kriszta Örülök, hogy apukáddal minden rendben!

Pepitanna Olyan jó, hogy írtál a dokinkról! Megnyugtató, hogy mindenki ennyire +-an nyilatkozik róla.

Bár nekünk még messze van, de jó, hgoy írjátok ezt a babakocsi problémát. Egyes kitételek így elsőre nekem eszembe se jutnának. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Nagyon köszi nektek a fényt az algút végén :lol: Sikerül elindulnom a jó babakocsi felé... Voltunk ma a Brendonban - most már tudok árakat is összehasonlítani! Döbbenet! :roll:
Kinéztem egy nacit - olyan, amibe első látásra bele tud szeretni egy nő - DE 18.900huf! Ott maradt. :?
Nekem is jól esett ma dolgozni egy hét után, kitágult a gondok tengere :shock:

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: Szerintem ne a Brendon áraihoz hasonlíts :? Irreális áraik vannak. Tegnap vagy tegnapelőtt tettem fel egy linket egy egész jónak tűnő kismama ruházati boltról, pontosabban egy varrónőről. Szerintem nézd meg a honlapját. Kicsit össze vagyok zavarodva, a XIII. ker-ben laktok? Mi a XV. kerben, és van nálunk egy kismama bolt, ahol szintén jó áron vannak jó dolgok, ha érdekel, annak is fel tudom lakni a linkjét.

Bettyna: Az tök jó, hogy a munkahelyeden veled együtt örültek :D Tanárnő vagy?
lamme

lakni helyett rakni :oops: :D :D
lamme

Lamme Igen, egy kéttannyelvű ált suliban tanítok angolt és angolul tesit, rajzot, környezetet + 5.-es az osztályom. :D NEm egy gyalog-galopp, de szeretem és amíg bírom csinálom. A kis elsőseim tapsoltak amikor elmondtam, hogy nekem egy kisbabát hozott a nyuszi a hasamba. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Cosmopolita - sajnos nem lehet enni a két vérvétel között, vigyél citromot, úgy iható szerintem
toldikrisztina

Pepitanna - a Brendonba tényleg nagyon jó dolgok vannak, de horror áron. Mi is benéztünk az elején, de aztán csak melltartót vettünk, mert az már akkor nagyon kellett, de azóta azt is láttam máshol olcsóbban.
Sőt most a Corába vettem 990.-Ft-ért igaz, hogy már szoptatós, de nagyon kényelmes, valószinű holnap visszamegyek és veszek még kettőt mert ennyi pénzért nem fogok úgy se kapni, szoptatós hálóing is 2000-3000.-Ft között volt, még se 6.000.-Ft, nadrágok és felsők is voltak nagyon jók a fóti corába. Én a H&M-be vettem kismama nadrágot nagyon jó áron, meg Vácon van egy bolt, bár tudom ez nektek már messze van, ahol 7.000.-Ft körül már nagyon jó nadrágok vannak.

Ma néha úgy megfeszül a hasamba, és utána hirtelen poziciót választ, de akkor majd kiugrik a szemem.
Most voltam a barátnőmnél pénteken fog szülni, akkor hasa van szegénykémnek, teljesen megriadtam, hogy még mekkorát fog nőni. :D
toldikrisztina

Krisztina: köszönöm szépen a gyors választ. Szerintem éhen fogok halni... vagyis kicsit biztos szenvedek majd. Most megyek is, eszem amíg lehet :lol:

Bettyna: aranyosak lehettek a gyerekek. :)

Kép
Kép
cosmopolita

lamme Akkor megköszönném a másik a kismamaruha bolt linkjét is! A XI. ker-ben dolgozom, így holnap megkeresem telefonon a "nénit", hogy egyeztessek vele.
Olyan jó veletek beszélgetni, tanácsot lopni! :lol: A szoptatós melltartó ötletet is köszi Kriszta!
Jó éjt nektek! Gyűrjük a paplant! :wink: :D

Kép
Kép
pepitanna

Cosmopolita - hány órára mész holnap? Én próbáltam úgy intézni, hogy korán letudják venni az elsőt, így a másodikat már 1/2 10 körül le is vették. Mivel cukros lötyi, azért elnyomja egy kicsit az embert, bár utánna jól esett a szendvics amit vittem.
toldikrisztina

Krisztina: sajna, csak 7:20 körül jön értem PótApám, de a kórházban már protekciós vagyok, úgyhogy ott már rendelés előtt leveszik a vért. Szerintem 10 előtt végzek én is. Már most fáj a gyomrom, mert éhes vagyok :?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok! KIcsit eltűntem, de elég sok a munka, ma is utazok vidékre, holnap meg a DOKINKHOZ (remélem, megnyugtat), meg vércukorvizsgálatra. Én leginkább nem az éhenhalástól félek, hanem az édes xartól, amit ini kell, utálom a cukros dolgokat!!! Terhesség előtt nem is volt itthon csak édesítőszer, most azt nem bírom, így mézzel édesítek. A glükózt fél liter vízzel és 2 citrom facsart levével tervezem leküldeni, talán így nem anyira halálos :)) Nekem még az is rossz lesz, hogy 5 fele kell kelnem, hogy 7-re felérjek a kórházba, szóval min. 2 és negyed óra az első vérvételig. Na sebaj, majd iszok vizet.

Betty: édesek lehetett a picurok, úgy tudnak örülni :))
Anna: Brendonba nem szabad járni, csak ötletet lopni és regisztráció után nagykatalógust kérni :)) Mi a pesti nagy H&M-ben vettünk egy halom ruhát, meg a C&A-ban. 6-7-8 ezrek a gatyók, és vannak nagyon csini darabok! Felsők is 4-8 ezerig, de vannak akciók, szerintem megéri benézni!
Cosmo: majd írj a mai vizsgálatról! Amúgy mi a még elfogadható érték a cukros lötty után?

Látom, sokan gondolkoztok már babakocsi és hordozó témában :)) Bizony, rengeteg típus van, át kell gondolni! Mi az első pár bolt-látogatásnál sokkot kaptunk. Azt sem tudtuk, mit kell nézni, melyik kis gomb mire való, hogy illeszkednek a részek, miért jobb a kisebb-nagyobb kerék, stb. Végülis Németo.-ban szerelem volt 1. látásra a szerzemény. Nem voltak nagy elvárások (bolygókerekes, 3 részes, nem túl nehéz, születéstől használható, kicsit modernebb legyen). Én nem nagyon fogom tologatni a babát (szerintem), mert amúgy sem vagyok nagy sétálós. Ha elmegyünk kirándulni kocsival, majd kenguruban lesz valamelyikünkön. Ha anyuékhoz megyek, szintén autó + hordozó. Amúgy meg a kertben fog levegőzni a babkocsiban, de több km-es utakra nem megyünk, az tuti, futni meg nem babával fogok :)

Panka egyébként már isznyat erős, és fáradhatatlan: éjjel egész végig tombolt :) Főleg mikor kissé oldalt a pocakomat kicsit lenyomva fekszem, na akkor visszadörömböl rendesen :) Vagy amikor apuci erősebben próbálja hallgatni a benti életet! :lol:
vumenke

Ja és ez a 26+5.nap :)) Hogy lehet vonalzót feltenni aláírásnak??
vumenke

Sziasztok!

Kb. egy órája hívtam a gyerekorvost, hogy van-e eredmény a múlt héten leadott vizeletmintákról, és volt, és képzeljétek, minden negatív :D Nagyon megkönnyebbültem :D

Pepitanna: Itt a bolt, amit említettem:

http://www.babamama.shp.hu/hpc/web.php?a=babamama

Ez egy panelház földszintjén van, elég kicsi, zsúfolt, de nagyon sok minden van, és nagy a próbafülkéje. Szerintem mielőtt elmész, telefonálj oda, hogy mi érdekel pl. farmer, és hogy találsz-e ott most.

Vumenke: Tök jó, hogy ilyen kis erős és eleven a babád :wink: Vonalzót úgy tudsz beilleszteni, hogy megcsinálod a kívánt vonalzót pl. a www.babafalva.hu oldalon. Ott kapsz két linket. A BBCode-os linket kell bemásolni itt a profilodnál lévő aláírás rovatba.

Cosmo: Kiváncsi vagyok, hogy sikerült meginni azt a fura lötyit. Remélem simán ment :wink:
lamme

Sziasztok!

Csak nagyon röviden írok, mert a Bátyám lányai vannak itt vendégségben.
Cukros lötty: lehet, hogy én vagyok perverz, de szerintem finom :) Olyan, mint egy jó kis limonádé, pedig 2 dl vízbe tettem. A cukor nem nagyon akart feloldódni, ami maradt azt elszopogattam :lol: Nekem inkább azzal volt gondom, hogy kicsit marta az elején a citrom az üres gyomromat. Soha rosszabbat.

Amúgy ma valaki megkérdezte melyik nap szülök :shock:
Illetve a betegek között volt egy szülésznő, Őt kérdezgettem kicsit. A növés mellett, az időjárás miatt is feszülhet a hasam, illetve az izomláz érzés lehet attól is, hogy keresztben van a baba.

Éjjel nem nagyon tudtam aludni fél 2-től, mert annyira fájt a derekam, viszont reggel legalább 2-3 órán keresztül nem feszültem!!! :D Remélem, napról napra jobb lesz.

Lamme: szuper, hogy minden lelet negatív!!!! :D

Ez a rövid verzióm?! :wink: :oops: :D

Kép
Kép
cosmopolita

Vumenke: nem tudom mi az elfogadható cukor érték.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Az elsőseim olyan édesek voltak! Reggel jöttek, öleltek, de közben figyelmeztették egymást, hogy "tudod, csak óvatosan"! Azt hittem megzabálom őket!

[bVumenke [/b] Szóval tényleg édesek! :D Kitartás a holnapi naphoz! Gondolok rád! A vonalzót már tudod.

Lamme Hurrá! Tök jó, hogy negatívak az eredmények!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Képzeljétek, már kész is van a vérvétel eredmény, Anyum kinyomtatta és hozta is. Minden rendben, de sajnos nincs rajta referencia érték, így nem tudom milyen a jó érték.

Tőlem ma nem csak a cukorhoz vettek vért, hanem mindenhez első körben 9 kémcsővel aztán még 2-vel :? + vizeletet is adtam le, mert a védőnőm sose nézi. Ezeknél is úgy tűnik minden OK.

Bettyna: irigyellek a munkádért, elképzeltem a gyerekeket :)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Vumenke: Megnéztem a leleteimet, de a 60 perces vércukor értéknél nekem sem volt referencia érték. De az rémlik, hogy 7,6 a felső határ. Én mondjuk nem ilyen lötyit ittam, hanem, zsömlét ettem és tejet ittam, és csak egyszer vettek vért.

Cosmo: Ez tök jó, hogy ízlett :D 9+2 kémcső? :shock: Ez nagyon durván hangzik. Én már a 3-4-től ki voltam :D :oops:

Bettyna: Fú, te akkor nagyon penge vagy angolból :wink: Irigyellek :oops: De édesek voltak a kis elsősök :D A munkahelyed nem számít veszélyesnek a terhesség szempontjából? Egy ismerősöm húga óvónő, és őneki nem ajánlották, hogy sokáig dolgozzon a különféle betegségek pl. bárányhimlő, rubeola, stb. miatt. :o
lamme

Halihó!

Cosmo: gratulálok az eredményhez és hogy kibírtad :)) Majd én is írok, hogy túléltem-e (de csak vas. este tudok)

Jó pocaknövesztést mindenkinek :)
SIKERÜLT AZ ALÁÍRÁS :)
vumenke

Sziasztok,

Vumenke, a cukros vérvételnél igazából a köztesre nincs referenciaérték, mert a változást nézik (ha jól értettem anno). Azaz mennyi volt előtte, mennyire ment fel az előttéhez képest,és hova állt vissza, mennyire csökkent le az előző két értékhez képest. Merthogy ez cukorterhelés. A szimpla cukorértéket nézik normál vérvételnél is. Úgyhogy nyugi, ne parázz, ha a végére szépen csökken, az jó, és az is, ha az induló érték 7 alatt van (asszem). De erről azért majd a doki nyilatkozzon, mégiscsak kompetensebb, mint én. :oops: :D

Cosmo, annyira jó lehet a két bébi odabent, bár a végére nekem már az egy is sok volt... :) Sokat gondolok rád, kicsit nehezebb lesz, mint nekünk, viszont sokkal bulibb is! Affene, csak akkor lehetett volna 3 gyerekünk, ha vagy Panna vagy most a kistesó iker. Harmadik szülésem nem lesz. Úgyhogy ezt mi buktuk. :)

Bettyna, tündériek lehetnek a gyerkőcök, használd ki, mert biztos nagyon fognak majd hiányozni... Hol tanítasz? Hova adjam majd a gyerekeimet? :D

Kriszta, apukád jól van otthon? Sokszor gondolok rá, hogy már ne kelljen őt többször "piszkálni"...

Lamme, örülök, hogy gyerkőc leletei tökéletesek, azért bekaphatja a labor a többnapos rettegésért, meg egyebekért... Lényeg, hogy a gyerek tökkkéletesen egészséges! :D :D :D

Nálunk Panna most áll négykézlábra, tegnap este kicsit pakolásztuk a bútorokat az irdatlanul óriási, 39 nm-es ;) lakásban, és így kicsit "gyerekbiztosabb" lett. Kiengedtem a "ketrecből" a kúszómászót, erre rögtön rohan ki az előszobához, ahol hideg a kő. Úgyhogy továbbra is csak erős felügyelettel maradhat kint, de nemsokára lesz oda ilyen kisajtó szerű valami, hogy lokalizálható legyen az alsó szintű közlekedő életforma... :D[/b]

További kellemes gyermekterelgetést és/vagy bébinövesztést! :D

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok!

Mindenekelőtt köszi az elismerést! :D Az angolom valóban nem rossz, de állandó karbantartást igényel. :D A nem használt dolgok törlődnek vagy legalábbis jó mélyre raktározódnak és gyorsan alsós szintre süllyedek. :lol:

Lamme, nem éppen veszélytelen, de bízom benne, hogy a kritikus időszakon talán túl vagyok. Így, hogy a gyerekek is tudják, hogy ketten vagyok ők is próbálnak vigyázni rám és én sem engedem annyira közel magamhoz őket. Csak deréktájon ölelgetnek, lejjebb nem hajolok hozzájuk. De természetzesen amint megint felüti a fejét valami vírusfertőzés, amiben 2-nél többen megbetegedenk, már jövök is állományba. Köszi, hogy aggódsz értünk. :)

Pannaanya, ez egy kőbányai önkormányzati suli. NAgyon kecsegtetően hangzik ez a kéttannyelvű dolog, de vannak buktatói. Ha érdekel priviben megírom a véleményem róla. Szóval nagyon meg kell gondolni az iskolaválasztást, de szerintem még azért ráértek. :D Ettől függetlenül köszi a bizalmat, simogatja a híúságomat! :lol:
Próbálok kihasználni minden percet a srácokkal, különösen a legkisebbekkel és a saját osztályommal, akikkel már 4. éve vagyunk összenőve. Úgy is szoktam hívni őket, hogy a gyerekeim. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. ÚGyhogy lesz sírás év végén az tuti!!! :cry:
Jót nevettem, amikor olvastam Panna felfedezőútját az lakásban.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Lamme - nagyon örülök, hogy minden rendben van Viviennel :D

Cosmopolita - szerintem se volt olyan vészes az a cukros lötyi. Szerintem is olyan mint egy cukros limonádé, pedig én se szeretem a nagyon cukros dolgokat. Örülök, hogy az eredményed is jó lett. Én úgy tudom 7,8-tól már nem jó a cukor.

Pannaanya - köszönöm már jobban van, most már itthoni környezetben lábadozik. Kezd visszajönni az étvágya egy kicsit, csak hát a lakásban való közlekedés eléggé macerás, de szerencsére nem hagyja el magát.
Jópofa lehet Panna, ahogy elindul. :D

Sz.bettyna - nagyon aranyosak a "gyerekeid".

Bocsánat, hogy csak ilyen rövideket írok, de ma nagyon rossz napom van, úgy néz ki ugrott a felújítás, el kell halasztanunk nyárra, pont amikor Eszter érkezik, így ki kell költöznöm anyósomhoz arra az időszakra. Szegény babó is érzi hogy feszült vagyok, annyit rugdos, mocorog. Végre amikor azt hittem minden jól halad, valaki áthúzza a számításunkat, nagyon mérges vagyok. :twisted:
Mindenkinek jó hétvégét kívánok én legközelebb csak vasárnap este leszek valószinű. Jó pocakosodást, és jó gyereknevelgetést. :lol:
toldikrisztina

Sziasztok!

Én totál nyomi vagyok ma! semmihez sincs kedvem, de legalább fáj a torkom. :cry:
Látom mindenki családozik, én meg megyek nyűglődni.

Kriszta, sajnálom, hogy halasztanotok kell. De a végeredmény biztos szuper lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sz.bettyna - szerintem az idő miatt vagy ilyen, mert nekem is egész nap leesik a fejem. Lehet, hogy aludnom kell most délután mert már nem birok fent maradni. Végül maradtuk itthon, így vagyok.
toldikrisztina

Valaki megy holnap a bababörzére?
toldikrisztina

Krisztina: én valószínüleg megyek a sógornőmmel nyitásra és kint majd összefutok a barátnőmmel is. Szerintem nem leszek sokat, mert nagyon hamar elfáradok. :( Tegnap vettem hastartópántot, mert már nagyon nehéz a pocim és a derekamnak is jó egy kis tartás, remélem, majd segít.

Bettyna: én sós vizes torok sprayt vettem csütörtökön a torkomra (rosszabb, mint a cukros lötty). Szerencsére nem fáj, csak olyan mintha kezdene fájni, de 3 napja ilyen. Van valami torok cukor is terheseknek, de azt nem vettem.

UH: majd kedden írok róla, most inkább nem panaszkodom..., elküldött a doki kontrollra a kórházba is a II. emeletre. Remélem, nem lesz gond. De képeket tettem fel a web albumba. Meg majd ide is töltök fel. A nagyobbik elől fekvő baba nagyon produkálta magát. Minden oldalát megmutatta. Sajnos, a másik nagyon hátul fekszik bennem, a gerincem felé néz és az első baba is előtte van, így őt nem igazán tudták megmutatni. Nagyon nehezen bírtam a háton fekvést, szerintem ezután én is a kórházi UH-ra megyek.

Kép
Kép
cosmopolita

xxxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cosmopolita 2008.11.27 18:19-kor.
cosmopolita

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cosmopolita 2008.11.27 18:19-kor.
cosmopolita

Cosmopolita - nagyon jók az ultrahangos képek :D
Én még nem tudom, hogy elindulunk e holnap, de tuti nem nyitásra megyünk.
toldikrisztina

Nem tudok aludni! :? Vagy az óraátállítási macera, vagy az, hogy szomjas vagyok - de ennek már másfél órája :roll:
Még mindig meglepődök, hogy mekkora különbségek vannak pocakok közt! Igaz, cosmopolita, hogy többen vagytok, de hogy már ekkora legyen a pocakod... Rajtam még mindig nem látják olyanok, akik nem tudják :?: Ne izgulj, biztos nem lesz gond, csak rutin vizsgálat.
Voltam tothgyorgyne.hu - nál! :wink: Tényleg jó kis ruhái vannak! Vettem is egy gatyót + megrendeltem még egyet, meg toppot boleróval! Kicsit hosszú lett a naci, de másnapra felhajtotta és el is hozta a munkahelyemre - igaz, munkahelyem közelében lakik.
Be vagyok zsongva! Mindjárt mehetünk a börzére! Én anyukámmal megyek, de majd csak 11 körül. Nekem ez lesz az első ilyen baba-móka! :lol:
Ebben a pillanatban a kislányom is felébredt :) Annyira szeretem érezni ŐT!
Jó nézelődést, vásárlást, álmodozást pocaktársak!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Cosmo: Nagyon szépek ezek az uh képek!! Olyan szépen látszik a babó! Mi a baj? :o Remélem nem komoly!!!

Pepitanna: Örülök, hogy találtál jó rucikat tothgyorgyne.hu-nál :wink: :D Én ugyan túl vagyok már két terhességen, de nem értem ezt a pocakméret dolgot :oops: :roll: Én Nikinél mértem a végefelé, mert Vaterán szerettem volna venni egy farmert. Mindenhol úgy írták, hogy MÉG a 110 cm-es pocakra is jó. Na, megmértem a hasam a legnagyobb "átmérőnél", és már akkor annyi volt, pedig volt még hátra 1-2 hónapom :o Pedig szerintem nem volt meglepően nagy hasam, meg alapvetően nem voltam nagydarab :o Aztán megvettem, és képzeljétek el, még a végefelé is nagy volt rám pocakban, úgy kellett húzogatnom :oops:

Kriszta: Sajnálom, hogy csúszik a felújítás.

Bettyna: A Tantum verde-t lehet szedni terhesség és szoptatás alatt. Nem tudom, hogy mennyire jó, mert még nem próbáltam.

Érezzétek jól magatokat a börzén, és remélem, hogy találtok egy csomó jó cuccot :wink:
lamme

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat! Ma már egy kicsit jobban vagyok. Legalábbis hagulatra. De azt hiszem megint sikerült megfáznom valahol. Pedig próbáltam magamra vigyázni. :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna, a Tantum verde is jó, de a natur Negro is... :D

Lányok, mingyárt betöltöm a 16. hetet, mehetek AFP-re... Úúúúútááááloooom... :(

KépKép
KépKép
pannaanya

Sziasztok Csajok!

Voltunk a bababörzén, olyan klassz dolgokat vettünk. Ahhoz képest, hogy apuka mindig kijelentette, hogy majd ő kezeli a pénztárcát, majd ő megmondja mit lehet megvenni és mit nem, hát ő volt az aki vegyük meg ezt is, meg azt is. :) El se tudja képzelni a baba, milyen jó apukája lesz, már most imádja, és a csillagot is lehozza már most neki. Mondjuk nem panaszkodtam eddig se a férjemre, mert nagyon jó lelkü ember, de most aztán rá se ismerek, pedig ő nagyon tudja fogni a pénzt.
Pepitanna - lehet, hogy találkoztunk is csak nem tudtunk egymásról, mert körülbelül 12 óra körül értünk ki.
Sajnos néha velem is előfordul, hogy nem tudok aludni, ez szerintem a várandósággal jár, és éjjel van hogy én is arra ébredek hogy innom kell, mert szomjan halok.

Cosmopolita - minden rendben, jól vagytok? Voltatok a bababörzén?

Pannaanya - ne izgulj, úgy is rendben lesz minden az AFP-n.

Nekem jövőhéten kell mennem a doki bácsinkhoz, nem kell valakinek még jönnie, mert akkor megbeszélhetnénk egy napra.
toldikrisztina

Sziasztok!
Mi ez a nagy csönd erre felé?
Beszéltem ma a dokinkkal - annyira jó őt hallani is :wink: 8) A múlt heti vér- és vizeletvizsgálat eredménye ügyében ma kellett megkeresnem, azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben! :D Két hét múlva cukorterheléses vizsgálat következik :? Ide nekem azt a finom limonádét! :roll:
A bababörzével kapcsolatban: nagyon klassz volt! Az volt a meglepő, hogy sokszor elérzékenyültem... :oops: Hihetetlen, hogy 3hónap múlva pirinyó kis élet itt fog gőgicsélni a karomban... Vettem végre pár babaruhát, két fürdőlepedőt az ő méreteihez igazodva, pelusokat, kissapkát, kiscipőt ééééééééés szopipárnát!!! Isteni! Jó vele játszani, aludni!
Ma jelentettem be a főnöknek, hogy május 1-től elmennék táppénzre. Bár semmi panaszom nincs, de szeretnék készülődni, varrogatni, még utoljára egy nagyobbat Apával kettesben pihenni...
Első hallásra sem tetszett neki és csak annyit mondott, hogy ugye tudom hogy ez neki micsoda anyagi veszteség. Táppénzt fizetni plussz még új munkaerőt keresni?! Megkönnyebültem, de nehéz lesz még addig az előttem álló 19 munkanap...
Kriszta: lehet, hogy összefutottunk, bár annyi pocakos közt nehéz lett volna kiszúrni egy alig ismert arcot... Örülj a férjednek! :wink:
Cosmopolita: hogy vagytok? Mesélj a 4D-ről is!

Kép
Kép
pepitanna

Hali Lányok!
Úgy látom, klassz volt a bababörze, gratulálok a szerzeményekhez!! Nálunk már van vagy 100 kis ruha ebay-ről, így azt már nem kell venni. Már szinte csak a kiságy hiányzik.

Na, voltam terheléses cukorvizsgálaton pénteken. Azt hittem, a 2 óra alatt majd lesz időnk nézelődni a környéken a párommal. Aha...
A glükózt kb. 3,5-4 dl vízbe, és kb. másfél citrom levében oldottam fel és megpróbáltam meginni. Ennyira szar italt életemben nem ittam!!! Nekem ez kb. 2 l vízzel lett volna normális. Mondjuk én utálom alapból a cukrot, nem is nagyon van itthon. mindent édesítőszerrel és mézzel édesítek (terhesség alatt csak mézzel). Nem vagyok egy nagy sütemény-, csokifaló, a kajákba (pl. paradicsomleves, főzelékek, stb.) se teszek soha cukrot. Na szóval ez nekem iszonyat kínzás volt... meg is lett az eredménye. megittam, rá kb. 2 percre elgyengültem, jött a szédülés, leizzadtam, majdnem elestem. Lefeküdtem ott a széksorra, aztán úgy 20 perc múlva nagyjából jobban lettem, ki tudtunk menni levegőzni. A 2. vérvételre már összeszedtem magam. Ja mondjuk lehet, az is közrejátszott, hogy reggel nem ittam így kávét és 3/4 5kor keltünk, hogy felérjünk jó korán. De akkor is.... szerencsére minden ok, 6,8 a 2. érték. Voltunk dokinknál is, a gombára adott Canestent, bár azt mondta, ha tünetmentes vagyok, nem is nagyon kell kezelni. De azért így megnyugtatóbb. UH-ra nem jutottunk el, de majd jövő héten 4D, már nagyon várjuk!!!
Ja, ma voltam védőnőnél is. A 9 kg-ra és a dagadtabb újjaimra azt mondta, vizesedem, tartsak heti 1 gyümölcs-zöldség-háztartási keksz napot, és vegyek sómentes "Vegetát" ételízesítéshez.

Hát, most ennyi, mert rohanok tovább.
vumenke

Pepitanna - "aranyos" a főnököd, még jó hogy nem csinál neked lelkiismeret furdalást. Ezek után gondolom maszeknál dolgozól, bár én is annál, de nekem nagyon örültek amikor bejelentettem, hogy sikerült, pedig én a beültetés napjától itthon vagyok, és még mindig nagyon kedvesek velem. Sőt időközönként felhívnak telefonon, érdeklődnek mi van velem.
Örülök, hogy a labor eredményed jó lett.

Vumenke - szegény akkor jó megszenvedtél ezzel a cukros lötyivel. Hát nem tudom, de én amikor nem voltam terhes, akkor se birtam ki amikor csak gyümölcs és zöldséget ettem, nem hogy most.

Cosmopolita - mi van veled, ma még nem is jelentkeztél, ugye nincs baj? :oops:

Lamme - én is sajnálom nagyon, főleg hogy nem mi tehetünk az egészről. Igazán az a legnagyobb baj, hogy nem is tudom hogyan tovább, tiszta káosz most minden, és sajnos a lottón se nyertünk egy forintot se.
toldikrisztina

Sziasztok!

Továbbra is harcolok a náthával, de azért megmaradok. :D
Látom a vásárlás többeket lázba hozott. :D Ma én is kénytelen voltam megtenni az első lépést, mert mikor vaárnap sétáni metnünk, többenten tapasztaltam, hogy kényelmetlen a legbővebb nacim is. Sokkolt a dolog, mert a mérleg nem mutat többet, mint a kezdetekkor. Tiszta hülye vagyok! Erre vártam, hogy végre vmi látsszon, most meg totál kész vagyok tőle. Ez normális ilyenkor? Mármint az, hogy a súlyom nem változik csak az átmérőm? Meg hogy magam se tudom mit akarok?
Szóval ma du. bejártam néhány boltot, és megvettem életem első kismama naciját. :roll: Fura érzés volt! Főleg, hgoy nem tudtam, hogyan is kéne állnia. Szerencsére az eladó nagyon kedves volt, sokat segített. A szárát még fel kell hajtatnom, és remélem a páromnak is tetszeni fog.
Úgy tűnik az agyam bizonyos területei még komoly átprogramozásra szorulnak. :oops:

Pepitanna - tényleg nem semmi a főnököd. Hogy lehet vki ilyen tuskó? Már bocs. Amikor ilyeneket olvasok, akkor értem meg igazán, hogy tényleg milyen mázlim van, hogy mindenki velem örült a suliban.

Vumenke - Gartula az eredményedhez! Szegény, jól megszenvedtél érte.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sz.bettyna - szerintem ez tök normális, nekem is már eléggé az elején szük volt minden nadrág, pedig a mérleg nem mutatott többet. Meg hát az is normális, hogy oké hogy azt várod mikor látszik már, de én is meglepödtem rendesen amikor már kényelmetlenk voltak a nadrágok és a szoknyák, de valahol meg olyan jó érzés.

Most telefonált az egyik ismerősöm, hogy minden héten szerdán van szülésfelkészitő, így szerdán ha minden igaz én már megyek. Állitólag 13 órakor körbemutatják a szülőszobát, és 14 órakor pedig különböző témák vannk a szüléssel kapcsolatban.
Holnap ha minden jól megy bemegyek a munkahelyemre is, szerintem már utóljára szülés előtt. Felhívtak az előbb telefonon, hogy nincs e kedvem holnap bemenni, aztán kiderült férjemnek pont arra lesz dolga, így vele haza is tudok jönni, mert sajnos eléggé messze van, Budafokon. Most hogy apukám kórházba volt, úgy se voltam sehol, ahogy nézem ez a hét a csavargásé lesz, ma fodrásznál voltam, és a körzeti dokimnál táppénzes papirért, holnap munkahely, szerda védőnő.
toldikrisztina

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a börzén :wink:

Bettyna: Teljesen normális, hogy csak az átmérőd változott :wink: Én mindkét lánynál fogytam is az elején, mondjuk az az émelygés és a hányás miatt volt :? Gratula a kismama nacihoz :D

Vumenke: Fú, ez a cukroslötyi nagyon durván hangzik. Szerencsére nem lettél nagyon rosszul! Tök jó, hogy a gomba nem is olyan vészes :wink: Nekem fura, hogy a védőnőd ilyen durva "fogyókúrát" javasol. Kismamaként szerintem inkább mindennap figyelj oda az étkezésedre, minthogy egy nap kelljen "behozni". De ez természetesen csak az én véleményem.

Pepitanna: Főnököd :shock:

Kriszta: Jó, hogy mondod a lottót, megnézem, hogy van-e legalább egy kettesünk :? Ilyen szülőszoba látogatások a Szabolcsban is voltak.

Vivikémnek hasmenése van :( Még soha nem volt neki :( Láza is van, 38,3°C Kapott kúpot, annyira utálja :( Remélem semmi komoly. Lehet, hogy azért van ez, mert tegnap nyalogatta a koszos (játszótéri) labdáját, hiába szóltam rá, meg tegnap el is esett a homokban és a szájába is ment egy kicsi :? Mindig van valami :?
lamme

Lamme - jobbulást Viviennek. Lehet, hogy igazad van, sajnos a játszótéri homokban ki tudja mik vannak, sokan oda viszik a kutyájukat sétálni, meg hát a macskák is be tudnak mászni. Reméljük nem tart sokáig szegénykénél.
toldikrisztina

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! Nagy sikert aratott ma a nacim a suliban. A gyerekek és a kollegák is a csodájára jártak, pedig amúgy nem látszott, hogy milyen a dereka, mert a felsőm elég hosszú volt. :)

Lamme- Jobbulást Vivnek!

Én ma hulla fáradt vagyok, úgyhogy lépek is. Bocsi.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

toldikriszta - az én figyelmemet még a dokink hívta fel első alkalommal, hogy van ilyen "tanfolyam" szerdánként. 4 egymás utáni szerdán új programok, témák vannak... Én majd májusban mennék, amikor már a rámzuhant szabadidőmből (!) megtehetem! Istenem, de fogom élvezni a táppénzt!!! 8)
sz.bettyna - gratula az első nacihoz, nagyon klassz élmény! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Cosmopolita - hol vagy???????
toldikrisztina

Sziasztok!

Mintha egy kicsit belassultunk volna, nem?
Igazándiból velem semmi különös nem történt a nacivásárlás óta. Hordom. És mindenki oda van tőle. :D Közben mint a gyerekek számolgatom, hányt kell még aludni keddig, amikor végre láthatom, hogy minden rendben odabent.

Remélem ti is mindannyian jól vagytok! A betegek megygyógyultak és szépen növetszgetitek a pocakot! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

SZiasztok!

Cosmo: Én is hiányollak! :o

Bettyna, Kriszta: Köszi, ma már annyi javulás van Vivinél, hogy tegnap este óta nem lázas, viszont hasmenés még van. Elvittük tegnap dokihoz, állítólag most van valami fosós vírus, lehet, hogy néhány nap alatt meggyógyul, de akár egy hétig is eltarthat ez az állapot. Mivel ma láztalan volt, így remélem, hogy holnap, max. holnapután elmúlik a hasmenés is.

Bettyna: Ne is írd ezt a számolgatást :? Annyira hiányzik ez a kellemes várakozás..... Bár most még semmiképpen nem vállalnám a harmadik babát, hiszen a lányok is olyan kicsik még, főleg Niki. Még csak nemrég született :D Te mikorra vagy kiírva?
lamme

Sziasztok!

Cosmo férje vagyok, ő kért meg,hogy írjak be nektek, mert ő nem tud, kórházban van :( Olyan a probléma,hogy csak ikreseket érint, mondta,hogy írjam ezt le,hogy ne aggódjon az, aki nem ikres.
Szóval ha valakinek nem válaszol, akkor az ezért van.
Drukkoljatok nekünk.

András
cosmopolita

Cosmo, András: Jaj, remélem nem komoly a probléma :( Nagyon-nagyon drukkolunk nektek!!!!
lamme

Cosmopolita, András - nagyon drukkolunk, kitartás Nektek. Évit sokszor pusziljuk.
toldikrisztina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?